#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/11/2010 23:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Μυστική" επίσκεψη Παπανδρέου στην Κομοτηνή;Μυστική επίσκεψη στην Κομοτηνή φέρεται να πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δύο μέρες μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της «Φωνής».

Την επίσκεψη αυτή του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή προκάλεσε το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το γεγονός της ήττας του ΠΑΣΟΚ στους 4 εκ των 5 Νομών της Περιφέρειας.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε δύο περίπου ώρες συμμετείχαν και οι πέντε Υπουργοί της Κυβέρνησης από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα οι κ.κ. Γιώργος Πεταλωτής, Γιώργος Ντόλιος, Σωκράτης Ξυνίδης, Μιχάλης Τιμοσίδης και Χρήστος Αηδόνης.

Αυτό που συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής ενώ αποφασίστηκε παράλληλα οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μια περιφέρεια την οποία η κυβέρνηση εξαρχής θεωρούσε ως κάστρο και την οποία την είχε δεδομένη. Το αποτέλεσμα όμως της πρώτης Κυριακής και ο ορατός πλέον κίνδυνος να χαθεί θορύβησε όπως φαίνεται τον πρωθυπουργό, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να συγκαλέσει μυστική σύσκεψη με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του στην Κομοτηνή.

Για ποιο λόγο η σύσκεψη αυτή επιλέχθηκε να είναι μυστική και τι ακριβώς ειπώθηκε σε αυτήν δεν γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα πέσουν μεγάλες ευθύνες τόσο στους προαναφερόμενους Υπουργούς όσο και σε κορυφαία στελέχη του κόμματος στην περιοχή μια και ο ίδιος ο Παπανδρέου δεν θέλει καν να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

http://fonirodopis.gr/press/?p=22455

ΣΧΟΛΙΑ

 1. of8almos avatar
  of8almos 12/11/2010 00:08:27

  Ξυπνατε ρεεεε, σας ξεπουλανε και καθεστε στον καναπε να σας διοικούν 4 τούρκοι!!! Ξηφιστε μαυρο να βαλετε στοπ στο ξεπουλημα του χωματος που έχουν θαψει τους προγονους σας, σκουπιδοτοπους θα τα κανουν τα νεκροταφια....0% αποχή στην θρακη και με μια σημαία στο χέρι, εδώ είναι ελλάδα και εμείς αποφασίζουμε για το χώμα που πατάμε

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 12/11/2010 00:15:00

  Γελάει ο τρελός στ'αγέλαστα!

  Aφοβος σαν τον λαγό. Απονήρευτος σαν αλεπού. Ασπρος σαν κόρακας..

 3. GALA avatar
  GALA 12/11/2010 10:49:27

  Δηλ. αντι να πάρει 1% ποσοστό και να καταποντιστεί το πασοκ τρέμουμε μήπως και βγει.

 4. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 12/11/2010 12:21:01

  Ο Γαπος την θέλει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ την ΑΜΘ δικιά του γιατί από εκεί θα έρθουν οι εξελίξεις και τα τετελεσμένα που μας ετοιμάζει με την τουρκία.
  Γι αυτό και έχει την Κόκλα Περιφερειάρχισσα (προώθηση τουρκικής ατζέντας), γι'αυτό και η λύσσα να βγάλει τον Γιαννακίδη και τους συν αυτώ αυτοπροσδιοριζόμενους ως Τούρκους συμβούλους, γι'αυτό και ήδη διέρρευσε (ανακοινώθηκε?) ότι την Αποκεντωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης ("κρατική περιφέρεια") θα την δώσουν στην Κόκλα...

 5. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 12/11/2010 12:50:30

  Θα έρθουν και αυτήν την Κυριακή πούλμαν από Τουρκία για ψήφο? Εσείς εκει στη Θράκη ετοιμάστε τις φωτογραφικές μηχανές σας να ξεμπροστιάσουμε τις αλητείες του GAP και των εξ Ανατολών φίλων του. Και βέβαια η Αριστερά δεν πρέπει να μείνει αμμέτοχη, ειδικά εκεί στη θράκη. Να ψηφίσει Παυλίδη. Να ψηφίσει κόντρα στα παιχνίδια του προξενείου, του Πεταλωτη, του Ξυνίδη και όλου του συρφετού της προδοσίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.