27/08/2010 16:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χαλάρωση του Μνημονίου ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

Υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματα των επαγγελματοβιοτεχνών επέδωσε σήμερα το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, σε συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, εν όψει της ΔΕΘ.

Παρόντες στη συνάντηση, ήταν ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και οι υφυπουργοί Οικονομίας Μάρκος Μπόλαρης και Φίλιππος Αρναουτάκης. Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρης Ασημακόπουλος, η Συνομοσπονδία ζητεί, μεταξύ άλλων, τα εξής:

- Να υπάρξει επιδότηση των επιχειρήσεων για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας

- Να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις

- Να μειωθεί ο συντελεστής του ΦΠΑ κατά μια μονάδα

- Να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το χρονικό περιθώριο μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος, και

- Να δημιουργηθεί παρατηρητήριο τιμών στην αγορά μηχανημάτων και πρώτων υλών.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. bgtrotel avatar
    bgtrotel 27/08/2010 22:25:50

    Το μόνο μέτρο που σας και μας σώζει κύριοι επαγγελματοβιοτέχνες είναι η αποκατάσταση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών. Όλα τ΄άλλα είναι φληναφήματα για φοιτιτικές συνελεύσεις.

  2. anonymos avatar
    anonymos 28/08/2010 01:22:00

    Αντε ρε μόλις άρχισε να σας ακουμπάει κανατε πέρα? Οταν μας τα έπερνε εμας χειροκροτούσατε τώρα θα πληρώσετε και σείς φοροφυγάδες εξάλου εσείς είσαστε το πρόβλημα της οικονομίας η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.