#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/01/2012 20:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Η σπίθα που θα βάλει φωτιά στον κάμπο θα είναι θέμα δευτερολέπτων..."«Mια πολιτική αναταραχή σήμερα θα εξυπηρετούσε μόνο τους εχθρούς της πατρίδας και του λαού» δηλώνει σε συνέντευξή του στη Real News ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος και μας απειλεί ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν, όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο της. «Εκλογές αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο μπορεί να καταστρέψουν τη χώρα» λέει χαρακτηριστικά.

Έχουμε ξαναπεί ότι και ο κ. Σταυρόπουλος και ο πολιτικός του προϊστάμενος ο κ. Παπαδήμος κάνουν δηλώσεις και σχεδιάζουν το μέλλον αγνοώντας τον βασικότερο παράγοντα των εξελίξεων, τον λαό.

Παρόλα αυτά συνεχίζουν να μιλούν εξ ονόματός του ακόμα και τώρα που με την χθεσινή μαζική υποβάθμιση της ... ΕΕ οδεύουν προς το τέλος τους τα Μνημόνια, οι Συμφωνίες Κορυφής και οι άλλοι πρωταγωνιστές της καταστροφής της Ελλάδας και της δυστυχίας του λαούς της.

Θα μου πείτε "φωνή βοώντος εν τη ερήμω", αλλά εμείς θα υπενθυμίσουμε αυτό που  επισημάναμε επανειλημμένως: Όσοι θέλουν εκλογές μετά τις 25 Μαρτίου ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους

Σήμερα, μάλιστα, η εφημερίδα “Δημοκρατία” αποκαλύπτει ένα έγγραφο της ΑΣΔΥΣ(Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας) προς το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κλπ το οποίο αποκαλύπτει ότι λαμβάνονται από τώρα δρακόντεια μέτρα για την προστασία των επισήμων κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθαυμάσουμε. Την ηρωϊκή προνοητικότητα των ένστολων επισήμων που θέλοντας και μη θα παρευρεθούν και προετοιμάζονται από τώρα για να γευθούν στωικά τα ...γιαούρτια που θα απευθύνονται σε άλλους; Ή την ασχετοσύνη περί την χώρα αυτήν και τους κατοίκους τους των κατοικοεδρευόντων στο Μαξίμου;

Σκέφτεται άραγε κανείς πως θα αντιδράσει ο κόσμος τώρα που πέρασε η ανάπαυλα των Χριστουγέννων και ο κόσμος επιστρέψει στην πραγματικότητα της εφορίας; Σκεφτείτε μόνο ότι οι αποδοχές Ιανουαρίου των δημοσίων υπαλλήλων θα είναι δραματικά μειωμένες, λόγω εφαρμογής του νέου μισθολογίου και των αναδρομικών κρατήσεων. Οι περικοπές θα κυμαίνονται από 206 μέχρι 937 ευρώ ανάλογα με το υπουργείο και τα χρόνια προϋπηρεσίας.

Θα πούμε μόνο αυτό για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι βράζει στην κοινωνία:

Η σπίθα που θα βάλει φωτιά στον κάμπο θα είναι θέμα δευτερολέπτων και απίστευτης «τυχαιότητος». Αλλά αυτήν την φορά, δεν θα είναι μόνο ο ΓΑΠ, η Τρόϊκα και το Μνημόνιο. Τα γνωστά χαλκεία ετοιμάζονται από τώρα για να είναι και "η παλινόρθωση της αμετανόητης Δεξιάς".

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 14/01/2012 20:53:43

  Και ο πασόκος ο Σταυρόπουλος αν εμφανισθεί στο δρόμο και τον αναγνωρίσει κανείς θα δεις πόσο τον εκτιμάει ο κόσμος

 2. madprof avatar
  madprof 14/01/2012 21:46:50

  Έχουν αποθρασυνθεί οι εγκάθετες μαριονέτες. Βέβαια ας μην ξεχνιόμαστε, άλλοι κινούν τα νήματα πίσω από τον μπερντέ του θεάτρου σκιών του «πολιτικού» γίγνεσθαι στο προτεκτοράτο («Αναμορφωταί» δικοί μας και «Βάρβαροι»)!

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 14/01/2012 21:54:14

  Κατά τή γνώμη μου,τζάμπα θά λάβουν τά δρακόντεια μέτρα γιά τήν 25η Μαρτίου . Ὁ κόσμος ἒχει ζαλιστεῖ τόσο ἀπό τά ἀπανωτά μέτρα καί τά χαράτσια,ἒχει τόσο ἀπογοητευτεῖ, πού ἢ δέν θά τοῦ ἒχει μείνει κουράγιο,δέν θά ἒχει τήν ψυχική δύναμη νά ἀντιδράσει τότε, ἢ θά ξεσπάσει πραγματικά πολύ νωρίτερα καί ὃποιον πάρει ὁ Χάρος...

 4. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 14/01/2012 22:15:51

  Βάλτε του καμμιά φωτογραφία να το "θαυμάσουμε " το μπουμπούκι . Τέτοια μπουμπούκια πρέπει να τα γνωρίζουμε ,που ξέρεις....;

 5. Mara avatar
  Mara 14/01/2012 22:21:52

  Άι σιχτίρ... πιά, με το κάθε ένα προσκυνημένο τομάρι.
  Ξεθεμελιώσανε το σύμπαν και έχουν μούτρα και μιλάνε.
  Οι αντοχές του κόσμου πλέον εξαντλούνται. Η δε οργή του, λίγο ακόμα θέλει για να ξεχειλίσει, και τότε... δεν θα υπάρχει έλεος για κανέναν.
  Το κοινωνικό big bang είναι όντως πρό των πυλών.
  Θέλει άραγε να το αποτρέψει κανείς?
  Ή μήπως τελικά το επιδιώκουν?

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ Mara 14/01/2012 22:30:08

   Καλή ερώτηση. Όχι, δεν πιστεύω ότι το επιδιώκουν. Προσπαθούν να το πάνε προς τα πίσω για να πετύχουν όσα περισσότερα μπορούν πιο πριν. Η κρίση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους. Οι "αγανακτισμένοι" ήταν μια προσπάθειά τους να ελέγξουν την κατάσταση και να την εκτονώσουν προς κάποιο σημείο αρεστό σε αυτούς, αλλά δεν τα κατάφεραν και στις 28 Οκτωβρίου κατάλαβαν ότι το πράγμα ξέφυγε. Εδώ στη Γερμανία κανένας δεν πρόβαλε τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου στη σωστή τους διάσταση. Τα πρόβαλαν ως "συνηθισμένα" γεγονότα. Αυτό κάτι δείχνει.

   Η κυβέρνηση Παπαδήμου ήρθε αμέσως μετά και η κοινωνική αντίδραση μπήκε στον πάγο, αλλά όχι για πολύ. Ξέρουν τώρα πια ότι δεν την ελέγχουν. Θα προσπαθήσουν να την ελέγξουν όταν εκραγεί, διότι έχουν εμπειρία από αυτά. Τότε θα είναι το κρίσιμο στοίχημα για όλους μας να μην ελεγχθεί η αντίδραση και να πάει το πράγμα προς το συμφέρον της Ελλάδας.

   • Mara avatar
    Mara @ Διογένης 14/01/2012 22:50:28

    Διογένη, δεν ξέρω ποιά είναι τα σκοτεινά και σατανικά τους σχέδια. Σίγουρα πάντως ανοίγουνε "συρτάρια" με εναλλακτικές λύσεις σε κάθε περίπτωση.
    Ωστόσο... ο τυχαίος και απρόβλεπτος παράγοντας καμμιά φορά δημιουργεί καταστάσεις που ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

    Υ.Γ.
    Άσχετο με την ανάρτηση, αλλά επειδή ο γνωστός "φιλλέληνας" έδωσε μία άκρως ανατριχιαστική συνέντευξη, διαβάστε την να σας σηκωθεί η τρίχα...

    "Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.

    Σε συνέντευξή του τόνισε:


    «Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.

    Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.

    Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

    Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».

    • Qnihilism avatar
     Qnihilism @ Mara 14/01/2012 23:59:09

     Η συνέντευξη είναι απολαυστική (η αγγλική βέβαια στην http://www.dailysquib.co.uk/). Ειδικά στο κομμάτι που επικαλείται το Call of Duty Modern Warfare 3 game έλιωσα απ' τα γέλια. Κρίμα που δεν έλαβε ποτέ χώρα στην πραγματικότητα (οι Θωμάδες ας ψάξουν λίγο τι εστί dailysquib) :)

     Όσοι έχουν χιούμορ και όρεξη να διαβάσουν και το "Tony Blair to Give Missing Eight Million Pounds to Iraq Charity¨!

   • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
    ΝΙΚΟΛΑΣ @ Διογένης 15/01/2012 02:23:34

    Μια χαρά τα λές

 6. occultist avatar
  occultist 14/01/2012 22:29:32

  Συγνώμην, βρε παιδιά για την άγνοιά μου, αλλά τι εστί Σταυρόπουλος????.
  Δεν τον έχω ξανακούσει τον τύπο. Ειναι ψηφισμένος ή διορισμένος ????? Εργατοπατέρας, φυτευτός, οπαδός ή παπαγαλάκι??????

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ occultist 14/01/2012 22:48:43

   Βεβαίως φυτευτός καί ὂχι ψηφισμένος,
   καθόλου ὀπαδός,ὁλίγον διορισμένος.

 7. konstantinos avatar
  konstantinos 15/01/2012 07:07:14

  Υπάρχει ένας μοναδικός και αναίμακτος τρόπος διαμαρτυρίας ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.Οι παρελάσεις να γίνουν σε άδειους δρόμους όπως όταν μπήκαν οι γερμαναδαρες στην Αθήνα.Ας κάνουν τις παρελάσεις τους μόνον για τον αγαπητό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρόεδρο της Δημοκρατίας

 8. Stefanos avatar
  Stefanos 15/01/2012 10:09:20

  Αυτό ακριβώς...Κανείς να μην παραστεί στις παρελάσεις.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Stefanos 15/01/2012 10:49:40

   ... αυτό θέλουν κι' αυτοί...

   ...να μην ξαναδούν να διαβάζονται Ψηφίσματα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο Σύνταγμα, ούτε Ευέλπιδες να τραγουδούν τη Μακεδονίτισσα...

   έχουμε άλλωστε τώρα στον Ελληνικό Στρατό και αλβανούς, ιορδανούς, σύριους, σομαλούς, νιγηριανούς, και πολλούς άλλους 'Ελληνες' να μας υπερασπίσουν...

 9. Michal.V. avatar
  Michal.V. 15/01/2012 10:38:09

  Καλά! Μάρα πρόκειται όντως για διεστραμμένο μυαλό, ή πράγμα πιο σωστό, πρόκειται για πραγματική άσκηση επί χάρτου στα άδυτα του DoS, και στην πρώτη ευκαιρία και με προσχηματικές αφορμές να τεθεί σε εφαρμογή. Παραδείγματα: Αφγανιστάν, Κουβέιτ, Ιράκ, Λιβύη και έχει ο θεός.

  • Mara avatar
   Mara @ Michal.V. 15/01/2012 11:01:28

   "Στο θολωμένο του μυαλό, ο κόσμος είναι μιά σταλιά...." που λέει και το άσμα.
   Απροκάλυπτα πλέον και με θράσος μας αποκαλύπτουν τα παμπάλαια σχέδια τους, για έλεγχο του πλανήτη.
   Και επειδή όλα αυτά φυσικά δεν γίνονται ειρηνικά, μας προειδοποιεί τί ακριβώς θα συμβεί.
   Τυχαίες ήταν, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, όλες οι εκδόσεις βιβλίων και οι παραγωγές περί.... 2012??? Περί... προφητειών Μάγια και άλλων τετοιών σαχλαμάρων???
   Τα σκοτεινά σχέδια τους αποκάλυπταν και προετοίμαζαν τον κόσμο.
   Στα σχέδια όμως των ανθρώπων (άν μπορούν να λέγονται άνθρωποι... αυτά τα τέρατα) ο θεός γελάει...!!!

   • Electron_G avatar
    Electron_G @ Mara 16/01/2012 02:36:38

    Ρε παίδες λίγο προσοχή, η συνέντευξη είναι φανταστική, το εν λόγω site είναι χιουμοριστικό!Μην σπέρνουμε ανέμους..Να ψάχνεστε και λίγο πριν κάνετε αναπαραγωγή!

 10. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 15/01/2012 10:47:17

  Είχαν δυναμική οι Πλατείες.

  "Λαϊκής δεξιάς" δυναμική, όχι τη μαντρωμένη της αριστεράς, τη δεδομένη.

  Αυτή ακριβώς η "λαϊκής δεξιάς" δυναμική πυροσβέσθηκε...

  Κρίμα...

 11. βασίλης avatar
  βασίλης 15/01/2012 20:23:34

  Κύριοι δεν χρειάζεται να βγάλεται τους επισήμους στις παρελάσεις.
  Υπάρχει λύση να βάλεται σε κάθε καρέκλα απο μία φωτογραφία ετσι ώστε
  νοερά οι παρελαύνοντες να στρέφουν το κεφάλι τους και να τους τιμούν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.