Χωρίς εκπλήξεις τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια - Ποιοι προτάθηκαν
31/08/2015 21:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χωρίς εκπλήξεις τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια - Ποιοι προτάθηκαν

Στο κενό έπεσε η πρόταση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευ. Μεϊμαράκης, ώστε να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος και ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ως αντιπροσωπευτικό του ευρωπαϊκού μετώπου του "ναι".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές των ψηφοδελτίων. Πάντως πηγές αναφέρουν πως η Άντζελα Γκερέκου έχει ζητήσει να μετακινηθεί από την Κέρκυρα στην Β΄ Αθήνας, όπου θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος του κόμματος μαζί με την περιφέρεια Ηρακλείου.

Ωστόσο εάν όντως κρατήσει την υποψηφιότητα της κρητικής περιφέρειας ο Ευ. Μεϊμαράκης, τότε δυσχεραίνει η ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τον πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Δαμαβολίτη. Η Νέα Δημοκρατία στρέφει το ενδιαφέρον της για προσέλκυση ψήφων στις αγροτικές περιοχές και για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της μιλώντας σήμερα σε αγρότες στο Μεσολόγγι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται το κόμμα του να ψηφίσει φορολογικά μέτρα που τους αφορούν και θα αναζητήσει ισοδύναμα.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης που εκλεγόταν με την ΝΔ στην Ηλεία συζήτησε το ενδεχόμενο ένταξής του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ωστόσο και ο ίδιος φαίνεται πλέον ότι έχει αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.Υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β Αθήνας θα είναι και ο Αργύρης Ντινόπουλος .

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Naruto avatar
    Naruto 31/08/2015 21:17:56

    Θα ήθελα και τον στρατηγό Φράγκο στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ .

  2. airman avatar
    airman 01/09/2015 06:51:33

    Η έκπληξη το βράδυ της 20/9!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.