16/12/2008 17:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χαμογελάστε και λίγο

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Swell avatar
  Swell 16/12/2008 17:55:23

  Kάποια κουρασμένα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ...

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/12/2008 21:07:34

  Καλά, έχουμε όλοι δικάσει και καταδικάσει. Κι αν εξοστρακίστηκε η σφαίρα;

  άντε να πείσουν τον κόσμο...

 3. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/12/2008 00:40:22

  @archaeopteryx: κάτσε να δεις τι έχει να γίνει μόλις ανακοινωθεί το πόρισμα της βαλλιστικής. Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς σκέφτονται, -αν σκέφτονται, θα μου πεις. Πού ποντάρουν αυτοί οι άνθρωποι; Και εντάξει τόσο καιρό. Τώρα, που είδαν πόσο θυμωμένος είναι ο κόσμος, θα ρίξουν λάδι στην φωτιά; Και μετά θα φταίνε οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι και οι Εξω-από'δω-γήινοι...

  Ιδωμεν...

  (Μη γελάσεις), οι επόμενοι στασιαστές εξεγερμένοι κουκουλοφόροι θα είναι οι ...κρανοφόροι των ΜΑΤ και λοιπών ειδικών φρουρών της Αστυνομίας ΚΑΙ του παρακράτους, ΑΝ δεν βγει αρνητικό ευθείας βολής το πόρισμα της βαλλιστικής. (Περιμένω τα φώτα σου εκείνες τις ημέρες που θα δοθούν τα στοιχεία της βαλλιστικής).

 4. Dot.Hakers avatar
  Dot.Hakers 17/12/2008 00:56:47

  Και για να μην ξεχνιώσαστε, οι νέες πινακίδες είναι μια έμπνευση του Γιώργου Μαργαρίτη.

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/12/2008 14:13:53

  Σήμερα το πόρισμα της βαλιστικής.

  Από χθες το πρωί είναι έτοιμο το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης της σφαίρας που σκότωσε τον άτυχο Αλέξη Γρηγορόπουλο και σήμερα πρόκειται να παραδοθεί στον ανακριτή.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέταση της βολίδας έδειξε ότι η μία πλευρά της είναι κτυπημένη, πράγμα που σημαίνει ότι η βολίδα προσέκρουσε σε σκληρό αντικείμενο, πριν κτυπήσει το θύμα.
  Τα στοιχεία αυτά, αν αληθεύουν, συμπίπτουν με το πόρισμα του ιατροδικαστή Χ. Λευκίδη, ο οποίος ανέφερε ότι η πορεία της βολίδας ήταν από πάνω προς τα κάτω, άρα υπήρξε γωνία πρόσκρουσης.

  Κατά την εξέταση ήταν παρόντες τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά του θύματος, αλλά και από την πλευρά των κατηγορουμένων ειδικών φρουρών.

  Και χημική εξέταση στο «Δημόκριτο»
  Στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος», η βολίδα υπεβλήθη και σε χημική εξέταση, κατά την οποία εντοπίστηκαν «επίκτητα» υλικά, πιθανότατα από σοβά ή τσιμέντο, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
  Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογενείας του Αλέξη Γρηγορόπουλου πιστεύουν πως η βολίδα εισήλθε στο σώμα του 15χρονου μάλλον από τα πλάγια και όχι από πάνω προς τα κάτω και ότι τα «επίκτητα» υλικά που βρέθηκαν πάνω της δεν είναι άσφαλτος, μάρμαρο ή μέταλλο.

  Ίδωμεν..", (17-12-08, "Greece-Salonika").

 6. what avatar
  what 17/12/2008 21:45:43

  Κάτσε. Οι διάφοροι αριστερούληδες δεν είναι αυτοί που απεχθάνονται τις γενικεύσεις;

  Άντε λοιπόν να βγάλουν και αυτοκόλλητα με την προτροπή όπου πετυχαίνουμε ειδικό φρουρό να τον σκοτώνουμε (αρχίζοντας από τους φρουρούς της Κουμουνδούρου).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.