13/07/2011 12:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ψάχνουν υφυπουργό Οικονομικών

Το ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει είναι ίδιον της κυβέρνησης Παπανδρέου. Τρεις εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος στο σχεδιασμό του οικονομικού επιτελείου και τώρα ο υπουργός Οικονομικών βρίσκεται σε αναζήτηση… υφυπουργού.

Σήμερα το υπουργείο Οικονομικών έχει 3 υπουργούς (τον «κανονικό» και δύο αναπληρωτές του). Τόσο ο Βενιζέλος, όσο και ο Οικονόμου έχουν «πολιτική» σχέση και αντίληψη για την οικονομία, και μόνο ο Σαχινίδης

Αντελήφθησαν τώρα ότι χρειάζονται κάποιον «να τρέχει» το υπουργείο, καθώς ο Βενιζέλος απουσιάζει διαρκώς στο εξωτερικό. Η απόφαση έχει ληφθεί, και ο Βενιζέλος «θα κάνει τις επαφές του μόλις ηρεμήσει από τα τρεξίματα με τα Eurogroup», ενώ είναι άγνωστο αν ο νέος υφυπουργός θα είναι τεχνοκράτης ή βουλευτής.

Να υπενθυμίσουμε ότι και στην πρώτη κυβέρνηση Παπανδρέου το Οικονομικών είχε μόνο τους Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδη, οι οποίοι δεν άντεξαν το βάρος της δουλειάς, με αποτέλεσμα στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Παπανδρέου – Ραγκούση, να φέρουν ως υφυπουργό αρμόδιο για τις εφορίες τον Δ. Κουσελά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/07/2011 13:27:22

    Πολυ θα γουσταρα να τους χωσει την Τιτινα το ΓΑΠ !! χαχαχαααα
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ???

    ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.