#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/05/2011 19:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Πάρτε κόσμε" (αποκρατικοποιήσεις) - "πληρώστε κορόιδα" (νέα μέτρα)Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο:

Την άμεση υιοθέτηση επιπρόσθετων παρεμβάσεων για το 2011 ύψους άνω των 6 δις Ευρώ ώστε να επιτευχθεί η μείωση του ελλείμματος στο 7,5% του ΑΕΠ στο τέλος του έτους και να δημιουργήσουμε ταχύτερα πρωτογενή πλεονάσματα. Οι συγκεκριμένες αυτές παρεμβάσεις θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής.

Την υιοθέτηση παρεμβάσεων ύψους περίπου 22 δις Ευρώ στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου για την περίοδο 2012-2015 ώστε το δημοσιονομικό έλλειμμα να μειωθεί κάτω του 3% το 2014 και κοντά στο 1% του ΑΕΠ το 2015 δημιουργώντας έτσι πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 6% τα οποία θα οδηγήσουν στη μείωση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ. Οι παρεμβάσεις που εξυπηρετούν αυτό το στόχο θα είναι πλήρως κοστολογημένες, θα αποτελέσουν μέρος του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου και θα κατατεθούν για ψήφιση στη Βουλή με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής.

Στο Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο θα συμπεριληφθούν επίσης πρωτοβουλίες για τη μείωση και πιο αποτελεσματική λειτουργία του δημοσίου τομέα (μείωση απασχολούμενων και μισθολογικού κόστους, συγχώνευση και κατάργηση φορέων, εξυγίανση ΔΕΚΟ, μείωση λειτουργικών δαπανών, μείωση αμυντικών δαπανών), την καλύτερη στόχευση των κοινωνικών δαπανών και εξορθολογισμό των δαπανών υγείας, τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.

Την επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου ύψους 50 δις ως το 2015 που θα στηρίξει την ανάπτυξη και θα μειώσει έως και 20 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος ενώ θα μειώσει σημαντικά και τις ετήσιες δαπάνες για τόκους. Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να κινηθεί άμεσα η διαδικασία για την πώληση συμμετοχών του δημοσίου στον ΟΤΕ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και την ΕΥΑΘ.

Ήδη προχωρούν οι αποκρατικοποιήσεις και τα σχέδια αξιοποίησης για τις εταιρίες για τις οποίες έχουν επιλεγεί σύμβουλοι : ΔΕΠΑ, ΕΑΣ, ΔΑΑ, ΤΠΔ, , Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ανανέωση αδειών κινητής τηλεφωνίας, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ, Κοίτασμα Αερίου «Νότια Καβάλα», Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου, ενώ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την επιλογή συμβούλων για τη ΔΕΗ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, Καζίνα, τους Περιφερειακούς Αερολιμένες, τα Περιφερειακά Λιμάνια.

Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής συμβούλων αποκρατικοποιήσεων.

Παράλληλα το ΥΣ ενέκρινε τη δημιουργία ειδικού φορέα («Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας») στον οποίο θα δημιουργηθούν ειδικά χαρτοφυλάκια αξιοποίησης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου θα επεκταθεί και θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής.

Το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο και οι πολιτικές που το συμπληρώνουν αποτελούν μέρος του «οδικού χάρτη» για την έξοδο από την κρίση και τη ριζική αλλαγή της χώρας.

Είναι συνεπώς αναγκαία η ευρύτερη δυνατή συμπαράταξη και κοινωνική συμφωνία γύρω από τους στόχους που θέτει αλλά και τους τρόπους για να τους πετύχουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 23/05/2011 18:10:07

  Λάθος η ΕΥΑΘ, αλλά από τον καιρό του ΝΩΕ την θέλουν...

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ archaeopteryx 23/05/2011 18:59:17

   είπαμε νερό στους Γάλλους αεροδρόμιο στους Γερμανούς και τη ΔΕΗ κορώνα γράμματα

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ archaeopteryx 23/05/2011 19:11:37

   Αν η ΔΕΗ ειχε πυρηνικο εργοστασιο, θα ηταν ακριβωτερη η φθηνοτερη ??

   ΠΠ

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:48:48

    μάλλον ακριβότερη... Φτηνή ισχύς βάσης, κάνει και για εξαγωγές...

 2. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 23/05/2011 19:13:45

  Οποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει εξομοίωση τιμών πετρελαίου δεν ξέρει τι τον περιμένει. Δεν έχω δει πιο αντιδημοκρατικό μέτρο ποτέ και πουθενά. Ο φλωρινιώτης και ο δραμινός από τον σεπτέμβριο αρχίζουν και χρειάζονται θέρμανση, ο κρητικός, ο νησιώτης, ο πιο νότιος γενικά, πολύ αργότερα. Δεν υπάρχει φυσικά καμία αιχμή γεωγραφικής ταυτότητας, μιλάω αποκλειστικά για τη δημοκρατικότητα του τραγικού αυτού μέτρου, ειλημμένου από πρωτοετή παιδάκια που εξακολουθούν να μαθαίνουν στην καμπούρα μας οικονομία.

  Μένοντας έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν αρκετά και το χειμώνα το δαγκώνεις και γνωρίζοντας πολύ καλά τι μας περιμένει αν τελικά εφαρμοστεί αυτό το ανεκδιήγητο μέτρο (μας έλεγαν πως παίζει 70-30, εδώ ο κόσμος 'καίγεται' να μάθει τι θα γίνει τελικά), ετοιμάζουμε από τώρα κουμπαρά για να τον επόμενο χειμώνα. Η επιβάρυνση ανά σπίτι μπορεί να είναι μέσα στον επόμενο χειμώνα (τους τέσσερις μήνες συνολικά) 2000-3000 ευρώ επιπλέον.

  Θα ήθελα πολύ αυτό το θέμα με κάποιο τρόπο να δημοσιοποιηθεί όσο γίνεται περισσότερο από το Antinews και να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από κάποιον αρμόδιο τομεάρχη της Ν.Δ, από κάποιον υπεύθυνο τέλος πάντων.

  Το συγκεκριμένο θέμα αφορά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όλο τον κόσμο από τη Λάρισα και πάνω. Οσοι έχετε συγγενείς, φίλους κλπ, αν το συζητήσετε μαζί τους θα πάρετε ΄κλίμα'.

  • nasos avatar
   nasos @ Βούρδουλας 23/05/2011 19:39:25

   αυτός ακριβώς σκεπτόμουν και εγώ
   εγώ μένα Πελοπήννησο και βάζω πετρέλαιο από τέλη Οκτώβρη μέχρι Απρίλη το πολύ
   ο φουκαράς που μένει στο Νευροκόπι πως θα βγάλει το χειμώνα;
   είτε θα καταντήσει σαν τους Βολιβιανούς που βλέπαμε στο Αυγερόπουλο,που δαπανούσαν το εν τρίτο του εισοδήματος τους για νερό είτε θα αναγκαστούν πολύ απλά να παγώσουν
   ή ακόμη χειρότερα να γίνουν ''φοροπρόσφυγες'' (ΤΜ Νasos),μετά τους ''χρεοπρόσφυγες''(ΤΜ Νasos) διπλωματούχους νέους
   εκεί θα μας καταντήσουν οι ''σοσιαλιστές''

   • Βούρδουλας avatar
    Βούρδουλας @ nasos 23/05/2011 20:03:32

    'μέχρι Απρίλη το πολύ' !!!! χαχαχαχα, σε ζηλεύω.. Σήμερα το έκλεισα για να καταλάβεις.

 3. nasos avatar
  nasos 23/05/2011 19:34:04

  μου άρεσε πολύ αυτός ο νέος φόρος στα αναψυκτικά,αγοράζεις πλέον κοκα-κολα από το περίπτερο και με έναν σμπάρο δυό τρυγώνια,και ξεδιψάς και βοηθάς και την χειμαζόμενη Ψωροκώσταινα
  τα Πασόκεμον είναι ικανά να το κάνουν και σλόγκαν:''εσύ πόσες γκαζόζες ήπιες σήμερα;''

  • manos avatar
   manos @ nasos 23/05/2011 20:09:33

   Τώρα ξεκινάει η αντίσταση. Τέρμα η γκαζόζα. Θα πίνουμε σαμπάνια.

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ manos 23/05/2011 20:26:23

    με προφορα Θοδωρας παρακαλω... με πολυ βαθυ και Γαλλικο shhsh

    ΠΠ

    • manos avatar
     manos @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:36:41

     Sorry,
     Αυτοί που την πίνουν ξέρουν και να την προφέρουν :-)

     Ποιά διαφήμιση ήταν αυτή ΠΠ, μήπως θυμάσαι?

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ manos 23/05/2011 20:53:11

      Γερμανικη?? χαχαχαα κατι μου λεει

      ΠΠ

 4. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 23/05/2011 20:07:39

  τι πουλατε ρε γελιοι;
  του πατερα σας το οικοπεδο;
  συνδικαλιστες ολων των δεκο,ενωθειτε σε κοινο αγωνα,μακρυα απο χρωματα.
  τωρα ολοι μαζι,βγειτε στον δρομο.οχι στο ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας.
  ενωθειτα φωτοπουλοι κλπ συνδικαλιστες,ολων των δεκο και αποβαλετε τωρα το στιγμα των πουλημενων.
  εστω και τωρα ξυπνηστε και μην αφησετε να πουληθει η ελλαδα μας,κομματι κομματι.
  ενωθειτε και αφηστε τα γραφεια σας και βγειτε στον δρομο.
  οι δεκο ειναι ολων των ελληνων και οχι των πολιτικων.

  • anonymous avatar
   anonymous @ λαικη δεξια 23/05/2011 23:24:25

   Δεν περισέυει κανείς όλοι στον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας

 5. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:25:14

  Ο Τσιμας λεει τωρα περι Ντερουζ και της ακομψης ανακοινωσης των 50Δις!!!
  αχχαχααα
  ρε Τσιμα, γιατι δε λες οτι οταν ρωτηθηκε, την επομενη ειπε, η Κυβερνηση μου το προτεινε !!! εεεεε ρε Τσιμαααα?????
  Την επομενη ειπα οτι τα 50 τα εχωσε το ΓΑΠ και θα ειναι Μνημονιακος ορος και οτι η 5η δοση ειναι χλωμη !!!! εγω δεν ξεχναωωω Τσιμα.

  τσιμα Τσιμα εισαι.... αλλα ξεχνας!!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΛΕ ΤΑ 50 ΔΙς ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ... ΟΧΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΓΑΠ !...!!!

  ΠΠ

  • kiki avatar
   kiki @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:30:18

   Στο βιβλιο της γραμματινας πρωτο τραπεζι πιστα ο Παυλος, αχ ο Παυλος, τοχει το ονομα.
   Λοιπον μεσα σε ολα τα τρελλα θα απολυσουν απο το δημοσιο οσους εχουν μεταπτυχιακο και ντοκτορα γιατι κοστιζουν πολυ, μια και το ανωτατο πλαφον σε μισθους του δημοσιου ειναι τα 1800 και αυτοι οι βουρλισμενοι με τα πτυχια τους παιρνουν παραπανω, αρα τους διωχνουμε.
   Ελλας του ΓΑΠ, το μεγαλειο σου, βασιλεμα δεν εχεις.

 6. ataktos avatar
  ataktos 23/05/2011 20:28:55

  Όλα ρευστά σε μαύρο φόντο και στο βάθος Αλιάκμονας.

  Έντονες είναι πλέον οι συζητήσεις σε Κυβερνητικό επίπεδο, κατ΄εντολήν βέβαια, για πώληση της ΔΕΗ. Λίγη σημασία έχει εάν πρόκειται για μέρος ή για το σύνολο της ΔΕΗ, διότι ο χρόνος κυλάει πολύ άσχημα εις βάρος μας. Το ξεπούλημα δημόσιας κτήσης, χωρίς ντροπή, ονομάζεται αξιοποίηση. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλοι ξέρανε τι συμβαίνει και που πάει «το πράμα». Συγκεκριμένα, τι μπορεί να σημαίνει το ξεπούλημα της ΔΕΗ; Σαν αρχή, μερικά ερωτήματα είναι αναγκαίο να απαντηθούν, αφού αφορούν άμεσα και την περιοχή μας. Οι τοπικοί βουλευτές και άλλοι της Διοίκησης, θα συνεχίσουν να … παρευρίσκονται σε πανηγύρεις, να στέλνουν ευχές εν όψει των εξετάσεων και να εύχονται με πληρωμένες καταχωρήσεις, υγεία, ευτυχία και κάθε πρόοδο, με την ευκαιρία κάθε νέου χρόνου. Θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται εντονότατα σε γάμους, βαφτίσεις και κοπές πίτας. Όμως κάποιος πρέπει να απαντήσει. Να ενημερώσει.
  Όταν λένε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, εννοούν και τις τεράστιες εκτάσεις γύρω από τις τεχνητές λίμνες; Για να κάνουμε τη βόλτα μας στο νέο φράγμα στον Αλιάκμονα, θα πληρώνουμε είσοδο; Και εάν όχι τώρα, από πότε και μετά; Είναι στην διάθεση του … ιδιοκτήτη. Για να ποτίζονται οι απέραντες εκτάσεις του κάμπου, θα πληρώνουν οι αγρότες δικαιώματα χρήσης του νερού; Η Θεσσαλονίκη που τώρα υδρεύεται από τον Αλιάκμονα, θα πληρώνει; Τι τελικά συγκεκριμένα είναι αυτό που θα πουληθεί της ΔΕΗ; Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ημείς άδομεν. Ακόμη μία φορά, όπως κάθε φορά, σε απλά ή σπουδαία πράγματα.
  Το νερό, παγκόσμια, είναι κορυφαίος φυσικός πόρος επιβολής ελέγχου και οικονομικής «ανάπτυξης». Είναι στόχος τεράστιων οικονομικών οργανισμών. Φαίνεται ότι ηττηθήκαμε κατά κράτος, με «ενόχους» όλους μας και «στρατηγούς» της πανωλεθρίας διαχρονικά, απερίγραπτα ανεπαρκείς ταγούς μας. Επιτρέψαμε σε άλλους να στρώσουν για να κοιμηθούμε εμείς σε αχούρι. Οι ίδιοι βέβαια, διαγκωνίζονται ακόμη, για την κρεβατοκάμαρα. Τα πράγματα οδηγούνται συνειδητά, στα άκρα. Αφήσαμε πολλά χρόνια, να περνάνε από μπροστά μας κάθε είδους ασχήμιες και τώρα ήρθε ο λογαριασμός με τους τόκους μαζί. Η λύση δεν μπορεί να είναι το «όλοι εναντίον όλων». Όταν πνίγεσαι, ποτέ δεν πιάνεσαι από το φίδι για να σωθείς. Δεν μπορεί να τους περάσει.
  Όμως, κάποιος πρέπει να απαντήσει στο προκείμενο. Τι σχέση έχει το ξεπούλημα της ΔΕΗ, με τα νερά του Αλιάκμονα και κάθε άλλου ποταμού της χώρας μας;

  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

  • kiki avatar
   kiki @ ataktos 23/05/2011 20:33:05

   Αν παρακολουθησεις το σχεδιο της εξαθλιωσης της Αργεντινης, θα δεις με φρικη οτι ακολουθουμε ακριβως τα ιδια.
   βημα βημα αντιγραφο γιναμε.
   Το θεμα πια ειναι ποτε θα γινουμε Αργεντινοι.

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:39:45

  Σταχτη Τρεμη ... " η συναινεση εχει να κανει με το γεγονος οτι το προγραμμα ειναι μεχρι το 2015 και εχει μια λογικη.. η στηριξη της αντιπολιτευσης, διοτι τα μετρα ξεπερνουν την θητεια της κυβερνησης ! "
  ο Ορισμος της Πρασινης Σταχτης, και εξηγω... οταν καθησει η σταχτη, θα ερθουν και θα πουν... τωρα που υπευθυνα σας λαβαμε υπ οψιν σας, ως πιθανη μελλοντικη κυβερνηση κ Σαμ, θα υποογραψουμε και το μεσοπροθεσμο και τα Νεα Μνημονιο&Δανειακη ΙΙ.. !!!!

  Οποιος φαει αυτη τη σταχτη και νομιμοποιησει το προγραμμα των κορακιων και τοκογλυφων, θα ειναι μπατανοβουρτσα για τζακι!!

  Οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν παλευονται στο μπαλαμουτι !! Εγω θα τα λεω καθε μερα !! καθε κουβεντα τους ειναι μετρημενη και κοστολογημενη !!... Σταχτη μπροστα με αηδιες πει Εθνικης Αναγκης Συναινεσης και απο πισω τη δουλεια τους με τροπο... και θα φταις εσυ κ Σαμ αν κανεις πισω μετα !!...
  θα σε βγαλουν στο πρασινο κλαρι ως ανακολουθο !!! και ανευθυνο !
  Εγω τη βλεπω την τρυπα.. εσεις??

  Σας προκαλω να κρατατε οσα λεω... και ανασυρετα τα εν καιρω...

  ΠΠ

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:54:08

   Θα πρέπει τότε η ΝΔ να παρέμβει τηλεφωνικά ...κάποιος και να πει:

   έχετε απόλυτο δίκαιο κυρία Τρέμη, ας καταργήσουμε τις εκλογές έως το 2015 αφού τα μέτρα της κυβέρνησης θα υπερκεράσουν τη κοινοβουλευτική της θητεία.
   Γιατί να μπαίνουμε σε έξοδα και να ψηφίζουμε έστω και το 2013; Αφού θα υπογράψει ο πολυχρονεμένος μέχρι το 2015.

   ΥΓ

   Δεν ξέρω μέχρι πότε, χρονικά, προσδιορίζεται η συναίνεση, η βλακεία όμως είναι αδύνατο να προσδιοριστεί καθώς είναι αμέτρητη.
   Ρήση του Αϊνστάιν είναι είναι κυρία Τρέμη, μην παρεξηγηθούν και οι βλάκες, δεν ασχολούμαστε μαζί τους.

   Με την ευκαιρία κυρία Τρέμη πόση θα ήταν η στέρηση στα έσοδα αν εφαρμοζόταν εδώ και δύο χρόνια ο φόρος επί των διαφημιστικών εσόδων και κάποιοι πλήρωναν για τη συχνότητα από την οποία φιλοσοφούν;

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Ο Ιθαγενής 23/05/2011 21:00:42

    Εισαι σατανικος... σε παω!!! αυτη ειναι απαντηση !!!
    ΠΑΣΟΚ μεχρι 2015 !! ανευ δυνατοτητας εκογων !!... τι λες τωρα !!
    ρε Ιθαγενη.. μ εφτιαξες !!

    ΠΠ

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Ο Ιθαγενής 23/05/2011 21:02:54

    και αν κανει εκλογες, δεν κατεβαινει κανενα κομμα... εστω εμεις.. ΟΧΙ !
    σαν τοτε με το δαχτυλιδι.. να τρεχει μονο του και να βγει παλι πρωτο να μας ξανασωσει !!

    Η θεση ΝΔ να ειναι, ειτε φευγετε ( μονοι σας, χωρις εκλογες και παραδοση κυβερνησης ) απο εξουσια ειτε σας αφηνω πανω να μας σωσετε!!

    αχαχαχαααααα

    ΠΠ

    • Ο Ιθαγενής avatar
     Ο Ιθαγενής @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 21:12:51

     Πάρε φίλε μου και μια "συναίνεση":

     h__p://www.opengov.gr/home/?p=2739

     και η Συγγρού κοιμάται....

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Ο Ιθαγενής 23/05/2011 21:40:59

      1. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του Προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ειδικού Ταμείου Οργάνωσης Συναυλιών Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 18η Μαΐου 2011.
      Θέση Προέδρου ΔΣ&Θέση Μέλους ΔΣ

      2. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του Προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ειδικού Ταμείου Οργάνωσης Συναυλιών Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 18η Μαΐου 2011.
      Θέση Προέδρου ΔΣ & Θέση Μέλους ΔΣ

      axxaxaaaχαχαχαα αυτα γουσταρω !! λυθηκε το προβλημα !
      και κοβουν το Ινστιτουτο Σεισμολογιας !!....

      ΠΠ

     • Ο Ιθαγενής avatar
      Ο Ιθαγενής @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 21:46:12

      Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας ....το ζουμί


      όσο για τις ορχήστρες πάντα μια μπάντα έπαιζε στο ναυάγιο...

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Ο Ιθαγενής 23/05/2011 21:48:29

      καλα τα ειδα σοβαρα .. αλλα ποσο να τσαντιστω !!
      εμεις στο Ειδικο Ταμειο Οργανωσης ΣυναυλιΚων !
      μεγα θεμα ! χαχααα

      ΠΠ

    • Orestios avatar
     Orestios @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 21:36:14

     +1000

     • Ο Ιθαγενής avatar
      Ο Ιθαγενής @ Orestios 23/05/2011 22:00:39

      Φίλε ΠΠ πηγαίνεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, επιλέγεις την ΓΓ με υπογραφή του κυρίου Λύτρα και προσθέτεις:

      Πάνω απο 2.500.00 ευρώ οι βασικοί μισθοί. Οι εργαζόμενοι έλαβαν πλήθος επιδομάτων καθώς και “κίνητρο απόδοσης.

      Οι περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και γενικά τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα φαίνεται για μια ακόμη φορά πως ισχύουν για όλους εκτός απο όσους πλαισιώσουν την κυβερνητική Ιερουσαλήμ.

      1.629.716 ευρώ ενεκρίθησαν στις αρχές του μήνα με απόφαση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Σωτήρη Λύτρα προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες για βασικούς μισθούς στην Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού.

      Μάλιστα ενώ σε όλους τους υπολοίπους εργαζόμενους στο δημόσιο τα επιδόματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού τα λοιπά ειδικά επιδόματα αγγίζουν τις 22.992 ευρώ ενώ στους εργαζόμενους δόθηκε και “κίνητρο απόδοσης” το οποίο οποίο έφθασε τα 41.280 ευρώ.

      Τώρα όσον αφορά στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης οι δαπάνες για βασικούς – και μόνο - μισθούς αγγίζουν τις 949.068 ευρώ ενώ και εκεί έχουν εγκριθεί πλήθος επιδομάτων και υπερωρίων.

      Να θυμήσουμε πως η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης αποτελεί αυτοτελή δημόσια υπηρεσία που υπάγεται απ΄ ευθείας στον Πρωθυπουργό. Υποστηρίζει το έργο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, παρέχει γραμματειακή υποστήριξη στο Υπουργικό Συμβούλιο, στα λοιπά συλλογικά κυβερνητικά όργανα και στις Διυπουργικές Επιτροπές ενώ συντονίζει και παρακολουθεί την εφαρμογή των αποφάσεων των οργάνων αυτών.

      h__p://www.metrogreece.gr/News.aspx?a_id=17450&NewsType=13

 8. stefanos avatar
  stefanos 23/05/2011 20:39:48

  Ενα μήνυμα μόνο: Πάση θυσία δεν πρέπει να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της Πατρίδας!! Ελληνες ας ξυπνήσουμε. Καταληστεύουν την περιουσία των παιδιών μας. Δεν θα τους παραδώσουμε τιποτα, εν αντιθέσει θα είναι για όλη τους τη ζωή σκλάβοι των πολυεθνικών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ηρθε η ώρα για ένα νέο μεγάλο ιστορικό ΟΧΙ . Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωη παρα σαραντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Οι φωνές μεσα απότην ιστορία μας φωνάζουν, αυτοί που μάτωσαν για να είναι αυτά τα ιερά χώματα ελεύθερα κραυγάζουν: ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ,ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????

 9. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:51:32

  Ευθυμιου στα ""
  " δεν υπαρχουν απολυσεις στα μετρα που ανακοινωθηκαν !! " χαχαα
  καταλαβατε τι ειπα παραπανω?? ΠΑΣΟΚ κλαρι... πρασινο !..
  "το νοημα των μετρων ειναι οτι με τα μετρα θα βγαλουμε πλεονασμα !"
  παλι δεν απαντα για τις απολυσεις !!! αχχαχαα να δω θα επιμεινει καποιος?
  "Οι Διαρθωτικες αλλαγες ανακοινωθηκαν με περιεχομενο.. ονοματισμενο"
  Ο Τεντερης τον ζοριζει... "καναμε λαθος, το προγραμμα οδηγησε στη υφεση "
  για το 2009 μιλαει ο Ευθυμιου!! χαχαχα " δεν υπολογιστηκε σωστα το βαθος της υφεσης!" χαχαχαχαχααα
  εχω παρανοησει εντελως !!!! γουσταρω Τεντερη !! με 1000 -συγγνωμη!!!
  Τεντερης - Τι εγινε και πεσαμε εξω?
  "Οι παραδοχες στις οποιες στηριχτηκαμε επεσαν εξω" !! δεν λεει αποτυχαμε!
  Τρεμη... απο μηχανης Θεα..
  Τρεμη - Αυτο που μας αναμενει ειναι η χρεοκοπια μεχρι τελος Ιουλιου, ( προλογος στον Στυλιανιδη ) χαχαχαααααα
  ασχετο ( μαυρισμενος ο Στυλιανιδης, εκανε μπανια?? )
  Τρεμη.- παρελθον ΚΚ, και τη βισματωνει ο δικος μας.!! σπρεντ/ανεργια

  " Το διλημμα ειναι εαν, μεχρι τον Ιουλιο ο Σαμ εχει λυση, διοτι δεν εχουμε ταμειακα διαθεσιμα!! "

  ΠΠ

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 20:58:32

  Ξαναθυμιζω τι εστι Αποκρατικοπιησεις κατα Γιουνκερ ( μοντελο Αν Γερμανιας )

  Η εταιρια του Γιουνκερ !!! χαχαχαα για διαβαστε παρακαλω !!
  - τ αφεντικο της ο Detlev Karsten Rohwedder δολοφονηθηκε 1/4/91…! μετα τα μετρα
  - ιδιωτικοποιησε 8.500 κρατικες εταιριες με 4 εκ υπαλληλους απο τους οποιους απελυσε τα 2.5 εκ !!!!
  - πηρε 2.4 εκ εκταρια Αγροτικης γης και Δασων !!!
  - μεχρι και την ληξη της λειτουργιας της το 1994 ειχε μαζεψει 260-270Δις Μαρκα Χρεους.-
  - Μετα το κλεισιμο, τα εργα και τα asstes περασαν στις BvS, TLG και BVVG.
  Οι TLG και BVVG ηταν ποι μεγαλυτεροι ιδιοκτητες ακινητων στη Χωρα. Μεχρι το 2007 ειχαν πουλησει 45.000 Ακινητα !!! μεσα στο προγραμμα “active portfolio management” με σκοπο να φερει κερδη στη Νεα Ομοσπονδιακη Γερμανια!!
  Ταμειο/Αποτελεσματα ??
  - εσοδα απ τα 45.000 ακινητα 1.5Δις Ευρω!! τα επανεπενδυσαν σε 1.500 νεα ακινητα υπο διαχειρηση αξιας 1.4Δις Ευρv

  Το 2008 οταν και ιδιψτικοποιηθηκε πληρως και η BVVG, εισεπραξε 3.5Δις Ευρω!
  ΠΩΣ ?
  Πουλησε 525.000 Εκταρια Αγροτικης και άλλα τόσα Δασικης Γης εκτάσεις οι οποιες αποτελουν την μιση έκταση της Σαξωνιας.!!! Μεχρι και το τελος του 2007 ειχε στην κατοχη της αλλα 500.000 εκταρια Αγροτικης και κατι λιγότερο απο 100.000 εκταρια Δασικης Γης

  Τι μας προτεινει ο Γιουνκερ??? να φερει αυτο το κολπο σαμαλοποιησης στην Ελλαδα?? Αυτο το ξεπουλημα της Γης και του Δημοσιου !! μαμω τα μποντελακια εχουν… ειχε κ αλλο εξυπνο παιδι ν μανα σου??
  δε μπορω να σου βαλω και τρικλοποδια … θα με πατησεις.. αλλα εχω σχεδιο !!
  Γιουνκερ δεν κοιμομαστε !! θα σε παω με το σαμαρι στη Σαμαριά… 2-3 βολτες….


  ΠΠ ο αντισαλάμης

  1 εκταριο = 10 στρεμματα = 10.000μ2

 11. Μαυρη Αντιδραση avatar
  Μαυρη Αντιδραση 23/05/2011 21:16:37

  Εκτος των οποιων επιπλεον αποδειξεων εγινε πια αυταπόδεικτο πως οι συγκεκριμμενοι εταξαν λαγους με πετραχίλια για να παρουν την εξουσια.Την εξουσία την ήθελαν ως αυτοσκοπό για να μπορέσουν να διαλυσουν εντελως τη χωρα και μετα να την ξεπουλήσουν στα αφεντικα τους. Δεν εχουν λογικη ολες αυτες οι αυξήσεις δεν οδηγουν ΠΟΥΘΕΝΑ παρα μονο στη καταρευση μια ωρα αρχυτερα της αγορας και να δίωξουν καθε σκεψη επένδυσης σε αυτο το τόπο. Αξιος ο μισθος τους αξιες οι απολαυες τους!Εμεις παραμένουμε ομφαλοσκοπούντες οταν η 3Ε (Κοκα κολα ) είχε προειδοποιήσει πως αν μπει στο νερό και στο αναψυκτικό ΦΠΑ 23% αποχωρει.Ηδη συμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες μεθεγκατίστατε στη Βουλγαρια οπου το ΦΠΑ ειναι 10% και μεταφέρει εκει την εδρα και τις δραστηριότητες της. (ανθρωπικοι πόροι λογιστήρια κλπ) Η αρτοποία Κατσελης εκλεισε και γενικά η αγορά των τροφίμων ειναι σε σχεση με περυσι σε ελευθερη πτώση ανω του 17% (παντα σε σχεση με περυσι). Με τις επερχομενες απολυσεις Δ.Υ. και την εγκληματική αυξηση του πετρελαίου οχι μόνο δεν θα εισπραξει απο καπου αλλά οντως η κατάρευση της Αργεντινής θα μας ακουγεται όμορφη ιστορια μπροστα σε αυτα που ερχονται με την επικαλυψη "σωζοντας τη πατριδα".... Εδω ειναι οι πρωτον οι ευθυνες ΟΛΩΝ ημων που τους ανεχόμαστε και υστερα οι ευθύνες τ΄σοσο της μειζονος όσο και της ελασονος αντιπολίτευσης... Ανένδοτος αγώνας ΤΩΡΑ καταδειξη ΟΛΩΝ των συμφωνιων που εκανε ο Παπαντρεας κατω απ το τραπεζι, και πορεία στο λαο ΑΜΕΣΑ να σταματησει το ξεπουλημα και να λασκαρει λιγο η θηλεια που μας σφιγγουν γυρω απ το λαιμο...Θωρω περιττο να αναφερθω ΚΑΙ στα "θαυματα" στην Εξωτερικη πολιτικη... Θρακη, γκριζες ζωνες, Σκοπιανο, Αιγαιο, αλλοιωση του Ελληνικου πληθυσμου κλπ κλπ .Εδω χρειαζεται συγκροτημμενη αποψη-προταση της αντιπολιτευσης τωρα πριν ειναι πολυ αργα....Να μην αναφερουμε επι πλεον τις στρατιες των ανεργων, την εγκαταλειψη και την απαξίωση της αγροτικης γης κλπ Καπου διαβασα και ειναι ενδεικτικο...Τι να περιμενει κανεις απο μια κυβερνηση οπου ο πιο πετυχημενος της υπουργος ειναι ο Παπακωνσταντινου???? Να μιλησουμε για μειωση του ΦΠΑ σε Πορτογαλια Ισπανια? Να δουμε το μνημονιο της Πορτογαλιας οπου το διαπραγματευτηκε και δεν το σκηνοθετησε με τον Ντομινικ οπως ο δικος μας ο "επαναστατης"? Να δουμε την αποβιομηχανιση? Το ξεπούλημα της ΓΣΕΕ ? Ποια σταση κρατανε οι αλλες πλην ΠΑΣΚΕ παραταξεις? Ποιον ευνοει αυτη η σταση? Που οδηγει? Μηπως λεω μηπως αυτοι που πούλησαν ελληνικο χρυσο απ τα κρατικα αποθέματα πρεπει να δικαστουν ΑΜΕΣΑ ? Μηπως πρεπει να εξετάσουμε το ενδεχομενο επιστροφης σε ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΡΑΧΜΗ?

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Μαυρη Αντιδραση 23/05/2011 21:21:57

   τωρα ζουμε τις ημερες του ακρατου μπαλαμουτιου για να υπογραφουν οι προσημειωσεις και να ξεπουληθει η Χωρα... τι λες εσυ δεν ξερω !! χαχαχαα

   Στοιχημα οτι ο ΠΑΠΑΚ στον Παπαγελα θα πει οτι λεει και ο Παπαγελας τωρα στο δελτιο??

   ΠΠ

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Μαυρη Αντιδραση 23/05/2011 23:14:46

   Τελικά, ίσως και να πρέπει να ζήσουμε μια ηχηρή αποχώρηση, όπως αυτή της Coca-Cola 3E. Που, ειρήσθω εν παρόδω, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εμφιαλωτής της Coca-Cola στον κόσμο. Ίσως με δυο-τρεις τέτοιου "βεληνεκούς" αποχωρήσεις πολυεθνικών -θυμάστε που όταν αποχωρούσε κακήν-κακώς η Aldi και λέγαμε ότι "κάτι ψυχανεμίζεται", μας λέγατε τρελούς;- να φάνε τη χλαπάτσα που χρειάζονται οι μαθητευόμενοι μάγοι. Από τους ίδιους μάλιστα τους πάτρωνές τους, το πολυεθνικό κεφάλαιο δηλαδή.

 12. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 23/05/2011 21:35:06

  Μακάρι,μετά την αποψινή φαρσοκωμωδία των νέων μέτρων,με τον φορομπηχτικό χαρακτήρα,να μπορούσε ο Αντώνης Σαμαράς να ματαιώσει την αυριανή του συνάντηση με τον κατοχικό πρωθυπουργό-πιόνι. Την ώρα που στο Ζάπειο 2 η ΝΔ προτείνει φοροελαφρύνσεις,ο ΓΑΠ ανακοινώνει φοροληστρική επιδρομή. Έτσι φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται ο Γαπ την συναίνεση. Να απομονωθεί από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και να καταδειχτεί στην Ελληνική Κοινωνία ως ο μόνος υπεύθυνος για την δυστυχία στον τόπο. Μπαρούφες του τύπου όλοι είναι ίδιοι,δεν περνάνε. Αλλού αυτά. Πλήρης απομόνωσή του και μετά την δίκη,όταν έρθει η ώρα,να ακολουθήσει ότι ακολουθεί το έγκλημα. Και όσες σουρλουλούδες ή ραμολιά από την ΝΔ πιέζουν για συναίνεση, την ίδια ακριβώς τύχη θα έχουν...

  • Κώστας avatar
   Κώστας @ ΙΩΝΑΣ 23/05/2011 22:04:09

   Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά το πνεύμα είναι σωστό.
   Η πρόταση Σαμαρά έχει ως πυρήνα την φοροελάφρυνση.
   Και οι θρασύτατοι Πασόκοι απαιτούν συναίνεση όταν σήμερα ανακοίνωσαν τσουνάμι φόρων που θα κάνει την ύφεση μπτόν αρμέ.
   Αντώνη, αύριο στις δηλώσεις σου ξεσκέπασε πάλι την αποτυχημένη συνταγή.

   • ΙΩΝΑΣ avatar
    ΙΩΝΑΣ @ Κώστας 23/05/2011 22:53:25

    Κώστα μου,αυτή η ανακοίνωση της κυβέρνησης,(sic), για νέο φορομπηχτικό τσουνάμι,μια μέρα πριν την συνάντηση αυτού,που κάνει τον πρωθυπουργό, με τους πολιτικούς αρχηγούς,είναι μια αναιδής επίδειξη στυγνού τσαμπουκά,που κύριο αποδέκτη της έχει τον Σαμαρά. Δεν ξέρω αν η αξιοπρέπεια του Καλαματιανού,μπορεί να το αντέξει. Ίσως πρέπει να τον καταγγείλει δημόσια για την συμπεριφορά του,εκτός των άλλων και να αρνηθεί να συναντηθεί αύριο μαζί του. Σίγουρα ο Αντώνης έχει τα guts και κάτι μου λέει ότι αύριο θα τον ξευτιλίσει τον Τσολάκογλου.

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ ΙΩΝΑΣ 23/05/2011 23:16:07

     Συμφωνώ μαζί σου.

     ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ.

     Και να στείλουμε στο δι@ολο μια ώρα αρχύτερα τα κτήνη της τρόικας, μαζί με τις δόσεις της οικονομικής πρέζας τους.

    • Κώστας avatar
     Κώστας @ ΙΩΝΑΣ 24/05/2011 01:24:58

     Kατά βάση συμφωνούμε.
     Αύριο ο Σαμαρά πρέπει να χρησιμοποιήσει ΜΙΑ λέξη. Την λέξη " ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ". Αμετανόητοι φορομπήχτες και θρασσείς αποτυχημένοι είναι οι Μνημονιακοί.
     Να πω και το εξής: πέρσι δυσκολευόμουν να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς όπως "Τσολάκογλου" κλπ για τον ΓΑΠ. Τους έβρισκα ακραίους. Σήμερα , μετά το σαδιστικό τσουνάμι φόρων ενάντιον της μεσαίας τάξης, και κυρίως μετά την ηχηρή σιωπή ΓΑΠ στο ιταμό πρόσταγμα Ολι Ρεν για συναίνεση-συνενοχή δεν δυσκολεύομαι καθόλου. Ξενόδουλη κυβέρνηση δοσιολόγων έχουμε. Ντροπή στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ(αυτό το 15% που απέμεινε) . Είναι βασικοί υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρα. Σε κάθε μέρος, στη δουλειά, στο Διαδίκτυο, παντού πρέπει να καταστούν απόβλητοι από τον διάλογο των υπολοίπων πολιτών. ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ. Είναι ένοχοι και θα το νοιώσουν. Ο Πασοκισμός πέθανε.

 13. Orestios avatar
  Orestios 23/05/2011 21:39:48

  Η Κυβέρνηση της Μεγάλης Κλοπής.

  • ΙΩΝΑΣ avatar
   ΙΩΝΑΣ @ Orestios 23/05/2011 21:45:28

   Και του μεγάλου τρυπήματος Ορέστιε. Δεν λέω της μεγάλης προδοσίας,επειδή θα με χαρακτηρίσουν μισαλλόδοξο,υπερβολικό και πιθανόν,παρασυρμένο σε λαικισμούς φτηνιάρικους...

 14. Orestios avatar
  Orestios 23/05/2011 21:40:44

  Συμφωνώ.
  Ριζοσπαστική αντιμετώπιση

 15. Νίκος avatar
  Νίκος 23/05/2011 21:53:12

  Πού να δώσει συναίνεση ο Σαμαράς; Στη συνταγή που οδηγεί στο κενό; Καλά δε βλέπουν ότι η τακτική της ύφεσης είναι η ρουφήχτρα της Ελλάδας μας; φτιάχνονται με τα λουκέτα και την ανεργία; Μη χειρότερα! Τί εφιάλτης είναι αυτός;

 16. Nick avatar
  Nick 23/05/2011 22:49:57

  Οι Βορειοελλαδίτες φάινεται βρήκαν τη λύση μέσω... Βουλγαρίας. :)

  h++p://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_4598.html

 17. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 23/05/2011 23:14:39

  Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πρώτο στη σειρά αν και δευτεράντζα.
  Χμμ κάτι ακούσαμε τελευταία....
  Εκτός αν το πάρει συγκεκριμμένος και ιδιωτικοποιηθούν και τα στοιχεία του.

 18. axilleas papa. avatar
  axilleas papa. 23/05/2011 23:30:20

  Αντωνη μη μας απογοητευσεις αυριο!!!!!
  Κρεμομαστε πανω σου.
  Καντο για τα παιδια μας.
  Διωξε τους κιβδηλους.

 19. σταμ avatar
  σταμ 24/05/2011 00:00:09

  ...SOLD OUT κανουν οι τραγουδιστες και οχι ενας πρωθυπουργος μιας χωρας!!!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.