03/12/2008 13:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Casus belli» η νομιμοποίηση των κολεγίων

Αιτία πολέμου» θα αποτελέσει τυχόν απόφαση της πολιτείας να νομιμοποιήσει τα κολέγια, σύμφωνα με τη διοικούσα επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διδακτικού Προσωπικού Πανεπιστημίων(ΠΟΣΔΕΠ) η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία στις 10 Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης της συζήτησης του προϋπολογισμού και σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή. Στο μεταξύ οι Πανεπιστημιακοί θα επιδιώξουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΣΔΕΠ. Κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής καθορίστηκε ότι το 9ο συνέδριο της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στις 6,7 και 8 Μαρτίου, ενώ οι προσυνεδριακές διαδικασίες θα αρχίσουν από τις 15 Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/12/2008 14:14:53

  παράξενα και αντιφατικά πράγματα... Κάποτε το ΕΜΠ ήταν από τα καλύτερα σχολεία... Μετά έγινε επαναστατικό; δεν ξέρω τι έπαθε άλλα όλοι ψοφούσαν να πάνε "έξω". Μετά το "έξω" έγινε πανάκριβο και βρήκαν την πατέντα του "κολλεγίου"...

  Όλα για τον λουφέ... Για την ποιότητα της παιδείας κουβέντα. Αν κρίνω από το τι βλέπω και τι ακούω, δεν πρέπει να πηγαίνει καλά.

  Να βάλουμε τους εκπροσώπους και τους διακοσμητικούς σε ένα καράβι χωρείς επιστροφή για Τασμανία, να αδειάζει ο τόπος

 2. European avatar
  European 03/12/2008 15:33:14

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.