20/08/2007 16:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χοντραίνει το παιχνίδι με τον Ζορμπά

Πληροφορίες του «Αντί» που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση αναφέρουν ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Γιώργος Κολιοκώστας κοινοποίησε σήμερα στον Γεώργιο Ζορμπά «γνωμάτευση» δικαστικής αρχής η οποία αμφισβητεί τη δυνατότητα του προέδρου της Εθνικής Αρχής  για την Καταπολέμηση Εγκληματικών Εσόδων να συντάσσει πορίσματα όπως αυτό για το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ που συγκλονίζει το προεκλογικό σκηνικό.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα το ακριβές περιεχόμενο της «γνωμάτευσης» ούτε τους λόγους για τους οποίους αμφισβητεί το πόρισμα Ζορμπά για «τυπικούς λόγους». Είναι όμως προφανές ότι κάποιοι βρίσκονται πλέον σε πανικό και προσπαθούν να μαζέψουν όπως – όπως τα ασυμμάζευτα. Και ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα κυριακάτικα φύλλα εμπλεκόμενοι υπουργοί δήλωναν ότι «ανησυχούν» για το πόρισμα Ζορμπά και διαβεβαίωναν ότι «θα το μαζέψουν» τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πως «θα το μαζέψουν» άραγε; Με έωλα νομικά επιχειρήματα που διατυπώνονται στο «παρά πέντε»;

Αυτή τη στιγμή μια επιχείρηση αμφισβήτησης και υπονόμευσης του Ζορμπά μόνο την κυβερνητική παράταξη θα έβλαπτε.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. filos avatar
    filos 21/08/2007 13:30:08

    to xirotero se avto to xronio "pexnidaki" ine o ROLOS(?) tou "kiriou" I. KOLIOKOSTA proistamenou ??. Prokite gia "eksusiasti" "aneftino" i "GLIFTI" tis DIKASTIKIS DIKTATORIAS????

  2. Ν.Δ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ avatar
    Ν.Δ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ 22/08/2007 13:09:47

    Μήπως- λέω -πρόκειται για το ΒΑΘΗ ΚΡΑΤΟΣ και δεν το έχω μέχρι σήμερα καταλάβει?!?!.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.