#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/05/2011 16:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

BILD: «Η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει την Ακρόπολη;»

 

Η γερμανική Bild ξανακτύπησε.Με τον τίτλο «Η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει την Ακρόπολη;» φιλοξενεί άρθρο στην ηλεκτρονική της σελίδα η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενο στην ανάγκη να προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και εκποίησης δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το πρόγραμμα έχει καθυστερήσει αν και η Αθήνα είχε υποσχεθεί ότι θα το προωθήσει από τον Μάρτιο και σχολιάζεται ότι η ΕΕ θα αυξήσει την πίεση.

Ξέρω πλάκα μας κάνουν , το ¨διασκεδάζουν¨ το πράγμα , ξέρουν πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις με τους τίτλους τους .

Με την συμβολική λέξη ¨Ακρόπολης¨ εννοούν όλη την δημόσια περιουσία , την περιούσια του ελληνικού λαού.

Αφού πρώτα μείωσαν τον Ελληνικό λαό κατά 12 % στην ¨Ναζιστική¨ ( διάβαζε Γερμανική ) κατοχή. Και μετά από την ¨αξιοποίηση¨ ( σταδιακά ) της εργατικής δύναμης περίπου 1.000.000 Ελλήνων μεταναστών νεανικής ηλικίας. Και αφού στην συνέχεια αφαίμαξαν το ελληνικό Α.Ε.Π. με το επί 50 χρόνια Γερμανοελληνικό ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟ ¨εμπορικό ισοζύγιο¨ και τα διαχρονικά ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Μίζο – ¨ΕΡΓΑ¨ τους …

Και μετά από την είσπραξη πολλών δις για τα τοκογλυφικά δάνεια τους ( με 8 – 7 και 6 % και 5 % τόκο στην διάρκεια 50 ετών ) ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ¨ΑΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ¨ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΔΕΗ¨ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ για ¨Real –Estate¨ και επενδύσεις σε ¨ανανεώσιμες πηγές ενέργειας¨ με Γερμανικά φωτοβολταϊκά…Υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση :

Πριν πουλήσουμε δημόσια περιουσία ( και μάλιστα για να αποζημιωθεί το Δ΄¨οικονομικό¨ Ράιχ ) θα δημευτούν όλες οι Γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Θα παγώσουν οι λογαριασμοί και οι εισπράξεις στις τράπεζες ( με πρώτες αυτές της Hochtief , της Lufthansa και της Siemens ) και θα επιβληθεί έκτακτη είσπραξη 15-20 ευρώ σε κάθε άνω των 18 ετών Γερμανό τουρίστα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα για τα επόμενα 20 χρόνια στην Ελλάδα ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ – όπως και για τις μεταπολεμικές Μίζο-επενδύσεις τους ( και ας κλαίνε οι ¨Tour-Operators¨ – Ξενοδόχοι της ¨ξεκολι…μένης ¨ αστικής μας τάξης… ).

Τέλος θα προσφύγουμε στο Δ.Δ. της Χάγης για την De-Jura αναγνώριση της ¨Συνθήκης των 4+ 2¨ σαν Συνθήκης Ειρήνης και οριστικής λήξης του 2ου Π.Π.¨ . Οπότε θα πρέπει ¨ψάχνονται¨ για τις επανορθώσεις που οφείλουν σε άλλες 100 χώρες !

Και βέβαια θα υποχρεωθούν οι διαχρονικοί δωσίλογοι της Ελλάδας , όπως σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το ακόμα- Ελληνικό Σύνταγμα δικαιούνται και ¨εντέλλονται¨ , να εγγράψουν στον Κρατικό Προϋπολογισμό τις ελληνικές απαιτήσεις – σαν αναμενόμενες εισπράξεις – τις Γερμανικές Επανορθώσεις ( πράξη που θα τον καταστήσει ¨μη ελλειμματικό¨ τον κρατικό προϋπολογισμό και θα ενισχύσει την ¨αξιοπιστία του¨ στην στην διεθνή χρηματαγορά ) .

Όπως επίσης θα υποχρεωθούν οι διαχρονικοί Νενέκοι της Τράπεζας…¨ της Ελλάδας¨ να εγγράψουν επίσης στους ¨ισολογισμούς τους¨ τις απαιτήσεις της για τα ¨εξαναγκαστικά δάνεια στην Γερμανία¨ ( ¨Γ΄Ράιχ ).

¨ΙΣΟΤΙΜΕΣ¨ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ( ; ) – ΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ !

Και μια ¨πρωτότυπη¨ ιδέα μου , έτσι για να σπάσουμε πλάκα όπως οι ανάδελφοι Γερμανοί :

Γνωρίζοντας τις από δικαιολογημένο ¨ενοχικό σύνδρομο¨ ευαισθησίες τους -μόνο- απέναντι στους Εβραίους , όπως και την διαπλοκή και τα αλισβερίσια με τα πρώην θύματα τους , με στόχο βέβαια να εξυπηρετήσουν τις νέες στρατηγικές του μεταπολεμικού Δ΄Ράιχ στην Μέση Ανατολή , ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΠΩς ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ-ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !

Και τότε θα δούμε εάν πληρώνουν ή δεν πληρώνουν !

Δεν θα είχε μεγάλο καλαμπούρι με τέτοια δήλωση – προειδοποίηση  έστω για να προβληματίσουμε την διεθνή κοινή γνώμη – συγκριτικά – για το που και πότε πληρώνει η Γερμανία και αναγνωρίζει το ¨Διεθνές Δίκαιο¨ …

NTANTON

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απορία avatar
  Απορία 18/05/2011 16:13:28

  Μήπως πρέπει σε κανένα δικό μας περιοδικό στο εξώφυλλο να βάλουμε αυτό το εξώφυλλο του bild και δίπλα δύο μεγάλους όρχεις με λεζάντα "αυτά θα πάρετε";

  Άντε γιατι μας τα έκαναν μπαλόνια και οι γερμανοί με τις φυλλάδες τους.

  • Cal avatar
   Cal @ Απορία 18/05/2011 16:32:29

   Το άγαλμα ας κατεβάσει τα χέρια, μια χαρά έτοιμο είναι!

  • thanasis avatar
   thanasis @ Απορία 18/05/2011 18:24:26

   του έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει.
   ιδίως οτανμ ειναι του τετάρτου ραιχ
   δέν τον αντέχει ουτε για πλακα

  • Y. avatar
   Y. @ Απορία 18/05/2011 18:42:01

   ...σε δικό μας περιοδικό. Πλάκα μάλλον κάνεις. Ποιός εκδότης θα κάνει κάτι τέτοιο. Ο Αλαφούζος, ο Μπόμπολας, ή ο ΔΟΛ? Ή μήπως νεόπλουτοι αριβίστες και λαμόγια τύπου Κωστόπουλου και λοιπής εκδοτικής πλέμπας? Όλοι ξεπουλημένοι είναι. Πες τους για καμιά κρατικοδίαιτη μπίζνα αρπαχτής με οφσόρ, και θα τρέξουν στο απίκο

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 18/05/2011 16:15:15

  Που χαθηκες ΝΤΑΝΤΟΝ... μ αφησες μονο μου με τα κορακια !!!
  Ποσο το γουσταρω το αρθρο σου !!!
  tell them goldmouth.

  ΠΠ με Νταντον

 3. aristeidis avatar
  aristeidis 18/05/2011 16:27:09

  θα ήθελα να δω την σημαία των σοβιέτ πάλι στο berlin τους

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ aristeidis 18/05/2011 16:28:04

   μη δουμε τη δικη μας !!!...

   ΠΠ

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ aristeidis 18/05/2011 17:03:15

   Μην το γελάς... Από το 1990 δεν ξεναεμφανίστηκε η Νέα Τάξη; Τι έγινε το 1990;

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ aristeidis 18/05/2011 17:32:45

   Ας μην ξεχνάμε ότι η "δημοκρατική" Ελλάδα, μαζί με την υπόλοιπη "δημοκρατική" δύση, προσπαθούσε να την κατεβάσει και απο το Βερολίνο και από πάντού.
   Για χάρη, λέει, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

 4. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 18/05/2011 16:34:26

  Η τελευταία πρόταση είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

  Όσο για τη Bild για να αλευρώνει κανείς σαφρίδια καλή είναι.
  Αλλά ποιός μωρέ είχε δώσει πρόσφατα συνέντευξη εκεί. Ποιός, και δε θυμάμαι...

 5. Karampinas avatar
  Karampinas 18/05/2011 16:36:48

  Αντί να γίνει μία σοβαρή κριτική στις πραγματικά ρατσιστικές εις βάρος των Ελλήνων δημοσιεύεις ορισμένων γερμανικών μέσων, διαβάζουμε απίστευτα τέρατα, επηρεασμένα από την γενικότερη νεοελληνική αριστεροφρένεια. Το διαβάσαμε και αυτό οι Γερμανοί φταίνε που οι πολιτικοί μας και ο κρατικός τομέας ήταν διεφθαρμένος, και χρηματίζονταν, οι Γερμανοί φταίνε που τα προϊόντα τους προτιμούνταν αντί των ελληνικών. Καλά η πρόταση για τέλος στους Γερμανούς τουρίστες, εκτός από προβληματική νομικά και τα διμερή προβλήματα που θα φέρει είναι ότι πρέπει να υπονομεύσει ένα από τους ελάχιστους παραγωγικούς τομείς που φέρνει συνάλλαγμα στο προβληματικό εμπορικό ισοζύγιο που διαμαρτύρεται ο συγγραφέας. Για την αποζημίωση δεν έχω να πω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να συζητηθεί σοβαρά χωρίς κραυγές αυτό το θέμα στην Ελλάδα, και είναι αδύνατον να βρεις αξιόπιστες πληροφορίες που να μην υπαγορεύονται από πολιτικές σκοπιμότητες.

 6. anonymos avatar
  anonymos 18/05/2011 16:38:11

  Ας μας δώσουνε οπτιον αγοράς, τη πύλη του Βραδενβούργου, το Μόναχο, το Αμβούργο, το Κίελο, τη Λειψία , το Βερολίνο και τη Ντοιτσε μπανγκ και το συζητάμε

 7. Κωστας avatar
  Κωστας 18/05/2011 16:41:37

  Σε καθε σοβαρη χωρα, αρκετα απο αυτα που εγραψες θα γινοταν πραξη, ενω τα αλλα θα τους τα κουνουσαμε στα μουτρα οτι επονται...Αραγε ο Πουτιν ( αν του το ζητησουμε πολυ πολυ πολυ ευγενικα ) λετε να δεχοταν να κατεβει προς τα εδω για δυο -τρια χρονακια, και ας του δωσουμε κανενα νησακι, ετσι για τα κοτερα των μεγαλοεπιχειρηματιων και τα καταδρομικα του Κοκκινου στολου ? ( ναι , ειμαι εθνικιστης, νοσταλγος του Κομμουνισμου !!! )

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Κωστας 18/05/2011 16:52:49

   ναι , ειμαι εθνικιστης, νοσταλγος του Κομμουνισμου !!!

   Ώσπου να έρθει ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι...
   Α, ρε πατρίδα, παλι στα Ορλωφικά

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ Προφήτης 18/05/2011 16:53:45

    Για τον Κώστα η απάντηση

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Προφήτης 18/05/2011 17:24:25

    τα του καθρευπτου τα διαβασες?? μ ανησυχεις!! χαχαχα

    ΠΠ

    • Προφήτης avatar
     Προφήτης @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 18/05/2011 18:28:44

     Γιατί;
     (1ο)

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Προφήτης 18/05/2011 22:58:15

      Ορλωφοπουλος

      ΠΠ

 8. ΚΩΣΤΑΣ70 avatar
  ΚΩΣΤΑΣ70 18/05/2011 16:56:55

  Γιατί να μη ζητήσουμε πνευματικά δικαιώματα για όλες τις, κλεμένες, αρχαιότητές ΜΑΣ που με μεγάλη περηφάνια (και ακόμη μεγαλύτερη τιμή εισιτηρίου) προβάλλουν στα μουσεία "τους"; Δε μας ενδιαφέρει η επιστροφή, αρκεί να μας καταβάλλουν τακτικά, και αναδρομικά, αυτά που δικαιούμαστε. Καιρός δεν είναι να σταματήσουν να είναι τζάμπα πολιτισμένοι μάγκες;

 9. enianos avatar
  enianos 18/05/2011 17:20:02

  Όταν τελικά το ρωμαίικο που κυβερνά χρεωκοπήσει τότε θα υπάρξει σωτηρία για την Ελλάδα! Κανένας άλλος λαός στον κόσμο δεν θα δεχόταν τέτοια ταπείνωση χωρίς αντίδραση!

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 18/05/2011 17:29:55

  Εχουν τα $$ για την επομενη δοση??
  Μηπως δεν "βγαινουν"??
  Ρωταω..

  ΠΠ

 11. King Leonidas avatar
  King Leonidas 18/05/2011 17:42:06

  Γερμανικά καραγκιοζιλίκια. Το έχουν παραχέσει πάντως οι απόγονοι των Βησιγότθων. Ουστ από δω κομπλεξάρες της Μπίλντ.

 12. tpe avatar
  tpe 18/05/2011 19:19:52

  Αφού βρίσκουν και τα κάνουν...
  Ποιος έκανε μήνυση; Αλήθεια, τι είπαμε πως είπαν οι Γερμανοί για τον Β' ΠΠ σήμερα στη Βουλή;
  Βέβαια, όταν ο "εθνάρχης" έδινε γη και ύδωρ για να μπει στην Ε.Ο.Κ. κι ο "αείμνηστος" τον αέρα για να διορίζει αβέρτα, ο "καθηγητής" τα πισινά μας για να μπούμε στην ΟΝΕ ο Κωστάκης τα πάντα αβαβά γιατί ήταν κουρασμένος κι ο ΓΑΠ γιατί ήθελε λεφτά, ε, λογικό είναι να σε δουλεύουν οι φυλλάδες ψιλό γαζί.
  Από την άλλη πλευρά, ποιος από εμάς προτίμησε Πίτσος ή Ιζόλα αντί για Μίζενς, Μίλε, Μπος κλπ κλπ κλπ?
  Ποιος αποφάσισε πως οι Ολλανδικές Φρεγάτες (με αμερικάνικα, γαλλικά και αγγλικά οπλικά συστήματα), ήταν καλύτερες από τις Ελληνικές; Ποιος αποφάσισε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να φτιάξει τραίνα γιαυτό θα αγοράσει Μίζενς που τυχαία δεν έκαναν στις γραμμές μας;;;;


  Κοινώς: Αν δεν μαζευτούμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, θα μας δουλεύουν μετά πως μας έκαναν κι ανθρώπους. Αυτό θέλουμε; Λυπάμαι, εγώ ΟΧΙ.

 13. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 18/05/2011 20:05:35

  Για όσους δεν το ξέρουν. Μέχρι το -1991- η Ελλάδα ήταν ¨κατοχική δύναμη¨ στην Γερμανία !

  Το προξενείο μας στο Δ. Βερολίνο δεν λεγότανε μόνο , αλλά ήταν ¨ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ¨ - ΣΑΝ ¨ΝΙΚΗΤΡΙΑ¨ ΔΥΝΑΜΗ στα πλαίσια του ¨Συμμαχικού¨ -Καθεστώτος και των Συμφωνιών του Πότσδαμ.

  Όταν υπογράφτηκε η Συμφωνία των 4+2 για την Γερμανική ενοποίηση ( όπου η Ελλάδα τότε , ΔΗΛΑΔΗ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΑΛΠΕΙΣ -ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΥΝΑ... , αρνήθηκε να δηλώσει ¨παράσταση¨ στην διάρκεια των διασκέψεων , όπως έκανε το Ισραήλ στέλνοντας τον υπουργό εξωτερικών του ¨ανάμεσα στους 4ρεις Συμμάχους¨ εξασφαλίζοντας ΠΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ - ¨ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ¨ Η΄ ¨ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ¨ Θα αποζημιωθούν οι ομόθρησκοι τους ΣΥΝΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , στην Ελλάδα δεν έγινε συζήτηση για την κύρωση της , αλλά κυρώσαμε στην ¨Ελληνική ¨ - Βουλή - χωρίς συζήτηση παρακαλώ - την αμέσως μετά υπογραφείσα στο Παρίσι ¨Ιδρυτική Διακήρυξη του ΟΑΣΕ¨ ( πρώην ¨Διάσκεψη του Ελσίνσκι ¨ ) όπου στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕ πως ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ η ¨Συμφωνία των ¨4ρων + 2 ¨ σαν ¨οριστική λήξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου¨ .

  Και αφού αναγνωρίσαμε την Συνθήκη της Γερμανικής Ενοποίησης ( δηλαδή ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ¨ΣΥΜΜΑΧΩΝ¨ κυρίως της ¨Σοβιετικής¨ Ένωσης και της Γερμανίας που πήρε πρόσθετες αποζημιώσεις - πέρα αυτών που είχε αντλήσει από την Ανατολική Γερμανία - για να υπογράψει ..., τότε η ¨Αριστερά¨ έπαιζε το ¨π¨ της , δηλαδή ότι παίζει εδώ και δεκαετίες για να... μην χαλάσει , όπως πάντα, την λεγόμενη ¨συμφιλίωση των λαών...¨ ) αποσύραμε ¨σιωπηρά¨ την ¨Στρατιωτική μας Αποστολή¨ με μια απλή μετονομασία έγινε ¨Ελληνικό Προξενείο¨. Ενώ θα μπορούσαμε να πούμε , όσο και φαίνεται ¨γελοίο¨ , πως δεν συμμετείχαμε στις διαπραγματεύσεις , δεν κατοχυρώθηκαν τα ελληνικά δίκαια -δεν ¨αποχωρούμε¨ από το Βερολίνο.

  Η κόντρα αυτή δεν θα είχε βέβαια καμία στρατιωτική σημασία , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ που θα πίεζε και την Γερμανία και τους ΠΡΩΗΝ ¨Συμμάχους¨.

  Τα είχα γράψει - είχα προειδοποιήσει - πριν πάνε στο Παρίσι και υπογράψουν - και στην συνέχεια , αλλά ακολούθησαν τον δρόμο που είχε επιλέξει ο Κ. Μητσοτάκης ( με την σιωπηρή και κουτοπόνηρη συγκατάθεση της ¨μείζων και ελάσσων αντιπολίτευσης¨ ) με την απάντηση μου έδωσε στο Ζάππειο τον Οκτώβρη του 1990 , δηλαδή όπως είπε ¨Εάν η ανθρωπότης θέλει να ενοποιηθεί η Γερμανία χωρίς να καταβάλει πολεμικές αποζημιώσεις , η Ελλάς δεν αλλάξει του ρου της ιστορίας...¨.

  Τέλος πιστεύω πως το σοβαρό μέρος των προτάσεων μου συνοψίζεται σε αυτή την παράγραφο στην οποία θα έπρεπε να επικεντρωθούμε :
  **************************
  Τέλος θα προσφύγουμε στο Δ.Δ. της Χάγης για την De-Jura αναγνώριση της ¨Συνθήκης των 4+ 2¨ σαν Συνθήκης Ειρήνης και οριστικής λήξης του 2ου Π.Π.¨ . Οπότε θα πρέπει ¨ψάχνονται¨ για τις επανορθώσεις που οφείλουν σε άλλες 100 χώρες !

  Και βέβαια θα υποχρεωθούν οι διαχρονικοί δωσίλογοι της Ελλάδας , όπως σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το ακόμα- Ελληνικό Σύνταγμα δικαιούνται και ¨εντέλλονται¨ , να εγγράψουν στον Κρατικό Προϋπολογισμό τις ελληνικές απαιτήσεις – σαν αναμενόμενες εισπράξεις – τις Γερμανικές Επανορθώσεις ( πράξη που θα τον καταστήσει ¨μη ελλειμματικό¨ τον κρατικό προϋπολογισμό και θα ενισχύσει την ¨αξιοπιστία του¨ στην στην διεθνή χρηματαγορά ) .

  Όπως επίσης θα υποχρεωθούν οι διαχρονικοί Νενέκοι της Τράπεζας…¨ της Ελλάδας¨ να εγγράψουν επίσης στους ¨ισολογισμούς τους¨ τις απαιτήσεις της για τα ¨εξαναγκαστικά δάνεια στην Γερμανία¨ ( ¨Γ΄Ράιχ ).

  *********************************************
  Για τις επόμενες εκλογές , που θα έρθουν εάν δεν κηρυχτεί ανοιχτή κοινοβουλευτική δικτατορία με κυβέρνηση ¨προσωπικοτήτων¨ υπό την κάλυψη μονάδων της προετοιμασμένης Ευρωχωροφυλακής ( Eurogenfor) και διμοιριών καταστολής με ανάποδες ασπίδες και γκλοπ , θα πρέπει να εμφανιστούν κινήσεις πολιτών που θα στείλουν σε όλα τα κόμματα ¨Ερωτηματολόγια¨ με τις εξής δύο ερωτήσεις :

  1. Είστε υπέρ της άρσης των όρων του Μνημονίου και της άμεσης στάσης πληρωμών ΝΑΙ Η΄ ΟΧΙ

  2. Είστε υπέρ της Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων- Αποζημιώσεων ( επανορθώσεις στο κράτος , αποζημιώσεις σε πολίτες ) και των Εξαναγκαστικών Δανείων της Τ.τ Ε - ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ¨Δ.Δ.τ. ΧΑΓΗΣ - ΝΑΙ Ή ΟΧΙ

  3. Προσθέστε ...ερωτήματα που είναι γενικός αποδεκτά , αλλά δεν διατυπώνονται ξεκάθαρα από το κόμματα.

  Όποια κόμματα δεν απαντήσουν ξεκάθαρα με ¨ΝΑΙ¨ , διότι σε αυτή την περίπτωση το ¨ΟΧΙ¨ δεν θα είναι το όχι της αντίστασης και της δικαιοσύνης , αλλά του δωσιλογισμού, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ . Και θα πρέπει να γίνει κινητοποίηση ¨από τα κάτω ¨ για αυτό , από ανθρώπους όλων των πολιτικών και ιδεολογικών ρευμάτων. Δηλαδή ψηφίστε μόνο κόμματα που απαντούν θετικά στα δύο αυτά ερωτήματα.

  Τέρμα τα ψέματα - όλοι ενώπιον του λαού και της ιστορίας.

  • tpe avatar
   tpe @ ΝΤΑΝΤΟΝ 18/05/2011 22:31:51

   Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά: Την τελευταία φορά που ξεσηκωθήκαμε ήταν το 1909.

 14. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 18/05/2011 21:05:20

  Το 1992, για ένα μάλλον πιο ελάσσονος σημασίας θέμα με τους "εταίρους" μας (σε σχέση με τις σημερινές ιταμές προσβολές), δηλαδή τη φερόμενη υποστήριξή τους στα Σκόπια για την ονομασία τους, κηρύχθηκε μποϊκοτάζ στα γερμανικά, ιταλικά και γαλλικά προϊόντα.

  Τώρα, γιατί "μούγκα στη στρούγκα"; Γιατί να μην κηρύξουμε ανελέητο και καθολικό μποϊκοτάζ στα προϊόντα των ναζί;

  Μήπως έχουμε καλομάθει τόσο πολύ με τα Άουντι και τα Καγιέν, που έχουμε πάθει πια εξάρτηση και δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε;

  • taxidriver avatar
   taxidriver @ Αυριανιστής 18/05/2011 21:35:29

   Και αν σου κοψουν και αυτοι τα 2μιση εκατομυρια τουριστες καθε χρονο;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ taxidriver 18/05/2011 22:27:24

    Θα μου έρθουν άλλοι τόσοι φραγκάτοι Ρώσοι.

    • tpe avatar
     tpe @ Αυριανιστής 18/05/2011 22:32:50

     Ή 2-3 σχολικές εκδρομές Κινέζων :)

    • taxidriver avatar
     taxidriver @ Αυριανιστής 18/05/2011 22:59:16

     Γιατι δεν ηρθαν μεχρι τωρα και προτιμουν την Τουρκια?

     • tpe avatar
      tpe @ taxidriver 19/05/2011 10:20:22

      Αφού εδώ πληρώνουν 2-3 φορές περισσότερα από δίπλα; Αφού εμείς πιστεύουμε πως έχουμε το καλύτερο προϊόν που πουλάει μόνο του και μόλις έρθει ο τουρίστας τον σκίζουμε στις μικρο-απάτες;
      Αλήθεια, έχεις κάνει σύγκριση του site πχ της...(βάλε όποια Ευρωπαϊκή πόλη θέλεις) και της (πχ Σάμου); Στα πρώτα ο όποιος Κινέζος βρίσκει έτοιμα τα πάντα, που θα πάει, που θα μείνει, που θα φάει, τι θα δει, που θα ξοδέψει τα λεφτά του, που να ΜΗΝ πάει ουφ...
      Στο αντίστοιχο δικό μας; Για να μη μιλήσω για την αισθητική του ενός και του άλλου έτσι; Κι αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα από τα άπειρα που μπορούμε να βρούμε.

 15. taxidriver avatar
  taxidriver 18/05/2011 21:26:34

  Θα πουλησουμε λεει τα δικαιωματα μας στους Εβραιους.
  Και ποιος κυβερναει την Γερμανια ρε μαυρε.
  JOSEF ACKERMANN!!!!!!!
  Σου λεει τιποτα το ονομα;
  Ναι ειναι εκεινος που εδωσε το βραβειο στον GAP

 16. taxidriver avatar
  taxidriver 18/05/2011 21:30:21

  H BILD τι νομιζεις πως ειναι;Γερμανικη εφημεριδα;
  Μαθε για τον πρωην προεδρο του FDP που "αυτοκτονησε" και τον ρολο της εν λογω εφημεριδας

  • tpe avatar
   tpe @ taxidriver 18/05/2011 22:33:36

   ΟΚ, δεν ξέρω. Δώσε hints...

 17. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 18/05/2011 22:12:04

  «ΜΠΑΡΜΑΝ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ…
  Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

  Αν δεν υπήρχε το Σχέδιο Μάρσαλ που τον έσωσε!

  ... Οι Γερμανοί… Αυτοί, που γκρέμισαν δύο φορές τον κόσμο με τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους που προκάλεσαν. Αυτοί, που μετράνε περισσότερες χρεοκοπίες (παύσεις πληρωμών) από την Ελλάδα. Αυτοί, που ευθύνονται, σύμφωνα με τη διάσημη οικονομολόγο Κάρμεν Ράινχαρντ, για 8 στάσεις πληρωμών της Γαλλίας και 7 της Ισπανίας.

  Αυτοί, που τώρα «καπελώνουν» την Ευρώπη αν δεν υπήρχε το γιγαντιαίο Σχέδιο Μάρσαλ σήμερα θα ήταν ο φτωχός συγγενής της Ευρώπης.

  Ο «μπάρμαν» των Ευρωπαίων!!! Μιλάνε, για υπερχρεωμένη Ελλάδα στη Γερμανία. Την απάντηση-ράπισμα την παίρνουν από το δικό τους “Spiegel”. Αυτό απεκάλυψε (με έγγραφα) τα χρέη προς Γερμανία. Προσέξτε, τη σειρά:

  Ιρλανδία 173,3 δις. ευρώ – Ισπανία 156,4 – Ιταλία 123,5 – Ελλάδα 33(τα 2/3 συν μίζες για υποβρύχια που γέρνουν και Λέοπαρντ μη ετοιμοπόλεμα) – Πορτογαλία 29,7. Επομένως.
  Τους χρωστάμε 33 δις ευρώ και μας χρωστάνε (όσο και αν σιωπούν) 91,99 δις δολάρια!

  Ο «ευαίσθητος» γερμανικός Τύπος γιατί δεν ρωτάει Μέρκελ και Σόιμπλε για το γερμανικό χρέος προς την Ελλάδα; Το παίζει «πέρα βρέχει»… Γιατί ξέρει. Ότι το χρέος τους είναι διεθνώς κατοχυρωμένο από τρία μεταπολεμικά Διεθνή Δικαστήρια. Ρώμη – Παρίσι – Λονδίνο. Θυμίζω, επ’ ευκαιρία, ολόκληρη την αλήθεια-ακτινογραφία του ελληνικού χρέους.

  Κρυφό χρέος, ΣΟΚ και δέος! (ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ)

  Η ιστοσελίδα, αποκαλύπτει, βάσει απόρρητων εγγράφων, το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους που αποκρύπτουν και ανέρχεται στο ποσό των 347,4 δις ευρώ το 2011 και το οποίο θα εκτοξευθεί στα 380,9 δις ευρώ το 2014! Επιπλέον, το ονομαστικό ΑΕΠ της Ελλάδας το 2013 θα βρίσκεται στο ύψος του 2010!!! Αντί μπροστά – όπισθεν Τι διαπιστώνεται; Ότι επί των ημερών του «σωτήριου μνημονίου» το χρέος θα εκτιναχθεί αντί να συγκρατηθεί και το εισόδημα θα μείνει στάσιμο. Σε ποιους, τα χρέη

  * Το μεγαλύτερο ποσό του χρέους μας, 155 δις ευρώ το έχουν στα χέρια τους οι λεγόμενοι ξένοι μη τραπεζικοί φορείς. Δηλαδή τα κοράκια της λεγόμενης ελεύθερης αγοράς –οι διάφοροι Σόροι- που «πιλοτάρουν τα ιπτάμενα σπρεντ» για να εισπράττουν υπερτόκους.
  * Το ποσό των 232 δις δολαρίων (173 δις ευρώ) χρωστάει η Ελλάδα στις τράπεζες των δανειστριών μας χωρών.
  * Το ποσό των 50 δις ευρώ έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές τράπεζες.

  Το χρονοδιάγραμμα του χρέους

  1. Σύμφωνα με την 3η αναθεώρηση του Μνημονίου το δημόσιο χρέος εκτιμάται ως εξής: 2009: 289 δις ευρώ – 2010: 326,9 δις ευρώ – 2011: 347,4 δις ευρώ – 2012: 365,5 δις ευρώ – 2013: 375,1 δις ευρώ – 2014: 380,9 δις ευρώ 2. Ως ποσοστό του ΑΕΠ το πιο πάνω Μνημόνιο υπολογίζει το δημόσιο χρέος ως ακολούθως: 2009: 126,8% – 2010: 142,5% – 2011: 153,8% – 2012: 159,4% – 2013: 158,9% – 2014: 156,2% 3. Το ως άνω Μνημόνιο εκτιμά το ονομαστικό ΑΕΠ της Ελλάδας σε: 2009: 233,1 δις ευρώ – 2010 229,1 δις ευρώ – 2011 225,7 δις ευρώ – 2012: 229,0 δις ευρώ – 2013: 235,6 δις ευρώ – 2014: 243,3 δις ευρώ. Δηλαδή το 2012 θα βρίσκεται στο ύψος του 2010 και και το 2011, επίσης, στο ύψος του 2010! 4. Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Bank for International Settlements) παρουσιάζει σε απόρρητο πίνακά της το ποσό του δημοσίου χρέους που κατέχουν οι τράπεζες των δανειστριών μας χωρών στο τέλος του 2010 ύψους 232 δις δολαρίων (173,6 δις ευρώ). Αναλυτικά: Ηνωμένο Βασίλειο: $ 13 δις – Γερμανία: $ 39 δις – Γαλλία: $ 73 δις – Ιταλία $ 7 δις – Ολλανδία: $ 11 δις – Ισπανία: $ 1 δις – Ιρλανδία: $ 8 δις – Ελβετία: $ 59 δις- Βέλγιο: $ 6 δις – Αυστρία: $ 5 δις – Πορτογαλία: $ 9 δις.
  Μας αποκαλούν γουρούνια…

  Το «Spiegel» με πηγή την Bundesbank, την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας μιλάει για χρέη των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τις γερμανικές τράπεζες ύψους 515 δις ευρώ. Οι δανείστριες χώρες αναλυτικά είναι η Πορτογαλία 29,7 δις ευρώ, η Ελλάδα 33 δις ευρώ, η Ιταλία 123,5 δις ευρώ, η Ισπανία 156,4 δις ευρώ και η Ιρλανδία 173,3 δις ευρώ. Το δημοσίευμα ονομάζει αυτά τα κράτη – και εμάς- γουρούνια (the so called PIIGS countries). Και ρωτάμε ποιοι είναι γουρούνια;

  Αυτοί που μας χρωστάνε 70 χρόνια το κατοχικό δάνειο των 91,99 δις δολάρια ή εμείς που μας μπουκώνουν δάνεια και υπερτόκους για να αγοράσουμε υποβρύχια που γέρνουν, άοπλα τανκς, προβληματικές φρεγάτες συν τις μίζες συν το υπερσκάνδαλο Siemens!.. Εν πάσει περιπτώσει τους χρωστάμε 33 δις ευρώ μας χρωστάνε 91.99 δις δολάρια. Ποιος είναι το γουρούνι μέσα στη λάσπη;
  ιστολογιο nasostsaganelis gr

 18. A.M. avatar
  A.M. 18/05/2011 22:24:48

  Την.. πουλάμε!

  Τιμή πώλησης:
  όλη η Γερμανία θα δοθεί στην Ελλάδα και οι Γερμανοί θα παραχωρηθούν σκλάβοι στους Έλληνες.

  Άν θέτε!
  Δε θέτε;;; ... είχαμε μια φαγούρα!

  Και μετά θα ξαναγοράσουμε και την Ακρόπολη.
  Με τα δικά σας λεφτά εννοείται!

  • Y. avatar
   Y. @ A.M. 19/05/2011 00:03:30

   Πρώτος!!!

 19. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 18/05/2011 22:55:57

  Στο διεθνές δικαιο, λιγο ως πολύ δίκαιο έχει ο ισχυρότερος στρατιωτικά..
  Σε στρατιωτικούς όρους η Ελλάδα είναι σιδερόφραχτος γίγαντας σε σχέση με την Γερμανία..

  Αυτή την "υπεραξία" γιατι δεν τη χρησιμοποιούμε?
  Γιατί πρέπει να εκβιαζόμαστε συνεχώς?
  Γιατί δεν εκβιάζουμε?

 20. taxidriver avatar
  taxidriver 18/05/2011 23:05:22

  Σιωνιστικο οργανο του κερατα.Κανενας δεν τολμαει να πει τιποτα κακο για τους Εβραιους.Οποιος το εχει κανει τον εχει φαει το μαυρο φιδι,βλεπε bild.Απλα θελω να παω οτι η ιδεα που εγραφε το αρθρο,εστω και γισ πλακα,δεν ειναι η καλυτερη

 21. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 18/05/2011 23:20:11

  Δεν νομίζεις ότι με τα ¨κλισέ¨ και τις μονοδιάστατες αναλύσεις σου ξεφεύγει , όπως σε κάθε δογματικά σκεπτόμενο , σημαντικό μέρος της πολυδιάστατης πραγματικότητας ;

  Δεν νομίζεις πως με το να προτάσεις το ¨ Οι Εβραίοι κυβερνάνε την Γερμανία¨, κάποιοι Γερμανοί το λέγανε αυτό και στην περίοδο του Μεσοπολέμου..., υποβαθμίζεις τον σημαντικό ρόλο της Γερμανικής άρχουσας τάξης , του Γερμανικού κεφαλαίου δηλαδή , για την προώθηση των βασικών τους στρατηγικών επιλογών , οι οποίες ισχύουν σχεδόν αναλλοίωτα από την ίδρυση του ¨2ου Ράιχ¨ το 1870 ;

  Όπως είναι η εξασφάλιση πρώτων υλών από την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια και αγορών για την τοποθέτηση , κυρίως , των βιομηχανικών προϊόντων τους , παράλληλα με τα Παν- Γερμανικά οράματα για κυριαρχία όχι μόνο στην ¨Μεσευρώπη¨ , αλλά σε όλη την Ευρώπη ( όπως στην πάλαι ποτέ ¨Αγιά Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία-Γερμανικού Έθνους¨ ) και την ¨Ευρωασία¨.

  Και βέβαια η Γερμανική άρχουσα τάξη σαν αποτέλεσμα της ήττας της αναγκάσθηκε μεταπολεμικά , για να εξασφαλίσει την οικονομική της ανόρθωση¨, να παίξει ¨διττό ρόλο¨ - και με τους ¨συμμάχους¨ - και αυτοτελώς όπου της έδιναν περιθώριο με αντάλλαγμα την στράτευσή της στον αντικομουνιστικό αγώνα ( δηλαδή ¨επιστροφή στα χαμένα εδάφη της Ανατολής¨ που ήταν και πάγια στρατηγική του γερμανικού κεφαλαίου από ¨παλαιόθεν¨ ).

  Και βέβαια υποχρεώθηκε η Γερμανία σε ¨αναπροσανατολισμό ¨ με την αναγνώριση ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ των Εβραίων . Από την μία σύμμαχος του Ισραήλ με τεράστια πολιτικοοικονομική - στρατιωτική υποστήριξη και από την άλλη οικονομική + στρατιωτική ενίσχυση των Αραβικών κρατών , όπου δήθεν ¨παράνομα και χωρίς την γνώση της Δυτικογερμανικής κυβέρνησης πρώην ναζί-επιστήμονες πρόσφεραν τις γνώσεις τους για την ανάπτυξη πυραυλικής , πυρηνικής και χημικής τεχνολογίας ( Αίγυπτος , Συρία , Τουρκία , Πακιστάν , Περσία ).

  Ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή Γερμανική ¨Φίλο- ισλαμική¨ πολιτική και γενικότερα υποστήριξης των μειονοτήτων ( ο Κάϊζερ πρώτος είχε φορέσει το 1900 το Τουρκικό φέσι σαν επίδειξη του ¨φίλο - ισλαμισμού του¨) .

  Και μπορεί να έχεις δίκιο ότι η Γερμανία έκανε ΕΞ - ΑΝΑΓΚΗΣ σαν ηττημένη και κατεχόμενη χώρα ( και μέσα στο φόβο πως μπορεί να χάσει και την υπόλοιπη Γερμανία από ¨κομουνιστική επέλαση¨ στην Ευρώπη ) έκανε παραχωρήσεις στο Αγγλοσαξονικό κεφάλαιο και στους Εβραίους που από ¨ενοχή¨ τους άφησε να δραστηριοποιηθούν στην Γερμανία. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ¨κυβερνούν και ελέγχουν απόλυτα την Γερμανία) . Η επιρροή τους μπορεί να είναι σημαντική , αλλά δεν βρίσκεται ούτε καν στο ¨προπολεμικό επίπεδο¨. Ένα Εβραϊκό όνομα στην Γερμανική Τράπεζα ( Akckerman ) , όσες διασυνδέσεις και διαπλοκές να έχει , δεν σημαίνει πως ελέγχουν το γερμανικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο...

  Εξάλλου η τοποθέτηση του πρώην Καγκελαρίου Σρέντερ στο Δ.Σ. της Gazprom και η επέλαση του Γερμανικού κεφαλαίου στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια με την εξαγορά τον έλεγχο των ενεργειακών τους πόρων , των Μ.Μ.Ε. και των τηλεπικοινωνιών δεν μαρτυρούν για την ¨Εβραϊκή υποτέλεια της Γερμανίας ( σίγουρα ¨λίτρα¨ σε όλα τα επίπεδα πληρώνει ακόμα στους Εβραίους και το Ισραήλ ).

  Άρα λοιπόν πολύ πιο σύνθετα είναι τα πράγματα και δεν καταλαβαίνω το γιατί απαλλάσσεις της Γερμανία από τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Ελληνικό λαό;

  Και βέβαια είναι οι Αμερικάνικες δυνάμεις κατοχής στον δυτικό τομέα της Γερμανίας που αποφάσισαν την ίδρυση ¨ανεξάρτητων και έγκυρων Μ. Μ.Ε. ¨ όπως το Σπήγκελ και την Bild για να ελέγχουν και καθοδηγούν την Γερμανική και Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη.

  Οι εκδότες Augstein και Springer έχουν καταγγελθεί πολλές φορές στο παρελθόν -από δεξιούς και αριστερούς- Γερμανούς για τις ιδιαίτερες σχέσεις τους με το Ισραήλ και γενικότερα των μυστικών υπηρεσιών ( στα πλαίσια της μεταπολεμικής Δυτικογερμανικής στρατηγικής του ¨κατευνασμού¨ των Εβραίων και του μοιράσματος ξανά την ¨παγκόσμια τράπουλα - μαζί τους- ¨.

  Και βέβαια Γερμανία και Ισραήλ δεν ενδιαφέρονται να πληρωθούν αλλού αποζημιώσεις , εκτός από το Ισραήλ , όπως δεν ¨αναγνωρίζουν άλλη γενοκτονία στον κόσμο , εκτός από αυτή των Εβραίων¨ , αλλά αυτό δεν θα πει ότι θα πρέπει στα πλαίσια των αντιλήψεων του ¨Αιώνιου Εβραίου¨ ( αναφέρομαι σε προπαγανδιστικό έργο του Χιτλερικού καθεστώτος για τους ¨Εβραίους¨, "Der Ewiger Jude " ) να ζητήσουμε από τους Εβραίους - και όχι από την Γερμανία Επανορθώσεις για την μόλις πριν 65-70 χρόνων γενοκτονία των Ελλήνων !

  Δεν νομίζεις πως πάει πολύ αγαπητέ ¨κατάλευκε¨. Αναφέρομαι στη αυθάδη και με ύφος δέκα Καρδιναλίων προσφώνηση μου ¨ρε μαύρε¨ εκ μέρους σου ) ; Όπου όλοι κατάλαβαν ποιος είναι μαύρος - κατράμι θα έλεγα.

  Απάντησε και για την ¨ταμπακιέρα¨ , πέρα τις αγωνίες σου για την και πάλι από του Εβραίους καταδυναστευόμενη Γερμανία , Να τις πάρουμε ή να μην τις πάρουμε τις Επανορθώσεις ; . Να τις συμψηφίσουμε εν μέρη με αυτά που χρωστάμε στην Γερμανία ή όχι.

  • taxidriver avatar
   taxidriver @ ΝΤΑΝΤΟΝ 19/05/2011 03:56:11

   Φιλε μου θα ειμουν ο τελευταιος Ελληνας που θα ελεγε να μην ζητησουμε τα λεφτα μας απο τους Γερμανους.Επρεπε ηδη να το εχουμε κανει εδω και παρα πολλα χρονια.Κανεις ομως ,η σχεδον κανεις απο τους λαοπροβλητους πολιτικους δεν τολμησε να το κανει.Προσωπικα θυμαμαι τον Κ.Στεφανοπουλο πριν 15 ,ισως και περισσοτερα χρονια σε μια επισκεψη του στο Βερολινο,να εχει αναφερθει στο θεμα.Ας τα ζητησει επιτελους καποιος ,επισημα.
   Οσον αφορα τωρα την Γερμανια εσυ εριξες την ιδεα να πουλησουμε τα δικαιωματα μας στο Ισραηλ για να τα ζητησουν εκεινοι απο τους Γερμανους για να γελασουμε.Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τσακωθουν οι Εβραιοι τραπεζιτες στις 2 χωρες για χαρη μας;
   Για ποια ισχυρη γερμανικη αρχουσα ταξη μιλας;Δεν χρειαζεται παραπανω απο ενα μονοστηλο στην Bild των 11 εκατομυριων φυλλων ημερησιως και στο Spiegel του 1 εκατομυριου φυλλων την εβδομαδα και εχουν γινει ολοι τους σκονη,βλεπε Möllermann,Guttenberg κ.α.Μονος σου ειπες για τις σχεσεις των 2 εντυπων με το Ισραηλ και τους Εβραιους.
   Η Γερμανια ηταν και παραμενει ακομη υπο κατοχη και δεν φοβιζει παρα μονο τους αδυναμους.
   Τωρα αν βλεπεις μονοδιαστατα και δογματικα τα σχολια μου τοτε κοιτα και πιο πανω,στο κυριο αρθρο,και θα δεις σε μια παραγραφο το μεγαλυτερο δογμα της ελληνικης ιστοριας.Αυτο που λεει οτι εμεις σαν λαος δεν φταιμε ποτε,οι αλλοι θελουν παντα το κακο μας.
   Συγνωμη για το "μαυρος".Δεν ηθελα να σε προσβαλω

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.