#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/04/2012 14:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Aς μαυρίσουμε στην κάλπη τους επαγγελματίες της Βουλής

Επαγγελματίες στην πολιτική, όχι επαγγελματίες πολιτικούς       



Στίς 6 Μαΐου ψηφίζουμε το κόμμα που θα μας πείσει, ότι όσο γίνεται πιο γρήγορα και ανώδυνα θα βγάλει την πατρίδα μας από την μαύρη στενωπό της ύφεσης. Ψηφίζουμε με λογική και ψυχραιμία, αφήνοντας στην άκρη τα συναισθήματα, επιλέγοντας με κριτήριο τις διαμορφωμένες συνθήκες και πως ρεαλιστικά μπορούν να αλλάξουν.

Η ψήφος θυμού δεν είναι λύση. Είναι εκτόνωση που στερείται πολιτικής βάσης. Στις 6 Μαΐου καλούμαστε όμως να επιλέξουμε και τους εκπροσώπους μας, που θα στείλουμε στο κοινοβούλιο να προασπίσουν τα συμφέροντα μας. Τους υπηρέτες της βούλησης των εντολέων τους. Κι εδώ μπαίνει το μεγάλο ερώτημα: Θα συνεχίσουμε να δίνουμε συγχωροχάρτι σε όσους αποδείχτηκαν αντάξιοι των προσδοκιών μας; Σε όσους με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα πόνταραν στην προσδοκία του πολίτη, εμπορευόμενοι την ελπίδα για να υποκλέψουν την ψήφο του; Σε εκείνους που ανήγαγαν τον παλαιοκομματισμό σε όχημα εισόδου στα βουλευτικά έδρανα;

Θα ξαναδώσουμε το βουλευτικό εισιτήριο σε προικοδοτούμενους γόνους και απογόνους που το μοναδικό προσόν τους είναι η πολιτική προίκα, επιτρέποντας κι αυτή τη φορά τη διαιώνιση της οικογενειοκρατίας; Θα απαλλάξουμε το πολιτικό προσωπικό από τις ευθύνες της κοινωνικής καταστροφής που όλοι μας βιώνουμε στο πετσί μας; Θα το απαλλάξουμε από την υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών μας; Θα εξακολουθήσουμε να χειροκροτούμε πολιτικούς που βλέπουν την πολιτική ως επάγγελμα και αντί για βουλευόμενοι κάθονται στη βουλή ως διορισμένοι βολευόμενοι, περιμένοντας πότε θα έρθει η μέρα καταβολής των παχυλών μισθών τους;

Θα ανεχόμαστε για πολύ ακόμη ανθρώπους - διαχειριστές της τύχης μας που είτε απέτυχαν, είτε δεν έδωσαν ποτέ εξετάσεις στο "σχολείο" της κοινωνίας; Επιτέλους ας τους δώσουμε στην κάλπη αυτό που τους ταιριάζει. Την οριστική απόλυση. Αρκετά με τους επαγγελματίες πολιτικούς. Επαγγελματίες στην πολιτική με ένσημα και μετοχές καταξίωσης στο κοινωνικό χρηματιστήριο έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Αυτό ας γίνει και το σύνθημα μας: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Παν-Παπ

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Wolf avatar
  Wolf 19/04/2012 14:27:19

  Σ΄αυτές τις εκλογές έχω αποφασίσει να στηρίξω νέους υποψηφίους -που κατεβαίνουν πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο-, σε όλη την επικράτεια!!!
  Τέλος με τους δεινόσαυρους της πολιτικής και όσους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συμμετείχαν στην εξαθλίωση του λαού.

 2. Greco21 avatar
  Greco21 19/04/2012 14:27:22

  Γνώμη μου ότι και ο πολιτικός είναι επάγγελμα. Ας μην αφορίζουμε γενικά και αόριστα. Ας εξετάσουμε και την παρουσία του καθενώς στην Βουλή των Ελλήνων. Την κοινοβουλευτική τους δράση. Βεβαίως υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα σου.

  Από εκεί και πέρα είναι εμφανές ότι οι εξελήξεις στην αγορά και στην κοινωνία είναι τόσο γρήγορες που ένας συνδιασμός τεχνοκράτων-πολιτικών μπορεί να αποδώσει. Πάντως η εκτελεστική εξουσία δεν είναι απαραίτητα στην Βουλή. Είναι οι Γεν. Γραμματείς Υπουργείων, Αρχηγοί Σωμάτων κτλ... Η επιλογή αυτών των προσώπων είναι η πλέον κρίσιμη.

  Τέλος θα συμφωνήσω ότι εάν θέλουμε ανανέωση πρέπει να ψηφίσουμε νέα πρόσωπα, τεχνοκάρτες, με στόφα πολιτικού και να στείλει ο λαός τους μαυρογυαλούρους σπίτι τους.

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 19/04/2012 14:34:04

  Γιά μένα,ὁ ἐπαγγελματίας πολιτικός ἒχει σχέση μέ τόν μισθό πού παίρνει.Τόν ἒχει ἀνάγκη τόν ὑπέρογκο μισθό; Ἀφήστε τά ἐπιδόματα...
  Νά προσαρμοσθεῖ λοιπόν καί ὁ μισθός τους στά δεδομένα τῆς ἐποχῆς.

 4. nestor avatar
  nestor 19/04/2012 14:43:36

  Συμφωνώ σε γενικές γραμμές.
  Υπάρχουν όμως και διατελέσαντες υπουργοί και βουλευτές που αξίζουν την ψήφο μας.
  Μην τους τσουβαλιάζουμε όλους.
  Για γιούς και κόρες συμφωνώ απολύτως, ας κάνουν κάτι άλλο, γιατι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να αποδείξουν την αξία τους (αν έχουν)

 5. airman avatar
  airman 19/04/2012 14:48:03

  Οι ''επαγγελματίες'' πολιτικοί ήδη αγωνιούν για το πολιτικό τους μέλλον. Και όλοι πάνω-κάτω γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί.
  Ας επιλέξουμε λοιπόν ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον των συμπολιτών τους. Ανθρώπους που αγωνιούν για όσα κινδυνεύουμε να στερηθούμε (ενώ μπορούμε να τα διασφαλίσουμε με αγώνα) και όχι για ''κεκτημένα''.

 6. mv avatar
  mv 19/04/2012 14:49:05

  "Θα ξαναδώσουμε το βουλευτικό εισιτήριο σε προικοδοτούμενους γόνους και απογόνους που το μοναδικό προσόν τους είναι η πολιτική προίκα, επιτρέποντας κι αυτή τη φορά τη διαιώνιση της οικογενειοκρατίας; "

  Γιατί βρίσκονται οι προικοδοτούμενοι γόνοι στις λίστες ?
  Υποτίθεται ότι ψηφίσαμε Σαμαρά για να βάλει (μεταξύ άλλων) τέλος στην οικογενειοκρατία...
  Δυστυχώς μας διέψευσε.

  • nestor avatar
   nestor @ mv 19/04/2012 15:16:32

   Eχει τονίσει κατ επανάληψη ο Σαμαράς ότι η ευθύνη επιλογής των εκπροσώπων ανήκει ολοκληρωτικά σε εμάς.
   Και τι έγινε που μπήκε στο ψηφοδέλτιο ο γιός του τάδε.
   Εμείς θα βάλουμε τέλος στην οικογενειοκρατία, και ας χάσουμε και έναν δυό που θα άξιζαν να μπουν στην βουλή.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ mv 19/04/2012 17:33:16

   Δεν τελείωσε την οικογένεια του Μητσοτάκη; Έμεινε ο Κούλης, αλλά του στέλνει παρέα το Συμπιλίδη μπας και φύγει μόνος του...

  • Elena avatar
   Elena @ mv 20/04/2012 15:17:24

   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.....η οικογενειοκρατία και οι βροντόσαυροι καλά κρατούν στην ΝΔ. Πως λοιπόν να ψηφίσεις νέους αφού όλοι οι νέοι είναι παιδιά παλιών?

 7. aggelosview avatar
  aggelosview 19/04/2012 14:55:01

  Σ' αυτές τις εκλογές, ψήφο μόνο στο κόμμα. Χωρίς σταυρούς. Τέρμα οι πλάκες. Στηρίζουμε τον αρχηγό. Γιατί μετά που θα αρχίσουν τα δύσκολα, θα επικαλούνται ότι έχουν υποχρέωση απέναντι σε όσους τους ψήφισαν. Θυμηθείτε: Τατούλη, Γιαννόπουλο, Μανώλη, Γιακουμάτο κι άλλες θρυλικές μορφές της κοινοβουλευτικής ομάδας Καραμανλή.

  • ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
   ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ aggelosview 19/04/2012 17:05:21

   Φίλε,
   Eάν ψηφίσεις μόνον κόμμα καί δέν επιλέξεις πρόσωπα,νά είσαι σίγουρος ότι κάποιος από τήν εφορευτική επιτροπή θά συμπληρώσει τό ψηφοδέλτιό σου μέ τούς σταυρούς τής ΙΔΙΚΗΣ του επιλογής.
   Στήν κάλπη ρίχνουμε ψηφοδέλτιο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ κι ΟΧΙ ΜΗ!!!!!!!!

 8. δημης avatar
  δημης 19/04/2012 15:05:00

  OΧΙ ΜΟΝΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ....ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΥΣ "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥΣ " ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ,ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΛΠ...
  ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;
  ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ...
  -ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΔ .... ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ...."Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΟΜΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ"...

 9. ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
  ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 19/04/2012 16:40:04

  Στήν Α΄ Πειραιώς,θά ψηφίσω 4 γυναίκες τποψήφιες,ή μία έξ αυτών είναι καθ.μουσικής καί πιάνου κι οί άλλες ιατροί,διότι δέν είχαν ποτέ στό παρελθόν, καμμία εμπλοκή μέ τό Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ καί τήν ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΕΡΠΕΤΩΝ τής παράταξής μου (Ν.Δ.).
  Ένας νέος πού θέτει υποψηφιότητα καί τόν οποιον είχα ψηφίσει στίς δημοτικές,μέ τόν συνδιασμόν τού Μιχαλολιάκου,δέν τόν ψηφίζω,διότι άν καί είναι νεαρός (37 χρονών) καί μόνον δύο χρόνια εμπλεκόμενος στήν πολιτικήν,απεδείχθη,ώς δημ.σύμβουλος διά τήν πόλιν μου, ανύπαρκτος καί επιζήμιος,θεωρώντας μάλλον ότι έχει αποκτήσει ψηφοφόρους-πρόβατα γιά νά γεμίσει τήν στρούγκα-κοπάδι του (κι όχι μόνον).
  Νά μήν ψηφισθούν όσοι είχαν προηγούμενη εμπλοκή μέ τό Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ καί δή αυτοί,πού πλέον έχουν αποδειχθή επαγγελματίες Μαυρογιαλούροι τής πολιτικής καί Δούρειοι Ίπποι τής παράταξής μας κι όλοι γνωρίζουμε πλέον,ποίοι καί πόσοι είναι αυτοί!!!!!!!
  Νέα πρόσωπα καί κυρίως νεαρά,έστω καί 18ρηδες!!!!
  Διάβασα στό ψηφοδέλτιο τής Ν.Δ. διά κάποιουςΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥΣ,ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥΣ,ΚΟΝΤΟΥΣ,
  ΒΛΑΧΟΥΣ,ΑΡΟΥΛΗΔΕΣ,ΑΝΤΩΝΑΡΟΥΣ (μπλάαααααααααχχχ!!!!)
  ΚΑΙ ΥΙΟΥΣ ΒΑΡΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑ,ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ,ΧΑΛΑ (ό γιός καί νύν δημ.σύμβουλος στόν Πειραιά,τού χαμαιλέοντα τής Π.Ν.Ο) καί όλους τούς υπόλοιπους ανίκανους,επικίνδυνους ρέμπελους,πού ούτε διά θυρωροί πολυκατοικίας στην Δραπετσώνα δέν είναι άξιοι νά εργασθούν!!!!

  ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ/-ΕΣ!!!!
  ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ!!!!
  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
  Αλλωστε ό Σαμαράς διά πολλοστή φορά έπανέλεβε οτι ##ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ##!!!
  Μετά τήν απομάκρυνση από τήν κάλπη, ή όποια άσκηση κριτικής,θά θεωρείται διά τόν ψηφοφόρο,ότι κατέχει πιστοποιητικό ηλιθιότητος!!!

  • fox42 avatar
   fox42 @ ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 19/04/2012 17:27:32

   Σωστός exlamogio !!!

   Ψηφίζω-στηρίζω νέους και άφθαρτους !

   • fox42 avatar
    fox42 @ fox42 19/04/2012 18:09:37

    Και μιας κιόπως λέει η γιαγιά μου "εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θαρθεις"...
    Από εδώ και μπρος,
    μια μόνο θητεία βουλευτική και μετά μαύρισμα - διότι και τα σημερινά νεούδια ίσαμε το 2015 θα χουνε γίνει εξπέρ επαγγελματίες πολιτικοί
    Συμφωνείς exlamogio ?

 10. ARIMANIOS avatar
  ARIMANIOS 19/04/2012 18:44:17

  Να μην βλέπουμε βέβαια και στην τηλεόραση επτά στις δέκα φορές οι προσκεκλημένοι στα καναλοράδια σαν εκπρόσωποι των απόψεων της παράταξης να είναι αυτοί οι ίδιοι γόνοι,επαγγελματίες πολιτικοί κ.λ.π.κ.λπ.κ.λπ................................................................................

 11. ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
  ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 19/04/2012 19:04:05

  Aπόλυτα!!!!!

 12. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 19/04/2012 19:34:19

  Ψηφίζω νέους ,επαγγελματίες,με ένσημα,όχι γόνους,όχι πλούσιους και βολεμένους.

 13. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 19/04/2012 20:54:56

  'Ακης Τσοχατζόπουλος είπε: Δεν είμαι ζητιάνος, την βοήθειά σας χρειάζομαι, άφησα πίσω γυναίκα μόνη, τιμωρούμαι για την αγάπη που έδειξα στον κόσμο, είμαι ένα θύμα της αγάπης. Δώστε δανεικά και σώστε, δεν ζητάω πολλά. Μόνο από 100 ευρώ εάν δώσετε, ΔΑΝΕΙΚΑ, μέχρι να ξεμπλοκάρω τους λογαριασμούς μου, θα μπορέσω να συμπληρώσω για να ξεπληρώσω την καινούργια τσάντα της γυναίκας μου, που αναγκάστηκε να πάρει και να την χρωστάει, γιατί δεν είχε τι τσάντα να φορέσει, στην σημερινή επίσκεψή της στην καταραμένη φυλακή, που οι «φίλοι» μου με έχωσαν. Σας παρακαλώ.
  Για την εγγύηση ευτυχώς τα μάζεψα, ας είναι καλά ένα πολύ καλό παιδί που γνώρισα επί υπουργίας μου, όταν εξόπλισα την Ελλάδα σαν αστακό.
  Δυστυχώς στις προσεχείς εκλογές δεν προλαβαίνω να κατέβω στον στίβο της πολιτικής, όμως στις επόμενες, θα διεκδικήσω την ψήφο σας, μέσω αντιμνημονιακού κινήματος που υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της Ελλάδος.
  Aς μαυρίσουμε λοιπόν στην κάλπη τους επαγγελματίες της Βουλής.
  Επαγγελματίες στην πολιτική, όχι επαγγελματίες πολιτικούς.
  Βάλτε λοιπόν στην Βουλή τους ερασιτέχνες και εραστές της πολιτικής, σαν εμένα. Ξέρετε πόσες φορές έκανα έρωτα με την πολιτική;
  Πάντα δικός σας Άκης

 14. juliet avatar
  juliet 19/04/2012 21:11:32

  Δεν είμαι τρομοκράτης ,είμαι το θύμα μιας αγάπης.
  Δεν είμαι κλέφτης ,αμάρτησα για το παιδί μου.
  Δεν είναι απατεώνας ,έκλεψα για την πρώην μου .Αυτά αγαπητέ Δικέφαλε ,τ΄αποσιώπησες ή σου ξέφυγαν.Ηρωας! Ελευθεριά στον μάρτυρα Άκη.Αχ ,Μαρία , την πήρες την εκδίκηση......,αυτά είναι δικά μου.

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ juliet 19/04/2012 22:23:13

   Μωρέ τι μας λες, όλα τα έγραψα. Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
   100 ευρώ θα δώσεις ή θα συνεχίσεις να κάνει το κορόϊδο;

 15. juliet avatar
  juliet 19/04/2012 22:32:54

  Σε σένα τα ζήτησε ,εγώ θα τα πληρώσω...είπα να κλάψω λίγο περισσότερο ,κακό είναι;
  Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά.....τον άκουσα να τραγουδά .

  • anideos avatar
   anideos @ juliet 19/04/2012 22:34:33

   Θα καψει τα λεφτα;
   Αμαν.....
   Οχι μη ειναι σε δηλειμμα σας λεω σταματηστε τον...

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ juliet 19/04/2012 22:38:47

   Τελικά, ο Άκης δεν είχε πραγματικούς φίλους, φίδια κολοβά είχε στον κόρφο του.
   Χτυπάτε, δεν πειράζει, ο δρυς αντέχει.
   Υ.Γ. Τελικά τι έγινε με την Ελίζα; Το έχω άγχος βρε παιδί μου.

   • juliet avatar
    juliet @ dikefalosaitos 19/04/2012 22:44:02

    Γρήγορα το ελικόφτερο...το παιδί έχει στρες.

 16. juliet avatar
  juliet 19/04/2012 22:42:11

  Tι επαινείσαι σε ,ανίδεε , θα τα κάψει, για να γίνει μέλος των ανεξάρτητων καμμένων Ελλήνων.

  • anideos avatar
   anideos @ juliet 19/04/2012 22:56:07

   εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
   σε αυτο εγω δεν μπορω να σας απαντησω.
   εεεεεεεεεεεε ισως να παιρνατε τηλεφωνο, εεεεεεεεεε η τον καζαμια αν δεν σας ειναι κοπος...

 17. Simon Bolivar avatar
  Simon Bolivar 19/04/2012 22:45:41

  Νέα και άφθαρτα όχι μόνο πρόσωπα . Μόνο με τα πρόσωπα δεν γίνεται τίποτα . Μία από τα ίδια . Διεφθαρμένα κόμματα, άσπιλα πρόσωπα δεν γίνεται .

 18. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 19/04/2012 22:50:09

  χαχα όπως μου το έστειλε το προώθησα.
  Δεν ξέρω εάν σου είπα, θα φάω την θέση του Τέρενς.
  Μόλις αναλάβω, θα τα πούμε από την καλή και από την ανάποδη, θα σας σκίσω.
  Μέχρι τότε όμως...τα γνωστά :)

  • juliet avatar
   juliet @ dikefalosaitos 19/04/2012 23:01:34

   χαχαχαχα,γράμμα θα μας γράψεις ....λυπάμαι,φίλοι μου, αλλά το καθήκον με καλεί,ξέρεις απ΄αυτά .....κλπ,κλπ .Θα το αναρτήσει ο Φάκτορας και θα σου πούμε τις απόψεις μας, τα λατρεύω όλα αυτά.

   • dikefalosaitos avatar
    dikefalosaitos @ juliet 19/04/2012 23:06:20

    Χμ, δεν ειν' κακό .
    Φάκτορα, αλήθεια θα το δημοσίευες;
    Άσε, κατάλαβα.

 19. Chris Theocharis avatar
  Chris Theocharis 19/04/2012 23:24:19

  Μπορεί να θεωρηθώ άσχετος μιας και δεν βρίσκομαι μόνιμα στην Ελλαδα... Εαν ίσχυε η "λίστα", δεν θα ήταν όλα πιο απλά; από τη μία ούτε ο Α.Σ. να μας πετάει το μπαλάκι να μαυρίσουμε αυτούς που δεν τραβάνε πια και από την άλλη θα έδειχνε το πραγματικό κύρος του και βέβαια όλοι θα έτρεχαν για το κόμμα και όχι για τον εαυτούλη τους...

 20. ΑΜΟΡΓΟΣ avatar
  ΑΜΟΡΓΟΣ 20/04/2012 01:41:50

  ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟ.
  Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ?
  ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ,ΤΟΤΕ ΠΑΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
  ΠΩΣ ΤΟΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ?

 21. NΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ avatar
  NΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 20/04/2012 08:25:39

  Όσα νοεί κι ένας χωρικός
  άρθρον του
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
  -κλασσικού φιλολόγου-

  http://filologos-hermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_19.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.