#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/03/2010 18:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

... ΠαπανδρέλληνεςΝα μην ξεχνάμε ότι μέσα στην καταιγίδα των μέτρων οδεύει προς ψήφιση και το νομοσχέδιο για την μετανάστευση.

Γ. Παπανδρέου: «Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι». «Να δούμε Έλληνες ινδικής καταγωγής, αλβανικής καταγωγής, περήφανους για την ελληνική μας ιθαγένεια».

Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια.

Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, γράφοντας στα παλιά τους υποδήματα τι πιστεύουμε εμείς θα καταφέρουν να αλλοιώσουν όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.

Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους αυτό το «παλιοέθνος».

Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα.

Αλλά όλα αυτά τα γνωρίζουμε ήδη και τα έχουμε ξαναπεί.

Αυτό που μένει να απαντηθεί αν ο αφελληνισμός μας θα γίνει με το αζημίωτο.

3.000 το «κομμάτι» η ιθαγένεια Χ τόσα εκατομμύρια «μετανάστες» πόσο μας κάνει;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 04/03/2010 18:32:39

  Προσωπική μου άποψη πως αυτό θα αποδειχτεί το πλέον αδύνατο σημείο της διακυβέρνησης Π"νδρέου.Τα οικονομικά μέτρα θα τα παλέψει και ίσως πείσει και κάποιους.Η ιθαγένεια όμως δύσκολα καταπίνεται.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 04/03/2010 18:59:38

   Καλά κάστε να γίνουν αντίστοιχες περικοπές στο ιδιωτικό που μας λέει ό όλι ρεν στο παραπάνω πόστ και να παρθούν και τα επόμενα μέτρα από Βρυξέλλες και όχι τον ΓΑΠ και θα σου πω που θα πάει, το θέμα είναι όμως πόσοι θα πάρουν ιθαγένεια και 250000 να είναι, είναι πολλοί και θα δημιουργηθούν τελεσμένα.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 04/03/2010 19:00:17

   Ο ΓΑΠ δεν κάνει τίποτα απλός ανακοινώνει αυτά που του ζητάνε.

  • nama avatar
   nama @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 04/03/2010 20:04:56

   δεν ευθύνομαι εγώ για τη δική σου σύγχυση: άλλο πολιτισμός, και άλλο μικροαστικός καθωσπρεπισμός...

 2. nama avatar
  nama 04/03/2010 18:39:35

  Η θρησκευτική ομοιογένεια δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό, ούτε και δείχνει απαραίτητα κάτι καλό για την ποιότητα της δημοκρατίας μας και το πολιτιστικό επίπεδο του πληθυσμού.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ nama 04/03/2010 18:41:08

   Πολιτογράφησε τότε Ταλεμπάνια μαζικώς να ανέβει η ποιότητα της δημοκρατίας και το πολιτιστικό επίπεδο του... πληθυσμού (sic).

  • nama avatar
   nama @ nama 04/03/2010 18:51:20

   Απλά προσπαθώ να καταλάβω πια από τις δύο είναι άραγε πιο σιχαμερή, η Ελλάδα που οραματίζεται ο Γιωργάκης, η η Ελλάδα που οραματιζόταν ο Χριστόδουλος.
   Προφανώς πουθενά δεν χωράει μια Ελλάδα του Ελύτη, σε αυτή τη χώρα των αναρίθμητων κατά δήλωσή τους Χριστιανών, που θυμούνται το Χριστιανισμό κάθε Πάσχα πάνω από τη σούβλα.
   Αναζητώ μια χαραμάδα ανάμεσα στον εθνομηδενισμό και τον αυτιστικό εθνοκεντρισμό, μια χαραμάδα για να πέρναγε κάτι από το αρχαίο ανρθωποκεντρικό μας πολιτισμό. Και προφανώς δεν βρίσκω.

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ nama 04/03/2010 19:12:45

   Σιχαμερός είναι ο τρόπος που προσπαθείτε να περάσετε τα μηνύματά σας και η υποκριτική αγάπη σας για την Ελλάδα.
   Αν σας ενοχλούν οι δήθεν χριστιανοί που θυμούνται το Πάσχα πάνω από μία σούβλα, μπορείτε να συναναστραφείτε με πραγματικούς χριστιανούς, υπάρχουν και τέτοιοι ξέρετε,αλλά αυτούς τους αποφεύγετε, γιατί σας ανατριχιάζει το μεγαλείο τους.
   Η Ελλάδα του Χριστόδουλου δεν είχε τίποτα το ανατριχιαστικό, ενώ του ΓΑΠ δεν έχει τίποτα από Ελλάδα.
   Κύριέ μου, μπορείτε να είστε άθεος, αλλόθρησκος, αιρετικός ή ό,τι άλλο θέλετε, κανείς δε σας το απαγορεύει. Εϊναι όμως πολύ βρώμικο να προωθείτε τη βιοθεωρία με επίκληση μίας υποκριτικής αρχαιολατρείας.

  • ΑΡΚΑΣ avatar
   ΑΡΚΑΣ @ nama 04/03/2010 21:35:25

   Nama, γλυκειά μου ή γλυκέ μου,

   μήπως θέλεις να σε πάω μία βόλτα στα προάστια του Παρισιού για να δεις πως έχουν τα πράγματα?

   Εγώ θα σε αφήσω εκεί μία νύχτα να πας να φας ή να πιείς ένα ποτο και το πρωί πάρε με τηλέφωνο να σε δε στο νοσοκομείο που θα'σαι!

   Στο Βέλγιο δώσανε υπηκοότητα σε πολλούς αλγερινούς και μαροκάνους οι οποίοι με την σειρά τους υιοθέτησαν όλη τα παιδιά των συγγενών τους τα οποία φυσικά ζούσαν στις χώρες καταγωγής τους και φυσικά τα ταμεία του Βελγίου "τσι.....θηκαν" και ψάχνονται οι Βέλγοι και καυγαδίζουν Φλαμανδοί με Βαλλώνους ποιός έκανε τη μεγαλύτερη μαλακία!!!

   Αϊντε από εδώ ψευτοπροοδευτικούρα του τσεστερφιλντ.......

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ nama 04/03/2010 22:21:35

   nama

   Πιο σιχαμερή κοινωνία από αυτή της κλασικής Αθήνας δεν θα βρεις.

   Το 90% του πληθυσμού δούλοι και γυναίκες-κατοικίδια ("οικουρήματα" τις αποκαλούσαν οι αρχαίο Αθηναίοι). Λατρεία τού φασιστικά τέλειου σώματος και Καιάδες για όσους δεν έμοιαζαν με τον Ερμή τού Πραξιτέλους. Ανθρωποθυσίες για να εξευμενίσουν τους σαδιστές θεούς τους. Όλη την ώρα πόλεμοι αδελφοκτόνοι και αρρώστιες θανατηφόρες, ενώ μια ελίτ πλούσιων ανδρών που, από την καλοζωία ζούσε 80 χρόνια κατά μέσο όρο όταν ο μέσος άνθρωπος πέθαινε στα 35, έτρωγε τον αγλέουρα κουβεντιάζοντας και κουτουπώνοντας ανήλικα αγοράκια.

   Δεν υποτιμώ τα μεγάλα πνεύματα τής αρχαίας Αθήνας, αλλά τι προσέφεραν σε τελική ανάλυση στην κοινωνία; Από το 322 π.Χ. που πέθανε ο (μη Αθηναίος) Αριστοτέλης μέχρι το 380 μ.Χ. που ο Θεοδόσιος έκλεισε τα τεμπελχανεία, συγγνώμη, τις "στοές" τής Αθήνας, πέρασαν 700 ολόκληρα χρόνια ζόφου και παρακμής. Εκεί θέλεις να μας γυρίσεις;

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ nama 04/03/2010 23:21:13

   Η θρησκευτική ομοιογένεια δεν είναι καθόλου καλή ιδίως αν σου αρέσουν οι ταραχές και οι εμφύλιοι και οι προβοκάτσιες.

   Τι λες βρε ανόητε;!

  • nama avatar
   nama @ nama 05/03/2010 01:49:34

   Λέω ότι εξέφρασα ένα προβληματισμό, για να εισπράξω χαρακτηρισμούς, ύβρεις και αποστροφές τύπου "άντε από εδώ"

 3. HOOLIGAN avatar
  HOOLIGAN 04/03/2010 18:51:00

  Κυριοι πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του ο Σαμαρας ,πρεπει να πιεσει τον ΓΑΠ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ. Οχι στο νομο για ιθαγενεια οχι στο ΔΝΤ ναι στην πολιτικη σταθεροτητα στα πλαισια της Ευρωπης οχι στο νεο εκλογικο νομο ,παραμερισμος εθνομηδενιστων τυπου Δραγωνα και μετα συναινεση.Εαν ο ΓΑΠ αρνηθει καταληψη του κεντρου των Αθηνων και οτι προκυψει αν ειναι'' να μας πεθανουν'' να παιθανουμε σαν ηρωες ΤΩΡΑ

 4. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 04/03/2010 18:56:27

  Όντως τώρα πρέπει να τον πείσει για την ακρίβεια να τον πατήσει στο λαιμό.

 5. nasos avatar
  nasos 04/03/2010 19:03:57

  Η πρώτη Γενειά των Πρασινοφρουρών που διορίστηκαν μετά το 1981 βγαίνουν όπου να'ναι στην σύνταξη,οπότε το ΠΑΣΟΚ χρείαζεται αντικαταστάτες,γι'αυτό Ελληνοποιεί τον κάθε Ταλιμπάν που μπήκε σε μια βάρκα και μας κουβαλήθηκε εδώ(εάν κάποιος πρότεινε κάτι παρόμοιο πχ στην Γερμανία θα τον έπαιρναν με τις πέτρες)
  χώρια που οι Ταλιμπάν δεν θέλουν να μπουν-προς το παρόν- στο Δμηόσιο,οπότε στοιχείζουν φθηνότερα.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ nasos 05/03/2010 01:27:19

   Ετσι είναι παλιά διόριζε τώρα δίνει ιθαγένειες

 6. Orestios avatar
  Orestios 04/03/2010 19:44:36

  Αυτά είναι λούσα!
  Ωραίο όραμα έχει αυτό το GAP για την Ελλάδα.

 7. Dimi avatar
  Dimi 04/03/2010 19:48:18

  ΕΠΕΙΓΟΝ! Antinews, Σάς παρακαλούμε ενημερώστε μας! Eίναι Αλήθεια ότι ψηφίσθηκε το ν/σ για το μεταναστευτικό/ονειδος με ΤΙς ψήφους PASHOCK και ΣΥΡΙΖΑ? Είναι Αλήθεια?

 8. Dimi avatar
  Dimi 04/03/2010 20:02:52

  Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επικύρωσε αυτό το νομοσχέδιο/μόρφωμα γιά τους Λαθρομετανάστες? Πρόκειται να κτιστούν άμεσα τζαμί και μουσουλμανικό κοιμητήριο? Αν είναι αλήθεια όλ'αυτά, πόσους εφιάλτες ταυτόχρονα μπορούμε ν'αντέξουμε? Ας γίνει μιά συντονισμένη προσπάθεια ν'αντισταθούμε στους πολλαπλούς ολέθρους που απεργάζεται αυτή η Ανθελληνική, Απατρις, Αθεη, Αχρηστη Κυβέρνηση. Δεν αντέχουμε άλλο!

  • Orestios avatar
   Orestios @ Dimi 04/03/2010 20:30:57

   Σιωπή σε παρακαλώ. Ο Πρόεδρος κοιμάται.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Dimi 04/03/2010 20:57:04

   Η συζήτηση στη Βουλη για το μεταναστευτικό βρίσκεται στη μέση. Ψηφίστηκε επί της αρχής και τώρα προχωράμε στα επόμενα. Μόλις ψηφιστεί θα το υπογράψει και ο Παπούλιας και θα δημοσιευτεί. Ο Παπούλιας έχει δηλώσει ότι θα το υπογράψει. Το παιχνίδι λοιπόν έχει χαθεί.

   Σήμερα έψαχνα το Γαλλικό νόμο περί υπηκοότητας και στη Γαλλία τα παιδιά δε λαμβάνουν την υπηκοότητα με τη γέννηση. Πρέπει να μείνουν μέχρι τα 18 στη Γαλλία και να κάνουν αίτηση. Ο νόμος ο δικός μας είναι ο χειρότερος από όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη.

 9. nama avatar
  nama 04/03/2010 20:10:23

  Εκτυλίσσεται υπερκοσμικό σχέδιο άλωσης του πλανήτη από μουσουλμάνους, ώστε μετά να έρθει ο αντίχριστος (ασφαλώς εβραίος) να σώσει τον πλανήτη και τελικά να έρθει ο Ιησούς Χριστός να δείξει σε όλα τα έθνη ότι ο εκλεκτός λαός είναι φυσικά οι Έλληνες. Αμ τι!

  • boanerges avatar
   boanerges @ nama 04/03/2010 20:49:15

   Και στα ληγμένα υπάρχουν όρια.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ nama 04/03/2010 21:28:29

   Αστον, είναι τυπικός εκπρόσωπος των "χρήσιμων ηλιθίων". Αυτούς τους "περιποιούνται" στο τέλος οι Αφγανομπαγκλαντοπακιστανο-έλληνες του GAP. Για να τους δώσουν την ευχαρίστηση να έχουν περιποιηθεί εμάς τους άλλους, τους "αντιδραστικούς", πρωτύτερα. Αλλά θα τους περιποιηθούνε στα σίγουρα.

   Αγαπητέ nama και λοιποί "χρήσιμοι ηλίθιοι" του ισλαμοφασισμού, σε μερικά χρόνια θα περνάτε έξω από σκονισμένες εκκλησιές σε γκρίζες γειτονιές της Αθήνας, με μουσουλμάνους κατοίκους και λίγους φτωχούς Έλληνες που θά' χουν απομείνει, και μέσα σας θα νιώθετε μια ανακούφιση, κρυφή βέβαια, και μια αγαλλίαση που στέκουν ακόμα αυτές οι εκκλησιές εκεί, τελευταία εστία αντίστασης. Και τότε θα δώσετε δίκαιο σε εμάς τους "χριστιανούληδες". Το "όψονται εις Όν εξεκέντησαν" γράφτηκε πολλές εκατοντάδες χρόνια πριν τον Χριστό, αλλά έχει επαληθευτεί πολλές φορές, αρχής γενομένης από τη Σταύρωση και την Ανάσταση. Και επαληθεύεται διαρκώς.

   Όσο για αρχαιοελληνικό πολιτισμό, αφήστε το καλύτερα, γιατί αν κάνω μία ερώτηση σε "αρχαιολάτρη" ποια είναι η διαφορά μεταξύ Πλάτωνα και Αριστοτέλη και μεταξύ Αισχύλου και Ευριπίδη, το βλέπω δύσκολο να μου απαντήσει. Άμα δε ρωτήσω τι ειναι "ελληνιστική περίοδος", εκεί βλέπω στόμα ανοιχτό.

  • ΑΡΚΑΣ avatar
   ΑΡΚΑΣ @ nama 04/03/2010 21:38:05

   Nama,

   σε βλέπω να μου γυρνάς τα βράδια εκεί κάτω χαμηλά στη Σοφοκλέους. Μήπως ψάχνεις κάτι?

  • nama avatar
   nama @ nama 05/03/2010 01:56:38

   Έχετε χάσει τελείως το χιούμορ σας, ή μάλλον ακόμη χειρότερα, κάθε διάθεση για χιούμορ. Να το προσέξετε όμως αυτό, είναι ο καλύτερος τρόπος να βλέπετε παντού εχθρούς. ΠΟυθενά, ούτε εδώ, ούτε σε άλλα θέματα, δεν έχω εκφράση άποψη υπέρ της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, ή υπερ κάποιου νεοταξίτικου εθνομηδενιστικού οράματος. Το αντίθετο μάλιστα.

   Αυτό που πρόσπάθησα, μάλλον αποτυχημένα, ήταν να δείξω ότι μας έχει πιάσει ένας πανικός που μας οδηγεί σε χοντροκομένες διακρίσεις άσπρο-μαύρο. Και να βλέπουμε παντού εχθρούς. Ζήτησα κάτι από τον αρχαίο ανθρωποκεντρισμό, αμέσως είδατε πάνω μου ένα αρχαιολάτρη, ζήτησα να μην εξυμνούμε έτσι άκριτα την ομοιογένεια, με αναδείξατε σε χρήσιμο ηλίθιο. Ας είναι.

   Τελικά, από παντού ένας φασισμός βλέπω να μας κυκλώνει. Κλάφτηνα την Ελλαδίτσα, και θα πλακωνόμαστε στο τέλος πάνω στο πτώμα να βρούμε ποιος είναι πιο προδότης ή πιο ηλίθιος από τον άλλον....

  • Fotini avatar
   Fotini @ nama 05/03/2010 08:06:36

   @ nama

   Δεν πας καλυτερα εσυ μεταναστης στις πατριδες των αγαπημενων σου αφου τους αγαπας τοσο; Α, και σε παρακαλω ζητα αδεια εκει για να κτισεις και καμμια Ελληνικη Ορθοδοξη εκκλησια! Βρε αι στα κομματια που γινεσαι και ο υπερασπιτης αυτων των αποβρασματων!!! Δεν εισαι μωρε Ελληνας εσυ; Ημαρτον Θεε μου τι θ΄ ακουσουν και τι θα δουν τα ματια μου εδω στην ξενητεια που ειμαι 36 χρονια και κανω σχεδια επαναπατρισμου. Μηπως πρεπει ν΄αναθεωρησω; Ο ΓΑΠ εχει κανει την Ελλαδα USA σε κακιστη μικρογραφια. . .

 10. V. avatar
  V. 04/03/2010 20:48:10

  Την δεκαετία του 80 υποδούλωσαν οικονομικά την χώρα μας με τα δάνεια.
  Τώρα την αφελληνίζουν με την μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπών, νέων "συνιδιοκτητών" πλέον της χώρας μας.
  Αύριο θα την αποχριστιανοποιήσουν. Θα απογορεύσουν τα χριστιανικά σύμβολα και τις Εθνικές μας εορτές.
  Διότι κάποιοι θέλουν την διάλυση της Ελλάδος έκ των έσω, για να γίνουμε δορυφόρος της Τουρκίας άνευ πολέμου ή αντίστασης.

 11. Dimi avatar
  Dimi 04/03/2010 21:22:12

  Δυστυχώς, Ψηφίστηκε το ολέθριο γιά τον Ελληνισμό ν/σ http://bit.ly/9T99ss

 12. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 04/03/2010 21:31:20

  Ο Διαμαντίδης, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για το λαθρονομοσχέδιο, εκλέγεται στην περιφέρειά μου. Θα φροντίσω να κάνω καλή προπαγάνδα εναντίον του μεταξύ ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Να σας ψηφίσουν οι Πακιστανοί κύριε Διαμαντίδη, άντε και με το καλό στο Καράτσι. Θα τα πούμε...

 13. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 04/03/2010 21:34:51

  Μοιραία γιά την Ελλάδα, ΑΥΤΗ η οικογένεια !!!!

 14. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2010 21:47:00

  Εθισμο στις φουσκες εχουμε παθει. Πλυση εγγεφαλου. οι καλοι , οι κακοι και οι ασχημοι κκλπ κλπ.. Συστημα Μοναδικο.

  Ασχετο.. η Μιμη τι θα δηλωσει τεκμηριο για το κωλοσπιτο?? Το πουλαει για να μην την πιασουν και να εχει ποθεν εσχες?? ααα ρε σανιδα! λαδωμενη..

  ΠΠ

 15. Dimi avatar
  Dimi 04/03/2010 22:03:21

  Επιστήμονες, έκπληκτοι παρατηρούν ένα 5ώροφο καταρράκτη παγετώνα της Ανταρκτικής να «Ματώνει» (Atlas Obscura) http://bit.ly/9zX5nW

 16. F avatar
  F 04/03/2010 23:59:37

  Σουρρεαλιστικό..."Ἑλληνες ἰνδικῆς καταγωγῆς" (ὑπῆρξαν ποτὲ τέτοιοι;)

 17. laz avatar
  laz 05/03/2010 00:11:12

  το νομοσχεδιο για να αναπληρωθουν οι ψηφοι που θα χαθουν απο οσους ακομα το μυαλο δεν εχει γινει πλαστελινη απο την πολυ τβ ,με ψηφους αλλοδαπων
  αρχικα στις δημοτικες εκλογες

  • Εγώ avatar
   Εγώ @ laz 05/03/2010 13:36:05

   Συμφωνώ, στις δημ. εκλογές θα ψηφίζουν Πασόκ. Μετά; Μάλλον θα κάνουν δικά τους κόμματα... Ηγέτες υπάρχουν...

 18. moriarty avatar
  moriarty 05/03/2010 00:39:07

  Πατέρα, τα έμαθες τα νέα; Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε όνομα.. Έγινε Πακιστανικό Σοσιαληστρικό Κίνημα.

 19. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 05/03/2010 01:30:13

  Αιντε και μετά ένα Τζαμί και κοιμητήρια σε κρατικά οικόπεδα πάλι ο μακάκας ο λαός θα πληρώσει την διεθνιστικές ανησυχίες του γιωργάκη

 20. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 05/03/2010 09:13:44

  Χτυπάω την κεφάλα μου στον τοίχο.Αλύπητα και με μανία.Χριστέ μου,πως δεν το σκέφθηκα;;;;Ο ΓΑΠ,είναι πιό Ελληνας κι απ'τον Καραισκάκη,τον Κολοκοτρώνη,τον Παπαφλέσσα κι από όλους μαζύ τους Φιλικούς.Θέλει να συνδέσει τα νήματα του Ελληνισμού,από εποχής Μεγαλέξανδρου μέχρι σήμερα.Γι αυτό μας ενώνει και πάλι με τους Καλάς.

 21. maquis avatar
  maquis 05/03/2010 13:52:37

  Καλά αυτοί οι μουσικάντηδες στη φωτο μας παίρνουν τ'αυτιά δις και τρις ημερησίως στο κέντρο (μια χαρά μεροκάματο!), ο άλλος όμως ο Πακιστανός κολλάει σαν βδέλλα μεχρι να πάρει το κατι τις του (κι αυτός 2-3 περάσματα μεσημέρι & απόγευμα. Κατα σύμπτωση εκει που έχει τραβηχτεί η φωτο (Βαλαωρίτου 10) ακριβώς απο πάνω εδρεύει η ΜΚΟ που επεξεργάστηκε/προτεινε το σχετικό ΣΝ για την υπηκοότητα των συμπαθών συνανθρώπων μας.

 22. Mαρινα avatar
  Mαρινα 05/03/2010 14:48:21

  Συμφωνα με τον Αριστοτελη, για να εχει μια Πολη Κρατος ειρηνη και προοδο πρεπει ο πληθυσμος της να ειναι ομοιογενης.

  Ηταν δηλαδη ηλιθιος ο Αριστοτελης και ειναι εξυπνη ολη αυτη η θολοκουλτουρα που νοσταλγησε τον παλιο "καλο" καιρο του οθωμανισμου τοτε που οι ραγιαδες ετρωγαν φαπες,κλωτσιες,παλουκονονταν και τους βιαζαν τις γυναικες και τ αγορακια??????

  Ποιος εγκληματιας η -Θε μου συγχωρα με- κουτοβλακας σκεφτεται κι ελπιζει οτι με το ισλαμ -και την ραγδαια αυξηση του- θα καλοπερασετε σαν να μην τρεχει καστανο????

  Ενημερωνονται ολοι αυτοι για το τι μαρτυρια και ταπεινωσεις παθαινουν και στις μερες μας οι χριστιανοι στις χωρες απ οπου προερχονται ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες????

  Αντιλαμβανεστε οτι σε δυο το πολυ δεκαετιες θα ειστε μειονοτητα στην Ελλαδα, με τον ρυθμο που αυτοι οι ανθρωποι γεννοβολανε???
  Εχετε ποτε σκεφτει οτι με το που θα πολιτοποιηθουν θα πρεπει να μουλτιπολαπλασιασετε το νουμερο τους αυτοματως γιατι επεται και αμεσος οικογενειακη επανενωση με χιλιαδες τσαντοροφορες κα τσεμπεροφορες αγραμματες,που θα εισβαλλουν για να σας "εμπλουτισουν" μαζι με τις ορδες των παιδιων τους????
  Ειστε λοιπον τοσο αρρωστα μαζοχιστες????

  Αμε στο .... Θε μου συγχωρα με παλι...

  • Εγώ avatar
   Εγώ @ Mαρινα 05/03/2010 15:09:01

   Γιατί να τους νοιάξει; Θα είναι στο Παρίσι με το όνομα Τριανταφυλλίδης!

 23. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 08/11/2010 23:27:03

  Θέλω να καταγγείλω ότι μέχρι τώρα οι Προστάτες του πολίτη και η ¨Singular" , σχεδόν 27 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ δεν έχει καταφέρει να ¨ενσωματώσει¨ το 100% των αποτελεσμάτων για τον Δήμο της Αθήνας ! Σε μια υπέρ-ηλεκτρονική εποχή με πολλά εκατομμύρια αμοιβών για δικαστικούς αντιπροσώπους και ¨καταμετρητών¨.

  Υπολείπεται ( ώρα 10.58 μ.μ. 8/11/ 2010 ) το αποτέλεσμα για το 4,5 % των εκλογικών κέντρων !

  Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό το γεγονός και εάν κάτι ¨μαγειρεύεται¨ , όπως μαγειρεύεται πάντα σε ¨δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες¨.

  Βέβαια δεν κρίνεται ¨κυβέρνηση¨ από τα αποτελέσματα αυτά. Μπορεί όμως να κρίνονται και άλλα πράγματα που εμείς δεν φανταζόμαστε. Πάντως η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη

  Εξάλλου ο Κ. Σημίτης με λίγες χιλιάδες ψήφους του Υπουργείων Εσωτερικών το 2000 , των ¨Ομογενών Ποντίων¨, όπως τότε καταγγέλθηκε , και κάποιων ¨αερομεταφορών¨ διασφάλισε την ¨νίκη του¨ ,αλλά δεν θέλησε να το συνεχίσει τότε ο Κ. Καραμανλής , για να ολοκληρώσει μέσα στα επόμενα χρόνια 4 χρόνια ο ¨ Γερμανός εκσυγχρονιστής¨ την ταφόπλακα στον Ελληνικό λαό ( ΟΝΕ, Χρηματιστήριο , Ολυμπιάδα και άλλα πολλά ).

  Μπορεί το αστικό κοινοβουλευτικό καθεστώς να θεωρεί τις εκλογές σαν το ¨Α+Ω¨ της ¨δημοκρατίας¨ και να θεωρεί ¨σίγουρα¨ τα οποιαδήποτε αποτελέσματα , ΑΛΛΑ οι εκλογές δεν το ενδιαφέρουν σαν δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης των πολιτών , ούτε σαν κατοχύρωση της έννοιας της ¨λαϊκής κυριαρχίας¨. ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ¨ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ¨ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...¨

  Συνεπώς με τα διάφορα τερτίπια των ¨εκλογικών νόμων¨ ( ενισχυμένη αναλογική, απλή αναλογική και άλλα ενδιάμεσα -μεικτά εκλογικά συστήματα ) ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ Ε Λ Ε Ν Χ Ο Μ Ε Ν Η λαϊκή θέληση !

  Με αυτή την έννοια με το επιχείρημα της ¨λειτουργικότητας¨ στην διαχείριση είχαμε πάντα μειοψηφικές κυβερνήσεις , καταστρατηγώντας και χλευάζοντας την ¨αρχή της πλειοψηφίας¨ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ....

  Αυτό που τους ενδιέφερε πάντοτε ήταν Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και όχι βέβαια η ουσιαστική.

  Τα Γιουσουφάκια του ΠΑΣΟΚ χθες το βράδυ δήλωσαν ότι η επόμενη ¨μεταρρύθμιση¨ μετά από τον Κακοκράτη ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ !

  Και κάτι άλλο : , διότι θα επανέλθω στο θέμα των ¨επαναστατικών μηνυμάτων των τελευταίων εκλογών¨, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ , εκτός των που συζητάμε σχετικά με την απόρριψη ή όχι της κυβερνητικής πολιτικής , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ¨ΚΑΛΛΙ-ΦΑΣΙΣΤΟ-ΚΡΑΤΗ¨ !

  Τόσο πολύ χάρηκαν οι πολίτες για την υποτιθέμενη ¨μεταφορά αρμοδιοτήτων στις τοπικές κοινωνίες¨ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ¨ΣΥΝΗΘΗ¨ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ 10 - 20 % ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ για την ¨μεταφορά εξουσιών στον απλό πολίτη¨ στα πλαίσια της ¨συμμετοχικής κοροϊδίας¨ !

  Και δεν αυτοκτονούν διότι δεν τους επιτρέπει το ταξικό τους συμφέρον και επειδή κανείς διατεταγμένος μεσίτης -πράκτορας ντόπιων και ξένων συμφερόντων δεν έχει το ήθος για αυτοκτονία - που στην πολιτική σημαίνει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ - ¨ΠΕΡΑΙΩΣΗ¨ - ΑΠΟΣΥΡΣΗ .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.