#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/06/2008 01:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Χτυπήστε μας για να πάρουμε τις εκλογές»

Ο Charlie Black, κύριος σύμβουλος του υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ John McCain, δήλωσε την Δευτέρα ότι «μια ακόμα τρομοκρατική επίθεση σε αμερικανικό έδαφος θα αποδεικνυόταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.  Έτσι από χτες ο τίτλος που κάνει το γύρο του κόσμου σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, σκορπώντας τρόμο και προκαλώντας παράλληλα αναταραχή, σύγχυση, και ανασφάλεια στους Αμερικανούς πολίτες είναι «χτυπήστε μας για να πάρουμε τις εκλογές»

Την περίεργη δήλωση έφερε στο φως της δημοσιότητας η Washington Post ,  σε μια περίοδο που ώρα με την ώρα φουντώνουν οι φήμες για επικείμενο χτύπημα των αμερικανών και ισραηλινών δυνάμεων στο Ιράν. Μόλις προχτές άλλωστε είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την άσκηση εναντίον του Ιράν, που διεξήχθη από το Ισραήλ κάνοντας χρήση και του ελληνικού εναέριου χώρου. Αμερικανοί αναλυτές αναφέρουν πολλές πληροφορίες και σενάρια πολέμου κάνοντας λόγο  για προετοιμασία χειρουργικών χτυπημάτων στόχων στο Β. Ιράν και σε εγκαταστάσεις πυρηνικών αντιδραστήρων που επεξεργάζονται τον εμπλουτισμό ουρανίου. Τα σενάρια πολέμου - πολλοί μιλάνε για κόλαση πυρός  που όμοια της δεν θα έχει ξανά δει η ανθρωπότητα- καθημερινά ενισχύονται μετά και την απόφαση για κυρώσεις εναντίον του Ιράν. Το ανησυχητικό είναι ότι στα σενάρια αυτά οι αμερικανοί επισημαίνουν με νόημα ότι η ανάμειξη του ρωσικού παράγοντα που εξοπλίζει καθημερινά το Ιράν με όπλα και πυραύλους, είναι καθοριστική και αποφασιστικής σημασίας για τις επερχόμενες εξελίξεις.        www.greekamericannewsagency.com

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγανακτισμένος avatar
  Αγανακτισμένος 26/06/2008 01:52:17

  δηλαδή..... να αγοράσουμε κούτες γάλατα από τώρα κινδυνολόγε;

 2. Φιδίας avatar
  Φιδίας 26/06/2008 04:29:03

  Οι αμερικάνοι "ειδικοί" είναι πια τόσο σίγουροι ότι οι λαοί τρώνε κουτόχορτο που έχουν γίνει πια τελείως απρόσεχτοι, τους ξεφεύγουν αλήθειες αλλά χέστηκαν. Σιγά, ποιός θα τολμήσει να τους κάνει ή να τους πει τίποτα;

  Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτές οι μέθοδοι έχουν ήδη "εξαχθεί" κι εδώ . Ξαφνικά εν μέσω Ζήμενς ξέσπασαν δεκάδες φωτιές.... χμμμ. Κι αν οι φωτιές δεν είναι αρκετές μπορεί να υπάρξει και κάποιο πιό χοντρό "τρομοκρατικό" χτύπημα - θα σκεφτόταν κάποιος πολύ καχύποπτος.

  Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι είχαν βάλει τον "λαγό" Πολύδωρα (IQ ραδικιού) να πετάξει την κοτσάνα περί "ασύμμετρης απειλής" για να δουν αν θα τσιμπήσει ο κόσμος. Όταν είδαν ότι δεν τσίμπησε βγήκαν και τον άδειασαν τον λαγό όλοι, στεγνά (Ντόρα κλπ). Παράλληλα βέβαια είχε βγει και ο "υπο-λαγός" Γιακουμάτος και είχε υπαινιχθεί ότι τις φωτιές τις έβαζε η αντιπολίτευση. Όταν δεν πολυέπιασε κι αυτό, τον έκραξε το σύμπαν, το μάζεψε κι ο ίδιος ο υπο-λαγός δηλώνοντας ξεδιάντροπα ότι "οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν, άλλο εννοούσε..."

  Οι Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικών παρωπίδων πρέπει να ξυπνήσουμε, να ανοίξουμε τα μάτια, γιατί συμβαίνουν πολύ περίεργα και επικίνδυνα πράγματα σε αυτή τη χώρα. Μία κάστα πού διαχέεται "οριζόντια" σε όλο το πολιτικό φάσμα και όλα τα κέντρα εξουσίας, έχει υποδουλώσει τη χώρα νύχτα. Μια "αυτοδημιούργητη", αδίστακτη, σκληρή, απάνθρωπη αριστοκρατία-ολιγαρχία έχει εγκαθιδρυθεί και μας ρουφάει το αίμα κι εμείς σφαδάζουμε σαν εξαθλιωμένοι σκλάβοι σε ορυχείο - ουρλιάζουμε, κλαίμε, γκρινιάζουμε αλλά έχουμε εγκαταλειφθεί στο κισμέτ μας (και ενίοτε τσακωνόμαστε σαν της χαζοπουτάνες ποιός νταβάς είναι ο καλύτερος - ο δικός μου ή ο δικός σου).

  Δεν υπάρχει ούτε ένας γενναίως δικαστής εδώ, ένας Ντι Πιέτρο, να χώσει μέσα όλα τα σκουλήκια-βαμπίρ;

  Φιδίας

 3. Φιδίας avatar
  Φιδίας 26/06/2008 04:43:22

  Δεν υπάρχει ούτε ένας γενναίος δικαστής εδώ, ένας Ντι Πιέτρο, να χώσει μέσα όλα τα σκουλήκια-βαμπίρ;

  (μου ξέφυγε κατα λάθος ένα "ω")

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 26/06/2008 06:41:44

  άντε τώρα...είπαμε, η γκαφα της εβδομάδας, το λένε και εκεί. Ωστόσο από την γκάφα της βδομάδας στο να αρχίσουμε να φωνάζουμε πάλι εδώ «οι φίλοι μας οι σεϊχουλισλάμηδες»...Ή γενικά να φωνάζουμε...Για όσους εδώ θέλουν να έχουν άποψη για τις εκεί εκλογές, ο Ομπάμα είναι μπροστά στα προγνωστικά, αλλά οι ρεπουμπλικάνοι δεν θα το βάλουν εύκολα κάτω (ούτε για μας ή για το μακρινό Ιράν θα κάνει μεγάλη διαφορά) ποιος θα βγεί.

  Φίλε ανώνυμε 6:10, αν πιστεύεις ότι η Αμερική έχει «αποκτηνωθεί» και Ευρώπη έχει περισσότερη λαϊκή εξουσία, θα σε ρωτήσω, λίγο προβοκατόρικα, «Ευρώπη; σε ποιό τηλέφωνο την βρίσκω;» Αλλά πάλι αν το προτιμάς «στην Ευρώπη» ελέυθερα...και εγώ εδώ είμαι, άρα συμπάσχω.

 5. Helmut avatar
  Helmut 26/06/2008 11:58:59

  Μην δαιμονοποιούμε τον Μακ Κέϊν, δεν είναι ο μπαμπούλας που πολλοί θέλουν να πλασάρουν.

 6. Helmut avatar
  Helmut 26/06/2008 12:00:37

  Μάλιστα στο άρθρο της Washington Post που βάζετε ως link αναφέρεται ότι ακριβώς το ίδιο είπε η Hillary:

  "It's a horrible prospect to ask yourself, 'What if? What if?' " Clinton said. "But, if certain things happen between now and the election, particularly with respect to terrorism, that will automatically give the Republicans an advantage again, no matter how badly they have mishandled it, no matter how much more dangerous they have made the world."

 7. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 26/06/2008 12:56:50

  Φίλε Φιδία,

  το κείμενο ανάλογο του ευρηματικού ψευδώνυμου: πολύ ωραίο! Η ερώτηση στο τέλος είναι "ΟΧΙ". Οπότε, η νέα ερώτηση είναι: "Και τι κάνουμε, τώρα";

  Τι θα κάνουμε για να απαλλαγούμε απ' αυτή την "“αυτοδημιούργητη”, αδίστακτη, σκληρή, απάνθρωπη αριστοκρατία-ολιγαρχία- κάστα",

  που "έχει υποδουλώσει τη χώρα νύχτα",

  και "διαχέεται “οριζόντια” σε όλο το πολιτικό φάσμα και όλα τα κέντρα εξουσίας, μας ρουφάει το αίμα κι εμείς σφαδάζουμε σαν εξαθλιωμένοι σκλάβοι σε ορυχείο - ουρλιάζουμε, κλαίμε, γκρινιάζουμε αλλά έχουμε εγκαταλειφθεί στο κισμέτ μας";;;

  Θα σημείωνα, μάλιστα, ότι αυτό δεν είναι ελληνικό εθνικό φαινόμενο. Είναι διεθνές, όσον αφορά τουλάχιστον τον Δυτικό Κόσμο, που ηγείται του κόσμου όλου και ηγεμονεύεται υπό την συνεργασία της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ, αφ' ενός, και των σιωνιστικών κεφαλαίων, απ' την άλλη.

  Η Χούντα που έχει επιβληθεί στις ΗΠΑ αναρριχήθηκε στον Λευκό Οίκο με ...δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες που κατέληξαν, ΟΜΩΣ, σε καταμέτρηση ψήφου ψήφου. Η πολιτεία που ανέδειξε τον Πρόεδρο ήταν η Φλόριδα, όπου κυβερνήτης ήταν ο αδερφός του Μπους, και η ψηφοφορία έγινε με πιλοτικό ηλεκτρονικό σύστημα, από μια εταιρεία που συνιδιοκτήτης ήταν ο ίδιος ο κυβερνήτης- αδερφός.

  Ας θυμηθούμε εδώ ότι, ΚΑΙ ο Νετανιάχου στο ΙΣΡΑΗΛ εκλέχτηκε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή, με θρίλερ καταμέτρησης ψήφου ψήφου, όπως ΚΑΙ ο Σημίτης στην ΕΛΛΑΔΑ, το 2000. Θέλω να πω ότι, σύμφωνα με την Λογική, η μέθοδος είχε δοκιμαστεί πειραματικά σε δυο κατ' εξοχήν έξυπνους λαούς, με εκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική άποψη, (ως προς τις ΗΠΑ), και εκλογικό νόμο (υπερ- απλή αναλογική & υπερ- ενισχυμένη), ώστε τα εξαγόμενα συμπεράσματα να είναι όσο γίνεται πιο ασφαλή.

  Οπότε, φίλε Φιδία και παίδες, δεν είναι μόνο το όλο πολιτικό Σύστημα εν Ελλάδι αφερέγγυο, αλλά και η εκλογική διαδικασία. Με όλα αυτά κατά νου, και αφού δεν πιστεύουμε στα κισμέτ και τα διάφορα "σφάξε με, αγά μου, ν' αγιάσω",

  ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ;;;

  ΕΜΕΙΣ, εννοώ, που προτιμάμε να πεθάνουμε ΟΡΘΙΟΙ, παρά γονατιστοί, ή μπρούμυτα, "να ...'το' απολαμβάνουμε, αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε";;;


  ΥΓ. Τα μπλογκ αυτή τη στιγμή παίζουν τον ρόλο του "Speaker's corner" στο Hyde Park, όπου ο καθένας ανεβαίνει σε αυτοσχέδια βήματα και ελεύθερα, μεν, ανώδυνα για το Σύστημα, δε, λέει ό,τι θέλει και ...ξεθυμαίνει. Το ζητούμενο και η πρόκληση είναι, κατά τη γνώμη μου, ΑΝ η συν-ζήτηση στα μπλογκ θα καταφέρει να συγκεράσει σε μια όλες τις μέχρι τώρα πολιτικές ιδεολογίες και να παράξει το αντίπαλο πολιτικό δέος στην νυν νεοφιλελεύθερη πρόταση περί "Παγκοσμιοποίησης"...

  Πιστεύω ακράδαντα, δε, ότι ΜΟΝΟ από την Ελλάδα μπορεί να αρθρωθεί τέτοιος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ LOGOS. Έχω τους ...λόγους μου που το λέω, αλλ' αυτό είναι άλλη συν-ζήτηση...

  ΓΕΙΑ + ΧΑΡΑ!

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 26/06/2008 13:04:10

  ανώνυμε 10:50, πρώτον μου αρέσει το αμερικανοπτέρυξ, αλλά που να αλλάζω όνομα τώρα... «Δουλειά» τέτοια δεν έχω, άλλη δουλειά έχω πολύ πιο βαρετή. Εχω περάσει και από εδώ και από εκεί και σου μεταφέρω την προσωπικη μου εμπειρία: «έχει πιό πολύ ελευθερία εκεί»

  έχω περάσει και στην αγγλία και εκεί, και λέω το ίδιο πράγμα. Δηλωμένη προκατάληψη δεν έιναι αμαρτία, τα γουστα μου και την εμπειρία μου σου μεταφέρω, αλλά προς Διός δεν σου επιβαλω τίποτα.

  Λυπάμαι αλλά οι ευρωπαϊκοί θεσμοί που βλέπω είναι η ωραία Βενετία, η ωραία Λούτσα ο ωραίος Υμηττός και η Ζήμενς. Και η Lockheed εγινε τσακωτή και της αλλάξαν τα φώτα. Και η Εnron φάυλη αλλά τους πήγαν μέσα, ενω εδω, μέσα είναι η κοπελλίτσα που έκανε π..πες σε χοντρούς προϊσταμένους για να επιβιώσει (άντε, εκτός αν το έκανε από αγνή αγάπη)

  Φυσικά ενδέχετραι να είμαι αφελής και να βλέπω μόνο την κορυφή του παγόβουνου, αλλά αυτά βλέπω, αυτά μολογώ. Τι να κάνω να σου πω ότι πιστέυω κατι άλλο η να το βουλώσω;

  Εν τάξει, μην τρελλαθούμε με τους Ολλανδούς, για το μέγεθός τους είναι μάλλον μεγάλοι έμποροι και αποικιοκρατες, και δεν το λέω με κακία, μακάρι να είμαστε και εμείς.

  Οι ξεριζωμένοι μας που βρέθηκαν στην Αμερική, τι νομίζεις, ότι αισθάνονται αποκομμένοι; Oh no σου λέω εγώ που είμαι στους πρόποδες του Υμηττού.

  Δεχομαι την σκοπιμότητα να λέμε «οι φίλοι μας οι Αραβες» αλλά μου θυμίζει την διαφήμιση στην ΥΕΝΕΔ επί χούντας για το «φίλο μας του κουνελάκι» και τον «φίλο μας το γουρουνάκι» όταν το μοσχαράκι που θέλαμε όλοι ήταν άπιαστο. Δεν σε αποκάλεσα Άραβα ή σεϊχουλισλάμη, εσένα, ούτε για αστείο.

  Ένα σου λέω: δεν συμμερίζομαι την «εξαθλιώση-αδυναμία συμμετοχής» που λές, ούτε τους «αγγλο-αμερικάνους» που λές. Άλλο άγγλοι, άλλο αμερικάνοι. Αλλά και αυτά, γούστα είναι.

  Το σχέδιο αυνάν, τι να σου πω; δεν μου αρέσει ούτε εμένα, αλλά το πρόβλημά μου είναι η Τούρκοι και πως διαχειρίζονται την σημαντικότητά τους. Εχθρός στο απλοϊκό μου κεφάλι είναι οι Τούρκοι. Φαντάσου η DT, στο επόμενο ΔΣ του ΟΤΕ να φέρουν ...Τούρκους! χαμός!

 9. φειδίας avatar
  φειδίας 26/06/2008 13:49:37

  Φιδίας Says:
  June 26th, 2008 at 4:43 am
  Δεν υπάρχει ούτε ένας γενναίος δικαστής εδώ, ένας Ντι Πιέτρο, να χώσει μέσα όλα τα σκουλήκια-βαμπίρ;

  (μου ξέφυγε κατα λάθος ένα “ω”)


  βρε συ φιδία,
  από το φίδι?

 10. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 26/06/2008 13:54:57

  @Factorx: "Μόλις προχτές άλλωστε είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την άσκηση εναντίον του Ιράν, που διεξήχθη από το Ισραήλ κάνοντας χρήση και του ελληνικού εναέριου χώρου".

  ΔΕΝ ήταν, φίλε, "άσκηση του Ισραήλ" και μόνο "χρήση του ελληνικού εναέριου χώρου". Ήταν ΚΟΙΝΗ άσκηση Ελλάδος και Ισραήλ:

  "Μυστική άσκηση με τους Ισραηλινούς"
  (Του Γιάννη Ζωράκη)

  Τους αιθέρες “αναστάτωσαν” χθες δύο ισραηλινά ελικόπτερα κι ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ σούπερ πούμα, που πέταξαν πάνω από τον Λιμνάκαρο, στο πλαίσιο της ΕΛΛΗΝΟϊσραηλινής άσκησης “Ένδοξος Σπαρτιάτης 2008”.

  Πρέπει να σημειωθεί πως στις επιχειρήσεις του “Ένδοξου Σπαρτιάτη” στην Κρήτη, συμμετέχουν ακόμη 8 ΕΛΛΗΝΙΚΑ μαχητικά αεροσκάφη, τύπου F – 16, τα οποία επιχειρούσαν χθες το μεσημέρι για περίπου τρεις ώρες< (e-"Πατρίς" Ηρακλείου).

  Οι Ιρανοί εξεπλάγησαν τόσο, που στην αρχή δεν ήθελαν να το πιστέψουν! Δες το ερωτηματικό στον τίτλο:

  "Greeks help Israel prepare for Iran war?"
  (Fri, 20 Jun 2008 23:11:35)

  The Greek Air Force says it p a r t o o k in an Israeli military exercise which is regarded as a rehearsal for a potential attack on Iran".

  Μετά δυο μέρες, φαίνονται ευχαριστημένοι από την διάψευση της Ελλάδας, οπότε και την καταχωρούν, -χωρίς ερωτηματικό:

  Greece denies hostility toward Iran
  (Sun, 22 Jun 2008 10:37:01)

  The Greek defense ministry has issued a statement, reassuring that its j o i n t military maneuver with Israel was by no means hostile", ("PRESS TV"- Ιράν).

  Τα "partook" (= συμμετείχε) και "joint" (= ενωμένες, συνδυασμένες), βέβαια, δεν αφήνουν αμφιβολία για την κοινή άσκηση.

 11. Φιδίας avatar
  Φιδίας 26/06/2008 16:16:52

  @ "νήπιος γέρων"
  Τι κανουμε τωρα; Ειναι μεγαλη συζητηση. Δεν απαντιεται το ερωτημα αυτο μονολεκτικα.
  Ή κατεβαινουμε στο Συνταγμα χτυποντας κατσαρόλες και ουρλιαζοντας "δεν σας αντέχω αλλο - φυγετε!" πραγμα που ομως δεν θα οδηγησει μαλλον πουθενα γιατι "αυτοι" ειναι γατζωμενοι και οσο να φωναξουμε στα τετοια τους. Επισης εχουν τα επισημα φερεφωνα των ΜΜΕ τους που μας χαιδευουν τα αυτια και μας αποκοιμιζουν γλυκα. Ασε που εχουμε πια παθει τετοιο μυθριδατισμο που δεν προκειται να ξεκουνηθουμε απο τον καναπε οι περισσοτεροι ουτε καν για να φωναξουμε.

  Ή, πιο έξυπνα, απανταμε με το δικο τους νομισμα, οργανωνομαστε σε μια νέα Φιλική Εταιρία...
  (μπορει καποιος κυνικος ν' αναρωτηθει τι πινω - πρασινο τσαϊ συνηθως και πολυ καφε)

  Φιδιας

  (ναι, Φειδια, απ' το φιδι)

 12. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 26/06/2008 16:58:31

  @Φιδίας: αγνόησε τους ξινούς κυνικούς και συνέχισε να ...πίνεις πολύ πράσινο τσάι και καφέ, φίλε! Γιατί:

  "ΑΝ ΜΗ ΕΛΠΗΤΑΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟΝ ΟΥΚ ΕΞΕΥΡΗΣΕΙ"- Ηράκλειτος

  Χάρηκα!
  Να 'σαι καλά!!
  Τα λέμε!!!
  !!!

 13. Φιδίας avatar
  Φιδίας 26/06/2008 17:12:12

  @ "νήπιος γέρων"

  φίλε θα απαντήσω με το ίδιο νόμισμα:

  "Αν όλα τα όντα μεταβάλλονταν σε καπνό, οι μύτες θα είχαν την πρωτοκαθεδρία." Ηράκλειτος

  Επίσης:

  "Σοφία είναι να γνωρίζεις την αρχή που κυβερνά τα πάντα"
  Πάλι ο (αγαπημένος) Ηράκλειτος

  κι εγω χάρηκα και σίγουρα θα τα ξαναπούμε

  Φιδίας

 14. Σαος avatar
  Σαος 26/06/2008 17:17:11

  Ως προς την σημειολογική ανάλυση της Ελληνο-Ισραηλινής άσκησης, το όνομα "Ένδοξος Σπαρτιάτης" (Glorious Spartan) μας παραπέμπει στην ηρωική πτώση των Τριακοσίων του Λεωνίδα (όχι της Βουλής :-P) ενάντια στους Πέρσες (μοντέρνους Ιρανούς). Οι Ισραηλινοί την έχουν δει Σπαρτιάτικα; Άσε που οι Σπαρτιάτες ήταν αμυνόμενοι και οι Ισραηλινοί επιτιθέμενοι. Πάνε να μας περάσουν το προφίλ του κακομοίρη που υπερασπίζεται την χώρα του απέναντι σε κανένα τεράστιο στρατό; Με πάνω από 100 πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές και με τα πιο σύγχρονα αεροσκάφη; Μάλλον το Ιράν είναι στην θέση των 300 του Λεωνίδα.

 15. Φιδίας avatar
  Φιδίας 26/06/2008 17:44:08

  @ Σαος

  Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο ο Roger Peyrefitte ("Γάλλος" διπλωμάτης και συγγραφέας, έγραψε και μίλησε άφοβα για την ομοφυλοφιλία του κερδίζοντας το προσωνύμιο "ο Πάπας των ομοφυλοφίλων", υπηρέτησε ως γραμματέας στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας από το 1933 έως το 1935) είχε διατυπώσει την θεωρία ότι οι Σπαρτιάτες ήταν εβραϊκή φυλή (sic!) και τη θεωρία του υποστήριξαν με ενθουσιασμό αρκετοί αμερικανοεβραίοι διανοούμενοι.

  Μάλιστα σε κάποιο κείμενο του (παραληρηματικό ίσως) προχώρησε υποστηρίζοντας ότι για αυτό το λόγο οι Σπαρτιάτες ήταν πάντα εχθροί των Αθηναίων που γεννετικά ως Αχαιοί συνδεόταν με τους Φιλισταίους και τις διάφορες ελληνικές πόλεις-αποικίες στην Αίγυπτο, της προ-σολώνειας εποχής.

  Απλά τα αναφέρω, έτσι ως άχρηστες ιστορικές πληροφορίες...

  Φιδιας

 16. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 26/06/2008 18:06:17

  @Σαος: Πάει πιο πέρα απ' αυτά που λες η πονηριά τους. Δες:

  "Εύρομεν ως εξ ενός είεν γένους Ιουδαίοι και Λακεδαιμόνιοι και εκ της προς Άβραμον οικειότητος",
  Ιώσηπος, "Ιουδαϊκή Αρχαιότητα".

  Ψευδεπίγραφα ισχυρίζονται ότι είναι ίδιου γένους με τους ...Λακεδαιμόνιους και ότι ένας παντελώς άγνωστος κι ανύπαρκτος ιστορικά Σπαρτιάτης βασιλιάς, ("Αρίας"), τους έχει στείλει μια ...απαντητική επιστολή σε δικιά τους, που καταγράφονται τα παραπάνω, (Μακαβαίων Α΄, κεφ. ιβ΄)! Κανονικοί πλαστογράφοι, δηλαδή. Η πλάκα είναι ότι αυτά αποτελούν μέρος των ιερών βιβλίων ΚΑΙ των ...Ελληνο-χριστιανών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.