#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/12/2010 07:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Συναίνεση" στην καταστροφή της χώρας δεν δίνεταιΚαθώς όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – συνδικάτων, αλλά και … κυβέρνησης – σκληρού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ζητά πάλι την συναίνεση των πολιτικών αρχηγών, ενώ την ίδια στιγμή προωθεί για ψήφιση στην Βουλή το νομοσχέδιο που ανατινάζει τις  εργασιακές σχέσεις και ΔΕΚΟ. Είναι λοιπόν μάλλον απίθανο να βρει ανταπόκριση στο αίτημα συναίνεσης, αφού ακόμα και τα ...εξαπτέρυγα το σκέφτονται.

Ο Αντώνης  Σαμαράς με σημερινές συνεντεύξεις του δεν αφήνει κανένα περιθώριο και ξεκαθαρίζει ότι δεν προσφέρει συναίνεση σε μέτρα που έχουν ήδη αποτύχει.

«Συναίνεση σε μια πολιτική που έχει πέσει έξω σε όλα και έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα δεν πρόκειται να δώσω. Άλλωστε και η κοινωνία αυτό ζητάει. Να αλλάξουμε πολιτική ώστε να υπάρξει ανάκαμψη».

«Συναίνεση για την ασφυξία της ελληνικής οικονομίας δεν μπορώ να δεχθώ. Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ανάκαμψη. Γιατί όσο δεν υπάρχει ανάκαμψη, η κυβέρνηση φέρνει διαρκώς μέτρα σκληρά και άδικα, που και την οικονομία βουλιάζουν και τους πολίτες θα φέρουν σε απόγνωση. Σε αυτήν την πολιτική λέω ξεκάθαρα “όχι”».

Χαρακτηρίζει επίσης  λάθος από οικονομική άποψη και άδικο κοινωνικά το νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

«Δεν πλήττουν στοχευμένα τη σπατάλη, χτυπούν οριζόντια τους πάντες. Δεν αποκαθιστούν ευελιξία, δημιουργούν απορύθμιση. Δεν μειώνουν το έλλειμμα, θα το αυξήσουν… πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων είχε κάνει το κουμάντο του, είχε αναλάβει υποχρεώσεις, τώρα όλοι αυτοί είναι στον αέρα».

Δεδομένης λοιπόν της αρνητικής έκβασης των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς της Τρίτης, το μεγάλο ερώτημα είναι τι γίνεται μετά.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.  «Η ακολουθούμενη πολιτική δεν λύνει τα προβλήματα… όσα κερδίζουμε από τις περικοπές τα τρώει η ύφεση», λέει ο Σαμαράς. Κάθε μήνας που περνάει με την κυβέρνηση Παπανδρέου επιδεινώνει περισσότερο την κατάσταση και οδηγείται  σε πλήρες αδιέξοδο. Αυτό δεν μπορεί όμως να συνεχισθεί εσαεί. Γιατί από κάποιο σημείο και μετά θα είναι αδύνατη κάθε απόπειρα ανάκαμψης. Θα πέτουμε συνεχώς στην άβυσσο. Πότε τοποθετείται το κρίσιμο αυτό σημείο;  Τον Ιούνιο. Από εκεί και πέρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα, υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Το σκηνικό περιπλέκει η έκδηλη πλέον ανησυχία σε ΔΝΤ και Ευρωζώνη για την ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της κρίσης και στο κλείσιμο των μετώπων που ανοίγουν καθημερινά – και ίσως γι αυτό και μόνο μας ηρθαν ο Στρος Καν και ο Όλι Ρεν.

τα σημάδια πολιτικής «κόπωσης» που εμφάνισε η Αθήνα μετά τον Αύγουστο.

Τι σημαίνουν όλα αυτά αγαπητοί αναγνώστες;

Πρώτον  ο κ. Παπανδρέου θα επιχειρήσει ηρωική  έξοδο, με εκλογές, ή με άλλο τρόπο όπως θα εξηγήσουμε στην συνέχεια. Επειδή ούτε μπορεί, ούτε θέλει να αντιμετωπίσει μόνος του τις συνέπειες
Η ΝΔ περνάει  σε φάση δυναμική αντιπολίτευση, όπως άλλωστε δείχνουν οι τελευταίες πρωτοβουλίες του προέδρου της (Συνταγματική Αναθεώρηση, εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τα Εθνικά Θέματα κλπ). Επειδή δεν μπορεί να αφήσει άλλο το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αντωνης avatar
  Αντωνης 12/12/2010 09:37:03

  Είναι αλήθεια η Πατρίδα μας καταστρέφεται .Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση. Μας κυβερνά μια ομάδα ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τα στοιχειώδη, η μάλλον γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να επιτύχουν το σκοπό τους .
  Σταματήσαν ακόμη και τις Δημόσιες επενδύσεις που από μόνες τους δημιουργούν προοπτική αναπτυξιακή για τη Χώρα .
  Θα πρέπει να αναδεικνύουμε καθημερινά τις αστοχίες και τις εγκληματικές αποφάσεις της Κυβέρνησης του Πασοκ. .
  Επειδή τα ΜΜΕ είναι όλα ελεγχόμενα και δεν παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα θα πρέπει ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς ο μόνος που μπορεί να δώσει ελπίδα στους ταλαιπωρημένους Έλληνες ,να ξεκινήσει πορεία ανάτασης της Χώρας με περιοδεία στην Περιφέρεια από την 1 του νέου έτους .Η επαφή του προέδρου με την κοινωνία θα ενεργοποιήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Πατρίδας μας ώστε να αποτραπεί η καταστροφή

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/12/2010 10:39:19

  Κάποιος από την ΝΔ να ρίξει μια ματιά στα λεφτά που παίρνουν ακόμα οι Τοπικές Πράσινες Μαφίες για "έργα" της πλάκας. Ακόμα και σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ είναι στο απόλυτο στοιχείο του. Μας έχει και φωνάζουμε και παρασκηνιακά κάνει αυτό που έκανε πάντα. Παίρνει από τους πάντες και μοιράζει στους δικούς του.

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 12/12/2010 10:49:56

   +1000

 3. Papageorgiou Takis avatar
  Papageorgiou Takis 12/12/2010 10:40:08

  Συμφωνώ απολύτως με το Σαμαρά, όπως επίσης με το ότι η κυέρνηση, εν γνωσει της (ενδοτισμός) ή όχι θα καταστρέψει την Ελλάδα, εάν παραμείνει στη θέση της το 2011. ΔΕν χρειάζεται παραπάνω από ένα χρόνο ακόμη για να τα καταφέρει. Αν δεν ενοχλεί, προσθέτω το λινκ μίας ανάλυσης, σε σχέση με το τι συμβαίνει. http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2244.aspx Καλή Κυριακή σε όλους.

 4. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 12/12/2010 10:46:17

  Πραγματική δυναμική ανατρεπτική αντιπολίτευση ΤΩΡΑ.
  Σαμαρά ξεκίνα πόλεμο σε όλα τα μέτωπα ,εθνικά ,οικονομικά,κοινωνικά.
  Ο κόσμος θα ταχθεί μαζί σου όταν του δώσεις ελπίδα.
  Ζητείται ηγέτης σε μια χώρα που καταρρέει .
  Άρπαξε την ευκαιρία και ανέλαβε τον ιστορικό ρόλο.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 12/12/2010 10:50:56

   Δεν είναι ευκαιρία, είναι εθνική ανάγκη

   • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
    ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ Orestios 12/12/2010 10:56:53

    Από την στιγμή που η πολτιτική στην ελλάδα ασκείται επαγγελματικά μιλάμε για ευκαιρία.
    Ήρωες πολιτικοί δεν υπάρχουν.

 5. Orestios avatar
  Orestios 12/12/2010 11:02:43

  Δεν είναι όλοι ίδιοι.
  Τόσα χρόνια μασουλάς την σοσιαλιστική καραμέλα και μυαλό δεν έβαλες.

  • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
   ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ Orestios 12/12/2010 11:13:44

   Έχεις σκαλώσει με το σοσιαλισμό και λες ότι θες.
   Από πότε οι σοσιαλιστές πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί ήρωες;Το αντίθετο μάλιστα!!
   Ξεκόλλα και δες την πραγματικότητα.
   Δεν είναι θέμα Σαμαρά ή Παπανδρέου.
   Είναι έλλειμα κυβέρνησης γενικότερα σε κάθε τομέα της ελληνικής ζωής.Αν τώρα έτυχε στο Σαμαρά ο κλήρος, εμείς μαζί του να τον βοηθήσουμε .

  • Orestios avatar
   Orestios @ Orestios 12/12/2010 11:50:58

   Ε, βέβαια, μην θιχθεί η ιερή αγελάδα του σοσιαλισμού.
   Ξύπνα κορόιδο!
   Ο σοσιαλισμός είναι η βάση για αυτά που βιώνεις. Αυτό που ζείς είναι ο σοσιαλισμός.
   Τόσα χρόνια σου έκανε το μυαλό κουρκούτι πείθοντάς σε πως δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο πέραν από τα όρια του.
   Ζήσε λοιπόν το όραμα του "πιο σοσιαλιστή" και μην παραπονείσαι.
   Εσύ τον ψήφισες, εσύ έβαλες την θηλιά στον λαιμό σου.

  • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
   ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ Orestios 12/12/2010 15:14:34

   Ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι.
   Ναι λοιπον .

  • Orestios avatar
   Orestios @ Orestios 12/12/2010 15:25:57

   Αβαβά ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
   Σου θίξαμε το τοτέμ του σοσιαλισμού?

  • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
   ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ Orestios 12/12/2010 16:07:13

   ναι

  • Orestios avatar
   Orestios @ Orestios 12/12/2010 21:12:55

   Θα το αντέξεις

 6. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 12/12/2010 11:07:37

  Στο συγκεκριμμένο θέμα νομίζω ότι η ΝΔ έχει χρέος να ενημερώνει απ ευθείας τους ελεγκτές της τρόικα, ώστε να είναι απολύτως ενήμεροι για την μεθοδολογία της κυβέρνησης, και να αναλάβουν και αυτοί (τρόικα) τις ευθύνες τους όταν κρίνουν την αποδοτικότητα των μέτρων που προτείνουν. Μία ομάδα στελεχών που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τα θέματα πρέπει να παρακολουθούν και να εντοπίζουν όλες τις λαμογιές της κυβέρνησης, και είναι ακόμα και τώρα πολλές, και να τις καταγγέλουν .

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΝΑΥΤΗΣ 12/12/2010 12:07:24

   'Μια ομάδα στελεχών που γνωρίζουν τα θέματα'...

   Καλό! Έχεις χιούμορ βλέπω!

  • Αρματιστής avatar
   Αρματιστής @ ΝΑΥΤΗΣ 12/12/2010 13:15:02

   Να τις καταγγέλουν στη τρόικα!!!

   Δηλαδή να αναγνωρίσουμε τη τρόικα σαν τον υπέρτατο κριτή!!!

   Όποιος είναι του μνημονίου ας το λέει καθαρά να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

   Να το πούμε καθαρά μήπως και δεν έχει γίνει κατανόητο.
   Τρόικα (ΔΝΤ+ΕΕ+ΕΚΤ+Δ΄ΡΑΪΧ+ΣΤΡΟΣ) + ΓΑΠ + ΠΑΣΟΚ + ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ + ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ + οι εγκάθετοι των ΜΜΕ + οι προσκυνημένοι + οι διάφοροι Νενέκοι, είναι οι καταστροφείς της πατρίδας, της Ελλάδας, της κοινωνίας.

   Για μένα όποιος αναγνωρίζει σε αυτούς τους αλήτες το δικαίωμα να διαχειρίζονται τα Ελληνικά πράγματα, είναι για φτύσιμο

   • Κάποιος avatar
    Κάποιος @ Αρματιστής 12/12/2010 13:20:28

    "Για μένα όποιος αναγνωρίζει σε αυτούς τους αλήτες το δικαίωμα να διαχειρίζονται τα Ελληνικά πράγματα, είναι για φτύσιμο"

    Ξεκινάμε με τους 172 και συνεχίζουμε με αυτούς που τους επιτρέπουν να μπαίνουν στο κοινοβούλιο και τους κάνουν και ερωτήσεις σχετικά με το αν είναι δίκαια ή άδικα, αποτελεσματικά ή όχι, τα αντισυνταγματικά μέτρα που μας φοράνε.

    • Αρματιστής avatar
     Αρματιστής @ Κάποιος 12/12/2010 14:38:21

     Το έγραψα και πιθανό να θεωρήθηκα και αιρετικός από πολλούς σχολιάζοντες σε αυτό το χώρο.

     "Η συμμετοχή στη σύναξη στη βουλή και η συζήτηση με Στρος και Ρεν, αποτελούσε φτύσιμο στην Ελλάδα, στο έθνος και στη κοινωνία".

     Εγώ συνεχίζω να πιστεύω στην αδιατάρακτη συνέχεια του Ελληνικού έθνους (παρά τις όποιες επιμιξίες) και δεν είμαι οπαδός του Φαλμεράιερ και της καταγωγής με βάση το αίμα.

   • Michal V. avatar
    Michal V. @ Αρματιστής 12/12/2010 20:56:10

    Μπράβο φίλε ! Σωστός εκατό τα εκατό.

 7. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 12/12/2010 11:14:51

  Προσωπικά τώρα που μπήκαμε στο λούκι όπως και με το € δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Νομίζω ότι Αντώνης έθεσε το θέμα σωστά ζητείτε ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχέδιο για γρηγορότερη έξοδο από το μνημόσυνο.

  Το θέμα είναι παγκόσμιο και συστημικό που είναι η παγκοσμιοποίηση και η ασυδοσία του καπιταλισμού στην χειρότερη μορφή του, βεβαίως δεν συζητάμε επιστροφή σε κομουνιστικές χούντες αλλά να καθοριστούν πλαίσια στο πως θα κινούνται οι αγορές με αυστηρούς κανόνες, όπως και η εξάλειψη των προβλημάτων που παράγεται το χρήμα σήμερα.

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ Σολιαληστής 12/12/2010 12:03:59

   παγκοσμιο και συστημικο οπως λες το θεμα και δεν νομιζω πως η Ελλαδα θα καθορισει την νεα μορφη του καπιταλισμου - αυτο που πρεπει ειναι να αποφυγει να ειναι στα θυματα της κρισης

 8. rally monkey avatar
  rally monkey 12/12/2010 11:22:59

  ας μου θυμισει καποιος ποτε (εστω 1 φορα) - δηλωσε καθαρα το προφανες
  ο'τι η κυβερνηση ειναι καταστροφικη για τη χωρα και πρεπει να φυγει . (ΠΟΤΕ? 1 χρονος - 1 φραση). Ετσι για να μην κοροιδευομαστε (δεν γραφω περισσοτερα).

 9. παραέλληνας avatar
  παραέλληνας 12/12/2010 11:36:15

  όταν τα μεγάλα μυαλά του πασόκ αποφάσισαν πως οι διαδικασίες για την ανατροπή της κυβέρνησης του μητσοτάκη πρέπει να είναι άμεσες, δεν έχασαν χρόνο. κάθισαν ήρεμα, συζήτησαν και κατέληξαν: θα στραγγαλιστεί η παιδεία του τόπου. θα θυσιαστεί. ποιός τη @#$μάει εξάλλου την παιδεία σ'αυτόν τον τόπο. και η εφαρμογή έγινε από την πρώτη στιγμή, με το που ξεκίνησε η σχολική χρονία, με τη σύμπραξη των υπόλοιπων κατσαπλιάδων και με πρόφαση τα νομοσχέδια, που αν δεν υπήρχαν θα είχε βρεθεί κάτι άλλο, η εφαρμογή είναι ζόρι. ο μητσοτάκης ανατράπηκε επειδή πήγε να πάρει αντιλαϊκά μέτρα, ο καραμανλής επειδή δεν πήγε να πάρει αντιλαϊκά μέτρα. λόγια θα βρεθούν να πουν στο mega. ώσπου, λοιπόν, οι πράξεις τότε οδήγησαν στο φόνο του τεμπονέρα και ήδη πριν κλέισει ένας χρόνος ο μητσοτάκης ήταν τελειωμένος. εσείς παιδιά, που είμαι απόλυτα βέβαιος πως είστε σωστοί, ευφυέστατοι και οι καλύτεροι άνθρωποι, πώς περιμένετε να πέσει αυτό το τέρας κάτω; τί έχετε σχεδιάσει;

 10. Sofia avatar
  Sofia 12/12/2010 11:49:14

  Χρωστάω στην Ελλάδα

  Το ΜΟΝΟ μου χρέος είναι απέναντι στην Ελλάδα και στην οικογένειά μου. Η τελευταία τουλάχιστον αναγνωρίζει και ανταποδίδει και βοηθά χωρίς ληστρικούς όρους και ταπείνωση… Οι σφετεριστές της πρώτης(η… ‘αλήτ’ της εξουσίας) την έχουν ήδη μοιράσει και ξεπουλήσει αφού την ‘γλέντησαν’… Ο ίδιος φαύλος κύκλος 200 χρόνια τουλάχιστον… Δάνεια, πτωχεύσεις, ταπείνωση στην Δύση-που μας χρωστάει τα πάντα- και ‘καλοί’ γείτονες έτοιμοι για πλιάτσικο στα χώματά μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνει τίποτα ξανά. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ. Η Ελλάδα και η Ευρώπη θα πάψει να αποτελεί υπηρέτης των ΗΠΑ και συνεχιστής της παλαιάς ‘Ιεράς Συμμαχίας’. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι νέοι μπορούμε να κάνουμε και τις χώρες μας αλλά-αφού είμαι Ελληνίδα- κυρίως την Ελλάδα να λάμψουν ξανά. Γιατί η Ευρώπη, σε σύγκριση με την Αμερική, έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα: την ιστορία και τον πολιτισμό, που στην ελληνική πρωτεύουσα βρήκε την τελειότερη ίσως έκφρασή του. Έχοντας χάσει σχεδόν τα πάντα και όντας όλοι απελπισμένοι ας αρπάξουμε τις κατσαρόλες και ας κάνουμε φασαρία στο δρόμο, χωρίς επεισόδια και φθορά στις ήδη ταλαιπωρημένες ψυχές και επιχειρήσεις των εμπόρων. Ελάτε να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται όπως λέει και το τραγούδι… Καιρός να κυβερνήσουν την πατρίδα άνθρωποι γεμάτοι και έτοιμοι να προσφέρουν και όχι από… τζάκι(πόσες δεκαετίες ακόμα θα ταΐζουμε τα ‘σόγια’ τους μέσα;!). Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν κυβερνήτη με το όραμα του Καποδίστρια, όχι μόνο στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ πια στους ‘ηγέτες’-υπαλλήλους πολυεθνικών -δεν ‘λαδώνονται’ μόνο οι ‘Έλληνες… πολιτικοί’ από αυτές- και συγχρόνως μεγιστάνες. ΤΕΛΟΣ πια η ‘άψογη στάση’ με τους γείτονές μας στα Βαλκάνια. Όταν υπογράφεις συνθήκες τις υπέγραψες και θα της τηρείς. ΔΕΝ μπορεί μια χώρα, όπως η Τουρκία να κατέχει παράνομα από το 1974 τμήμα χώρας της ΕΕ(Κύπρος) και να έχει σαφέστατες και δεδηλωμένες επεκτατικές βλέψεις σε εδάφη και ύδατα άλλης μιας χώρας της ΕΕ, της Ελλάδας και να μην τιμωρείται. ΔΕΝ πρέπει να μπει η χώρα αυτή στην ΕΕ γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ. Στην Ευρώπη μπήκε λεηλατώντας-η ιστορία δεν μετράει καθόλου;-. ΔΕΝ μπορεί να μένει έτσι ατιμώρητη μια χώρα που καπηλεύεται 20 χρόνια το όνομα και την ιστορία μιας περιοχής της Ελλάδας, της Μακεδονίας(η περίπτωση των Σκοπίων). Το ‘Μακεδονικό’ θα έπρεπε να έχει τελειώσει με την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912! Ούτε η Αλβανία θα έπρεπε, ειδικά μετά τα όσα έχουν διαπράξει πολίτες της τα τελευταία 20 περ. χρόνια, να έχει βλέψεις για την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Η Ήπειρος έδωσε στην Ελλάδα μερικούς από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ευεργέτες. Παναθηναϊκό Στάδιο, Ζάππειο κ.λπ. χτίστηκαν από λεφτά Ηπειρωτών. Αν μας ξεπουλήσετε θα έρθουμε και θα γκρεμίσουμε τα κτίρια που μας ανήκουν και θα τα φέρουμε στα Ιωάννινα!!! Χρειαζόμαστε έντιμους δικαστές-γιατί να μην υπάρχει ακόμα ένας Τερτσέτης(ο δικαστής που αρνήθηκε να υπογράψει την καταδίκη σε θάνατο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη) Θεέ μου!- να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Σε επόμενο γράμμα το όραμά μου για μια Ελλάδα και μια Ευρώπη όπως μας αξίζει!!!
  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΑ SUPER MARKET, ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ! ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!

  • Orestios avatar
   Orestios @ Sofia 12/12/2010 12:39:05

   Απείχες κι εσύ στις εκλογές?

 11. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 12/12/2010 11:56:25

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ.

  ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΗ,ΜΕΤΡΟ,ΗΣΑΠ κλπ ευαγή ιδρύματα
  μηνιαίο μισθό 4.000 έως 8.000 οι διορισμένοι από τό παράθυρο μέ ελάχιστα τυ-
  πικά προσόντα καί οι εισερχόμενοι πτυχιούχοι 740 Ευρώ????

  Στή σύγκρουση αυτή δέν μετρά ποιό κόμμα κυβερνά,μετρά ποιός έχει τσαγανό
  νά τά βάλει μέ καθεστωτικές πρακτικές,τού τύπου ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ από τόν γρα-
  φικό συνδικαλιστή τής ΔΕΗ.

  Επιτέλους κάποιος νά βάλει τίς καλά αμοιβόμενες ασημαντότητες στή θέση πού
  τούς ανήκει.!!!

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ ΣΠΥΡΟΣ 12/12/2010 13:21:18

   Μαζι σου και εγω προκειμενου να μην υπαρχουν τρελες αμοιβες στη ΔΕΗ και να ερχονται μετα να μου αυξησουν το ρευμα επειδη δεν παει καλα η επιχειρηση.
   Να δουμε βεβαια και ποιος εφτιαξε αυτους τους συνδικαλιστες και δεν μπορει ενα κρατος να επεμβει να βαλει ταξη?

 12. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 12/12/2010 12:06:25

  Ο Στάθης Παναγούλης, αδερφός του αξέχαστου Αλέκου είναι αποκλεισμένος από όλα τα κανάλια των νταβατζήδων και κάνει επώνυμες καταγγελίες στο Facebook για μεγαλοδημοσιογράφους που τα πιάνουν από την κυβέρνηση του προδότη ΓΑΠ. Όσοι έχετε λογαριασμό στο facebook αναζητήστε τον (Στάθης Παναγούλης) και ενώστε μαζί του τη φωνή διαμαρτυρίας.

 13. Rotarmist avatar
  Rotarmist 12/12/2010 12:34:36

  Σοφια προσεχε. Μερικοι θα σε χαρακτηρισουν εξαπτερυγο.

 14. aristeidis avatar
  aristeidis 12/12/2010 12:43:46

  Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και των συνδικαλιστών βρίσκονται ακόμα σε μια «κατάσταση σοκ» λόγω του ότι άλλα ψήφισαν και άλλα εφαρμόζονται, ενώ δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι μια σοσιαλιστική κυβέρνηση επιτίθεται με τόση βαρβαρότητα στα λαϊκά συμφέροντα και προσπαθεί να καταργήσει κάθε κοινωνικό δικαίωμα που κατακτήθηκε τα προηγούμενα χρόνια. δειτε τι λεει ονβουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου
  http://logia-starata.blogspot.com/2010/12/blog-wwwlogia-staratablogspotcom.html

 15. Νίκος avatar
  Νίκος 12/12/2010 12:51:40

  "Η ΝΔ περνάει σε φάση δυναμική αντιπολίτευση...";;;;;;;;;;;

 16. διηνεκης avatar
  διηνεκης 12/12/2010 13:10:42

  Αυτο που θα γινει ειναι με την την συνδρομη φυσικα των ΜΜΕ οτι για ολα φταιει η κακια πεθερα σορυ δεξια ηθελα να πω και ο κακος καραμανλης που απεδρασε και αφησε καμενη γη,λες και εμεις ειμαστε μαλακες και δεν θυμομαστε για την συνενηση που ζητουσε ο καραμανλης και εισεπραται οχι σε ολα,για τις δηλωσεις λεφτα υπαρχουν και τις υποσχεσεις για αυξησεις σε ολους κ.α. Μπορουμε να κατεβουμε 10.000.000 ελληνες στους δρομους μονο τοτε θα ξεκουμπιστουν να φυγουν πριν τα πουλησουν ολα και ειναι αργα για ολους μας

 17. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 12/12/2010 13:20:29

  Δεν μπορούμε να αφήνουμε την κυβέρνηση να καταστρέφει την χώρα....

  Όσοι το πιστεύουν στις 15 θα πρέπει να είναι στους δρόμους. Δεν πειράζει αν φάνε και κανένα δακρυγόνο. Θα έχουν κάτι να διηγούνται στα εγκόνια τους.

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ Αρματιστής 12/12/2010 13:32:37

   Το νοίκι, τις δόσεις του στεγανιστικού δανείου, τις δόσεις της πιστωτικής κάρτας, την ασφάλεια του αυτοκινήτου, τα τέλη κυκλοφορίας, την μισοάδεια δεξαμενή πετρελαίου και τους απλήρωτους λογαριασμούς θα σκεφθεί ο μέσος πολίτης στις 15 και στις 16 και στις 30 του μήνα, και δεν θα λείψει από την δουλειά του από τον φόβο μήπως δεν ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του.
   Αν έχει και ανήλικα παιδιά ακόμα χειρότερα.
   Οσο θεωρεί επίσης ότι δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική λύση στον ορίζοντα( βλ.μαζική αποχή στις πρόσφατες εκλογές) τόσο δεν θα ξεκουνιέται μαζικά και θα κοιτάει τον ατομικό βιοπορισμό του.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Κάποιος 12/12/2010 13:42:34

    Είδαμε τί έκανε η αποχή.
    Αυτά που ζούμε σήμερα.
    Κορόιδα. Να απέχετε πάλι από εκλογές.
    Καλύτερη υπηρεσία στο GAP δεν μπορειτε να προσφέρετε.

 18. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 12/12/2010 13:24:25

  Δεν ειναι σε θεση η ΝΔ να κανει δυναμικη αντιπολιτευση.Ουτε κομμα του πεζοδρομιου ηταν ουτε αναλογα στρωματα εκπροσωπει ουτε εμπειρια εχουν.
  Ο Παπανδρεου θα φυγει μονο αν υπαρξει εξεγερση μη καθοδηγουμενη απο τη ΝΔ -πολυ αμφιβολο γιατι στην Ελλαδα τα παντα καθοδηγουνται και οι αριθμοι δεν φθανουν - ειτε αν χασει τις εκλογες που θα γινουν οποτε θελει ο ιδιος.

  • παραέλληνας avatar
   παραέλληνας @ ψυχραιμια 12/12/2010 13:34:39

   οπότε ρε λεβέντες τί γίνεται; διαδικτυακή αντιπολίτευση σε ηλεκτρονική διακυβέρνηση; κυβερνοαντίδραση; ψηφιοποιηθήκαμε;

 19. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 12/12/2010 16:48:42

  Να δώ κι εγώ αυτό που γράφεις στον επόλογο σου, και ανάψω λαμπάδα στον Σαμαρά!

  "Επειδή δεν μπορεί να αφήσει άλλο το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την χώρα."

  Ο κόσμος είναι εδώ, επικοινωνιακά που είναι η ΝΔ!

  Αντιεπίθεση Τώρα!

  Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση, Αντιπολίτευση,

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.