#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/07/2012 19:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Ο κ. Νικολόπουλος παραιτήθηκε επειδή ήθελε να ήταν αυτός υπουργός και όχι ο κ. Βρούτσης"Δόθηκε στην δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του κ. Νικολόπουλου με ημερομηνία 8 Ιουλίου, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στην επιστολή αυτή πίσω από τους αντιμνημονιακούς βερμπαλισμούς φαίνεται καθαρά ότι ο κ. Νικολόπουλος παραιτήθηκε με αφορμή τις αρμοδιότητες που ζητούσε και δεν έπαιρνε. Συγκριμένα ζητούσε όλο το εργασιακό και την πρόνοια με τα επιδόματα και τα ρουσφέτια: «Επειδή ως υφυπουργός του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας θα έπρεπε να έχω δικαίωμα, έστω στην πληροφόρηση της ακολουθούμενης τακτικής μας, καθώς έχω την αρμοδιότητα του εργασιακού και του προνοιακού (επιδόματα προνοιακά , πολυτεκνικά κτλ), αλλά αντιθέτως έρχομαι αντιμέτωπος με προδιαγεγραμμένες πορείες, όντας σε πλήρη άγνοια, πράγμα τουλάχιστον επικίνδυνο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παραμείνω εκκωφαντικά σιωπηλός σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας με την τρόικα. Ο λόγος δε, που επέλεξα αυτή την τακτική ήταν αποκλειστικά ο σεβασμός που τρέφω σε σένα και στην φιλότιμη προσπάθεια σου».

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Νικολόπουλος χαρακτηρίζει ουσιαστικά τον κ. Βρούτση και την κυβέρνηση «μνημονιακούς» προτού καλά – καλά ξεκινήσει διαπραγμάτευση. Δηλαδή με την πρώτη συνάντηση έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο υπουργός και όλη η κυβέρνηση παραδίδονται στις ορέξεις των τροικανών ενώ μόνον αυτός είναι ο «επαναστάτης»; Κι αν αύριο η τρόικα αποφασίσει να αφήσει την Ελλάδα να αυξήσει τους κατώτατους μισθούς, τότε τι νόημα έχει η παραίτησή του; Δίκη προθέσεων δεν κάνουμε στην πολιτική.

Στο τέλος της επιστολή του λέει στον Α. Σαμαρά «είμαι στη διάθεσή σου να συζητήσουμε». Τι εννοεί άραγε; Δεν ήξερε την οργή του πρωθυπουργού για κάποια «καμώματά» του λίγες ημέρες πριν; Και γιατί δεν διαψεύδει την υπόθεση με την «ενόχληση» διευθυντή του ΣΔΟΕ για ρουσφέτι σε φίλο του βενζινοπώλη; Πώς λοιπόν ζητά από τον κ. Σαμαρά να συζητήσουν, όταν λίγο πριν ουσιαστικά χαρακτηρίζει μια ολόκληρη κυβέρνηση «μνημονιακή»;

Θα πρέπει να σημειώσουμε και το «άδειασμα» που του έκανε η Δημοκρατική Αριστερά. Μιλώντας στο ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος του κόμματος, Α. Παπαδόπουλος τονίζει: «Είναι δεδομένο ότι ο κ. Νικολόπουλος θα ήθελε να ήταν αυτός υπουργός και όχι ο κ. Βρούτσης. Ενδεχομένως να ένιωθε και υποτιμητικά στη συγκεκριμένη θέση του υφυπουργού, γιατί μπορεί να νιώθει ότι είναι πολύ σπουδαίο στέλεχος. Βεβαίως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η άποψή μας είναι ότι σχετίζεται με προσωπικές φιλοδοξίες και ενδεχομένως με ενδο-νεοδημοκρατικά ζητήματα». Τόνισε επίσης ότι μετά και την παραίτηση Νικολόπουλου «θα πρέπει πάντα στις επιλογές μας, και πολύ περισσότερο σε αυτές τις πολύ κρίσιμες φάσεις, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο ποιους επιλέγουμε για τη στελέχωση της κυβέρνησης».

Σ’ αυτό δεν έχει άδικο. Οι λάθος επιλογές μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να διορθωθούν όμως κάνουν επικοινωνιακή ζημιά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tak avatar
  tak 10/07/2012 19:31:06

  Καημένε Νικολόπουλε, τι σου 'μελλε να πάθεις! Δε σου είχε πει ποτέ κανείς, πως στο Σαμαρά δε βάζουν διλήμματα; Όποιος κάνει κάτι τέτοιο, ο ψηλός τον τελειώνει άμεσα. Δεν γουστάρει τέτοιου είδους διλήμματα. Και η παραίτησή σου Νικολάκη, δεν ήταν παραίτηση, δίλημμα ήταν. Πίστευες πως ο Καλαματιανός θα κάνει πίσω και δε θα την κάνει δεκτή μα έλα που αυτός και μόνο από την πρώτη αράδα που διάβασε, πρώτα την έκανε δεκτή και μετά απόσωσε το διάβασμα ως σελίδα -ας πούμε- του Μικρού Ήρωα! Άλλη φορά Νίκο μου να προσέχεις για να έχεις... Και από το Σαμαρά δε νομίζω να έχεις ξανά τίποτα άλλο, πέρα από τις ευχές του στη γιορτή σου του Αγίου Νικολάου, μεγάλη η χάρη του!

 2. np_complete_problems avatar
  np_complete_problems 10/07/2012 19:38:01

  Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ τρέφω καμμιά ιδιαίτερη "συμπάθεια" στον "πολιτικό λόγο και τις πρακτικές" του κ.Νικολόπουλου - αλλά όμως -
  δεν νομίζω ότι "ερμηνεύεται σωστά" την παραίτηση του ...
  Οπως όλοι όσοι πιστέψανε τα "παραμύθια περί επαναδιαπραγμάτευσης", έτσι και ο κ.Νικολόπουλους έπαθε "συγκοπή", μόλις ήρθε αντιμέτωπος με την πραγματικότητα !!!
  Καιρός να το πάρουμε απόφαση, άλλο αντιπολίτευση και άλλο κυβέρνηση ...

  • Iωάννης34 avatar
   Iωάννης34 @ np_complete_problems 10/07/2012 23:06:49

   Αν κάποιος πολιτικός πρέπει να αναλάβει χαρτοφυλάκιο Υπουργείου για να αντιληφθεί την πραγματικότητα,τότε είναι εξ'ορισμού ΑΧΡΗΣΤΟΣ

 3. Γιώργος1 avatar
  Γιώργος1 10/07/2012 19:40:25

  Αυτά είναι μικροπολιτικά και δεν απασχολούν τον κοσμάκη. Θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση ο Σαμαράς; Θα βγάλει τις κουκούλες από τους αναρχομπαχαλάκηδες; Θα καταργήσει τον νόμο Ραγκούση; Θα απελάσει όλους τους παράνομους μετανάστες; Θα πάρει μέτρα για την πάταξη της εγκληματικότητας; Θα έχει πυγμή στα εθνικά θέματα; Θα κάνει κάτι για το τουρκικό προξενείο στη Θράκη; Και πολλά άλλα. Αυτά απασχολούν τον κοσμάκη. Εκεί πρέπει να δείξει δυνατός ο Σαμαράς, χωρίς διλήμματα.

  • tak avatar
   tak @ Γιώργος1 10/07/2012 20:15:22

   Σχόλιο στο δικό μου σχόλιο προς τι; Εγώ δεν κρίνομαι, ο Πρωθυπουργός κρίνεται και ήδη οι κρίσεις είναι θετικές... Όσο για το τι θα κάνει, ας μη ξεχνούμε πως είναι πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης, στην οποία -αν μη τι άλλο- έχουν λόγο τρία κόμματα... Συνεπώς κάνει ότι μπορεί και οι ενστάσεις προς όλους αυτούς, που τα θέλουν όλα από το Σαμαρά, όμως την ψήφο τους -και συνεπώς τη δύναμή της- την έδωσαν σε κάποιους Ανύπαρκτους Έλληνες, σε Χρυσές Βραδιές ή δεν πήγαν να ψηφίσουν... Συνεπώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και αφήστε το Σαμαρά να προσπαθήσει στα όρια της κυβέρνησης των Τριών! Αυτά για την αποκατάσταση των προθέσεων του σχολιαστή tak, που δεν αντέχει να βλέπει εκβιασμούς για αρμοδιότητες, την ώρα που όλα γύρω είναι συντρίμμια.

  • BLACKQUEEN avatar
   BLACKQUEEN @ Γιώργος1 10/07/2012 21:17:56

   Δεν είναι μικροπολιτική να συζητάμε για το οτι ένας υφυπουργός αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, μωροφιλόδοξος, μικρόψυχος και αλαζόνας. Φωταγωγεί τη μοναχικότητα του κ. Αντώνη Σαμαρά, που καλείται να ηγηθεί διανοητικών και ψυχικών μετριοτήτων, προσπαθώντας ο ίδιος με αυτοθυσία, να πετύχει μόνος του σχεδόν, το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα.... Το ζήτημα για μένα, δεν είναι αν είχε ο κ. Νικολόπουλος διλήμματα ηθικά κι ερωτηματικά για τη διαπραγμάτευση. Αυτό θα ήταν ίσως θεμιτό και δικαιολογημένο. Με σοκάρει αφάνταστα, που ενώ σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τον παρατηρώ, κοιτάζει αφοσιωμένα σαν Θεό του τον κ. Α.Σαμαρά υπάκουος σαν κουτάβι, ξαφνικά, ενώ η ηθική απαιτεί να συνεννοηθεί μαζί του για μια διακριτική κι ανώδυνη απομάκρυνση λόγω διαφωνίας που δεν θα εκθέτει με κανέναν τρόπο τον αρχηγό του, προχωράει αισχρά με θράσος κι ασέβεια σε ανακοινώσεις και δηλώσεις στα κανάλια..... Δηλαδή επιλέγει, να τον εκθέσει!!! Τι να σκεφτεί κανείς για τα κίνητρα, την έλλειψη γενναιοψυχίας, σεβασμού και σοβαρότητας;;; Στα ερωτήματά σας τώρα κ. Γιώργο, μόνο ένας επιπόλαιος μελλοντολόγος μπορεί να απαντήσει. Κάντε λιγάκι υπομονή... Έχουμε μία κυβέρνηση ελάχιστων ημερών. Από την .....ασυγκράτητη ανυπομονησία σας πάντως, προκύπτει το αβίαστο συμπέρασμα πως μάλλον τον Πρωθυπουργό δεν τον εμπιστευτήκατε ποτέ, ούτε τον εμπιστεύεστε και τώρα, άρα, δεν βασανίζεστε και τόσο από την αγωνία για τις προθέσεις του :-)). Για να μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν, μάλλον βιάζεστε να πανηγυρίσετε μια πιθανή του αποτυχία.... Μη βασανίζεστε άδικα όμως, αφήστε να μας δείξει ο χρόνος πόσο γενναίος κι αποφασιστικός σκοπεύει να φανεί ο κ. Α.Σαμαράς. Έτσι κι αλλιώς, η τελευταία λέξη θα είναι δική του.

   • Γιώργος1 avatar
    Γιώργος1 @ BLACKQUEEN 10/07/2012 23:15:48

    Μακάρι, εγώ για την Ελλάδα ενδιαφέρομαι και όχι για τις θέσεις υφυπουργών, υπουργών και πρωθυπουργών.

 4. Ἀντρέας avatar
  Ἀντρέας 10/07/2012 19:48:27

  Απ ότι καταλαβαίνω, με τον προϊστάμενό του υπουργό ήταν ανέκαθεν "στα μαχαίρια". Και η μικροπολιτική, καλά κρατεί...

  Όλα τ άλλα, αυτά που γράφει στην επιστολή περί πολιτικής, τ ακούω βερεσέ.

  Ερώτηση: Γιατί τοποθετήθηκε υφυπουργός?

 5. Ανδρέας avatar
  Ανδρέας 10/07/2012 20:01:28

  Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ τι έχει να πει για την υφυπουργό Υγείας η οποία σήμερα στην ΝΕΤ είπε ότι ''ήρθα εδώ γιατί δεν έχω τι να κάνω στο Υπουργείο, δεν έχω ακόμα αρμοδιότητες''

 6. Ανδρέας avatar
  Ανδρέας 10/07/2012 20:02:19

  Μάλλον και αυτήν θέλει να γίνει Υπουργός

  • tak avatar
   tak @ Ανδρέας 10/07/2012 20:20:08

   Όχι Ανδρέα, δε θέλει... Η κυρία Σκοπούλη είναι τεράστιο ανάστημα και ο Υπουργός της δε θα το έλεγα... Απλά ο κυρ συνονόματος σου Λυκουρέτζος, δεν μπορεί, δεν ξέρει και δε θέλει να μοιράσει τίποτα... Έχει την εντύπωση πως όλα είναι κτήμα του... Αν ήταν όπως έπρεπε να είναι, θα είχε δώσει τις αρμοδιότητες...

  • Εύα avatar
   Εύα @ Ανδρέας 10/07/2012 20:32:24

   χαχαχα..το έχασα στη ''ζωντανή'' μετάδοση αλλά κι έτσι μια χαρά είναι..

 7. Ραβινος avatar
  Ραβινος 10/07/2012 20:11:16

  Καλα χωρις αρμοδιοτητες γιατι μιλαγε για την Υγεια λες και εξεφραζε τις θεσεις του υπουργειου ?Σαν δεν μαζευομαστε λιγο λεω εγω ο καθενας βγαινει και λεει οτι θελει χωρις αιδω !

 8. christinadelta avatar
  christinadelta 10/07/2012 20:42:18

  Ο Νίκος Νικολόπουλος που ήθελε και... παραπάνω αρμοδιότητες βρισκόταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Ρόδο και χόρευε... ζεϊμπεκιές συντροφιά με άκρως γλετζέδικη παρέα...και με αδυναμία στις ακριβές ψαροταβέρνες του κοσμοπολίτικου νησιού...για να μην μας δουλεύουν μερικοί...

 9. roadrunner avatar
  roadrunner 10/07/2012 20:44:21

  Δεν είχα πρόθεση να σχολιάσω το θέμα Νικολόπουλου, γιατί δεν τον γνωρίζω καθόλου, αλλά διαβάζοντας την επιστολή, μου άφησαν πολύ κακή εντύπωση δυο "λεπτομέρειες":

  1. Το ύφος και η δομή της επιστολής θυμίζει νομικό κείμενο ("επειδή, επειδή, επειδή",....,και στο τέλος "για όλους τους παραπάνω λόγους").
  Συνδιάζοντας με μια παράγραφο όπου λέει ότι δεν θα μπορέσει να ψηφίσει κάποια νομοσχέδια ενδεχομένως,
  σαν εξώδικο εκβιαστικής ανεξαρτητοποίησης το διάβασα, εκτός από παραίτηση.

  2. Το δεύτερο ενικό πρόσωπο που χρησιμοποιεί απευθυνόμενος στον Πρόεδρο είναι εξοργιστικό και απαράδεκτο !!.
  Δεν γνωρίζω πόσο φίλοι είναι, αλλά έχω την καθαρά προσωπική γνώμη, ότι εφόσον απευθύνεται στον Πρωθυπουργό της χώρας, επιβάλλεται πληθυντικός αριθμός ως ένδειξη σεβασμού στο αξίωμα κατ'ελάχιστον. Πόσο μάλλον, που όπως έγραψα παραπάνω, πιο πολύ με τυπικό νομικό κείμενο μοιάζει, παρά με φιλική επιστολή μεταξύ στενών συνεργατών.

  Χωρίς να ξέρω το παρασκήνιο λοιπόν, μόνο από την επιστολή, που περιέχει αντιφατικά στοιχεία (τυπική γραφή-εκβιαστικού εξώδικου, πρώτο πρόσωπο) και έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας και σεβασμού,
  τείνω να πιστέψω πως μάλλον υπήρχαν κάποια προσωπικά απωθημένα του και άρα ο τίτλος του κεντρικού άρθρου δεν τον αδικεί, ακόμη και για εμάς που παρακολουθούμε τις εξελίξεις από μακριά.

  • kitsos avatar
   kitsos @ roadrunner 10/07/2012 21:05:09

   Δεν θα ελεγα οτι μου ειναι συμπαθης ο κος Νικολοπουλος αλλα επειδη "τα στερνα τιμουν τα πρωτα" βαστω μικρο καλαθι και περιμενω να δω.

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ kitsos 10/07/2012 22:01:15

    Επίσης "Verba volant, scripta manent"...
    Και εδώ έχουμε "γραπτα που μένουν" από τον MinisterX, που λένε πολλά, για το ήθος, τη σκοπιμότητα και το επιπεδο ..

    • roadrunner avatar
     roadrunner @ roadrunner 10/07/2012 22:25:45

     "XMinister" αντί για "MinisterX"

 10. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 10/07/2012 21:31:54

  Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις βγάλαμε όλοι τα συμπεράσματά μας για τον κύριο Νικολόπουλο. Καλύτερα που έφυγε. Πρόβλημα θα ήταν. Ο αντικαταστάτης του είναι σαφώς καταλληλότερος και με καλή κατάρτιση και σπουδές.

  • Iωάννης34 avatar
   Iωάννης34 @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 10/07/2012 23:09:06

   Συμφωνώ Μανώλη και να δεις οτι θα εξακολουθήσει να είναι πρόβλημα.Τον βλέπω να διαγράφεται σύντομα!

 11. Καλά Κρασιά avatar
  Καλά Κρασιά 10/07/2012 22:23:57

  Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τσακώνονται μεταξύ τους υπουργοί -υφυπουργοί για τυπικές αρμοδιότητες !
  Ας απευθυνθούν στην Τρόικα να τους τις καθορίσει , έτσι κι αλλιώς υπάλληλοι της δεν είναι ; Σε αυτήν δεν απολογούνται ;
  Ε ας μην κρυβόμαστε πλέον πίσω από το μικρό ,πολύ μικρό, δαχτυλάκι μας !! :lol:

 12. deldio avatar
  deldio 10/07/2012 23:27:29

  Σύντομα θα μάθουμε ποιός έβαλε τον Νικολόπουλο να παραιτηθεί, η μοιρασιά των αποκρατικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας είναι μεγάλη και κάποιοι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα. Τα υπόλοιπα, περί παραίτησης επειδή τάχα νευρίασε που ... δεν έγινε υπουργός ή ότι ...δεν είναι για τα δύσκολα λέγονται για ιθαγενείς.

 13. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 10/07/2012 23:48:30

  ΕΓΩ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΜΑΧΗ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΣΙΠΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ,
  ΔΗΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΟΥΝ ΚΑΙ
  ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ "ΗΡΩΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ
  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
  ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΣΑ
  ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ . ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ "ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ".

 14. Μάκης Στεφανάτος avatar
  Μάκης Στεφανάτος 10/07/2012 23:53:09

  όλοι αυτοί που απαρτίζουν την κυβέρνηση μαζί και τα κόμματα που την στηρίζουν, πολύ σύντομα θα αποδειχτεί οτι είναι μέρος του πρβλήματος και όχι της λύσης του...

 15. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 11/07/2012 00:09:21

  Η γενικευμένη, τα τελευταία χρόνια, χρήση ενικού ακόμα και για προσφώνηση θεσμικών τιτλούχων, αλλά και αξιοσέβαστων συμπολιτών, δείχνει την σκοπούμενη και προϊούσα φθορά των ηθών, εν προκειμένω ακόμα και των ταγών μας.
  Μετά από 10ετίες πολιτικού λαϊκισμού, τι περιμένει κανείς;
  Αλλά, μην ανησυχείτε, ο συγχρωτισμός μας με εκατομμύρια λαθρομεταναστών θα επιλύσει το πρόβλημα, εξαφρικανίζοντάς μας οριστικά.

 16. Iωάννης34 avatar
  Iωάννης34 11/07/2012 00:15:43

  Πάντως ο Λυκουρέντζος προχώρησε άμεσα στην εκδοση (είχε διακοπεί) βιβλιαρίων υγείας για τα νεογέννητα και μάλιστα με αρκετά μικρότερο κόστος.Εγώ έπρεπε να το βρω και να το κατεβάσω απο το Διαδίκτυο.
  Ηταν σοβαρό θέμα και λύθηκε έως και το 2013

 17. Spithas avatar
  Spithas 11/07/2012 00:27:38

  Γιατι ο Νικολόπουλος ήταν δυο χρόνια τομεάρχης εργασίας της Ν.Δ και μάλιστα κατα γενική ομολογία τα πήγε καλά;
  Αν ο Βρούτσης ήταν κατάλληλος για τα εργασιακά γιατί ο Αντώνης τον αντικατέστησε με τον Νικολόπουλο;
  Γιατί ο Αντώνης εμπιστευόταν τον Νικολόπουλο σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ σαν πρωθυπουργός του τοποθέτησε τον Βρούτση και όχι ένα οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ΝΔ;
  Ο Αντώνης είναι άμοιρος ευθυνών για όλα αυτά;
  Και σε τελική ανάλυση κάποτε κατηγορούσαμε πολιτικούς που δεν ξεκολούσαν από την καρέκλα τους... Τώρα που βρέθηκε κάποιος μήπως και ξυπνήσει ο πρόεδρος του ζητάμε και τα ρέστα.
  Και φτασαμε να γραφει απόψε η iefimerida.gr : Το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί γιατί η Ελλάδα δεν έθεσε το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης!!
  (Δηλαδή εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι σύντροφοι)

 18. Spithas avatar
  Spithas 11/07/2012 00:30:14

  Kαι ξέρει και κολύμπι ώστε να αποφύγει τους καρχαρίες!

 19. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 11/07/2012 10:18:09

  Πάντως ο αντικαταστάτης του έχει εξαιρετικό βιογραφικό και ξέρει τι παει να πει μεροκάματο... Το βιογραφικό του Νικολόπουλου το αφήνω απλώς ασχολίαστο... Έχω να προτείνω κάτι... Την ερχόμενη τετραετία να μην γίνει κανείς υπουργός και υφυπουργός κάτω από τ´ αυλάκι... Μπας και τους μειωθεί λίγο η αρχομανία! (και δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι, στη μεγίστη πλειψηφία τους το πολιτικό μέγεθος είναι απλώς ποώδες, οι λαμπρές εξαιρέσεις δεν σώζουν τον μέσο όρο τους... )

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ Β.Κ.Σ. 11/07/2012 11:15:55

   χαχα, ποώδες!! έγραψες ΒΚΣ καλημέρα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.