11/05/2008 15:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χωρίς καύσιμα το 90% των πρατηρίων της χώρας


Σε κυνήγι χαμένου θησαυρού εξελίσσεται η εξασφάλιση καυσίμων για τους οδηγούς, καθώς σχεδόν το 90% των πρατηρίων της χώρας έχει αδειάσει, λόγω της απεργίας των βυτιοφόρων. Σε συνεδρίαση της Ομοσπονδίας τους που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων έκριναν ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση της πολιτείας στα αιτήματά τους, καθώς δεν έχουν κληθεί ακόμη από τους αρμόδιους υπουργούς. Ωστόσο, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος Εμπορίας Υγρών Καυσίμων Νομού Αττικής, Γιώργος Μασαλής, από τη Δευτέρα κάποια πρατήρια αναμένεται να εφοδιαστούν με καύσιμα από εταιρείες που διαθέτουν δικά τους βυτιοφόρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σπύρος avatar
  Σπύρος 11/05/2008 17:14:10

  Mια απορία..
  Ο Νικολάκης ο Παπανδρέου δεν ειχε πεί σε μια συνεντευξή του(Αξια ή Ημερησία δεν θυμαμαι)οτι ο πόλεμος στο Ιράκ γινεται για νάχουμε καύσιμα όλοι εμείς οι ΄Δυτικοι΄στά αυτοκίνητά μας..??
  Τι έγινε??
  Λοξοδρόμησαν τά καύσιμα ή δεν βγήκαν ποτέ απο το Ιράκ??

 2. Nick avatar
  Nick 11/05/2008 19:56:44

  Από τις πολλές εκρήξεις των αγωγών δεν φτάνει στη Δυτική Ευρώπη. Νόμιζαν ότι θα αυξανόταν η παραγωγή με το που θα έμπαιναν...

  Μόνο στο Κιρκούκ είναι ομαλή η κατάσταση αλλά έχουν περιορισμένη παραγωγή.

 3. Ένας Ηρακλειώτης avatar
  Ένας Ηρακλειώτης 11/05/2008 21:32:39

  Βλέπω στα κανάλια τον βενζινοπώλη από το Ηράκλειο που αισχροκερδούσε πουλώντας τα καύσιμα προς 1,599
  και εξοργίζομε.Αντί να τον καταδικάσουμε ως μαυραγορίτη (κατοχικής περιόδου)του δίνουν βήμα?
  Είναι ο ίδιος βενζινοπώλης που πωλούσε το βράδυ της Παρασκευής την αμόλυβδη σε μπιτόνια πρός 3 ευρώ το λίτρο.Μάλιστα έγινε "τσακωτός" από την Διεύθυνση Εμπορίου Ηρακλείου και παραπέμπεται στην επιτροπή Ανταγωνισμού αλλά και στον εισαγγελέα Ηρακλείου γιατί αρνήθηκε τον αγορανομικό έλεγχο.

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 11/05/2008 23:32:04

  Ήτανε λεβέντης, ΟΜΩΣ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.