#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/03/2011 12:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

“Αποστολάκηδες και Καρχιμάκηδες»


Οι ειδήσεις προφανώς και δεν θα απασχολήσουν τα πρωτοσέλιδα των «εγκύρων» εφημερίδων, ούτε θα βρούν χρόνο στα κεντρικά δελτία ειδήσεων

Τις ειδήσεις τις γνωρίζετε, υποθέτω:

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Μιλένα Αποστολάκη, είχε μια, οικογενειακής φύσεως, αντιδικία με τον πρώην σύζυγό της, επιχειρηματία κ. Συγγελίδη. Το αίτημα διαβιβάσθηκε στη Βουλή, για να αρθεί η ασυλία της,  αλλά οι «πατέρες του έθνους»  το απέρριψαν  και η δίκη δεν έγινε ποτέ. Ο επίμονος σύζυγος προσέφυγε στο ΕΔΑΔ, το οποίο τον δικαίωσε και επέβαλε πρόστιμο στο ελληνικό δημόσιο συν  τα έξοδα της δίκης. Πέραν του διασυρμού, η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει 19.000 ευρώ!

Μέχρι τώρα, δεν  έχω ακούσει καμιά δήλωση της κας. Αποστολάκη ότι θα καταβάλει εξ ιδίων πόρων το ποσόν αυτό.

Έχει την ηθική υποχρέωση να το κάνει.

Και αν δεν το κάνει αυτοβούλως, ο κ. Παπανδρέου, έχει επίσης την αυξημένη ηθική υποχρέωση να την πείσει.

Προφανώς, η κα Αποστολάκη έχει τον …νόμο με το μέρος της. Όμως, ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό;

Η άλλη είδηση αφορά στον  «βιομήχανο σκανδάλων», συγνώμη τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ  ήθελα να πώ, κ. Καρχιμάκη. Τρεις υπουργοί της Κυβέρνησης,οι κύριοι  Ρέππας, Ντόλιος  και  Σαχινίδη  έλυσαν το  επαγγελματικό μέλλον του σε περίπτωση που πάψει να βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα.  Ο κ. Καρχιμάκης  αποκτά θέση υπαλλήλου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Υποδομών! (ΦΕΚ Γ΄ 169/17-3-2011)   Σε αυτήν ορίζεται ότι: «Μεταφέρεται ο Μιχαήλ Καρχιμάκης του Ελευθερίου, πρώην υπάλληλος της εταιρείας “Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε.” στο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ  και ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού».

Δηλαδή, δημιουργείται θέση προσωπικά για τον κ. Καρχιμάκη!

Καλά, δεν ντράπηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο, τέτοιες ώρες; Νόμιμο και αυτό, ηθικό, όμως; Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει τους νέους;

Αλήθεια γνωρίζει κάτι ο κ. Καρχιμάκης που δεν γνωρίζουμε εμείς και έσπευσε να ..αποκατασταθεί επαγγελματικά;

Οι δυο αυτές περιπτώσεις αναδεικνύουν με τον  πιο εμφατικό τρόπο την κρίση του πολιτικού μας συστήματος. Εξηγούν και οδηγούν στην απαξίωση του. Βέβαια δεν περιμέναμε αυτές τις δυο περιπτώσεις για να το μάθουμε.

Είναι λυπηρό, που και οι δυο τους (νέοι σχετικά άνθρωποι) βρίσκονται  εκτός τόπου και χρόνου! Ακόμα και μέσα σ΄ αυτή τη  γενική κρίση, δείχνουν τόσο απομονωμένοι από την κοινωνία και το λαϊκό αίσθημα! Εκτός και αν η αλαζονεία τους έχει φτάσει σε  τέτοιο βαθμό, που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

Οι δυο αυτές περιπτώσεις επαναφέρουν πάλι στο προσκήνιο δυο βασικά θέματα: την κατάχρηση του θεσμού της βουλευτικής ασυλίας, ακόμα και για αδικήματα άσχετα με την άσκηση των καθηκόντων τους.

Δεύτερον, τα εξωφρενικά προνόμια των βουλευτών, που έχουν μετατρέψει το  βουλευτικό αξίωμα  σε προσοδοφόρο επάγγελμα!

Όλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα. Είναι  συμπτώματα παρακμής, πρέπει να αποδοκιμαστούν και να αναληφθεί  πρωτοβουλία ώστε  να εκλείψουν σύντομα.

Κώστας Ροδινός

Υ.Γ. Αλήθεια ο κ. Καρχιμάκης ζήτησε συγγνώμη για  την αθλιότητα που διέπραξε, αποδίδοντας στη Ν.Δ. εκείνο το mail  περί δήθεν επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας;

Δεύτερον, η Ν.Δ. προσέφυγε στη δικαιοσύνη;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/03/2011 12:54:26

  ελα ρε Κωστα.. ο Καρχιμακης πλεον θα συνδικαλιστει με τους λοιπους κοπριτες....

  ΠΠ

 2. Misha avatar
  Misha 21/03/2011 12:54:26

  Bάλε και το αυθαίρετο Πετσαλνικου στην Καστοριά, Κώστα.

  Με το «αναψυκτήριο» του Μαγγίνα έγινε -και δικαίως- ο κακός χαμός.
  Με την πισίνα του κκ. Προέδρου της Βουλής, οι κοτούλες κοκοκό , τα παπάκια πιπιπί...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Misha 21/03/2011 12:56:11

   Misha,
   Συγνώμη, αλλά μου διέφυγε αυτό!

 3. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 21/03/2011 13:12:30

  "Στην πολιτεία που έγινε πορνείο, μαστροποί και πολιτικιές (δηλαδή πόρνες) διαλαλούν σάπια θέλγητρα".
  Γ. Σεφέρης

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/03/2011 13:20:18

  ο Θοδωρας ειπε σημερα οτι θα πανε φυλακη και οι δημοσιογραφοι !!! οσοι γνωριζουν ποιος εριξε το γιαουρτι και δεν το πουν στη δικαιοσυνη !!! θα καταθεσει αγωγη στη βελουτελα απο την πολιτικη της πετσας.........
  Αυτος ειναι... ξεκινησε με τα IP του Μακη βεβαια.

  ΠΠ

 5. spiros1 avatar
  spiros1 21/03/2011 13:24:54

  Ένας από τους πρώην «Εθνικούς εισαγγελείς» ήταν και ο Κος Μ. Καρχιμάκης (ο άλλος ήταν ο Κος Ρόβλιας).
  Αυτοί κατακεραύνωναν την ΝΔ, τους Κους Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Αγγέλου κλπ για δήθεν «σκάνδαλα».
  Είχαν γίνει τηλεοπτικοί Αστέρες. Αυτοί, αν δεν απατώμαι, είπαν το περίφημο «ότι είναι Νόμιμο, δεν είναι και ηθικό» και αντιστρόφως. Δεν γνώριζε όμως την θυμοσοφία του Λαού μας «μην κάνεις μην σου κάνουνε μην πεις να μην σου πούνε». Σήμερα αντιστράφηκαν οι ρόλοι.

  Ο Ρέππας(αυτός που αποκαλεί τους Έλληνες ‘’Τζαμπατζήδες’’ διόρισε τον Αγ. του Κόμματός του(ΠΑΣΟΚ)
  στο Δημόσιο ! Με τις υπογραφές μάλιστα των Ντόλιου και Υφυπουργού Οικονομικών Σαχινίδη (Αυτός που σακάτεψε και σακατεύει εργαζόμενους, μισθωτούς και συνταξιούχους, Αυτός που έχει κάνει την περίφημη δήλωση ‘’Η μόνη επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Την άλλη ημέρα των εκλογών, ήταν η προσφυγή στο ΔΝΤ’’). Υπουργοί διόρισαν στο Δημόσιο τον γ.γ. Του κόμματός τους ! Αδιανόητο, προκλητικό !
  Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά !

  Από Υπάλληλος της Ολυμπιακής, ΘΑ είναι μόνιμος Υπάλληλος στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. ΚΑΠΑΡΩΝΕΙ την θέση αυτή, μόλις σταματήσει την Βουλευτική του Θητεία ! Δηλαδή ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΙ αυτήν την θέση από τώρα , η καρέκλα ΘΑ είναι έτοιμη όποτε δεν εκλεγεί βουλευτής !

  Πολιτικές ακροβασίες που διεγείρουν, προκαλούν το αίσθημα του Ελληνικού Λαού.
  Αυτός που κατήγγειλε δήθεν «σκάνδαλα» επί ΝΔ, είχε μόνιμο στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα,
  «ο τιμωρός των πάντων», ο «επιθεωρητής» επί ΝΔ, σε οτιδήποτε υπήρχε «οσμή σκανδάλων», σήμερα πρωτοστατεί σε «σκάνδαλο» με πρωταγωνιστή τον εαυτό του.
  Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα κυβερνητικά παπαγαλάκια, εντέχνως το αποσιωπούν.
  Αυτοί οι Σοσια-Ληστές, οι θαυμαστές της Πράσινης Βίβλου του δικτάτορα Καντάφι, που κλέβουν τις Συντάξεις, Λεηλατούν τα λαϊκά στρώματα, εμφανίζονται σαν Εθνοσωτήρες. Αυτοί ΘΑ «Σώσουν την Χώρα».
  Αποδεικνύεται ότι την τσέπη τους «σώζουν». Με περισσό θράσος Μιλάνε για «αξιοκρατία» και όχι για
  «κομματοκρατία» ή επανίδρυση του κομματικού στρατού. Αυτό εννοούν όταν λένε «να κάνουμε την κρίση
  Ευκαιρία». Ασελγούν πάνω στο πτώμα της Ελληνικής Οικονομίας, επάνω μας.

  Σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣ» Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009, σελίδα 13, δήλωνε ο εν λόγω κύριος.
  «ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ αφήσει ‘’άνεργους’’ όλους αυτούς που λειτούργησαν παρασιτικά και μέχρι σήμερα ασυδοτούσαν ατιμώρητοι εις βάρος του Πολίτη. Νέα σχέση εμπιστοσύνης στο Κράτος ! Τέρμα στις αδικίες της ΝΔ… Το ΠΑΣΟΚ ΘΑ ματώσει για να εισπράξει τους ανείσπρακτους Φόρους… ΘΑ στηρίξουμε το εισόδημα των πολιτών και ΘΑ δώσουμε τέλος στις χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ λίγων και ισχυρών… Το νέο ήθος που κομίζει ο Γιώργος Παπανδρέου, η ισχυρή μας βούληση για καθαρή πολιτική, απόδοση ευθυνών, δικαιοσύνη
  Ισότητα και αξιοκρατία, τα άμεσα μέτρα διαφάνειας και λογοδοσίας για τα οποία δεσμευόμαστε και η δημιουργική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, την οποία αγωνιζόμαστε να κινητοποιήσουμε στη βάση μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης στο κράτος και τους θεσμούς πιστεύω ότι ΘΑ αφήσουν ανέργους… »
  Και συνεχίζει «Η Υποκριτική ηθικολογία υπήρξε πράγματι το 2004 προεκλογική σημαία του Κ. Καραμανλή. Δυστυχώς ως πρωθυπουργός εξάντλησε τη δήθεν ‘’μηδενική ανοχή στη διαφθορά’’ σε ανώδυνες για τα συμφέροντα γενικόλογες ρητορείες και ανούσιες συνθηματολογίες. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ο Παπανδρέου σε θέματα διαφάνειας, με τις γενναίες πράξεις και πρωτοβουλίες του, έχει αποδείξει ότι αυτό που λέει το εννοεί….
  Η αντιπολίτευση που έκανε το ΠΑΣΟΚ έδωσε το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσουμε. Εμείς συγκρουστήκαμε ονομαστικοποιημένα και αμείλικτα, δημιουργώντας αποστάσεις ασφαλείας από κάθε είδους συμφέροντα και περιφρουρώντας την αυτονομία μας… Ο πρόεδρός μας μιλά για αλλαγή παγιωμένων αντιλήψεων και νοοτροπιών, καλώντας σε κοινή προσπάθεια κάθε πολίτη… Οι προγραμματικές εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας ανέρχονται στα 2,5 με 3 δις Ευρώ και όχι στα 10 δις όπως έσπευσαν να τα κοστολογήσουν με χονδροειδείς αλχημείες, αυτοί που αδυνατούν να κοστολογήσουν αξιόπιστα έστω και έναν από τους προϋπολογισμούς που κατέθεσαν τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας την οικονομία σε αδιέξοδο!
  Και είναι ανάγκη να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των πολιτών και αναθέρμανση της αγοράς… ΘΑ καταργήσουμε τις προκλητικές χαριστικές ρυθμίσεις ύψους πολλών δις που εισήγαγε αυτή η κυβέρνηση υπέρ λίγων ισχυρών και ΘΑ προχωρήσουμε σε δίκαιη αναδιανομή. Το έχει ξεκαθαρίσει ο πρόεδρός μας και ο μόνος που αδυνατεί να το καταλάβει είναι ο μηχανισμός μαύρης προπαγάνδας της ΝΔ.
  Ίσως τους ενοχλεί ιδιαίτερα που ΘΑ φορολογήσουμε τη μεγάλη ακίνητη περιουσία και που ΘΑ κυνηγήσουμε τη φοροαποφυγή… Το ΠΑΣΟΚ μιλά για αλλαγή της λογικής του φορολογικού συστήματος επί το δικαιότερο με ενιαία φορολογική κλίμακα, ώστε όλοι να συνεισφέρουν ανάλογα με τη φοροδοτική τους ικανότητα.
  Τέρμα πια στο φαινόμενο οι αμοιβές από εργασία να φορολογούνται υψηλότερα απ ότι οι αμοιβές από
  Κεφάλαιο….». Λέει και πολλά άλλα ΘΑ.

  Τα ψεύτικα τα λόγια τα Μεγάλα. Συμπατριώτες, Τα συμπεράσματα δικά σας. Πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει στον «Εθνικό εισαγγελέα» όλα αυτά για να καταλάβει ότι δεν τρώμε κουτόχορτο, ότι δεν είμαστε ανόητοι και ότι έχομε ισχυρά μνήμην. Η πλάκα και τα ΘΑ έχουν τελειώσει από καιρό.

 6. loretta avatar
  loretta 21/03/2011 13:31:13

  Πασοκισταν οπως πακισταν.!!!

  οτι ναναι...απορω ποσο θρασσος εχουν !!!

 7. Iokasti@gr avatar
  Iokasti@gr 21/03/2011 13:40:00

  ισως θα επρεπε με ενδικα μεσα να αξιωσουμε απο την Αποστολακη (το κυρια εχει χαθει προ πολλου!!) να πληρωσει η ιδια τα χρηματα

  (ΥΣ. η ΝΔ τι λεει επ' αυτου?
  παλι εσεις θα σηκωνετε τα θεματα κ. Ροδινε?)

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/03/2011 13:42:04

  Στη Συρο εχει λουκουμια!!! σημερα εχει και δακρυγονα και κροτου-λαμψης..
  Το ΓΑΠ και η ζαχαρη-αχνη παρεα.... χαχα

  ΠΠ

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/03/2011 14:45:40

   Π.Π

   ρώτησα και στη σχετικά ανάρτηση: Η Σύρος έχει ΜΑΤ ή μήπως δημιούργησαν κάποιο αερομεταφέρομενο τμήμα για ...έκτακτες ανάγκες;

   Ξέρεις τίποτα;

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 21/03/2011 15:01:47

    εχουν δικα τους ΜΑΤ ...! ντοπια.

    ΠΠ

   • Ηλίας avatar
    Ηλίας @ Κώστας Ροδινός 21/03/2011 15:25:37

    Η Συρος ΔΕΝ έχει ΜΑΤ φυσικά.

  • juliet avatar
   juliet @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/03/2011 14:55:24

   έχει γυναίκα Πατρινή και ξέρει απο λουκούμια και ζάχαρη άχνη!!

 9. ΠαναγιώτηςΖΜεσ. avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ. 21/03/2011 14:31:38

  Θεωρώ γελοίο το γεγονός ότι βουλευτής -δικηγόρος με σύζυγο συμβολαιογράφο επαγγέλματα (βουλευτής-συμβολαιογράφος) εξαιρετικά καλοπληρωμένα δεν είχαν ή τσιγκουνεύτηκαν να πληρώσουν ένα μηχανικό και να εκδώσουν μια απλή οικοδομική άδεια.Πρόκειται κατά την γνώμη μου καθαρά για θέμα νοοτροπίας δηλαδή "κάνουμε ότι γουστάρουμε γιατί έχουμε λεφτά καιδύναμη- εξουσία και άλλωστε ποιος θα μας καταγγείλει?". Το ίδιο θέμα νοοτροπίας ισχύει και για τον Καρχιμάκη.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΠαναγιώτηςΖΜεσ. 21/03/2011 14:44:13

   Παναγιώτη,
   να υποθέσω στο πρώτο αναφέρεσαι στον Πρόεδρο της Βουλής;

 10. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 21/03/2011 14:32:07

  Λυπάμαι που το λέω αλλά η ΝΔ συνεχίζει την κυριλέ αντιπολίτευση. Το ΠΑΣΟΚ όταν είναι αντιπολίτευση βάζει τους ανθρώπους που έχει για τις 'βρώμικες δουλειές' και προπαγανδίζουν μέρα νύχτα τις Πασοκοψευτιές. Η ΝΔ πολεμάει να συντονίσει τους 80 τομεάρχες μπας και βγάλουν καμιά ανακοίνωση. Όταν βγαίνει αυτή η ανακοίνωση είναι εκτός της επίσημης γραμμής του κόμματος οπότε...αντε γεια! Και τους κάναμε τα μούτρα κρέας που λέει και ο λαός... Με τον τρόπο αυτόν η ΝΔ θα συνεχίσει να είναι το διάλλειμα 4ετίας ανάμεσα στο άπειρο ΠΑΣΟΚιστάν!

 11. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 21/03/2011 15:41:29

  Καρχιμάκης,"ο γραμματικός της Μιμής"που'λεγε κι ο Τζαννετάκος...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 21/03/2011 15:46:24

   από ...γραμματικός, γραμματέας!
   Τεράστια πρόοδος!

 12. juliet avatar
  juliet 21/03/2011 15:49:51

  @κ.Ροδινέ ,ξέρω , τώρα την Ανοιξη όλα τα πετεινά της γης και του ουρανού ξυπνάνε απο την χειμερία νάρκη ,μήπως εκεί στη Συγγρού μπερδέψανε τις εποχές;Κρίμα...πολύ κρίμα.Η Πατρίδα σύρεται ,μοιράζουν τα ιμάτιά της ,εμείς
  πονάμε,αυτοί ....

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ juliet 21/03/2011 16:18:07

   ευτυχώς έβγαλαν ανακοίνωση για τον Πάγκαλο

   • ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
    ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ @ Κώστας Ροδινός 21/03/2011 17:36:30

    Για Καρχιμάκη και Αποστολάκη πάλι μαύρη ειν η νύχτα στη Συγγρού. Σκεφτείτε μόνο τί θα γινότανε αν στη θέση της Αποστολάκη ήταν η Παπακώστα και στη θέση του Καρχιμάκη ο Λυκουρέντζος. Κρέμασμα από το τσιγγέλι στην πλατεία Συντάγματος και από κάτω Τρέμη Πρετεντέρης να ζητωκραυγάζουν.

    • Misha avatar
     Misha @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 21/03/2011 21:28:41

     Γιάννη, ας μην αυταπατώμεθα...
     Ο Σαμαράς έχει και τον τρόπο και τον λόγο και πολύ υλικό για να κατεδαφίσει τον ΓΑΠ σε ελάχιστο χρόνο.

     Το απέδειξε με το προχθεσινό ξεβράκωμα του Κωλοτούμπα.

     Το γιατί δεν κάνει όσα θα έκανε ο ΓΑΠ στη θέση του, μάλλον έχει κι αυτό έυκολη απάντηση: δισταγμός να αναλάβει την καυτή πατάτα του μνημονίου, πιέσεις από την Ευρώπη, αυτογνωσία για την ανικανότητα του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ και της Κ.Ο. της , να τον στηρίξει στις επιλογές του...

     Γι αυτό και μιλά αραιά και πού, και αποφευγει τη συχνή συγκρουση με τον ΓΑΠ στη Βουλή, που θα αποδείκνυε σε όλους την ανικανότητα και τον τυχοδιωκτισμό του Γκιοργκάκις.

 13. stamatis avatar
  stamatis 21/03/2011 17:35:13

  Γραψτε και για την Τζοτζολα που μετατεθηκε σαν τον Καχριμακη στον ΟΑΣΑ,ως πρωην ης Ολυμπιακης.

  • dinos avatar
   dinos @ stamatis 21/03/2011 22:18:41

   Με την Τζότζολα δεν είναι το ίδιο. Η Τζότζολα νομίμως απλά έκανε χρήση μιας υφιστάμενης διάταξης της προηγούμενης κυβέρνησης. Η κυβέρνηση γιατί δεν άλλαξε τον νόμο αν δεν της άρεσε;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ stamatis 21/03/2011 22:55:53

   Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασιλική Τζότζολα, με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, σχετικά με μεταφορά της ως δικηγόρου στον ΟΑΣΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

   «Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Με καθυστέρηση 18 μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ’ αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα … “μια από τα ίδια”, δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.

   Ώστε να λάβουν την απάντηση ότι, ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση.

   Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι ...»

 14. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 21/03/2011 18:21:57

  Η Αποστολάκη είναι και συνταξιούχος της Ολυμπιακής.
  Τον Καρχιμάκη τον πρόλαβε το νέο ασφαλιστικό βλέπετε........

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 21/03/2011 22:28:52

   Βεβαίως, συνταξιοδοτήθηκε στα 32 της. Τόσο καλά.

 15. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 21/03/2011 18:56:02

  Σήφης Πολυμίλης: ΒΗΜΑ
  "Την περιβόητη τακτική του κ.Βουλγαράκη πώς ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ζήλεψε φαίνεται και ο γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Μ. Καρχιμάκης Προφανώς κάποια κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος,δεν έχουν συνειδητοποιήσει ούτε την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, ούτε την απαξία με τήν οποία αντιμετωπίζει τους πολιτικούς ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης...

  Επιμένουν με περισσό θράσος στο προσωπικό τους βόλεμα αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες και για το μήνυμα που στέλνουν στην κοινωνία με την προκλητική συμπεριφορά τους.


  Γιατί αποτελεί πρόκληση, έστω κι αν είναι νομιμοφανής, η πράξη του κ. Καρχιμάκη να αποδεχθεί τη μετάταξη- διορισμό στο υπουργείο Μεταφορών απο την Ολυμπιακή και μάλιστα σε προσωποπαγή θέση που δημιουργείται γι αυτό τό σκοπό.

  Δεν ξέρουμε, αλλά φανταζόμαστε με ποιό τρόπο προσλήφθηκε στην Ολυμπιακή ο νυν γραμματέας του ΠαΣοΚ κι αν δούλεψε ποτέ εκεί η ήταν μια συνήθης αργομισθία κομματικού στελέχους .Σε μια εποχή όπου η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε όριο ,που χιλιάδες νέοι άνθρωποι αγωνιούν για το μέλλον τους, χρειάζεται μεγάλο θράσος για ένα σημαίνον στέλεχος ,όπως είναι ο κ. Καρχιμάκης, να φροντίζει για τη μελλοντική του αποκατάσταση στην περίπτωση που δεν επανεκλεγεί βουλευτής...


  Την ώρα που όλη η χώρα πληρώνει τις συνέπειες από την άθλια ρουσφετολογική πολιτική διορισμών που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, είναι απαράδεκτο ένα κυβερνητικό στέλεχος να μην αντιλαμβάνεται την κατάσταση και να επιμένει να προκαλεί.

  Γιατί δεν μπορεί ο κ. Καρχιμάκης να μην γνώριζε για τη διαδικασία μετάταξής του... Το όποιο τυπικό του δικαίωμα έπρεπε να υποχωρήσει απέναντι στο γενικότερο συμφέρον που επιβάλλει ότι τουλάχιστον οι βουλευτές οφείλουν πρώτοι από όλους να δίνουν στους πολίτες, τουλάχιστον την αίσθηση, ότι σε συνθήκες κρίσης, βάζουν πάνω από όλα τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι το προσωπικό τους βόλεμα..."

 16. SPYROS T. avatar
  SPYROS T. 21/03/2011 19:17:21

  Από το 1974 και πέρα, έχει διαβιβάσει ο εισαγγελέας πάνω από 800 Φακέλους (κάποιοι λένε και πάνω από 1000) στη Βουλή με εμπλοκές πολιτικών προσώπων.

  Δηλαδή είχε στοιχεία ο Εισαγγελέας για εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε διάφορα αδικήματα.

  Η ασυλία έχει αρθεί σε λιγότερους από 50 και μάλιστα οταν το ζήταγαν μόνοι τους π.χ. Μαντούβαλος, Μητσοτάκης, Λαλιώτης κ.λ.

  Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, όταν ο Εισαγγελέας έχει στοιχεία οτι εμπλέκεται πολιτικό πρόσωπο σε αξιόποινη πράξη, παίρνει τηλέφωνο το 100 και δίνει εντολή να πάει το 100 να προσαγάγει τον πολιτικό για κατάθεση ή εάν τα στοιχεία είναι αδιάσειστα βγάζει ένταλμα σύλληψης και πάει το 100 στο σπίτι του πολιτικού και εκτελεί το ένταλμα (κοινώς του περνάει τα βραχιόλια και τον παίρνει μαζί)...

  Στην Ελλάδα για άλλη μια φορά "διδάσκουμε" Δημοκρατία...

  • juliet avatar
   juliet @ SPYROS T. 21/03/2011 19:55:30

   @SPYRO T.
   ''η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια:δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους''
   και το ωραίο του Στρατή Μυριβήλη:
   ''η δικαιοσύνη βαστά σπαθί.Σαν της πάρεις το σπαθί,απομένει μόνο με τη ζυγαριά.Αυτήν την έχουν όμως κι οι μπακάληδες''.
   Διαλέγεις και παίρνεις κατα περίπτωση,και τελευταία σου παραθέτω τα λόγια του Καραμανλή του πρεσβύτερου για τη δημοκρατία:
   ''εκεί που υπάρχει υγιές δημοκρατικό κλίμα δεν χρειάζονται άνδρες ισχυροί.Λειτουργεί ομαλά το πολίτευμα και με κοινούς ,αλλά έντιμους ανθρώπους''. Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι υγιές;σαπίλα παντού .

 17. zame avatar
  zame 21/03/2011 19:35:11

  ..η τσιπα & η ντροπη ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΕΣ εννοιες ΕΙΔΙΚΑ στο Πασοκ στο μεγιστο βαθμο..
  απο τοτε που δημιουργηθηκε..

 18. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/03/2011 20:54:29

  37 παιδια θα περασουν απ τον εισαγγελεα για τα υποβρυχια !!.... 37!
  Ζημιωθηκε το Ελληνικο Δημοσιο?? Πόσο?? Μονο τις μιζες εβαλαν καπελο? Ποσο τα πληρωσαμε τελικη τιμη σε σχεση με αλλους??

  Μιζα 55 Εκ ευρω οπως λεν οι Γερμανοι... /΄37 = 1,486 Εκ ο καθενας...

  ΠΠ

 19. Misha avatar
  Misha 21/03/2011 21:21:50

  Ami

  H τελευταία φράση για τα παιδάκια που έδωσαν στον Πετσάλνικο τον κουμπαρά τους, δίνει και το μέτρο της ξεφτιλας τους, όλων τουτων των μαυρογιαλούρων που τάχαμου θα σώσουν την Ελλάδα από την χρεωκοπία.

  Δεν περιμένω τίποτα από κανέναν επιδοξο κυβερνήτη πια. Αποδεικνύονται όλοι τους χέρια που γνωρίζουν πώς να αλληλονίβονται , να αλληλοσυγχαίρονται και να αλληλοπλουτίζονται (sic).

  Ο μπομπολόδρομος ενώνει το αναψυκτήριο Μαγγίνα με την πισίνα Πετσάλνικου. Μπλε και πράσινοι κόκκοι στο ξέπλυμα της διαπλοκής και της εξαπάτησης των ψηφοφόρων.

 20. juliet avatar
  juliet 22/03/2011 09:08:46

  Το θέμα είναι ,θα μπουν χρήματα στο ταμείο;ή μετά απο κάποια χρόνια θα κυκλοφορούν ''όξω''.Αν ήτανε κανένας φουκαράς θα τον διαπόμπευαν.
  Πιστεύεις οτι μόνο 37 είναι;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.