#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/08/2011 09:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Γαπισμός", τελευταίο στάδιο του ΜητσοτακισμούΚακό πράγμα οι διακοπές. Σε κάνουν να σκέπτεσαι το παρελθόν. Να αναπολείς. Που ήμουν πριν δέκα χρόνια, πως ήμουν πριν από είκοσι.

Το 1991 λοιπόν η Ελλάδα γνώριζε τον «μητσοτακικό φιλελευθερισμό». Έναν «φιλελευθερισμό» στα απώτατα όρια του, στην πιο ακραία εκδοχή του. Κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι μετέπειτα του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Μάνος και Ανδριανόπουλος  στην στιγμή της ιδεολογικής τους  «νίκης».

Το αποτέλεσμα ήταν η Κυβέρνηση εκείνη παρά τα μέτρα που πήρε να αυξήσει το χρέος αναλογικά περισσότερο από κάθε άλλη. Κι ήταν τόσο κακή εκείνη η Κυβέρνηση που οι πολίτες ανέστησαν πολιτικά τον Ανδρέα, απλά και μόνο για να φύγει ο Μητσοτάκης.

Αυτά τότε. Σήμερα βιώνουμε μέτρα που ούτε εκείνη η Κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να λάβει, χαράτσια που ούτε οι γκουρού του αυτοαποκαλούμενου «νεοφιλελευθερισμού» δεν είχαν σκεφτεί.

Ο σοσιαλιστικός μανδύας φαίνεται ότι είναι αρκετός για να καταργηθεί κάθε ίχνος κράτους πρόνοιας,  επαγγελματικών συντάξεων, εργασιακών δικαιωμάτων. Οτιδήποτε δεν κινείται στις κατευθύνσεις της τρόικας βαφτίζεται αναχρονιστικό και κρατικίστικο. Δεν υπάρχει πολιτική, δεν υπάρχουν στρατηγικές επιλογές για τη χώρα, υπάρχει μόνο η ανάγκη να «επικοινωνηθούν» οι αποφάσεις που λαμβάνουν οι δανειστές και ανακοινώνει η Κυβέρνηση.

Ο Γαπισμός είναι το ανώτερο στάδιο του Μητσοτακισμού, καθώς τον ξεπέρασε σε αναλγησία και σκληρότητα. Με όλα αυτά που έχουνε δει τα μάτια μας τα τελευταία δύο χρόνια, μέχρι και την διακυβέρνηση Μητσοτάκη αναπολούμε. Αργία μήτηρ πάσης κακίας…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 10/08/2011 10:19:25

  Γαπισμός: Ένα βήμα μπροστά.... σαράντα πίσω!

 2. blue nile avatar
  blue nile 10/08/2011 10:32:51

  Μ.Ο. την καλημέρα μου.
  Η ζωή μας κύκλους κάνει, φαίνεται τότε είκοσι χρόνια πριν δεν ξέραμε ότι ζούμε μια μικρή πρόβα του τι θα έρθει σήμερα.
  Όμως η θερινή μου ραστώνη διεκόπη αιφνιδίως από την παρακάτω είδηση που με γέμισε παράπονο:

  http://news247.gr/kosmos/news/h_asygkrathth_kathhghtria.1323472.html

  Τυχερούλης έφηβος...

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ blue nile 10/08/2011 10:55:55

   Blue nile
   Γι' αυτό προτιμούν τις εκπαιδευτικούς...μετά από κάθε ''γλυκιά περιπέτεια'' σε ρωτούν: ''το κατάλαβες ή θέλεις να το επαναλάβουμε''; η επανάληψη είναι που κάνει και τη διαφορά..
   ΜΟ: Μ' αυτά που γράφεις φοβάμαι μη θυμώσεις τη Ντόρα κι αποφασίσει να μπει στη Βουλή...

   • blue nile avatar
    blue nile @ ΕΥΑ 10/08/2011 11:00:41

    Γιάυτό και λένε ότι στα θρανία μπορείς να κάτσεις μέχρι μια ηλικία. Πόσες επαναλήψεις μπορείς να κάνεις στα σαράντα σου...

    • ΕΥΑ avatar
     ΕΥΑ @ blue nile 10/08/2011 11:05:28

     Με μία τη μέρα βγάζεις άνετα δεκαετία γνώσης...

   • blue nile avatar
    blue nile @ ΕΥΑ 10/08/2011 11:01:08

    Γιάυτό και λένε ότι στα θρανία μπορείς να κάτσεις μέχρι μια ηλικία. Πόσες επαναλήψεις μπορείς να κάνεις στα σαράντα σου?

   • juliet avatar
    juliet @ ΕΥΑ 10/08/2011 12:15:43

    Εύα μου,και γλυκά να της μιλήσει το αποτέλεσμα να φοβάσαι το ίδιο θα είναι ......θα θέλει να μπει στη βουλή.
    Ο Μικρός ξέρει ...προσπαθεί να την πείσει ότι το στρες χαλάει το δέρμα και δείχνει την ηλικία....έτσι μπορεί να σωθούμε.

 3. aristotelis avatar
  aristotelis 10/08/2011 10:52:34

  Δυστυχώς όσο γράφονται τέτοια άρθρα η παράταξη της Ν.Δ δεν θα βρει ποτέ έναν σταθερό βηματισμό υπεροχής έναντι του ΠΑΣΟΚ. Αγνοείτε ότι ο Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας...; Λησμονείτε ότι βασικός του υπουργός και επικρατέστερος διάδοχος ήταν ο σημερινός αρχηγός της παράταξης...; Ξεχνάτε ότι ο Αντώνης Σαμάρας δεν διαφώνησε ποτέ με την οικονομική πολιτική που ακολούθησε η τότε κυβέρνηση...;
  Πολλές φορές πριν γράφουμε κάποιο άρθρο πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά, ειδικά όταν επηρεάζουμε τόσο κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να απεμπολεί την συνέχεια της παράταξης. Ευτυχώς δε, ο σημερινός αρχηγός έχει την ικανότητα να το αντιλαμβάνεται αυτό καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να διασφαλιστεί η ιδεολογική επικράτηση στην Ελληνική κοινωνία έναντι του ακόμα πανίσχυρου Πασοκικού καθεστώτος.

  • blue nile avatar
   blue nile @ aristotelis 10/08/2011 11:06:08

   Μα ο σκοπός είναι η ΝΔ να βρει απήχηση σε εκείνα τα κοινωνικά σύνολα που αποστρέφονται τις μητσοτακικές πρακτικές. Δεν είναι κακό να αποκυρήτεις το παρελθόν σου όταν αυτό είναι αμαρτωλό. Όσο για το αν συμφωνούσε τότε ή όχι ο Σαμαράς είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. η αποχώρηση του από το κόμμα εξέφραζε και μια συνολική αμφισβήτηση της τότε διακυβέρνησης με αιχμή τη στάση στο μακεδονικό.

   • Libertarian avatar
    Libertarian @ blue nile 10/08/2011 12:35:51

    Δηλαδή για να ανοιχτεί η ΝΔ στα κοινωνικά σύνολα των σοσιαλ-κρατιστών του πασοκ και της αριστεράς, πρέπει να αποδημήσει το παρελθόν της?? Ξεχνάτε ότι αυτή η σοσιαλιστική οικονομική πολιτική μας οδήγησε στην χρεοκοπία??

    Δείτε ποσο εύκολα ανακάμπτουν οι χώρες με ελεύθερη οικονομία και δείτε την δική μας που δεν θα ανακάμψει ουτε σε 30 χρόνια και θα καταλάβετε. Αλλά δυστυχώς ή αριστερή και σοσιαλ-κρατικίστικη προπαγάνδα που επικράτησε στην ελληνική διανόηση και δημοσιογραφία, μέσω του εισοδισμού να αλλοιώσει ιδεολογικά ακόμα και τη "φιλελεύθερη" ΝΔ και να την μετατρέψει σε απολογητή της χρεοκοπίας της.

    Αφού λοιπόν η ΝΔ παίρνει διαζύγιο με τα στρώματα που κατεξοχήν την στήριξαν για μικροπολιτικούς λογούς, τότε ας μην ψάχνει αύριο να βρει στηρίγματα σε αυτά, εάν ως κυβέρνηση οι αριστεροί τους «σύντροφοι» τους σκάβουν το λάκο.

    • blue nile avatar
     blue nile @ Libertarian 10/08/2011 16:45:40

     Κανείς δεν είπε τέτοιο πράγμα.
     Όμως το παρελθόν της ΝΔ είχε και τις κακές του στιγμές. Σαφώς και πιστεύω ότι για την συνολική αποτυχία της μεταπολίτευσης ευθύνεται πολύ περισσότερο το ΠΑΣΟΚ όμως αυτή η παραδοχή δεν απαλλάσει τη ΝΔ από τις δικές της ευθύνες.
     Δεν επιχειρείται διεύρυνση για μικροπολιτικούς λόγους όπως γράφεις. Εδώ μέσα έχουν γραφτεί πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις για το πως η νέα ΝΔ θα πρέπει να εκπροσωπήσει όλες εκείνες τις ιδέες που συγκροτούν μια νέα αντιπολίτευση απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος.
     Επουδενί λόγο δεν θα κινηθεί σε επίπεδα κολακείας του εκλογικού σώματος αλλά θα πρέπει να συμβάλει τα μέγιστα για τη εξυγείανση του δημόσιου βίου και της κρατικής συμπεριφοράς κάτι που αναγκαστικά βρίσκει υποστηρικτές σε όλο το κομματικό φάσμα.
     Αυτή η πολιτική προυποθέτει το περίφημο σπάσιμο των αυγών για να γίνει η ομελέτα χωρίς να έχει καμιά σχέση με τα ανοίγματα στο μεσαίο χώρο των Λούληδων και των Ρουσόπουλων που για να μην αποδοκιμαστεί τίποτα από τους ντεμέκ προοδευτικούς εγκλώβιζε τις ταχτικές του κόμματος σε μπουρδολογίες άνευ νοήματος και πολιτικού κέρδους, μην αρθρώνοντας ούτε μία λέξη αμφισβήτησης του πανεπιστημιακού ασύλου ή μην ξαποστέλνοντας τη Γιαννακού που στήριξε μετά μανίας τη ρεπούσεια ύβρι.
     Έπειτα άλλο η ελεύθερη οικονομία συνδυασμένη με τις ορθώς προυπολογισμένες παρεμβάσεις του κράτους στις κοινωνικές και οικονομικές διαδικασίες που αποσκοπούν στη παροχή υλικών και πνευματικών αγαθών σε κάποιες κοινωνικές τάξεις ή σε όλη την κοινωνία για να επιτυγχάνονται η ασφάλεια και οι ίσες ευκαιρίες στους πολίτες, και άλλο πράγμα η ασυδοσία της κρατικοδίαιτης διαπλοκής που καταστρατηγεί όλα τα εργασιακά δικαιώματα κουρελιάζοντας τις συνθήκες διαβίωσης άρα και την ποιότητα ζωής της μεσαίας τάξης και των οικονομικά ασθενέστερων για να πλουτίζει η ολιγαρχία σε αγαστή συνεργεία με τους ξεπουλημένους κυβερνώντες.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ aristotelis 10/08/2011 16:48:12

   Με το συμπάθειο, αλλά ποιά συνέχεια φίλε Αριστοτέλη;
   Για να υπάρχει συνέχεια, πρέπει να υπάρχει κάποιος ειρμός. Βλέπεις κάποιον ειρμό στη μετα-Καραμανλική (μετά τον ιδρυτή) πορεία της ΝΔ; Ρεμπέτ ασκέρι τριάντα χρόνια, ένα εκκρεμές από αιθεροβάμονες νεοφιλελεύθερες διακηρύξεις σε κυβερνητικές πράξεις κρατιστικές - Μεσοπολεμικές του παλιοκιαρατά.
   Όχι πώς οι άλλοι είναι πιό συνεπείς. Δες το ΠΑΣΟΚ άλλοτε και μετά, το ΣΥΝ και πόση σχέση έχει με το παρελθόν του, κτλ.
   Το ότι αυτό το αναρχο-ατσούμπαλο πολιτικό σύστημα και προσωπικό μας έφτασε ως χώρα εδώ που είμαστε, δεν είναι τυχαίο. Το παράδοξο θα ήταν να μη μας έφτανε.
   Κατά τα άλλα μας φταίει αποκλειστικά μόνον ο Μητσοτάκουλας ή ο Παπαντρέας ή ο Φούφουτος.
   Τα κομματόσκυλα είναι μέσα σε γυάλινο θερμοκήπιο και πετάνε ο ένας στον άλλο πέτρες. Άν τους αρέσει να το κάνουν λαμπόγυαλο, δικό τους πρόβλημα. Αλλά εμείς οι λοιποί τι φταίμε, να πέφτουν πάνω μας τα τζάμια που αυτοί σπάνε;

 4. aristotelis avatar
  aristotelis 10/08/2011 10:59:02

  Και για να μην ισχυριστεί κάποιος ότι είμαι υποστηρικτής του Μητσοτακισμού...θεωρώ ότι όσα πρεσβεύει σήμερα ο εν λόγω κύριος, η κα Ντόρα Μπακογιάννη κινούνται στα όρια της ιδεολογικής μονομέρειας καθώς πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά...Και σε αυτό τόσο ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο Κώστας Καραμανλής έδειξαν πολύ μεγάλη διορατικότητα στην διαχείριση των οικονομικών προβλημάτων. Ομως αυτό δεν δικαιολογεί την επιχείρηση ολικής δυσφήμησης μιας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που έδωσε σημαντικό έργο σε σχέση με τα χρόνια που κυβέρνησε και παρόλα τα σημαντικά λάθη που έκανε.

  • Πετρος Μ. avatar
   Πετρος Μ. @ aristotelis 10/08/2011 11:31:46

   Η ΝΔ προσφάτως και επισήμως ''καληνυχτησε'' οριστικά τον ''επίτιμο''.

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ Πετρος Μ. 10/08/2011 11:39:02

    Επίσημα ναι. Πιστεύεις όμως ότι ξεμπέρδεψε κιόλας με τους υποστηρικτές του;

  • juliet avatar
   juliet @ aristotelis 10/08/2011 11:59:28

   Εδώ θα πρέπει να κάνεις την επισήμανση ότι ο Μητσοτάκης ήτανε στη κυβέρνηση ΚΑΚ ,απλώς σε θηλυκό γένος .Οσο διορατικός και να είσαι αν δεν ξεδοντιάσεις τον λύκο έχασες τ΄αρνιά!!πάει και το κοπάδι ,για το μαντρί δεν σου λεω τίποτε ......

 5. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 10/08/2011 11:44:48

  Μετά από την ασύδοτη και καταστροφική διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν λογικό η πολιτική του Μητσοτάκη να είναι πολύ πιο σφιχτή.

  Για να γυρίσουμε όμως στην εποχή μας, τώρα πια περιθώριο για άλλο σφίξιμο δεν υπάρχει. Αρκετά πια με την περιοριστική οικονομική πολιτική. Απέτυχε. Και η οικονομία καταστρέφεται με αυτόν τον τρόπο και βέβαια συνακολοθως και τα έσοδα μειώνονται. Οπότε για ποιον λόγο μπήκαμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο; Μόνο ο Κέυνς είχε δίκιο τελικά. Οι άλλοι λέγανε μπαρούφες.

  • juliet avatar
   juliet @ Γιώργος Αχαιός 10/08/2011 12:09:00

   Οι δύο ''μεγάλοι υπεύθυνοι της παρακμής''.Τι είναι η Ελλάδα ,στοίχημα του καθενός;ποιός θα βρεί; ποιός θα τάξει ;ποιός θα πει τα μεγαλύτερα ψέματα και θα μοιράσει ελπίδες νεοπλουτισμού στον φτωχομπίνε Ελληνα;
   Η μοίρα μας είναι να διαφέρουμε απο τους άλλους ,αλλά όχι μόνο στη κομπίνα και την αρπακτή,είναι τυχαίο που ο Ελληνας διαπρέπει εκτος τοιχών;
   Δεν μπορεί όλοι να είναι ίδιοι ,ίδιοι είναι στην αξιοπρέπεια, στην ανθρώπινη φύση,αλλά αλλοίμονο αν δεν υπήρχαν και οι άξιοι ,οι πρώτοι.

 6. nicvel avatar
  nicvel 10/08/2011 11:49:01

  Φιλοι μην ξεχνατε οι μεγαλυτεροι και ετσι να μαθαινουν οι νεωτεροι οτι, Ο Μητσοτακης εγινε Πρωθυπουργος με το 47% και δεν μπορουσε να κανη Κυβερνηση με τα τερτιπια του ΑΓΠ , παρελαβε ενα διαλυμενο κρατος ( ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ( Απο μαρτυριες ολοι αυτοι τοτε ηταν Παιδακια !πως εκαναν Αντισταση ?ΠΑΣΟΚΙΚΗ ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ κτλ δεν ειναι της στιγμης ) προσπαθησε να βαλη μια ταξη , τωρα οσο για τον ΓΑΠ ελεγε και ξαναλεγε σαν γραμοφωνο το παιδι δεν κανη , ελα ομως εμεις τα αμνοεριφια τον εκλεξαμε με 11% διαφορα απο τον κουρασμενο οπως ηθελε αυτος και το συναφι του Χατζηνικολαου να τον παρουσιασουν και τον στειλανε σπιτι του πριν την ωρα του ! οταν ομως εμεις τα ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ φεραμε πανηγυρικα τον ΓΑΠ παλι ο Μητσοτακης δημοκρατικοτατα ειπε την στιγμη που τον εξελεξε ο Λαος πρεπει να γινη κυβερνηση να σωθη η Ελλαδα με Πρωθυπουργο τον ΓΑΠ . Τωρα για τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΝΤΟΡΕΣ ο πρωτος δικαιως εκδιωχθει απο την ΝΔ μετα τα περι Σαλωμης οπως επισης η Ντορα αφου δεν αντεχε στην προσυμφωνημενη διαδικασια εκλογης Αρχηγου και γνωριζε εκ των προτερων οτι αν εκλεγη ο Σαμαρας θα τον αμφισβητηση γιατι εδεχθηκε να συμετασχει στην εκλογη και δεν εκανε απο την αρχη το κομμα της αρα και αυτη καλως εκδιωχθει , ολοι οι Αρχηγοι της ΝΔ μετα τον ΕΘΝΑΡΧΗ και Ιδρυτη του Κομματος εκλεχθησαν με Δημοκρατικοτατες διαδικασιες ουτε Δακτυλιδια ουτε Βερες .
  Για το νεο φρουτο που ανθυζει ( Στην Αθηνα μεσ το Κεντρο Φυτρωσε Καινουργιο Δεντρο ( ΝΤΑΛΑΡΑΣ ) ο ΓΑΠισμος ειναι κατι το οποιο δεν εχει μετρο συγκρισις διοτι προσπαθουν ανα την Υφηλιο επιστημονες να το εφευρουν αλλα δυστυχως ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση και καθυστερουν ισως οι Ιστορικοι του Μελλοντος με καποια νεα μεθοδο DNA η' κατι αλλο να μπορεσουν να βρουν κατι διοτι οντως πολλοι ρωτανε πω μπορεσε και κατεστρεψε Ευρωπη και Αμερικη οικονομικα ??
  Καλη συνεχεια

  • juliet avatar
   juliet @ nicvel 10/08/2011 12:11:54

   Υπάρχουνε άνθρωποι που τους αρέσουνε τα βλήτα ,τους εξυπηρετούν προκειμένου να ''ενεργηθούν''.

 7. παλιος νεοδημοκρατης avatar
  παλιος νεοδημοκρατης 10/08/2011 12:58:25

  Μηπως μπορει καποιος φιλος, φιλος του κ.Σαμαρα εστω (ο οποιος και δεν διεφωνησε με την οικονομικη πολιτικη το 90-93 και την θεωρησε θετικη στο περσινο συνεδριο), να μας πει τι ποσοστο της αυξησης του χρεους εκεινης της κυβερνησης του 47% οφειλεται σε καταπεσουσες πασοκικες εγγυησεις δοθεισες απο "μαγαζια" του ευρυτερου δημοσιου τομεα; Νομιζω οτι τουλαχιστον ενας εαν οχι δυο απο τους προυπολογισμους εκεινης της Κυβερνησης ειχαν πλεονασμα. Δεν μπορει λοιπον να συνεβαλαν οι τοτε κυβερνωντες δυσαναλογα στην αυξηση χρεους. Ειναι κατανοητο οτι ως σαμαρικοι δεν γουσταρετε τον Μητσοτακη αλλα μηπως θα ηταν σκοπιμο να αναφερθει το ως ανω νουμερο; τα νουμερα δεν ειναι ουτε μητσοτακικα ουτε σαμαρικα.

  • juliet avatar
   juliet @ παλιος νεοδημοκρατης 10/08/2011 13:37:55

   Επι Μητσοτάκη άρχισε η εφαρμογή του μηνιαίου τόκου στην εφορία;Μήνας και τοις %;
   Και ο Τσαουσέσκου μηδενικό ελειμμα άφησε.Το θέμα είναι τι υποδομές αφήνεις για ανάπτυξη.Φοροεισπρακτικές και τότε.Ποιές επενδύσεις ήλθανε και τότε ,ο κ.Μάνος δεν ήτανε .Το θέμα δεν είναι τι θα πάρεις απο τον φουκαριάρη που προσπαθεί να ζήσει ή ακόμη να μιμηθεί την ζωή που βλέπει ότι ζει ο αερητζής.Το θέμα είναι να μάθεις στον αγρότη να ζει ,να πληρώνει αλλά την ώρα την φυσικής καταστροφής να σ΄έχει κοντά του.
   Ο ψαράς το ίδιο ,ο τεχνίτης να ξέρει ότι πληρώνει αλλά έχει γιατρό γι΄αυτόν και την οικογενεία του.
   Το ν΄αφήνεις πλεόνασμα δεν λέει και τίποτε.Οι μεγάλοι όφειλαν ; μη μου πεις ότι επι Μητσοτάκη δεν υπήρχαν διαπλεκόμενοι.
   Οι καιροί διαφορετικοί ,και όταν έστελνε η εφορία το επισκεπτήριο ό άλλος προτιμούσε να μη φάει και να είναι ήσυχος
   Οι συγκρίσεις ποτέ δεν ωφέλησαν.Κάθε εποχή παραλάμβανε και νέα φρούτα απο την προηγούμενη σοδειά.
   Μόνο αν μονιάσουμε και δούμε ότι ο εχθρός μας είναι η στενοκεφαλία μας ,θα μπορέσουμε να γλυτώσουμε απο το πράσινο βούρκο,ξέρεις υπάρχουνε και βούρκοι που σε τραβάνε κάτω και ποτέ δεν ξέρεις ποιό χέρι θα σε φέρει πάνω.
   Είμαστε πολίτες της ΕΛΛΑΔΑΣ.Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

 8. PAN NIK avatar
  PAN NIK 10/08/2011 13:00:24

  http://www.youtube.com/watch?v=8ahVghkW5WI

  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ Κ ΤΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ!

  • juliet avatar
   juliet @ PAN NIK 10/08/2011 13:47:43

   Μικρέ, και ένα μπράβο στον Ανατόλιο για την φωτογραφία.
   Τους Γαλάτες δεν βλέπω ,τι έγινε τους πήρε το ποτάμι ,μόνο αυτοί μείνανε;

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ PAN NIK 10/08/2011 15:00:08

   PAN NIK
   Για τα καλά του λόγια του τη χάρισαν του Τσοχατζόπουλου λες;
   Juliet
   Έλληνες κι αντινεοταξίτες και αντιπασόκοι

 9. Krax avatar
  Krax 10/08/2011 18:27:56

  Μήπως κάτι άλλο, με κάποιον άλλο, για κάποιο όνομα σαν δικαιολογία, ανέστησαν πολιτικά τον Ανδρέα και όχι οι πολίτες όπως λανθασμένα γράφετε?

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Krax 10/08/2011 20:32:05

   Δεν έγιναν δλδ εκλογές το 1993;

 10. nickvel avatar
  nickvel 11/08/2011 09:44:10

  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 93 ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ , ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΛΗΣΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΖΗΤΟΥΝ , ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΗΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ , Η ΝΔ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ , ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΛΗΣΤΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ . ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ .

 11. george karvounis avatar
  george karvounis 12/08/2011 22:45:02

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΒΙΑΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.