22/03/2011 07:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Κρίσεις" στις Ένοπλες Δυνάμεις: Και οι "πράσινοι"έσονται πρώτοιΑποκαλυπτικό είναι το παρασκήνιο και από τη δεύτερη φάση των κρίσεων των αξιωματικών των Ε.Δ. Μετά την ολοκλήρωση και των νέων τοποθετήσεων, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η κομματικοκρατία στις Ε.Δ. «ζει και βασιλεύει». Ας αρχίσουμε από τον Στρατό Ξηράς, που ακούσαμε τα λιγότερα παράπονα. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποστρατεία των Ταξιάρχων Α. Χατζηαλεξιάδη, διευθυντή του Γραφείου του πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγού Ντούβα, Ι. Μέρη που είχε περάσει από το επιτελείο του πρώην υπουργού Ι. Βαρβιτσιώτη και Γ. Καραγιάννη που, αν και άριστος αξιωματικός, αποστρατεύτηκε από τη θέση του Επιτελάρχη ΓΕΕΦ στην Κύπρο. Ο δε συνολικός αριθμός των 76 συνταγματαρχών που αποστρατεύτηκαν δεν θεωρείται μεγάλος.
Αρκετά παράπονα στο Πολεμικό Ναυτικό, όπου αποστρατεύτηκαν ικανοί αξιωματικοί λόγω «γαλάζιας απόχρωσης», όπως οι αρχιπλοίαρχοι Β. Κυριαζής, Π. Αντωνίου και Ι. Λεοντακιανάκος, ο οποίος μάλιστα διακρίθηκε τη χρονιά που πέρασε διότι αναβάθμισε τη Σχολή Πολέμου των Ε.Δ. στη Θεσσαλονίκη. Αίσθηση προκάλεσε η αποστρατεία του αρχιπλοίαρχου Α. Μπάστα, διευθυντή του πρώην Α/ΓΕΝ Γ. Καραμαλίκη, αν και είχε συμπληρώσει μόλις 9 μήνες στον βαθμό. Εκεί που τα πράγματα αγρίεψαν ήταν στον βαθμό του πλοιάρχου, όπου ουσιαστικά «καθάρισαν» τις τάξεις 81 και 82, προκειμένου να προάγουν σε αρχιπλοιάρχους δύο από τους «εκλεκτούς» του συστήματος, τους πλοίαρχους Σ. Κανάρη και Ν. Καστανιά. Έτσι αποστρατεύτηκαν ή παραλείφθηκαν καλοί αξιωματικοί όπως ο Ρ. Φουντουλάκης, ο Ν. Σαΐτης που αποστρατεύεται από ακόλουθος άμυνας στο Τόκιο, ο Δ. Τσαϊλάς, ο Μ. Παπαγεωργίου (ακόλουθος στο Λονδίνο), ο Κ. Μαντζάκος, ο Ι. Πάτας κ.ά. Αίσθηση δημιούργησε η αποστρατεία του πολύ καλού πλοιάρχου μηχανικού Ι. Φιλιππή. Τέλος, από τις τοποθετήσεις ξεχωρίζει η ανάληψη του Β΄ κλάδου του ΓΕΝ από τον πρ. υπασπιστή του Μπετενιώτη, αρχιπλοίαρχο Α. Κατσάρη, και η θέση του αρχιεπιστολέα Στόλου από τον αρχιπλοίαρχο Ν. Καστανιά. Μαθαίνουμε δε, ότι ούτε ο νέος υπαρχηγός Στόλου, υποναύαρχος Ε. Αποστολάκης (πρώην υπασπιστής του Γιάννου Παπαντωνίου), ούτε ο νέος αρχιεπιστολέας Στόλου έχουν κάνει διοικητές ομάδας πλοίων, οι δε ώρες που έχουν γράψει στα καράβια είναι ελάχιστες!
Προήχθη ο 60ός!
Τα πιο πολλά παράπονα τα ακούσαμε για τις κρίσεις στην Πολεμική Αεροπορία, όπου μιλάμε για «σφαγή» σμηνάρχων. Συγκεκριμένα, αφού αποστρατεύθηκαν όλοι οι περσινοί παραλειφθέντες, «ξεκληρίστηκε» και όλη η επόμενη σειρά σμηνάρχων για να προαχθεί σε ταξίαρχο ο 60ός, που όλως τυχαίως είναι ο πρώην υπασπιστής του νυν υπουργού Ευάγγ. Βενιζέλου, σμήναρχος Λ. Ευαγγέλου, αλλά και ο υπασπιστής του Π. Μπεγλίτη, σμήναρχος Ν. Λιακόπουλος. Το πογκρόμ αυτό παρέσυρε αξιωματικούς εγνωσμένης αξίας, όπως ο σμήναρχος Δ. Μιχαλολιάκος, στενός συγγενής του δημάρχου Πειραιά, αξιωματικός με μεγάλη επιτελική εμπειρία σε εθνικά και διεθνή-ΝΑΤΟϊκά θέματα, αλλά και πτητική εμπειρία σε μαχητικά αεροσκάφη 1ης, 2ης και 3ης γενιάς. Αλλά και άλλους ικανούς αξιωματικούς, όπως τους Ν. Γαλανό, Κ. Βέζο, Σ. Βλάση κ.ά. Επίσης, αποστρατεύθηκαν ή παραλείφθηκαν –πάλι όλως τυχαίως– οι διατελέσαντες υπασπιστές του Ε. Μεϊμαράκη, με ιδιαίτερα χτυπητή την αποστρατεία του ταξίαρχου Ν. Θεοχάρη, διοικητή της 110 Πτέρυγας Μάχης, αλλά και του σμήναρχου Ν. Μήλα, ενός πολύ ικανού αξιωματικού. Συνεχίστηκαν δε οι αντιδράσεις για την αποστρατεία του ταξίαρχου μηχανικού Ι. Κούτρα, που ήταν αρχηγός σειράς και μέχρι πρότινος διευθυντής Γ΄ Κλάδου ΔΑΥ και ΑΤΑ. Έτσι σήμερα δεν υπάρχει κατάλληλος υποπτέραρχος να καλύψει τη θέση του Γ΄ Κλαδάρχη του ΓΕΑ και τοποθετήθηκε Ταξίαρχος.
Αξιοσημείωτη είναι στην ΠΑ, όπως και στο ΠΝ, η «επέλαση» των πρώην υπασπιστών των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ελέγχουν τα πάντα. Συγκεκριμένα ο γνωστός υποπτέραρχος Α. Παπανικολάου, πρώην υπασπιστής του Τσοχατζόπουλου, είναι ο νέος προσωπάρχης της ΠΑ (Β΄ Κλαδάρχης), ο υποπτέραρχος Γ. Πέτκος, πρώην υπασπιστής του Παπαντωνίου, είναι ο διοικητής Σχολής Ικάρων, ενώ ο πρώην υπασπιστής του Κοτσώνη, Χ. Λάμπρου, είναι υποπτέραρχος στο ΓΕΕΘΑ. Αν τώρα συνυπολογίσουμε τις προαγωγές σε υποπτέραρχους των Κ. Σπυρούλια και Π. Σωτηρίου και τις τοποθετήσεις τους στον Α΄ και Δ΄ Κλάδο του ΓΕΑ αντίστοιχα, επιβεβαιώνεται πλήρως η απόλυτη κυριαρχία των «πράσινων κομματικών» στην ΠΑ.

Μια ξεχωριστή περίπτωση

Ο πλοίαρχου  των υποβρυχίων, Ραδ. Φουντουλάκης, από τους πιο μορφωμένους στο Πολεμικό Ναυτικό, έχει μεταπτυχιακό Μaster στην Υποβρύχια Ακουστική, είναι απόφοιτος της Σχολής Αμύνης του ΝΑΤΟ στη Ρώμη, δίδαξε επί 10 χρόνια ως καθηγητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ενώ συμμετέχει ενεργά σε διάφορες ομάδες εργασίας και επιτροπές μελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Υπήρξε μεταξύ των αρχικών εμπνευστών της δημιουργίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ακουστικής και μέλος επιτροπών πολλών διεθνών συμποσίων. Την τριετία 2006-09 υπηρέτησε σε θέση κλειδί στο πιο σοβαρό ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο, στο Στρατηγείο Μετασχηματισμού του SACT (ΗΠΑ), ως διευθυντής Εκπαίδευσης, όπου διακρίθηκε κατ΄ επανάληψη αναλαμβάνοντας καθήκοντα αρχηγού πολυεθνικών αποστολών επιθεώρησης και υποβοήθησης διαφόρων χωρών, ώστε να αποκτήσουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Η συνημμένη επιστολή του ΝΑΤΟ αποτελεί διθύραμβο για κάθε έλληνα αξιωματικό. Όμως ο κ. Βενιζέλος δεν έδωσε, φαίνεται σημασία σ’ όλα αυτά και επέτρεψε να τον αποστρατεύσουν σε ηλικία 50 ετών. Και μια μικρή λεπτομέρεια: Η οικογένεια του πλοίαρχου κατάγεται από το χωριό του Μιχάλη Καρχιμάκη στο Λασίθι, αλλά είναι άλλης «απόχρωσης»... Κρίμα!

Ρεπορτάζ από το ΠΑΡΟΝ

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=65347&colid=&catid=42&dt=2011-03-20%200:0:0

Διαβάστε κι αυτό: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το μισθολογικό καθεστώς των στρατιωτικών

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 22/03/2011 07:17:25

  Εδώ δεν τους ενδιαφέρει το ασφαλιστικό ; Η πρόωρη συνταξιοδότηση 100 ατόμων μήπως μπορούν ανα μας πουν το κόστος στο Σπάταλο κράτος και στους φορολογούμενους; Δηλαδή εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε τις μ@λ@... του Βαγγελάκη; Αυτό είναι η σύναιση που προτείνει ο πολύ σοβαρός για την οικονομία στο κράτος; Πόσα χρόνια ακόμη μπορούσαν να συμβάλλουν με τις εισφορές τους στο ασφαλιστικό σύστημα; ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!

 2. irida avatar
  irida 22/03/2011 07:46:55

  Ας είμαστε απέναντι στα πράγματα με ίσες αποστάσεις. Σήμερα έσονται οι πράσινοι πρώτοι, χτες οι μπλε. Δυστυχώς είναι κατάντια όλο αυτό που γίνεται είτε ηγείται το πασοκ είτε η νδ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! Και ξεφτίλα!! Για όποιον καταλαβαίνει, για όποιον δεν ..κανένα πρόβλημα, πάντα.

 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ 22/03/2011 08:07:35

  Ανάμεσα στους αποστρατευθέντες Ταξιάρχους και ο εξαίρετος κος.Δημήτριος Θεοδώρου.Τα "μειονεκτήματα" του ανδρός ήταν η άριστη κατάρτισή του, η εντιμότητά του, η ευθύτητα του λόγου του και το ότι είχε εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό.Συν τοίς άλλοις δεν κατάγονταν από το ίδιο χωριό με γνωστό υπουργό ούτε είχε κλίση προς επιβλαβείς συνήθειες...Επιπρόσθετα δεν ανάλωσε την καριέρα του σε γραφεία αλλά σε μονάδες μάχης.Ολοι εμείς που τον ζήσαμε στα νειάτα μας και τον είδαμε στα "δύσκολα" ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και ποτέ "αραχτό" θα τον θυμόμαστε με ιδιαίτερο σεβασμό και αφοσίωση.
  Κε.Υπουργέ Αμύνης, είστε - αντικειμενικά - έξυπνος άνθρωπος.Μέγα σφάλμα η άδοξη αποστρατεία ικανών στελεχών που σε καιρούς δύσκολους θα μπορούσαν να παράξουν έργο συμπιέζοντας έτι περαιτέρω τα κόστη...
  Αντιθέτως, διατηρήθηκαν και προήχθησαν στελέχη τα οποία έχουν προ πολλού λησμονήσει τι εστί μονάδα/σχηματισμός εκστρατείας. Θα το βρείτε, δυστυχώς, σύντομα μπροστά σας.Αν πάλι πολιτική απόφαση είναι η πλήρης απαξίωση και διάλυση των Ε.Δ. πέστε το ευθέως.Εδώ που έχουμε φτάσει τα περιμένουμε όλα πλέον.

 4. Γιώργος Π avatar
  Γιώργος Π 22/03/2011 10:35:43

  Οι ενδοτικοί,οι ανίκανοι και τα κομματόσκυλα προωθούνται εις βάρος των αξιόλογων και ικανών.
  Α ρε Ελλάδα πως σε κατάντησαν οι πολιτικάντηδες

 5. Κώστας avatar
  Κώστας 22/03/2011 10:50:28

  Παρακολουθούμε τους αρχηγούς του Αυγούστου 09, για να δούμε πότε θα αντιδράσουν στην ξεφτίλα που τους οδηγεί ο κ. ΥΕΘΑ (sic)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Κώστας 22/03/2011 13:51:31

   Μάλλον κάνεις πλάκα, όταν οι ίδιοι αρχηγοί που στις κρίσεις του '09 αποστράτευσαν κάποιους, τους... επανέφεραν πίσω προχθέντες το Μάρτιο του '10 και φέτος τους ξαναπροήγαγαν κιόλας!

  • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
   ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ Κώστας 22/03/2011 14:51:18

   Το καλοκαίρι έρχεται η σειρά τους.
   Είναι απόφαση του ΝΑΤΟ οι αρχηγοί των επιτελείων της συμμαχίας να αλλάζουν καλοκαίρι.

 6. korto51 avatar
  korto51 22/03/2011 11:56:56

  Οι Έλληνες Βουλευτές ξεπέρασαν κάθε όριο φιλαργυρίας και ατιμωρησίας

  Νομοθετώντας την δυνατότητα ατιμωρησίας της περιουσίας, των ιδίων και της οικογένειά τους, ακόμη και αν αποδεδειγμένα αποκτήθηκε από μίζες ή μαύρο χρήμα, οι Έλληνες Βουλευτές ξεπέρασαν κάθε όριο φιλαργυρίας και ατιμωρησίας. Προσπαθώντας να αποφύγουν τη μέγγενη της δικαιοσύνης νομοθετούν με μεγάλη ευκολία και καθόλου ντροπή την δυνατότητα ασυδοσίας τους, με προϋποθέσεις.

  Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο 10 του νόμου 3932 του 2011, αναφέρεται ότι: «στην παρ. 3 του άρθρου 6 του νόμου 3213/2003 προστίθεται δεύτερο εδάφιο με το εξής περιεχόμενο:

  Όμως το δικαστικό συμβούλιο ή το δικαστήριο, εκτιμώντας ελεύθερα όλες τις περιστάσεις, μπορεί να κρίνει τις πράξεις αυτές ατιμώρητες.»

  Να τι αναφέρει όμως το άρθρο 6 του νόμου 3213/2003:

  «Καταλογισμός

  1. Εις βάρος του ελεγχόμενου καταλογίζεται χρηματικό ποσό ίσης αξίας με το περιουσιακό όφελος, το οποίο απέκτησε ο ίδιος, ο/η σύζυγός του ή ανήλικο τέκνο του και του οποίου η προέλευση δεν δικαιολογείται.

  2. Σε περίπτωση ποινικής καταδίκης κατά την παρ. 1 του άρθρου 4 καταλογίζεται σε βάρος του καταδικασθέντος χρηματικό ποσό ίσο με το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε, εφόσον αυτό δεν υπόκειται σε δήμευση κατά την παρ. 2 του ίδιου άρθρου.

  3. Ο καταλογισμός, ο οποίος προβλέπεται στις παραγράφους 1 και 2 γίνεται υπέρ του Δημοσίου από το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.»

  Δηλαδή, ακόμη και αν αποδειχθεί ότι πολιτικοί έχουν πλουτίσει αδικαιολόγητα ακόμη και από παράνομες πράξεις, υπάρχουν πλέον όλες οι προϋποθέσεις να μείνουν ατιμώρητοι.

  Ήδη τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα φέρουν πολιτικούς να έχουν πλουτίσει υπερβολικά, αφήνοντας σαφείς αιχμές για παράνομο πλουτισμό.

  Είναι πασιφανές η προσπάθεια που γίνεται από τα δύο μεγάλα κόμματα, τις ηγεσίες και τους βουλευτές που κυβέρνησαν τη χώρα, να κρατήσουν με νύχια και με δόντια την περιουσία που απέκτησαν ακόμη και αν αυτή προέρχεται από παράνομες και κακουργηματικές πράξεις.

  Δυστυχώς οι διακηρύξεις του Πρωθυπουργού περί διαφάνειας στο πολιτικό σύστημα και παραδειγματικής τιμωρίας επίορκων πολιτικών ήταν «καθρεφτάκια» στα μάτια των ιθαγενών. Η κυβέρνηση με τον πιο περίτρανο τρόπο προσπαθεί να διασώσει με νύχια και με δόντια τις περιουσίες επίορκων πολιτικών.

  Για ακόμη μια φορά η προσπάθεια της δικαιοσύνης για διαφάνεια και έλεγχο, και η καθολική απαίτηση των πολιτών για παραδειγματική τιμωρία, θα πέσει πάνω στον «τοίχο» της νομοθεσίας της πλήρης ασυδοσίας των Βουλευτών.

  Για ένα ευρώ ΦΠΑ οι πολίτες θα πηγαίνουν φυλακή.
  Για εκατομμύρια ευρώ μίζες, ή κλοπή δημοσίου χρήματος, οι Βουλευτές θα έχουν τη δυνατότητα να μένουν ατιμώρητοι.

  Μετά και από αυτή την «εγκληματική» ενέργεια της πλειοψηφίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όλες οι φανφάρες περί διαφάνειας πάνε στις καλένδες της ατιμωρησίας.

  Μία λέξη μόνο, μπορεί να περιγράψει το αίσχος αυτό. ΝΤΡΟΠΗ…

  Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, η ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ συμπεριλαμβάνεται στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα…  Στάθης Διομήδης

  Factor
  Νομίζω της ίδιας ποιότητας με το άρθρο για τις προαγωγές είναι και αυτό το σχόλιο που βρήκα στο newstoday.gr. Πιστεύω ότι αξίζει να υπογραμμισθεί και να προβληθεί από όσους ενδιαφέρονται για μιά αλλαγή της πορείας του τόπου μας. Μεταβολές και ριζικές ανακατατάξεις θα υπάρξουν σίγουρα αλλά ακριβώς γι αυτόν τον λόγο είναι απολύτως απαράδεκτα τέτοια νομοθετήματα. Προκαλώ τον κ.Ροδινό να μας δώσει την άποψή του καθώς και τον κ.Κρανιδιώτη και να μας πληροφορήσουν την στάση των βουλευτών της Ν.Δημοκρατίας. Για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δυστυχώς υποθέτουμε την στάση όσο για την Αριστερά μας πολύ θα ήθελα επίσης να μάθω τι έκαναν.

 7. korto51 avatar
  korto51 22/03/2011 12:00:19

  Καλό είναι να φωτίζουμε τα λάθη και τις ελλείψεις των άλλων.Αλλά καλλίτερο να φωτίζουμε και να διορθώνουμε τα λάθη τα δικά μας!!!

 8. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 22/03/2011 12:10:27

  Nτροπη-ντροπη-ντροπη,ετσι δεν ξεφωνιζε ο ΓΑΠ με την ταχαμου δηθεν κριση αξιοκρατιας που τον επιανε προεκλογικα?Αμετανοητοι,λατρεις της αναξιοκρατιας,φαυλοι απο καταβολης ΠΑΣΟΚ ,ολοι θα πρεπει να περιμενουμε τα χειροτερα.

 9. Ειλωτας avatar
  Ειλωτας 22/03/2011 13:50:26

  Εχουν ολοι αυτοι του δημοσιου ευθυνη για την χρεωκοπια
  Που ακουστηκε να δανειζομαστε καθε μηνα για να πληρωθουν
  Να παρουν τα ιδια που περνουμε και μεις[ ψιχουλα]

 10. κων/νος avatar
  κων/νος 22/03/2011 15:53:00

  Αφου δεν δουλεψε η κρεμαλα, στα πασοκια πρωτα ως διδαξαντες και στα νεοδημοκρατικολαμογια κατοπιν ως συνεχιστες, τοτε μην περιμενετε τιποτε καλο. Ρημαξαν την πατριδα, καταληστεψαν τα παντα, εκμαυλισαν την κοινωνια και τωρα ξαναχτιζουν το παλιο καλο πασοκ (βαθυ σαν τον κ@λο τους).
  Φωτια και τσεκουρι σε αυτους και τις οικογενειες τους.....

 11. A.M. avatar
  A.M. 22/03/2011 16:07:44

  Αναμενόμενο.
  Και γνωστό.
  Για να πάς παραπάνω από συνταγματάρχης ΠΡΈΠΕΙ να έχεις διασυνδέσεις με το πολιτικό σύστημα, με τους πολιτικάντηδες.
  Τελεία και παύλα._
  Στην Ελλάδα έτσι λειτουργούσε, έτσι λειτουργεί και έτσι θα λειτουργεί το σύστημα.
  Οι ικανότητες, τα προσόντα, οι εκπαιδεύσεις, τα μετάλλια, ακόμα και οι επιτυχείς συμμετοχές σε πολέμους μάλλον μειονέκτημα αποτελούν για την προώθηση στα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας παρά πλεονέκτημα.
  Κάποιος ανώτατος με πολλά προσόντα είναι ΜΉ ελεγχόμενος εύκολα και ως εκ τούτου «επικίνδυνος» εντός ή εκτός εισαγωγικών για τους πολιτικούς.

 12. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 22/03/2011 21:56:39

  Η μισή ντροπή είναι του πολιτικού συστήματος και η μισή του στρατιωτικού συστήματος.
  Για το πολιτικο σύστμα δεν χρειάζεται ανάλυση.Η μπόχα μας έχει πνίξει.
  Για το στράτευμα ήθελα να πω ότι υπασπιστής υπουργού δεν γίνεσαι με ΑΣΕΠ ή γιατί πετάς καλα το αεροσκάφος αλλά με γλύψιμο στα πιο βρωμερά σημεία.
  Όσο για τους 76 Σμηνάρχους που προσπεράστηκαν από τον Ευαγγέλου,που παίρνουν πτητικό 15000 ευρώ ετησίως και έχουν να ανέβουν αεροπλάνο μια δεκαετία,εφόσον προσβλήθηκαν υπάρχει και η παραίτηση με σχετική αναφορά παραπόνων και ,αν θέλει κάποιος και συνέχεια, υπάρχουν και τα δικαστήρια.
  Αν θέλουν λοιπόν οι Ένοπλες Δυνάμεις αξιοπρέπεια και κύρος πρέπει να το διατηρούν μόνες τους και να μην περιμένουν από τους πολιτικούς .Το ίδιο το συστημα των στρατιωτικών ανέχεται την αναξιοκρατεία και τα ρουσφέτια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.