#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/08/2012 10:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χρυσή Αυγή και χρυσά σκουπίδια στον Μελιγαλά!Κάποιοι τρελαμένοι, γιατί περί αυτού πρόκειται όσο κι αν κάποιοι δε συμφωνήσουν μαζί μας, αποφάσισαν να υποκαταστήσουν την αστυνομία και να φέρουν τη... νομιμότητα στην Ελλάδα, όπως αυτοί πιστεύουν. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν μαθαίνουμε ότι επιχειρεί να επανασυστήσει τα Ταγματα Ασφαλείας, ομάδες πολιτοφυλάκων ή κατ' άλλους Πεμπτοφαλαγγίτες για να αντιμετωπίσει, όπως λέει τον λαθραίο αλλοδαπό εισβολέα. Αυτό γίνεται στη Μεσσηνία όπου η οργάνωση έχει συγκροτήσει «συντονιστική Επιτροπή Αλληλεγγύης των Ελλήνων την καταγωγή» στην οποία πρωτοστατεί πρώην αστυνομικός και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό. Μάλιστα, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του κ. Μιχαλολιάκου έστειλε ανακοίνωση στον τοπικό Τύπο με την οποία καλεί τους  νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση, η εγκληματικότητα στη Μεσσηνία «προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

Η Χρυσή Αυγή καταφέρεται και εναντίον των αστυνομικών του Τμήματος Μελιγαλά για τους οποίους ζητά να μετατεθούν και τους χαρακτηρίζει «φοβισμένα ανθρωπάκια». «Να μετατεθούν από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση», αναφέρει η ανακοίνωση. Επιτίθενται μάλιστα κατά του αστυνομικού διευθυντή ο οποίος «τόλμησε» να πει το αυτονόητο: ότι κανείς δε θα υποκαταστήσει την Αστυνομία.

Για το θέμα της Χρυσής Αυγής έχουμε γράψει πολλά κατά καιρούς, όπως και για τη φασιστική – ναζιστική νοοτροπία που τους διέπει.

Έχουμε επίσης γράψει ότι το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι για την υποκατάσταση της Δημοκρατίας από «μπράβους» και λοιπούς αμόρφωτους «φουσκωτούς» που βρήκαν την ευκαιρία να αναδείξουν την ψευτομαγκιά τους. Κι αν θέλετε και κάτι άλλο, οι λαθρομετανάστες και το πρόβλημα που δημιουργούν στην Ελλάδα είναι μικρότερο θέμα από την υπονόμευση της Δημοκρατίας από αρνητές του πολιτεύματος και ονειροπόλους του Χιτλερισμού.

Η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα αντιμετωπίζεται με συνολικό σχέδιο στο πλαίσιο τη δημοκρατίας, όχι με την Πέμπτη Φάλαγγα της Χρυσής Αυγής και των λοιπών ακροδεξιών δυνάμεων.

Να πούμε όμως και κάτι άλλο που δείχνει τα χοντρά παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες του λαού. Οι πληροφορίες μας λοιπόν από την  Καλαμάτα λένε ότι κάποιοι που συνεργάζονται με γνωστό εθνικό κατασκευαστή θέλουν να εγκατασταθεί η μονάδας διαχείρισης σκουπιδιών στο

Παλιοροβούνι,στην περιοχή του Μελιγαλά. Για να μην ξεσηκωθεί λοιπόν ο κόσμος τους βολεύει ο θόρυβος που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κώστας Ε.Χριστοδούλου avatar
  Κώστας Ε.Χριστοδούλου 23/08/2012 10:48:29

  ........"εθνικός κατασκευαστής"............ Τά είπες όλα !!!

  • Kostas avatar
   Kostas @ Κώστας Ε.Χριστοδούλου 23/08/2012 13:03:55

   Γιατί αυτοί της ΧΑ μπορούν να επιβλέπουν την επιβολή του νόμου, κινούμενοι στα όρια της παρανομίας, ενώ τα αρμόδια όργανα του κράτους, κινούμενα με όπλο το νόμο, δεν μπορούν να ελέγξουν τη παρανομία ; Απλοϊκή απάντηση : Γιατί αυτοί ΘΕΛΟΥΝ , αποβλέποντας και σε ψηφουλάκια, ενώ οι ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, αποβλέποντες στο νόμιμο και μη μισθό τους. Τα όργανα επιβολής τάξης πρώτα επανδρώνουν τα γραφεία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και , αν περισσεύει κανείς, βγαίνει για λίγο στους δρόμους

   • costas avatar
    costas @ Kostas 23/08/2012 20:48:03

    Λεβέντη, μην πιστεύεις οτιδήποτε διαβάζεις. Επειδή τα Χρυσά Αυγά ανακοίνωσαν πως θα καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα δεν σημαίνει πως το έκαναν κιόλας. Αυτά τα λένε για να πουλάνε μαγκιά και να πείθονται οι αφελείς σαν κι εσένα πως χωρίς αυτούς δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.

    Επίσης, λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στο επίσημο κράτος δεν θα έβλαπτε.

    • Carl Sagan avatar
     Carl Sagan @ costas 24/08/2012 00:30:26

     Δηλαδή οι πολίτες τι είμαστε, ανεπίσημο κράτος; Όλοι κράτος είμαστε. Το αποτελούμε, το συνδιαμορφώνουμε, μας ανήκει. Όλα μαζί.

     Επίσης, λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στους πολίτες δεν θα έβλαπτε.

  • ΔΤ avatar
   ΔΤ @ Κώστας Ε.Χριστοδούλου 26/08/2012 12:50:51

   Κοιτα, η ιστορία μας λέει οτι ο φασισμός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να δώσει αέρα στο κεφάλαιο ....

 2. TopGunZ avatar
  TopGunZ 23/08/2012 10:54:13

  Και πριν βγουν οι κλασικοί τιμητές των ναζιστών, ναι, η αναρχοαριστερά είναι χειρότερη και χρόνια πάθηση της ελληνικής κοινωνίας, η προσπάθεια όμως εξισορρόπησής της με την άλλη όψη του νομίσματος του φασισμού είναι σα να δένεις τη θηλιά στο λαιμό του ασθενούς. Το έλλειμμα δημοκρατίας δε διορθώνεται με κατάργησή της.

  • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
   ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ TopGunZ 23/08/2012 11:13:43

   Η λεγόμενη δημοκρατία δεν είναι παρά μια φενάκη της λαϊκής κυριαρχίας που μοιράζει τον λαό σε κόμματα αλληλοσυγκρουόμενα και με δότες εκ του παρασκηνίου κατευθύνσεις, έτσι ώστε να εκτονώνονται “ποδοσφαιρικά” οι πολίτες και ουσιαστικά να κυβερνούνται από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, όπως είναι οι εγχώριοι κεφαλαιοκράτες, το διεθνές τραπεζικό σύστημα και οι όπισθεν αυτού κρυπτόμενοι γνωστοί αλλοεθνείς-αλλόθρησκοι.

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 23/08/2012 11:18:42

    Ανούσιος βερμπαλισμός και τσιτάτα για τις μάζες. Τι έχετε να αντιπροτείνετε? Πείτε μας το ιδανικό για σας μοντέλο διακυβέρνησης. Και παρακαλώ όχι πάλι τσιτάτα, σαφείς όρους και διαδικασίες.

    • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
     ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ TopGunZ 23/08/2012 11:35:46

     Στην δημοκρατία ο καθένας κάνει ότι θέλει, διότι υπάρχει δημοκρατία. Η μάζα είναι ο κυρίαρχος εξουσιαστής. Εξουσιάζει τα πάντα. Και το χειρότερο όλων είναι ότι αυτή η τεράστια «ελευθερία» (που στην πραγματικότητα οδηγεί σε τυραννία), δικαιολογείται από μια αμφίβολη ηθική.Η δημοκρατία επιστρατεύει την μέθοδο της «εις άτοπον απαγωγής», διότι ό,τι δεν είναι «δημοκρατικό», είναι απορριπττέο. Δηλαδή οι οπαδοί της χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την ίδια τη δημοκρατία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την αναγκαιότητά της. Θλιβερό.

     • Factorx avatar
      Factorx @ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 23/08/2012 11:44:28

      Ρε Τάκη γλύφεις τον εθνικό κατασκευαστή; Εκεί κατάντησες;

     • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
      ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ Factorx 23/08/2012 11:51:17

      ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ,......ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!!
      ...ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"!!!
      ΑΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΦΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ........
      ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ!

     • Ο Θείος avatar
      Ο Θείος @ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 23/08/2012 11:57:14

      Οι υπερατλαντικοί ημών σύμμαχοι έχουν το Μανάσσας, την Τσατανούγκα και το Γκέτυσμπεργκ, εμείς Μελιγαλά, Γράμμο και Βίτσι.
      Κι εκεί μερικοί νοσταλγούν τον δικό τους Εμφύλιο.

     • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
      ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ Ο Θείος 23/08/2012 12:06:00

      ....ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ ,....ΜΟΥΓΚΑ!!!
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ....ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ!

     • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
      ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ Ο Θείος 23/08/2012 12:08:42

      Ο Αλαίν ντε Μπενουά στο εξαιρετικό βιβλίο του με τίτλο ‘‘ο προσδιορισμός του κυριοτέρου εχθρού’’ αναφέρει, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής χαρακτηριστικά: «Θα πράξωμε το παν, παν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην χρειασθούμε ποτέ να επιλέξωμε μεταξύ Ανατολής και Δύσεως, φιλελευθερισμού και κομμουνισμού… Επειδή, όμως, κατά πολλούς η σκιά μιας παρόμοιας προοπτικής διαγράφεται στον ορίζοντα, πρέπει να γνωστοποιήσωμε την θέση μας. Κάθε δικτατορία είναι απεχθής, αλλά κάθε παρακμή είναι ακόμη απεχθέστερη… Ορισμένοι δεν δύνανται να υποταχθούν στην ιδέα, ότι είναι δυνατόν μια ημέρα να αναγκασθούν να φορέσουν το πηλίκιο του Ερυθρού Στρατού. Όντως, είναι μια φρικτή προοπτική. Δεν μας είναι όμως δυνατόν, εν τούτοις, να υποφέρωμε την ιδέα, ότι θα είμεθα μια ημέρα υποχρεωμένοι να περάσωμε το υπόλοιπο της ζωής μας, τρώγοντας χάμπουργκερς από το Μπρούκλιν».

     • Ο Θείος avatar
      Ο Θείος @ Ο Θείος 23/08/2012 14:31:25

      Το Κατύν δεν ήταν εμφύλιος, αλλά δεν πειράζει: ¨Ηταν η ανταπόκριση του κυρίου Ιωσήφ από την Γεωργία, στην Νύχτα των Κρυστάλλων του Αδόλφου.
      Ίσχυε ακόμη το σύμφωνο Μολότωφ Ρίμπεντροππ βλέπετε.

     • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
      ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 23/08/2012 15:50:18

      Στη δημοκρατία μπορείς να λες ό,τι θέλεις και όχι να κάνεις ό,τι θέλεις. Γι' αυτό υπάρχει νομικό πλαίσιο και θεσμοί. Αλλιώς μιλάμε για οχλοκρατία και αυθαιρεσία

    • costas avatar
     costas @ TopGunZ 23/08/2012 20:49:30

     Ενώ οι δικές σου τοποθετήσεις είναι φίσκα στα αδιάσειστα στοιχεία και στην παράθεση αδιαμφισβήτητων επιχειρημάτων. Άσε μας καημένε.

   • Lampros avatar
    Lampros @ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 23/08/2012 12:44:09

    το λάθος δεν διορθώνεται με ένα ακόμη λάθος. Οι ακραιες φωνές μονο ακραιες καταστάσεις θα φέρουν και αυτό το εχει δειξει η ιστορία. Εμεις οι έλληνες αναφερομαστε συνεχως στην ιστορία, ας μην την ξεχνάμε. Σμφωνω πως ακουγονται καλα αυτα που λεει η ΧΑ, αλλά μας οδηγεί απλά στην ακαταστροφή απο άλλο δρόμο απο αυτό που διαλέγουν οι ίσης επικινδυνότητας ακροαριστεροι του Συριζα.

    • Carl Sagan avatar
     Carl Sagan @ Lampros 24/08/2012 00:43:10

     Αρκετά λάθη έχουν διορθωθεί από ένα δεύτερο λάθος. Αλλά περισσότερα έχουν διορθωθεί όταν αυτός που τα έκανε τα παραδέχτηκε. Η δυσκολία είναι κυρίως στην παραδοχή, όχι στη διόρθωση.

     Επίσης οι ακραίες φωνές φαίνονται ακραίες όταν τις ακούς από μακριά. Άμα πλησιάσεις φαίνονται πιο κεντρώες. Μετά σου φαίνονται ακραίες οι φωνές που πριν θεωρούσες κεντρώες. Όπως ότι είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να κατοικεί σε όποια χώρα επιθυμεί, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ.

  • nik avatar
   nik @ TopGunZ 23/08/2012 14:46:42

   Η Χ.Α ΠΟΙΟΝ ΕΒΛΑΨΕ?

 3. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 23/08/2012 11:25:54

  Θα έδινα ...το μισό μου βασίλειο, για να πληροφορηθώ την επίσημη άποψη της Επίχρυσης Αυγής για τον εθνικό ήρωα καπετάν Βελουχιώτη.
  Έ ρε γλέντια με τον σχολιασμό που θα πέσει μετά !

  • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
   ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ Ο Θείος 23/08/2012 11:35:00

   ....ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ!!!

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 23/08/2012 11:39:11

    Είδα όμως κάπου γραμμένο σε τοίχο το σύνθημα "Βάρκιζα τέλος" και άρχισα ν' ανησυχώ !

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ Ο Θείος 23/08/2012 11:56:08

     Εγώ, που σε άλλο τοίχο είδα γραμμένο το σύνθημα "Κονσερβοκούτι ξανά", τι να πω;

  • Κυθηριος avatar
   Κυθηριος @ Ο Θείος 23/08/2012 11:38:47

   Αν ρίξεις μέσα και λίγο Ν.Ζέρβα,Ν.Ζαχαριάδη και ΜΑΥδες,θα ψάχνεις και για κράνος...

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Κυθηριος 23/08/2012 11:51:43

    Ξέχασες την ωραία ποιητική συμμετρία Μπουραντά - Βλαντά και την άγρια συμμορία του Βόïδαρου (μου φέρνει λίγο πρός Σάμ Πέκινπω).
    Με όλες αυτές τις μνήμες από το όμορφο και νοσταλγικό παρελθόν, ψάχνω πιά για πλήρη πανοπλία.

    • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
     ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ Ο Θείος 23/08/2012 11:55:18

     Οι άνθρωποι που δήλωναν ότι η «Κύπρος είναι μακριά», ......τους εκαναν νομιμους!!!!!!

    • ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
     ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ @ Ο Θείος 23/08/2012 11:57:21

     ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο "ΜΠΕΚΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ" ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!

    • Κυθηριος avatar
     Κυθηριος @ Ο Θείος 23/08/2012 12:09:50

     Μπα,ούτε η πανοπλία θα κάνει τίποτα,μάλλον σε βλέπω προς αναζητησιν ευκρατου πεδιάδος,δι'αναπτυξιν ομογενούς κοινότητος τύπου Μπελογιάννη,είς τα Αυστροουγγαρικα σύνορα...

    • ΑΙΚ avatar
     ΑΙΚ @ Ο Θείος 23/08/2012 13:07:35

     Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (Ή ΒΟΪΔΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ)
     ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΝΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ) ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
     ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

 4. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2012 11:30:03

  Η επιθεώρηση είναι κατεξοχής καλοκαιρινό είδος!

 5. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 23/08/2012 12:00:10

  Μακριά ήταν. Διότι ήταν "πολύ κοντά" για το πραξικόπημα Ιωαννίδη.

 6. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 23/08/2012 12:01:35

  Μάλον δεν γνωρίζεις τι εστί Μπουραντάς και οι αδελφοί αυτοί - και τι εστί Βόïδαρος, κύριε Τάκη!

 7. ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
  ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 23/08/2012 12:02:54

  ....ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ?
  ....ΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!
  ...ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ

 8. αλλόφρων avatar
  αλλόφρων 23/08/2012 12:56:30

  η τοπική της ΧΑ Μεσσηνίας έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι η επιστολή είναι πρωτοβουλία του μέλους που αναφέρεται και στο άρθρο και όχι δικιά της και ότι απηχεί απόψεις δικές του και όχι του κόμματος , το διάβασα από προχθές νομίζω σε εφημερίδα

 9. Δ.Σ. avatar
  Δ.Σ. 23/08/2012 13:27:01

  Δηλαδή τα προβλήματα που δημιουργούν οι λαθραίοι είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με την δημοκρατία που νομίζεις ότι ακόμα έχουμε; Ακριβώς λόγω αυτής της "δημοκρατίας" που κατέληξε ασυδοσία και των κυβερνήσεων που την υπηρέτησαν έχουν ξεφύγει τα πράγματα με τους λαθραίους και τολμούν να κάνουν και διαδηλώσεις για τα δικαιώματά τους. Και δεν μιλάει κανείς. Όταν θα φοβόμαστε να κυκλοφοράμε στο δρόμο (ήδη γίνεται) έλα εσύ να κάνεις αναλύσεις για τους κινδύνους που διατρέχει η δημοκρατία που εγκαθίδρυσε ο "εθνάρχης" σας.

 10. RED avatar
  RED 23/08/2012 13:37:45

  Επιτέλους, ένα όνειρό μου γίνεται πργματικότητα. Η χωματερή του Μελιγαλά θα ανοίξει ξανά...

 11. EL CID avatar
  EL CID 23/08/2012 14:33:00

  @TopGunZ Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Για τη δημοκρατία των κομμάτων της υποτέλειας, που άλλα υπόσχονται προεκλογικά και άλλα εφαρμόζουν όταν κυβερνήσουν, υποκλέπτοντας ουσιαστικά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών; Γιατί δεν υπήρξε ποτέ συνταγματικά θεσμοθετημένος έλεγχος επί των πεπραγμένων των κομμάτων; Με υποβαθμισμένο το ρόλο του Προέρδρου της Δημοκρατίας και με τον συγκεντρωτισμό στην άσκηση της κεντρικής εξουσίας (βλ. διαγραφές βουλευτών λόγω κομματικής απειθαρχίας), η δημοκρατία που αναφέρετε δέν έχει καμμία ουσιαστική διαφορά με το φασισμό. Απλώς, ηχεί ωραία το όνομά της εις τα ώτα των αφελών πολιτών, που νομίζουν ότι ψηφίζοντας το τάδε ή το δείνα κόμμα ασκούν εξουσία. Τα ίδια παραμύθια έλεγε και ο Παπανδρέου (ο Ανδρέας) με το περίφημο σύνθημα «ο λαός στην εξουσία», για να χειροκροτούν τα γεροντάκια και μετά εκλιπαρούσε γονυπετής τους Αμερικανούς να αποσυρθούν από τις βάσεις της Νέας Μάκρης. Θα φανεί τολμηρό αυτό που θα πω, αλλά με τη συγκεκριμένη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, η κίβδηλη δημοκρατία μας με τρομάζει περισσότερο κι από το φασισμό...

 12. Master avatar
  Master 23/08/2012 14:37:41

  Που είναι το "συνολικό σχέδιο στο πλαίσιο τη δημοκρατίας";

 13. deldio avatar
  deldio 23/08/2012 15:02:11

  Συγκοινωνούντα δοχεία και αδέλφια είναι η πλειοψηφία της ΝΔ με Χρυσά Αυγά και ΛΑΟΣ και αποδεικνύεται από τα γραφόμενα αρκετών. Όταν ο λαός αποφασίσει στα σοβαρά να διεκδικήσει και να πάρει πίσω όσα του κλέβουν τα αφεντικά και οι υπηρέτες/κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά που καθεμία είναι συνέχεια και χειρότερη της προηγούμενης και τον ρίχνουν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, τότε θα ξαμολυθούν οι φασίστες στους δρόμους για να δέρνουν όχι μετανάστες αλλά και Έλληνες. Τότε πολλοί που έχουν "κατανόηση" για τα χρυσαύγουλα θα κλειστούν και πάλι φοβισμένοι σπιτάκι τους και θα ζητούν να ηρεμήσει ο τόπος από τα "άκρα".

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ deldio 23/08/2012 15:51:18

   Αυτά σας λένε στην Κουμμουνδούρου ή στον Καμμένο;

  • Παρατηρητής avatar
   Παρατηρητής @ deldio 23/08/2012 16:16:54

   είδαμε και τους "αριστερούς" που έγιναν "αφεντικα" στην Ρωσσία και στην Κίνα, τι καλοί που είναι με τους εργαζόμενους και με τον λαό...

   άντε ξεκολλάτε και σεις,
   όσους δηλαδή δεν σας ενδιαφέρει μόνον η τσέπη σας.

 14. Πέτρος Κορμικιάρης avatar
  Πέτρος Κορμικιάρης 23/08/2012 16:11:01

  Aντί να καλοδεχθούν τα υπόλοιπα κόμματα τις κοινωφελείς δράσεις της Χρυσής Αυγής και μάλιστα,ει δυνατόν,να τις υιοθετήσουν έσπευσαν να την επικρίνουν χρησιμοποιώντας μάλιστα ιστορικές ανακρίβειες.Έτσι όμως την ενισχύουν...Αγαπητοί δεν είναι ο Χίτλερ ο κακός δαίμονας της ιστορίας.Καταστροφικοί υπήρξαν και οι Δημοκρατικοί.Εκείνοι πρώτοι του επιτέθηκαν αν και γνώριζαν ότι ο σχεδιασμός του Χίτλερ δεν ήταν ο εκτεταμένος πόλεμος αλλά η ενίσχυση της παγγερμανικής ενότητας.Εκείνοι χρησιμοποίησαν τις καταστροφικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι.Όσον αφορά τους...φούρνους που δήθεν χρησιμοπόιησαν οι ναζί για εβραίους & άλλες μειονότητες έχουν τόση σχέση με την αλήθεια όσο η πεποίθηση της καθολικής εκκλησίας ότι ο ήλιος γύριζε γύρω από τη γή.Δηλαδή καμμιά.

  • Κυθηριος avatar
   Κυθηριος @ Πέτρος Κορμικιάρης 23/08/2012 18:35:10

   Μήπως είστε εξάδελφος της φραου Μέρκελ;

  • costas avatar
   costas @ Πέτρος Κορμικιάρης 23/08/2012 20:56:49

   Θα σας έλεγα περαστικά αλλά μάλλον είναι ανίατη η περίπτωση σας.

 15. DI.KO avatar
  DI.KO 23/08/2012 18:07:42

  Προς Πέτρο Κορμικιάρη,

  Δεν είσαι μόνο άσχετος και ανιστόρητος. Πολύ περισσότερο είσαι επικίνδυνος μ’ αυτά που πρεσβεύεις. Κάνε μια επίσκεψη στο Νταχάου, στο Άουσβιτς ή στο Μπελζενμπέργκεν και θα καταλάβεις ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σου ορισμένα βασικά πράγματα που έχουν σχέση με τον ναζισμό και την φασιστική νοοτροπία. Αλλά μη ξεχνάς και Δίστομο, Καλάβρυτα και άλλα πολλά μέρη στην Ελλάδα που «θαυματούργησαν» αυτοί τους οποίους θαυμάζεις. Η ΧΑ είναι ένα ναζιστικό κόμμα. Μπήκε κανονικά στη Βουλή με την ψήφο μιας μερίδας του λαού. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και ίδια. Έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα και εφόσον ένα κόμμα κατορθώνει και πιάνει τα ποσοστά μπαίνει στο κοινοβούλιο. Δυστυχώς για τη χώρα και τους Έλληνες. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίσει ή υποκαταστήσει το κράτος. Και αυτό προσπαθεί να κάνει η ΧΑ με διάφορες παρεμβάσεις. Είναι η αρχή μιας σειράς πράξεων που αν δεν αντιμετωπιστούν κατάλληλα θα οδηγήσουν σε σκληρές κοινωνικές αντιπαραθέσεις. Εκτός αν θέλουμε κάτι τέτοιο και δεν το λέμε φωναχτά.

 16. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2012 18:12:08

  Η επιθεώρηση συνεχίζεται αμείωτη. Αναμένουμε και τα βραδυνά σκετς.

 17. Πέτρος Κορμικιάρης avatar
  Πέτρος Κορμικιάρης 23/08/2012 19:20:26

  Μια απάντηση...
  Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

 18. Ίωνας avatar
  Ίωνας 23/08/2012 23:06:57

  Το όλο θέμα είναι άνευ ουσίας καθώς έχει προκύψει από έναν υποψήφιο (μη εκλεγμένο) της Χ.Α. και δεν αποτελεί επίσημη θεση.Είναι καθαρά προσωπική πρωτοβουλία.Όσο για τα υπόλοιπα στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά υπάρχει πρόβλημα με τους λαθραίους οι οποίοι ληστεύουν, απειλούν και χειροδικούν σε ηλικιωμένους.Το αστυνομικό τμήμα είναι υποστελεχωμένο και κάνει ότι μπορεί (όχι πολλά πράγματα).

 19. Πατωματζής avatar
  Πατωματζής 24/08/2012 00:23:33

  Επειδή είμαι κάτοικος της περιοχής σας πληροφορώ ότι μόνιμη αστυνομική δύναμη που έχει δυνατότητα επέμβασης (για βόρεια & κεντρική Μεσσηνία αναφέρομαι) υπάρχει σε Μελιγαλά & Κυπαρισσία (για τις βραδυνές ώρες αναφέρομαι). Τα όσα χωριά (είναι πάρα μα πάρα πολλά) είναι ανάμεσα σε αυτές τις δύο κωμοπόλεις είναι στο έλεος του καθενός. Όσοι τοπικοί σταθμοί (παλιότερα εποχές 80-90 έβγαζαν περίπολο) λειτουργούν το βράδυ έχουν έναν μόνο αστυνομικό για να σηκώνει το τηλέφωνο. Που είναι υποχρεωμένος να τηλεφωνήσει είτε στο Μελιγαλά είτε την Κυπαρισσία (ανάλογα με το που βρίσκεται κοντύτερα) για να ζητήσει βοήθεια!!!
  Για να πάω παραπέρα αναλογιστείτε ότι υπάρχουν χωριά που καλύπτει το Α.Τ. Μελιγαλά σε απόσταση 50 χλμ πάνω σε βουνά. Μέχρι να φθάσει εκεί πάνω η αστυνομία ο κακοποιός/οι θα έχουν φτάσει στο Κολωνάκι να πίνουν το ποτό τους.
  Μην επαναλαμβανόμαστε:
  Τα κενά εξουσίας εκμεταλλεύεται η Χ.Α. κι όπως θα έχετε δει/διαβάσει και σε άλλα χωριά (π.χ. Βοιωτία) έχουν ομάδες περιφρούρησης, είτε οι γείτονες συνεργάζονται μεταξύ τους κοιμούμενοι με καραμπίνες.

 20. Ίωνας avatar
  Ίωνας 24/08/2012 01:34:01

  Παλαιότερα υπήρχε και αστυνομικό τμήμα στο Διαβολίτσι και το Α.Τ. Μελιγαλά είχε περισσότερους.Όσο για το θέμα με τα σκουπίδια είναι ξεκάθαρο ότι επικρατεί η λογική μακριά από την πόρτα μου.Η περιοχή που θέλουν να γίνει είναι αναδασωτέα από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2007, περιβάλλεται από ελαιόδενδρα και είναι μακριά περίπου 40 χλμ και από την Καλαμάτα που παράγει τον μεγαλύτερο όγκο σκουπιδιών.Στην Καλαμάτα έχει γίνει μονάδα επεξεργασίας από το 1999 που στοίχισε 6 εκ ευρώ η οποία δεν λειτουργεί για να μην χάσουν κάποιοι ψήφους.

 21. Πατωματζής avatar
  Πατωματζής 24/08/2012 21:00:16

  Έτσι ακριβώς.
  Και το Κοπανάκι, Δώριο, ο Αετός (για όσους ξέρουν την περιοχή) είχαν αστυνομικούς σταθμούς. Πλέον μόνο το πρώτο χωριό έχει έναν που εκτελεί χρέη τηλεφωνητή τις βραδυνές ώρες. Αραιά και που βγάζει κάποια περίπολο η Κυπαρισσία είτε ο Μελιγαλάς, όμως δεν επαρκεί προφανώς. Ακόμη παλιότερα (πριν το 1980) είχαν κι άλλα χωριά της περιοχής αστυνομικούς σταθμούς.
  Λογικό είναι να μετακομίσει δύναμη στις πόλεις και γενικά εκεί που κατοικείται περισσότερο (άσχετα ότι και στην Αθήνα γίνεται της Κορέας), όμως κι ο επαρχιώτης πώς να νοιώσει ασφάλεια?
  Έτσι επεμβαίνει η Χ.Α. κι αρπάζει ποσοστά στις προβληματικές περιοχές.
  Κι αυτά που αναφέρεις περί μονάδας επεξεργασίας απορριμάτων όντως έτσι έγιναν.

 22. Karampinas avatar
  Karampinas 25/08/2012 00:59:37

  Μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο να μας αναφέρει 2-3 επίσημα επιβεβαιωμένα δείγματα των περιβόητων επιθέσεων; Δεν μπορεί, οι αριστεροί ισχυρίζονται εκατοντάδες, κάπου πήρε το μάτι μου και νούμερο 600 κάτι, ε του κερατά δεν μπορεί 2-3 θα έφτασαν μέχρι τον εισαγγελέα με κατηγορίες (ποιες;) να απαγγέλλονται, η αστυνομία να ολοκληρώνει την έρευνα κλπ. Ούτε στατιστικά ούτε καν η πλειοψηφία να έχουν γίνει από την χρυσή αυγή, δυο τρία δείγματα μπορεί κάποιος να μας αναφέρει;

 23. Ίωνας avatar
  Ίωνας 25/08/2012 03:15:40

  Ποιος μίλησε για επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών;Καμία σχέση όλα ξεκίνησαν από την ιδέα που είχε κάποιος να κάνει ομάδες περιφρούρησης.Οι ηλικιωμένοι τους λυπούνται και τους δίνουν και φαγητό όλα τα υπόλιπα είναι ανακρίβειες.Αντίθετα οι λαθραίοι δημιουργούν προβλήματα που πολλές φορές δεν αναφέρονται καν στην αστυνομία.Η τρίχα γίνεται τριχιά μόνο αν τα ζεις ξέρεις την αλήθεια όλα τα υπόλοιπα είναι τερατολογίες.

 24. Ίωνας avatar
  Ίωνας 25/08/2012 03:16:07

  υπόλοιπα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.