#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/07/2013 17:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Διαγωνισμός" εντυπώσεων από Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ

[caption id="attachment_222293" align="alignnone" width="600" caption="Φωτο: "Έθνος""][/caption]

Διαγωνισμός εντυπώσεων από τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα ακόμα πεντάλεπτο φθηνής, μικροκομματικής «δημοσιότητας»..! Η συζήτηση; Στο υψηλότερο επίπεδο πεζοδρομίου…!!

Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γρ. Πετράκος, κατήγγειλε ότι στελέχη της Χρυσής Αυγής τηλεφωνούσαν από τηλέφωνα της Βουλής και "απειλούσαν" κόσμο που θέλει να διαδηλώσει το Σάββατο στην Καλαμάτα. Παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης του απάντησε: «Εσείς είστε οι δολοφόνοι και αυτοί που καίνε την Αθήνα. Που τα είδατε αυτά για τα τηλέφωνα της Βουλής; Πριν από ένα μήνα στην Καλαμάτα ο Πετράκος με εκατό άπλυτους μας φώναξε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ- Μελιγαλάς. Ε, και εμείς τους φωνάξαμε : "Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο"…!

Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο Κουκούτσης να απευθυνθεί ονομαστικά στον Διαμαντόπουλο και να του πει "να έρθεις μετά έξω να μου τα πεις" ενώ βλέποντας και τον Γ. Βαρεμένο να αντιδρά του φώναξε: "Μην φωνάζεις εσύ. Δεν είμαστε στη Ρουμανία όταν ήσουν εκφωνητής του Τσαουσέσκου". Μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάτι φώναξε για να απαντήσει ο Κουκούτσης: Ήσυχα κομμουνίστρια"

Ο καυγάς όμως δεν έληξε εκεί καθώς όταν ο κ. Κουκούτσης κατέβηκε από το βήμα οι Χρυσαυγίτες εξήλθαν από την έξοδο που βρίσκεται κοντά στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας: "Άντε πουτ...κια του ΣΥΡΙΖΑ. Καρ... Μουν... που θα μιλήσετε κιόλας" με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μένουν παγωμένοι και να μην απαντούν.

«Θέλω να απευθύνω έκκληση. Το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο. Αλλά πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους ότι τα εμπρηστικά λόγια ανάβουν πυρκαγιές. Όταν κάποιος μιλάει για ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, τότε θα ακούσει και το εξίσου απαράδεκτο για το Γράμμο και το Βίτσι. Δεν πρέπει να γυρνάμε στις χειρότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Ούτε για γουναράδικα, ούτε για τίποτα δεν πρέπει να γυρνάμε σε αυτές τις εποχές. Έκκληση μετριοπάθειας κάνω», ανέφερε αμέσως μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. helios avatar
  helios 18/07/2013 18:22:12

  “Μην φωνάζεις εσύ. Δεν είμαστε στη Ρουμανία όταν ήσουν εκφωνητής του Τσαουσέσκου”.


  όλα τα λεφτά

 2. πολίτης avatar
  πολίτης 18/07/2013 18:27:41

  Θέλουν οι δημοκράτες να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει.

 3. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 18/07/2013 18:59:16

  Αυτό για τον Βαρεμένο και την σχέση του με την Ρουμανία δεν το ήξερα..Τουλάχιστον,βγήκε και κάτι μέσα από τους τσακωμούς.Το μόνο ενδιαφέρον κατά την γνώμη μου.
  Το googlάρω τώρα για περισσότερες πληροφορίες!

 4. kkourk avatar
  kkourk 18/07/2013 19:39:57

  Στην αρχή είπε και κάτι άλλο ο βουλευτής της ΧΑ. Ότι το τηλέφωνο που έγινε από την ΧΑ, έγινε προς το ΙΝΔΥΜΙΔΙΑ.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nhL4qY7bq58

  Μήπως αυτό λέει κάτι για σύνδεση ΣΥΡΙΖΑ - ΙΝΔΥ ?? Μήπως κάποιοι πρέπει να το εκμεταλευτούν? ή εγώ σκέφτομαι λάθος?

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ kkourk 19/07/2013 20:35:29

   Για τα σίγουρα συζητάμε; Το θέμα είναι ότι γιος βουλευτή είναι ληστής τράπεζας, άλλος αναρχικός δηλωμένος, άλλος απειλεί με κρεμάλες, αλλος βρίζει χυδαία. Έχουν χάσει το μέτρο από χρόνια εκεί στα αριστερά και καλύπτονται πίσω από την επίσης αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ΧΑ. Και στη μέση ο Σαμαράς να παλέυει να κρατήσει την Ελλάδα όρθια και να τρώει σφαίρες και από τις 2 μεριές που ψηφίζουν στη βουλή ομοίως με άλλες δικαιολογίες.

 5. factorx avatar
  factorx 18/07/2013 20:24:09

  Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Ολομέλεια της Βουλής: Θα αποβληθεί πάραυτα ο οποιοσδήποτε συνάδελφος τολμήσει με αυτές τις κινήσεις του να προσβάλει συνολικά το Κοινοβούλιο.


  Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι θα ήθελα να τονίσω ότι, οι εκφράσεις που ακούστηκαν σήμερα από ορισμένους συναδέλφους που ξέφυγαν από κάθε όριο, προβλημάτισαν πάρα πολύ το Προεδρείο.
  Θέλω να τονίσω ότι το Προεδρείο προτείνει πρώτον: να διαγραφούν από τα πρακτικά αυτές οι εκφράσεις. Βεβαίως υπάρχει και η άποψη να μείνουν αυτές οι εκφράσεις για να μάθει ο κόσμος ποιοι εκφράζονται έτσι, γιατί το σύνολο των βουλευτών τιμά την έδρα, τιμά το Κοινοβούλιο, τιμά τους πολίτες. Αλλά επειδή πράγματι, οι εκφράσεις είναι χυδαίες και ξεπερνούν σε υπερβολή ότι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, θα παρακαλούσα - άλλωστε τα πρακτικά ήδη έχουν διανεμηθεί - στα επίσημα πρακτικά να παραληφθούν οι εκφράσεις αυτές.
  Δεύτερον, η Διάσκεψη των Προέδρων και το Προεδρείο θα εξαντλήσει - με πολύ αυστηρότητα πλέον όταν θα υπάρχουν τέτοια ζητήματα - τα δικαιώματα που τους επιτρέπει και τους δίνει ο Κανονισμός. Δεν είναι δυνατόν εκφράσεις τέτοιες και κινήσεις τέτοιες να ξαναγίνουν στο Κοινοβούλιο. Θα αποβληθεί πάραυτα ο οποιοσδήποτε συνάδελφος τολμήσει με αυτές τις κινήσεις του να προσβάλει συνολικά το Κοινοβούλιο.
  Θα παρακαλέσω επίσης όλους τους συναδέλφους να διατηρούν τη ψυχραιμία μας και να μην αντιδρούμε με τον τρόπο που κάποιοι επιδιώκουν να αντιδρούμε και να τους δίνουμε και το δικαίωμα κάποιων άλλων να υπερβάλλουν ακόμα περισσότερο. Γι αυτό ακριβώς παρακαλώ και τους Γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων να προσέξουν και να προβούν στις συστάσεις, προς τους εκλεκτούς συναδέλφους που πολλές φορές κατανοώ τον εκνευρισμό τους και την υπερβολή τους. Παρακαλώ να μην ξαναγίνει και να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες κινήσεις γιατί το Προεδρείο θα συμπεριφερθεί πάρα πολύ αυστηρά.»

 6. kkourk avatar
  kkourk 18/07/2013 20:30:56

  Απόσπασμα από το βήμα για συμπλήρωση και εξαγωγή συμπερασμάτων.

  Αφορμή για να ξεκινήσει το επεισόδιο αποτέλεσε καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου ότι η Χρυσή Αυγή, από τα γραφεία της στη Βουλή, απειλεί τηλεφωνικά πολίτες να μην επιχειρήσουν αντιδιαδήλωση σε εκδήλωση που προετοιμάζει στη Μεσσηνία.

  Στο βήμα ακολούθησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Πετράκος αποκρύπτει πως το τηλεφώνημα έγινε από τη Χρυσή Αυγή στο Indymedia. Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζει, διότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα κάθε φορά».

 7. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 18/07/2013 20:47:28

  Συγνώμη ,γιατί είναι "απαράδεκτο να μιλάμε για το Γράμμο και το Βίτσι"???

  • Κεραμυδόγατος avatar
   Κεραμυδόγατος @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 00:25:47

   Έλα μου ντε!!! Προφανώς η ΝΔ δεν έχει αποβάλει ακόμα το αιώνιο κόμπλεξ της προς την αριστερά (αν το αποβάλει ποτέ).

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 20:37:01

   Γιατί ξεσηκώνει κόσμο με αριστερά ελατήρια χωρίς κέρδος για κανέναν. Είναι συνθήματα που αφορούν εμφύλιο. Δεν είμαστε σε εμφύλιο. Πρέπει να λύνουμε τα θέματα με δημοκρατικο τρόπο και όχι με όπλα και αίμα. Τι δεν κατάλαβες;

 8. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 18/07/2013 20:49:43

  Το λέω πολύ καιρό τώρα πως κάποιοι ένθεν-κακείθεν στήνουν σκηνικό εμφυλίου για λογιαριασμό αυτών που υπηρετούσε ο ΓΑΠ όταν ήθελε δημοψήφισμα μέσα στο χαμό των "αγανακτισμένων"...

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ Γεώργιος Τ. 18/07/2013 21:14:12

   Μπά , μην ανησυχείς , ο νεοέλληνας δεν έχει τα κότσια για εμφυλίους ,που να τρέχει στα κατσάβραχα στον Γράμμο και να σκίσει κανένα καλσόν!

   Μήν μπερδεύουμε τα ξεμαλιάσματα στην Βουλή με εμφυλίους! Εδώ σε άλλες (επίσης τριτοκοσμικές) χώρες παίζουν μπόξ στη Βουλή!

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 00:12:15

    Διαφωνώ εντελώς, @ΣΤΕΛΙΟ. Κάθε φορά που παρεκτρέπονται οι βουλευτές ενός κόμματος
    (και μένουν στο απυρόβλητο, είτε από τις κομματικές ηγεσίες, είτε από όποιους άλλους, έχοντες αρμοδιότητα),
    η τάση για έκτροπα, εκδηλώνεται πολλαπλασιασμένη, στην κομματική βάση. Συμπέρασμα: αν δεν τους μαζέψουν βάσει κανονισμού της Βουλής, τουλάχιστον ας τους συνετίσουν, οι αρχηγοί τους (αν έχουν ένα δράμι ευθύνης...)
    σσ: προσθέτω και τη Μακρή των Ανελ, που πέταξε το ανεκδιήγητο "θα σας κρεμάσουμε όλους..."
    σσ2: ας αναρωτηθούν τα κόμματα-νεοσσοί (Σύριζα, Ανελ, ΧΑ) , για ποιό λόγο έμπειροι κοινοβουλευτικοί, όχι μόνο από κόμματα εξουσίας, αλλά και από το ΚΚΕ, έχουν επί δεκαετίες , τέτοια στάση και συμπεριφορά, ώστε να μην σπέρνουν τη διχόνοια στο λαό.. Εκτίθενται , και η απειρία τους, δεν είναι άλλοθι....

   • sender avatar
    sender @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 01:17:24

    Ωστε,αν έχεις κότσια,κάνεις κι'έναν εμφύλιο.Αυτό δεν το γνώριζα!Σιγά τα αίματα!

    • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
     ΣΤΕΛΙΟΣ @ sender 19/07/2013 09:31:41

     Αμα καταλάβεις τι γράφω ,κερνάω μπουγάτσα...

     • sender avatar
      sender @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 11:25:44

      Μη μας τα γυρνάς τώρα.Από την πολλή μπουγάτσα τό'παθες.Κόψ'την.

     • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
      ΣΤΕΛΙΟΣ @ sender 19/07/2013 14:19:23

      Αν ήξερες πόσο καιρό 'εχω να φάω μιά καλή μπουγάτσα! Οχι πως κάνω δίαιτα , αλλα δεν έτυχε!

      Τι γυρνάω? ειπα πως για να πάς στον πόλεμο θελει κότσια. Αμφιβάλει κανείς? Αυτό τι σημαίνει ,πως προτρέπω σε πόλεμο?

     • sender avatar
      sender @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 12:28:50

      Από τα γουναράδικα στα μπουγατσάδικα,είναι μια πρόοδος.

 9. ...Mara... avatar
  ...Mara... 19/07/2013 00:21:18

  "....Ήσυχα κομμουνιστές...."
  Αυτό και άν ήταν όλα τα λεφτά...

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ ...Mara... 19/07/2013 11:58:31

   Αχ ,θυμίζει παλιούς ωραίους καιρούς! Θυμίζει όμως και το Σοσιαλιστικό 'δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε!"...

 10. Σ/ς avatar
  Σ/ς 19/07/2013 00:34:48

  Λυπάμαι αλλά θα το πω. Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει τροφή για την ύπαρξη της ΧΑ. Όσο τους αγνοείς τόσο το καλύτερο, για την Δημοκρατία μας. Εκτός και εάν υπάρχει σχέδιο από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Αδυνατούμαι τον αντίπαλό μας από τα δεξιά του, για να πάρουμε την εξουσία. Φαντάζεστε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αξ.αντιπ/ση τη ΧΑ.Όχι βρε παιαδιά δεν αντέχει ο τόπος άλλο διχασμό. Απαιτείται σοβαρότης.Πράγματι λείπει ένας ΧΑΡΙΛΑΟΣ της μεταπολίτευσης στην αριστερά.Φίλτατη πάνω απ¨ολα η Πατρίδα και μετά η Εξουσία.

  • nikos avatar
   nikos @ Σ/ς 19/07/2013 19:18:38

   Θα ελεγα οτι λειπει μια Αλεκα.Οσο και να διαφωνει κανεις με το ΚΚΕ η Παπαρηγα ποτε δεν εβρισε κανενα. Ποτε δεν εκανε χαρακτηρισμους σαν αυτους που ακουμε καθε μερα απο ολες τις παντες.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ nikos 19/07/2013 20:45:35

    Μα πρέπει κάποιος να έχει αίσθηση ευθύνης απέναντι στο λαό όταν βρίσκεται στη βουλή. Και από τη γενικότερη συμπεριφορά του ανθρώπου φαίνεται η ευαισθησία ή η αναισθησία του. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση διακρίνεται προφανέστατα πόσο ασεβείς είναι προς τη δημοκρατία και τους θεσμούς οι βουλευτές και τα κόμματά τους γενικότερα που τους καλύπτουν και πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα. Άρα δεν ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο ούτε ΧΑ, ούτε ανέλ, ούτε σύριζα. Και για το ΚΚΕ που έχει για στρατό το ΠΑΜΕ με τόσους τραμπουκισμούς τόσα χρόνια ισχύει το ίδιο για μεγάλο μέρος του.

 11. κομμουνα avatar
  κομμουνα 19/07/2013 01:10:59

  Συγνωμη γιατι εινσι απαραδεκτο να μιλαμε για τον μελιγαλα;

  • sender avatar
   sender @ κομμουνα 19/07/2013 01:35:08

   Διότι,έκλεισε για πάντα το κεφάλαιο ''εμφύλιος''ως μια ιστορία νοσηρή και ξενοκίνητη[προδικασμένου τέλους λόγω Γιάλτας και λόγω κλίσης του Ελληνα προς τηνΔημοκρατία,την οποία ανέκαθεν αγωνίζεται να κατακτήσει].Και δεν μπορεί τα πραγματικά 5% των λεγομένων ''άκρων'',να μας πονοκεφαλιάζουν κάθε τόσο.Πολλοί είναι αλλεργικοί σε σαδομαζοχιστικές ιστορίες.

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ sender 19/07/2013 14:22:42

    "έκλεισε για πάντα το κεφάλαιο ”εμφύλιος”"??

    Μπά? Και τα πανηγύρια των...αγωνισταράδων στη Μακρόνησο καθε λίγο και λιγάκι , ποιόν πόλεμο αφορούν ,τον Τρωικό?

    • sender avatar
     sender @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 16:48:52

     Τι προτείνεις λοιπόν Στέλιο;

     • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
      ΣΤΕΛΙΟΣ @ sender 19/07/2013 20:36:10

      Είπαμε , μπουγάτσα!

     • sender avatar
      sender @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/07/2013 21:02:27

      Εμμονές!

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ κομμουνα 19/07/2013 01:47:49

   Είναι, δεν είναι;

  • AΠΟΛΛΩΝ avatar
   AΠΟΛΛΩΝ @ κομμουνα 19/07/2013 08:48:59

   0 χαρίλαος σου λείπει ; Ε ρε κάτι βίτσια !!!

 12. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 19/07/2013 01:58:02

  Καθόλου απαράδεκτο δεν είναι να μιλάμε για τους γεννοκτόνους των Ελλήνων κουμουνιστοσυμμορίτες.Όσο περισσότερο μιλάμε τόσο περισσότερο μαθαίνουν οι Έλληνες τον προδοτικό,εθνικομειωδοτικό ρόλο των Σλαβοσυμμοριτών και του ΚΚΕ.

 13. Σταυρος avatar
  Σταυρος 19/07/2013 02:16:25

  Η ΝΔ εξισώνει τους κομμουνιστές με τους φασίστες. Τους βολεύουν μια χαρά οι φασίστες. Τα ίδια 'έλεγαν και για το Χίτλερ μέχρι που ξεσάλωσε παντού και ειδικά στους Ρώσους. 100 χρόνια πίσω μας γυρνάει ο κ. Κεδίκογλου.

  • Θησειώτης avatar
   Θησειώτης @ Σταυρος 19/07/2013 11:01:19

   Κακώς ανέχονται τα υπόλοιπα κόμματα τους παρακρατικούς διεθνιστές. Τα ίδια έκαναν οι ευρωπαικές κυβερνήσεις στις αρχές του 20ου αιώνα και αυτό είχε σαν συνέπεια την εγκαθίδρυση της αιμοσταγούς σοβιετικής δικτατορίας σε ολόκληρη την ανατολική ευρώπη για πάνω από 50 χρόνια. Στην ελλάδα δε, κάνουν κουμάντο εως και σήμερα οι επίγονοι των σοβιετικών εγκληματιών.

 14. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 19/07/2013 14:20:15

  Τα άκρα αλληλοθωπεύονται αλληλουβριζόμενα. Το ένα τρέφει το άλλο και τα δύο μαζί βλάπτουν εξίσου τη δημοκρατία δίνοντας το σύνθημα στα πιο ακραία ή τα πιο απελπισμένα στοιχεία της κοινωνίας ότι όλα είναι αποδεκτά. Οι σφαλιάρες που έφαγε σήμερα ο Άδωνης στιο Αττικό είναι πιο δημοκρατικές από το αν τις έτρωγε από Χρυσαυγίτες;

 15. Α avatar
  Α 19/07/2013 14:35:14

  στημένοι διάλογοι, στημένα γεγονότα.
  που αποσκοπούν; στο μπάχαλο; Ποιους εξυπηρετεί το μπάχαλο; Τι κερδίζουν οι Έλληνες από το μπάχαλο κι΄από τον διχασμό;
  Αυτά τα πέρασε η πατρίδα μας και ήταν οδυνηρά.
  Ας μην ξαναπέσουμε στην παγίδα των αετονύχηδων. Θα το πληρώσουμε πανάκριβα.

 16. Hawk avatar
  Hawk 19/07/2013 15:27:01

  Αλήθεια είμαστε στον 21ο αιώνα στο έτος 2013 ή μήπως είμαστε στο 1950 ακόμη, δεν περνάει ο ρημαδοχρόνος σε αυτή τη χώρα, δεν περνάει, εκεί κολλημένος στον εμφύλιο, κολλημένοι στην αιώνια φαγωμάρα... πίστευα ότι έχουμε χρεοκοπήσει αλλά δυστυχώς η οριστική και αμετάκλητη χρεοκοπία μας οικονομική και υποστασιακή έπεται. Κρίμα και έχουμε παιδιά.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Hawk 19/07/2013 20:50:01

   Αφού 1/3 που ψηφίζει θα ξαναψηφίσει τα 2 άκρα τι να περιμένεις;

 17. nikos avatar
  nikos 19/07/2013 21:27:48

  Δεν ειχα ποτε σκεφτει οτι μπορω να γινω και "απολογητης " του ΠΑΜΕ.Για την πληροτητα ομως της προσεγγισης,ας δεχτουμε οτι, εκεινοι που δερνουν βουλευτες,γιαουρτωνουν ,σπανε γραφεια αλλων κομματων κτλ δεν ανηκουν στο ΠΑΜΕ
  Σε καθε περιπτωση αναφερομουν στο κοινοβουλευτικο ηθος των "εκλεκτων " και οχι στη δραση της μαζας.πχ.και γω δεν πολυγουσταρω τον σοιμπλε ,αλλα οργιζομαι οταν ο καμενος τον αποκαλει ΜΕΓΚΕΛΕ. Αυτος ο τυπος εξοντωνε τους αναπηρους(και οχι μονο). Οι σημερινοι "ναζι" εχουν εναν αναπηρο υπουργο
  οικονομικων και μια "αδερφη" εξωτερικων. Ελεος πια με τους ανοητους χαρακτηρισμους

 18. ΤΑΚΗΣ avatar
  ΤΑΚΗΣ 20/07/2013 11:54:32

  ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ, ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΟ!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.