#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/12/2011 11:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χρυσές δουλειές στα φαρμακεία με τα Lexotanil και τα XanaxΟ σύμβουλος του ΓΑΠ που έγινε πρωθυπουργός αγαπάει το μνημόνιο

Ωραία! Μπήκαμε λοιπόν αισίως και στο  Δεκέμβριο! Όλα παν θαυμάσια! Φύλλο δεν κουνιέται. Και πώς να κουνηθεί αφού έχουν πέσει όλα; Μα όλα σας λέω.

Το πράγμα κυλάει ρολόι. Η έκτη δόση εκταμιεύτηκε, πρόσω ολοταχώς για την έβδομη και την όγδοη και βλέπουμε… Να είναι καλά η μεταβατική κυβέρνηση! Όλοι οι άγιοι να την προστατεύουν!

Ἀκρως μνημονιακός, όπως αναμενόταν φυσικά, ο Λουκάς Παπαδήμος στις πρώτες του "εξετάσεις" στη Βουλή. Με τη θέση του και τις απαντήσεις του ο  Παπαδήμος έπεισε ότι είναι ένας σοβαρός, σταθερός υποστηρικτής της πολιτικής του μνημονίου. Κάτι που είχε επιβεβαιώσει με τον προϋπολογισμό του 2012 που συζητείται αυτές τις μέρες στην ολομέλεια της Βουλής.

Το μνημονιακό στίγμα της πολιτικής του κ. Παπαδήμου φαίνεται απ’τα παρακάτω που έχω σταχυολογήσει:

-Για το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ είπε ότι "δεν είναι δυνατόν να καταργηθεί το μέτρο", που άλλωστε "έχει σημαντικά πλεονεκτήματα αναλογικότητας". Απλώς το 2012 θα καταβληθεί σε περισσότερες δόσεις και (με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών) δεν θα κόβεται το ρεύμα σε μερικές από  τις οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν. (Θα μπούμε όλοι σε μηχανική υποστήριξη για να το γλιτώσουμε).

-Για την υπαγωγή  του ελληνικού χρέους στο αγγλοσαξονικό δίκαιο είπε  ότι "δεν έχει γίνει αποδεκτό το αίτημα", αλλά "θα συνεκτιμηθεί στο σύνολο των παραμέτρων που θα διέπουν την τελική συμφωνία". Εδώ δεν φοβάμαι. Το Οθωμανικό δίκαιο με τρομάζει.

-Για το επιτόκιο 8% για την συμμετοχή των τραπεζών στο PSI, ο πρωθυπουργός δεν έβαλε "κόκκινες γραμμές", γιατί "όσο η διαπραγμάτευση εξελίσσεται, δεν θα ήταν ούτε σκόπιμο, ούτε υπεύθυνο να δημοσιοποιήσουμε στοιχεία που αφορούν τις εθνικές μας θέσεις". Γιατί να βάλει κόκκινες;  Άσχημες είναι οι πράσινες; Οι ασπρόμαυρες να δεις τι μόδα θα γίνουν!

-Για τα ομόλογα ελληνικού δημοσίου που διακατέχει η ΕΚΤ, ο Λ. Παπαδήμος εξύμνησε τον ρόλο της ΕΚΤ στην διασφάλιση της ρευστότητας των τραπεζών. Αλίμονο!

-Για το "κούρεμα"50% του χρέους  θυμίζω ότι ο κ. Παπαδήμος είχε αρθρογραφήσει εναντίον του "κουρέματος" και η στάση του είχε εκτιμηθεί στην προώθηση της πρωθυπουργοποίησής του. Αυτή η θέση άλλαξε γιατί οι "παρατηρήσεις" του, όπως είπε, "ήταν συνδεδεμένες με την επιλογή συγκεκριμένων παραμέτρων, οι οποίες θα οδηγούσαν σε ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα χαρακτηρίζετο από μία στάθμιση των ωφελειών του κόστους και των κινδύνων, που θα ήταν η καλύτερη δυνατή . Μπουρδολογίας το ανάγνωσμα! Μεταβολή!Μαρς!

-Για τη διέξοδο από την κρίση άστα να πάνε. Ο σύμβουλος του Γιωργάκη, που τώρα έγινε πρωθυπουργός και έχει για σύμβουλο το Γιωργάκη, είπε και ελάλησε ότι η λύση είναι η περισσότερη και βαθύτερη ενοποίηση της Ε.Ε. Θαυμάστε τον!

Σοβαρή κυβέρνηση λοιπόν έχουμε και μάλιστα εκλεγμένη απ’ ευθείας απ΄το λαό, φτου να μην τη ματιάξουμε,  άρα,  μπορεί  να νομοθετεί με το νόμο, κυβερνητικό εκπρόσωπο  έχουμε,  παρμένο απ’ τη ΔΟΛια , ποιος μας πιάνει! Και τι κυβερνητικό εκπρόσωπο! Του  Πασοκ εννοείται! Αλλά αποδεκτόν  από όλους! Θα πάρει και βοηθούς  του τον Ιορδάνη και την Κάτια για να στρώσει το πράγμα. Για τον Μπάμπη και το Γιώργο δεν έχω πληροφορίες, έχω όμως για τον Ανδρέα.

Αυτός λένε θα δώσει την ώθηση στη ναυαρχίδα προς το ποθούμενο. Τώρα το αν θα μας μείνει το δεύτερο συνθετικό της ναυαρχίδας , είναι άλλη υπόθεση. Ή υπόθετο…

Και δες που μ’ όλα αυτά ξεχάσαμε το Γιωργάκη. Βρε το ΓΑΠ. Τετραπέρατος!  Την ουρά του απ’ έξω, βόλτες και καλή χαρά. Στο απυρόβλητο. Και επειδή αυτός ο λαός έχει κοντή μνήμη, θα ξαναεμφανιστεί ως  μεσσίας  αντιεξουσιαστής να μας σώσει απ’ το άτιμο το Δ.Ν.Τ.

«Εγώ θυσίασα τη θέση μου για το καλό της χώρας μου», έλεγε προχθές στους σοσιαλιστές  και με το παπάκι στο χέρι  ηλιθιοχαμογελώντας  ξαναεξήγγειλε  τη νέα πράσινη ανάπτυξη!!! Χαράς Ευαγγέλια στους αυτόχθονες!

Α και να μην ξεχάσω. Τι ωραία που ήταν η φωτογραφία του υπουργικού συμβουλίου! Όλες οι τάσεις, Και οι στάσεις. Και έτσι όλα ηρέμησαν… Φύλλο είπαμε δεν κουνιέται.

Οι ένοχοι βρέθηκαν. Είναι οι φασίστες, οι κουμουνιστές και οι μαλάκες ! Τους φασίστες και τους κουμουνιστές τους ξέρω. Τους μαλάκες δεν μπορώ να ανακαλύψω και χτυπάω στον τοίχο το κεφάλι μου! Ποιοι να είναι άραγε; Μήπως ζουν στο Μαλακιστάν;  Λέω τώρα εγώ…

Υ.Γ. 1. Αλήθεια εκείνη η προεκλογική περίοδος άρχισε; Χαμπάρι δεν πήρα.

Υ.Γ.2. Τα καμπανάκια χτυπούν εδώ και αρκετό καιρό. Σε λίγο θα γίνουν  και οι κοιλιές ταμπούρλα. Εκκωφαντικά!

Υ.Γ.3. Φίλος φαρμακοποιός με διαβεβαίωσε ότι κάνει χρυσές δουλειές με τα  Lexotanil και τα Xanax.

danaos

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 04/12/2011 12:05:30

  Σωστός Δαναέ

  Η "αποκάλυψη" είναι:

  1. To άρθρο του τύπου της Cleary Gottlieb Steen Hamilton που ανέφερε η προηγούμενη ανάρτηση του antinews (παράξενα τερτίπια με το κούρεμα). Η περίληψη του άρθρου στο
  http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1603304
  και με κλικ πάνω εκεί που λέει instant download, ολόκληρο/

  2. Η ανοιχτή πλέον μουρμούρα "έξω" και προς Δυσμάς, ότι οι εκδότες των CDS ενδέχεται να μην μπορούν και να μην θελήσουν να πληρώσουν τις ασφαλειeς των CDS αλλά και η απότομη σχεδόν μαζική υποβάθμιση τραπεζών από την S&P την περασμένη εβδομάδα. Γραφτηκαν και κάτι ψιλά στο http://www.aei.org/outlook/economics/international-economy/finance/how-did-europes-debt-crisis-get-so-bad/

  3. Το άρθρο στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως: http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4677449

  Το εκ μέρους μας μονομομερές κούρεμα δεν έιναι άλλο από το "δις ιζ Πάρτα". Οι πιθανότητες να μας δώσουν 6η δόση εάν το μονομερές κούρεμα δεν ευνοεί τις 2-3 μεγάλες πιστώτριες τράπεζες που ήταν, τρομάρα μας, σύμβουλοι στην αναδιάρθωση, είναι μικρές. Δηλαδή το δικό μας δις ιζ Πάρτα, έχει συμμετρικό δισ ιζ Πάρτα και από αυτούς. Με ή χωρίς υπογραφή της Δανειακής.

  Αυτό ίσως εξηγεί την φορομπηξία μέσω ΔΕΗ για την οποία διαμαρτυρηθηκαν οι Γερμανοί (και ο "Ευρωπαίος" Έττινγκερ). Cash για την επόμενη μέρα. Ελπίζω ΧΩΡΙΣ υπογραφή της Δανειακής, που εκτιμώ ότι είναι παγίδα και καλά κάνει και φωνάζει ο Καμμένος.

  Εάν ο ΓΑΠ, αντί να μας δουλέυει 2 χρόνια, είχε ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα της Cleary Gottlieb, 2-6 μήνες, τώρα θα είμαστε αλλού. Τι έλεγα το 2009, προεκλογικά; Max 12 μήνες. http://www.antinews.gr/2009/09/09/14011/ Ψιλά γράμματα...

  • danaos avatar
   danaos @ archaeopteryx 04/12/2011 13:04:15

   Αρχαίε μου με βάζεις δύσκολα Κυριακάτικα!

 2. ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
  ΑΓΡΟΤΗΣ 04/12/2011 12:17:55

  Δαναέ , οι Μαλακιστανέζοι σε χαιρετούν. Από μας πάντως δεν κυνδυνεύει ο νέος μας πρωθυπουργός , απλά γιατί δεν ενδιαφέρει το παρόν και μέλλον μας, μιας και γι αυτόν είμαστε μια αφηρημένη έννοια.Για το συνάφι του όμως....... τίποτα δεν είναι εγγυημένο και είναι πολλοί αυτοί που σπρώχνοντας μπήκαν στο κάδρο.
  Καλή Κυριακή να έχεις.

  • danaos avatar
   danaos @ ΑΓΡΟΤΗΣ 04/12/2011 12:39:06

   Καλημέρα Αγρότη! Ε μα πια...

 3. ΝΙΚΗ avatar
  ΝΙΚΗ 04/12/2011 12:28:57

  Δαναέ δέχομαι ως τώρα πως σε πολλά ζητήματα ως λαός έχουμε κοντή μνήμη!! αρνούμαι να πιστέψω όμως πως υπάρχει normal έλληνας αυτή τη στιγμή να ξεχάσει τον ΓΑΠ και όλο του το μεγαλείο όσος καιρός κι αν περάσει! εξαιρείται το αλτσχάιμερ! αν συμβεί κάτι τέτοιο μόλις ανακάλυψες τους μαλάκες...

 4. takis avatar
  takis 04/12/2011 12:34:08

  (Video) Ο χρυσοχοείδης ομολογεί την αποτυχία της κυβέρνησής του. http://shar.es/owPgR

 5. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 04/12/2011 12:51:42

  Τό Μαλακιστάν είναι μιά χώρα πού δέν τήν παίρνουν σοβαρά.
  Ούτε οι κάτοικοί της έχουν καλή εντύπωση γιά τούς συγκάτοικούς τους.
  Ο καθένας νομίζει ότι ζεί σέ κάποια άλλη χώρα, τόπο καί χρόνο.
  Οι έχοντας σώας τάς φρένας τους προτιμούν νά πίνουν φραπέ τά πρωϊνά, τσίπουρο τό μεσημέρι καί ουΐσκι τά βράδυα.
  Νά φαντασθείς ότι η πνευματική της ελίτ τήν ονομάζει καί χώρα τής φαιδράς πορτοκαλέας καί ενίοτε Φελλαδιστάν.
  Γιουνανιστάν ονομάζεται στήν Ανατολή.
  Γραικία στήν Δύση.
  Η ίδια ασχολείται μέ τό νά αφαιρεί από τίς πινακίδες τών αυτοκινήτων τά γράμματα τής αλφαβήτου πού θεωρεί «προσβλητικά» γιά τήν διεθνή εικόνα της.
  Είναι μιά χώρα μέ τό ένα πόδι της στό είναι καί μέ τό άλλο στό πουθενά.
  Είναι μιά χώρα πού ο κάθε πολίτης της θέλει νά τήν υπερασπισθεί μέχρι θανάτου, αρκεί νά καταστρέψει τήν χώρα πού κατοικεί ο συμπολίτης του.
  Μέ άλλα λόγια, εκεί πού τελειώνει η λογική αρχίζει τό Μαλακιστάν.

  • Agni avatar
   Agni @ Ιαπετός 04/12/2011 13:02:45

   +1000000000000000

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Ιαπετός 04/12/2011 13:43:13

   Δε μου καίγεται καρφί αν με αποκαλούν Γιουνάν στην ανατολή,και Γραικό στη Δύση.
   Εγώ είμαι Έλληνας,νιώθω Έλληνας,και σαν Έλληνα Θα με θάψουν κάποτε.
   Δε μου καίγεται καρφί αν κάποιοι συγκάτοικοι πίνουν φραπεδιές,τσίπουρα,
   και ουίσκια,κι αν είναι μπουκωμένοι από αρνίσια μπούτια και κοτόπουλα.
   Από τη γλώσσα μου αφαιρούν πολλά,αλλά εγώ την τρέφω,τη χαιδεύω,την προσκυνώ,τη λατρεύω,τη ζηλεύω,της κάνω κοπλιμέντα,για να μ'αφήσει να την αγαπώ.
   Είμαι μακριά από την πατρίδα μου,αλλά η καρδιά μου είναι δική της.
   Έχω πατήσει πολλά άγια χώματα,έχω αγναντέψει,έχω χαρεί χιλιάδες πράσινα ακρογιάλια,με τα

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 04/12/2011 13:53:09

    +1000!!!

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Ιαπετός 04/12/2011 13:52:24

   με τα μάτια της ψυχής μου,και του σώματός μου.
   Αυτή είναι ηπατρίδα μου,κι έτσι την αγαπώ.
   Δεν είμαι υπόλογος για τις πράξεις και τα λεγόμενα των υπολοίπων.
   Έχω σπουδαιότερα πράματα να κάνω,από το να θάβω τα συναισθήματά μου.
   Της πατρίδας της έχουμε μια υποχρέωση,ας μη το ξεχνάμε,ας μη ξεχνάμε ότι από τα σπλάχνα της βγήκαμε,διότι ήταν γενναιόδωρη μαζί μας.

   • danaos avatar
    danaos @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 04/12/2011 14:26:48

    Η Ελλάδα της Οικουμένης που κάνει πολλούς να δακρύζουν Μακεδόνα μου! Για σένα λοιπόν:www.youtube.com/watch?v=Ljyfw-ZS05Y

 6. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 04/12/2011 12:53:58

  Δαναέ, Δαναέ, πολύ με στενοχωρείς...βρε, μνημονιακός ο Λουκάς; βρε, παιδί των αγορών ο Λουκάς; Πώς εσύ τολμάς να αμφισβητείς, όταν ο Αβραμόπουλος ''αινεί'' Παπαδήμον; ε;

 7. danaos avatar
  danaos 04/12/2011 13:18:21

  Μόνο μνημονιακός θα μπορούσε να είναι, γιατί με τέτοιο βλέμμα δεν τον κόβω για τίποτε ...άλλο!

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ danaos 04/12/2011 13:25:12

   Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να είναι;...και σε τέτοια ηλικία..;

   • Ιαπετός avatar
    Ιαπετός @ ΕΥΑ 04/12/2011 13:52:03

    Μά αυτός είναι μικρότερος από τόν Δαναό!!!

    • ΕΥΑ avatar
     ΕΥΑ @ Ιαπετός 04/12/2011 13:55:14

     Α..το ξέρεις και συ....

     • danaos avatar
      danaos @ ΕΥΑ 04/12/2011 14:08:37

      Αρχίζουν και το μαθαίνουν κι άλλοι εκτός από εσένα!Τι νόμιζες! Τέρμα οι αποκλειστικότητες!!

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ Ιαπετός 04/12/2011 14:13:55

     Σιγά την είδηση!
     Εδω μικρότερος του Δαναού είναι ο.....Μητσοτάκης!

     Ο Κώστας εννοώ, όχι ο Κυριάκος!

     • danaos avatar
      danaos @ Κώστας Ροδινός 04/12/2011 14:30:11

      Εσύ μη μιλάς συνομήλικε του Τρικούπη! Α και να μην ξεχνάς να μετράς το ζάχαρό σου! Εμείς ακόμη τρώμε ζάχαρη!

     • Κώστας Ροδινός avatar
      Κώστας Ροδινός @ danaos 04/12/2011 14:34:14

      Καταλαβαίνω.....
      Το χαμομήλι σκέτο, πικρίζει...

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ danaos 04/12/2011 14:35:37

      Μου αρέσει που μαλώνετε μεταξύ σας, που για να βρούνε την ηλικία σας πρέπει να κάνουνε ραδιοχρονολόγηση...

     • danaos avatar
      danaos @ danaos 04/12/2011 14:54:16

      Ακριβώς για να επαληθεύσουμε το τραγούδι:
      Αχ μικρή μου κι άκαρδη
      λιώνω σαν τη ζάχαρη...

     • danaos avatar
      danaos @ danaos 04/12/2011 14:55:43

      Εσύ μειράκιον αγενές τι θέλεις και χώνεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν;

     • ΕΥΑ avatar
      ΕΥΑ @ danaos 04/12/2011 15:00:16

      Ο νέος είναι ωραίος....

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ danaos 04/12/2011 17:22:11

      Μειράκιον, ξεμειράκιον, το ρήμα που αναφέρατε το έχω και στην ενεργητική φωνή αγαπητέ!

     • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
      Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Κώστας Ροδινός 04/12/2011 15:15:41

      Κώστα,μας ζηλεύουν εμάς τους νεώτερους!
      Δε το αντέχουν ρε συ να μας βλέπουν να χοροπηδάμε σα τα κατσίκια,την ώρα που κρατούν τη μέση τους!
      Πότε σε βολεύει να πάμε για ξιφασκία;
      Θέλω ρεβάνς !

     • danaos avatar
      danaos @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 04/12/2011 15:25:27

      Αναρωτιέμαι με τι... ξίφη; Τανύζει το λουκούμι;

     • juliet avatar
      juliet @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 04/12/2011 20:54:53

      Δαναό,
      Αν είναι Πατρινό τανύζει!

 8. TopGunZ avatar
  TopGunZ 04/12/2011 13:59:01

  Τι εννοείς "άστα να πάνε" για τη διέξοδο από την κρίση. Την έχουνε ήδη βρει τη λύση. Τα παιδάκια που θα πούνε κάλαντα θα κόβουν αποδείξεις με πλήρες ΦΠΑ και θα πληρώσουν και φόρο επιτηδεύματος. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα θεωρηθεί τεκμήριο βάσει ύψους που θα υπολογίζεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ με βάσει την κατανάλωση από τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Το δε φλουρί στη βασιλόπιτα θα ελέγχεται εάν προέρχεται από αδήλωτες καταθέσεις στην Ελβετία. Τέλος, την φυλάνε στον Σάντα Κλάους, μόλις περάσει τα σύνορα να τον συλλάβουν για διεθνές λαθρεμπόριο και μη απόδοση του ΦΠΑ.

 9. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 04/12/2011 14:11:45

  Σ' αυτή την ιστορία που ονόμασαν την Μακεδονία ....Χαλκιδική, είμαστε βέβαιοι οτι ο ...Δαναός είναι ...άμοιρος ευθυνών;
  Εδώ κοντεύει να μετονομάσει το Antinews σε .....Danaos-News....

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ Κώστας Ροδινός 04/12/2011 14:26:10

   Δέν έχει καμμιά σχέση ο Δαναός. Έγινε ένα λάθος.
   Από αύριο θά διορθωθεί. Θά διαγραφεί η λέξη Χαλκιδική καί θά αντικατασταθεί μέ τήν λέξη Κοζάνη.
   Νά έκανε τό λάθος η Minoan τό καταλαβαίνω. Ιταλικών συμφερόντων είναι τώρα πιά. Η ΑΝΕΚ; Είναι σάν νά αναφέρεται στόν σημερινό πρωθυπουργό ο Καρατζαφέρης καί νά τόν αποκαλεί Πετσάλνικο.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Ιαπετός 04/12/2011 14:32:52

    Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη....

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Κώστας Ροδινός 04/12/2011 14:40:45

   Είναι γνωστό πως η επεκτατική πολιτική της κόβας του Δαναού στην Χαλκιδική εποφθαλμιά εδώ και χρόνια το τρίτο πόδι (το μακρύτερο). Διόλου απίθανο να επεκταθήκανε κι άλλο οι βλέψεις της, αν και το κόβω πιο πολύ προς Τύρναβο να θέλει να πάει, για να εξασφαλίσει τα τσίπουρα.

  • danaos avatar
   danaos @ Κώστας Ροδινός 04/12/2011 14:58:05

   Για να γλιτώσω το Φάκτορα απ' τους κακόβουλους που κυκλοφορούν...

   • juliet avatar
    juliet @ danaos 04/12/2011 15:09:44

    Χαιρετώ ολη την παρέα μικρών και μεγάλων.
    Δαναέ ,εγώ ξέρω ότι τους μικρούς πειράζουν οι μεγάλοι ...Η φωτό με τόσες καρδιές μπέρδεμα προκαλεί...η μικρά , ομοεθνής της Αγγέλας;

    • danaos avatar
     danaos @ juliet 04/12/2011 15:29:26

     Άσε ρε juliet, ούτε ένα σοβαρό άρθρο δεν μπορώ να κάνω και μπαίνουν οι ζηλιάρηδες να μου το μειώσουν!!!

 10. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 04/12/2011 14:16:23

  Τί!!! Έρχεται καί ο Σάντα Κλάους;
  Τελικά ψέμματα μάς λέγαν;
  Πέθανε ο Αη-Βασίλης καί τό κρατάνε μυστικό;
  Δέν θέλω τόν Σάντα Κλάους.
  Θέλω τόν Αη-Βασίλη.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Ιαπετός 04/12/2011 14:37:21

   Ο Αη Βασίλης έρχεται από την Καισσαρεία, οπότε περνάει σαν Έλληνας των αλησμόνητων πατρίδων, την καρικατούρα της Κοκα-κόλα όμως του την έχουμε φυλαγμένη, χα-χα!

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Ιαπετός 04/12/2011 14:53:13

   Το συνομήλικό σου ε;

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 04/12/2011 14:55:40

    Τον Έλληνα Άγιο...

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 04/12/2011 16:51:19

    @Μακεδόνας Θεσσαλονικιός
    Αισιόδοξα πάντα! http://bit.ly/qJHC3I

    • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
     Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ η Dimi 05/12/2011 01:21:30

     Dimi,σ'ευχαριστώ πολύ !
     Κι ευχαριστώ επίσης τα πράσινα μάτια,(ξέρει αυτή)που με κάνουν κι ονειρεύομαι........

 11. Y. avatar
  Y. 04/12/2011 15:40:14

  Γειά σου Δαναέ με τα ωραία σου!!

 12. ierofantis avatar
  ierofantis 04/12/2011 15:44:02

  Timeo Danaos et dona ferentes...

  Το Υ.Σ.1 είναι ... δηλητήριο...!

  • danaos avatar
   danaos @ ierofantis 04/12/2011 16:08:29

   Το 3ο αναφέρεται σε φαρμακοποιό της περιοχής του Φάκτορα!!!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ierofantis 04/12/2011 17:24:52

   Είναι να μην τον φοβάσαι, αφού είπαμε και σε άλλη ανάρτηση, είναι ικανός να σου φέρει τρίγωνα από τον Τερκενλή και τσουρέκι από τον Ελενίδη.

 13. Νικηφόρος avatar
  Νικηφόρος 04/12/2011 18:40:11

  Παρακαλώ η ορθή γραφή είναι xanax.Ευχαριστώ

  • danaos avatar
   danaos @ Νικηφόρος 04/12/2011 18:45:07

   Σωστό.

 14. Μεγιεμελε avatar
  Μεγιεμελε 04/12/2011 19:03:33

  Ρε σεις, Χρονια πολλα στις Βαρβαρες και στου Βαρβαρους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.