#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/10/2010 22:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Η ψήφος των Τούρκων για τους Τούρκους και όχι για τους γκιαούρηδες"(O Αχμέτ Μέτε με την Καραχασάν)


Συστηματικές προσπάθειες καταβάλει η Τουρκία να απομονώσει την ελληνική μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης από την κοινωνία, με στόχο τον εκτουρκισμό της ή, όπως εσχάτως προπαγανδίζουν οι εκεί «άνθρωποί» της, να πείσουν ότι και αυτός ο πληθυσμός αποτελεί κομμάτι του «νέο-οθωμανικού» μωσαϊκού.

Αυτά αναφέρει ρεπορτάζ του Θανάση Αργυράκη στον σημερινό «Τύπο της Κυριακής» και συνεχίζει: Με αιχμή του δόρατος το προξενείο της Κομοτηνής, που συχνά, όπως επανειλημμένως έχει καταγγελθεί, υπερβαίνει κατά πολύ την διπλωματική του αποστολή και εμπλέκεται με ανοικτό τρόπο στις εσωτερικές υποθέσεις αυτής της ευαίσθητης περιοχής της χώρας μας, οι πιέσεις στους μειονοτικούς αυξάνονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μάλιστα, μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα, που καλλιεργείται εδώ και πολλά χρόνια, τώρα ξανακούστηκαν συνθήματα, όπως το προκλητικό: «Η ψήφος των Τούρκων για τους Τούρκους και όχι για τους γκιαούρηδες».

Ως γνωστόν, παρ’ότι στο παρελθόν το εγχείρημα της αυτόνομης καθόδου στις εκλογές, είχε αποτύχει, και σήμερα μειονοτικοί υποψήφιοι μετέχουν σχεδόν σε όλους τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, τώρα, κατόπιν «προτροπής» του τουρκικού προξενείου, σύμφωνα με εκτιμήσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων, κατεβαίνουν αυτόνομοι μειονοτικοί συνδυασμοί, όχι μόνον για το Δήμο Ξάνθης, όπως είχε συμβεί παλαιότερα, αλλά και για το Δήμο Κομοτηνής. Στην περίπτωση του δεύτερου Δήμου μάλιστα, υποψήφια είναι η κ.Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η οποία έτυχε ιδιαίτερης «πολιτικής προστασίας» εκ μέρους του ιδίου του Γιώργου Παπανδρέου. Στην Ξάνθη επίσης, υποψήφιος είναι ένας γυμναστής που διδάσκει σε μειονοτικό σχολείο, ο κ.Χουσεϊν Αχμέτογλου. Και στους δύο την ανοικτή του υποστήριξη εξέφρασε ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, κ.Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος μάλιστα, έδωσε στο συνδυασμό του κ.Αχμέτογλου και τη σύζυγό του.(Ο ψευτομουφτης με τον ανεξαρτητο μειονοτικο υποψηφιο για το Δημο Ξάνθης, Αχμέτογλου)

Ο Ψευτομουφτής

Την ίδια στιγμή, ο ψευτομουφτής –εκλεγμένος, όπως ο ίδιος παρουσιάζεται- Ξάνθης, κ.Αχμέτ Μέτε, ζητά  εμμέσως πλην σαφώς να τεθεί επικεφαλής όλων των μουσουλμάνων που ζούν στην Ελλάδα, περιλαμβανομένων και των μεταναστών, ένας αρχιμουφτής, ο οποίος θα εκλέγεται από τους μειονοτικούς μουφτήδες.

«Στη συνθήκη της Λωζάνης αναφέρεται ότι πρέπει να έχουμε μουφτή. Στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή, και γενικότερα όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι. Στην Αθήνα επίσης, σήμερα υπάρχουν 700-800 χιλιάδες μουσουλμάνοι. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν είναι από εδώ, αλλά είναι από έξω. Μουσουλμάνοι είναι, και μάλιστα χωρίς έλεγχο είναι. Ας έχουμε λοιπόν, και έναν αρχηγό (σ.σ. ουσιαστικά, αρχιμουφτή)», λέει στον ΤτΚ.

Όταν μάλιστα, ο κ.Μέτε ερωτάται πως είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο, τη στιγμή που οι περισσότεροι μετανάστες μουσουλμάνοι είναι παράνομοι και χωρίς χαρτιά, αυτός απαντά: «Δεν πειράζει. Πρέπει να υπάρχει ένας αρχηγός των μουσουλμάνων, όπως είναι ο αρχιεπίσκοπος για τους χριστιανούς. Είναι δύσκολο βέβαια, όλοι οι μουσουλμάνοι που ζούν στην Ελλάδα, και οι μετανάστες, να εκλέξουν αρχηγό. Όταν όμως, η Ξάνθη εκλέξει έναν μουφτή, η Κομοτηνή άλλον, να δούμε το ίδιο και στη Ρόδο, και ενδεχομένως στην Καβάλλα, και στη συνέχεια να μαζευτούν όλοι αυτοί και να εκλέξουν έναν αρχιμουφτή για όλη τη χώρα, που θα πρέπει να είναι από την Ελλάδα».Επιστροφή στον Μεσαίωνα

Ως γνωστόν πάντως, η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ούτε τις «εκλογές», από τις οποίες αναδείχθηκαν οι ψευτομουφτήδες στη Θράκη, ούτε και το «δικαίωμα» να γίνονται εκλογές για θρησκευτικό ηγέτη. Ετσι, η Πολιτεία έχει διορίσει μουφτήδες. Πρόσφατα ωστόσο, στη Θράκη διέρρευσαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την αλλαγή αυτής της διαδικασίας.

Οσον αφορά τη διαδικασία «εκλογής» του, ιδού πως απαντάει ο Μέτε όταν ο ΤτΚ του επισημαίνει ότι οι γυναίκες, την ψήφο των οποίων συνυπολόγισε, δεν ψήφισαν. «Ναι, δεν πάνε στα τζαμιά, γι’αυτό δεν ψήφισαν. Εμείς, κατά την παράδοσή μας, στο μπαϊράμι το πρωΐ, δεν πάνε οι γυναίκες στα τζαμιά. Και αυτές οι εκλογές έγιναν πριν από τέσσερα χρόνια στο μπαϊράμι. Οι γυναίκες λοιπόν, είπανε στους άντρες τους ποιόν να εκλέξουν και για λογαριασμό τους»(!). Τέλος, σε σχέση με την «ψηφοφορία» στα τζαμιά, δι’ανατάσεως των χειρών λέγει: «Παράνομες ήταν αυτές οι εκλογές. Το ξέρουμε όλοι. Όμως, μας είπε το ελληνικό κράτος, “ελάτε να κάνουμε εκλογές στα σχολεία με κάλπη”, και εμείς είπαμε όχι; Το θέμα είναι ότι τώρα στην Ξάνθη έχουμε δύο μουφτήδες, στην Κομοτηνή το ίδιο (σ.σ. από έναν διορισμένο μουφτή και από έναν ψευτομουφτή)».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 31/10/2010 22:59:33

  What?

 2. BlueSky avatar
  BlueSky 31/10/2010 23:06:06

  Έξω από την Ελλαδάρα, τα μουσουλμανάκια που πιστεύουν ότι είναι τουρκάκια. Η Ελλάς είναι παντού, έξω τα ζώα που νιώθουν ότι είναι τουρκάκια, που νιώθουν ότι είναι ραγιάδες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι.

 3. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 01/11/2010 02:59:20

  Αναμφίβολα οφείλεται να καθοριστεί εκ νέου ο όρος: "Έλληνας Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα", για τους Μουσουλμάνους που έχουν την τύχη να φέρονται ή να έχουν πολιτογραφηθεί ως Έλληνες και ζούνε στην Ελλάδα και δη στην ταλαιπωρημένη εξαιτίας των προσπαθειών της "Γείτονος", Θράκη. Η Ελλάδα είναι μία Δημοκρατική, Ευρωπαϊκή χώρα αλλά οφείλει να χαράζει γραμμές και όρια εκεί όπου γίνονται καταχρήσεις. Το Ελληνικό Κράτος οφείλει να σέβεται τους πολίτες του αλλά πάνω από όλα τα "χρώματα" της Ελλάδας, δηλαδή της Σημαίας της και να της επιτρέπει να κυμματίζει απανταχού του Ελληνικού Εδάφους με πίστη και θέρμηπρος αυτή. Η Ελληνικός Λαός δεν έχει να φοβάται για τίποτα αλλά ούτε και να επιτρέπει το "θάψιμο" της Ιστορίας της και την παραχάραξή της. Αναμφίβολα "εν τη ενώσει η ισχύς" ζει και βασιλεύει και οφείλουν όλοι οι Έλληνες να επαγρυπνούν ώστε να μην επιτραπεί "επ' ουδενί λόγω" η παραχάραξη της λαμπρού ιστορικού παρελθόντος της πατρίδας τους.

 4. Αγροφυλακας avatar
  Αγροφυλακας 01/11/2010 03:24:10

  Στην πρώτη φωτογραφία, με την Καραχασαν, στο ταβάνι της τραπεζαρίας του σπιτιού υπάρχει κάμερα ασφάλειας (το μαύρο σφαιρικό πλαστικό είναι το κάλυμμα). Πόσα σπίτια κοινών θνητών έχουν εσωτερικές κάμερες;

  Στην δεύτερη φωτογραφία, η Τουρκική σημαία σε περίοπτη θέση. Αν κάποιος βρει κάπου εκεί και τη Ελληνική σημαία ας μας διαφωτίσει.

  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

  • JOHN avatar
   JOHN @ Αγροφυλακας 01/11/2010 08:52:23

   Και αλλα που δεν φαινονται και φυσικα δεν γνωριζεις!Τα πραγματα εχουν προχωρησει πολυ περισοτερο απ οσο πιστευεις,και η Θρακη χρησιμοποιειται πιλοτικα κα γι αλλες περιοχες της Ελληνικης επικρατειας!

 5. Νίκος avatar
  Νίκος 01/11/2010 08:49:28

  Προς το Αθηναϊκό Μπουρδελλαδισταν:
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, και στειλτε τους όλους εκεί πίσω στη "μητέρα πατρίδα".

  Και μια ερώτηση: Εφ' όσον είναι -συμφωνα με την συμφωνία της Λωζάνης- Έλληνες μουσουλμάνοι ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΞΕΝΗΣ-ΚΑΙ ΔΗ- ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ;

 6. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 01/11/2010 09:21:02

  Και όμως, βρέθηκαν Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί στην Καβάλα, τη Δράμα και την Ξάνθη, που ψήφισαν την Καραχασάν για Υπερνομάρχη, μόνο και μόνο επειδή την είχε προτείνει το ΠΑΣΟΚ.
  Ο πατριωτισμός πολλών Πασόκων σταματάει εκεί που αρχίζει το κόμμα τους...
  Ελπίζω να έχουν ντραπεί λίγο τώρα, αν φυσικά έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη και δεν είναι φυτά σαν τον αρχηγό τους.

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ ΒΙΣ 01/11/2010 09:29:19

   Όχι μόνο δεν έχουν ντραπεί, αλλά προσκυνάνε και την κύρια εκφράστρια αυτού του ανθελληνικού γάμου, την τοπική περιφερειάρχισσα...

  • Aravas avatar
   Aravas @ ΒΙΣ 01/11/2010 17:19:33

   Ακριβώς έτσι είναι!
   Βέβαια το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα (τρανή απόδειξη και οι φετινές δημοτικές εκλογές- ξεδιάντροπα μας λένε ότι αν ψηφίσουμε υποψήφιο-υποχοίριο πασοκ ή νδ λέμε αντίστοιχα ναι ή όχι στο μνημόνιο). Στην Θράκη όμως είναι τόσο εμφανές που βγάζει μάτια.

   Δεν έχουμε να κάνουμε με ψηφοφόρους αλλά με πόρνες που πουλάνε την ψήφο τους για το χρώμα της φανέλλας.

   Το ίδιο συμβαίνει και με τη νδ φυσικά. δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να κατηγορείτε το πασοκ για κάτι που το κάνετε και οι ίδιοι χρόνια τώρα.

 7. δημητρης avatar
  δημητρης 01/11/2010 18:15:28

  To χειρότερο συντρόφισσες και σύντροφοι του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς και της προόδου, της ανανεωτικής πτέρυγας της δημοκρατικής αριστεράς, της εξωκοινοβουλευτικής ομάδας ρανταρ-σία του ισλάμ, και των ΜΚΟ "απολαύστε τον ρατσισμό" και " είμαστε όλες μετανάστριες" δεν είναι οι πενήντα - εκατό χιλιάδες ταλαίπωροι μουτζαχεντίν χάλκ....Το χειρότερο έπεται στη χώρα μας και έχει άμεση σχέση με την εφαρμογή του οθωμανικού οπισθολατρευτικού δικαίου εις το άμεσο μέλλον. Μιά γεύση των όσων πρόκειται να συμβούν εδώ στο Ατινα πήραμε πρόσφατα στο Σύνταγμα, μετά το δήθεν "σκίσιμο" του κοπρανίου, από τους συντρόφους μουτζαχεντίν εξ' ανατολών οι οποίοι έσπασαν τζάμια ( και οχι τζαμιά) αναποδογύρισαν αυτοκίνητα για να ελέγξουν τις αναρτήσεις και τα λάστιχά τους και πέταξαν τις διάσημες (πλεον) βόμβες μπουρλότωφ με τις οποίες τους εφοδιάζει ο σύντροφος Κωνσταντίνου της φράξιας ρανταρ-σια ισλάμ φορέβερ...Οι μουσουλμάνοι συντρόφθισσες και σύντροφθοι, πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνελάκια του Πλέϊ-μπόυ..Αν υποθέσουμ οτι στο Ελλαδισταν αυτή τη στιγμή -και μετά από 10-15 χρόνια που ήρθαν οι πρώτοι αδελφοί και αδελφές μουσουλμάνοι- δηλαδή μέσα σε 10 χρόνια- βρίσκονται 700 χιλιάδες υπήκοοι της μουσλιμανίγια , φαντασθείτε πόσοι θα είναι μετά από 10 χρόνια με τον σημερινό ρυθμό. Είναι ηλίου του πασοκ φαεινότερο οτι οι L-nes καφέ φραπέ με σπαστό καβλαμάκι θα είμαστε μειονότης μετά από 5-10 χρόνια. Αφού οι μουσουλμανιακοί στην Ασία ( Μπαγκλα-Πάκι-Αφγάνοι-Ιράνοι) είναι τουλάχιστον 500 εκατομύρια, και εμείς οι γιουνάνι ( L-nes τουρκιστί και στα Ορντού) είμεθα οι καψεροί 10 κατομύρια και μειούμενοι συνεχώς ελέω Γιωργάκι, ε να μην έρθουν και 10-20 εκατομύρια μουσλίμια εντώ στο Ελλαδιστάν του Γιουνανιστάν;. Ντηλαντή συντρόφισσες και σύντροφοι του Τσύριζα και της ΔΑ, σύντροφε Θανάση, οι Μουσουλάνοι αδελφοί μας μουτζαχεντίν δημιουργούν / έχουν δημιουργήσει μιά βάση στην Ελλάδα για τον πολλαπλασιασμό τους και την - με ειρηνικά και ερωτικά μέσα(βοηθήματα)-βλ. λίγο βιασμοί-λίγο οθωμανικό-κατάληψη της χώρας μας. Και άντε μετά σύντροφοι της ευρύτερης αριστεράς και της προόδου να μπορέσουμε να κάνουμε σύντροφους κομμουνιστές τους μουτζαχεντίν-ταλιμπάν και να τους διδάξουμε τον ιστουρικό υλισμό του Κάρολου. Το πιθανότερου είναι οτι αυτοί, θα μας επιβάλλουν την Σαρία, ήγουν το θρησκευτικό τους νόμο, συντρόφισσες και σύντροφοι και ΜΚΟ ( Μπίζνες Καλά Οργανωμένες)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.