#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/03/2011 09:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χαμός στην κυβέρνηση - εμφανώς απογοητευμένος ο ΠρωθυπουργόςΧαμός επικρατεί στην κυβέρνηση καθώς όλοι βλέπουν ότι παρά τις θυσίες το πλοίο βουλιάζει και όλοι τρέχουν να πηδήξουν στη θάλασσα. Υπουργοί κατά υπουργών, Μνημονιακοί κατά Αντιμνημονιακών, και στη μέση ο πρωθυπουργός ο οποίος σκέφτεται ποιους θα διώξει μπας και σώσει την παρτίδα. Ωστόσο, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα καθώς η οικονομία βουλιάζει, η Τρόικα έρχεται στις 4 Απριλίου και όσα έχει ζητήσει δεν προχωρούν.

Αποτέλεσμα αυτής της εικόνας διάλυσης είναι ο διχασμός για τις αποκρατικοποιήσεις με υπουργούς να καταφέρονται κατά της Τίνας Μπιρμπίλη η οποία σε συνέντευξή της στα Νέα ζήτησε ουσιαστικά να εξαιρεθούν από τις ιδιωτικοποιήσεις εταιρείες που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιό τους, δηλαδή ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ. Παράλληλα, η υπουργός Περιβάλλοντος καταφέρθηκε κατά των σχεδίων που διαρρέει το Μαξίμου για μαζική οικοδόμησης τεράστιων εκτάσεων.

Η διαφοροποίηση από τις επιταγές του Μνημονίου, η δεύτερη μετά τη Λ. Κατσέλη, προκάλεσε την οργή υπουργών που τόσο καιρό θεωρούν ότι έχουν βάλει πλάτη στο Μνημόνιο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποδοκίμασε εμμέσως την κ. Μπιρμπίλη, ενώ και η Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να είναι δυσαρεστημένη λέγοντας ότι δε μπορεί αυτή να κάνει συγχωνεύσεις και περικοπές στην Παιδεία και άλλοι υπουργοί να σηκώνουν το δικό τους μπαϊράκι μόλις κάποιος πάει να τους πειράξει.

Εντός της διυπουργικής που συνεδρίασε χθες εκτάκτως με θέμα την ανάπτυξη, οι πληροφορίες λένε ότι η εικόνα ήταν πολύ κακή. Μαυρίλα, απογοήτευση, δραματικοί τόνοι και εκνευρισμός για την κυβέρνηση που παραπαίει στο θέμα της οικονομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παπανδρέου, μίλησε λίγο, εμφανώς απογοητευμένος από όλα όσα συμβαίνουν. Επίσης, λέγεται ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου είπε στους υπόλοιπους ότι δε βγαίνει το θέμα με τα ακίνητα και θα πρέπει να βρεθούν τα έσοδα που ζητά η Τρόικα από τις αποκρατικοποιήσεις εταιρειών του δημοσίου.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ξεδιπλώνεται το σχέδιο που είχε η κυβέρνηση από την αρχή. Έριξε ένα νούμερο, 50 δισ., έβαλε μέσα όλη την ακίνητη περιουσία ενώ ήξερε ότι δεν την έχει καν καταγράψει, έριξε και τις ΔΕΚΟ που θέλει να ξεπουλήσει και θόλωσε τα νερά. Ενώ όλοι συζητάμε πώς θα αξιοποιηθεί η κρατική ακίνητη περιουσία, έχει βάλει στόχο η κυβέρνηση να δώσει σε μεγάλα συμφέροντα που πιέζουν εταιρείες όπως η ΔΕΗ, ο ΟΠΑΠ, μερίδιο του ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, ΤΤ, Αγροτική ενώ θα δώσει για ακόμη περισσότερα χρόνια έργα που έχουν γίνει με συμβάσεις παραχώρησης όπως η Αττική οδός, η Γέφυρα, διόδια σε εθνικές οδούς κ.λπ.

Σ' αυτή τη γραμμή κινείται ο υπουργός Οικονομικών και βρίσκει εμπόδια. Οχι ότι όσοι αντιδρούν έγιναν ξαφνικά Τσε Γκεβάρες και Πασιονάριες, άλλωστε υπέγραψαν το Μνημόνιο και η κ. Μπιρμπίλη και η κ. Κατσέλη και όλοι οι άλλοι που σήμερα βλέπουν τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ατζελίνα τσουλί avatar
  ατζελίνα τσουλί 29/03/2011 09:23:12

  Φαινεται αυτά τα υπουργάκια, δεν είχαν διαβάσει το Μνημόνιο πριν το ψηφίσουν!

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ατζελίνα τσουλί 29/03/2011 11:25:10

   *Μείωση 33,3% παρουσίασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς τα πετρελαιοειδή, τον Ιανουάριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
   Πιο συγκεκριμένα, από 1.859,1 εκατ. ευρώ που ήταν τον Ιανουάριο του 2010 το έλλειμμα μειώθηκε στα 1.240,5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2011.
   Το Μνημονιο δουλευει ... τον κοσμο !!

   ΠΠ

   • anonymous avatar
    anonymous @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 12:45:02

    Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η καθίζηση της οικονομίας είναι σε όλους τους κλάδους 30% περίπου. Φυσιολογικό είναι να επηρεάζονται και οι εισαγωγές. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά ή κι αν έχει δεν τα ξοδεύει επειδή φοβάται, ούτε για εισαγόμενα ούτε για ντόπια προϊόντα.

 2. dimos avatar
  dimos 29/03/2011 09:35:20

  Πάμε κατά διαόλου. Αν ο ΓΑΠ δεν πετάξει έξω από την κυβέρνηση 2-3 καραγκιόζηδες παμε αύτανδροι- δεν θα μας σώσει ούτε ο καλός Θεός της Ελλάδας.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ dimos 29/03/2011 09:52:36

   Και να βάλει μέσα, ποιους; Εκείνους που λένε "Γιώργο προχώρα, ξεπούλησέ τα όλα";

   Ή μήπως οι "πειθήνιοι υπουργοί" και οι "αντάρτες υπουργοί" είναι απλώς οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος;

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ dimos 29/03/2011 10:16:06

   Βασικά, πρέπει να πετάξει απο την κυβέρνηση τον εαυτό του. Αυτός είναι το πρόβλημα, όχι οι υπουργοί.

 3. katalytikos avatar
  katalytikos 29/03/2011 09:36:46

  Η εξήγηση δεν είναι απλή.
  Η επικοινωνία σήμερα είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
  ..HER MASTER VOICE....

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 29/03/2011 09:55:34

  Πάμε για τάχιστη βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας, με ξεπούλημα των πάντων και με πλήρη αποδιάρθρωση κάθε ρύθμισης στην αγορά εργασίας. Είναι απλώς θέμα χρόνου, για όσους τα έβλεπαν ήδη από πέρυσι τέτοια εποχή...

  • Νίκος Μελισσούλης avatar
   Νίκος Μελισσούλης @ Αυριανιστής 29/03/2011 11:56:38

   Πήγα Βουλγαρία πέρυσι τέτοια εποχή. Ήταν τέλεια! Παντού νάιτ κλάμπ, μπουρδέλα, καζίνο. Τέλεια. Φθηνό και το φαΐ. Έβρισκες πουτάνα (κώλ-γκέρλ τις λέει το STAR) με 40€ για όλο το βράδι σε ξενοδοχείο πολυτελείας. Κι άν δε σου άρεσε αυτή που σου φέρνανε μετά σου τις φέρνανε πέντε-πέντε να διαλέξεις. Ο οδηγός του γκρούπ πήρε μια με δωρεάν μασάζ.
   Περάσαμε καταπληκτικά. Αν είναι να γίνει έτσι η Ελλάδα, χαλάλι τα ψηφαλάκια που ρίξαμε στο ΓΑΠ.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Νίκος Μελισσούλης 29/03/2011 13:39:28

    Μόνο που, αν είναι να γίνει έτσι η Ελλάδα, σε βλέπω να προσφέρεις τέτοιες "υπηρεσίες" σε αλλοδαπούς κυρίους με "ξεχωριστές προτιμήσεις".

    • Νίκος Μελισσούλης avatar
     Νίκος Μελισσούλης @ Αυριανιστής 30/03/2011 10:10:23

     Μπα, δεν είμαι gay. Δημόσιος υπάλληλος είμαι.
     Μια και το φερε η κουβέντα λες ο ΓΑΠ ν' αρχίσει τις απολύσεις στο δημόσιο;

   • Y. avatar
    Y. @ Νίκος Μελισσούλης 29/03/2011 18:22:39

    Σε ποιά πόλη?

    • Νίκος Μελισσούλης avatar
     Νίκος Μελισσούλης @ Y. 30/03/2011 10:06:45

     Σόφια φίλε. Και οι οδηγοί των πρακτορείων είναι μεσ' στα κόλπα.

     • Mακεδονας Θεσσαλονικιος avatar
      Mακεδονας Θεσσαλονικιος @ Νίκος Μελισσούλης 30/03/2011 10:46:59

      Θα μετακομίσω!
      Όχι για τα καζίνα και τα νάιτ κλαμπ,ούτε για τις αδήλωτες
      που ειδικεύονται και στο μασάζ,αλλά για το φαί παίδες!
      Δε λέει να πέσει η τιμή της μπουγατσούλας,ούτε του πατσά.
      Καταραμένη φτώχεια.......
      Καταραμένη ξενιτιά......

 5. Misha avatar
  Misha 29/03/2011 10:02:19

  Έφτασε ο βουλευτής Λ.Γρηγοράκος (απο αυτούς που ψήφισαν το κατοχικό μνημόνιο) να οδύρεται γιατί , όπως είπε, το γραφείο του στη Λακωνία γεμίζει από ανθρώπους που του ζητούν 100 ευρώ για να πάρουν φαγητό στα παιδιά τους, κάτι που δεν συνέβαινε ούτε την δεκαετία του 1950, όπως είπε παλι ο ίδιος.

  Και το αποκορύφωμα; Αποκάλεσε λαμόγια όσους λένε πως μαζί τα φάγαμε,δλδ τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Θ.Πάγκαλο!!!

  Τραγέλαφος, φαρσοκωμωδία, θέατρο του παραλόγου;
  ή μηπως οι ποντικοί του μνημονίου βλέπουν το σκάφος να βουλιάζει και το εγκαταλείπουν άρον -άρον;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Misha 29/03/2011 12:07:31

   Σκέψου ότι τα λέει αυτά κάποιος ο οποίος, βρέξει-χιονίσει, έχει δεμένο το γάιδαρό του, γιατί πιο κάτω το ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία δεν μπορεί να πάει, πάντα θα βγάζει έναν βουλευτή (εκτός αν μειωθούν οι έδρες του νομού) και προηγείται πάντα κατά πολύ των άλλων "πράσινων" υποψηφίων. Φαντάσου οι άλλοι πόσο ανασφαλείς αισθάνονται για την επανεκλογή τους...

   • Misha avatar
    Misha @ Αυριανιστής 29/03/2011 12:19:03

    Ξέρεις τι γίνεται , Αυριανιστή;
    Δε φοβάται την επανεκλογή του μεν, αλλά φοβάται την οργή του κόσμου ως ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του κατοχικού Μνημονίου στη Λακωνία. Κι επειδή είναι τρελοί οι Μανιάτες , μπορεί κάποιος απελπισμένος αντί να δέσει πέτρα στο λαιμό και να φουντάρει στον κάβο Ματαπά, να αδειάσει κάνα γκρα στο κεφάλι αυτού που παρέδωσε , με την υπογραφή του, τη χώρα στα χέρια των ξένων.

    • kiki avatar
     kiki @ Misha 30/03/2011 09:58:57

     Αχ Μισα, αλλα λεει και αλλα γραφει στις εφημεριδες, υπερ στον γραπτο λογο, κατα στον προφορικο.

 6. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 29/03/2011 10:06:56

  Επίσης, το γεγονός ότι αυτά τα διαλυτικά φαινόμενα συνεχίζονται την ώρα που η κυριακάτικη των Αλαφούζων μιλούσε ανοιχτά προχθές για "κυβέρνηση προσωπικοτήτων" και "ταλιμπάν τεχνοκρατών", δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είτε έπιασε κάποιους υπουργούς το ένστικτο της αυτοσυντήρησης (βλ. εκλογής ή επανεκλογής στη Βουλή), είτε λειτουργούν ως "λαγοί", αλλά και ως "Ιφιγένειες" που θα θυσιαστούν προκειμένου να προωθηθεί πάση θυσία ως δήθεν "εθνική αναγκαιότητα" το σχέδιο των πατρώνων τους για κυβέρνηση ΣΕΒ...

 7. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/03/2011 10:14:31

  Η "κρίση" της Ελλάδας ήταν βούτυρο στο ψωμί όσων κέντρων μεθόδευαν από καιρό τη βουλγαροποίησή μας. Ακόμη και το "σοσιαλιστικό" Πασόκ περνάει αντιλαϊκά μέτρα και πολιτικές σε χρόνο ρεκόρ, που σε νορμάλ (οικονομικές) καταστάσεις ούτε μια χούντα δεν θα μπορούσε να περάσει.
  Και το κακό είναι ότι ακόμη υπάρχει μερίδα απλού λαού που τους χειροκροτά ως "νοικοκύρηδες" που βάζουν τάξη.
  Όταν φτάσουμε στο απόλυτο σημείο εξαθλίωσης και όταν όλα μα όλα (υπηρεσίες κλπ) θα είναι ιδιωτικά, και εμείς θα παίρνουμε μισθούς 600 €, τότε θα λέμε "τι κάναμε", αλλά θα είναι αργά και οι πράσινοι μάγκες τσιράκια των τραπεζιτών θα είναι από καιρό στις Μπαχάμες.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Strange Attractor 29/03/2011 11:29:22

   για 10 χρονια και το χρεος ηταν απο 90-110% ! καιολοι ηταν ευτυχισμενοι, "αγοραστες-πωλητες".. τι αλλαξε και οταν πηγε 112-115% το ΓΑΠ εφερε το ΔΝΤ και πηρε δανειο 110Δις...???!!!! και σε 3 χρονια το Χρεος θα ειναι 150% μαθηματικα αποδεδειγμενο?? και γνωστο τοις πασει...
   ΓΙΑΤΙ ?? με δικαιολογια.. "δεν βγαινετε", μας χωνουν δανειο και μελλοντικη υποχρεωση 150% στο ΑΕΠ??? για να "βγαινουμε τοτε"?? στα 440δις ??

   Τι ορους θα εμπεριεχει η Νεα Δανειακη Συμβαση, η Επιμηκυμενη και Ακριβωτερη? ( κατα 17 δις ) - χωρια οσα παλια δανεια θα σκασουν μεχρι το 2015...

   ΠΠ

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ Strange Attractor 30/03/2011 04:41:55

   ¨Και εμείς θα παίρνουμε μισθούς 600 €, τότε θα λέμε “τι κάναμε”, αλλά θα είναι αργά"
   Εμείς - και είμαστε πολλοί- παίρνουμε 0.00€ εδώ και ένα χρόνο για να παίρνουνε άλλοι , η αλήτ που μας αντικατέστησε με πράσινα και γαλάζια υπάκουα στρατιωτάκια που είχαν και έχουν για σημαία τους τον τομαρισμό και όχι το κοινό συμφέρον που για αυτό, το αυτονόητο δηλαδή, πληρώσαμε τον εξοστρακισμό μας από την ενεργή κοινωνία.
   Αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα ο κόμπος στο χτένι. Άραγε πόσοι από εδώ είναι άνεργοι? Άραγε πόσοι από εδώ ετοιμάζουν βαλίτσες χωρίς όνειρα σε μια χώρα που ξέχασε οριστικά την λέξη αλληλεγγύη.
   Υ.Γ.
   Τα 600 αγαπητέ μου Strange Attractor είναι ένα άπιαστο όνειρο για πολλούς και τις εξαρτώμενες οικογένειες τους.
   Tough luck

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 10:46:33

  H κατασταση εχει ως εξης,
  Το ΓΑΠ "κυβερνα" με τη στενη παρεα των φιλων του.
  Οι υπολοιποι υπουργοι, κανουν οτι θελουν και μπορουν.
  Ολοι τσακωνονται διοτι οποιος φαινεται να κοβει τα περισσοτερα χανει και ψηφους και δεν μπορει και να βγει να φαει παιδακια, ουτε γοα ψωνια στο Κολωνακι... λιγο το εχετε αυτο?
  Κανεις δεν εχει αντερα να βγει στα ΜΜΕ να πει την αληθεια.
  Ερπει και ο ανασχηματισμος...
  Ερπουν και οι εκλογες...
  Τρεχει προς το μερος μας η Τροικα... για ελεγχο-"στοχοθεσια"-κατα ΠΑΣΟΚ..!
  Φαρμακα δεν δινουν οι Φαρμακοποιοι και καλα κανουν ως ενα σημειο.
  Οι λοιποι στους οποιυς χρωστα το κρατος, γιατι δεν κανουν οτι οι Φαρμακοποιοι?? πχ να σταματησουν το σκαψιμο?

  Ποσοι απ τους γιατρους του Κολωνακιου της λιστας πηγαν φυλακη???
  Η ΔΕΗ χρωστα 30 εκ απ το ταμειο της σε Φαρμακεια !

  Θα ρυθμισουν και τις Μιζες τωρα.. "παιδια θα τα περνετε σε δοσεις!" εκτος ΜΚΟ

  ΠΠ

  • Enzo avatar
   Enzo @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 11:00:16

   η Δεη χρωστα και σε Δημους απο τους λογαριασμους της Δεη.
   οτι να ναι γινεται

 9. Y. avatar
  Y. 29/03/2011 10:55:32

  ...μπας και σώσει την παρτίδα, όχι την πατρίδα

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 11:11:41

  Για την κ. Τινα Φωτοπουλου...

  *Στα 557,9 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα μετά από φόρους κέρδη της ΔΕΗ το 2010, μειωμένα κατά 19,5% σε σχέση με το 2009, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Επιχείρηση.
  Ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 5.811,4 εκατ. ευρώ, μειωμένος κατά 3,6% έναντι της προηγούμενης χρονιάς. Τα κέρδη προ τόκων φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 1.497,7 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 10,7%, ενώ το περιθώριο EBITDA υποχώρησε σε 25,8% από 27,8% το 2009.
  Την καταβολή μερίσματος ύψους 0,79 ευρώ ανά μετοχή θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, λαμβάνοντας υπόψη τα μετά από φόρους κέρδη του 2010.

  Ακομη να μαθουμε γιατι ο ΔΕΣΜΗΕ μπηκε κατω απ τον Φωτοπουλο...!
  Μην μας πουν για Εθνικους λογους-ελεγχου του δικτυου, ΔΙΟΤΙ ετοιμαζονται
  1. να διαχωρησουν δικτυο απο παραγωγη ( επιταγη ΕΕ )
  2. εχουν γαμπρους ετοιμους να μπουν στη ΔΕΗ !!

  ΠΠ

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 29/03/2011 11:14:32

  Η "κα". Μπιρμπίλη εμφανίζει προκλητικά ανθελληνική, ξεπουλημένη και ξεφτιλισμένη στάση. Εφ 'όσον είναι προσωπική επιλογή του ΓΑΠ, και εφ όσον την ανέχεται, ο ΓΑΠ εμφανίζει προκλητικά ανθελληνική, ξεπουλημένη και ξεφτιλισμένη στάση.

  Που τα βρήκαν οι προσκυνημένοι άσχετοι τα δίκτυα και τα δίνουν; Από το μπαμπά τους τα κληρονόμησαν;

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ archaeopteryx 29/03/2011 11:21:44

   θα εχουμε ειδικους διακοπτες σπιτι... ηλεκτρονικους!
   καθε κλικ θα χρεωνεται!! ετσι το βλεπω...
   Οποιος συντροφος μου εξηγησει το λογαριασμο της ΔΕΗ θα τον κερασω μπυρες!!!
   Εχουν λογο που τον εχουν φτιαξει τοσο ακατανοητα πολυπλοκο!! δυσνοητο.
   παει η μανα μου βλεπει το κοκκινο και πληρωνει...
   Αναλυτικο λογαρισμο !! ΤΩΡΑ !!! η προσβαση σε ηλεκτρονικο λογαριασμο σε εξελ.
   ξερεις τι αλλο θα βαλουν μεσα....?! χαχαχααα Τελος Υπερ Τραπεζων!

   ΠΠ

 12. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 29/03/2011 11:18:45

  Aντε παλι.Η Μπιρμπιλη ακυρωσε τα αυτοχρηματοδοτουμενα εργα των αυτοκινητοδρομων Αττικης που ειχε ετοιμασει ο Σουφλιας γιατι λεει ηθελε να τα κανει πιο περιβαλλοντικα.
  Εχει περασει 1,5 χρονος οικονομικης καταρρευσης και ακομη περιμενουμε τις οικολογικες μελετες της Μπιρμπιλη για οικολογικους δρομους.
  Εδω δεν ειναι ζητημα ποιος θα τα παρει - Μπομπολας κλπ.
  Εδω ειναι ζητημα οτι οι δρομοι της Αττικης λογω πληθυσμου γινονται αυτοχρηματοδοτουμενοι αμεσως και δε χρειαζεται δημοσιο χρημα που δεν υπαρχει και η Μπιρμπιλη αγρον αγοραζει.

 13. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 11:48:02

  To ΓΑΠ και οι συναυτω.. εχουν μπερδεψει 2 ορους.
  τον "στοχο" με το "αποτελεσμα"....
  λενε μεταξυ τους εχουμε βαλει στοχους....!!! εδω εκει παραπερα...
  και ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ μεσα τους οτι τους πετυχαν κιολας!!!!!
  "Αποτελεσματικη Πρασινη Στοχοθεσια" θα το πω.

  Εκει στο ΠΑΣΟΚ εχετε μπλεξει τα μπουτια σας αλλα εχετε και πρασινο αιμα...!
  Αλλο βαζω στοχο και Αλλο τον πετυχαινω...

  Μη μας πουλατε τους στοχους σαν επιτυχιες !!!! και ειδικα τα ΜΜΕ σας!!

  Τι πετυχατε σε 2 χρονια? στο γαμο του φιλτατου καραγκιοζη!!! και τι βγαινει πισω απ το στοχο??? ( θυμιζω ταινια ΘουΒου !! )

  ΠΠ

 14. spiros1 avatar
  spiros1 29/03/2011 11:49:28

  Εμφανίστηκε στην ΝΕΤ 28/3/11(21.40) ο Χρυσοχοίδης (υπουργός περιφερειακής ανάπτυξης της μνημονιακής κατοχικής κυβέρνησης) και είπε κάτι απίθανα ! «Να υπογράψουμε ένα κοινωνικό σύμφωνο με την κοινωνία, ότι θα βγάλουμε την χώρα από την κρίση ! Για να πάμε όλοι μαζί μπροστά ! Για να… για να… για να…
  Βρίσκεται σε σύγχυση, σε πανικό. Από το κοινωνικό μισθό, το κοινωνικό συμβόλαιο, την Πράσινη ανάπτυξη και την Πράσινη βίβλο του δικτάτορα Καντάφι, φτάσαμε τώρα στο «Κοινωνικό σύμφωνο».

  Ξύλινη γλώσσα, κούφια λόγια. Έχουν καταντήσει ταχυδακτυλουργοί, πριονίζουν τα πριονίδια, μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Το ψέμα που έχει ρίξει αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τελειωμό. Το έχουν αναγάγει σε επάγγελμα και επιστήμη. Οι διάφοροι Πεταλωτήδες (άλλα λέει το μεσημέρι, άλλα το βράδυ, άλλα τα μεσάνυχτα), Λοβέρδοι, Κουτρουμάνηδες, Δρέττες, Ρόβλιες, Χρυσοχοίδηδες, Νταλάρες, Παπακωνσταντίνοι κλπ, μας αραδιάζουν ψευτοτεχνάσματα και εμείς απαθέστατοι καθόμαστε και τους ακούμε.

  Μας σπρώχνουν στο γκρεμό και εμείς δεν αντιδρούμε. Πιστεύουμε ότι αυτός που μας σπρώχνει στον γκρεμό, «θα κουραστεί» ή θα μας «λυπηθεί» ! Μας στραγγαλίζουν και εμείς μένουμε αδρανείς.

  Η ΝΔ με την αντιπολιτευτική της στάση δείχνει ότι «φοβάται» να κυβερνήσει. Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του γ.γ. Λυκουρέντζου «δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές»! Δείχνει ότι δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση, ούτε καν να νικήσει. Περίεργη και νεφελώδης αντιπολίτευση. Μας αφήνει να βράζουμε στο καζάνι της κολάσεως ! Κάνουν μια ημέρα αντιπολίτευση και μετά πίνουν υπνωτικό. Περίεργη στάση.
  Τι πάει να πει Κε Λυκουρέντζε «τάσσομαι κατά των Πρόωρων εκλογών γιατί η χώρα θα οδηγηθεί σε μια πολιτική αβεβαιότητα. Εάν χρειαστεί να ψηφίσουν 180 βουλευτές, θα ψηφίσουν » ?
  Δηλαδή τώρα έχουμε «πολιτική σταθερότητα» από την κατοχική, υποτακτική μνημονιακή κυβέρνηση ? Στηρίζετε αυτήν την κυβέρνηση «σκορποχώρι» ? Δηλαδή «ΠΑΣΟΚ-ΝΔ χέρι χέρι
  Στο μνημόνιο ? Για ποια περίεργη «εθνική συνεννόηση» μιλάτε ? Μας έχετε εξευτελίσει !

  Σας υπενθυμίζουμε ότι εάν ήταν σήμερα στην εξουσία κυβέρνηση της «επάρατης Δεξιάς» και επέβαλε στον λαό τέτοια στραγγαλιστικά μέτρα, θα είχε φύγει Νύχτα ! Δεν θα είχε προλάβει να σταθεί στα πόδια της
  ούτε για 3 μήνες ! Ο Πράσινος κομματικός στρατός, οι διάφοροι Καρχιμάκηδες, Ρόβλιες, Λοβέρδοι, Μητρόπουλοι, Κουτρουμάνηδες, Μίχες, Κουσελάδες, Κουτσούκοι, Γιαννακάδες, Πρωτόπαπες, Κουλούρηδες, Λαλιώτηδες, Δαμανάκηδες, Κολλάδες, Πολυζωγόπουλοι, Σπυρόπουλοι, Παπασπύροι, Παναγόπουλοι, Ηλιόπουλοι, Σπυρόπουλοι, Φωτόπουλοι, Ρίζοι κλπ, κλπ, μαζί με διάφορους Συνταγματολόγους, Οικονομολόγους, Οικολόγους, Καθηγητές εργατικού δικαίου, Πανεπιστημιακούς, τελωνειακούς, εφοριακούς, εκπαιδευτικούς, λαθρομετανάστες, με την συνδρομή των ορκισμένων Πράσινων δημοσιογραφικών ταγμάτων θανάτου, θα σας είχε πάρει στην κυριολεξία «με τις πέτρες».

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ spiros1 29/03/2011 12:06:12

   και λιγα λες....!!!!! μαζι σου.
   αυτο το "κοινωνικό σύμφωνο" του το γραψανε !! αχχαχα μην κανει λαθος και πει Συμβολαιο με την Λαο και γελασουν οι αγελαδες!!

   ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ spiros1 29/03/2011 12:07:24

   Τον Αλεκο Παπαδοπουλο τον ακουσαν χτες οι ΠΑΣΟΚΟΙ ??... εμεις??!!!???

   ΠΠ

  • Misha avatar
   Misha @ spiros1 29/03/2011 12:23:09

   Σπύρο, τη ΜΟΝΗ πραγματική και πρέπουσα απάντηση την παίρνει ο εσμός της ληστοσυμμορίας του Μνημονίου στην Κερατέα, όπου όλοι οι κάτοικοι από εν ενεργεία αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και απόστρατους στρατηγούς μέχρι τα 5χρονα παιδάκια πολεμάνε τους εργολάβους και τους μαυρογιαλούρους ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

  • Giannis avatar
   Giannis @ spiros1 29/03/2011 13:23:20

   +1000!

  • Y. avatar
   Y. @ spiros1 29/03/2011 18:32:48

   Ρίχτους τα μεγάλε!!

 15. Armageddon avatar
  Armageddon 29/03/2011 12:46:30

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΠΩΣΙΣ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ
  ΠΙΛΙΤΙΚΗΣ ΜΥΩΠΙΑΣ . ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΤΩΝ
  ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΡΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ
  ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ . ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ . ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ
  ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ . ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

 16. farmakotriftis avatar
  farmakotriftis 29/03/2011 12:52:45

  για να καταλαβουμε τι εστι ελληνικο κρατος....δεν εχουν υπαλληλους να ελεγξουν τις συνταγες του 2010 και ζητησαν απο το φαρμακευτικο συλλογο να στειλει ιδιωτες φαρμακοποιους να ελεγξουν εθελοντικα τους φακελλους για να πληρωσουν καποιους μηνες!!!!ο ελεγχομενος ειναι και ελεγχων σ' αυτο το ερημο κρατος.....

 17. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 14:05:14

  Τηλέ-Χυτήρης: "Ας έρθει -έστω- ένας υδραυλικός"...!!!! χαχαχαααα
  ποιημα ειναι!

  ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 14:18:02

   ΟΔΥΣΣΕΙΑ (Από τη συλλογή "Τόποι νέοι")

   Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος
   Δεμένος στο κατάρτι μου.
   Τόσα νερά στο δωμάτιό μου! ( οι τοκοι στο δωματιο του ΓΑΠ ειναι....! )

   Ας έρθουν οι σύντροφοι
   Ας έρθουν οι σειρήνες
   Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός!!!!!!!!!!!!!

   χααααχαααααααααααααααααααααα

   ΠΠ

 18. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 14:34:23

  Οταν ερθει η τροικα θα παει σε καθε Υπουργειο!!! επισκεψη/ελεγχο/στοχοποιηση.
  Ο καθε υπουργος θα πρεπει να τους πει ΠΩΣ και απο ΠΟΥ θα βρουν τα 22 Δις μεχρι το 2015..!
  Ελλειμα 2010, 10.2% εγω λεω 11%-13% και ειμαι βλακας... χωρις αλλα χρωστουμενα.
  Βαζω στοιχημα στα νουμερα που δινω ! Εδω ανοιχτα και δημοσια.
  Εχουν και τα 50 Δις της Ακινητης... πρεπει να καταθεσουν Σχεδιο !! και το ΓΑΠ να μας πει τι θα κανει με το Συνταγμα οπως ΜΑΣ υποσχεθηκε !!
  Επισης ο Παμπουκης να μας/τους ξεκαθαρισει τις επιφανειες των 50Δις...

  ΚΑΝΕΝΑΣ στοχος δεν επιτευχθηκε!!!!! απλα τεθηκε ως στοχος, και ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδως ο ΠΑΠΑΚ... σε ολες τις προβλεψεις του... ! αλλα ειναι φιλος μεσα-εξω και δεν κουνιεται. Με ντουφεκιες στο γαμο του καραγκιοζη, πηγαν την Ελλαδα χροοονια πισω.
  Χορτασαμε Πρασιναδα και Τοκους με σερβιτορους τους εκσυγχρονιστες του Δρακου και τους Πρασινους λαγους του ΓΑΠ. Ασε τον μπαμπα ΑΓΠ... ταισε με λογια γενιες και γενιες.

  ΠΠ

 19. factorx avatar
  factorx 29/03/2011 14:48:14

  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Εικόνα κινούμενης άμμου εμφανίζει ο στενός πυρήνας του κυβερνητικού επιτελείου σε μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους της πρωθυπουργικής θητείας του κ. Γ. Παπανδρέου, καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη νέα έλευση, την προσεχή Δευτέρα της Τρόικας στην οποία θα πρέπει να παρουσιαστούν νέα συγκεκριμένα μέτρα. Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, που πλέον αποτελεί δέσμευση της Αθήνας έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συναντά τη δημόσια αντίδραση υπουργών, όπως η Τίνα Μπιρμπίλη, που τάχθηκε κατά της αποκρατικοποίησης εισηγμένων ΔΕΚΟ όπως η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ, και η κ. Λ. Κατσέλη».

 20. factorx avatar
  factorx 29/03/2011 14:48:43

  Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Τώρα που αρχίζουν τα πιο δύσκολα για την κυβέρνηση, οι τριβές και οι γκρίνιες μεταξύ υπουργών πυκνώνουν, αποδεικνύοντας τις διαφορετικές ταχύτητες με τις οποίες κινούνται και τις διαφορετικές προτεραιότητες που θέτει ο καθένας για την προώθηση του κυβερνητικού έργου. Στο μεγάλο θέμα των αποκρατικοποιήσεων και της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, που μπαίνει στην τελική ευθεία, εκδηλώθηκαν χθες οι πρώτες διαφωνίες. Η υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τ. Μπιρμπίλη εξέφρασε τη διαφωνία της με τη μετοχοποίηση της ΔΕΗ τύτη την περίοδο γιατί, όπως είπε στα “NEA” η αξία της μετοχής της είναι χρηματιστηριακά υποτιμημένη».

 21. factorx avatar
  factorx 29/03/2011 14:49:52

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κόντρες υπουργών για την Υγεία

  Χθες, διαφώνησαν δημοσίως ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, με τον υπουργό Υγείας, Α. Λοβέρδο, για την περικοπή των δαπανών στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Και λίγο μετά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Πρωτόπαπας, με την υπουργό Περιβάλλοντος, Τ. Μπιρμπίλη, με αφορμή τη δήλωσή της, στα «Νέα», ότι ανάμεσα στις ΔΕΚΟ που μπορούν να πουληθούν δεν μπορεί να είναι η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ και η εταιρεία Φυσικού Αερίου.

  «Στις συζητήσεις που έχω κάνει με τους συναδέλφους μου, όλοι ξέρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία. Πρέπει να ξαναδούμε από την αρχή το κόστος που λειτουργεί το κράτος. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Έλληνας πολίτης αισθάνεται ότι δεν έχει τις υπηρεσίες που θα ήθελε να έχει», είπε χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου στον Flash.

  Απαντώντας με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM, ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος, τόνισε: «Χαλάμε όσα και οι άλλοι, αλλά δεν έχουμε την ίδια Υγεία. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να βρούμε λεφτά από τη σπατάλη. Το δεύτερο είναι να εξορθολογήσεις τις απαιτήσεις σου και να πεις στον κ. Παπακωνσταντίνου: “Κοίταξε να δεις, για του χρόνου θέλω κάτι παραπάνω από αυτά που μαζεύω. Θέλω κάτι που μένει για την Υγεία, για να μπορέσω να βελτιώσω τις υπηρεσίες που παρέχω”».

  Η διάσταση απόψεων είναι προφανής, παρά την προσπάθεια του κ. Λοβέρδου, με παρέμβασή του χθες στο κεντρικό δελτίο του Mega, να υποβαθμίσει το ζήτημα και να μιλήσει για συμπόρευση με τον κ. Παπακωνσταντίνου.

  Άλλωστε, ο κ. Λοβέρδος δεν είναι ο πρώτος υπουργός που διαφωνεί με τον Γ. Παπακωνσταντίνου για τη γραμμή της περικοπής δαπανών που ακολουθεί ως μονόδρομο. Είχε διαφωνήσει την περασμένη εβδομάδα και η υπουργός Παιδείας, Α. Διαμαντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο περεταίρω περικοπών δαπανών στο χώρο της Παιδείας. Και επιπλέον, πολλοί υπουργοί δεν βλέπουν με καλό μάτι έναν υπουργό Οικονομικών που ζητεί συνεχώς περιστολή δαπανών, επειδή, όπως λένε, «προσπαθεί να καλύψει την τρύπα των εσόδων για την οποία είναι υπεύθυνος».

  Χθες όμως υπήρξε και επεισόδιο Πρωτόπαπα-Μπιρμπίλη, με αφορμή τη δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος στα «Νέα» ότι η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ και η εταιρεία Φυσικού Αερίου δεν πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης στο σχεδιασμό των αποκρατικοποιήσεων.

  «Δεν μου αρέσει να βγαίνει ο κάθε υπουργός και να λέει στον τομέα ευθύνης του ‘‘στα άλλα βρέστε τα, αλλά στον τομέα ευθύνης μου δεν θέλω αποκρατικοποιήσεις’’. Δεν είναι ο σκοπός ο καθένας να φυλάει το μετερίζι του. Και σε τελική ανάλυση, όποιος μπορεί…».

 22. popolaros avatar
  popolaros 29/03/2011 16:44:45

  Μα που πήγαν οι δεκάδες σύμβουλοι από όλο τον πλανήτη που είχε φωνάξει το Jeffrey για να οργανώσουν το κυβερνητικό έργο.

  Αθάνατε Τζιμάκο Πανούση το είπες από τα πέρσι.
  'Ο Γιωργάκης έχει μαζέψει τους φίλους του και παίζει την κυβέρνηση'.
  'Ο Γιωργάκης ο Θαπατέρας'.
  h**p://www.youtube.com/watch?v=7t25msR-S8k

 23. NONOS avatar
  NONOS 29/03/2011 17:21:20

  Οποιος ειδε χθες τον Αλεκο Παπαδοπουλο στο ΣΚΑΙ με τον Παπαχελά εχασε τον υπνο του για πολλες μερες,μιλαμε ο ανθρωπος ειπε αληθειες ,μιλησε για αργό θανατο με ταχυτητα φωτός,κι αυτοί νομιζουν οτι με τα επικοινωνιακα τους τερτίπια θα παραμυθιαζουν κι αλλο τον κοσμακη.
  Αλλοίμονο τι μας περιμενει αδερφια κι απ την αλλη οι αντιπολιτευτες εχουν τον λαο κουρνιασμένο στον καναπέ.
  Ξυπνααααα Αντωνη και βγες στο πεζοδρομιο πριν ειναι αργά.

  • man8os avatar
   man8os @ NONOS 29/03/2011 18:30:24

   +++
   Πεστα φιλε! Βγαλτε το λαο απο το καναπε, κυβερνηση θα γινουμε μεσω ενος λαικου κινηματος! Μην φοβαστε την πολωση, και το ΠΑΣΟΚ πολωση θα κανει, θα βγαλει το κομματικο του στρατο στους δρομους, ουτως η αλλως. Θα παιξει το γνωστο παιχνιδι, εσωκομματικης αντιπολιτευσης.

 24. Μιχαλης avatar
  Μιχαλης 29/03/2011 19:29:57

  ΤΟπιο απλο σχεδιο ανακαμψης το εχουνε μπροστα τους και δεν το βλεπουνε καθολου??? ΡΕ δωστε δουλιες ριχνοτας χριμα στην αγορα οχι μεσο των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των εμπορων δημιουργηστε υποδομες δωστε πιο ευκολα δανεια μεσο ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ,ΤΤ+ΑΓΡΟΤΙΚΗ για κατασκεωη σπιτιων και αλλα χαμιλοστε τα τιμολογια ολα των ΔΕΚΟ και ανεωασται τον ΦΠΑ σε τετιον βαθμο ωστε να τον εισπρατεται πιο ευκολα γιατι αγαπητι μου πολιτικοιοι μεγαλοι κοινηση αγαθων με την σωστη φορολογηση και πιοδικαιοτερο συστημα τηα φερουνε την οικονομικοι ανακαμψη..ΟΣΟ περισοτερο χτυπατε την κινητιρια δυναμη που λεγετε μικρος και μικρομεσαιος τοτε τηα παμε ολοι κατα διαολου..ΓΙΑΤΙ αιμοραγη οι οικονομια απο τα νοσοκομια+ΔΕΚΟ+ΤΡΑΠΕΖΕΣ+ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ=ΜΙΖΕΣ+ΕΝΑμερος του δημοσιου οχι των χαμιλομισθων υπαλληλων...ΑΥΤΑ τα λιγα απο εναν απλο ΠΟΛΙΤΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.