#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/03/2012 21:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

“ Νομοσχέδιο Λυμπερόπουλου και όχι Βορίδη" λέει τώρα το ΠΑΣΟΚΈνα χρόνο τώρα ολόκληρη η Ελλάδα ασχολείται με το πώς θα ανοίξει το επάγγελμα των ταξιτζήδων. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αφού είχε λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας κι αφού απελευθέρωσε την οικονομία κι έφερε ανάπτυξη, αποφάσισε να τα βάλει με τους... ταρίφες. Προφανώς με το «άνοιγμα» που προωθούσε ο κ. Ραγκούσης ήταν το βήμα για τη σωτηρία της Ελλάδας. Η Μέρκελ με τον καημό των Ελλήνων ταξιτζήδων κοιμάται και ξυπνάει.

Εν πάση περιπτώσει, πέρασαν τόσοι μήνες και το νομοσχέδιο – καυτή πατάτα, βρέθηκε στα χέρια του κ. Βορίδη ο οποίος καλείται, και βάσει μνημονίου, να το προωθήσει πριν τις εκλογές. Το παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο όπου, από καμιά 40αριά υπουργούς και υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ, μόνο ο κ. Ραγκούσης -ο άνθρωπος που δημιούργησε το μέγα μπάχαλο- αντέδρασε. Οι άλλοι, είτε διά της σιωπής τους είτε μιλώντας επικρότησαν το νομοσχέδιο και ο Βορίδης το πήγε στη Βουλή.

Οι Πασόκοι λοιπόν, οι ίδιοι που στήριζαν τον Ραγκούση με νύχια και με δόντια, έκαναν την πρώτη κωλοτούμπα. Αποφάσισαν να στηρίξουν το νομοσχέδιο Βορίδη, καλό ή κακό αυτό επί της παρούσης δεν έχει σημασία. Σήμερα, όμως, ήρθε νέα κωλοτούμπα από την πλευρά του Βενιζέλου με το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφει, όχι στο νομοσχέδιο Ραγκούση αλλά σ' αυτό του Ρέππα. Μπάχαλο δηλαδή στην Ιπποκράτους που δεν ξέρουν ούτε τι θέλουν ούτε τι τους γίνεται. Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο θα ήταν πιο δίκαιος ο μαθηματικός τύπος που είχε προβλεφθεί στο νομοσχέδιο του πρώην υπουργού Μεταφορών Δ. Ρέππα σύμφωνα με το οποίο στην Αθήνα θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν 2,5 ταξί ανά 1.000 κατοίκους, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα η αντίστοιχη αναλογία θα είναι 2 ταξί προς 1.000 κατοίκους. Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ μιλά τώρα για ρύθμιση που θα κάνει η αγορά από μόνη της, όχι το ίδιο το νομοθέτημα, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτά που προωθούσε ο Ραγκούσης ο οποίος με το έτσι θέλω ήθελε απελευθέρωση χωρίς όρους.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι κυβερνητικό στέλεχος από το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε, στη διάρκεια της συνεδρίασης του αρμόδιου ΚΤΕ στη Βουλή, τις ρυθμίσεις ως “νομοσχέδιο Λυμπερόπουλου και όχι Βορίδη”.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά έγινε και στη Βουλή ο κακός χαμός, κυρίως από τους καημένους και καμένους στις δημοσκοπήσεις βουλευτές του ΛΑΟΣ. Ο... αστέρας της πολιτικής, Αστέριος Ροντούλης επιτέθηκε έμμεσα στον Βορίδη λέγοντας ότι «Υπάρχουν υπουργοί που εν όψει εκλογών θα κάνουν την βρόμικη δουλειά και θα την κάνουν γρήγορα. Αλλά η βουλή δεν μπορεί να κάνει βρώμικη δουλειά. Να αποχωρήσουμε και να αφήσουμε τους υπουργούς να διαβουλευτούν μόνοι τους με τις παρατάξεις που τους στηρίζουν». Αλλά λόγια ν' αγαπιώμαστε δηλαδή αφού υποτίθεται ότι το νομοσχέδιο είναι υπέρ των θέσεων των ταξιτζήδων και το ΛΑΟΣ έχει προσπαθήσει πολλάκις να «υιοθετήσει» τον κλάδο μπας και πάρει καμιά ψήφο.

Η ουσία είναι ότι για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση αυτή δε μπορεί να περάσει κρίσιμα νομοθετήματα, ειδικά αυτά που στηρίχθηκαν στις φαεινές ιδέες των στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
  ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 21:21:47

  Το νομοσχεδιο Βοριδη Δυστυχώς δεν ανοιγει το επαγγελμα των ΤΑΞΙ. Ειναι ευνόητο ότι όσο η άσκηση του επαγγελματος υποκειται σε περιορισμους τότε αυτό δεν συνιστά ανοιγμα. Η αδεια που έδωσε η πολιτεία σε κάποιους για την άσκηση του επαγγελματος του Ταξιτζή δεν μπορεί να μεταστρεπεται σε περιουσιακο τους στοιχείο. Τα Κόμματα και το πολιτικο προσωπικό δεν δειχνει την απαραίτητη γενναιότητα που επιβάλλουν οι δυσκολες συνθηκες.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 21:30:01

   Όπως επίσης η περιουσία ενός ανθρώπου δεν μπορεί εν μια νυκτί να μετατρέπεται σε κουρελόχαρτο προς τέρψιν των μεγαλοκαρχαρίων. Δε θα μετατρέψουμε την τωρινή "φουρνιά" σε αποδιοπομπαίο τράγο των στρεβλώσεων που είχαν επιτραπεί να κυριαρχήσουν δεκαετίες τώρα.

   • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
    ΓΣΠΥΡΟΥ @ TopGunZ 26/03/2012 21:59:41

    Ποια περιουσία; Οι άδειες χαρίστηκαν απο το κράτος, χωρις αντιτιμο, για κοινωνικους λόγους. Ουσιαστικα όσοι μιλουν για περιουσία τους διεκδικουν να σφετεριστουν ένα δημοσιο αγαθό. Απο πότε η ιδοτέλεια έγινε δημόσια Αρετή;

    • Orestios avatar
     Orestios @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 22:04:48

     Μιλάς για κρατικοποίηση των αδειών κυκλοφορίας??

     • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
      ΓΣΠΥΡΟΥ @ Orestios 26/03/2012 22:49:44

      Μιλω για δικαιωμα όποιου ¨Ελληνα επιθυμει να ασκήσει το επάγγελμα του Ταξιτζή. Το δικαιωμα της ελευθερης επιχειρηματικης δράσης είναι χαρακτηριστικο των ελευθερων κοινωνιων.

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 22:56:12

      Και ποιος σας εμποδίζει να γίνεται ταξιτζής?

     • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
      ΓΣΠΥΡΟΥ @ TopGunZ 26/03/2012 23:07:02

      Το κλειστο του επαγγελματος. Νομιζα ότι το ξέρατε. Το δικαιωμα να ασκησω ενα επαγγελμα δεν το οριζει η κοινωνια και οι θεσμικοι εκπροσωποι της αλλα καποιος ΜΑΝΤΡΑΣ νότια της Ομονοιας . Αυτος θα ορίσει την εισοδό μου στο επαγγελμα, αφου συναλλαχθω μαζί του στη μαυρη αγορα θα μπορεσω .

     • avanti avatar
      avanti @ ΓΣΠΥΡΟΥ 27/03/2012 15:44:17

      Τώρα είπατε την αλήθεια, άν έχετε τα απαραίτητα χρήματα θα πάτε σε ένα μαντρά θα αγοράσετε μία άδεια και ένα ταξί και έτοιμος!!!! Κύριε ΓΣΠΥΡΟΥ, όλες οι άδειες των ταξί (στο λεκανοπαίδιο τουλάχιστον) είναι αγορασμένες είτε χέρι - χέρι είτε από μάντρες, μέχρι 200 χιλιάδες ευρώ είχε φθάσει μία άδεια, τώρα αν το κράτος δεν " ήθελε" να ξέρει τι γινόταν και δεν εισέπρατε ότι του ανήκε, δικό του θέμα. Πάντως καταντά γελοίο να βλέπεις εκατοντάδες άδεια ταξί να περιμένουν πελάτη και να θέλουμε να προστεθούν ακόμη μεγαλύτερες ορδές στο ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον μας. Εκτός αν έχετε υπόψιν σας ότι θα καταργήσουν τα ΜΜΜ....

    • kanenas avatar
     kanenas @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 22:11:53

     χωρίς αντίτιμο πήρε και ο αρχικός ιδιοκτήτης το οικόπεδο που είναι χτισμένο το σπίτι σου .. βγες εσύ να μπω εγώ τσάμπα ,, με κοινωνικά κριτήρια ,, ...

     • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
      ΓΣΠΥΡΟΥ @ kanenas 26/03/2012 22:51:29

      Ατυχέστατη η συσχετιση. Προσπαθειστε με άλλο παραδειγμα

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 22:53:31

      Γιατί? Αναζητήστε τους ενόχους σε αυτούς που πρωτοπήρανε τις άδειες τζάμπα και στους κρατούντες που μέχρι σήμερα κάνουν τα στραβά μάτια στο "χρηματιστήριο" αδειών.

     • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
      ΓΣΠΥΡΟΥ @ TopGunZ 26/03/2012 23:10:32

      Και αφου ανοιξαν τα ματια τους κραυγάζουμε γιατι το έκαναν!
      ΝΑΙ στις μεταρρυθμισεις αρκει να μην αλλαξουμε τιποτα !!!!!!

    • TopGunZ avatar
     TopGunZ @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 22:48:12

     Ναι, χαρίστηκαν πριν κάτι δεκαετίες. Οι περισσότεροι τώρα όμως ιδιοκτήτες ταξί χρεώθηκαν μια ολόκληρη ζωή για να πάρουνε την άδεια. Όχι ότι δεν φέρουν ευθύνη συμμετέχοντας στο αλισβερίσι αυτό, αλλά άλλο να βγάλουμε μάγκες τους παλαιότερους και λάδι το κράτος που το ανεχόταν.

     • ΓΠΣΥΡΟΥ avatar
      ΓΠΣΥΡΟΥ @ TopGunZ 26/03/2012 22:58:24

      Αγοράστηκαν στη μαυρη αγορά χωρις να καταβληθουν οι σχετικοι φόροι όπως συμβαινει με όλες τις συναλλαγες. Ελευθεροι ενηλικοι πολιτες μετήλθαν μιας εκτος νόμου συναλλαγης με τα ρισκα που εχει καθε καρδοσκοπικη κινηση και αυτό εδραιωσε το δικαιωμα τους, η κοινωνια να μεινει αιχμαλωτη των επιλογών τους. (Η συναλλαγη κρινεται εκτος νομου γιατι δεν δηλωθηκε το αντιτιμο της με συνεπεια φοροδιαφτγή κλπ).

     • ΜΜ avatar
      ΜΜ @ ΓΠΣΥΡΟΥ 27/03/2012 00:30:53

      Το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι σου, άλλη η πραγματική τιμή και άλλη στα συμβόλαια (μικρότερη φυσικά). Δώσε το πίσω λοιπόν στο κράτος

     • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
      ΓΣΠΥΡΟΥ @ ΜΜ 29/03/2012 20:57:13

      Η αδεια ταξι ειναι ενα δικαίωμα που παρέχει η πολιτεια. Η συσχετιση του με την ακινητη περιουσία στερείται λογικης συνέπειας.

  • Λ.Υ. avatar
   Λ.Υ. @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 23:12:31

   Συμφωνώ με τον κ. Σπύρου

  • Παντελης Κρ. avatar
   Παντελης Κρ. @ ΓΣΠΥΡΟΥ 26/03/2012 23:53:58

   Αμα δε ξερετε μη μιλατε . Το 80% των αδειων ειναι αγορασμενες νομιμοτατα απο τους σημερινους κατοχους τους . Γεμισαμε ξερολες στην Ελλαδα για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε . Βεβαιως και εναι περιουσιακο στοιχειο των ταξιτζιδων . Εκτος αν τα θελετε και σεις στα χερια του μπομπολα και του βασιλακη .

  • ΑΧΙΛΛΕΑΣ avatar
   ΑΧΙΛΛΕΑΣ @ ΓΣΠΥΡΟΥ 27/03/2012 01:11:30

   κανεις λαθος! με νομο του καραμανλη το 1977 η αδεια του ταξι ειναι μεταβιβασιμη! και πουλιεται οπως τα σπιτια με συμβολαιογραφικη πραξη! αν τα παρει πισω χωρις αποζημειωση τοτε μπορει να παρει και τα αγροτεμαχια και τα οικοπεδα που καποτε ηταν του κρατος και τα εδωσε με ενα παραβολο σε ιδιωτες!

 2. karenin avatar
  karenin 26/03/2012 21:58:05

  Απαγήτευση πρώτη, τρεις υπουργοί δύο χρόνια να διευθετήσουν ένα ζήτημα, αφορά το κράτος και την δίοικηση. Απαγοήτευση δευτερη, αφορά Βορίδη, το ανελέητο κυνήγι για ψηφουλάκια, και η πικρή γευση που μένει
  αν τελικά η ΝΔ είναι ικανή να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρυθμίσεις.

  • factorx avatar
   factorx @ karenin 26/03/2012 22:19:37

   χα χα χααααα. Βρε Καρένιν σε θαυμαζω ώρες ώρες. δεν χωράς ούτε στο σακί, ούτε στο σακούλι

  • Mike avatar
   Mike @ karenin 26/03/2012 22:25:11

   Πες ποσα σου εδωσε ο ραγκουσης....την αληθεια

 3. Mike avatar
  Mike 26/03/2012 22:18:02

  Να κανω μονο μια ερωτηση: γιατι θελει ο ραγκουσης η και καποιοι αλλοι να ανοιξουν το ταξι οταν δεν το υποχρεωνει η τροικα η ο ευρωπαικος κανονισμος; Γιατι αφου δεν γινεται σε καμια χωρα γιατι; Η δικη μου απαντηση ειναι η οτι ο ραγκουσης εχει παρει προκαταβολη και μαλλον μοιραζει και σε αλλους η γινονται πολιτικα παιχνιδια...α στο διαολο πια

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Mike 26/03/2012 22:52:11

   Εννοείται αγαπητέ. Μεγαλύτερη απάτη από τον δήθεν ανταγωνισμό των νεοφιλελεύθερων δεν υπάρχει. Όταν ο μικροιδιοκτήτης και μικροεπαγγελματίας δεν προστατεύονται και καλά προς όφελος του καταναλωτικού κοινού, μέρος του οποίου είναι, τελικά καταλήγουμε σε ολιγοπώλια καρχαριών. Ουσιαστικά σακατεύεις την πολυπροσφορά υπό την σκέπη προσωρινών ίσως ωφελειών οι οποίες γυρίζουν μπούμερανγκ στον καταναλωτή όταν πλέον οι πολλοί και μικροί έχουνε χαθεί από το παιχνίδι.

  • avanti avatar
   avanti @ Mike 27/03/2012 15:46:55

   +100000000

 4. stroumfaki avatar
  stroumfaki 26/03/2012 23:31:06

  Εγώ πάντως ένα πράγμα λέω στους ταξιτζήδες......

  Αν δεν έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο μέχρι κοντά τις εκλογές - πείτε και στους ΠΑΣΟΚ και στους ΝΔ ότι θα ψηφίσετε όλοι ΚΚΕ........ και αυτομάτως θα λύσετε το πρόβλημα μας..........

  80.000 οικογένειες, μόνο με την απειλή ότι θα ψηφίσουν ΚΚΕ , δεν υπήρχε περίπτωση να μη λύνανε το πρόβλημα τους.... όπως και πολλοί άλλοι απο εμάς βέβαια......

 5. nikos avatar
  nikos 27/03/2012 00:21:39

  Επιτέλους ας σταματήσει αυτή η κακοήθεια. Δεν είναι δυνατόν να συντηρείται ο μύθος περί μαύρων χρημάτων, περί φοροδιαφυγής των ταξιτζήδων που ενώ πλουτίζουν δεν αποδίδουν φόρους, περί αγραμματοσύνης,κακής συμπεριφορας κλπ. 'Οταν αγόρασα μισό ταξί στην Πάτρα πριν 15 χρόνια εδωσα 1 εκ δρχ φόρο. Τοσο το εκτίμησε η εφορία. Απο τότε πλήρωνα αδιαμαρτύρητα οσο η Πολιτεία μου ζητούσε. Όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ θεωρώντας ότι πληρώνουμε λίγα μας υποχρέωσε σε λογιστικό προσδιορισμό. Αποτέλεσμα ήταν να πάρω πίσω 3000 ευρώ ΦΠΑ από την αγορά νέου οχήματος καθώς και περίπου 1000 το χρόνο από επιστροφή ΦΠΑ πετρελαίου. Αυτά με το τεκμαρτό προσδιορισμό ήταν ξεγραμμένα. Ποιός έχασε? Κατόπιν ανακάλυψαν ότι είμαστε συντεχία και παρέχουμε κακές υπηρεσίες. Είμαστε βλέπετε εξ ορισμού δύστροποι, βρώμικοι, με ροπή προς την εγκληματικότητα.Άρα πρέπει άλλοι, ανώτερης ποιότητος άνθρωποι με πολλά λεφτά να πάρουν την δουλειά, (όχι γιά δικό τους όφελος), αλλά για να τονωθεί η ανταγωνιστηκότητα της χώρας. Βρέθηκε λοιπόν ο ραγκούσης ο εκσυγχρονιστής. Για κακή τύχη όμως των μεγαλοκαρχαριών που καραδοκούσαν, πήγε στον αγύριστο ο ΓΑΠ και ο παρακοιμώμενός του ραγκούσης. Τώρα δίνουν την ύστατη μάχη. Αυτοί καλά κάνουν, αλλά να βρίσκουν υποστηρικτές και να παριστάνουν τους αρχαγγέλους της διαφάνειας και της ισότητας δεν το κατανοώ. Ελπίζω ο Βορίδης να μην κάνει πίσω. Θα είναι ένα δείγμα για το πώς αντιλαμβάνεται η ΝΔ τη σχέση της με τους απλούς αυτοαπασχολούμενους Έλληνες, αυτούς που το τρισκατάρατο ΠΑΣΟΚ τους θεωρούσε ανέκαθεν εχθρούς του.

 6. ΑΧΙΛΛΕΑΣ avatar
  ΑΧΙΛΛΕΑΣ 27/03/2012 01:06:44

  οταν εχει 6 ταξι μια πιατσα τοτε το εκτο ταξι θα φυγει με τον εκτο παλατη! συμπερασμα ... η πιτα του μεταφορικου εργου μοιραζεται ισομερως σε αυτο το επαγγελμα! αν υπαρχουν 2000 ταξι σε μια περιοχη και 10000 κουρσες ημερησιως τοτε θα κανει παεριππου 5 κουρσες εκαστως (μεσος ορος) Αν βγουν αλλες 3000 ταξι θα κανει απο 2 κουρσες την ημερα εκαστως! πως θα βγει μετα??? οσοι δεν γνωριζουν ας μην μιλανε ας γραψουν σε κανενα life style!!!

 7. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 27/03/2012 07:25:07

  Καλημερα επειδή ο κ Σπύρου προφανωσ δεν γνωριζει μια άδειά ταξι αυτή την Στιγμή στην Πατρα κόστολογειτε στην ΕΦΟΡΙΑ 135.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΛΕΤΕ. Μπορειτε να μου πειτε τι δουλεια κάνετε να μπορουμε να μιλήσουμε. Γιατι αν εισαστε το παιδι του Μπαμπα η ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  • juliet avatar
   juliet @ ΓΙΑΝΝΗΣ 27/03/2012 10:46:57

   Γιάννη ,
   Πατρινός; βαστάτε ....

  • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
   ΓΣΠΥΡΟΥ @ ΓΙΑΝΝΗΣ 29/03/2012 21:27:22

   Το δικαιωμα άσκησης ενος επαγγέλματος , ΑΔΕΙΑ, διδεται και οφείλει να διδεται από την πολιτεία. Η απαιτηση των ταξιτζήδων να οριζουν τη διαχειριση των αδειων διαμορφωνει χαρακτηριστικα συντεχνίας στον κλάδο.
   Κανεις δεν πρέπει να στερήσει σε καθε επαγγελματια ταξιτζή τη συνεχιση ασκησης του εργου του αλλα ουτε όμως και να στερήσει το δικαιωμα εισόδου στο επαγγλμα σε όποιον ενδιαφερεται.
   Οσο αφορα τις αντικαπιταλιστικες κορώνες (μεγαλοκαρχαρίες) ειναι τοσο στερεοτυπες και ρηχές που δεν αξιζουν σχολιων. Αλλωστε σε καθε μεταρυθμιστικη προσπαθεια η ιδια ρητορικη επιστρατεύεται πχ Ολυμπιακη, ΟΛΠ, ΟΤΕ κλπ.
   Η συζήτηση το 2012 για προνόμια ομάδων που απαιτούν περιορισμο της ελευθεριας των αλλων για να εξυπηρετηθούν τα συμφεροντά της δηλώνει πολιτικη καθυστέρηση δεκαδων ετών.

 8. juliet avatar
  juliet 27/03/2012 10:32:28

  darki,

  • juliet avatar
   juliet @ juliet 27/03/2012 10:44:42

   Συγγνώμη ,άλλα κάποια ξεφεύγουν.Ο αξιότιμος κύριος Σπύρου μας λέει και άλλα ,ότι οι άδειες χαρίστηκαν .Το 1967 ,αν δεν κάνω λάθος ...όταν αγόρασε ο αδελφός της μάνας μου την άδεια ,ακουγα τη μάνα μου να λέει 55.000 η άδεια και 55.οοο το ταξί.Τώρα σε ποιούς δόθηκαν χαριστικά ,μάλλον σε πολύτεκτους πιστεύω ..γιατί σ΄αναπήρους έδιναν περίπτερα.
   Γιατί ,βρε παιδιά ,πιστεύω ότι θέλει να μας πει τι εμείς φταίμε που φαλήρησε το κράτος;Που δεν πληρώσαμε .....που δεν δηλώσαμε.... είμαστε εμείς που τα φάγαμε μαζί. Ολοι να παρακαλάμε τις ορέξεις του καθενός για ένα κομμάτι ψωμί.Στη σειρά για το συσσίτιο και να δίνουμε στους νταβατζήδες τις εισπράξεις για να μπορούν να μεταφέρουν τον κόπο του λαού στη Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.

 9. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 27/03/2012 11:26:36

  Κάθε φορά που ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ ασχολούνται με υπερπροστατευμένους επαγγελματικούς κλάδους (ιδιοκτήτες ταξί, φαρμακοποιούς κτλ), γίνεται το έλα να δείς. Σκοτώνονται για την πελατεία τους τα κόμματα και οι βουλευτές των "μικρο-μεσοαστών". Και εκείνοι ανταποδίδουν με "κουκιά στις εκλογές": "Ευχαριστώ ώ Εταιρεία, εν αφθονία μου παρέχεις, στέγη τροφή και προστασία". Προπαντός προστασία.
  Μέσω Βορίδη και Ρέππα μιλά η φωνή του Λυμπερόπουλου.
  Αντίθετα, τους χαμηλούς μισθούς ιδιωτικών υπαλλήλων ή τις συντάξεις τους, τους κόβουν στο πίτς φυτίλι. Δεκάρα δεν δίνουν.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Ο Θείος 27/03/2012 11:37:03

   "Κλαίνε" και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους οι Ρεπο-βοριδο-βενιζελο-τέτοιοι, αλλά με κροκοδείλεια δάκρυα. Δεν κάνουν για καλοί πελάτες, γιατί ποτέ δεν είχαν καλό εισόδημα.
   Για τους "άλλους" όμως, για τους καλούς πελάτες, θα έκοβαν και τις φλέβες τους.
   Καλά τους ξεμπερδέματα στις 29 ή στις 6.

 10. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 27/03/2012 11:30:26

  Δείτε τι γίνεται και με τα φαρμακεία: Επιτρέπεται να πουλούν ότι περίπου και τα σουπερμάρκετ, αλλά όχι με ωράριο λειτουργίας σουπερμάρκετ.

  • juliet avatar
   juliet @ Ο Θείος 27/03/2012 11:37:37

   Θείε ,
   καλημέρα ....το έχω ξαναπείς είσαι απίθανος .Υπάρχουν συντάξεις ακόμη;

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ juliet 27/03/2012 11:42:22

    Υπάρχουν. "Ελαφρές", όσο πατάει η γάτα.

    • juliet avatar
     juliet @ Ο Θείος 27/03/2012 11:59:55

     χαχαχαχα,ταλέντο είναι να είσαι ελαφροχέρης την σήμερον και δόξα ο Θεός μας προέκυψαν πολλοί.

  • ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ avatar
   ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ @ Ο Θείος 27/03/2012 18:56:17

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ 8 30 ΕΩΣ 11μμ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ...ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ..

 11. νικοςς avatar
  νικοςς 27/03/2012 12:54:29

  Ο οποιοσδήποτε Ελληνας Πολίτης κάτω των 65 ετών,νά έχει το δικαίωμα, μέ
  κάποιες προυποθέσεις ,να παίρνει άδεια γιά ταξί.
  Αρκεί νά πληρώνει ένα σεβαστότατο ποσό γιά τέλη κυκλοφορίας και φόρο εισοδήματος ,τουλάχιστον γιά 5 χρόνια και ανεξάρτητα άν έχει εισόδημα από
  το ταξί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.