01/09/2010 17:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Aδιαπραγμάτευτες οι Συλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Το προεδρείο της ΓΣΕΕ συναντήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη με το προεδρείο της ΟΤΟΕ με θέμα συζήτησης τις κλαδικές και επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη και ξεκάθαρη θέση της ΓΣΕΕ και των συνδικάτων ότι καμιά απολύτως συζήτηση δεν μπορεί να γίνει η οποία να θέτει σε αμφισβήτηση και υπονόμευση τον θεσμό των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και κατ' επέκταση της ΕΓΣΣΕ.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας, να μην επιχειρήσει τροποποίηση ή ανατροπή στον ισχύοντα θεσμό των ΣΣΕ και στο Ν 1876/90. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει θύελλα συνδικαλιστικών και κοινωνικών αντιδράσεων.

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές, οι πιο ακραίες παράλογες και αντεργατικές απαιτήσεις των εργοδοτών και των τραπεζιτών.

Οι εργαζόμενοι με αρχή το συλλαλητήριο στις 11 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη (ώρα 18:00, αγαλμα Βενιζέλου), είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις για να αποτρέψουν την κατάργηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών τους δικαιωμάτων.
ΣΧΟΛΙΑ

  1. 11888 avatar
    11888 01/09/2010 23:08:49

    Η ΓΣΕΕ να βαλει τις προτασεις της εκει που ξερει.Σας μαθαμε πουλημενα κομματοσκυλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.