#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/06/2012 09:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ψήφος στους Μάνο - Τζήμερο είναι ψήφος στον Τσίπρα

(Ψυχοθεραπεία με τους Μάνο - Τζήμερο;)Μέσα από μια σειρά μυστικών συμφωνιών (έπειτα από πολλά πισωγυρίσματα και αποκλεισμούς σε μη αρεστούς) ο πιο αντιπροσωπευτικός Έλληνας του άκρατου νεοφιλελευθερισμού Στέφανος Μάνος και ο άρτι αφιχθείς στο κλαμπ των θαυμαστών της Θάτσερ Θάνος Τζήμερος, συναντιούνται σε μια εμπνευσμένη διαδικασία διπλής ψυχοθεραπείας. Σ΄ αυτή την περιπέτεια υπαρξιακής αναζήτησης των δυο πολιτικών που απειλούν με καρατόμηση εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους προκειμένου να εξαφανιστεί ως δια μαγείας το χρέος της χώρας, εμπλέκονται ένας νεαρός Ιανός (επαναστάτης και νοικοκύρης ανάλογα τη συγκυρία) που ανέλαβε να δώσει υπόσταση στους παρωχημένους πράσινους συνδικαλιστές  που αναζήτησαν νέα στέγη στα γεράματα (ο Αλέξης Τσίπρας) και 11 ακόμη συνιστώσες του κόμματος που «απειλεί» την καθεστηκυία τάξη…

Θα μας συγχωρέσει ο διάσημος ψυχίατρος Irvin Yalom για την υποκλοπή και την προσαρμογή στα καθ΄ υμάς του γνωστού μυθιστορήματός του, αλλά το «όταν έκλαψε ο Νίτσε» ταιριάζει τόσο πολύ στο απευκταίο δράμα «όταν έκλαψαν οι Έλληνες»…

Και αυτό διότι μπορεί οι Μάνος – Τζήμερος να εμφανίζονται στην ίδια πλευρά με τις δυνάμεις που θέλουν τη χώρα στο ευρώ, ωστόσο η πορεία τους με τον Αλέξη Τσίπρα δε είναι καθόλου παράλληλες, αφού συναντώνται, ή πιο σωστά η επιλογή των δυο άσπονδων νεοφιλελεύθερων οδηγεί στον «τσε γκεβάρα» Τσίπρα.

Ξεκινώντας από την κατάρρευση του βασικού συνθήματος του Θάνου Τζήμερου (δηλαδή το όχι στους επαγγελματίες πολιτικούς, η καταστρατήγηση του οποίου οδήγησε πολλά στελέχη και ιδρυτικά μέλη του κόμματός του να τον αποχαιρετήσουν ) μέχρι τις κοινές μεθόδους που χρησιμοποιούν τα δυο κόμματα προκειμένου να αποτρέψουν την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στα σοβαρά όμως: Η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και εάν σαμποτάρεται η οποιαδήποτε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί  με υπευθυνότητα και επιτυχία το τεράστιο πρόβλημα που βιώνουμε αλλά κυρίως τα χειρότερα που μας απειλούν, τότε πραγματικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κ. Yalom.

Έστω την ύστατη στιγμή η συζήτηση πρέπει να παραμείνει στο πεδίο του πραγματικού προβλήματος –όπως πολύ σωστά το περιέγραψε και ο πρόεδρος της Εθνικής τράπεζας- και να τεθούν στο περιθώριο οι υποσχετικές για χάρισμα ή αποφυγή των υποχρεώσεών μας του κ. Τσίπρα, καθώς και τα κούφια λόγια όσων θεωρούν ότι οι διαφημιστές τύπου Τζήμερου θα λύσουν τα προβλήματά μας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. alakran avatar
  alakran 15/06/2012 10:05:10

  O Τζήμερος υψώνει την αριστερή γροθιά!χαχαχαχαχα
  Για τον Τσίπρα δουλεύει και αυτός....

 2. TARAMAS avatar
  TARAMAS 15/06/2012 10:46:20

  Σατανικό το σχέδιο Μάνου - Τζήμερου. Κόβουν ψήφους από τη ΝΔ, βγαίνει ο Τσίπρας, χρεοκοπεί και επίσημα η Ελλάδα, κόβεται η χρηματοδότηση, σταματά το δημόσιο να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, φεύγουν από μόνοι τους "εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι" γιατί τι, να δουλεύουν τζάμπα; ... βουαλά στόχος επετεύχθη.

 3. Tassos avatar
  Tassos 15/06/2012 10:47:41

  Τα ρέστα τους οι Αλαφούζοι για τον Τσίπρα http://www.e-tetradio.gr/ar7379el_denmasame.html Εγώ ένα έχω να πω: Μία ευρύτατη συμμαχία από την άκρα δεξιά (Καρατζαφερο-Καμμένο-Νεοφιλελεύθεροι) μέχρι την άκρα αριστερά προσπαθεί να ρίξει την Ελλάδα στο χάος. Κυματοθραύστης ο Σαμαράς. Αν τα καταφέρει (καταφέρουμε) αν δεν πει "Ουαί τοις ηττημένοις" είμαστε χαμένοι και μεις και η Ελλάδα. Θα πρέπει τάχιστα, ακαριαία, να ισοπεδώσει την διαπλοκή, τα φαλιριμένα ΜΜΕ, τους κουκουλοφόρους,ό,τι σάπιο μολύνει την χώρα

 4. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 15/06/2012 10:48:21

  Οι άκρατοι φιλελεύθεροι έπεσαν στην αντίφαση της δήθεν αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της ιδεολογίας τους. Αγαπητοί, ο φιλελευθερισμός, δεν είναι προστατευμένο δικαίωμά σας. Η πολιτική παράταξη που αγαπά την ελευθερία και την προτιμά απέναντι στην ισοπεδωτική ισότητα είναι η Νέα Δημοκρατία. Η Δημιουργία Ξανά είναι ο κρυφός παρτενέρ των αριστερόστροφων υπαίτιων της καταστροφής. Ο δε Μάνος φόρεσε και το σοσιαλιστικό ήλιο όταν υπήρξε ανάγκη ο δε Τζήμερος δήλωσε ότι το '81 ψήφισε τον Αντρέα. Μιλάμε για τόσο συνεπής φιλελεύθερους, μέχρι και σοσιαλιστικό κίνημα έκαναν.

 5. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 15/06/2012 10:52:55

  Ψήφος στους Μάνο – Τζήμερο είναι ψήφος στον Τσίπρα

  Γιατι ρε λεβεντες ειναι πρωτο κομμα ο Συριζα;

  • Factorx avatar
   Factorx @ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 15/06/2012 12:59:16

   Οχι ακόμα αλλά έτσι που συμεριφέρονται μερικοί νεοδημοκράτες θα τον βγάλουν. Ξυπνήστε, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα

 6. Σπορέας avatar
  Σπορέας 15/06/2012 11:23:09

  Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και κάποιο δίκιο... Το πραγματικό σύνθημα σε αυτές τις εκλογές πρέπει να είναι "ή αυτοί ή εμείς"

 7. Ασχετος avatar
  Ασχετος 15/06/2012 12:17:12

  Μάγκες, σταματήστε τις άστοχες αναρτήσεις, γιατί όποιος ψηφίζει σήμερα ΝΔ δεν ψηφίζει κατ΄ανάγκη Σαμαρά ... Εκτός και αν θέλετε να διώξτε κόσμο

 8. tak avatar
  tak 15/06/2012 13:08:59

  Θλιβερές καρικατούρες της ιστορίας! Οι δύο κύριοι σε ρόλο μισθοφόρων, σαν ο Μέμνων ο Ρόδιος στην αυλή των Περσών! η ιστορία έχει καταγράψει πως μόνο αυτός θα μπορούσε να ανακόψει την πορεία του Αλέξανδρου του Φιλίππου του Μακεδόνος, του πρώτου των Ελλήνων, του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ασία, αλλά ο θεός (οι θεοί τότε) τον τιμώρησε και πέθανε αιφνίδια! Ας το έχουν υπόψη τους οι δύο μισθοφόροι του Αλεξίου του μικρού...

 9. Θύμιος avatar
  Θύμιος 15/06/2012 16:29:19

  ρέ! τα οικόπεδα θα μας τα βάλετε στο σχέδιο;? ή θα περάσετε το νέο χωροταξικό;?
  γιατί, είναι πρώτο κόμμα ο ΣυΡιζΑ; ρε λεβέντες?

 10. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 15/06/2012 17:03:54

  Μαύρο, μαύρο στους πεμπτοφαλαγγίτες του ΣΥΡΙΖΑ.
  Μαύρο στους λαικιστές τάχα "μεταρυθμιστές" του όλοι σύνταξη 700 ευρώ( γελάει και το παρδαλό κατσίκι).
  Μαύρο στον διαφημιστή Τζήμερο που πέρασε την ψήφο του 'Ελληνα Πολίτι για απορρυππαντικό.
  Μαύρο στον γυρολόγο πρώην βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Μάνο.
  Μαύρο στον Βαλλιανάτο που επισήμως δηλώνει πως η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει μακεδονική μειονότητα και ο Μάνος δεν ντρέπεται και τον σιγοντάρει.
  Αν κερδίσει ο Τσίπρας όσοι ψήφισαν αυτό τον συρφετό θα είναι οι απόλυτοι ένοχοι.

 11. Θ avatar
  Θ 16/06/2012 21:35:07

  “Αγαπητέ κύριε …
  Πολλοί ψηφοφόροι μας επικοινώνησαν μαζί μας αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου για να μας πουν ότι θα δυσκολευτούν να μας ξαναψηφίσουν στις 17 Ιουνίου. Ο λόγος, η ανησυχία τους ότι η δυναμική που αναπτύχτηκε θα φέρει στην πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καρπωθεί το μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα. Για να μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν Ν.Δ. (έστω και αν δεν είναι η προτίμησή τους) και δεν θα μας ξαναψηφίσουν.
  Το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει λυθεί. Το δίλημμα δεν υπάρχει πια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Ν.Δ. προηγείται κατά 4-5 μονάδες. Το γεγονός επιβεβαιώνεται από τα online στοιχήματα που εμφανίζουν άνετη νικήτρια των εκλογών τη Ν.Δ.
  Λυτρωμένος εμφανίστηκε ένας φίλος μας μόλις πληροφορήθηκε τα τελευταία στοιχεία. "Από τότε που ψήφισα για πρώτη φορά το 1981, ψηφίζω πάντοτε ένα κόμμα για να μην εκλεγεί ένα άλλο. Για πρώτη φορά ψήφισα θετικά τον περασμένο Μάιο. Μίσησα τον εαυτό μου επειδή σκέφτηκα να ψηφίσω Ν.Δ. τον Ιούνιο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τα στοιχεία που ακούω δεν χρειάζεται. Θα ψηφίσω Δημιουργία Ξανά. Θα ξαναψηφίσω θετικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ανακούφισή μου!"
  Σας παρακαλούμε να διαδώσετε το μήνυμα στους φίλους και γνωστούς σας. Τις επόμενες δύο ημέρες εξασφαλίστε δύο (2) νέους ψηφοφόρους για το συνασπισμό Δημιουργία Ξανά.
  Είμαστε ο μόνος βαθιά μεταρρυθμιστικός πολιτικός συνδυασμός. Είμαστε οι μόνοι πραγματικοί υποστηρικτές της ελεύθερης οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Στην επόμενη Βουλή, όπου θα κυριαρχεί ο κρατισμός και ο λαϊκισμός, θα είμαστε οι μόνοι εκπρόσωποι της φιλελεύθερης παραγωγικής κοινωνίας. Θα είμαστε οι μόνοι που θα ζητούμε τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα για να δοθεί χώρος για την ανάπτυξη του παραγωγικού τομέα.
  Καλή επιτυχία!
  Συνασπισμός Δημιουργία Ξανά”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.