#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/03/2008 02:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο. Τζάμπα μάγκες οι «αντάρτες» της ΝΔ

Τελικά ο Κ. Καραμανλής τα κατάφερε: «Μάντρωσε» τους βουλευτές του οι οποίοι ψήφισαν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και ιδιαίτερα εκείνοι που το παίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα «αντάρτες» και τελικά αποδείχθηκαν «τζάμπα μάγκες». Αυτό που έμεινε, όμως, από την συζήτηση στη Βουλή ήταν η παντελής απουσία του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν πήρε το λόγο ποτέ θέλοντας έτσι να προφυλάξει το προφίλ του και να βγει από το κάδρο της κοινωνικής κατακραυγής. «Γιατί είναι απών» αναρωτήθηκε ο Γ. Παπανδρέου ενώ ο Αλ. Αλαβάνος του επιτέθηκε λέγοντας ουσιαστικά ότι πρόκειται για «πρωθυπουργό φάντασμα». Μπροστά πάντως στη γενική κατακραυγή η Φάνη Πετραλιά απέσυρε μια τροπολογία «φωτιά». Αυτή με την οποία οριζόταν το 58ο έτος της ηλικίας ως όριο συνταξιοδότησης μετά από 37 έτη ασφάλισης. Πλέον όποιος συμπληρώσει 37 χρόνια μπορεί να πάρει σύνταξη. Τώρα τι σύνταξη θα είναι αυτή ας ρωτήσουμε τους φωστήρες της κυβέρνησης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ avatar
  ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ 21/03/2008 02:47:05

  Γεια σου Καραμανλή δυναμικέ!

  Αντί να γίνεται χαμός τώρα στα κανάλια ώστε να μαθαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει στη Βουλή, τα σούργελα αποφάσισαν να απεργήσουν.

  Το όπιο των εργαζομένων έχουν καταντήσει οι απεργίες

 2. ΝΙΜΙΤΣ avatar
  ΝΙΜΙΤΣ 21/03/2008 02:54:06

  υπάρχει σε εξέλιξη μπροστάρικη παρέμβαση αλαβάνου που κάτι μπορεί να φέρει.

  αν δεχτεί να συρθεί το πασοκ πίσω του μπορεί να υπάρξειε καθυστέρηση στην ψήφιση ή έγκριση του νομοσχεδίου από τον πρόεδρο της δημοκρατίας

 3. ΝΙΜΙΤΣ avatar
  ΝΙΜΙΤΣ 21/03/2008 02:55:43

  ποιο ήταν οι μάγκες της νδ? δήλωσε ποτέ κανενας πως δεν θα το ψηφίσει;

  ή μήπως τα έντυπα φαντάζονταν - προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κάποον δονκιχώτη; για να φτιάξουν σενάριο αγωνίας... να πουλήσουν..

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 21/03/2008 05:52:13

  φαντάσου πως θα ήταν εάν οι βουλευτές είχαν άποψη, εάν εκπροσωπούσαν τα συμφέροντα των ψηφοφόρων τους, εάν μπορούσαν να εκφραστούν, και εάν ψηφιζαν ελεύθερα... (το "imagine" και το "if" δεν θα έφταναν να εκφράσουν την ευδαιμονία)

 5. wert01gf avatar
  wert01gf 21/03/2008 06:26:13

  Μετά τον Άλεξ και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αγνοείται
  --

 6. ΤΡΟΛΛΙΔΑΚΗΣ avatar
  ΤΡΟΛΛΙΔΑΚΗΣ 21/03/2008 07:53:31

  φακτορασ, τζαμπα μπάγκας του μπλογκαρίσματος (το πέρασε για μπλοκάρισμα)

 7. nikos avatar
  nikos 21/03/2008 13:48:28

  Στη σημερινή συζήτηση προ ημερησίας διάταξης η Γ.Γ. του ΚΚΕ Α.Παπαρηγα μίλησε για τα δικαιώματα της νεολαίας της Τσεχίας. Και σωστά. Μίλησε για την ιστορική εγκληματική εξολόθρευση νέων στην Ισπανία, Δρέσδη κλπ. τα παλιά χρόνια. Μου έκανε όμως φοβερή και αρνητική εντύπωση ότι η γ.γ. του ιστορικού ΚΚΕ δεν αναφέρει στην ελληνική βουλή λέξη για τα θύματα (στην πλειοψηφία ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ) 48.000 ελλήνων κατά την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.

  Δεν ζητάει από τη βουλή (δεν βρήκε χρόνο, δεν πρόκαμε????) να ενημερώσει για το ολοκαύτωμα ΝΕΩΝ στο Βίτσι το 1948 με ΝΑΠΑΛΜ με καθοδήγηση του στρατηγού ΦΛΙΝΤ. Έτσι βεβαίως δεν δίνουν τον «λόγο» στα διάφορα παπαγαλάκια τύπου Ευαγγέλατο κατά του Δανικα για να επιτίθενται με την ευκαιρία ενός έργου καλλιτεχνικού (βεβαίως προπαγανδιστικού) στα Σκόπια. Όταν λέμε και γραφούμε έγκυρα και επίσημα την ιστορία τότε καμία αλλυτρωτικη προπαγάνδα δεν μας τρομάζει. Αλέκα δυστυχώς εμεινες «πολύ λίγη».

  Οσον αφορά εμένα, «παραπαίδι» με θεωρεί και σήμερα η ελληνική «κοινωνία («η Ελληνική Πολιτεία αναγνωρίζει επίσημα το 2001 με έγγραφο την ιδιότητα του πολιτικού πρόσφυγα).

 8. ΝΙΜΙΤΣ avatar
  ΝΙΜΙΤΣ 21/03/2008 14:15:23

  προσοχή προβοκάτορας

 9. "άνεργος νήπιος γέρων" avatar
  "άνεργος νήπιος γέρων" 21/03/2008 17:08:52

  ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,

  γιατί δεν αποχωρεί ΜΟΝΙΜΑ η αντιπολίτευση από ην Βουλή; Και που είναι εκεί τι γίνεται; Ας καταγγείλει τον Ρουσσοπουλισμό κι ας αποχωρήσει, κρατώντας την όποια αξιοπρέπεια της έχει απομείνει. Λέμε Ρουσσοπουλισμό γιατί αυτός, ο υπάλληλος του Βαρδινοjhon, ο γαμπρός του Sugarέα, ο κολλητός του Economάκου (ανιψούδι), κυβερνάει. Ο Καραμανλέγκος, η χαριτωμενιά, είναι ο αχυράνθρωπος, ο front man, του νυν Συστήματος.

  Δειλός ως χχχχχ ήταν, παντελώς άγνωστος, η λιμουζίνα τον πήγαινε πανεπιστήμιο, οι συμφητοιτές του με επώνυμο από "Κε-" ποτέ δεν τον είδαν σε γραπτές εξετάσεις, ανεπάγγελτος διότι και γαμώ τους εισοδηματίες, μια ήσυχη και καπάτσικη ζωή πίσω απο το παραβάν της δημοσιότητας ήθελε να ζήσει, ο άνθρωπος, του έκαναν την πρόταση, τους είπε "τρελοί θα είστε", του είπαν ξεβολέψου γιατί η περιουσία σου είναι "χαρτιά" υπό την ανοχή μας και σε βλέπουμε βοηθό στου Στεφανάκη, δέχθηκε, τον πάντρεψαν με μια τότε "Τριανταπεντάχρονη" του Ζαχοπουλιάν, τον έκατσαν στον θρόνο της Δεξιάς του Κυρίου, γιατί κακά τα ψέματα μόνο οι Δεξιοί μπορούν να ανεχθούν τέτοιον α-πολιτικό αρχηγό, τον έχουν ανά πάσα στιγμή στο χέρι (όρα "Ζαχό") και το μόνο που ζητάει αυτός σε αντάλλαγμα είναι να μην το κουβαλάνε τρεις και λίγο από "του γιαλού τα βοτσαλάκια" των Αραφηνίδων αλών με τα καβουράκια και τα κουβαδάκια, σε Βουλές και Μαξίμου.

  "Οll Korekt" του 'παν αυτοί, μην ανησυχείς καθόλου, έχουμε τον "καταλληλότερο" γι' αυτήν την δουλειά, εκπαιδευμένο χρόνια ("Δάφνη"). Και επειδή η Μαφία δεν αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη, ώστε να της προκύπτουν απρόοπτα, βάλανε νταηλίκι αρχηγό στην κεντρο-...αριστερά και το άλλο παιντάκι, τον Γιωργάκη, να πάιζουνε εναλλάξ το "μι, πρωτυπουργκό, γιου, αδιπολήτεψη".
  Και ζούνε έκτοτε αυτοί καλάαααα, -Κωστάκης, "ευήκοα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ώτα" και "ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ" νταβατζήδων και cia-, και μεις "και μη χειρότερα".

  Καθήστε τώρα εσείς να κάνετε εντρυφότατες κατ' εσάς και βαθυστοχαζότατες κατ' αυτούς αναλύσεις. Αλήθεια, τις 27 χρόνια προκηρύξεις αυτών των αιωνόβια φυλακισμένων λήσταρχων τις διαβάζατε, ή ήταν προβοκάτορες και πράκτορες που 'λεγαν όλα τα σοφά και έντιμα κόμματα κι απαξιούσατε; Γιατί εκεί μέσα έχει καρτέλες και αρχεία για όλους και για όλα.
  "Τα λόγια είναι λόγια, τα μακαρόνια έχουν το ζουμί" λέγανε υπονοώντας το Scripta manen ,verba volant, στου Αβέρωφ, στην Αίγινα και στο Γεντί Κουλέ, λέει ο Χρόνης, συντρόφια. Αλλά, σιγά τώρα μην αφήσετε τον γάμο στο Da capo (τι σημαίνει;) και τις εκεί ..."πληροφορίες" του κάθε βαρεμένου καλαμπουράκη αυτιά βλάχου, και πάτε για πουρνάρια αριστερά, στην Αγία Βαρβάρα των γιούφτων του Παϊτέρη, στα Καμίνια των Active Member και σ' όλη την δυτική όχθη των "Μπουνιά Κλωτσιά".

  "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙ"

  "Α-Ρ-Δ" και "Μ-Γ-Δ" ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ"

  "ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ"

  "ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΠΟΛΛΕΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ"

  "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

 10. alexandra avatar
  alexandra 21/03/2008 19:00:33

  Ποιος ανοιξε το παράθυρο; Μπαίνει σκόνη και σκουπίδια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.