#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/02/2010 16:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Η Ζήμενς με έριξε" λέει τώρα ο Μητσοτάκης (μετά τον Αλαφούζο, τον Κοκκαλίνο και τον ...Βούδα)Πρέπει να έχει κανείς θράσος χιλίων καρδιναλίων για να υποστηρίζει, όπως ο Κ. Μητσοτάκης σήμερα στο ΠΘ χωρίς στοιχεία , ότι «η Ζήμενς ανέτρεψε την κυβέρνησή μου», την στιγμή που την ίδια ημέρα η «Ε» αποκαλύπτει με στοιχεία ότι την περίοδο 2004-2007 η γραμματέας του κ. Σάκη Κυπραίου, παρακαλούσε το γραφείο Χριστοφοράκου με επίμονες κλήσεις να πληρώσει οφειλές της Siemens προς τη ΔΙΕΚΑΤ ως υποκατασκευάστρια του C4Ι και άλλων έργων (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=129484).

Και όταν όλοι γνωρίζουν ότι η κόρη του και ο γιος του πιάστηκαν με τα τιμολόγια της Ζήμενς στα χέρια.

Πως γίνετε όμως να ανατρέπει κάποιον από ολόκληρο πρωθυπουργό μια εταιρεία και αυτός λίγα χρόνια μετά να πηγαίνει στα πάρτυ και τις δεξιώσεις της, η κόρη σου να φωτογραφίζεται μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, ο οποίος κανόνισε και τα περίφημα τιμολόγια και ήταν επιπλέον και επίτιμος καλεσμένος στους γάμους του εγγονού του στο Καρπενήσι;

Τι μεσολάβησε; Τα έφτιαξαν αφού τους συγχώρησε με την γνωστή κρητική μεγαθυμία του;. Έστειλε ο Μιζοφοράκος μερικές οικιακές συσκευές και αποχυμωτές και κατευνάστηκαν τα πνεύματα;

Αυτό μόνο ο Κ. Μητσοτάκης μπορεί να το ξέρει.

Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τόσα χρόνια από το 1993 ο κ. Μητσοτάκης δεν έλεγε κουβέντα για την Ζήμενς. Αλλά την μια έλεγε για τον κ. Κανένα, την επομένη για τον κ. Αλαφούζο και την Τρίτη για τον κ. Κοκκαλίνο. Τον ίδιο που τρεις ημέρες πριν τον ανατρέψει του παραχωρούσε το Ξυστό.

Έτσι, σε εμάς τουλάχιστον, δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι σπεύδει να του συμπαρασταθεί η γνωστή οπισθοφυλακή του, ο  Γ. Καρατζαφέρης που ζητάει κι αυτός να ριχθεί φως στο ….1993 και όχι στις χρονιές που υπεγράφησαν οι κατάπτυστες συμβάσεις με την Ζήμενς και την Ιντρακόμ. Φυσικά η Νίκη Τζαβέλα, η προκαθήμενη της Ιντρακόμ στην επίμαχη περίοδο δεν ανήκει στον ΛΑΟΣ αλλά σε άλλο κόμμα. Όπως και ο κ. Καρατζαφέρης δεν έχει συναντήσει ποτέ ούτε τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε τον κ. Κόκκαλη. Ψέμματα είναι. Ψέμματα λέει και ο Γ. Κεφαλογιάννης (http://www.antinews.gr/?p=33632). Μόνο ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει την αλήθεια και θα περιμένουμε να μας την πει στην εξεταστική.

Αλλά υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Όπως έχουμε ξαναγράψει στην επεξεργασία της περίφημης αντεπίθεσης Μητσοτάκη μέσω της Εξεταστικής συμμετέχει ενεργά κι ο γιος του Κυριάκος. Ο οποίος όμως την ίδια στιγμή συμμετέχει και στην «σκιώδη κυβέρνηση» Σαμαρά.

Δηλαδή από την μια μεριά ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει το καλό παιδί στον Α. Σαμαρά και από την άλλη βοηθάει τον πατέρα του να τον υπονομεύσει. Πράγματα όμως όχι μόνο ασυμβίβαστα, αλλά και εντελώς απαράδεκτα.

Προφανώς ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με την γνωστή οξυδέρκειά του, δεν έχει ακόμα αντιληφθεί ότι η ρόδινη περίοδος στην Ρηγίλλης έχει τελειώσει και ότι είναι πλέον στο μικροσκόπιο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 07/02/2010 17:05:07

  Ο Μητσοτακουλας εκβιάζει το Σαμαρά για εξασφαλίσει στήρισε της ΝΔ σε Ντόρα και Κούλη οι οποίοι είναι με την πλάτη στον τοίχο σχετικά με SIEMENS. Δεν είναι και λίγο πραγμα να κινδυνεύει η Αγία Φαμίλια με διασυρμό και πολιτική εξόντωση. Κάπως πρέπει να αντιδράσει και ο Δράκουλας. Μπορεί να είναι 92 ετών αλλά το χούι δεν φεύγει. Είναι φανερό πως Ντόρα και λοιπό Μητσοτακέικο αποτελεί όχι απλά βαρίδι αλλά ΚΟΤΡΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ από την οποία η ΝΔ πρέπει να απαλλαγεί. Βέβαια δεν είναι μόνο το μητσοτακέικο. Βαρίδια στη σημερινή ΝΔ υπάρχουν πάρα πολλά και ο Αντώνης πρέπει μέχρι το καλοκαίρι να τα έχει πετάξει στη θάλασσα, αν θέλει να δει προκοπή..

  • ndvoice avatar
   ndvoice @ ΓΙΑΝΝΗΣ 07/02/2010 17:30:40

   Αυτό φίλε Γιάννη, θα ήταν το τέλειο πολιτικό λάθος από την πλευρά Σαμαρά. Εδώ η ίδια η ιστορία του δίνει τη λύση του γόρδιου δεσμού έτοιμη και αυτός θα την πετάξει, κινδυνεύοντας μάλιστα κι από πάνω να κατηγορηθεί ότι κουκουλώνει την υπόθεση;
   Σε τέτοιες περιπτώσεις οι μεγαλόψυχοι ηγέτες πάντα "σφαγιάζονται" μετά από τους ευεργετηθέντες. Να το έχει υπόψη του.
   Εμείς όμως δεν φταίμε σε τίποτα να κουβαλάμε βαρίδια στην πλάτη μας και ούτε θα ανεχτούμε τέτοιο λάθος του.

 2. ndvoice avatar
  ndvoice 07/02/2010 17:18:14

  Δεν είμαστε κόμμα. Με τσίρκο μοιάζουμε.
  Είναι δυνατόν ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος να κατηγορεί τον εν ενεργεία πρόεδρο και μάλιστα εκλεγμένο πρόσφατα από ένα σώμα 800.000 κομματικών μελών;
  Εμείς περιμένουμε την Ντόρα και τον Κυριάκο να πάρουν αμέσως θέση και να αποδοκιμάσουν τον πατέρα τους.
  Ως πότε θα κάνει υπομονή ο Σαμαράς;
  Έλεγε λοιπόν αλήθεια ο Λάκης Λαζόπουλος στον Ν. Χατζηνικολάου, ότι ο Σαμαράς δεν έχει γίνει ακόμα αρχηγός στο κόμμα. Αυτό το ελέγχουν ακόμα οι μηχανισμοί.
  Άντε να γίνει αυτό το συνέδριο να απαλλαγούμε επιτέλους.

  • Soustom avatar
   Soustom @ ndvoice 07/02/2010 17:28:59

   Εύγε ! αλλά καλού κακού κράτα μικρό καλάθι. Φημίζεται τό κόμμα για τίς αυτομαστιγωτικές και αυτοκτονικές του τάσεις κατά περιόδους(ιδίως λίγο πρίν & μετά τίς αλλαγές ηγεσίας του)

 3. pikos avatar
  pikos 07/02/2010 17:53:49

  Αν ο Σαμαρας και ο ΓΑΠ δεν επιδείξουν πυγμή ώστε να τελειώσουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί εμπλεκόμενοι της ζιμενς(και ολες τις υπόλοιπες υποθέσεις,όπως Γερμανός κλπ),τότε θα τελειώσουν την ιδια ωρα και οι 2.
  Εχουνε τα μαχαίρια,έχουνε και τα πεπόνια...Ε ας τα φάνε επιτέλους να τελειώνουμε.
  σε διαφορετική περίπτωση....Μυρίζομαι Γουδη(γράφεται με Η και όχι Ι).

 4. Mayri Trypa avatar
  Mayri Trypa 07/02/2010 18:10:42

  Σωστά.. κατα υπόδειξη της Zήμενς έπεσε η κυβέρνηση αλλά με την συναίνεση του ίδιου και με την γνώση όλων εκείνων των υπολοίπων από τα άλλα κόμματα που γνώριζαν και συμμετείχαν (οπως και οι σημερινοί που γνωρίζουν και συμμετέχουν), στα παιγνίδια της πολιτικής της οικονομίας και των συμφερόντων και του πραγματικού παιγνδιού κι οχι αυτού που με τα μανιας μας ταϊζουν σαν πόπολο ΜΜΕ και κάθε αθεόφοβος.

 5. kanis avatar
  kanis 07/02/2010 18:23:58

  Για αυτό απέκτησε ο Κούλης συνιδιοκτησίες στην Τήνο και στην Εκάλη
  με τον Χριστοφοράκο!
  Για να τους καλοπιάσει!!!!

  • Vachus avatar
   Vachus @ kanis 07/02/2010 20:37:46

   Ήταν για να τους έχει στο ΄χερι!

 6. Παναγιώτης avatar
  Παναγιώτης 07/02/2010 19:28:37

  Ας αναλογιστούμε ποιοί "πολιτικοί" έχουν κυβερνήσει από το 1981 και μετά...,γιαυτό είμαστε και θα είμαστε οι τελευταίοι στην Ε.Ε. και όχι μόνο, κρίμα μόνο γιαυτούς που έδωσαν και τη ζωή τους για ένα τέτοιο κράτος.Ντροπή μας και Ντροπή σας κ.κ. Μητσοτάκη!

 7. antiathlitikos avatar
  antiathlitikos 08/02/2010 11:09:19

  Σ΄ένα από τα αγαπημένα σε πολλούς εδώ μέσα free press έντυπα ο εξαιρετικά συμπαθής (φαντάζομαι επίσης σε πολλούς) Κώστας Γιαννακίδης έρριξε μια υπέροχη ιδέα: ΑΜΝΗΣΤΙΑ στον Χριστοφοράκο για να τα ξεράσει. Μόνο που η ιδέα είναι μισή.

  Την «ολοκληρώνω»: ΑΜΝΗΣΤΙΑ σε κάθε εμπλεκόμενο ύποπτο στην υπόθεση SIEMENS. Για να διαπιστώσουμε:

  1. Ποιοι τα πήραν και πόσα.
  2. Τί μας στοίχισε αυτό το αλισβερίσι.
  3. Ποιοι το κάνανε για τα λεφτά, ποιοι για το κόμμα και ποιοι για την ... Ελλάδα.
  4. Ποιοι, αν και «παρασυρθέντες «, έχουν ακόμη καρύδια.
  5. Ποιοι τάχουν φυλαγμένα και πόσοι απ΄αυτους είναι διατεθειμένοι να τα γυρίσουν πίσω.
  6. Ποιοι συνεχίζουν να τα πέρνουν.
  7. Ποιοι τα πήραν αλλά δε το έχουν ακόμη καταλάβει.
  8. Οτι μπορεί να μάθουμε και άλλα πολλά.

  Και να συνομολογήσει κάποιος με το Χριστοφοράκο σε τυχαία επιλεγμένο παράδειγμα έργου (case study που θα διδάσκεται υποχρεωτικά στα ΑΕΙ Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικών Σπουδών) τα ποσοστά κέρδους της SIEMENS και πόσο αυτά «επηρεάστηκαν» από τις προμήθειες που τσέπωσε ...

  Ελληνικά όνειρα χειμερινής «άγριας δύσης» ...

  ΥΓ: Εναλλακτική «βρώμικη» ιδέα θα ήταν μια αγαπημένη του ΠΡΟΠΟ επικήρυξη για να δείξουμε και στη Μέρκελ, που διστάζει ν΄ «αγοράσει» τα στοιχεία των γερμανών φοροφυγάδων, ότι είμαστε πολύ μπροστά! Εμείς βγαίνουμε πρώτοι στην αγορά ως αγοραστές ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.