#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/05/2011 19:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Ήρθε η ώρα να κλείσουμε το ΔΝΤ"Οι πολιτικοί σύμμαχοι Strauss-Kahn φωνάζουν: Σκευωρία. Ο «μάγκας» όμως έχει  παρελθόν. Από καιρό τον αποκαλούν «ο μεγάλος αποπλανητής». Έχει κατηγορηθεί για τη σεξουαλική παρενόχληση μιας συναδέλφου του στο ΔΝΤ, ενώ μια νεαρή Γαλλίδα συγγραφέας αποκαλεί τη συμπεριφορά του ως «συμπεριφορά χιμπατζή», όταν προσπάθησε να τη βιάσει το 2002. Πρόκειται για τη 31χρονη σήμερα  Tristan Banon, που είναι η βαφτισιμιά της δεύτερης συζύγου του. Το 2002 ακολούθησε τις συμβουλές δικηγόρου και δεν του έκανε μήνυση. Όπως όμως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, θα κάνει τη μήνυση τώρα.

Η New York Times γράφει: «Καθώς εξελίσσεται η υπόθεση του Strauss-Kahn, έρχονται στο φως όλο και περισσότερες αναφορές για τη θηρευτική συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, και τη σεξουαλική του μανία για φοιτήτριες, δημοσιογράφους και υφιστάμενές του».

Τι δουλειά λοιπόν έχει αυτός ο σάτυρος να ηγείται του ΔΝΤ; Πως μπορεί η αμερικανική κυβέρνηση να ενέκρινε τη τοποθέτηση σε αυτή τη θέση, ενός ανθρώπου με μια τέτοια άσχημη φήμη; Παρόμοιες συμπεριφορές, όπως αυτή του Strauss-Kahn πρέπει να στηλιτεύονται και όχι να επιδοκιμάζονται. Έχει λοιπόν πέσει τόσο χαμηλά η Αμερική;

Και όπως συμβαίνει πολύ συχνά, ο γερουσιαστής Ron Paul τα λέει έξω απ τα δόντια: «Αυτό είναι το είδος των ανθρώπων που διοικούν το ΔΝΤ, και εμείς θέλουμε να τους δώσουμε τον έλεγχο των χρημάτων μας;»

Πραγματικά, εδώ τίθενται ζητήματα πέρα από τη διαφθορά του χαρακτήρα που οδηγεί υπερήλικες εμμονικούς γυναικάδες στο έγκλημα, όταν τα θύματά τους προβάλλουν αντίσταση.

Ένα από αυτά τα ζητήματα είναι το γιατί το ΔΝΤ να χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ;

Μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ γεννήθηκε το 1944 στο Bretton Woods. Με βάση το νομισματικό σύστημα που καθιερώθηκε τότε, το αμερικανικό δολάριο συνδέθηκε με τον χρυσό, ενώ τα νομίσματα όλων των χωρών του ελεύθερου κόσμου συνδέθηκαν με το αμερικανικό δολάριο, σε μια σταθερή ισοτιμία.

Αποφασίστηκε τότε πως όλοι θα συνεισέφεραν κεφάλαια (στο δικό τους νόμισμα) στο ΔΝΤ. Η Αμερική θα έβαζε τα περισσότερα. Ως γενέθλιο δώρο μάλιστα, ο Μπάρμπα Σαμ πρόσφερε στο Ταμείο 103 εκατομμύρια ουγγιές χρυσού.

Όταν τα κράτη μέλη αντιμετώπιζαν προβλήματα στους ισολογισμούς τους και έπρεπε να προχωρήσουν σε υποτίμηση, το ΔΝΤ θα τους έδινε δάνεια. Αυτά θα αποπληρώνονταν όταν τα προβληματικά κράτη αύξαναν τις εξαγωγές  και μείωναν τις εισαγωγές τους εξαιτίας της υποτίμησης.

Το σύστημα λειτούργησε μια χαρά μέχρι το 1971, οπότε, βοηθούντος του πολέμου στο Βιετνάμ, ο  υπόλοιπος κόσμος απέκτησε ξαφνικά τεράστιες ποσότητες πλεονασματικών δολαρίων. Μάλιστα οι Βρετανοί αποφάσισαν να εξαργυρώσουν αρκετά δισεκατομμύρια με αντάλλαγμα αμερικανικό χρυσάφι. Ο πρόεδρος Νίξον το απέκλεισε κατηγορηματικά, αποσυνδέοντας το δολάριο από το χρυσό, και επιτρέποντάς το να κυμαίνεται ελεύθερα (σε αξία) απέναντι στα υπόλοιπα εθνικά νομίσματα. Έτσι, το σύστημα φιξαρισμένων ισοτιμιών του Bretton Woods, έπαψε να υφίσταται. Τότε είναι που θα έπρεπε να πάψει να υφίσταται και το ΔΝΤ.

Συνέχισε όμως να υπάρχει. Και όπως είχε πει κάποτε ο πρόεδρος Ronald Reagan, το πλησιέστερο που θα φτάσουμε ποτέ στην αιώνια ζωή , είναι …τα κυβερνητικά προγράμματα.

Εδώ και 40 χρόνια το ΔΝΤ προχωρά, υποστηριζόμενο και από τα δυο κόμματα, παίζοντας το νέο του ρόλο που είναι η ατελείωτη μεταφορά αμερικανικού και Δυτικού πλούτου με σκοπό την οικονομική  διάσωση αποτυχημένων μη Δυτικών, και αντί-Δυτικών κρατών.

Υπό την ηγεσία του DSK, το ΔΝΤ ανέλαβε έναν ακόμη νέο ρόλο που καταμάγεψε την Ευρώπη. Συνεργάστηκε με την ΕΚΤ έτσι ώστε να δανείσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, και στη Πορτογαλία, προκειμένου οι χώρες αυτές να μη χρεοκοπήσουν και δεν μπορούν να πληρώσουν τα οφειλόμενα τους, οδηγώντας σε κατάρρευση τις τράπεζες της Ευρώπης που είναι μπουκωμένες με τα ομόλογά τους.

Μέσω δηλαδή του ΔΝΤ, οι Αμερικανοί φορολογούμενοι σώζουν τα ευρωπαϊκά κράτη, έτσι ώστε να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, όπως ακριβώς οι ίδιοι φορολογούμενοι μέσω της Federal Reserve, στα κρυφά έσωσαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες τη περίοδο 2009-10.

Για αυτό το λόγο, ο σοσιαλιστής Strauss-Kahn είναι ήρωας στην Ευρώπη. Είναι όμως και ο πράκτορας των Ευρωπαίων στην Αμερική.

Αναλογιστείτε ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από αυτή τη κομπίνα των οπαδών της παγκοσμιοποίησης.

Οι λαοί της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, και της Ιρλανδίας υφίστανται μια σκληρή λιτότητα και μια οικονομική ύφεση για χρόνια, την ώρα που οι τράπεζες της ΕΕ εξασφαλίζουν 100% τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους. Και οι μεσολαβητές όπως ο Strauss-Kahn, διαμένουν σε σουίτες των $3.000 τη βραδιά, ταξιδεύον πρώτη θέση, και εισπράττουν αφορολόγητους μισθούς πολύ υψηλότερους από αυτόν του προέδρου των ΗΠΑ, και όλα αυτά με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων.

Αυτό που είδαμε να συμβαίνει το περασμένο Σάββατο στο ξενοδοχείο Sofitel, είναι η αλαζονεία που όλα αυτά τα προνόμια προκαλούν στη παγκόσμια ελίτ.

Ήρθε η ώρα να κλείσουμε το ΔΝΤ, και να ζητήσουμε πίσω το χρυσάφι μας.

 

Του Pat Buchanan

S.A. από το LewRocwell.com

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. K. Kapadoks avatar
  K. Kapadoks 19/05/2011 21:34:08

  Ε! Όχι και έτσι !!!
  "οι Αμερικανοί φορολογούμενοι σώζουν τα ευρωπαϊκά κράτη, έτσι ώστε να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, όπως ακριβώς οι ίδιοι φορολογούμενοι μέσω
  της Federal Reserve, στα κρυφά έσωσαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες τη περίοδο 2009-10".
  Και εμείς που ξέραμε ότι οι μεγάλες τράπεζες δεν είναι χώρια ευρωπαϊκές και χώρια αμερικάνικες !!!
  Και εμείς που θυμόμαστε ότι πληρώσαμε (και πληρώνουμε ακόμη)
  για να σώσουμε τις μικρές , αληθινά τοπικές αμερικάνικες μικροτράπεζες
  που καταρρεύσανε από το κραχ των στεγαστικών δανείων......

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ K. Kapadoks 20/05/2011 10:47:14

   Δεν συμφωνώ, δεν τα λέει και άσχημα ο Μπιουκάναν, αλλά απλώς είναι κάπως υπερβολικά αμερικανοκεντρικός ο λόγος του και χάνει λίγο το δέντρο της παγκόσμιας συνωμοσίας. Τη βλέπει λίγο αμερικανοκεντρικά. Δεν είναι και λάθος, όμως, που το κάνει έτσι, διότι ο μέσος Αμερικανός δεν ενδιαφέρεται για τον υπόλοιπο πλανήτη. ΠΡΕΠΕΙ να το δει έτσι για να πετάξει από πάνω του τους δυνάστες τύπου ΔΝΤ.

   Η Νέα Τάξη δεν θέλει ντε και καλά την Αμερική επειδή είναι όμορφες οι αμερικανικές πεδιάδες και τα αμερικανικά βουνά. Τη θέλει απλώς επειδή είναι το ισχυρότερο κράτος στον κόσμο. Αν υποθέσουμε ότι αύριο, ξαφνικά, η αμερικανική ισχύς χρησιμοποιείται για αγαθούς σκοπούς, τότε όλοι θα συνασπιστούμε μαζί τους την ίδια στιγμή. Και αυτά που λέει ο Μπιουκάναν εμάς μας εξυπηρετούν στον αντιμνημονιακό μας αγώνα. Αυτή είναι η ουσία.

 2. socrates avatar
  socrates 19/05/2011 21:34:52

  Επιλεκτικές, ως συνήθως, οι αμερικανιές.
  Ωραίο το παραμύθι του Buchanan μόνο που ξέχασε να μας πεί για το ...δράκο.
  Μήπως νομίζουν οι Αμερικάνοι ότι οι Ευρωπαίοι δεν ξέρουν ότι πιάστηκαν "κώτσοι" από τις αμερικάνικες επενδυτικές τράπεζες και τους λοιπούς απατεώνες, τύπου AIG;
  Μήπως νομίζουν ότι δεν ξέρουμε ότι για κάθε δολάριο που έχασαν οι αμερικάνικες τράπεζες, έχασν 3 οι Ευρωπαϊκές;
  Ας τους αφήσουμε όμως να λίγο ακόμα να γκρινιάζουν και να δαιμονοποιούν τους άλλους, εξάλλου δεν θα κρατήσει πολύ ακόμη η κατάσταση.
  Κολοπαπιέ έχει ίνει το ντάλαρ.
  Σύντομα θα είναι σε πολύ χειρότερη θέση από εμάς...

 3. Απορία avatar
  Απορία 19/05/2011 22:03:12

  Ενώ άμα ήταν αδερφούλα και την έπεφτε σε κανέναν μαυρούλι μπάτλερ όλα θα'ταν μια χαρά για τον τύπο.

  Έχει γεμίσει ο κόσμος φούστηδες πρωθυπουργούς, προέδρους και υπουργούς και οι μόνοι που ενοχλούν είναι οι τελευταίοι εναπομείναντες αρσενικοί ο μπερλουσκόνι και ο στρως καν.

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Απορία 19/05/2011 22:26:30

   Λησμόνησες το χαρωπό αγόρι, τον Γκουίντο (Βεστερβέλε), τον ευτυχισμένο σύζυγο που παρουσιάζει ασμένως τον σύζυγό του σε κάθε πολιτικό πανηγύρι

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 19/05/2011 22:38:15

  A grand jury in Manhattan indicted Dominique Strauss-Kahn, the former managing director of the International Monetary Fund, on charges related to an alleged sexual assault of a hotel housekeeper, prosecutors said Thursday.

  Και επισήμως (από ενόρκους) κατηγορούμενος.

  Τα σύννεφα πυκνώνουν και τα λίγα στοιχεία που βγαίνουν στον Τύπο είναι τέτοια που αρχίζει και σφίγγει...

  • Απορία avatar
   Απορία @ archaeopteryx 19/05/2011 22:45:34

   Σε 20 χρόνια ο πληθυσμός των ΗΠΑ θα είναι 350 εκατομμύρια.

   Τα 174.5 εκαττομμύρια θα είναι φυλακισμένοι και τα άλλα 174.5 δεσμοφύλακες.

   Το υπόλοιπο 1 εκατομμύριο θα είναι δισεκατομμυριούχοι.

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Απορία 19/05/2011 23:42:25

    Έχεις πάει ποτέ; Έχει ανοιχτές πεδιάδες, ψηλά βουνά και συμπαθέστατους ανθρώπους.

    • ΑποΜηχανηςΦτωχος avatar
     ΑποΜηχανηςΦτωχος @ archaeopteryx 20/05/2011 00:52:44

     Είναι πράγματι αξιαγάπητοι μεσ' την αφέλεια τους.

     • Μαχμουτ Κοεν avatar
      Μαχμουτ Κοεν @ ΑποΜηχανηςΦτωχος 21/05/2011 15:52:18

      Για Αμερικανους ακουω ολην την ωρα.
      Για εβραιους τσιμουδια.
      Ανοιξτε τα ματια σας και δειτε καταματα την αληθεια.
      Οι εβραιοι κυβερνουν την Αμερικη με γνωμωνα τσα πρωσοπικα τους οφελη και εκεινα του Ισραηλ.
      (Δειτε ποιοι κανουν τους πολεμους στην Μεση Ανατολη)
      Γι αυτο η χωρα αυτη (ΗΠΑ) αλλα κι ο υπολοιπος κοσμος βρισκεται σ αυτο το χαλι.
      Ανοιξτε τα στραβα σας και δειτε την αληθεια. Αφηστε εκεινα τα οι "τοκογλυφοι" και αλλες παπαριες. Οι εβραιοι ειναι η ριζα των κακων ολου του Πλανητη.
      Διαβαστε τα Πρωτοκολλα να ενημερωθειτε λιγο.

 5. Αίθρα avatar
  Αίθρα 20/05/2011 10:33:36

  O άνδρας ο σωστός πρέπει να έχει βιάσει και μια-δύο γυναίκες, κατά την άποψη μερικών εδώ.

 6. Ελευθεριακος Δεξιος avatar
  Ελευθεριακος Δεξιος 20/05/2011 12:13:14

  Ενα μεγάλο μπράβο να πω που επιλέγετε να μεταφράζετε κείμενα απο το LewRocwell.com και πιστεύω να συνεχισετε και με αλλα κείμενα απο το αυτον τον πραγματικά υπέροχο ιστότοπο.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Ελευθεριακος Δεξιος 21/05/2011 00:28:52

   Απ όλα βάζουμε.

 7. anna avatar
  anna 20/05/2011 21:37:13

  Πάντως, στο "Κουρδιστό", ο Β. Μπόνιος επισημαίνει μερικά σημαντικά, όπως : α)αφού ο Ντομ. Στρώς Καν είχε ξαναπάει στο Sofitel, και δεδομένης της μανίας του, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα το είχε κάνει με καμαριέρα.
  β) άρα υπήρχε συνεργός στο ξενοδοχείο που του έστελνε τις καμαριέρες ή άλλες.
  γ) τί παίχτηκε και αυτή τη φορά, η καμαριέρα δεν του έκατσε?

 8. Elpis avatar
  Elpis 21/05/2011 01:17:49

  Δεν συμφωνώ καθόλου με το παραπάνω κείμενο. Εάν κάποιος βάλει τα πράγματα στη σειρά, θα διαπιστώσει, σκεφτόμενος λογικά, ότι τ΄ Αμερικανάκι, και όχι μόνο, είχαν κάθε λόγο να στήσουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι για να βγάλουν απ΄ την μέση τον εν λόγω κύριο;

  Γιατί κόπτονται τόσο πολύ να βάλουν δικό τους (Αμερικάνο) επικεφαλή στο ΔΝΤ;
  Γιατί η Αμερική θέλει να διασπάσει την Ευρώπη και να χτυπήσει το Ευρώ;
  Ποιό νόμισμα πρέπει να μείνει πάσα θυσία το δυνατότερο του κόσμου; Μήπως το δολλάριό τους;
  Από που ξεκίνησε η επίθεση των κερδοσκόπων σε βάρος των αδύναμων κρίκων της Ευρωζώνης, μεταξύ αυτών και της χώρας μας;
  Ποιοί είναι αυτοί οι λεγόμενοι κερδοσκόποι;
  Σε τι στοχεύουν;
  Θα τους συνέφερε να μην χρεωκοπήσουν οι χώρες του Νότου;
  Μήπως θα κάνανε χασούρα μέσα απ΄ αυτό;
  Ποιοί αγοράζανε μετά μανίας τα λεγόμενα CDS;
  Τι σχέση έχει η λεγόμενη φίρμα " Goldmann Sachs" μ΄όλα αυτά;
  Ποιός και γιατί αποφάσισε να χρηματοδοτήσει αυτές τις έρμες χώρες του Νότου, και όχι μόνο, ώστε να βγούν σιγά σιγά από το λούκι; Μήπως το ΔΝΤ;
  Με ποιόν επικεφαλή;

  Σαν πολλές και διαβολικές συμπτώσεις μαζί δεν πέσανε;

  Όσο για τον Στρός Κάν, σίγουρα δεν πρόκειται για καμιά παρθένα, όπως τον αποκάλεσε πριν λίγες μέρες ο Χρυσοχοϊδης. Γυναικάς και μπήχτης, ναί, αλά όχι και πανηλίθιος!!

  Τόσο πανιλήθιος που να προσπαθήσει να βιάσει μιά καμαριέρα του κώλου, μετά συγχωρήσεως, ενώ μήνες πριν, είχει πληρώσει τρεις και τέσσερεις χιλιάδες δολλάρια, για να περάσει καλά με κάποιες λουλουδιάρες από χλιδάτο οίκο ανοχής της Νέας Υόρκης!
  Κι εκτός αυτού, ν΄αποπειραθεί να βιάσει μιά καμαριέρα σ΄ένα ξενοδοχείο που τον γνωρίζαν όλοι, ήξέραν τα στοιχεία του, είχε δώσει διαβατήριο φαντάζομαι κτλ. Ο ίδιος, όντας κοσμογυρισμένος, ήξερε πολύ καλά, τι τον περίμενε, εάν έπεφτε σε τέτοιου είδους παραπτώματα. Ή λέτε να μην το ήξερε;. Κι όλα αυτά λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στην Γαλλία, όπου είναι υποψήφιος και μάλιστα αποτελεί φαβορί! Λέτε να ήταν τόσο θολωμένο το μυαλό και να λειτούργησε απλά και μόνο με το όργανό του; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, για να κάνει κάτι τέτοιο λίγο πριν τις εκλογές, γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω;

  Γράφτηκε, ότι ο Σαρκοζύ λίγες μέρες πριν, τον είχε προειδοποιήσει, ν΄αφήσει κλειστά τα παντελόνια του, όταν πάει στην Αμερική! Γιατί άραγε; Γιατί τόση αγάπη και φροντίδα για τον κυριότερο αντιπαλό του; Γιατί;;;

  Γράφτηκε, ότι την ημέρα της δήθεν επίθεσης, πριν μπει η καμαριέρα στο δωμάτιο του εν λόγω κυρίου, κάποιος από το σέρβις, είχε πάει να πάρει τον δίσκο με το πρωινό. Αυτός, βγαίνοντας από την σουίτα, την προέτρεψε να μπεί στο δωμάτιο και να ξεκινήσει με το καθάρισμα; Γιατί;; Μπάς και δεν άκουσε καλά και δεν πήρε πρέφα, ότι ο πελάτης βρισκόταν ακόμη στο μπάνιο; Η καμαριέρα, ναι, καθάρισε, αλλά όχι το δωμάτιο, τον Στρος Κάν! Βγήκε ο καημένος ολόγυμνος απ’ το μπάνιο, που να ξέρει ότι απ’ εξω τον περιμένει η λουλουδού, και ξαφνικά, ως μαινόμενος ταύρος και χωρίς αυτή να το θέλει, της επιτέθηκε!! Χειρότερο ανέκδοτο δεν έχω ακούσει!

  Τι δουλειά έχει να μπεί μια καμαριέρα στο δωμάτιο για να καθαρίσει, εφόσον ο πελάτης βρίσκεται ακόμα εκεί; Απ’ ότι ξέρω, το προσωπικό του ξενοδοχείου επιτρέπεται να μπεί στα δωμάτια, μόνον και εφόσον φύγει ο πελάτης ή κάνω λάθος;

  Κι ο κύριος απ’ το σέρβις, για ποιό λόγο την προέτρεψε, την τίμια αυτή και σκληρά εργαζόμενη χήρα καμαριέρα, να ξεκινήσει με το καθάρισμα του δωματίου, εφόσον ήξερε ότι ο πελάτης δεν είχε φύγει ακόμη; Κουφός ήταν ή γκαβός;

  Σαν πολύ περίεργα δεν είναι ολ’ αυτά;;

  Γιατί κάνει μούγκα ο Σαρκοζύ τόσες μέρες κι ενώ όλη η Γαλλία είναι ανάστατη από την κωλοσυμπεριφορά τον δήθεν δημοκρατικών Αμερικάνων, που χωρίς να έχει αποδειχθεί ακόμα το παραμικρό, ξεφτελίζουν με τον πιό αηδιαστικό τρόπο έναν άνθρωπο, άσχετα εάν συμφωνούμε ή όχι με τις πολιτικές του, τέτοιου βεληνεκούς;

  Αλλά τι περιμένεις από ένα κράτος χιμπατζή, που απ' την μιά το πέζει δημοκράτης κι απ' την άλλη εισβάλλει, όπου του γουστάρει, για να φέρει δήθεν την ειρήνη!

  Τι περιμένεις από καραγκιόζηδες, που στέλνουν τον κάθε Στρος Κάν στην πυρά κι εκτελούν αντί να συλλάβουν και να παραδώσουν στην Δικαιοσύνη τους, που τόσο κόπτονται, έναν άοπλο εκείνη την στιγμή Μπιν Λάντεν, παρακολουθώντας μάλιστα από τις οθόνες τους την εκτέλεσή του live!

  Για μένα ένα είναι σίγουρο: Αυτοί που θέλανε να απενεργοποιήσουν τον Στρος Κάν, γνωρίζαν πολύ καλά την ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ του, κατέστρωσαν λοιπόν το ανάλογο γι αυτόν σχέδιο, έτσι απλά. Απ ότι φαίνεται, τα κατάφεραν θαυμάσια. Ήδη τον ξεφορτώθηκαν από την θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ. Τα υπόλοιπα έρχονται. Άιντε ν’ αποδείξει τώρα ο άνθρωπος, ότι δεν εξανάγκασε την λουλουδού να συνεβρεθεί μαζί του! Κι αυτό το ξέραν τα σαίνια που τον χαντάκωσαν! Το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

  Κι ας μου απαντήσουν εδώ οι κύριοι εκ των σχολιαστών, που σίγουρα θα ξέρουν να μου πουν:

  Πόσο εύκολο είναι για έναν άνδρα, εφόσον κατηγορηθεί από μιά τέτοιου είδους λουλουδού σαν αυτήν του Στρος Κάν, ν’ αποδείξει ενώπιον ενός δικαστηρίου, ότι ναι μεν (συνε)βρέθηκε μαζί της σ’ ένα δωμάτιο, της έκανε φλογερό έρωτα δηλαδή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, κι ότι όλο αυτό έγινε απολύτως συναινετικά!!

  Καλά ξεμπερδέματα, Στρος Καν! Σε φάγαν τα σαίνια!

 9. Μαχμουτ Κοεν avatar
  Μαχμουτ Κοεν 21/05/2011 15:43:45

  Οι ελληνες των ΗΠΑ ειπες τι κανουν;
  Φτιαχνουν ομοσπονδιες και κωλογλυφουν τοπικους λακεδες (τυπου alleged κονγκρεσμαν Γκας Μπιλιρακη-Φλωριδα) μπας και κονομησουν κανα φραγκο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.