#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/03/2011 18:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χριστιανός-Γουλιέλμος-Φερδινάνδος-Αδόλφος-Γεώργιος ΚαρατζαφέρηςΓ. Καρατζαφέρης σήμερα σε Χατζηνικολάου:

«Αποκλείεται να είναι απλό μέλος ο Φ. Κρανιδιώτης. Είναι ο κατ’ ουσία αρχηγός, τύποις είναι ο Α. Σαμαράς. Δεν το λέω μόνο εγώ. Εγώ είμαι ακροατής των βουλευτών στο περιστύλιο, το λένε όλοι. Και μου λένε μάλιστα άνθρωποι ότι «δεν τον έχουμε δει στο πρόσωπο ποιος είναι, πως μπορεί και διευθύνει το κόμμα;»Και στο περιστύλιο ωτακουστής; Έξις, δευτέρα φύσις. Αυτό το κόλλημα με τον Φαήλο να το προσέξετε, πάντως, πριν σας οδηγήσει στον ψυχαναλυτή.«Δεν μένω στην κεντροδεξιά, εγώ μένω στον τόπο. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα δύο μεγάλα κόμματα. Σήμερα βλέπω να κερδίζει έδαφος η δικιά μου πρόταση. Πιστεύω ότι δικαιούμαι να προσπαθήσω να γίνω πρωθυπουργός».Μόνο πρωθυπουργός; Επαναφορά της βασιλευομένης δημοκρατίας (Σύνταγμα 1952) και ισόβιος ανώτατος άρχων. Οτιδήποτε λιγότερο δεν σας ταιριάζει…Ο κ. Σαμαράς ευθύνεται ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει την παράταξη. Έτρεμα το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου. Αυτός ο άνθρωπος αν είχε μυαλό και έκανε την εξής δουλειά και έλεγε στα σκαλιά της Ρηγίλλης πριν ανέβει «καλώ την κα Μπακογιάνη να αναλάβει αντιπρόεδρος και να αναλάβει την εξωτερική πολιτική», τι θα έκανε η Μπακογιάννη; Την κότα.;  Και αν γύριζε και έλεγε «και τον φίλο και αγωνιστή Γ. Καρατζαφέρη να αφήσει τον αγώνα που κάνει και να έρθει να βοηθήσει τη μεγάλη προσπάθεια», εγώ τι θα έκανα; Ή θα πήγαινα στο 1% ή θα έπρεπε να πάω να πέσω εις τας πόδας του κ. Σαμαρά; Αλλά ο άνθρωπος δεν έχει αντανακλαστικά.Για να γινόταν διαχειριστής των επιθυμιών των βαρόνων, βαρονέτων, γόνων και λοιπών συγγενών;  Πριτς. Σας χαλάει το πάρτυ, είναι εμφανές.«Είναι προσκυνημένοι όλοι εις το his master’s voice. Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής με τη συζήτηση για τη Λιβύη που ήρθαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα αγκαλιά τα σιαμαία της πολιτικής το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ.»Δεν γίνεται να συμφωνούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χωρίς την άδεια του ΛΑΟΣ. Είναι αντισυνταγματικό…

(Για τον ξαφνικό έρωτα με το ΣΚΑΪ): Δεν έχω καμία καλή σχέση με το ΣΚΑΪ, λόγω 1821. Είπα δεν μπορεί να βρίζει ο κ. Κρανιδιώτης με τον τρόπο που βρίζει αυτό και αυτό και ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να πάει απέναντι στον ΣΚΑΪ και στην Καθημερινή του. Επιλογή του. Χαίρομαι που ο κ. Σαμαράς τα βάζει με τα μεγάλα συγκροτήματα. (Για περίπτωση συνεργασίας με Ν.Δ.): "Εγώ είμαι ανοικτός άνθρωπος στις συζητήσεις. Δεν βρίσκω ανθρώπους να συνεννοηθώ"Έχει βρίσει κι έχει απλώσει δίχτυα συνεργασίας προς τον Σαμαρά στην ίδια συνέντευξη! Κράζει και ταυτόχρονα δικαιολογεί το ΠΑΣΟΚ! Ιδεολογία έχει την πρόγνωση των μποφόρ στο Αιγαίο. Ο ένας και μοναδικός, ο μελλοντικός βασιλιάς της χώρας: Χριστιανός - Γουλιέλμος-Φερδινάνδος-Αδόλφος (μέχρι εδώ ήταν το όνομα του Γεωργίου του Α΄) - Γεώργιος Καρατζαφέρης …Μικρός Οδυσσέας

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 24/03/2011 18:39:31

  Εν όψει της αυριανής επετείου, "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους". Μόνο αυτό ξέρω εγώ.

  • loretta avatar
   loretta @ archaeopteryx 24/03/2011 19:07:15

   Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

  • GEODETIS avatar
   GEODETIS @ archaeopteryx 24/03/2011 19:43:41

   τώρα που έχει αναλάβει το ΔΟ(')Λιο παραμάγαζο να ακολουθεί την εικονική σκιά σου , ίσως δεν πρέπει να εκφράζεσαι με λόγια των παππούδων επαναστατών, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι νεοκοτζαμπάσηδες να πάθουν πανικό και να έχουμε σπονδυλοπάθειες (κατά συρροήν) απο τις επανειλημμένες επικύψεις στο Σουλτάνο ... μαζικές εισαγωγές στο ΕΣΥ θα μας κοστίσει, δεν είναι καιροί για έξοδα ... ; )

 2. zio avatar
  zio 24/03/2011 18:39:59

  γιατί ασχολείστε καθημερινά μαζί του και του δίνετε αξία? αυτό θέλει, να "παίζει".
  Εδώ κόβονται δικοί μας βουλευτές που κάνουν αποκαλύψεις στο φινάλε και προβάλλεται συνεχώς ο κωλοτούμπας? τον φοβάται κάποιος? δε νομίζω.

  Επίσης, οποιαδήποτε αναφορά-άρθρο στον κωλοτούμπα, σε εποχή μάλιστα που τρέχουν οι εξελίξεις ραγδαία, είναι περιττή, ακούσια αποπροσανατολιστική και κερδοφόρα για τον Λαγό.

  μια γνώμη είπα, σκεφτείτε την.

  • χρηχα avatar
   χρηχα @ zio 24/03/2011 18:54:39

   σωστόοοοοοος............

 3. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 24/03/2011 18:53:01

  Και συμφωνόντας με τον αρχαιό, πιστεύω ότι ο Σαμαράς πρέπει να απαντήσει σαν τον Καραισκάκη:

  «Γενναιότατε αδελφέ καπ. Καρατζαφέρη, ...είδα όσα με γράφεις. Έχει και τουμπλέκια [τουρκικά όργανα του ιππικού] ο πούτζος μου, έχει και τρουμπέτες [ελληνικά όργανα]. Όποια θέλω από τα δυο θα μεταχειρισθώ...»

 4. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 24/03/2011 18:55:40

  ...μετά την πτώση της σε μία λαγότρυπα, περιπλανιέται σε ένα φανταστικό κόσμο...

  (απόσπασμα από την Βικιπαίδεια στο λήμμα "Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων")

 5. zackii avatar
  zackii 24/03/2011 18:59:06

  Προφανώς ο Καρατζαλαγοφέρης θέλει λίγη ...εξουσιούλα οπότε και λέει ότι λέει, απειλεί, εκλιπαρεί κλπ. Το θέμα που πρέπει να μας προβληματίζει είναι γιατί δεν εισπράττει τίποτα από τη φθορά του ΓΑΠ, η ΝΔ. Τυχαίο? Μήπως λιβανίζοντας συνέχεια το Σαμαρά του κάνουμε περισσότερο κακό? Μήπως τον ωθούμε να γίνει ΚΚ νούμερο 2? Μήπως κάποιοι έχουν συμφέρον από αυτό? Μήπως θα πρέπει να του επισημαίνουμε συχνότερ το τι δεν κάνει καλά, αντί να στεκόμαστε συνέχεια με το λιβανιστήρι ανά χείρας?

 6. ΔημΒας avatar
  ΔημΒας 24/03/2011 19:08:49

  Η γραφικότητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.
  Ασκεί "υψηλή πολιτική" με...ακροστιχίδες και εξυπνακιδισμούς.
  Φελλός, φελλός, φελλός.
  Πρσπαθεί να επιβιώσει νομίζοντας φαίνεται ότι στη θάλασσα (του μνημονίου που μας έριξε μαζί με το ΓΑΠ) θα επιπλεύσουν τα σκατά και φελλοί...

 7. loretta avatar
  loretta 24/03/2011 19:12:07

  χαχα μικρε οδυσσεα ετσι προεκυψε ο ωτολαρυγγολαγος???

 8. Striker avatar
  Striker 24/03/2011 19:21:37

  Έχει ξεφύγει τελείως ή μου φαίνεται; Η συνέντευξη θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί "το παραλήρημα ενός τυχοδιώκτη" (που δεν ξέρει τί να κάνει για επωφεληθεί της κοινωνικής αναμπουμπούλας). Το λέει ο άνθρωπος καθαρά το πρόβλημά του που τον έχει οδηγήσει στον ψυχίατρο: πιστεύει ότι ο Φαήλος είναι αυτός που εμποδίζει την ΝΔ να πέσει στα πόδια του και να του ζητήσει συγκυβέρνηση. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα χάσει την ευκαιρία να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ (τι να συγκυβερνήσει, δηλαδή, να κυβερνήσει). Στην απελπισία του κοιτάζει το ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας να εκβιάσει. Σκέφτεται το γιαούρτι που θα φάει και εκεί τρελαίνεται τελείως.

 9. Κώστας avatar
  Κώστας 24/03/2011 19:44:37

  Δεύτε λάβετε κωλοτούμπες:

  1. Τη μία Κάτω ο Παπακωνσταντίνου, την άλλη Πάνω ο Παπακωνσταντίνου:
  -"Όσον αφορά στην κριτική που δέχεται ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι ο ΥΠΟΙΚ έχει γίνει ο εύκολος στόχος και βάλλεται από όλους ανεξαιρέτως, τόσο εσωκομματικά, αλλά και από την Αντιπολίτευση."
  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1881760

  -"Για «έλλειμμα εμπειρίας και γνώσης της πραγματικής αγοράς» κατηγόρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον αντικαταστήσει.
  Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τον κ. Παπακωνσταντίνου «καλό παιδί και αρκετά ευφυή» αλλά, όπως υποστήριξε, «δεν γνωρίζει καθόλου το αντικείμενο του, συνεχίζει να κάνει λάθη επί λαθών, και δουλεύει προς την λάθος κατεύθυνση»."
  http://www.voreia.gr/index.php?module=news&func=display&sid=41470


  2. Τη μία Ζήτω το ΔΝΤ, την άλλη "άνθρωποι της Νέας Ρώμης το ΔΝΤ":

  -"Υπέρ της προσφυγής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εάν συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με επιτόκια ύψους 6,5% τάχθηκε ο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης προσθέτοντας πως οι Ευρωπαίοι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν είμαστε οι δράστες, αλλά τα θύματα."
  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1116869&lngDtrID=244

  -"Χαρακτήρισε «ανθρώπους της Νέας Ρώμης» την τρόϊκα ΔΝΤ ΕΚΤ και ΕΕ που επέβαλλαν τα μέτρα, τα οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λα.Ο.Σ. συνθλίβουν την αξιοπρέπειά μας χωρίς καμία εγγύηση για το αύριο, χωρίς καμία εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να έχουμε ανάπτυξη, χωρίς καμία εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να αποδράσουμε οριστικά από την κρίση"
  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1810475


  3. Για Ντόρα:

  -"Απαντώντας εξάλλου στον χαρακτηρισμό «ακραίος λαϊκιστής» που του απέδωσε η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι «είμαι τόσο αυθεντικός λαϊκιστής που εγώ και η οικογένειά μου δεν ορμήσαμε ακάθεκτοι στις αποθήκες της Siemens.Η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι εκβιάζοντας τον Κ. Καραμανλή θα γλιτώσει τον έλεγχο. Όταν μιλήσει η παρέα της -κ.κ. Χριστοφοράκος, Καραβέλας, Δημητριάδης-, δεν θα έχει που να κρυφτεί. Καλύτερα λοιπόν ‘καιροσκόπος’ παρά κερδοσκόπος"
  http://www.sofokleous10.gr/portal2/politiki/politiki/2009-06-15-09-10-03-2009061512276/


  -"και έλεγε στα σκαλιά της Ρηγίλλης πριν ανέβει «καλώ την κα Μπακογιάνη να αναλάβει αντιπρόεδρος και να αναλάβει την εξωτερική πολιτική», τι θα έκανε η Μπακογιάννη;"
  Σήμερα στον Real.fm

  Ας όψονται οι δημοσιογράφοι τύπου Παπαχελά που αυτογελοιοποιούνται με ξεκαρδιστικά άρθρα ύμνους στον Τηλεπρόεδρο. Εύγε στον Κώστα Καραμανλή που πέταξε έξω αυτό το ακραίο στοιχείο, που μάζεψε ο Μητσοτάκης στη ΝΔ το 1993 και τον έκανε βουλευτή.

  Εξαιρετικά αφιερώμενο στον κ.Παπαχελά και στον κ.Γιανναρά που σε όλους ασκεί κριτική πλην της εφημερίδας του, που υμνεί τέτοιους ανθρώπους όπως ο Καρατζαφέρης(τότε που ήθελε να φέρει την ΕΠΕΝ και την Χρυσή Αυγή στη ΝΔ ο απίθανος και ασόβαρος αυτός τύπος):
  http://www.youtube.com/watch?v=lTU5Z_eGUH0

 10. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 24/03/2011 19:44:55

  "Δεν μένω στην κεντροδεξιά. Μένω στον τόπο". Ούτε κάν μετεξεταστέος δηλαδή.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Δημήτριος Κοκκαλάκης 24/03/2011 23:58:10

   καλό Δημήτρη, πολύ καλό

 11. GEODETIS avatar
  GEODETIS 24/03/2011 19:51:14

  ο κωλοτούμπας έκανε πάντα θόρυβο άλλοτε ήταν χρήσιμος και άλλοτε όχι .... τον λένε άλλωστε Καρατζαφέρη και όταν λάχει θα στην φέρει ... έτσι διότι έχουμε και εμείς ατάκες ....

 12. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 24/03/2011 19:53:28

  Θα συμβασιλεύσει μαζί με την Θεοδώρα-Μαρία-Θηρεσία-Βικτωρία-Φρειδερίκη, θυγατέρα του Κωνσταντίνου του Ω του Αποστάτου.

  • Balafara Hunter avatar
   Balafara Hunter @ Γιάννης Φαίλτωρ 24/03/2011 20:04:11

   Όχι του Ω, αλλά του Α και του Ω, γιατί προϋπήρχε της δημιουργίας του Σύμπαντος... και θα τους θάψει όλους.

 13. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 24/03/2011 19:59:21

  Μπορεί ένας "αρχηγός" κόμματος στην Ελλάδα να παριστάνει το δήθεν αρχηγό; Δυστυχώς ο κ. Καρατζαφέρης τον ρόλο αυτόν παίζει. Κατά τρόπο γελείο.

 14. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 24/03/2011 20:06:55

  Τι λέξεις είναι αυτές κορίτσι πράγμα εσύ .

 15. an.vorinos avatar
  an.vorinos 24/03/2011 21:25:04

  Μεταπολιτευτικα το κομμα του κου Καρατζαφερη ως μικρο ακροδεξιο κομμα ειναι το μονο που εισηλθε στη βουλη δυο φορες.Ο χλεαυσμος οι ειρωνειες και αυτου του ειδους η αντιμετωπιση θα τον βοηθησει να μπει στη Βουλη την τριτη φορα με μεγαλυτερο ποσοστο. Προφανως αυτο δεν ειναι το ζητουμενο.Δεν ωφελει στην ΝΔ η ενασχοληση με τον Λαος . Ας φροντισουμε τα του οικου μας.

 16. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 24/03/2011 21:51:07

  Επιτρέψτε μου μια παρατήρηση. Δεν ασχολείται η ΝΔ. Εγώ ασχολούμαι με τον κ. Καρατζαφέρη.

 17. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 24/03/2011 21:54:12

  Κι αν θέλετε και την ταπεινή μου άποψη, η μη ενασχόληση με αυτόν ως "ακραίο" τον οδήγησε στη Βουλή. Γιατί αλώνιζε χωρίς κανείς να του απαντά και ταυτίστηκε στη συνείδηση κάποιου κόσμου, ως πατριωτικό κόμμα.

 18. Aris. A avatar
  Aris. A 24/03/2011 22:01:25

  Ο Γιώργος όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος.

  Εμενα μου αρέσουν τα ελληνικά που μιλάει κλασσικά αγράμματου και αστοιχείωτου μισά στα καθαρευουσιάνικα μισά στην δημοτική.

  Προσπαθεί να το παίξει γραμματιζούμενος που λένε και στο χωριό μου.

  Κατά τα άλλα έχει αρχίσει να την ψωνίζει.

  Εδώ σου λέει έγινε πρωθυπουργός ο Γιώργος γιατί όχι και εγώ;;

  Αμα έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιες συγκρίσεις κλάφτα Χαράλαμπε.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Aris. A 24/03/2011 23:55:36

   Με το " εις την " την καταβρίσκει. Κάνει παύση να αναλογισθεί το μεγαλείο του

 19. juliet avatar
  juliet 24/03/2011 22:43:53

  να αναφερθώ στους θεμελιώδεις νόμους της ανθρώπιμης βλακείας του Τσιπολλα:
  ''Το έξυπνο άτομο γνωρίζει ότι είναι έξυπνο.Ο κακοποιός έχει επίγνωση ότι είναι κακοποιός.Ο αμόρφωτος είναι οδυνηρά διαποτισμένος απο την αίσθηση της ίδιας του της έλλειψης.Σε αντίθεση μ' όλα αυτά τα πρόσωπα ,ο βλάκας δεν ξέρει ότι είναι βλάκας.Αυτό συμβάλει πολύ στο να προσδίδει μεγαλύτερη δύναμη, έμπνευση και αποτελεσματικότητα στην καταστροφική του ενέργεια.''
  Μη τον υποτιμάμε,να τον προσέχουμε και να τον αγνοούμε,και όπως λένε και στα μέρη μου,τον παίρνουμε στο ψιλό.....''Το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι η πεφωτισμένη βλακεία''.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ juliet 24/03/2011 23:56:57

   Απαράβατοι οι νόμοι!!

   • juliet avatar
    juliet @ Μικρός Οδυσσέας 25/03/2011 09:54:33

    @Μ. Οδυσσέα
    Βολταίρος:
    ''Οι άπειρα μικροί έχουνε και μια άπειρα μεγάλη υπερηφάνεια''
    η συνταγή μία, φώτα και έπαρση και μετά τα γέλια.....

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ juliet 25/03/2011 00:13:24

   Δεν είναι βλάκας, πονηρός τυχοδιώκτης είναι.
   Το ζήτημα είναι ότι θα είχε εντελώς εκμηδενιστεί αν η ΝΔ είχε το κουράγιο να θίξει ευθαρσώς θέματα που μόνο το ΛΑΟΣ θίγει, όπως το λαθρομεταναστευτικό.
   Ο καθωσπρεπισμός της κυβερνητικής Δεξιάς στη Γαλλία έδωσε πάνω από 15% στη Μarine Le Pen την προηγούμενη Κυριακή, στις τοπικές εκλογές, στις οποίες ποτέ το Front National δεν είχε τύχη. Και τώρα τρέχει ο Σαρκοζύ να τα μαζέψει, αλλά οι κεντρώοι του κόμματός του εξακολουθούν να αναμασούν τα περί "αξιών" που δεν είναι ίδιες με τις "δικές τους" (ας μας πούνε πρώτα ποιες είναι αυτές, γιατί δεν έχω καταλάβει).
   Ελπίζω η ΝΔ να το έχει πιάσει το μήνυμα. Είναι κρίμα ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η κατάσταση του Κέντρου της Αθήνας να αφήνεται στον τυχοδιωκτισμό του ΛΑΟΣ.

 20. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 24/03/2011 22:45:49

  κατάγομαι από τον Καραϊσκάκη, πρόσεχε...

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ archaeopteryx 24/03/2011 23:18:43

   Ένα κείμενο σου να είχαν μπει στον κόπο να διαβάσουν θα καταλάβαιναν ότι δεν στέκει το πράγμα. Στοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσωπα πέριξ του Σαμαρά...

  • GEODETIS avatar
   GEODETIS @ archaeopteryx 25/03/2011 03:11:15

   τα είχε λένε πολλά ο μακαρίτης ο Στρατηγός γ' αυτό και τους τα έδειχνε ταχτικά .... είχε ωστόσο και τρέλα στην καρδιά και γ΄αυτό σήμερα κάποιοι δεν λέγονται Μαχμούτ ...

 21. juliet avatar
  juliet 24/03/2011 22:57:29

  έχεις απόλυτο δικίο,είχανε άλλα να ασχοληθούν .....και τον αφήσανε ν΄αλωνίζει.
  Δεν θέλουμε κανέναν απο το μπουλούκι του,θα βρούμε αυτούς που θέλουμε.
  Σκάβει λαγούμια ,αλλά τον λαγό τον κάνουνε στιφάδο στο τέλος.
  Κάποτε στη Κεφαλονιά ,έρριξε τα φώτα του αυτοκινήτου ο μπαρμπας μου και μου λέει, κατέβα να πιάσεις ένα λαγό ,παιδί πόλης εγώ δεν ήξερα,κατεβαίνω,και ξέρετε τι έπαθε μόλις τον έπιασα ,κατουρήθηκε απο τον φόβο του!!

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ juliet 24/03/2011 23:12:05

   Ο λαγός?

   • Mακεδονας Θεσσαλονικιος avatar
    Mακεδονας Θεσσαλονικιος @ Μικρός Οδυσσέας 25/03/2011 02:21:18

    Όχι το αυτοκινητο!

    • juliet avatar
     juliet @ Mακεδονας Θεσσαλονικιος 25/03/2011 09:37:55

     χαχαχα,στη Θεσσαλονίκη εννοούν τα αυτοκίνητα;

   • juliet avatar
    juliet @ Μικρός Οδυσσέας 25/03/2011 09:43:20

    @Μ. Οδυσσέα
    βεβαίως,βεβαίως.....
    Καλή μέρα ,και καλή Λευτερία στη Ελλάδα

 22. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 24/03/2011 23:10:48

  Του μέγα Δραγουμάνου Αποστολάτου...

 23. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 25/03/2011 00:10:42

  Όλ' αυτά είναι τρίχες. Η αλήθεια είναι πως είμαι αδίστακτο όργανο της Όλγας Κεφαλογιάννη και της Έλενας Ράπτη.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 25/03/2011 00:18:54

   Φαήλο, ο άνθρωπος αυτός είναι τυχοδιώκτης του χειρίστου είδους. Αλλά δες και το αμέσως πιο πάνω σχόλιό μου. Δεν γίνεται η ΝΔ ακραίο κόμμα αν θίξει ένα σοβαρό θέμα που βρίσκει σύμφωνους το 80% των Ελλήνων.
   Και ξέρεις πώς μπορεί να αρχίσει να συμμαζεύεται το πράγμα;
   Με απλή υποχρέωση όποιου νοικιάζει σπίτι να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα με τον νοικάρη να το δηλώσει. Οπως γίνεται στη Γερμανία.
   Τα λέω γιατί η κατάσταση στην περιοχή μας, αν συνεχίσουν τα Πακιστανά να κουβαλιούνται και να στοιβάζονται 10-10, θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας. Πήγαινε μια μέρα στην Πλατεία Μέμου μέσα στη μικροσκοπική παιδική χαρά, όπου έχει κατασκηνώσει μόνιμα Πάκης με την σκ...πραμάτειά του και φέρνει και τους φίλους του, που δεν ξέρω τι διαστροφή κουβαλάει ο καθένας....Αντροπαρέα από Πακιστανούς μέσα στην παιδική χαρά.

  • factorx avatar
   factorx @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 25/03/2011 00:28:00

   Μπαναλιτέ

 24. Fanis avatar
  Fanis 25/03/2011 01:32:11

  Παντως ενα πραμμα ειναι εμφανες στο καρατζαφερ:
  Τα καταφερνει πολυ καλα στο γυαλι. Μαεστρος . Χρονια στο κουρμπετι θα μου πειτε .Καμμια αντιρρηση αλλα εχει και το ..ταλεντο.
  Αντιθετα ειναι αποτυχια στο ..μπαλκονι.
  Εκαστος στο ειδος του..

  • Mακεδονας Θεσσαλονικιος avatar
   Mακεδονας Θεσσαλονικιος @ Fanis 25/03/2011 02:58:17

   Ας τον προσέχουμε τον Καρατζαφέρη,είναι πολύ επιτήδειος.
   Κατάφερε να πείσει πολλούς ψηφοφόρους παίζοντας άψογα το παιχνίδι των
   εθνικών θεμάτων, το παιχνίδι σχετικά με τη λαθρομετανάστευση,το παιχνίδι
   του βοηθού εθνοσωτήρα ψηφήζοντας υπέρ του μνημονίου. Το δίπορτο
   παιχνίδι,από τη στιγμή που μυρίστηκε εξουσία,είτε προσφέροντας δεκανίκι
   στο τελειωμένο Πασοκ,είτε σαγηνεύοντας τους νεοδημοκράτες θυμίζοντας
   τους ότι βγήκε και αυτός από τα σπλάχνα της μεγάλης παράταξης.
   Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ας κυνηγήσει το λαγό,
   αλλά όχι με τον τρόπο που τον κυνηγούν οι Αβορίγινες της Αυσταλίας.
   (Με μπούμεραγκ).

 25. occultist avatar
  occultist 25/03/2011 01:50:34

  Φαήλο, είναι προφανές οτι έχεις γούστο. Εάν χρειαστείς βοήθεια φώναξε, να βάλω κι΄εγώ ενα.....χεράκι :)

  • factorx avatar
   factorx @ occultist 25/03/2011 02:07:47

   Είναι γεγονός οι δεξιοί είχαν πάντοτε πρόβλημα αισθητικής

   • juliet avatar
    juliet @ factorx 25/03/2011 09:33:13

    @Φάκτορα,
    O Φαήλος αποδεικνύει οτι αρέσκεται να είναι όργανο όμορφης ορχήστρα,αρα η αισθητική του κόμματος αλλάζει.
    Καλή μέρα, και καλή λευτεριά στη ΠΑΤΡΙΔΑ!!

 26. siakkas avatar
  siakkas 25/03/2011 10:24:51

  Ποιος τον μαμή τον θείο Καρατζαφύρερ, το γούστο του Φαήλου είναι όλα τα λεφτά!
  βάλε το χαμάμ βάζω τα ψάρια στο Άγκιστρο
  Καλή λευθεριά

 27. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 25/03/2011 14:13:59

  Μεγάλη ζημιά του κάνει του Λαγού ο Φαήλος... Και όχι μόνο του ...λαγού.

 28. xriteo avatar
  xriteo 25/03/2011 23:07:51

  Για τον καρατζαφερη λετε?Κοιτατε να΄χουμε τιποτα λιγουρες και να μας μηνυσει ο λαγος(ΠΑΟ)για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.