Alexis forget it!
01/10/2015 14:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Alexis forget it!

Υποτίθεται ότι ο Τσίπρας ζήτησε δεύτερη ευκαιρία και λαϊκή εντολή για να διαπραγματευτεί τα ανοιχτά ζητήματα με τους εταίρους και σε πρώτο πλάνο αυτό του χρέους. Μάλιστα πανηγύριζε που υπέγραφε νέο δανεισμό και τρίτο μνημόνιο γιατί λέει ότι για πρώτη φορά πέτυχε ελληνική κυβέρνηση μια σαφή δέσμευση για την απομείωση του δημόσιου χρέους.

Αυτά μέχρι πριν τις εκλογές γιατί μετά ήρθε η Λαγκάρντ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, παραπέμποντας την όποια συζήτηση από τα Χριστούγεννα και μετά και με την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση με το τρίτο μνημόνιο.

Και στο μεταξύ όποιος βλέπει τηλεόραση, ακούει ραδιόφωνο και διαβάζει εφημερίδες και το διαδίκτυο πρέπει να βρίσκεται με υπογλώσσια από τις περικοπές που έρχονται σε συντάξεις, σε μισθούς, από την αύξηση των φόρων, από την ανεργία που αυξάνεται, τις επενδύσεις που δεν έρχονται, την ύφεση που μεγαλώνει, τα capital controls που παραμένουν και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξαναλειτουργήσουν κανονικά οι τράπεζες και με το φόβο για το κούρεμα των καταθέσεων να είναι παρών.

Κατά τ’ άλλα τι νόημα και τι σημασία έχουν οι δηλώσεις του Τσίπρα ότι στις ΗΠΑ βρίσκει πιο ευήκοα ώτα από τις Βρυξέλλες για το θέμα του χρέους; Απολύτως καμία. Απλά θυμίζει τις παλινωδίες της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και την απερίγραπτη τακτική που ακολούθησε ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου που σήμερα είναι στα αζήτητα της πολιτικής και με μια καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης στις πλάτες του.

Πουλάει δηλαδή και ο Τσίπρας καθρεφτάκια σε Ιθαγενείς μέχρι να βρει καινούργιο στόρι στο παραμύθι της πρώτης φοράς αριστερά και της δεύτερης ευκαιρίας…. Προς το παρόν εκεί που έφτυνε με το «Giannis forget it» τώρα γλύφει και μάλιστα αυτό το forget it ο Αλέξης το εισπράττει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού η οποία τον έχει αγκαλιάσει όσο κανέναν άλλο πρωθυπουργό τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Svart Drottning avatar
    Svart Drottning 01/10/2015 20:12:07

    Πάντως αυτή τη φορά, όποιος μας πεί οτι τάχα τον ...παραπλανήσανε, μονάχα γέλιο θα προξενήσει. Ο μιά φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης θα είναι και οι αφελείς ψηφοφόροι άκουγαν από χίλιες μεριές τι περιέχει το Γ΄μνημόνιο και τι ακριβώς τους περιμένει. Διάλεξαν λοιπόν συνειδητά να τους βυθίσει στη μιζέρια αυτός και κανείς ...άλλος. Με τις υγείες τους. Κανένας λόγος δεν μας πέφτει. Ούτε καν χαρτομάντηλα για να σκουπίσουνε τα δάκρυά τους, δεν δικαιούνται σήμερα να μας ζητήσουνε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.