31/12/2013 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χωρίς όριο ηλικίας το ΕΚΑΣ σε άτομα με βαριά αναπηρία

Την καταβολή του ΕΚΑΣ σε άτομα με βαριά αναπηρία ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας από το 2014, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού αποκαθίσταται μία αδικία σε βάρος των ΑΜΕΑ. Αποκαθίσταται το ΕΚΑΣ για άτομα με αναπηρία 80% και πάνω, για τα οποία δεν υπάρχει πλέον όριο ηλικίας», δήλωσε ο κ. Βρούτσης, προσθέτοντας ότι «το 2014 είναι ξεχωριστό έτος γιατί σηματοδοτεί θετικές προοπτικές για τους εργαζόμενους, την οικονομία και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 31/12/2013 23:47:24

    Καλό αλλά να αυξήσουν και το εισοδηματικό όριο για τους συγκεκριμένους λίγους ανθρώπους λόγω του ότι το κόστος ζωής τους είναι αυξημένο αρκετά λόγω ειδικών αναγκών. Όποιος ξέρει τέτοιον άνθρωπο από κοντά καταλαβαίνει τι εννοώ. Όσες παροχές και να έχει από το κράτος ή εκπτώσεις σε φάρμακα, το ΕΚΑΣ είναι απαραίτητο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.