Χαρδούβελης: «Το πολύ το ξύλο, το δημοσιονομικό, το έχουμε φάει...»
01/08/2014 13:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χαρδούβελης: «Το πολύ το ξύλο, το δημοσιονομικό, το έχουμε φάει...»

Διαρθρωτικού χαρακτήρα θα είναι ως επί το πλείστον τα μέτρα που προωθούνται εφεξής, εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών ο Γκίκας Χαρδούβελης, κατά την ομιλία του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο με τα προπαιτούμενα.

«Όσο βαίνουμε προς το τέλος του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, τα μέτρα που προωθούνται θα έχουν περισσότερο διαρθρωτικό χαρακτήρα. Δηλαδή το πολύ "ξύλο", το δημοσιονομικό, το έχουμε φάει. Ο δρόμος όμως αυτός δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε δύσκολες στιγμές και πρέπει να τα δούμε όλα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στους βουλευτές που μετέχουν στην Επιτροπή.

Ο κ. Χαρδούβελης, ο οποίος για πρώτη φορά μιλά στη Βουλή προκειμένου να εισηγηθεί νομοσχέδιο που υπογράφει, έσπευσε να υπενθυμίσει ότι όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανεξάρτητα αν προσέφυγαν στον μηχανισμό στήριξης, αναγνωρίζουν εμπράκτως ότι ο δρόμος των τολμηρών αλλαγών με προοδευτικό πρόσημο και οι μεταρρυθμίσεις για να είναι βιώσιμη η ευρωπαϊκή οικονομία, είναι μονόδρομος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Jimakos avatar
  Jimakos 01/08/2014 14:02:26

  Το έχουμε ρίξει ήθελε να πει.

 2. Seagull avatar
  Seagull 01/08/2014 14:37:08

  Κι εμείς που νομίζουμε ότι τα έχουμε " δει" όλα.... έρχεται ο κύριος Γκίκας να μας το ανατρέψει. Αντε να δούμε τι άλλο θα δούμε, εδώ φτάσαμε στο σημείο να βάζουμε στην λίστα του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι και στρατόπεδα για πούλημα. (Στρατόπεδο καταδρομών στην Ρόδο!).

 3. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 01/08/2014 14:52:32

  "...είναι μονόδρομος." όταν ακούω για μονόδρομους ξέρω πως πρόκειται για απόπειρα χειραγώγησης. δυστυχώς, το επίπεδο των πολιτικών και των τεχνοκρατών έχει πολύ χαμηλά για να ελπίζουμε για το μέλλον. ΥΓ: ο κος χαρδούβελης δεν προϊστατο της εξααγοράς της ευρωτράπεζας; και τί έγινε με την εισαγγελία; δεν προχώρησε σε έρευνα;

 4. Άπαντα Επιστάμενος avatar
  Άπαντα Επιστάμενος 01/08/2014 16:48:02

  Όταν ακούω για προσαρμογή ή μεταρρύθμιση θα ήθελα πάντα οι αρμόδιοι να τονίζουν ότι η απώλεια του 25% του ΑΕΠ της χώρας, δεν είναι κάτι θετικό μία "μεταρρύθμιση" αλλά μία καταστροφή που ούτε θετική είναι ούτε έπρεπε να συμβεί.

 5. νεφέλη avatar
  νεφέλη 01/08/2014 17:01:32

  Κι αυτός σούσι τρώει.

 6. Paparizos avatar
  Paparizos 04/08/2014 11:09:41

  Οταν θά 'ρθει το άλλο ξύλο κυρ-Γκίκα μου, το κανονικό, εκεί να σε δώ και σένα και τους υπόλοιπους καπεταναίους της συμφοράς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.