21/11/2009 18:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Καραμανλής ίσον χάος" έλεγε το ΄77 ο ΜητσοτάκηςΜε συνέντευξή του στη Free Sunday ο βουλευτής Λάρισας  Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να στηρίξει τον Α. Σαμαρά.

Τονίζει πως ο Σαμαράς μπορεί να εφαρμόσει καλύτερα τη στρατηγική του μεσαίου χώρου, και σίγουρα η υπεροχή του σε επίπεδο κοινωνίας είναι μεγαλύτερη από αυτή που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Είναι αυτός που εκφράζει το «όλον» κόμμα καιεκφράζει τις διαχρονικές αξίες και ιδέες της κεντροδεξιάς

Παράλληλα υπογραμμίζει πως «αφού αρέσουν οι αναφορές στο παρελθόν θα μπορούσε κανείς να θυμίσει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1977 ήταν αρχηγός του Κόμματος Νεοφιλελευθέρων με σύνθημα «Καραμανλής ίσον Χάος» και επτά χρόνια αργότερα έγινε αρχηγός της ΝΔ.

Τέλος  σημειώνει πως στη πολιτική συχνά βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι και καλείσαι «να επιλέξεις». «Ποτέ δεν ακολούθησα τον εύκολο δρόμο του Πόντιου Πιλάτου» 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.