11/11/2010 17:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ψηφίζουν και ... πεθαμένοι;

Μέσα στην δίνη των αναλύσεων και των αποτελεσμάτων δεν άκουσα καμιά αμφισβήτηση για την αλλοίωση η’ μη των αποτελεσμάτων. Γιατί το λέω αυτό ;  τέσσερις ήμερες πριν τις εκλογές ήρθαν δυο χαρτιά από τον δήμο Κορυδαλλού και ενημερώναν για το εκλογικό δικαίωμα το τμήμα και την διεύθυνση  που θα πρέπει να ψηφίσουν οι δυο εγγεγραμμένοι δημότες που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι γονείς μου και οι οποίοι έχουν πεθάνει ο ένας το 1994 και ο άλλος το 2004 !

Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι

1-- από το 1994 που πέθανε η μητέρα μου και το 2004 που πέθανε ο πατέρας μου δεν είχαν ξανάρθει ποτέ τέτοια χαρτιά  παρά μόνο σε μένα που…τυχαίνει να είμαι εν ζωη !    Τώρα πως…ξαναζωντανέψαν οι πεθαμένοι ….δεν γνωρίζω.

2—Από το 1994 δεν έχουν διαγράψει ακόμη  όσους έχουν αποβιώσει. Με την σημερινή τεχνολογία τα πάντα γίνονται πλέον αυτόματα….και ακόμη στους εκλογικούς καταλόγους βρίσκονται άνθρωποι που έχουν αποβιώσει εδώ και 16 χρόνια ;

Επειδή προφανώς θα δυσκολευτεί κάποιος να πιστέψει τα όσα γράφω μπορώ με fax να στείλω τόσο τα χαρτιά που έστειλε ο Δήμαρχος όσο και τα πιστοποιητικά θανάτου....

Ευχαριστώ

Β.Γ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ανώνυμος avatar
    ανώνυμος 11/11/2010 17:26:05

    Την Κυριακή πήγαινε να ψηφίσεις όσο πιο αργά γίνεται,λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.Ετσι θα δεις αν οι γονείς σου ψήφισαν.
    μην παραξενευεσαι,το 2000 τα ίδια έγιναν...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.