«40 χρόνια για την Ελλάδα»
22/09/2014 15:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«40 χρόνια για την Ελλάδα»

Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά, από σήμερα (22 Σεπτεμβρίου 2014) ανοικτές συμμετοχικές και διαδραστικές δράσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη της ιστορικής προσφοράς της από το 1974 έως και σήμερα. Καθώς επίσης και η εξωστρέφεια του νέου οράματος για τη Νέα Δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα και τη Χώρα.

Το μήνυμα των εκδηλώσεων συμπυκνώνεται στη φράση «40 χρόνια για την Ελλάδα».

Οι δράσεις περιλαμβάνουν επετειακό logo, ανοικτές εκδηλώσεις, ειδική παρουσία στο διαδίκτυο και παράλληλες ενέργειες.

·Το logo, που θα συνοδεύει το σύνολο των επετειακών δράσεων, συνθέτει το επετειακό σήμα, με σεβασμό στο χθες και δέσμευση για το αύριο.

·Θα γίνουν δυο ανοικτές εκδηλώσεις.

- Η πρώτη, στις 27 Σεπτεμβρίου στο Athos Palace, στον ιστορικό χώρο της Χαλκιδικής, όπου ο Ιδρυτής της Παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής απευθύνθηκε στο πρώτο προσυνέδριο του κόμματος. Είναι μια ανοιχτή κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ με θέμα «40 χρόνια προσφοράς και ευθύνης» και θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

- Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στο σύγχρονο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30. Περιλαμβάνει ανοικτή ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με θέμα «Νέα Δημοκρατία: 40 χρόνια για την Ελλάδα».

·Από σήμερα ξεκινά στο διαδίκτυο διαδραστική ενέργεια που θα εκτελείται μέσω του 40xronia.nd.gr, όπου οι χρήστες μπορούν να αναρτούν ψηφιακό, κυρίως φωτογραφικό, υλικό από τις στιγμές τους που συνδέονται με τη Νέα Δημοκρατία. Σχετικό κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους Νεοδημοκράτες με την φράση: «Είσαι κομμάτι της Ιστορίας».

·Μέσω του διαδικτύου θα κοινοποιούνται επίσης:

-Κάρτες με ιστορικές φράσεις των Προέδρων της Νέας Δημοκρατίας.

-Posters.

-Ιnfographics σχετικά με την Ιστορία της Παράταξής μας.

-Ανέκδοτο έως σήμερα φωτογραφικό υλικό.

·Στις παράλληλες ενέργειες, που έχουν προγραμματιστεί, περιλαμβάνονται:

-Έκθεση φωτογραφικού υλικού.

-Επετειακό video.

-Ειδική έκδοση για τα 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία.

-Επετειακό Pin.

·Μετά τις 4 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλους τους Νομούς της χώρας με στελέχη από όλες τις γενιές.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. airman avatar
    airman 22/09/2014 20:48:12

    «40 χρόνια για την Ελλάδα» «40 χρόνια προσφοράς και ευθύνης» Η αλήθεια είναι πως αυτά τα 40 χρόνια έγιναν πολλά, έπρεπε να γίνουν περισσότερα και εν τέλει ΔΕΝ έγιναν τα απαιτούμενα ώστε σήμερα να μην επικρατεί στην κοινωνία - εξαιρούμενης της υψηλής - κλίμα μνημόσυνου. Το τρίπτυχο Ελλάδα-προσφορά-ευθύνη αποδείχθηκε πολύ "βαρύ" για πολλούς εξ όσων μέχρι σήμερα κλήθηκαν να ασκήσουν εξουσία και να διαχειριστούν την πορεία του τόπου. Όσο για εμάς, που διαχρονικά τους επιλέξαμε και πανηγυρίζαμε εναλλάξ, διατηρούμε το δικαίωμα να "πανηγυρίσουμε" και τα καλά σαράντα ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.