#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/05/2011 07:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Εγγύηση" για τα μέτρα της Αθήνας είναι ο ...Θ. Πάγκαλος



Η κυβέρνηση, η οποία βάλθηκε να μας πείσει ότι (μας) δουλεύει, ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα για το κέντρο της Αθήνας, μετά τις 11 το βράδυ. Άραγε φοβήθηκε μήπως τις κλέψουν τις ρηξικέλευθες ιδέες που κατέθεσε κατά κύριο λόγο η Τ. Μπιρμπίλη; Αυτό δεν το πιστεύουμε κι όπως είχαμε γράψει πριν μερικές ώρες, δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από ένα σχέδιο ευχολογίων και μέτρων που δεν υλοποιούνται άμεσα και εύκολα. Διότι η κατάσταση στο κέντρο απαιτεί άμεσες λύσεις, όχι μακέτες.

Το βασικό πρόβλημα του κέντρου είναι ασφαλώς η παντελής έλλειψη ασφάλειας και η εγκαθίδρυση του φόβου. Είτε είναι οι χιλιάδες μετανάστες, είτε είναι οι συμμορίες, είτε οι σωματέμποροι, οι ναρκομανείς, οι ακροδεξιοί, οι αναρχικοί ένα είναι το αποτέλεσμα. Ο κόσμος που απέμεινε στις περιοχές αυτές, δε βγαίνει από το σπίτι του. Αυτό λοιπόν πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση προτού ανακοινώσει τα σωστά αν και άτολμα φοροκίνητρα που ανακοίνωσε.

Οι πεζές περιπολίες, η ενίσχυση της αστυνόμευσης δεν είναι μέτρα αν δεν υπάρξει η αντιμετώπιση της αθρόας εισόδου μεταναστών στην Αθήνα. Διότι θα τους πιάνουν, θα γεμίσουν οι φυλακές και θα συνεχίσουν να έρχονται από τον Έβρο κι άλλοι. Ούτε κέντρα υποδοχής υπάρχουν, ούτε ο Έβρος προστατεύεται, ούτε τα θαλάσσια σύνορά μας είναι απροσπέλαστα. Αρα το χάος θα συνεχίσει να υπάρχει.

Επομένως τι νόημα έχουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν;

Δίνει κίνητρα όπως μειώσεις αντικειμενικών αξιών έως 50% σε Μεταξουργείο, Κεραμικό, Γεράνι. Επίσης, φοροαπαλλαγές για αποκατάσταση κτιρίων, επιδοτήσεις ενοικίου, ζωγραφιές στα κτίρια κ.λπ. Μα γιατί μόνο στις τρεις αυτές περιοχές. Ο Αγιος Παντελεήμονας ή τα Πατήσια δεν έχουν δηλαδή πρόβλημα;

Επίσης, προτάθηκε η μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων σε φοιτητικές εστίες. Ποιος φοιτητής ή ποιο νεαρό ζευγάρι θα πάει να μείνει στο χάος;

Εν πάση περιπτώσει, για να μην είμαστε μεμψίμοιροι, είναι θετικό  ότι στην κυβέρνηση κατάλαβαν έστω κι αργά ότι κάτι τρέχει στο κέντρο κι ότι αν δεν πάρουν μέτρα θα σκάσει η βόμβα.

Τώρα αν τα μέτρα θα μείνουν στα χαρτιά ή θα υλοποιηθούν κανείς δεν το ξέρει. Όταν, όμως, δίνονται τόσο αργά τα σχέδια της κυβέρνησης κι όταν εμπλέκονται καμιά δεκαριά υπουργοί, μάλλον θα πάμε σε Βατερλό. Αντί να γίνει ένας φορέας πάνω από όλους, έχουμε ένα κατακερματισμένο σχέδιο που το μόνο που θα το ενώνει είναι ο… Θ. Πάγκαλος. Τεράστια επιτυχία…

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 17/05/2011 07:54:08

  οχαοχαοχαοχαο
  Τα μέτρα είναι έκθεση ιδεών επιπέδου δημοτικού.
  Η Κυβέρνηση συνεχίζει να είναι αποκομένη από την πραγματικότητα.
  Και για την Κερατέα θα είναι υπεύθυνος ο Πάγκαλος?

 2. spiros avatar
  spiros 17/05/2011 07:57:21

  Μέτρα για κλάματα . Ο Πάγκαλος εμπνέει την κόντρα με τον Παπουτσή. Δηλαδή θα δούμε την μάχη της Κερατέας ή την μάχη της Αθήνας;

 3. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 17/05/2011 08:43:59

  Ε, αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Όταν το άκουσα χθές μου ήρθε ακατάσχετος γέλωτας γιατί σκεφτόμουνα -για πολλοστή φορά- ότι όταν κλεφτης σου κάνει ζημιά τον...καλείς να διορθώσει το κρίμα; Οι πιθανότητες επιτυχίας θα ήταν πολλαπλάσιες αν, φερ΄ειπείν, εβαζε τον...Παλαιοκώστα. Αυτός τουλάχιστον διέχεε τα "κέρδη του" στους συγχωριανούς του και σε άλλους αποδεδειγμένα ανήμπορους. Ήμαρτον Κύριε...

  • juliet avatar
   juliet @ Νίκος Αργεάδης 17/05/2011 08:53:21

   Αν σκοτώσεις τον κλέφτη πας φυλακή,10 χρόνια έφαγε ο γέροντας στη Ηλεία απο δικαστήριο της Πάτρα,εκει θα σε επιδοτούνε για να σε σφάξουνε ,να μη σου μείνει και κάτι έστω και μεταθάνατο.Αθάνατο Πασοκ!!!

   • juliet avatar
    juliet @ juliet 17/05/2011 08:57:26

    Τώρα θυμήθηκα τον Παΐτέρη,πριν απο καιρό έπεσε θύμα του κάνανε το σπίτι ερείπιο και βγήκε και έλεγε:Εγώ δε θέλω τα λεφτά ,να έρθουνε να μου το ξαναφτιάξουνε ,λες να το υιοθέτησαν απ΄αυτόν;

    • Dora avatar
     Dora @ juliet 17/05/2011 23:10:20

     ποις ειναι ο Παιτερης?

 4. juliet avatar
  juliet 17/05/2011 08:49:10

  Καλημέρα,για την Κερατέα θα είναι η κα Πάγκαλου;σωστά το είπα; η κυρία του κυρίου τύποις και τιμής φέρει το επώνυμο του άνδρα της.Χρόνο πάνε να κερδίσουνε,παλιά τακτική.Εχουνε να δώσουνε την επιδότηση του ενοικίου απο το 2009 και τώρα τους είχανε καλέσει να δώσουνε ξανα τα δικαιολογητικά και θα βρούνε χρήμα για νέες επιδοτήσεις,πλακίτσες για πράσινα παιδάκια σε πράσινο λουνα-πάρκ.
  Χθές μου είπε μιά φίλη ,ήτανε στο στρατό,ότι για κάθε αλλό που του δίνουμε πολιτικό άσυλο 500Ε ,πέφτουνε το μήνα.Τι να σου πω ,πολλά τα πράσινα μαγαζάκια ,γι΄αυτό το παιδί έλεγε,λεφτα υπάρχουν,πούνε η κόρη να μας αναλύσει το θέμα,ΥΠ.ΕΞ τόσα χρόνια ,μόνο πριόνισμα καρεκλών έμαθε .....απο ότι φαίνεται.

  • Orestios avatar
   Orestios @ juliet 17/05/2011 09:03:53

   Θα σε μηνύσει που την αποκαλείς έτσι η μαντάμ.
   Επίδομα λαθρομετανάστη?
   Μετά περιμένετε να πάμε μπροστά?
   Οι Αμερικανοί τουλάχιστον έχουν ένα κράτος που λειτουργεί.
   Η Κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ.

   • juliet avatar
    juliet @ Orestios 17/05/2011 09:40:35

    @Ορέστιο,
    Ξέρω οτι σε περίπτωση πολιτικών προσφύγων και εφ΄όσον έχουνε ελληνική υπηκοότητα (μιλάμε για Ελληνες),βάσει διακοινοτικών συμφωνιών δίνονται αποζημειώσεις,απο το κράτος που έφυγαν.
    Οι πολιτικοί πρόσφυγες της Ρουμανίας μέχρι 48,με το αρθρο 24 της Συνθήκης Ειρήνης με τη Ρουμανία ,μέσου Ειδικού Τμήματος Διπλωματικής αποστολής Ελβετίας 1948 αποζημειώθηκαν απο την κυβέρνηση της Ρουμανίας ,άλλο αν οι εδώ τους φάγανε μέρος των χρημάτων...αιώνιοι Ελληνες ,η δυστυχία του άλλου θησαυρός για μερικούς..... Και μιλάμε για χρήματα,του πατέρα μου ήτανε ή 1000 χρυσές λίρες ή 3000 δολλάρια,το πόσα πήρε ;άστο.Ετσι για την ιστορία.

    • Orestios avatar
     Orestios @ juliet 17/05/2011 09:54:38

     Φρίκη

    • Dora avatar
     Dora @ juliet 17/05/2011 23:08:55

     Juliet,
     Φρικη!!!
     Να ηξεραν τι θα πληρωσουν αυτοι που ταφαγαν!Για να τους λυπασαι ειναι κι αυτους και τα παιδια τους.Το αδικο δεν ευλογειται.Ανεμομαζωματα,διαβολοσκορπισματα!
     Ετυχε να το δω αυτο.Μου ειχε πει ο πατερας μου μια τετοια ιστορια.Οπως υπαρχουν νομοι φυσικοι,υπαρχουν και πνευματικοι...

 5. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ avatar
  ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 17/05/2011 09:00:25

  ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ Η ΚΛΑΙΜΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

 6. juliet avatar
  juliet 17/05/2011 09:20:37

  Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας ,δεν έχουνε περιπολικά και παίρνουνε ταξί να πάνε όπου τους καλούνε ,τώρα στον ΑΝΤ 1......εγγύηση ο Πάγκαλος ,το προΐον μάπα αλλά η εγγύηση .......βαρεών βαρών,η Αθήνα ΧΑΟΣ...με όλα τα δεινά και οι άνθρωποι σκουπίδια ,εξαναγκασμός για να εγκαταλήψουν τα σπίτια τους .
  Και στα βόρεια προάστεια συζητούνε για τους κακόμοιρους που πεινάνε, πλακώθηκα μόνο που δεν με είπανε φασίστρια και όταν είπα εγώ έμενα εδώ(οι δικοί μου ήτανε από το-50) εσείς ηλθατε εδώ ,γιατί δεν πήγατε να μείνετε σ' αυτά τα μέρη και να είσαστε και κοντά να τους ταΐζετε και να τους φέρετε στο ίσιο δρόμο,μούγκα...

 7. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/05/2011 09:30:04

  Δυστυχώς, λυπάμαι που θα το πω, το απεύχομαι, αλλά αυτοπροστατευθείτε σαν αστακοί διότι αυτά τα ΜΗ-μέτρα θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια και σε άλλα ΘΥΜΑΤΑ.
  Αυτοί θα είναι αθώοι πολίτες, αστυνομικοί, και λαθρομετανάστες σε συμπλοκές μεταξύ τους.

  Τα μέτρα είναι 5:
  1. Σφράγισμα των ανατολικών συνόρων τώρα από το στρατό
  2. Ακύρωση του νόμου της παροχής Ιθαγένειας (λένε ότι έχουν αρχίσει και παίρνουν Αφγανοί την ιθαγένεια)
  3. Κατέβασμα του στρατού στην Αθήνα για να συνδράμει την αστυνομία και τη δημοτική αστυνομία
  4. Απελάσεις των βαρέως αδικησάντων για να αποσυμφορηθούν τα σωφρονιστικά ιδρύματα (70%)
  5. Γραφείο ταχύτατων επαναπατρισμών
  (είναι 30.000 αυτή τη στιγμή που έχουν εκφράσει επιθυμία να φύγουν)

  Χθες κινητοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις των ΕΚΑΜ για να συλλάβουν λέει κάτι ακροδεξιούς που είχαν ταμπουρωθεί με βαρύ οπλισμό στο κτιριο.

  Τελικά ήταν τρεις Ιρανοί εξαρτημένοι από ουσίες και είχαν διαφορές μεταξύ τους.

  Όσο παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ιδεοληψίες της γενιάς του πολυτεχνείου και της προοδευτικότητας θα είναι υπόλογοι για το επόμενο αίμα.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ αλλενάκι 17/05/2011 09:45:03

   Να σου πω και άλλα;
   Ασκηση πίεσης στις χώρες προέλευσης, μέχρι και με ανάκληση πρέσβεων.
   Την προηγούμενη εβδομάδα η Πρεσβεία του Μαρόκου οργάνωνε εβδομάδα γνωριμίας και γαστρονομίας σε μεγάλο αθηναϊκό ξενοδοχείο, με δώρα (ταξίδια στο Μαρόκο κλπ).
   Αυτό θα τους κάψει: Να βγάλει η Ελλάδα ταξιδιωτική οδηγία για το Μαρόκο, οι βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, είναι οι μεγαλύτεροι ληστές, καταλαμβάνουν αυθαίρετα μέχρι και πανεπιστήμια (βλ. Υπατία) και την ίδια τη στιγμή το ισλαμιστικό Μαρόκο ΑΡΝΕΙΤΑΙ να τους δεχθεί πίσω.
   Και εξακολουθούν μερικοί δικοί μας να πηγαίνουν για διακοπές στη χώρα αυτή.
   Να τους χτυπήσουμε εκεί που τους πονάει.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ΒΙΣ 17/05/2011 10:30:48

    Για αυτά απαιτείται Κυβέρνηση με Εθνικά ούμπαλα.

    Και αυτή μόνο τέτοια δεν είναι.

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ αλλενάκι 17/05/2011 10:31:47

     Αυτοί ακούνε Εθνικός και παθαίνουν ΕΠΙΛΗΨΙΑ.

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 17/05/2011 09:57:31

   Κατάργηση του σημερινού συστήματος οπλοκατοχής, που ευννοεί το λαθρεμπόριο όπλων και μειώνει το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες, αφού η αστυνομία είναι πια ανύπαρκτη.

 8. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/05/2011 09:36:37

  Όταν εκλιπαρούσαμε "Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια γιατί δίνει το λάθος σήμα" χαμογελουσαν σαρδώνεια και σαδιστικά.

  Τώρα το αίμα των νεκρών πέφτει επάνω τους.

  Από που και ως που δίνει η Ελλάδα ιθαγένειες σε Πακιστανούς μετανάστες κατ' απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης;

  Ποιος αποφάσισε η Ελλάδα να γίνει επαρχία του Πακιστάν και της Αφρικής;

  "Κατ' απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια:"
  ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ὁ Πρωθυπουργὸς Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε τὴν Τρίτη τὴν ἀποδοχὴ ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τῆς ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ τοῦ Πακιστὰν γιὰ τὴν ἀπόδοση ἰθαγενείας καὶ δικαιωμάτων ψήφου στοὺς Πακιστανοὺς μετανάστες. Μιλῶντας στὸ πρωθυπουργικὸ μέγαρο στὸν Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβυ και προσωπικὸ ἐκπρόσωπο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ, ὁ Γκιλάνι ἐξέφρασε τὴν ἐλπίδα ἡ ἐπίσκεψη τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ἀργότερα μέσα στο χρόνο νὰ ξαναζωντανέψει τὶς διμερεῖς σχέσεις μεταξὺ τῶν δύο χωρῶν. Ὁ Γκιλάνι ἐζήτησε νὰ προγραμματισθοῦν διμερεῖς πολιτικὲς διαβουλεύσεις καὶ νὰ συναντηθεῖ μεικτὴ Οἰκονομικὴ Ἐπιτροπὴ πρίν ἀπὸ τὴν ἐπίσκεψη, ὥστε νὰ προετοιμάσει τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἐπιτυχία τῆς ἐπισκέψεως."

 9. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 17/05/2011 09:38:10

  ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ...ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΤΩΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ!

 10. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 17/05/2011 09:57:18

  Μεγάλη ευκαιρία να βγει ο Σαμαράς μπροστά, εκφράζοντας την άποψη του 90% των Ελλήνων για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

  Τα προβλήματα και οι λύσεις είναι γνωστά σε όλους.
  Βούληση και αποφασιστικότητα δεν υπάρχουν.

  Να ζητήσει μεθαύριο στη Βουλή δημοψήφισμα με ερώτημα το κλείσιμο των συνόρων και την άμεση απέλαση των παρανόμων.
  Και να δεσμευτεί ότι θα κάνει το δημοψήφισμα η Ν.Δ. ως κυβέρνηση.

  Μόνο με την εξαγγελία, εισπράττει τουλάχιστον 5% από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους.

  Ιδού η Ρόδος...

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Γιάννης Καλαματιανός 17/05/2011 10:36:30

   Εμένα δεν με ενδιαφέρει η εξαγγελία για το θεαθήναι και τα ψηφαλάκια.

   Εμένα με ενδιαφέρει να με πείσουν ότι το πιστεύουν και θα το κάνουν πράξη.

   "Η πολιτική αβρότητα σκότωσε τη γάτα..."

   Σήμερα η υπεύθυνη μεταναστευτικού στο Δήμο δημοτική σύμβουλος και βουλευτής έλεγε "στηρίξτε τα μαγαζιά των μεταναστών".

   Ποια μαγαζιά ποιων "μεταναστών";

   Τα μαγαζιά των "μεταναστών" τα στηρίζουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες διότι οι μαγαζάτορες είναι πρώην λαθρομετανάστες που απέκτησαν με τους γνωστούς τρόπους χαρτιά.

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ αλλενάκι 17/05/2011 13:51:28

    Είναι και ρουφιάνοι αλλά και κλεπταποδόχοι.

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ Κοντη Λιζα 17/05/2011 15:13:31

     για να πάρουν χαρτιά το πρώτο είναι εκ των ουκ άνευ...

 11. Orestios avatar
  Orestios 17/05/2011 09:58:58

  Ποιός λογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν να εγκαταστήσει πληθυσμό σε περιοχή με τεράστια εγκληματικότητα??????
  Μόνο οι ιδεοληπτικοί του Πασοκ.
  Με εκθέσεις ιδεών δεν λύνεις προβλήματα.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Orestios 17/05/2011 10:12:28

   Ποιος φοιτητής θα πάει;
   Ποιο νεαρό ζευγάρι θα αγοράσει σπίτι;

   Και με ποιο δικαίωμα πριμοδοτούν με φορολογικά κίνητρα μια περιοχή π.χ. του κέντρου και τιμωρούν τις άλλες με απανωτές αυξήσεις αντικειμενικών;...

   Δεν το κατάλαβα αυτό!

   Αυτό είναι ξεκάθαρη ΕΝΤΟΛΗ του Μεγάλου Real Estate!

   Κανένας φτωχός δεν θα πάει να αγοράσει ή να εγκατασταθεί εκεί αν δε λυθεί η εγκληματικότητα.

   Το Mεγάλο Real Estate αντέχει να αγοράσει και να τα κρατήσει κλειστά για αργότερα.

   • Orestios avatar
    Orestios @ αλλενάκι 17/05/2011 10:33:07

    Tα μέτρα είναι για να υπάρχει φοροαπαλλαγή σε εταιρίες real estate τελικά.
    Κάποιοι τα πήραν από την Κυβέρνηση και τώρα γράφουν εκθέσεις ιδεών?

   • Γιώργος Μεσσηνία avatar
    Γιώργος Μεσσηνία @ αλλενάκι 17/05/2011 10:57:14

    Θα πάτε άκλαφτοι νέοι μου, αλλά με χαμηλό φπα βρε!

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ αλλενάκι 17/05/2011 16:46:57

    αλλενάκι, να σου εξηγήσω: στο Μεταξουργείο-Κεραμικό έχουν αγοράσει (φθηνά) οικόπεδα πολλοί υπάλληλοι του ΥΠΠΟ και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, εν γνώσει της βεβαιότητας αναβάθμισης των περιοχών αυτών, εδώ και αρκετά χρόνια.

 12. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/05/2011 10:07:00

  Εξιχνιάστηκε το ένα έγκλημα (από τα πολλά διαμελισμένα πτώματα) της χωματερής. Είχε βρεθεί Πακιστανός και ο γιός του.
  Αλβανός ο δράστης.

  Δραπέτευσε από το ψυχιατρική κλινική στην Πάτρα Αφγανός που θεωρείται εξαιρετικά ασταθής ψυχολογικά. Αναζητείται σε όλη την περιοχή.

  Είμαστε στη φάση της αυτοτροφοδότησης και του εγκλήματος και της ψυχοπάθειας.

  Και στο υπουργικό είπαν "να μη χάσουμε την προοδευτικότητά μας"...

  Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με Αυτιστικούς.

  Μα δεν αντιλαμβάνονται ότι η εγκληματικότητα θερίζει και τους προστατευόμενούς τους λαθρομετανάστες;

  Γιατί τους Έλληνες τους έχουν γραμμένους, αυτό το εμπεδώσαμε πια...

  Κάθε συνταξιούχος που χάνεται μια σύνταξη λιγότερη για τα νεοφιλελεύθερα κτήνη του ΔΝΤ.

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 17/05/2011 10:33:52

   Συμφωνώ αλλενάκι.
   Η Κυβέρνηση είναι αυτιστική τελικά.

   • Βασίλης avatar
    Βασίλης @ Orestios 17/05/2011 10:53:56

    Μήπως θα ήταν καλύτερα να δώσει σύνταξη η κυβέρνηση σε όλους τους μετανάστες για να πάνε άλλου να την φάνε και μετά απο ένα χρόνο να τους την κόψει όπως έκανε και με τους γηγενείς χαχόλους;

 13. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 17/05/2011 10:17:10

  Bravo Yiorgo, poli oreo...
  Kalo to Yiorgo...

 14. προβοκατορας avatar
  προβοκατορας 17/05/2011 10:42:42

  Χα χα, ειναι ποτε δυνατον αυτος που εδωσε 5000 ντολαρς στον δουλεμπορα για να ερθει ελλαδα, να παρει 200 ευρω για να φυγει απο τη χωρα? Χα χα χα τα σκεφτονται και τα λενε ή τα πετανε ετσι?

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ προβοκατορας 17/05/2011 16:51:05

   εξαρτάται πού θα πάει: αν είναι να κάνει προς Γαλλία-΄Γερμανία μεριά, γιατί όχι?

 15. Βασίλης avatar
  Βασίλης 17/05/2011 10:48:59

  Το πρωϊ που πήγαινα στην δουλειά είδα ένα καραβάνι με αλλοδαπούς μελαμψούς με τα πραγματά τους να περπατάνε στην Εθνική οδό προς την Λαμία Μου είπαν φεύγουν απο την Αθήνα γιατί φοβήθηκαν απο τα μέτρα της κυβέρνησης και θα φύγουν και απο την χώρα, Σιγά τους λέω ρε παιδιά καθίστε να δούμε πως θα εφαρμοσθούν αυτά τα μέτρα και μετά φεύγετε Οχι Οχι μου είπαν τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ τώρα που ανέλαβε ο Πάγκαλος και δεν πρέπει να χάσουμε ούτε λεπτό..........Μετα χτύπησε το ξυπνητήρι και ξύπνησα με την αγωνία τι θα κάνουν οι άνθρωποι αυτοί τώρα που ανέλαβε ο Πάγκαλος !!!!!!!

 16. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 17/05/2011 11:45:43

  Kαι για να μην ξεχνιομαστε,το πακισταν δεν ητανε που πρωτο-πρωτο αναγνωρισε το ψευδοκρατος?Μηπως θυμαστε ποιος ηταν πρωθυπουργος?Ο Ανδρεας ητανε ο μπαμπας του Γιωργακη,η ιστορια επαναλαμβανετε και με περισιο θρασσος οι φιλοξενουντες το μεγαλυτερο μερος της διεθνους τρομοκρατιας ερχονται να μας αποδωσουν τα ευσημα και τις ευχαριστιες για τους ψευτονομους της λαθρομεταναστευσης που ψηφιζουμε και δινουμε το δικαιωμα μιας αειφορου προσφορας αιματος αθωων.

 17. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ avatar
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 17/05/2011 12:45:31

  Θα πρεπει να γίνουν κεντρα υποδοχής σε ακατοικητα νησιά για να μήν υπάρχει κινδυνος απόδρασης μεχρι να εξεταστεί το αίτημα τους για ασυλο η μεχρι να απέλαθούν.
  Ετσι θα ζητούν οι ίδιοι να επιστρέψουν στις χώρες τους γιατί τους ενδιαφέρει να δουλέυουν και να βγάζουν χρήματα με τα οποία θελουν να συντηρούν τις οικογένειες που αφήνουν πίσω τους.
  Οπωσδήποτε πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα οι συνθήκες διαβίωσης τους μάλιστα θα μπορούσαν σε αυτά τα κέντρα να εργάζονται εθελοντές.Είμαι σίγουρος οτι πολλοί Συριζαίοι θα δηλώσουν διαθέσιμοι να βοηθήσουν.Πάντως σε καθε περίπτωση η Ελλάδα πρεπει να αδειάσει απο λαθρομετανάστες.
  Θα έλεγα οτι ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός τους καθιστα πλέον απειλητικούς εισβολείς και οχι απλα λαθρομετανάστες.

 18. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 17/05/2011 12:53:32

  Ολα “καλα” με Θοδωρα και νεα καθηκοντα… τκ τα 9 μερα.
  Θα μεινω σε ενα σημαντικο ζητημα. κεντρα ΟΚΑΝΑ σε νοσοκομεια!!! αχχαχαα
  σε δημοσια νοσοκομεια !! οπου και δεν ντρεπομαι διοτι τα λουζομαι 2 χρονια τωρα…
  γυφτους ανα 15δες, λαθρομεταναστες, καθε λογης φρουτο μεσα στα νοσοκομεια!
  ολοι μπαινουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ !! ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ, ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ κλπ κλπ
  τα πιο πανω ειναι αυτα που συμβαινουν σημερα !!! Φανταστειτε συντροφοι να σκασει ΟΚΑΝΑ μεσα σε Δημοσιο Νοσοκομειο…. παλι δε γελαω!!! θα εχουμε Θυματα !!! βαζω οτι στοιχημα θελει ο οποιοσδηποτε !! Θα βαλουν φωτια ( οχι οι ασθενεις ναρκομανεις ) αλλα οι εμποροι τα βαπορακια, οι τατανες που θα σκασουν στο φτερο… και οι γυφτοι οι οποιοι θα χασουν το μονοπωλειο…!!! ( εχουν τα ντουφεκια στην καροτσα ! )

  Λοιπον για να μην πεσουν ολοι απα τα συννεφα, και στην τελικη ενα Νοσοκομειο ειναι ιερος Χωρος Θεραπειας στο Ελληνικο μπουρδελο του ΕΣΥ… με το ΟΚΑΝΑ μεσα θα γινει αγροκτημα στο Αφγανισταν. Να δω ποιος απ ολους μας θα παει εκει για θεραπεια… Γκετο. Τα λεω σημερα να ξυπνησει και η ΝΔ διοτι οι ΠΑΣΟΚΟΙ δε νιωθουν !!

  ΠΠ, ΕΣΥ στο γκετο

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 17/05/2011 12:56:00

   παραδειγμα:
   στον κηπο του Γεννηματα.... φτιαξτε την εικονα!! μεσα στα πευκα στον κηπο-δασος. Ομορφα, καθαρα, αναπνεεις εστω... αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ σημερα!.....
   Ομορφη εικονα???
   βαλτε μεσα τωρα τους πιο πανω.. και ξαναφτιαξτε την εικονα !

   ΠΠ

  • juliet avatar
   juliet @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 17/05/2011 13:01:19

   θα αντικαταστήσουνε και τους γιατρούς με αλλό;γιατί ποιός Ελληνας γιατρός όσο και να προσκυνάει στον νομοθέτη Λοβέρντο θα καθήσει ;Τώρα γίνεται χαμός σκέψου και με Αφγανούς,Μαροκινούς μασουρομένους .

 19. ΑΠΕΝΑΝΤΙ avatar
  ΑΠΕΝΑΝΤΙ 18/05/2011 00:45:45

  Συμφωνώ με Γ.Καλαματιανό, νά γίνει στη Βουλή δημοψήφισμα με ερώτημα το κλείσιμο των συνόρων και την άμεση απέλαση των παρανόμων.
  Και βεβαίως με την ακύρωση του νόμου περί παροχής ιθαγένειας.
  Το ζήτημα είναι τι θα τους κάνουμε όταν τους μαζέψουμε; Μεγάλος αριθμός παράνομων αλλοδαπών ΔΕΝ έχει χαρτιά. ΠΟΥ θα τους στείλουμε; (Καλά οι 30.000 που ζητούν να φύγουν. Οι υπόλοιποι;;)
  Απόστολε, η πρότασή μου είναι παρόμοια με την δική σου. Αν σαν λύση δεν παραβαίνει κάποιον διεθνή νόμο: να παραχωρηθεί κάποιο νησί, όπως η Γιάρος (όχι η Μακρόνησος, που είναι κοντά), όπου θα στέλνονται αμέσως οι παράνομοι αλλοδαποί (και θα σταλούν όσοι ήδη βρίσκονται στην χώρα). Εκεί, για να ζήσουν, θα πρέπει να δουλέψουν (θα χτίσουν τα σπίτια τους, όπως οι πολιτικοί κρατούμενοι έχτισαν τις φυλακές ζώντας σε αντίσκηνα, και θα καλλιεργούν την γη για την τροφή τους). Σε όποιον δεν αρέσει αυτό, θα δίνεται η εναλλακτική να επιστρέψει στην χώρα του.
  Η τακτική αυτή της Ελλάδας θα πρέπει να γίνει άφοβα και διεθνώς γνωστή (με όλες τις συνέπειες των ‘ταμπελών’ που θα μας κολλήσουν, ντόπιοι και ξένοι), ώστε να γνωρίζει όποιος έρχεται στην χώρα μας, πως εδώ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ, όπου δεν κλέβει, δεν εγκληματεί (αν θέλετε, δεν μπαίνει και σε πειρασμό να το κάνει), αλλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ για να επιζήσει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.