#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/01/2014 22:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Eκτός από τη βλακεία είναι αήττητη και η τσιγκουνιάΌταν έσκασε το θέμα για τις πλαστές πινακίδες του Μιχάλη Λιάπη, γράφαμε ότι η βλακεία είναι αήττητη, ειδικά όταν ο δικηγόρος του πρώην υπουργού, είχε ουσιαστικά ζητήσει από το δικαστήριο να τον απαλλάξει λόγω βλακείας.

Ο κ. Λιάπης, που δεν σεβάστηκε, ούτε σέβεται το όνομα της οικογένειας Καραμανλή από την οποία προέρχεται, γίνεται τώρα πρωταγωνιστής και νέων σκανδάλων που δείχνουν ότι εκτός από τη βλακεία είναι αήττητη και η τσιγκουνιά. Διότι να κλέβεις μέχρι και το ρολόι της ΔΕΗ, αποκομίζοντας 250 ευρώ το χρόνο, αυτό δείχνει τσιγκουνιά αλλά και την αλαζονεία ενός γόνου που νόμιζε ότι η Ελλάδα του ανήκει.

Ο δήμος Καρπενησίου έκανε έρευνα στο σπίτι του κ. Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό και επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Εθνους της Κυριακής.

«Μετά το θέμα που ανέκυψε για το ακίνητο της οικογένειας Λιάπη, το οποίο βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς και συγκεκριμένα στο Μεγάλο Χωριό, το Τμήμα Εσόδων του Δήμου προέβη σε έκτακτο έλεγχο, κατά παρέκκλιση της παραπάνω διαδικασίας, για τη διαπίστωση τυχόν αποκλίσεων.

Από τον έλεγχο του φακέλου της πολεοδομίας προέκυψε ότι τα τετραγωνικά του ακινήτου είναι 233,05, ενώ κατά την τελευταία τριετία, τα δημοτικά τέλη, σύμφωνα με το αρχείο της ΔΕΗ, αντιστοιχούν σε 70 τμ, ήτοι προκύπτει μια διαφορά 250,80 ευρώ ετησίως.

Ήδη έχει ενημερωθεί η ΔΕΗ, με έγγραφο του αρμοδίου αντιδημάρχου, στο οποίο ζητείται η επικαιροποίηση του σχετικού αρχείου».

 

 

Το ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής έγραφε ότι ο κ. Λιάπης είχε βάλει ρολόι της ΔΕΗ για 90 τ.μ. σπίτι όταν η βίλα είναι 233 τ.μ., με αποτέλεσμα να κλέβει φόρους και δημοτικά τέλη. Συγκεκριμένα το άρθρο ανέφερε:

Τζαμπατζής... κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση αποδεικνύεται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος φαίνεται ότι είχε κάνει σκοπό της ζωής του να εξοικονομεί χρήματα με διάφορους ευφάνταστους τρόπους.

Μετά τις πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του για να γλιτώνει φόρους και τέλη κυκλοφορίας, μετά τις αποκαλύψεις του «Έθνους της Κυριακής» ότι πήρε κοινοτικά χρήματα για να κατασκευάσει τουριστικό ξενώνα στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, αλλά έφτιαξε πολυτελές σαλέ, τώρα στο φως της δημοσιότητας βγαίνει μία ακόμη «ατασθαλία» της οικογένειας Λιάπη. Φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας έφτιαξε και... πλαστά στοιχεία σχετικά με την επιφάνεια του πολυτελούς εξοχικού του στο Μεγάλο Χωριό με αποτέλεσμα να γλιτώνει χιλιάδες ευρώ επί πολλά χρόνια για δημοτικά τέλη, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας καθώς και το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ αλλά και τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Παράλληλα, οι αποκλειστικές πληροφορίες που διαθέτει το «Έθνος της Κυριακής» αποδεικνύουν με αδιαμφισβήτητο πλέον τρόπο ότι η βίλα Λιάπη στο πανέμορφο βουνό της Ευρυτανίας δεν λειτούργησε ποτέ ως ξενώνας, αντιθέτως ήταν ένα μεγαλοπρεπές «ησυχαστήριο» για τον πρώην υπουργό και την οικογένειά του.

Από τα στοιχεία για το συγκεκριμένο ακίνητο, που στο πόθεν έσχες του πρώην υπουργού έχει δηλωθεί ότι έχει επιφάνεια 233,05 τετραγωνικά μέτρα και του ανήκει κατά 50%, προκύπτουν τα εξής εντυπωσιακά δεδομένα και ανάλογα εντυπωσιακά ερωτήματα:

Το σπίτι στο Μεγάλο Χωριό διαθέτει δύο ρολόγια της ΔΕΗ και εκδίδονται δύο διαφορετικοί λογαριασμοί οι οποίοι, ωστόσο, έχουν το ίδιο όνομα, αυτό του αδερφού του πρώην υπουργού, Μάρκου Λιάπη. Μάλιστα, οι λογαριασμοί στέλνονται και πληρώνονται στην Αθήνα.
Η μία παροχή ρεύματος με αριθμό 4/42106881-01 αφορά 90 τετραγωνικά μέτρα κτίσματος και είναι παλαιά. Οπου 4 είναι ο αριθμός που δηλώνει την περιφέρεια (Στερεά Ελλάδα), ενώ ο τελευταίος αριθμός 01, δηλώνει τον πελάτη. Αν υπάρξει αλλαγή ιδιοκτήτη και δηλωθεί γίνεται 02 και ούτω κάθε εξής. Ο λογαριασμός εκδίδεται στο όνομα του Μάρκου Λιάπη.
Η δεύτερη παροχή ρεύματος πάλι στο Μεγάλο Χωριό, για το ίδιο ακίνητο έχει ημερομηνία πρώτης σύνδεσης 3/7/2012, δηλαδή πριν από 1,5 χρόνο. Είναι πάλι στο όνομα Μάρκος Λιάπης και αφορά κτίριο 114 τετραγωνικά μέτρα. Ο αριθμός παροχής είναι 4/421237-02. Ο λογαριασμός αποστέλλεται στην οδό Ιατρίδου 2 και Λ. Κηφισίας στην Αθήνα.
Από τα στοιχεία προκύπτει ότι στο πρώτο ρολόι της ΔΕΗ, που είναι μονοφασική γραμμή, τον τελευταίο καιρό καταγράφηκε κατανάλωση ρεύματος γύρω στις 800 κιλοβατώρες, ενώ στον δεύτερο που αφορά το μεγάλο ρολόι και είναι τριφασική γραμμή, έγινε κατανάλωση γύρω στις 1.500 κιλοβατώρες. Καταναλώσεις, δηλαδή μια μέσης οικογένειας.
Και οι δύο παροχές ρεύματος εμφανίζονται να είναι οικιακής χρήσεως κι όχι γενικής χρήσεως, όπως συμβαίνει όταν αφορά επαγγελματικούς χώρους. Αυτό είναι νόμιμο τώρα που χρησιμοποιείται το κτίριο ως κατοικία, όχι όμως τα προηγούμενα χρόνια που υποτίθεται ότι ήταν ξενώνας.

Τα ερωτήματα

Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα που σίγουρα θα απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη, τον δήμο της περιοχής και φυσικά το κράτος και θα πρέπει να δώσει απαντήσεις η οικογένεια Λιάπη.

Συγκεκριμένα, προκύπτει το ερώτημα γιατί μέχρι τον Ιούλιο του 2012 το κτίριο των 233 τ.μ. (όπως αναγράφεται στο πόθεν έσχες) φαίνεται να λειτουργούσε με μονοφασική γραμμή και στον λογαριασμό της ΔΕΗ αναγράφονται μόλις 90 τ.μ.; Δηλαδή, από το 1992 που πήρε η οικογένεια Λιάπη την επιδότηση για ξενώνα, μέχρι το 2012 που τοποθετήθηκε νέο ρολόι τριφασικής ισχύος, εκδίδονταν λογαριασμοί για 90 τ.μ. Τεκμαίρεται, λοιπόν, ότι επί 20 χρόνια στους λογαριασμούς τα δημοτικά τέλη και το ΤΑΠ υπολογίζονταν με 144 τ.μ. λιγότερα από την πραγματική επιφάνεια του κτίσματος. Επομένως η οικογένεια Λιάπη πλήρωνε επί χρόνια μικρότερους λογαριασμούς κλέβοντας τον δήμο της περιοχής ο οποίος είχε πλαστά στοιχεία για την επιφάνεια του σαλέ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προφανώς το 2011 που επιβλήθηκε ΕΕΤΗΔΕ, γνωστό και ως «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ, το ποσό που πληρώθηκε αφορούσε τα δηλωθέντα 90 τ.μ. κι όχι τα πραγματικά 233 τ.μ. του ακινήτου.

Αίφνης, ο κ. Μάρκος Λιάπης εμφανίζεται στις 3 Ιουλίου 2012 να βάζει δεύτερο μετρητή ρεύματος στο κτίριο, μια γραμμή που αντιστοιχεί σε 114 τ.μ. Προφανώς φοβούμενη τις διασταυρώσεις που είχαν ξεκινήσει για το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ η οικογένεια Λιάπη έσπευσε να δηλώσει περισσότερα τετραγωνικά, βάζοντας τριφασική γραμμή για μεγαλύτερη ισχύ.

Ακόμη και σήμερα, όμως, τα δύο ρολόγια αντιστοιχούν συνολικά σε 204 τ.μ., πάλι, δηλαδή όλοι οι φόροι και τα τέλη που βαραίνουν το κτίριο υπολογίζονται με 30 τ.μ. λιγότερα. Εφόσον στο πόθεν έσχες δηλώνεται το κτίριο 233 τ.μ. χωρίς να εμφανίζονται βοηθητικοί χώροι συνάγεται το συμπέρασμα ότι και ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων θα υπολογιστεί λανθασμένα, με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στον δήμο της περιοχής, απ' όπου ενημερώνεται και η ΔΕΗ.

ΛΑΘΑΚΙ 'Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙ;

Ο ξενώνας των... 90 τ.μ. και το μυστήριο με τα ρολόγια

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι τα δημοτικά τέλη για κτίρια που είναι οικιακής χρήσεως είναι πολύ λιγότερα απ' ό,τι όταν αυτά έχουν δηλωθεί ως γενικής χρήσεως, δηλαδή επαγγελματικοί χώροι όπως θεωρητικά ήταν το τουριστικό κατάλυμα της οικογένειας Λιάπη. Ο δήμος βάζει ακριβότερα τιμολόγια στην επαγγελματική χρήση διότι θεωρεί ότι παράγει περισσότερα απορρίμματα, άρα πρέπει να πληρώσει πιο πολλά. Γιατί, λοιπόν, η παλαιά παροχή ρεύματος δηλωνόταν «οικιακής χρήσης» ενώ στα χαρτιά ήταν τουριστική μονάδα; Τα ρολόγια στη βίλα Λιάπη καταρρίπτουν ακριβώς τον ισχυρισμό ότι λειτούργησε από το 1992 και για 10 χρόνια ως ξενώνας. Όπως λένε όσοι γνωρίζουν θέματα σχετικά με τη ΔΕΗ, είναι αδύνατον μια μονοφασική γραμμή να «σηκώσει» 10 δωμάτια που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνταν ως καταλύματα τουριστών. Άλλωστε, ακόμη και τουριστική μονάδα να ήταν, πώς μέχρι το 2012 υπήρχε μόνο ένα ρολόι της ΔΕΗ για 90 τ.μ.; Προφανώς τουριστικό κατάλυμα 90 τετραγωνικών είναι αδύνατον να υπάρχει, επομένως έχει γίνει? καραμπινάτη λαθροχειρία.

Ενα ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης είναι το γεγονός ότι οι δύο λογαριασμοί για το σαλέ στο Μεγάλο Χωριό είναι στο όνομα του Μάρκου Λιάπη, αδερφού του πρώην υπουργού, αλλά έχουν διαφορετικό ΑΦΜ και διαφορετικό αριθμό ταυτότητας. Δηλαδή ενώ οι λογαριασμοί έχουν τον ίδιο δικαιούχο, τα προσωπικά στοιχεία είναι διαφορετικά. Μια εξήγηση είναι η μία παροχή ρεύματος να ανήκει στον πρώην υπουργό και η δεύτερη στον αδερφό του, αλλά η ΔΕΗ να συνεχίζει λανθασμένα να διατηρεί στους λογαριασμούς το ίδιο όνομα, δηλαδή Μάρκος Λιάπης. Σε άλλη περίπτωση θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο

Βασίλης Σ. Κανέλλης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 13/01/2014 22:05:06

  Να τον ξεσκίσουμε τον ...Μισέλ. Αλλά όταν διαβάζεις ότι ο Κοντομηνάς χρωστάει στην πιστωτική του κάρτα 2.293.000 ευρώ σε γυρίζει το μάτι...

  • tassos.κ avatar
   tassos.κ @ Tassos 14/01/2014 03:12:38

   Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος μας κυβερνούσε....... Και πόσοι ακόμη είναι ακόμη τέτοιοι και κάθονται σε υπουργικές καρέκλες......

  • Ολική αφασία avatar
   Ολική αφασία @ Tassos 14/01/2014 07:37:32

   Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Και ο Κοντομηνάς, και ο Λιάπης, και ο Παπακω, και ο Σημίτης και ο ΓΑΠ, και,και,και, και, ........
   Όλοι οι ένοχοι στο κλαρί και τα κλεμμένα πίσω στα Ταμεία.

   • Ηλίας avatar
    Ηλίας @ Ολική αφασία 14/01/2014 12:49:00

    ο Παπακω, και ο Σημίτης και ο ΓΑΠ τι ακριβώς κατηγορούνται ότι έκλεψαν και πρέπει να τα γυρίσουν πίσω ??

 2. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 13/01/2014 22:48:54

  Οι αστοί που κρατούν τα λεφτά τους (κληρονομημένα) είναι μόνον οι εξηνταβελόνηδες. Σαν τον Μισέλ.
  Οι λοιποί, οι ελεύθεροι και ωραίοι "τα καίνε". Σαν τον παλιό τέως εργοστασιάρχη με την Ζωζώ. Το "υποδειγμα" Έλληνος χουβαρντά αστού.

 3. Δημητιος Φ. avatar
  Δημητιος Φ. 13/01/2014 23:10:17

  Ο Λιαπης αδερφια δεν ειναι ουτε βλακας ουτε τσιγκουνης...
  Αποδειξη:
  Το οτι μας κυβερνησε και οι διακοπες στη Μαλεσια...
  Ψαξτε αλλου για βλακες και φραγκοφονιαδες...

  • tassos.κ avatar
   tassos.κ @ Δημητιος Φ. 14/01/2014 03:23:38

   Ξέρει κανείς ποιά είναι η Βασιλική Τζότζολα;;;;

 4. θεσσαλονικιος avatar
  θεσσαλονικιος 14/01/2014 00:30:38

  ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ Κ. ΛΙΑΠΗ -ΦΥΣΙΚΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ- ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΚΑΛΙΠΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ, ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΕΙΚΟ '' ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ''ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

  • factorx avatar
   factorx @ θεσσαλονικιος 14/01/2014 00:55:10

   Μεσυγωρείς αλλά το ρεπορτάζ του Εθνους είναι αξιόπιστος και ο συντάκτης του ακόμα πιο αξιόπιστος

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ factorx 14/01/2014 01:42:34

    ᾿Αξιόπιστο τό ῎Εθνος, ἀπό πότε; :D

    • Ekthamvi avatar
     Ekthamvi @ Φωτεινή 14/01/2014 06:13:04

     Το Έθνος είναι παλιοφυλλάδα αφού υπηρετεί τα συμφέροντα του Μπόμπολα, ωστόσο υπάρχουν στις τάξεις των συντακτών του κάποια σοβαρά και αξιόπιστα άτομα, τα οποία κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να ''ξεπουλούν'' το 100% της συνείδησής τους. Πρέπει να ζήσουν όμως κι αυτοί......
     Όσο για τον κ. Λιάπη, ο άνθρωπος είναι καραγκιόζης, αναξιοπρεπής και σούργελο. Μάλλον όμως τα χειρότερα γι αυτόν (σκανδαλώδεις προμήθειες ΟΣΕ), τώρα αρχίζουν....

 5. factorx avatar
  factorx 14/01/2014 01:52:00

  Φωτεινούλα άσε την σπέκουλα. Για το σαυγκεκριμένο άρθρο μιλάω και τον συντάκτη του

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 14/01/2014 09:04:52

  «O Xίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη!»
  (παρωδία) http://youtu.be/hhJ5wMnYJkE

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 14/01/2014 19:20:43

   Ο κ. Μιχάλης Λιάπης, ως υπουργός πολιτισμού (2007-2009), στα Εισοδήματά του 2008, είχε συμπεριλάβει (η βελόνα στο 1:48), και Καθαρό Εισόδημα 6,434 Ευρώ από την είσπραξη του ΕΚΑΣ (του επιδόματος δηλαδή, για τους χαμηλοσυνταξιούχους!). Και τότε, (προφανώς μετά τη κατακραυγή), ο κ. Μιχάλης Λιάπης, υποστήριξε ότι «επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος που είχε γίνει με ευθύνη του λογιστή του». http://youtu.be/ky9sVqsMpjc

   Γνώμη μου είναι, ότι ο φύσει και θέσει αμετανόητος ανεύθυνος κύριος Μιχάλης Λιάπης, ουδέποτε σεβάστηκε το Εκλογικό Σώμα το οποίο με τη ψήφο του, τον εμπιστεύτηκε.

 7. vardarskian avatar
  vardarskian 14/01/2014 19:28:08

  τα νεοδημοκράτικα λαμόγια ήταν πάντοτε φτηνά λαμόγια και δεν εχουν καμιά σχέση με τους πράσινους συναδέρφους τους.

  Οι τελευταίοι μάλιστα αριστοτέχνες εκτός των άλλων ΚΑΙ της τέχνης της προπαγάνδας, έχουν πετύχει να προβάλλεται περίπου ισομερώς η φαιδρότητα του Λιάπη με την διαβολικής έμπνευσης κατακρεούργηση του πλούτου της χώρας!

 8. η Dimi avatar
  η Dimi 14/01/2014 20:20:17

  «Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Φαντάροι μοιράζονται online μυστικά των Ενόπλων Δυνάμεων»
  News.gr.msn.com/social | Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014, 19:37 |

  Το αποκάλυψε ο επικεφαλής της, Μανώλης Σφακιανάκης - Εθισμένοι στο διαδίκτυο το 7% των στρατεύσιμων. Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη δεκάδες είναι τα περιστατικά, όπου στρατεύσιμοι επικοινωνούσαν με άλλους χρήστες, σχετικά με την δράση των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω facebook.

  Ακόμα και μυστικά των Ενόπλων Δυνάμεων μοιράζονται διαδικτυακά οι στρατεύσιμοι, σύμφωνα με όσα ανέφερε την Τρίτη ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, στην τελετή παρουσίασης έρευνας για την ασφαλή πλοήγηση και κοινωνική δικτύωση στον Ελληνικό Στρατό.

  Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη δεκάδες είναι τα περιστατικά, όπου στρατεύσιμοι επικοινωνούσαν με άλλους χρήστες, σχετικά με την δράση των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω facebook αλλά και άλλων κοινωνικών δικτύων.

  Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την έρευνα, το 7% των στρατευσίμων παρουσιάζουν τάσεις εθισμού στο διαδίκτυο, ταυτόχρονα εντοπίστηκε ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των ωρών χρήσης Διαδικτύου εκτός υπηρεσίας, ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες παρουσίασαν σειράς συμπτωμάτων όπως αυτά της ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς, του άγχους, και της γενικής ψυχοπαθολογίας.

  Αξιοσημείωτο είναι δε ότι τα συμπτώματα της ψυχοπαθολογίας, συμπεριλαμβάνουν επίσκεψη σελίδων με πορνογραφικό υλικό, διαδικτυακό τζόγο, διαδικτυακά παιχνίδια και τη τυχαία περιήγηση χωρίς συγκεκριμένο σκοπό. Κεντρικοί ομιλητές της παρουσίασης, ήταν ο υπεύθυνος σχεδιασμού και συντονισμού της έρευνας, Δρ. Κώστας Σιώμος, καθώς και ο ψυχίατρος Γεώργιος Φλώρος.»

 9. Ο θεωρητικός avatar
  Ο θεωρητικός 15/01/2014 02:11:02

  Να ελεγχθεί ο κ΄Λιάπης για όλες τις δικές του παρανομίες και ανομίες , αλλά να μην του φορτώνουμε και όλα τα προπατορικά αμαρτήματα. Όλες οι βλακώδεις μικροαπάτες ζήτημα να ξεπερνούν τα 10000 ευρώ. Δίνεται όμως βορά στην αρένα της μικροπολιτικής για να ξεδιψάσουν από αίμα οι αιμοδιψείς. Ο κάθε αναμάρτητος εξ υμών σε αυτόν τον τόπο, πρώτος τον λίθον βαλέτω.

 10. adett avatar
  adett 15/01/2014 12:34:55

  Τη Βίλλα του Μητσοτάκη στα Χανιά την έλεγξε ο Δήμαρχοσ Χανίων?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.