#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/01/2014 11:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Ελιά, ελιά και Βύρωνα βασιλιά"«Αν κληθώ, θα ηγηθώ μιας δεξιάς Ελιάς», μας… προειδοποιεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας. Ένας από τους βασικότερους εκπροσώπους του παλαιοκομματισμού, ένας βουλευτής και υπουργός που διέπρεψε στην ψηφοθηρία, στη δημιουργία του κομματικού κράτους και του ρουσφετιού, μας προαναγγέλλει την πρόθεσή του να είναι ο… σωτήρας της λαϊκής Δεξιάς ή πατριωτικής όπως αρέσκονται κάποιοι να λένε, προφανώς γιατί είναι πιο πατριώτες από άλλους.

Ο «Σαμουράι» της δεξιάς παράταξης, βουλευτής από το 1981 και μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 1976, αδιαμφισβήτητα είναι από τα πιο παλιά μέλη της ΝΔ, αλλά αυτό δεν τον κάνει τιμητή των πάντων. Τιμητής μπορεί να γίνει κάποιος που έχει κρυστάλλινη πολιτική διαδρομή και ο Βύρων δεν έχει. Αντιθέτως, μετά από τόσα χρόνια εκφράζει ό,τι πιο παλαιοκομματικό έχει να επιδείξει η ελληνική μεταπολιτευτική σκηνή.

Κάποιοι του είπαν ότι είναι πιο… πατριώτης από τους άλλους και ο Πολύδωρας το πήρε πάνω του. Δε θέλει και πολύ, άλλωστε, να… ξεφύγει ο άνθρωπος.

Αλλά μην ξεχνάμε και τι έχει κάνει στη ζωή του. Ο πολιτικός που διόρισε την κόρη του εκμεταλλευόμενος τη θητεία του ως πρόεδρος της Βουλής για… μία ημέρα. Κι όμως, την έκανε υπάλληλο σε οργανική θέση ενώ όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε φροντίσει να έχει μαζί του τις κόρες του ως συμβούλους και να τις πληρώνει με τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Ο Πολύδωρας δεν ήταν αυτός που ανασύστησε την Αγροφυλακή προκειμένου να βολέψει μερικές χιλιάδες «ημετέρους», διαιωνίζοντας το σάπιο ρουσφετολογικό καθεστώς που έστησε το ΠΑΣΟΚ;

Ο Βύρων δεν ήταν αυτός που καιγόταν όλη η Ελλάδα και αυτός μίλαγε στην Άμφισσα σε εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων; Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι φταίει ο «στρατηγός άνεμος» για τις φωτιές;

Αυτός λοιπόν που ως υπουργός έλεγε «αγγαρεία κάνω, ποινήν εκτίω», έρχεται τώρα να μας σώσει. Όχι, δεν χρειαζόμαστε άλλους σωτήρες, και μάλιστα του είδους που εκπροσωπεί ο κ. Πολύδωρας. Φτάνει πια με τους «Μαυρογιαλούρους» που κατέστρεψαν τη χώρα, την ίδια ώρα που πουλούσαν πατριωτισμό.

Πόση απέχθεια μπορεί να δημιουργεί κάποιος που διόριζε κατά συρροή και τώρα το παίζει φίλος του λαού;

Και μην ξεχνάμε και κάτι: Ο Πολύδωρας δεν είναι ένα από τα γνωστά «Μητσοτάκια» όπως λέγονται οι παρατρεχάμενοι της Αγίας Οικογένειας; Τι έγινε; Δεν του βγήκε του Μητσοτάκη η Ντόρα και βάζει τον Πολύδωρα να πάρει το μαγαζί;

Η Ελλάδα κάνει αγώνα για να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Αυτό που την κατέστρεψε γιατί μια ομάδα πολιτικών τύπου Πολύδωρα δημιούργησαν το άθλιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Φτάνει πια το κομματικό κράτος που δήθεν είναι πατριωτικό αλλά ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του.

Αν θέλει να κάνει κόμμα ο κ. Πολύδωρας ας το πράξει. Ας συναντά, όπως λένε, και άλλους σωτήρες της λαϊκής δεξιάς. Είναι δικαίωμά του, αυτός που ψήφισε όλα τα μνημόνια να γίνεται αίφνης αντιμνημονιακός.

Από την άλλη, μήπως πρέπει να ξυπνήσουν λίγο και στη ΝΔ γιατί χάνουν το μπούσουλα από τύπους σαν τον Πολύδωρα, τον Καμμένο, τον Ζώη κ.λπ.; Αν μερικοί θέλουν να αναστήσει τους «τελειωμένους» της δεξιάς ας μας το πούν να ξέρουμε κι εμείς τι κάνουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θόδωρος 17.06.2014 avatar
  Θόδωρος 17.06.2014 03/01/2014 11:40:36

  Πέστα, ρε φάκτορα.. Αυτός είσαι!

  Άντε να κάνετε τα χόμπια σας αλλού.
  Εδώ έχουμε σοβαρή δουλειά, ένα κράτος δεν κυβερνάται από θεατρίνους, ψευτορήτορες λαοπλάνους, "φιλοσόφους" της κακιάς ώρας, υπουργούς πλαστοπινακιδάδες του κοινού ποινικού δικαίου, στρατο@#$λους "πατριώτες" ή κομπλεξικούς νοσταλγούς "τελειωμένων" πολιτευμάτων.
  Ρε που τους βρήκαμε όλους αυτούς?! Όλη την σαβούρα την βάλαμε να μας κυβερνάει? Ή η σαβούρα μας "την έφερε" και καλοπερνάει?
  Ουστ ρε!

  Και μην πει κανάς έξυπνος "τους είδαμε και τους τεχνοκράτες". Γιατί τα σκ@#$α των παραπάνω πάνε να καθαρίσουν οι τεχνοκράτες, αν και οι ίδιοι μέτριοι πάλι..

  Μια απογοήτευση...
  και μια μικρή ελπίδα ότι πάλι ίσως μπορεί..

  • daresome avatar
   daresome @ Θόδωρος 17.06.2014 03/01/2014 14:41:24

   Είμαστε σίγουροι ότι τώρα γίνεται "σοβαρή δουλειά" ? Και ότι το κράτος δεν κυβερνάται "από θεατρίνους, ψευτορήτορες λαοπλάνους, “φιλοσόφους” της κακιάς ώρας, υπουργούς πλαστοπινακιδάδες του κοινού ποινικού δικαίου, ..κλπ." ;;;;

   • Θόδωρος 17.06.2014 avatar
    Θόδωρος 17.06.2014 @ daresome 03/01/2014 17:17:05

    Σίγουροι, δεν είμαστε για τίποτε.. Άμα δεν είσαι εκεί μπροστά να δεις τι κάνει ο τάδε ή ο δείνα, δεν μπορείς να πεις τίποτα σίγουρα. Κι εγώ δεν είμαι. Είστε εσείς?
    Ας μας πουν αυτοί που ξέρουν. Και μας λένε: Κι εδώ στο antinews και αλλού. Και βλέπουμε και τις (όποιες) δικαστικές ή άλλες εξελίξεις. Έτσι διαμορφώνουμε την γνώμη μας. Ούτε όλοι οι υπουργοί είναι το ίδιο. Και έχεις και το βαρίδιο του ΠΑΣΟΚ. Αυτό πιστεύω.

    Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, δεν έχει προχωρήσει καμιά κάθαρση, αυτό είναι γεγονός. Τα "λιμά" "δίνουν" να φανεί ότι κάτι γίνεται.
    Αλλά κι εμείς δεν ψηφίσαμε Συριζα ή ΚΚΕ τον Ιούνιο του 2012, εε? Διαλέξαμε να προχωρήσουμε αργά και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Αυτό και γίνεται. Γιατί πτωχεύσαμε -μην ξεχνάτε- αλλά δεν γίναμε και πρώην ανατολικό μπλοκ!
    Εγώ είδα ακόμη ότι στην τελευταία διαπραγμάτευση με την τρόϊκα πολλά από αυτά που λέγαμε να περάσουν, πέρασαν. Μην τα απαριθμήσουμε τώρα.. Και σε κάποια δεν συμφωνούσε η τρόϊκα. Βλέπουμε και τι θα γίνει στο μέλλον και κρίνουμε. Δεν περνάμε καλά σίγουρα: Φόροι, περικοπές, αυξανόμενη φτώχεια..
    Αν μας κοροϊδέψουν πάλι, θα φερθούμε ανάλογα. Και θα 'ναι η τελευταία φορά. Άλλη ευκαιρία δεν έχει. Αν δεν φύγουν, θα τους διώξουμε, θέλουν δεν θέλουν. Απ' ό,τι φάνηκε δεν γίνεται αλλιώς..

    • Θόδωρος 17.06.2014 avatar
     Θόδωρος 17.06.2014 @ Θόδωρος 17.06.2014 03/01/2014 17:28:59

     "..Και θα ‘ναι η τελευταία φορά..".
     ΤΩΡΑ είναι η τελευταία φορά, να μην παρεξηγούμαι.. Ό,τι γίνει, έγινε. Μετά, καιρός να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, έτσι κι αλλιώς χαΐρι δεν θα 'χουμε δει..

    • daresome avatar
     daresome @ Θόδωρος 17.06.2014 03/01/2014 19:46:11

     Προφανώς και διαμορφώνουμε τη γνώμη μας … Και η δική μου λέει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για να «μας κοροϊδέψουν άλλη φορά». Ευκαιρίες τέλος …
     Οι λιγότερες δυνατές απώλειες που λέτε ότι διαλέξαμε, δυστυχώς αφορούσαν το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα και το ρουσφετοπελατειακό καθεστώς που είχε περίτεχνα περιπλέξει γύρω του. Δεν αφορούσαν καθόλου τον καθημερινό κόσμο. Και δεν ξέρω ποια θα ήταν αυτά τα «χειρότερα» και καταστροφικά που θα μας συνέβαιναν, σε σχέση μ΄ αυτά που βιώνουμε σήμερα. Γιατί οι λέξεις «φόροι, περικοπές, αυξανόμενη φτώχεια..» δεν είναι απλά ο αντίποδας της καλοπέρασης που δήθεν είναι το μόνο που χάσαμε. Εδώ επιχειρείται στυγνά βίαιη αφαίρεση εισοδήματος και περιουσιακών στοιχείων μιας ολόκληρης κοινωνικής τάξης για να μην διαταραχθεί το δίκτυο της εκμετάλλευσης που είχε στηθεί σε βάρος μας ..
     Ευκαιρίες λοιπόν τέλος. Γιατί δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια !

 2. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 03/01/2014 12:25:59

  Ελα ρε (συμπαθέστατε) Βύρωνα, όταν "ηγήθηκες" του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης , μιά τρύπα στο νερό έκανες κι'εσύ!

  Ναι ,το ήθος σου το χρειαζόμαστε ,αλλα αμάν πιά με τις "ηγεσίες"!

 3. martios avatar
  martios 03/01/2014 12:38:41

  H ανασύσταση της αγροφυλακής ήταν δέσμευση της ΝΔ.Τελικά,όπως επιβεβαιώνεται και από το άρθρο,η μόνη αμαρτία του Πολύδωρα στα 40 χρόνια
  της πολιτικής στράτευσης του πάντα με την ΝΔ ήταν ο διορισμός της κόρης του και συνεπώς με τα νυν ισχύοντα μάλλον ως παράδειγμα προς μίμηση παρά προς
  αποφυγή θα πρέπει να προβάλλεται.Βέβαια η χρονική συγκυρία για την ίδρυση
  νέου δεξιού κόμματος είναι εντελώς αρνητική αφού δεν πρόκειται να αποσπάσει
  ούτε έναν από το συνεχώς ογκούμενο κύμα(μάλλον τσουνάμι) των ψηφοφόρων
  ΝΔ που κατευθύνονται στην ΧΑ, τουλάχιστον για όσο χρόνο θα παραμένει στην
  φυλακή ο Μιχαλολιάκος για το περιεχόμενο των βιβλίων του, όπως επισήμως
  απεφάνθησαν οι δύο ανακρίτριες απορρίπτοντας τις αιτήσεις αποφυλακίσεως
  αυτού και του Παπά.

  • Γιαδικιάρογλου avatar
   Γιαδικιάρογλου @ martios 03/01/2014 18:58:36

   Μην είσαι σίγουρος για την "μοναδική του αμαρτία".

 4. Ρηνα avatar
  Ρηνα 03/01/2014 12:39:34

  ..."αν κληθω..." σιγα μεγαλε, ολη μας η εννοια ειναι να σε καλεσουμε......
  Ε ρε μπουμπουκια που θρεφαμε στο κορφο μας.....

 5. Asxetos avatar
  Asxetos 03/01/2014 12:54:09

  Ναί συμφωνώ με τον φάκτορα στην ανάλυσή του για τον Βύρωνα και επιπλέον προσθέτω πως θα έπρεπε να εφαρμόσει τον Ιαπωνικό ιπποτικό κώδικα τιμής που μετάφρασε στα Ελληνικά (επειδή απέτυχε).
  Όμως στα πολλά που είπε για τις πυρκαγιές και άλλες ταραχές μίλησε και για τους ακροαριστερούς , αναρχικούς κλπ χαρακτηρίζοντάς τους υπόπτους και φωτογραφίζοντας ΣΥΡΖΑ (όταν ήταν υπουργός) αλλά μετά το πήρε πίσω!! Τελικά πότε έλεγε αλήθεια πρίν ή μετά!!

 6. θηραία avatar
  θηραία 03/01/2014 13:25:27

  Το puzzle συμπληρώνεται... η εικόνα είναι ένα δέντρο...μια ελιά.
  Με την αριστερή και τη δεξιά της πλευρά, με το Σημίτη και τον Πολύδωρα απο δω κι από κει άγρυπνους αγροφύλακες του πολύτιμου δέντρου της αγίας οικογένειας!
  Τόσο οικολογικά μεθοδεύεται τώρα η κατάληψη της εξουσίας;

  • θηραία avatar
   θηραία @ θηραία 03/01/2014 17:43:20

   ...ή το πάνε "ελιά, ελιά και Κώτσο ......" ?

 7. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 03/01/2014 13:39:21

  Ἄν κληθεῖ,πεῖτε του νά βρεῖ ἕνα καλό κλαδί στό κέντρο τῆς ἐλιᾶς γιά νά καθίσει. Κι άν ὁ στύλος εἶναι κι ὄρθιος,θά βολευτεῖ ἀκόμη καλύτερα...
  Τί τά θές ὅμως,ἐδῶ στή Καστοριά ψηφίζουν σουρωμένους ἀρχιμανδριτάδες,
  δέ θά ψηφίσουν στήν Ἀθήνα τό Βύρωνα τό Στυλίτη;...

  • tak avatar
   tak @ Κυθήριος 03/01/2014 14:07:20

   Φίλε μου Κυθήριε, κάτι τέτοιοι "αναντικατάστατοι" αποτελούσαν και εξακολουθούν να αποτελούν πάντα "ασύμμετρη απειλή" για τη Νέα Δημοκρατία και το Δημοκρατικό πολίτευμα...

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ tak 03/01/2014 14:23:19

    Ἔτσι φίλε tak. Ἔχουν γεμίσει τά νεεκροταφεῖα ἀναντικατάστατους,μόνο ἡ πολιτική δέ λέει νά τούς ξεφορτωθεῖ...

   • Μεγαλες στιγμες avatar
    Μεγαλες στιγμες @ tak 03/01/2014 14:45:16

    Νομιζω πατησες λιγο παραπανω γκαζι...
    Ποτε και πως απειλησε την Δημοκρατια ο Πολυδωρας;
    Τα νομιμα=ηθικα,οι βουτιες απο τα μπαλκονια και η Κουαλα Λουμπουρ ειναι συνιστωσες της Δημοκρατιας;
    Τουλαχιστον ο Πολυδωρας δεν κρυβεται..!!
    Οσο για την ικανοτητα του ως Υπουργος ΔΤ βαλτε τον στη ζυγαρια απο τη μια πλευρα και στην αλλη βαλτε μαζι Πακη,Χρυσοχοιδη να δουμε που γερνει.

    • θηραία avatar
     θηραία @ Μεγαλες στιγμες 03/01/2014 20:21:28

     "Ποτε και πως απειλησε την Δημοκρατια ο Πολυδωρας;"

     ..όταν επέτρεπε στον "στρατηγό άνεμο" και τους εμπρηστές στρατιώτες του, να καίνε την χώρα από άκρη σε άκρη!

     • Μεγάλες στιγμές avatar
      Μεγάλες στιγμές @ θηραία 03/01/2014 23:34:31

      Τί εννοείς επέτρεπε;
      Και οι εκφράσεις του επειδή δεν τις καταλαβαίνει κάποιος δεν σημαίνει οτι είναι άστοχες.
      Υποθέτω οτι αν δήλωνε ''ο πούστης ο αέρας μας εχει ξεσκίσει αλλά θα τον νικήσουμε'' θα του εκανες like!!!

     • θηραία avatar
      θηραία @ Μεγάλες στιγμές 04/01/2014 17:14:44

      ..εκείνες τις μέρες δεν θα τις ξεχάσω ποτέ! ...όπως, δεν θα ξεχάσω ποτέ, τα ελικόπτερα που... ματαίως περιμέναν άνωθεν εντολές για να σηκωθούν, ή τις κραυγές των ντόπιων για εμπρηστές που ξεγλυστούσαν σαν αερικά... ή τις βλακείες που ακούγαμε από κάτι μεγαλόστομους πομπώδεις πολιτικάντηδες, που προτιμούσαν να ενημερώνουν τα κανάλια παρά να βρίσκονται στις αίθουσες επιχειρήσεων!
      ...μαύρες μέρες για την ιστορία μας!

  • sender avatar
   sender @ Κυθήριος 03/01/2014 19:33:57

   !!!

   • sender avatar
    sender @ sender 03/01/2014 20:02:01

    [Κυθήριε !!!]

 8. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 03/01/2014 13:39:53

  1. Άλλος ένας baby boomer προς αποχώρηση...ένας-ένας να φεύγουν...στας Αγγλοσαξωνικάς χώρας αναφέρεται ως: "Great Crew Change"...είπατε τίποτε;;;;

  2. Επιμένω πως πρέπει να ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους διοικητές στρατιωτικών μονάδων από το 1981 και εντεύθεν...στα περιουσιακά τους στοιχεία...τιμή σε όσους έχουν τιμήσει τα γαλόνια τους και ΑΣΤΙΚΑ δικαστήρια σε όσους παρανόμησαν...

  3. Μη ξεχνάμε και το σύντροφο Σταθάκη...να δώσουμε κάτι και σ'αυτόν ρε παιδιά...περνά δύσκολες μέρες...δεν μάζεψε λεφτά από τα κάλαντα ο άνθρωπος...ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΣΤΑΘΑΚΗ...

  4. ΑΣΧΕΤΟ: ξέρετε κάτι που δεν αντιλήφθηκε ουδείς για το νέο τρόπο αντιμετώπισης του κάθε είδους χρησιμοποιημένου πιονιού, εφόσον αυτό γίνεται...ενοχλητικό; Ενοχλητικό σε ποιούς θα ρωτήσει κάποιος ...
  Εμ...εδώ σας θέλω κάβουρες...
  Το είδαμε να συμβαίνει ήδη στην άλλη πλευρά του Αιγαίου: κυνηγάνε, πάντα μέσα σε νόμιμα πλαίσια, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...λέτε να...περάσει και σ'αυτή την πλευρά του..Αιγαίου;;;;;
  ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!

  • Τί να λέμε; avatar
   Τί να λέμε; @ Τί να λέμε; 04/01/2014 10:29:25

   Όσο αφορά το Νο 4, ο κύριος Σιούφας αντιλαμβάνεται τώρα τί εννοώ...ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

 9. Γιάννης Αυλακιώτης avatar
  Γιάννης Αυλακιώτης 03/01/2014 13:54:58

  Φάκτορα, ο αρχηγός της ΝΔ που θα καθαρίσει το κόμμα από τους γραφικούς και τα τζάκια θα επικρατεί εκλογικά για πολλά χρόνια. Δε γίνεται η παράταξη που παίρνει στα Πανεπιστήμια 40ρια, να καταλήξει να προσφέρει στον ψηφοφόρο αυτούς τους γραφικούς. Δες στα ψηφοδέλτια στα μεγάλα αστικά κέντρα που εν πολλοίς αναφέρονται σε παραπάνω από το 50% του λαού και θα γελάσεις. Ακόμα και οι καινούργιοι που μπαίνουν είναι πιο γραφικοί και από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Ακούω κάθε φορά να σχηματίζονται "επιτροπές" αξιολόγησης υποψηφίων... όσοι είχαν γνώση των επιλογών Τζανετάκη πριν το "νέο ξεκίνημα" και στα νούμερα που τοποθετήθηκαν μετά τη μοιρασιά των θέσεων από αγγέλου και Βαγγέλη μπορεί να συμπεράνει ότι μας δουλεύουν κανονικά.

 10. alex avatar
  alex 03/01/2014 14:14:45

  δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο απο τον κ.πολυδωρα..αν ακολουθησει και σαν προεδρος της ελιας οτι εκανε σαν προεδρος της βουλης, θα εχει μεγαλη επιτυχια στους ψηφοφορους που πιστευουν ακομα στα 'θα' των συγχρονων μαυρογυαλουρων..

  ακομα η επιλογη του μεσου ισως να μην ειναι τυχαια και εχει να κανει με την πιθανη χρηματοδοτηση ενος τετοιου σχηματος μιας και ο κατακερματισμος της πολιτικης σκηνης προσφερει σε πολιτικους δελφινους με στρογγυλεμενες ιδεες, πολιτικες και διασυνδεσεις σε επιχειρηματικα τζακια, να εμφανιστουν σαν σωτηρες που θα ενωσουν την κεντροδεξια, για να σωθει ετσι η ελλαδα απο τον κινδυνο μιας επελασης πεινασμενων για εξουσια και χρηματα πρωην πασοκων και αριστερων ομαδων που νιωθουν οτι ηρθε η ωρα να εκδικηθουν οσους δεν τους πηραν στα σοβαρα, στα χρονια της πολιτικης μοναξιας τους..

 11. Μωρίας εγκώμιον avatar
  Μωρίας εγκώμιον 03/01/2014 14:39:08

  Λέει αν κληθεί, από που και από ποιόν, μήπως εννοεί όταν κληθεί η κλάση του σε περίπτωση επιστράτευσης?
  Γιατί δεν πάει κατά μοναστηράκι μεριά σε κανένα παλαιοπωλείο μπας και πιάσει τίποτα γιατί για αρχηγό κόμματος ή οτιδήποτε άλλο περί τα πολιτικά μάλλον θα ατυχήσει.

 12. siganos avatar
  siganos 03/01/2014 14:47:32

  Την παιδεία του πάντως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Όσο για τα ρουσφέτια, αμάρτησε για τις θυγατέρες του, όπως λέει. Αλλά ο μόνος είναι; Σήμερα έχουν γεμίσει με Μεσσήνιους οι οργανισμοί του δημοσίου. Να σας πω ονόματα;

 13. ΑΚΤΗΜΩΝ avatar
  ΑΚΤΗΜΩΝ 03/01/2014 15:11:54

  Ηταν θεμα χρονου να σαλταρει τελειως. Αυτό που δεν καταλαβε είναι ότι και οι αλλοι στους οποιους αναφερετε είναι εξισου σαλταρισμένοι.

 14. Panagiotis avatar
  Panagiotis 03/01/2014 15:43:30

  Όσο ακολουθούσε τη γραμμή, κουβέντα για το Πολύδωρα. Τώρα που καταψήφισε, το γυρίσαμε στο "λούσιμο". Μπράβο ήθος, μπράβο λεβεντιά. Δηλαδή να καεί ο τόπος ελέω Τρόικας, παρά να μας προκύψει "ατύχημα".
  Πόσοι από τους ψηφοφόρους της ΝΔ έχουν φρικάρει από τα Μνημόνια και δηλώνουν το ΔΓ.ΔΑ στις δημοσκοπήσεις; Φοβάστε μη "μαζέψει" από αυτούς ο Πολύδωρας; Μην αδυνατίσει ακόμα η ΝΔ; Εάν χάσει, θα χάσει γιατί ανέλαβε μαζί με το "πεθαμένο ΠΑΣΟΚ" να γίνει το εγχώριο αναλώσιμο πολιτικό προσωπικό που εφάρμοσε την μνημονική πολιτική. Μια πολιτική που ξεκίνησε πολύ περίεργα από το ΠΑΣΟΚ και συνεχίστηκε από τη ΝΔ (αλήθεια που είναι τα 18 σημεία:). Και όχι μόνο αυτό αλλά τα στελέχη της έβγαιναν και βγαίνουν στα media και μιλάνε για "μονόδρομους" και άλλα τέτοια. Την ίδια στιγμή που το μνημόνιο κριτικάρεται και ελέγχεται ως αδιέξοδη συνταγή εκ των έσω, η συγκυβέρνηση αντί να εκμεταλλευτεί τα όποια ρήγματα στη πλευρά της Τρόικας, λειτουργεί σαν πρακτορείο του πλέον σκληρού τμήματος της Τρόικας.
  Διαβάστε στο antinews το άρθρο του Γεωργίου Ι. Μάτσου με τίτλο " Ελάφρυνση χρέους: αναγκαιότητα ή φενάκη".

 15. perastikos avatar
  perastikos 03/01/2014 16:04:00

  Τελικά ολους εσάς δεν σας βρίσκει κανείς πουθενά. Ουτε στο κρύο ούτε στη ζέστη!
  Δεν σας έκανε η Ντόρα, θέλατε Σαμαρά. Μετά ενοχληθήκατε από τον Καμμένο ενώ όσο ήταν στην Ν.Δ. ήταν παλικάρι. Μετά βρίζατε τον Μαρκόπουλο που τον ακολούθησε στους ΑΝ.ΕΛ. αλλά τον χειροκροτούσατε όταν επέστρεψε στην Ν.Δ. Το ίδιο και με τον Σταμάτη, τον Ζώη ή τον Νικολόπουλο. Ο Πολύδωρας που εκλέγεται ανελλιπώς 33 χρόνια στην Ν.Δ. και δεν ξέρω από πόσα υπουργεία εχει περάσει ήτανε κάποτε καλός, αλλά τον κάνατε τελευταία γραφικό! Εκει που κοροϊδεύατε τον Γεωργιάδη και αυτός την Ν.Δ., τώρα αυτός γλείφει εκει που έφτυνε και εσεις τον έχετε αναγάγει σε πολιτική προσωπικότητα. Εκει που είχε εξαφανιστεί η Ντόρα όταν έκανε τελευταία 2-3 δηλώσεις αρχισατε να μιλάτε πάλι για συνομωσιολαγνείες! Εκει που κάποτε μιλούσατε για το ανερχόμενο αστερι της πολιτικής στο πρόσωπο του Τσίπρα εδώ και ένα χρόνο δεν κάνετε τιποτα άλλο από τον να γράφετε άρθρα και χλευαστικά σχόλια για ότι λεει και ότι κανει. Πριν από 4 χρόνια είχατε γίνει όλοι Σαμαροφυλακες. Τους τελευταίους μήνες τον κατακρίνετε και ενδεχομένως εσείς οι ίδιοι να τον λιθοβολείτε σε λίγο καιρό. Ελεος! Βουλώστε το επιτέλους και κάντε την αυτοκριτική σας.

  • Free Democrat avatar
   Free Democrat @ perastikos 03/01/2014 16:54:13

   +1000

  • Γιαδικιάρογλου avatar
   Γιαδικιάρογλου @ perastikos 03/01/2014 18:57:04

   Σώπαα!
   1) Εάν είχες πάει αγαπητέ στο γραφείο του Καμμένου όταν ήταν στη ΝΔ-πριν να γίνει υπουργός- έβλεπες έναν ανερμάτιστο πολιτικό, αλαζόνα να σε κοιτάει από την κορυφή του Εβερεστ και στον τοίχο ένας χάρτης με τις συνοικίες που βρίσκονταν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του.Ολους τους έβλεπε και τους αντιμετώπιζε ως ψήφο και μόνον.
   2) Τα της Ντόρα τα γνωρίζουμε. Είναι αντίθετα από αυτά που περιγράφεις. Οταν δεν βγήκε αρχηγός της ΝΔ έφυγε γιατί δεν μπορούσε να ανθέξει το του Σαμαρά τρόπαιον και είπε ότι δεν θα ξαναγύριζε. Μετά εκείνη ήταν που έλειχε εκεί που έπτυε προηγουμένως.
   3) Ο Βύρωνας πάντα ήταν ένας "βαρεμένος" με την αρχαιοπρέπεια του λόγου του και περισσότερο τον ένοιαζαν οι πομφόλυγες που εκστομούσε παρά το περιεχόμενό τους. Δεν τον ενδιέφερε η συλλογική προσπάθεια στο πλαίσιο του κόμματος αλλά η ηγεσία. Εξ ου και η υποψηφιότητά του για πρόεδρος του κόμματος και η αποτυχία του.
   Τέλος, αν θέλουμε να μιλήσουμε για τον Νικολόπουλο, γνωρίζουμε την (αν)ικανότητά του από το βραχύ της υφυπουργικής του καρριέρας.
   Εν κατακλείδι, όπερ έδει δείξαι.

   • Μάστορας avatar
    Μάστορας @ Γιαδικιάρογλου 03/01/2014 19:48:04

    Ναι άλλα αυτά δεν τα λέγατε όσο ήταν στο κόμμα όλοι αυτοί, τους βρίζεται αν διαφωνήσουν και φύγουν. Αυτό εγώ το λέω υποκρισία.

    • Γιαδικιάρογλου avatar
     Γιαδικιάρογλου @ Μάστορας 04/01/2014 09:13:18

     Καλά είναι δυνατόν να τον διαγράφει κανείς χωρίς αφορμή; Οι αιτίες σοβούσαν αλλά δεν είχε εκφράσει τόσο προκλητικά την επιθυμία του να μην δουλεύει για την ομάδα αλλά για τον εαυτό του.
     Αν δεν μάθεις να είσαι δεύτερος ποτέ δεν θα γίνεις πρώτος.

 16. Panos avatar
  Panos 03/01/2014 22:41:49

  Eμένα πάλι μου θυμίζει Βενιζέλο σε δεξιά έκδοση.... Η αρχομανία σε όλο της το μεγαλείο.
  Λόγια, λόγια, λόγια..., στομφώδεις ιστορικές αναδρομές, επίδειξη γνώσεων, έπαρση, λογοπαίγνια και γενικώς ακατάσχετη ανάγκη προσωπικής προβολής.

 17. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 04/01/2014 01:39:41

  Αν ο διορισμος της κορης, και η επανασύσταση της Αγροφυλακης είναι τα βασικα αμαρτήματα του Βυρωνα, τοτε σιγουρα είναι απ τους καλυτερους. Για το δε ''Στρατηγο Ανεμο'', όποιος κανει πλακα με αυτή τη φραση, μαλλον δεν εχει τυχει ουτε σε φωτια από ...ψησταριά. Συγγενης μου 30 χρονια Πυροσβεστης ''πρωτης γραμμης'' μου ελεγε τοτε ότι ''ετσι'' ακριβως είναι. Επισης μερικοι ΝΔκρατες (?) ξεχασανε τι λεγανε τοτε, για το ποσο ....περιεργες ηταν αυτές οι ταυτόχρονες τεράστιες φωτιες (σε εποχές που ο Κ.Καραμανλης εκανε συγκεκριμένες επιλογες σε διεθνες επιπεδο....)

  (όποιοι νομιζουν ότι οι ιδιοι, ή καποιοι αλλοι είναι αναμάρτητοι, ας το αφησουν καλυτερα, μην χαλασουμε τις καρδιες μας μερες που είναι...)

 18. Agrofylakas avatar
  Agrofylakas 04/01/2014 03:51:14

  Νομίζω ότι ο 'Περαστικός' πιο πάνω έχει κομματάκι δίκιο!
  Αν ο Πολύδωρας είναι τέτοιο αχρείο υποκείμενο τι χρειάζονται τέτοια άρθρα? για να αποδείξουν το προφανές?
  Τι μήνυμα στέλνει όποιος κλωτσαει ένα πτώμα στο έδαφος?
  Πιστεύω και ελπίζω ότι οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να ανοίγουν συζητήσεις για σημαντικά θέματα πολιτικής, όπως:
  1. Η εκλογή υποψηφίων βουλευτών από την βάση.
  2. Η δραστηριοποίηση του ΟΑΕΔ στην συλλογή και δημοσιοποίηση καταστάσεων ανέργων και η προώθηση των ανέργων σε δουλειές.
  3. Η επιστολική ψήφος των ομογενών, πόσες ακόμη δεκαετίες πρέπει να περάσουν για να εκπληρωθεί η συνταγματική επιταγή.
  4. Η συνεχιζόμενη πρόσληψη και προαγωγή των δικών τους παιδιών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
  5. Η ασφάλεια της υπαίθρου (Αφού η Αγροφυλακή ήταν αμαρτία του Πολύδωρα, ποιος θα προστατεύσει τα αγροκτήματα και τους αγρότες από τους γύφτους (και άλλους, και άλλους) που έχουν εκθρασυνθεί, η αστυνομία? ψάξτε το!

 19. ΓΕΩΡΓΙΟΣ β-ΛΑΚΩΝ avatar
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ β-ΛΑΚΩΝ 04/01/2014 10:16:28

  Όλα στην "επιχείρηση αντιμετώπισης του κινδύνου Χρυσή Αυγή": τώρα Βύρωνας, Φράγκος, Μαρκεζίνης (και ποιός ξέρει ποιά άλλα ...παιδιά), όπως άλλοτε Καρατζαφέρης, Καμμένος και λοιποί άγ(ρ)ιοι πατριώτες... Έλα όμως που ο "κυρίαρχος" τόχει πιάσει το ...υπονοούμενο και θέλει γνήσια και βάρβαρη εθνικιστική τιμωρία για τις δύο πραγματικές εγκληματικές συμμορίες...

 20. Aristophanes B. avatar
  Aristophanes B. 04/01/2014 14:37:51

  Οι ελληνες ομως * τα προβατα *; μηπως θελουν Βυρων βασιλια και ας ειναι με κουτσολια.!

 21. ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ 04/01/2014 21:20:29

  Αγαπητέ Μικρασιατη,
  Κάποιοι με το δικό σου σκεπτικό έφεραν στην εξουσία ανθρώπους σαν το Πολυδωρα.Δεν μπορείς να λες ότι είναι λιγότερο αμαρτωλός από τους άλλους,αρα
  είναι ο καλύτερος.Τι είδους έκπτωση είναι αυτή? Δέχεσαι δηλαδή ότι αυτή η χωρα δεν διαθέτει τίμιους ανθρώπους και επομένως συμβιβαζόμαστε με τους λιγότερο απατεώνες. Οι πολιτικοί των ρουσφετιών,των μιζων,της διαπλοκής είναι
  ΌΛΟΙ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ.Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι απατεώνες .Μπορει να υπάρχουν στο ποινικο δικαιο,οχι όμως στην ΠΟΛΙΤΙΚΉ. Εσύ προφανώς θα ξαναψηφιζες Πολυδωρα μετά από όσα ξέρεις για αυτόν.Μετά όμως μην ψάχνεσαι για το πως έφτασε εδώ αυτή η χωρα...

 22. Πριτσαπίδουλας Χρήστος avatar
  Πριτσαπίδουλας Χρήστος 05/01/2014 20:18:15

  Πέστε μου έναν -έναν- πολιτικό αρχηγό που να μην είναι παλαιοκομματικός. Δοκιμάστε... (και ο Τσίπρας).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.