#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/07/2011 22:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Ας σοβαρευτούν αυτοί που προκαλούν"Κάποιοι κάνουν ότι μπορούν και απαξιώνουν τον εαυτό τους και την πολιτική τους ιδιότητα και μετά πρέπει όλοι μαζί να καταδικάζουμε και καλά κάνουμε όσους προπηλακίζουν.

Για παράδειγμα, βγαίνουν με πολλούς τρόπους και μας εξηγούν γιατί το Μεσοπρόθεσμο είναι κακό πράγμα  και μετά πάνε και το ψηφίζουν. Ή βγαίνουν και λένε ότι πιέστηκαν να υπογράψουν το μεσοπρόθεσμο ...Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δεν ψήφισαν κατά συνείδηση; Αυτά πυροδοτούν κοινωνικές εκρήξεις.

Αν θέλουμε πραγματικά να σταματήσει αυτό το πράγμα πρέπει να εξηγήσουμε ότι η πρόκληση αρχίζει απ’ αυτόν που προκαλεί τον κόσμο και βεβαίως δεν δικαιολογείται οποιοσδήποτε πάει και τον προπηλακίζει ...Γιατί και μένα με προκαλούν, τι θα κάνω θα αρχίσω να χτυπάω;

Βρισκόμαστε στην λεπτή γραμμή ανάμεσα στην πολιτική κριτική και τη βία.

Αν συνεχίσουν κάποιοι να προκαλούν με τη στάση τους σίγουρα θα περάσουν τη λεπτή γραμμή.

Ας σοβαρευτούν αυτοί που προκαλούν.

Αποδείχτηκε τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις ότι πρωτοστατούσαν και άτομα που δεν ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπήρξαν μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς αυτό το κακό άρχισε, ευτυχώς δεν έχουμε δει τα χειρότερα, ευτυχέστερα μπορούμε ακόμα να τα σταματήσουμε.

Διάφοροι που δεν βουτάνε τη γλώσσα τους στο μυαλουδάκι τους πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν και αυτοί ευθύνη.

Αν είμαι κάπου που είναι ο Πάγκαλος,  που προσπαθήσουν να χτυπήσουν τον ΠΑΓΚΑΛΟ,  θα προσπαθήσω να το αποτρέψω και να σταματήσω τους θερμοκέφαλους.... Αλλά μετά θα του πω να μη λέει ό, τι να ’ναι, γιατί θα φάνε ξύλο εξαιτίας σου και οι δίκαιοι και οι άδικοι.

ΧΡ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ σήμερα στον REAL FM

 

Τσουκαρέλης, ο ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ που ήταν στην διαμαρτυρία κατά της κ, Μερεντίτη, σήμερα  στο ΡΑΔΙΟ 9

Υπήρχαν και άλλα άτομα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Είναι γνωστό αυτό. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι από όλους τους χώρους.

Διαγράφηκα από την νεολαία.

Και βέβαια υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε πολιτικό επίπεδο. Οι άνθρωποι αυτοί εκπροσωπούν συγκεκριμένες λογικές, το πελατειακό κράτος. Η κ. Μερεντίτη εκλεγόταν με το σύνθημα «Σούλα – Σούλα – Σούλα για μια θεσούλα». Δεν μπορούμε εμείς να ταυτιζόμαστε με αυτά τα πράγματα.

Ακόμα και τώρα κάνει ρουσφέτια. Αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν, αυτά μας έφτασαν εδώ.

Το πελατειακό κράτος είναι η αρχή και ξεπουλάνε τα πάντα για να πάρουν κάποια δανεικά για να κάνουν τα ρουσφέτια τους πάλι.

Πρέπει να τελειώσει το εγκληματικό κράτος και το ανελεύθερο.

Θα συνηθίσουμε να ζούμε με λιγότερα λεφτά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 06/07/2011 22:37:27

  Η τοποθέτηση Λαζαρίδη βάζει πάλι τη συζήτηση γιά τις ευθύνες των επεισοδίων προς πολιτικά πρόσωπα στην πραγματική της διάσταση. Ποιός προπηλακίζει εδώ και ενάμισυ χρόνο τους πολίτες; Ποιός ευθύνεται γιά το κλίμα εξουθενωτικής κινδυνολογίας και ηθικής τρομοκρατίας που εκπέμπεται από το κράτος και τα μμε; Εχει ή δεν έχει χαθεί κάθε μέτρο στη δημόσια και πολιτική συμπεριφορά των εκπροσώπων του πολιτικού και κοινωνικού καθεστώτος (πράγμα που απέδειξε τελικά και πόσο απαράσκευοι ήταν γιά τα αληθινά ζόρια).

 2. factorx avatar
  factorx 06/07/2011 23:26:25

  Και αφίσες στην Πάτρα

  Στο μεταξύ, αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και των δύο βουλευτών της ΝΔ κυκλοφόρησαν στην Πάτρα, οι οποίες φέρουν τον τίτλο «κρίνονται ένοχοι».

  Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή».

  Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της ΝΔ, αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση».

 3. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 06/07/2011 23:46:41

  Με λιγότερα χρήματα ζούμε..με λιγότερη Ελλάδα πώς να ζήσουμε;

 4. Orestios avatar
  Orestios 07/07/2011 00:43:21

  Να σοβαρευτεί το ΠΑΣΟΚ?
  Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η κυβέρνηση των επικίνδυνων αρλεκίνων να σοβαρευτεί.
  Μην τους προστατεύετε κ. Λαζαρίδη.
  Αφήστε τους να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους.
  Είναι ενήλικες, υποτίθεται.

 5. ΜΠΛΟΥΜ avatar
  ΜΠΛΟΥΜ 07/07/2011 01:11:14

  Λενε συνεχεια ψεμματα και μπαρουφες...Ας προσεχαν....αν και δεν ειμαι υπερ της σωματικης βιας....τα βρισιδια ομως μου φαινονται μια χαρα....και βλεπουμε...
  αλλωστε αφου μας φλομωσαν στα δακρυγονα τωρα βγαλανε τα καγκελα από τη βουλη, οχι ομως και την κλουβα από τη Β.Σοφιας.....
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

 6. ΜΠΛΟΥΜ avatar
  ΜΠΛΟΥΜ 07/07/2011 01:12:00

  Και εμας δεν βλεπω να μας προστατευει πλεον κανενας...

 7. φωνη avatar
  φωνη 07/07/2011 01:39:33

  Πέρα από τις προκλητικές δηλώσεις ο κόσμος έχει επί τις ουσίας αφαιρέσει από το ΠΑΣΟΚ το δικαίωμα να κυβερνάει, τους έχει απολύσει διαφωνούν με την πολιτική αυτήν και δεν τους δίνεται το δικαίωμα να το εκφράσουν αυτό μέσα από τους θεσμούς.

  Μόνο οι εκλογές μπορούν να εκτονώσουν αυτό το κλίμα, γιατί είναι η ίδια η πολιτική που προκαλεί τον κόσμο.

  Σε μια ιστορία 2 χρόνων πρωτοφανών αλλαγών για τη χώρα ο κόσμος δεν ερωτήθηκε ποτέ και δε μίλησε ποτέ με θεσμικό τρόπο. Εαν δεν του δώσουν την ευκαιρία να εκφραστεί εντός των πλαισίων θα βρει άλλους τρόπους.

 8. Ψηφοκράτης avatar
  Ψηφοκράτης 07/07/2011 04:05:11

  Ξόρξια στο ανάθεμα της κοινωνίας...

  Lady Macbeth:

  Whence is that knocking?—-
  How is’t with me, when every noise appals me?
  What hands are here! Ha, they pluck out mine eyes.
  Will all great Neptune’s ocean wash this blood
  Clean from my hand? No, this my hand will rather
  The multitudinous seas incarnadine,
  Making the green one red.

  William Shakespeare, Macbeth Act 5, scene 1

  ΛΑΙΔΗ ΜΑΚΒΕΘ:

  Έβγα, κηλίς κατηραμένη! Έβγα! — Μία, δύο· - ώρα
  να γείνη το πράγμα... Ο Άδης είναι σκοτεινός! ...
  Εντροπή, άνδρα μου, εντροπή! Στρατιώτης, και να φοβήσαι!
  Τι σε μέλει αν το μάθουν; Ποίος θα τολμήση να μας ζητήση
  λόγον;... Αλλά πού ημπορούσε κανείς να το φαντασθή,
  ότι ο γέρος είχε μέσα του τόσον αίμα!

  Έμμετρη Μετάφραση: Δημήτριος Βικέλας-1896

 9. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 07/07/2011 12:48:43

  συγνωμη δηλαδη αλλα για ποσο λοβοτομημενους μας εχουν?
  για κακη τους τυχη ανοιξαν πολλα πανεπιστημια πολυς κοσμος ειναι διαβασμενος αλλα και ψημενος πολιτικα, οι νεολαιες τους βγαζουν μια μποχα, το διαδικτυο εχει κανει την ενημερωση αμεση ακομα και απο τις πρωτογενεις πηγες, ζησαμε τον σοσιαλισμο τους, ειδαμε τους πρασινοφρορους να πλουτιζουν, ζησαμε την δεξια. απο το 1990 και μετα ζησαμε, μαθαμε

  τι περιμεναν δηλαδη οτι αυτο συμφερτο τυχαρπαστων και οπουρτινηστων που παει χερακι χερακι με την διαπλοκη οτι ο κοσμος θα το αφηνε ετσι μολις του πηραζες την ευζωϊα του?
  ισως δεν καταλαβαν οτι ο κοσμος τους ανεχοταν με την ελπιδα οτι ολοι κατι θα φαμε! οταν εκοψαν αυτο το ονειρο ....θα τους παρει και θα τους σηκωσει.

 10. Φ. avatar
  Φ. 07/07/2011 13:47:01

  Θέλω να δω ΜΙΑ απόφαση κομματικής του ΠΑΣΟΚ που να αυτοδιαλύεται με πάταγο και μανιφέστο έναντι της Κυβέρνησης, να κάψουν μπροστά από το ΜΕΓΚΑ τις κομματικές τους ταυτότητες και να δηλώσουν ένοχοι και μετανοημένοι που τόσα χρόνια στηρίζαν την εξηλιθίωση αυτού του λαού. Αλλιώς να πάνε να γα.. όλοι μου οι τάχα και αγανακτισμένοι πρασινοφρουροί που ανακάλυψαν λεει και το πελατειακό κράτος. Ζήτω η τρίτη του Σεπτέμβρη,χο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.