#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/05/2008 15:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω για το νοθευμένο Ηλιέλαιο

Τι σχέση έχει ο εισαγωγέας του νοθευμένου Ηλιέλαιου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης; Από το Σάββατο γράψαμε ότι ο εισαγωγέας του νοθευμένου ηλιέλαιου έχει "μπάρμπα στην Κορώνη", δηλαδή στην κυβέρνηση. Και ρωτούσαμε ποιος είναι ο θείος υπουργός; Κανένα μέσο, εφημερίδα, ραδιόφωνο ή τηλεόραση δεν μπήκε στον κόπο όχι να ερευνήσει, γιατί την έρευνα την έκαναν όλοι, αλλά, να ενημερώσουν την κοινή γνώμη. Όλοι το ξέρουν και όλοι το αποσιωπούν. Γιατί; Εμείς, όμως, θα ρωτήσουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη: είναι ανιψιός του ο Μάνος που εισήγαγε το νοθευμένο ηλιέλαιο; Και θα αναρωτηθούμε: Η ευμενής μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στον Μάνο από τον ΕΦΕΤ και τις άλλες υπηρεσίες που ελέγχονται από την κυβέρνηση, έχει σχέση με την υπουργική συγγένεια; (παρά την παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ, που θα πρέπει να μιλήσει...)http://orfni.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. giorgos avatar
  giorgos 20/05/2008 18:36:57

  Συμφωνώ με προλαλήσαντα!Οικογενειοκρατία στη χώρα;Ευνοιοκρατία;Κακοήθειες!

 2. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 20/05/2008 22:54:58

  Εντυπωσιακά τα περί χούντας σχόλια τον τελευταίο καιρό! Και δεν είναι κατευθυνόμενα. Υπάρχει ΘΥΜΟΣ, ΜΕΝΟΣ, ΟΡΓΗ κατά ολόκληρου του πολιτικού φάσματος και, μάλιστα, χωρίς λογικός άνθρωπος να μπορεί να δει έξοδο από την κρίση. Γεγονός που οδηγεί σε ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Το λαϊκό ένστικτο, πάντως, έχει ΗΔΗ αποφασίσει πως Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ, ΚΟΒΕΤΑΙ. Ένας Έλληνας Τσάβες, πχ, που θα κρέμαγε καμιά 100στή στο Σύνταγμα και στην πλατεία Αριστοτέλους, (λίγοι ή πολλοί είναι, αδερφέ;), αλλά, επίσης, θα ανέθετε και το ...μάνατζμεντ της Ελλάδας σε σκανδιναβική εταιρεία, θα "έσπαγε τα ταμεία"...

  ΥΓ. Factorx,

  σήμερα είναι ημέρα πένθους για τους ανθρώπους της ελληνικής γλώσσας. Που δεν χάθηκε επί 22 αιώνες σκλαβιάς και χάνεται μέσα σε 30 χρόνια ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


  "Το ψεγάδι"

  1. ψεγάδια: ελαττώματα
  2. περασμένων: ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή
  3. υπόδικη: υπόλογη, ένοχη
  4. ροπές: απόψεις
  5. παρωχημένα: ξεπερασμένα
  6. του ανδροειδούς: του ανθρωπόμορφου
  7. εξοβελιστεί: διωχτεί

  (Διευκρινίσεις εννοιών που δόθηκαν -χωρίς να ζητηθούν- προς τους μαθητές στη σημερινή εξέταση της έκθεσης, μήπως και δεν τις ξέρουν. Το κείμενο ήταν του Σεφέρη)

  ==

  Να εξοβελίσουμε το ανθρωπόμορφο τέρας, είναι η ροπή μου. Αυτό το παρωχημένο μοντέλο που δε βρίσκει ψεγάδι στην κατασκευή της ζωής των άλλων, όπως βολεύει την εκάστοτε* συγκυρία. Είναι απο γέννα υπόδικη η πολιτική** που παίζει με τις τύχες των παιδιών για να καθυστερήσει την έξοδο των ήδη -πολιτικά- περασμένων, ανοιγοκλείνοντας τις κάνουλες*** πρόσβασης στα ΑΕΙ-ΤΕΙ μέσω κατευθυνόμενης ευκολίας των θεμάτων, αλλά ξεχνάει πως η ίδια θέσπισε μια βάση του δέκα****.

  *αυτήν που ισχύει κάθε φορά
  ** τακτική που αποσκοπεί σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα
  *** τρόπος ρύθμισης της ροής
  **** πάτος πηγαδιού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.