#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/03/2012 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

25η Μαρτίου 2012: Περιφανής νίκη του ελληνικού ψευδοκράτους

[caption id="attachment_153378" align="alignnone" width="600" caption="Εικόνα ντροπής"][/caption]

Μπορεί  η Φ/Γ Gaziantepe να περιέπλευσε τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, μπορεί το Piri Reis να έφτασε στην Αμοργό ανήμερα της 25ης Μαρτίου...

Μπορεί Σκοπιανοί, ΜΙΤατζήδες πρόξενοι και παρατρεχάμενοι να ξεφτιλίζουν την χώρα σε κάθε διεθνές forum…

Mπορεί να βιάζονται ανήλικα, να δολοφονούνται ηλικιωμένοι, να βασιλεύει ο τρόμος της Casbah στο κέντρο μιας Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας...

ΟΜΩΣ, το ελληνικό κράτος – οπερέτα κατήγαγε περιφανή νίκη...

Με τους «ελεύθερους σκοπευτές» του τέως Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ (φυσικά ο όρος είναι «επίλεκτοι σκοπευτές», οι «ελεύθεροι σκοπευτές» είναι άλλο πράγμα...), με την μαζική παρουσία εξαθλιωμένων αστυνομικών που για το εναπομείναν χιλιάρικο του μισθού τους θα χτυπήσουν και την μάνα τους,  το θλιβερό υπόλειμμα κρατικής ισχύος επέτυχε την «αποστείρωση» του χώρου της παρελάσεως...

Βεβαίως τους ξέφυγε η επαρχία, αλλά μια ζωή το παιχνίδι εξελίσσετο «μέσα» όπως λένε στην βλαχο-μπαρόκ διάλεκτο τους... Στην Αθήνα της συναλλαγής, της προβολής στα βοθροκάναλα, στην πιάτσα της πλατείας Κολονακίου και στα καφέ που οι λούμπεν «αστοί» πολιτικοί και τα τσιράκια τους παριστάνουν το Κράτος...

Για όσους παραμένουν όμηροι του τσίρκου της «Δημοκρατίας», το διεθνές ρεζιλίκι των ... «ελεύθερων σκοπευτών» στην ταράτσα της Βουλής κατά αόπλων φανταστικών αγανακτισμένων πολιτών είναι η οριστική κατακλείδα της μεταπολιτευτικής φενάκης...

Ένα «Κράτος» που αδυνατεί να υπερασπίσει τον εθνικό χώρο, που ανέχεται μπουλούκια αλλοφύλων να ασχημονούν στο κορμί των πολιτών του, που είναι ανίκανο να εξασφαλίσει την στοιχειώδη τάξη και ευνομία στο εσωτερικό του, αναλώνεται σε ασκήσεις ... «ελεύθερων σκοπευτών» ...

Αγράμματοι «στρατηγοί» και ημιμαθείς αστυνομικοί συντάκτες  αναπαράγουν κακοχωνεμένες  τις σύγχρονες τεχνικές αντιτρομοκρατίας, φλυαρούν για «σενάρια», «μέτρα», «σκούπες» κ.α. σοβαροφανή, στην προσπάθεια να αποκρύψουν αυτό που όλοι γνωρίζουμε : Ο Βασιλεύς είναι γυμνός !

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 26/03/2012 07:57:38

  Ευτυχώς πέθανε ο πατέρας μου, αγωνιστής της ελευθερίας στην Αλβανία το 1940.Το σοκ θα ήταν μεγάλο....
  Οι αλιβάνιστοι ούτως καλούμενοι κυβερνώντες -ψευδοκυβερνώντες- δεν γνωρίζουν όμως, ότι όσο πολεμάς κάτι το δυναμώνεις. Ετσι όπως πάνε θα σηκώσουν και τους τελευταίους από τον καναπε για να ψηφίσουν.

 2. skopelos news avatar
  skopelos news 26/03/2012 08:10:08

  Καλημέρα factorx Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τη λέει για όλα αυτά και δεν ρωτάμε τον Μηταράκη έτσι …..

 3. salmonellas avatar
  salmonellas 26/03/2012 08:24:32

  Η λιτότητα δεν πρόκειται να έχει τέλος μέχρι οι κοινοτικοί μας εταίροι πτωχεύσουν και τον τελευταίο Έλληνα για να του πάρουν ότι έχει, τη δουλειά, το σπίτι, τις οικονομίες, τη δημόσια περιουσία και τα πετρέλαια που ακόμα δεν είδαμε. Οι ανάπηροι το κατάλαβαν και διακριτικά μας το διεμήνυσαν. Να δούμε αν θα το καταλάβουν και οι πολιτικοί μας.

 4. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 26/03/2012 08:32:18

  Η μεγαλύτερη προσβολή και απαξίωση των Ελλήνων πολιτών έγινε φέτος από το απαξιωμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα,μετην απομόνωση των πολιτικών με σιδερένιους φράκτες. Μεγάλη ευθύνη έχει και η προεδρία της Δημοκρατίας που δέχθηκε κάτι τέτοιο. Το αστυνομικό κράτος που επιβάλλεται μάλλον θα έχει αρνητικά αποτελέσματα και θα μεγαλώσει η αηδία προς τους πολιτικούς.

 5. juliet avatar
  juliet 26/03/2012 08:54:03

  Kαλημέρα,
  ''μεγάλη ευθύνη..............που δέχτηκε κάτι τέτοιο.''Ακόμα δεν κατάλαβες ότι θα δεχότανε ότι θα της επέβαλαν;Θεωρείς τον κυρ-Κάρολο πατριώτη ; από αντιστασιακός ξεκίνησε και υπερμνημονικός θα τελείωσει την πολιτική του ανυπαρξία.Από το πολύ σκύψιμο είδες ...έκανε καμπούρα.

 6. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 26/03/2012 08:58:06

  Ντροπή πρέπει να αισθάνονται αυτοί που ήθελαν να ρίξουν τους φράκτες και να γίνει στην πράξη η επί πολλών χρόνων θέληση,για κατάργηση των παρελάσεων.Δεν θα τους περάσει όμως. Ντροπή πρέπει να αισθάνονται όσοι με την ψήφο τους έστειλαν στη βουλή τους ίδιους που τώρα γιαουρτώνουν. Καμμία ντροπή δεν νιώθω εγώ.Οσο κυματίζουν σημαίες και υπάρχουν παιδιά που κοκκινίζουν απο δέος όταν παρελαύνουν,δεν ανησυχώ.

 7. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 26/03/2012 09:30:05

  Η χθεσινή "αναίμακτη" παρέλαση απέδειξε περίτρανα ότι για τόσα χρόνια το μπάχαλο γινόταν με την ανοχή, για να μη πώ με την συνενοχή, της κρατικής μηχανής. Εάν το κράτος θέλει μπορεί να επιβάλλει την τάξη. Βέβαια το άριστο θα ήταν η διαδικασία να κυλούσε ομαλά με τη συμμετοχή του πλήθους όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Φαίνεται ότι οι ομάδες που επιθυμούν τη φασαρία και το μπάχαλο υπερισχύουν και η τάξη δεν μπορεί να αποκατασταθεί με τον λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό, όταν δηλαδή αυτοί που θέλουν την ομαλή διαδικασία της παρέλασης δεν θα επιτρέψουν σε αυτούς που θέλουν το μπάχαλο να κάνουν κάτι τέτοιο. Αυτό λοιπόν σήμερα δεν μπορεί να γίνει και η παρουσία ισχυρής αστυνόμευσης κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της παρέλασης. Το παράδοξο είναι ότι σήμερα αυτοί που επιβάλλουν την ισχυρή αστυνόμευση είναι εκείνοι που πριν κάμποσα χρόνια κατηγορούσαν μετά βδελυγμίας παρόμοιες πρακτικές, ως ανελεύθερες και φασιστικές, χρησιμοποιώντας δε φανφάρες λαϊκίστικες για να υφαρπάξουν την ψήφο των αριστερών, ιδιαιτέρως, συμπολιτών μας. Το παράδοξο είναι ότι οι Πασόκοι, μη ξεχνάμε ότι και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ένας από αυτούς, κάποτε λοιδορούσαν την διαδικασία των παρελάσεων και γενικότερα τη μνήμη των εθνικών αγώνων μόνο και μόνο για να χαϊδεύουν τα διεθνιστικά αυτάκια και να υφαρπάζουν την ψήφο. Για πόσο ακόμη θα γινόμαστε μάρτυρες παράδοξων και αντιφατικών γεγονότων; Το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων δεν έχει μόνο οικονομική διάσταση, έχει ευρύτερη επίδραση κυρίως πάνω στην ορθή πρακτική. Για τριάντα και πλέον χρόνια οι κυβερνώντες μας στερούν την προβολή των απόλυτων αξιών στο βωμό της φιλοσοφίας της αμφισβήτησης των πάντων έτσι ώστε σήμερα εμείς τα παιδιά τους να μη ξέρουμε τί είναι σωστό και τί λάθος. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το κακό έφτασε στο "μη παρέκει" και αναδεικνύεται μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη της επιβολής στην ελληνική κοινωνία του ορθολογισμού και κυρίως της αποκύρηξης των ανεδαφικών και ψεύτικων πολιτικών θεωριών. Η ελληνική κοινωνία θα κάνει ένα βήμα προς τη θετική κατεύθυνση εάν γυρίσει την πλάτη σε καθετί που χρησιμοποιεί ως επιθετικό προσδιορισμό λέξεις όπως: σοσιαλιστικό, αριστερό, κομμουνιστικό, "προοδευτικό", κοινωνικό, συλλογικό. Είναι εκ προοιμίου ψεύτες και αγύρτες, πολιτικάντηδες λαοπλάνοι που εκμεταλλεύονται την αγάπη του Έλληνα για δικαιοσύνη.

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ Dexi Extrem 26/03/2012 11:53:50

   Dexi Extrem, όσα γράφεις είναι σωστά και πρέπει , επιτέλους , κάποτε να ακουστούν !! Συνειδητή προσπάθει απαξίωσης των παρελάσεων( όπως άλλωστε και της Σημαίας, και των Εθνικών Επαιτίων κ.ο.κ.) ανέκαθεν αποτελούσε το ....φετίχ της Πασοκοαριστεράς θολοκουλτούρας !
   Το θέμα είναι λοιπόν, να μην πέφτουμε στην παγίδα των σκοτεινών διαθέσεών των, παίρνοντας βεβιασμένη θέση σε τέτοιες παρακμιακές καταστάσεις, στις οποίες μας κατάντησε η ίδια !

  • firiki2010 avatar
   firiki2010 @ Dexi Extrem 26/03/2012 12:15:30

   Συνυπογράφω!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Dexi Extrem 26/03/2012 18:04:25

   Συνυπογράφω κι εγώ ολόκληρο το σχόλιο, με ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες δύο προτάσεις (υπ'όψιν ιδιαιτέρως των αρμοδίων τομεαρχών της ΝΔ: ας μην ξανασυναντήσουμε ανόητες ανθρωπιστικού τύπου δικαιολογίες στο μέλλον, μη χυθεί αίμα κλπ. αηδίες) - η επιβολή της έννομης τάξης δεν σημαίνει κατ'ανάγκην άσκηση κρατικής βίας.

 8. Δουρούκας Κ. avatar
  Δουρούκας Κ. 26/03/2012 09:31:22

  Ο καθένας μας έχει τη χώρα που του αξίζει!

 9. P.M avatar
  P.M 26/03/2012 09:49:06

  μια χαρα παρελαση ηταν οπωσ ειπε και ο αβραμοπουλοσ ....η καλυτερη ολων των εποχων.......ευγε......αβραμοπουλε ....τν παπουλια και τα ματια σου....

 10. Γιάννης Σύρρος. avatar
  Γιάννης Σύρρος. 26/03/2012 10:00:39

  Καλημερίζω ! Φίλοι και συναγωνιστές, δυστυχώς καταργήσαμε τις παρελάσεις. Αυτό το αίσχος του Συντάγματος, δεν πρέπει να επαναληφθεί. Που ακούστηκε παρέλαση χωρίς λαό; Πετύχανε διάνα...Η αριστερά κι ο Πάγκαλος και όλος ο νεοφιλελεύθερος συφερτός πανηγυρίζει. Αν κινδύνευαν οι πολιτικοί , να κάθονταν στην ασφάλεια του σαλονιού τους. Οι εθνικές επέτειοι ανήκουν στους Έλληνες! Χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών...τέλος!

 11. avanti avatar
  avanti 26/03/2012 10:14:13

  Τελικά ούτε το ίδιο το σύστημα κατάλαβε πως έπεσε στον λάκο που το ίδιο έστεισε για τους απλούς πολίτες... Κατάφεραν να μαντρωθούν, να μπούνε σε ένα γυάλινο σιδερόφρακτο κλουβί για να αποφύγουν τα μειάσματα, τον λαό. Και ο λαός έξω από το κλουβί τους βλέπει και τους χλευάζει ... και το ξέρουν, και αυτό είναι το χειρότερο.

 12. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 26/03/2012 10:34:32

  ...αφελές άρθρο!!! Μη πώ κάτι άλλο....!!! Θα θέλατε δηλ. να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ..ο συρφετός των...αντιεξουσιαστών των ...αναρχικών...των αναρχοαυτόνομων ...αναρχοσαβούρας...και των κάθε λογής και αποχρωσης...γκροπούσκουλων της άκρας δεξιάς και άκρας αριστεράς ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;=!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!!!!!! ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΥΣΣΩΜΗ!!!! ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ.....!!!ΤΙ... ΗΘΕΛΕΣ; ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΟΒΟ στους...μπαχαλάκηδες και του κάθε λογής...απελπισμενους......ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ;;; ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ;; ΔΕν είδες τι έγινε στις άλλες πόλεις;;; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

  • Pantelis avatar
   Pantelis @ ΓΙΩΡΓΟΣ 26/03/2012 10:43:17

   Μπάμπη πάλι εσύ? Κατήντησε κουραστρικό!

   • Pantelis avatar
    Pantelis @ Pantelis 26/03/2012 10:43:46

  • avanti avatar
   avanti @ ΓΙΩΡΓΟΣ 26/03/2012 10:51:09

   Μα δεν αυτοπροστατεύτηκε η Δημοκρατία, η δημοκρατία καταλύθηκε, δεν το κατάλαβες? Οι μόνοι που αυτοπροστατεύτηκαν ήταν η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας. Οταν φοβάσαι τον λαό (και νομίζω ότι τουλάχιστον έχει ακόμη το δικαίωμα να επιλέγει την πολιτική παράταξη που τον εκφράζει), τότε δεν έχεις Δημοκρατία, τότε σε κυβερνά ο Ασαντ. Ξέρεις κάτι, συνήθως οι πολιτείες κλείνουν σε γυάλινα κλουβιά τους πολύ επικίνδυνους κακοποιούς, το δικό μας πολιτικό σύστημα αυτοεγκλωβίστηκε στο κλουβί του, λες να σημαίνει κάτι αυτό?

  • ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
   ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ ΓΙΩΡΓΟΣ 26/03/2012 11:02:49

   @@@
   ΓΙΩΡΓΟΣ
   .............................

   Στό zougla .gr/blog,έγινε ανάρτηση,γιά τό μέγα επιστημονικό εύρημα τών τελευταίων ετών (αναρτάται κι ή σχετική φωτογραφία).
   Όπως αναφέρεται στήν σχετική ανάρτηση,μετά από πολύχρονες επιστημονικές έρευνες,ευρέθη στά υπόγεια τής Πιποκράτους,εγκέφαλος μέ............. Ωχρά Κηλίδα,μεταξύ τών δύο λοβών!!!!!!!!!!.
   Θέλοντας δέ νά τιμήσουν οί ερευνητές τήν χώραν μας,τού έδωσαν τό όνομα ##γαπο-εγκέφαλος μέ τήν ωχρά κηλίδα ή έν συντομία gap##.

   Μήπως είσαι ό ##γαπο-εγκέφαλος Νο 2 ή ό gap Jr##;;;;;;;;

   Έλεος!!!!!

  • glet avatar
   glet @ ΓΙΩΡΓΟΣ 26/03/2012 14:19:00

   Γιώργος όπως ΓΑΠ;; Αν και διακρίνω μια ειρωνεία στο σχόλιο, που μάλλον δεν την καταλαβαίνεις...πόσο χρονών είσαι;;

 13. Μάκης Π. avatar
  Μάκης Π. 26/03/2012 10:42:19

  @ Deji extrem

  Μεταξύ άλλων γράφεις :
  ".....Φαίνεται ότι οι ομάδες που επιθυμούν τη φασαρία και το μπάχαλο υπερισχύουν και η τάξη δεν μπορεί να αποκατασταθεί με τον λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό ......"
  Ερωτώ : Γιατί υπερισχύουν αυτοί που θέλουν φασαρίες ; Κι επειδή την ξέρεις κατά το ήμισυ την απάντηση, ρίξε μια ματιά σ' αυτό το άρθρο http://news247.gr/ellada/People-gr/o_neos_politikos_oros_poy_eishxthh_epi_prwthypoyrgeias_-_shmith_kai_talanizei_to_neoellhna_mexri_shmera.1370521.html ,
  για να κατανοήσεις καλύτερα τον όρο του κοινωνικού αυτοματισμού που επικαλείσαι.
  Αν και εφόσον ενημερώθηκες καλύτερα για τον "κοινωνικό αυτοματισμό" τότε, θα πρέπει να προβληματιστείς λίγο περισσότερο, όχι τόσο για τις απόψεις σου επί της "δημοκρατικής" διαδικασίας μέσα από την οποία επετεύχθη η "αναίμακτη" prive παρέλαση αλλά, κυρίως για τις διόλου απλές γενεσιουργές αιτίες της διαδικασίας αυτής.
  Θα κλείσω καταθέτοντας ξεκάθαρα την άποψή μου ότι, χθες η Δημοκρατία δέχθηκε μια ισχυρότατη πρόκληση, η οποία προφανώς δεν θα μείνει αναπάντητη.

  • Dexi Extrem avatar
   Dexi Extrem @ Μάκης Π. 26/03/2012 13:26:41

   Ένα εξάμηνο αριστερή συγκυβέρνηση δε θα με χαλούσε καθόλου. Κατά τα άλλα μάλλον θέλεις ντε και καλά να με παρεξηγήσεις. Εγώ δεν άφησα ούτε υπονοούμενο για δημοκρατικότητα. Έγραψα ότι χωρίς αστυνόμευση παρέλαση δεν θα γίνονταν. Να και αν γίνονταν να και αν δεν γίνονταν. Εξάλλου οι ήρωες για μένα δεν τιμούνται έτσι. Είμαστε ανάξιοι, ως κοινωνία, των ηρώων μας.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Μάκης Π. 26/03/2012 18:15:50

   Μάκη Π., η δημοκρατία στη χώρα μας δέχεται επί μονίμου βάσεως την αυθάδη πρόκληση οργανωμένων μειοψηφιών, που προσπαθούν να επιβάλλουν στο σύνολο τις απόψεις και τις επιθυμίες τους. Ποιός ρώτησε το σύνολο του ελληνικού λαού, αν επιθυμεί να καταργηθεί η απότιση φόρου τιμής στους προγόνους, που με τον αγώνα τους μας χάρισαν ελευθερία? ΄Γιατί αυτή η διαχρονική ανάγκη πρέπει να γίνει συμβατή με τη συγκεκριμένη συγκυρία της διαμαρτυρίας ενάντια σε κάποια πολιτικά πρόσωπα? Ή μήπως διαμαρτυρώμαστε καθολικά κατά του κοινοβουλευτισμού, ως μη επιθυμητό πολίτευμα? Αλλά και έτσι να είναι, δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση ότι, για να το κάνουμε αυτό, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η ελευθερία, που μας χάρισε το 1821. Όσο κι αν μερικοί προσπαθούν να την υποβαθμίσουν, ως μερική και ανεπαρκή.

 14. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ avatar
  ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 26/03/2012 10:52:34

  Παρακολούθησα στον ΣΚΑΙ το αφιέρωμα στους αγωνιστές του 21. Αναφερόμενοσ ο καθηγητής Βερέμης στο Κανάρη ανέφερε ότι η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ 'ηταν επιτυχής. Ανατρίχιασα , λες και αναφερόταν σε golden boys . Αργότερα σχολιαζοντας την άκρως επικ'ινδυνη επιδρομή του Κανάρη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου , αναφέροντας την διαφυγή του Κανάρη λέει την <>. Δεν έχω διαβάσει το βιογραφικό του κου Καθηγητού αλλά αν τέτοια δίδασκε στα παιδιά μας , δεν είναι περίεργο πως φτάσαμε ως εδώ.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 26/03/2012 10:56:22

   Πολύ σωστά κάνεις καί τό ἀναφέρεις, μέ τέτοιους καθηγητές δυστυχῶς φτάσαμε ὣς ἐδῶ,γιατί τά πάντα σέ μιά κοινωνία εἶναι θέμα παιδείας...

 15. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 26/03/2012 10:53:19

  Καλημέρα,ἐγώ νομίζω ὃτι,κακῶς βέβαια,ἀλλά δυστυχῶς ἀναγκαστικά ἒτσι ἒπρεπε νά γίνει ἡ παρέλαση ἀλλιῶς δέν θά γινίταν καθόλου καί αὐτό θά ἦταν πολύ χειρότερο κατ' ἐμέ... Νά κάνουμε ὑπομονή,πρέπει νά ὀμαλοποιηθοῦν τά πράγματα,δέν εἶναι μόνο οἱ παρελάσεις πού χρειάζονται ἀσφάλεια γιά νά γίνουν, τήν ἀσφάλεια τήν χρειαζόμαστε ὃλοι μας στήν καθημερινή μας ζωή,δέν εἶναι δυνατόν νά συνεχίσουμε νά ζοῦμε ἒτσι.Ἐλπίζω μόνο νά καλυτερέψουν λίγο τά πράγματα καί νά ζήσουμε πάλι ἐλεύθεροι... Υ.Γ.: Μόνη ἒνσταση γιά τό ἂρθρο, ὁ τίτλος του, '' Ἒλληνικό ψευδοκράτος''...,δέν ξέρω...μέ παραπέμπει ἀλλοῦ...

 16. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ avatar
  ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 26/03/2012 10:54:03

  * την γλύτωσε

  • juliet avatar
   juliet @ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 26/03/2012 10:58:52

   Ακουγα τον Γερμανό (;),δεν θυμάμαι την εθνικότητά του και κάνοντας σύγκριση με τον ελληνόφωνο Βερέμη ,ντράπηκα ..και άλλαξα το κανάλι.

 17. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 26/03/2012 11:19:27

  Ψευδοκράτος γνωρίζω μόνον ένα στον πλανήτη αυτόν: Βρίσκεται στα υπό ξένη κατοχή βόρεια εδάφη μεγάλου νησιού - ανεξάρτητου κράτους.

 18. felix74 avatar
  felix74 26/03/2012 11:49:31

  Χωρις αστυνομια ειχαμε τα καραγκιοζιλικια της 28ης Οκτωβριου στη θεσ/νικη.Το αποτελεσμα ηταν ενα.Να μη γινει η παρελαση οπως θελουν εδω και χρονια οι αριστεροι και οι πασης φυσεως θολοκουλτουριαρηδες.

  Χθες εγινε τελικα η παρελαση ακομα κι αν χρειαστηκε η υπερβολικη παρουσια της αστυνομιας.

  Αποφασιστε τελικα τι θελετε.Παρελασεις με αστυνομια ή χωρις?Μεση λυση δυστυχως δεν υπαρχει εκτος κι αν τις καταργησουμε.Οι εικονες και στις 2 περιπτωσεις ειναι ακομα νωπες.Και σκεφτειτε ποιος βγαινει νικητης απο αυτη την ιστορια.Ο απλος λαος που δικαιολογημενα ειναι αγανακτισμενος ή αυτοι που εχουν αλλες σκεψεις και κινητρα στο μυαλο τους και τα δικα τους θελω δεν εχουν καμια σχεση με τα θελω του απλου κοσμακη?

  Αν παλι θεωρειτε οτι το προβλημα ειναι η παρουσια των πολιτικων,σας υπενθυμιζω οτι το ιδιο προβλημα θα υπαρχει και μετα τον Μαιο.Μνημονιο τωρα,μνημονιο και τοτε.Σκληρα μετρα τωρα,σκληρα μετρα και στο μελλον.Παπαδημος τωρα,ΣΑΜΑΡΑΣ αργοτερα.Και ξερετε πολυ καλα ολοι σας πως αντιδρουν καποιοι οταν ειναι στα πραγματα δεξια κυβερνηση.Τους ειδαμε προ μνημονιου,φανταστειτε τι εχει να γινει τωρα.

 19. Gik avatar
  Gik 26/03/2012 12:00:14

  Δ. Αβραμόπουλος (25/3/12):" Ήταν η καλύτερη παρέλαση που ζήσαμε ποτέ!"

  • juliet avatar
   juliet @ Gik 26/03/2012 12:13:13

   Το Αλτσχαΐμερ από ποιά ηλικία είπαμε αρχίζει;η μαλάκυνση δεν έχει ..ηλικία.

   • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
    Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ juliet 26/03/2012 13:18:11

    Καλημέρα.
    Η μαλάκυνση αρχίζει από τα 18,
    με την ψευδαίσθηση,ότι μπορούμε με την
    ψήφο μας να αλλάξουμε κάτι προς το καλύτερο.
    Η μαλάκυνση είναι κολλητική ασθένεια,αλλά όχι και τόσο
    επικίνδυνη(δεν είναι θανατηφόρα).
    Στη μαλάκυνση έχουν επενδύσει πολλοί,με επιτυχία !
    Αλτσχάιμερ έχουν όλοι όσοι έχουν μαλάκυνση(λειτουργεί
    υποστηρικτικά) .
    Α..παρεμπιπτόντως, έρχονται εκλογές..

    • juliet avatar
     juliet @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 26/03/2012 13:29:56

     μέσα είναι ......
     Kαλή βδομάδα.

     • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
      Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ juliet 26/03/2012 13:42:12

      Τι είναι μέσα;
      Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη.

     • juliet avatar
      juliet @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 26/03/2012 14:08:22

      Ο Αβραμό!!!!!Καλή δύναμη σ΄όλους μας ,σε λίγο θα μας σταματάνε στο δρόμο και θα μας γυρίζουν ανάποδα για να μην έχουμε κανενα ευρουλάκι στη τσέπη.

     • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
      Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ juliet 26/03/2012 15:19:30

      Eμένα μ'απασχολεί πάντως αυτό το θέμα που προέκυψε με τη «μαλάκυνση».Τελικά ρε συ juliet,οι ψηφοφόροι δεν αποφασίζουν και για την πολιτική σταδιοδρομία του κυρίου Αβραμόπουλου και κάθε Αβραμόπουλου;
      Είμαι περίεργος να δω πόσοι και πόσες θα τον ψηφίσουν τον κύριο τίποτα.
      Για να δούμε και τα ποσοστά ωριμότητας..

 20. jkr avatar
  jkr 26/03/2012 13:16:29

  To 1943 οι Γερμανοί έβαψαν με αίμα την συγκέντρωση για την εθνική επέτειο...ε, σε λίγο θα γίνει κι αυτό...

 21. Queen Victoria avatar
  Queen Victoria 26/03/2012 15:58:07

  Εδω και αρκετα χρονια ειχα τη δυνατοτητα να παρω ξενη υπηκοοτητα αλλα ελεγα οχι, θα κρατησω την ελληνικη. Νομιζω ηρθε η ωρα να την αλλαξω τελικα. Βαρεθηκα να ποδοπατουν τις αξιες μου οι πλεον αναξιοι της χωρας αυτης.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Queen Victoria 26/03/2012 17:33:54

   Να σε προειδοποιήσω πως στην Ελλάδα που θα χτιστεί από την αρχή σε λίγο (2-3 χρόνια) θα θέλουν πολλοί να έρθουν αλλά δεν ξέρω αν θα επιτραπεί σε όσους την αρνήθηκαν στα δύσκολα. Και η μετάνοια σβήνει αμαρτίες αλλά δεν αλλάζει τα γεγονότα και τις συνέπειές τους...

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Queen Victoria 26/03/2012 17:42:49

   Θά μπορούσες νά ἒχεις καί τίς δύο!

  • Queen Victoria avatar
   Queen Victoria @ Queen Victoria 26/03/2012 19:24:36

   Aν νομιζεις οτι σε 2-3 χρονια θα εχουν βελτιωθει τοσο τα πραγματα που θα αντιστραφει το ρευμα των Ελληνων μεταναστων...δικαιωμα σου. Προς το παρον, ακομα και οι λαθρο καθε εθνικοτητας που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα προσπαθουν να φυγουν γι'αλλου.

 22. Chris Theocharis avatar
  Chris Theocharis 26/03/2012 17:33:44

  Πού την είδα αυτή την εικόνα πριν, πού την είδα... α! ναι! στο Πεκίνο, κάθε 1η Οκτωβρίου που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας όσοι μένουμε μόνιμα εκεί... μια μόνο ομοιότητα και μια διαφορά. Εκτός από τα πλήθη της κομματικής νεολαίας (που τουλάχιστον προσφέρουν και κάποιο θέαμα στην παρέλαση) όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να ξεμυτίσουν... Δόξα τω Θεώ, ακόμα δεν είδα πλήθη να παραληρούν για τους πολιτικούς που παρακολουθούν....

 23. juliet avatar
  juliet 26/03/2012 20:59:51

  Υπάρχει περίπτωση να μην κατέβει ,δεν ξέρω αν υπέβαλε υποψηφιότητα.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επικοινωνιακός είναι.Να ΄παει να αγκαλιάσει γέροντες ,να τους πάει μουσικές ,γλυκά ,να καθήσει κοντά σου ,άλλο πράγμα ...σ΄αυτό είναι εξπερ.Και ο κόσμος αυτά θέλει.
  Εδώ δεν είναι θέμα ωριμότητας ,ήτανε θέμα ανθρωπιάς που την έδινε αληθινή η ψευτική.Την υπεροψία των άλλων αυτός την εξαργύρωνε π ρος όφελός του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.