#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/11/2010 21:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φτάνει πια !!!

Στο παρά ένα, προσπαθεί να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των καλόπιστωνΤα μηνύματα υπάρχουν για να αποστέλλονται.

Τα μηνύματα όμως είναι ανθρώπινα, άρα σχετικά και υποκειμενικά.

Όταν τα άθροισμα της πλειοψηφίας υποκειμενικών απόψεων κατατείνει στο ίδιο συμπέρασμα, μιλάμε για το βασικό μήνυμα.

Διεγράφη μια μεγάλη πορεία γενικά, για τη νέα ΝΔ του Σαμαρά και ιδιαίτερα στην Αττική. Από την απαξίωση και το ναδίρ στην προ των πυλών επικράτηση. Αν τελικά ο  νυν Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός ηττηθεί, θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα ελληνικά εκλογικά χρονικά.

Γιατί υπό την απειλή της απώλειας της πλειοψηφίας των περιφερειών, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής ο πρωθυπουργός εξέφρασε «τη βεβαιότητά του ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει με τον περιορισμό της σπατάλης» κατά τη διάρκεια σύσκεψης με το οικονομικό επιτελείο στο γραφείο του στη Βουλή.

«Όχι απολύσεις, καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών».

Στο παρά ένα, προσπαθεί να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των καλόπιστων.

Από Δευτέρα, οι απολύσεις θα ονομασθούν «αύξηση της ανταγωνιστικότητας χρεωμένων δημόσιων επιχειρήσεων» οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, "εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου", η αύξηση του ΦΠΑ "μετάταξη στον υψηλότερο συντελεστή".

Μία απάντηση υπάρχει: φτάνει πια!!!

Και μία τακτική: λίγη ακόμη προσπάθεια,  λίγη ακόμη περίσκεψη, λίγη ακόμη ενατένιση του κοντινού μέλλοντος μας.

Λίγο ακόμα!!!

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 13/11/2010 22:00:35

  Α μπα, δεν νογάνε αυτοί από μηνύματα και ψήφο και τέτοια. Αλλωστε και οι δυο δεσμεύονται να τηρήσουν το Μνημόνιο. Αρα είναι απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα.

  Το "φτάνει πια" με την ψήφο το είπαμε ήδη.
  Και αύριο θα το ξαναπούμε.

  Αλλά, είπα, χαμπάαααααααρι δεν παίρνουν.
  Που μου θέλουν και μηνύματα. Τι μηνύματα;
  Ξεκάθαρες εντολές τους έδωσε ο ελληνικός λαός.
  Οχι μηνύματα.

  Το "φτάνει πια" πρέπει να το πούμε στον δρόμο. Στην συγκέντρωση και την πορεία. Σταματήστε να κάνετε αυτό που θέλουν τα κόμματα.

  Αν τα κόμματα ήθελαν το καλό μας θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
  Στις πορείες πατριώτες. Στις πορείες.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Θραξ Αναρμόδιος 13/11/2010 22:07:33

   Αυτή η εξομοίωση Σαμαρά και ΓΑΠ ως προς το "δεσμεύονται και οι δύο" να τηρήσουν το Μνημόνιο είναι όχι μόνον άδικη, όχι μόνον εξωφρενική, αλλά και ύποπτη. Καλά σου λέει ο Φάκτορας. Επιτέλους, τι νομίζεις ότι κάνεις! Το ίδιο πράγμα είναι αυτός που μας έφερε στο Μνημόνιο και αυτός που κρατάει όσο πιο ορθολογική στάση αντίθεσης γίνεται, ώστε να διευκολύνει και να μην δυσκολέψει τη χώρα στην οικονομική προσπάθεια που καταβάλει;

 2. Ως εδώ και μη παρέκει avatar
  Ως εδώ και μη παρέκει 13/11/2010 22:10:59

  Ο Φαήλος στο Κόντρα αυτή την ώρα

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 13/11/2010 22:54:19

  To νεοταξικό Ονειδος, αύριο πρέπει να καταψηφισθεί, Εθνικά!

  Διαφορετικά, από τις 15//11/2010, μάς περιμένουν νέα μέτρα δίχως έλεος!

  Προσπαθεί ΠΑΛΙ να υφαρπάξει την ψήφο των αθεράπευτα ευκολόπιστων Ελλήνων, δίνοντας ΠΑΛΙ φρούδες διαβεβαιώσεις ότι τα μέτρα που θα πάρει δεν θα θίξουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Ενώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Τραπέζης της Ελλάδος, το πραγματικό εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων πρόκειται να μειωθεί κατά 17% και των ιδιωτικών υπαλλήλων κατά 8%.

  Το απολύτως βέβαιο είναι ότι, το 2011, πρόκειται να είναι πολύ χειρότερο από 2010 και θα δοκιμάσει έντονα τις αντοχές των Ελλήνων Πολιτών.

  Η Ευρωπαϊκή Ενωση (δηλαδή, η θηλυκιά Φύρερ, Angela Merkel) είπε:
  «Aσφυκτική πειθαρχία και λιγότερα δικαιώματα γιά χώρες όπως η Ελλάδα.»

  Κι εγώ, αναρωτιέμαι: Εφόσον η Ελλάδα έχει τέτοιους Γερμανούς «φίλους οφειλέτες», τι τους θέλει τους εχθρούς δανειστές;;

  Κι επειδή, ο εδώ πολιτικός νάνος δεν τολμάει να μιλήσει γιά τους λόγους που όλοι πλέον γνωρίζουμε, εμείς διεκδικούμε και λέμε στη Φύρερ, Angela Merkel:

  Δώσε εδώ και τώρα τα €70 - €100 Δις Ευρώ, ως νόμιμες επανορθώσεις γιά τις καταστροφές και το ολοκαύτωμα που προκάλεσε ο Χίτλερ στην Ελλάδα και τις οποίες κατωχύρωσε η Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946.

  Και οι οποίες αποζημιώσεις, είναι 2.5 Φορές περισσότερες, από το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, σήμερα. Φέρε πίσω και τους αμύθητης αξίας κλεμμένους αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς θησαυρούς που ανήκουν στην Ελλάδα.

  Διαφορετικά, Φύρερ Αngela, Φοβού τους Ελληνες και κρίσιν φέροντας..

  • Misha avatar
   Misha @ η Dimi 13/11/2010 23:44:39

   Συνομιλώντας με τον μελετητή της κρίσης της Αργεντινής, οικονομολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μπουένος Αϊρες, Κλαούντιο Κατς, αποκομίζει κανείς την πεποίθηση ότι υπάρχει ζωή μετά τον (οικονομικό) θάνατο.
   Ο Κατς ήρθε στην Αθήνα της μιζέριας, της οικονομικής ασφυξίας και της αυτομαστίγωσης για να μας θυμίσει ότι όσα ζούμε, τα έζησαν κι άλλοι. Και επιβίωσαν.
   Ότι μπορούμε να βγούμε από το τέλμα πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε.
   Οτι η οικονομία της Αργεντινής είδε άσπρη μέρα μόνον όταν σταμάτησε να κάνει ό,τι της ζητούσαν οι πιστωτές.Όπως η Ελλάδα σήμερα, έτσι και η Αργεντινή στα τέλη της δεκαετίας του '90 όφειλε πολύ περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε ποτέ να αποπληρώσει.
   «Δεν έχετε να πληρώσετε; Δώστε μας τα πετρέλαια. Πουλήστε τις τηλεπικοινωνίες, την ύδρευση, τις αερογραμμές, τη συγκοινωνία, το φυσικό αέριο. Η κυβέρνηση Μένεμ τούς τα έδωσε όλα. Και βρέθηκε η Αργεντινή στην παράδοξη κατάσταση να έχει πουλήσει τα πάντα και το χρέος της να αυξάνεται αντί να μειώνεται» λέει, χειρονομώντας ζωηρά.
   «Μας έστυψαν όσο μπορούσαν, το ίδιο κάνουν τώρα μ' εσάς. Ηξεραν ότι η αποπληρωμή είναι αδύνατη, αλλά η στρατηγική τους ήταν μη σκέφτεστε, δώστε».Ο Kατς είναι οικονομολόγος, αλλά θεωρεί ότι σε προβλήματα όπως αυτά, τον πρώτο λόγο έχει η πολιτική. «Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό», επισημαίνει. «Πρέπει πρώτα να ληφθεί μια θεμελιώδης πολιτική απόφαση και εν συνεχεία υπάρχουν δύο - τρεις εναλλακτικές λύσεις στο πεδίο της οικονομίας».Η απόφαση αυτή είναι ότι η χώρα σταματά να εξοφλεί τους διεθνείς πιστωτές, είτε προχωρώντας σε στάση πληρωμών, όπως η Αργεντινή, είτε αρχίζοντας λογιστικό έλεγχο του χρέους, όπως το Εκουαδόρ.
   «Το Εκουαδόρ δημιούργησε διεθνή επιτροπή ειδικών που προχώρησε σε λογιστικό έλεγχο του χρέους και κατέληξε ότι το πραγματικό χρέος ήταν μικρότερο από το ονομαστικό χρέος», υπογραμμίζει.
   Ρωτώ πόσο επίπονη ήταν η στάση πληρωμών για την Αργεντινή. «Εκμεταλλευθήκαμε την περίοδο 2002-2005 για την οξυγόνωση της οικονομίας», απαντά.
   «Είχαμε χρήματα για τα λογικά πράγματα, για μισθούς, συντάξεις, σχολεία, νοσοκομεία, για κάποιες επενδύσεις».Το λάθος της Αργεντινής είναι ότι περίμενε έως ότου χρεοκοπήσει, δεν προχώρησε στη στάση πληρωμών οργανωμένα και συντεταγμένα.
   «Το πρώτο και κύριο πράγμα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει θα ήταν να αναλάβει έγκαιρα η κυβέρνηση τον πλήρη έλεγχο του τραπεζικού συστήματος. Δεν μιλώ για εθνικοποίηση, μιλώ για προσωρινό πλήρη έλεγχο. Αυτό θα εμπόδιζε τη μαζική φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, που δημιούργησε πολλά προβλήματα», λέει.
   «Για να διαπραγματευθεί όμως μια κυβέρνηση με τις τράπεζες σε μια τέτοια στιγμή, πρέπει να βάλει στο τραπέζι το διάταγμα της εθνικοποίησής τους, ως απειλή, προκειμένου αυτές να συμφωνήσουν να δώσουν προσωρινά τον έλεγχο».Ενώ η στάση πληρωμών ήταν αναπόφευκτη, η κυβέρνηση της Αργεντινής έκανε τα πάντα για να την αποτρέψει , περιλαμβανομένης της δέσμευσης των καταθέσεων της μεσαίας τάξης προκειμένου να πληρωθούν οι πιστωτές.
   «Αυτό ήταν το μοιραίο τους λάθος, καθώς η μεσαία τάξη ενώθηκε με τους φτωχούς που είχαν αρχίσει πραγματικά να πεινάνε», λέει. Δέκα μήνες διαδηλώσεων κορυφώθηκαν στην εξέγερση της 19ης και 20ής Δεκεμβρίου 2001, που υποχρέωσε τον πρόεδρο Ντε λα Ρούα να φύγει με ελικόπτερο από το πολιορκούμενο προεδρικό μέγαρο και τον διάδοχό του να κηρύξει στάση πληρωμών και να αποσυνδέσει το πέσο από το δολάριο.
   Ελεγχος του ευρώ «Καμία κυβέρνηση δεν αποφασίζει μόνη της κάτι τέτοιο, πρέπει να υποχρεωθεί από κάτω», επισημαίνει, προσθέτοντας ότι απαιτείται και εθνικός έλεγχος της νομισματικής πολιτικής. «Συνειδητοποιείτε ότι στην περίπτωση της Ελλάδας αυτό σημαίνει έξοδο από το ευρώ;» ερωτώ.
   «Μπορείτε να αποφασίσετε να μείνετε στο ευρώ, να φύγετε ή να επιλέξετε μια μέση λύση. Πρώτα οι Ελληνες θα αναλάβουν τον έλεγχο του νομίσματος που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Μετά απ' αυτό, θα μπορέσετε να συζητήσετε για το μέλλον του ευρώ με άλλους όρους».

   Και η άποψή του για τις τρομακτικές αντιδράσεις που θα προέκυπταν;

   «Αυτή είναι η ιδεολογία του νεοφιλελευθερισμού. Ότι είστε φτωχοί και εκείνοι έχουν όλη την εξουσία.
   Ότι εσείς δεν έχετε τίποτα και εκείνοι τα έχουν όλα. Ότι είστε ανάξιοι, διεφθαρμένοι και λοιπά. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη δύναμή σας και μετά να συζητήσετε μαζί τους με σωστούς όρους. Το μυστικό στην πολιτική διαμάχη είναι να ξέρεις ποιες είναι οι δυνάμεις σου».

   Ο Κατς τονίζει ότι η οικονομική διαφορά ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η διαφορά ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Αργεντινή, τη Βολιβία ή το Εκουαδόρ.
   «Όμως, όλες αυτές οι μικρές χώρες μπόρεσαν να διαπραγματευθούν με τη μεγάλη δύναμη. Στη Λατινική Αμερική δεν επαναλαμβάνουμε ό,τι λένε οι νεοφιλελεύθεροι. Είστε Ελληνες», λέει και δείχνει με πάθος την γκραβούρα του Παρθενώνα, που συμπτωματικά κρέμεται πάνω από το τραπέζι μας.
   «Εμείς στην Αργεντινή έχουμε μόνο δύο αιώνες ιστορίας. Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει τη δύναμη της ιστορίας της. »

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Misha 13/11/2010 23:52:04

    Κάνα link ρε Misha...

    • Misha avatar
     Misha @ tsilivithras 14/11/2010 13:14:41

     h--p://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_4_31/10/2010_420431

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 14/11/2010 02:21:19

   Misha, Chili, εδώ είναι τα Επίσημα Ντοκουμέντα της οικονομικής κατάρρευσης και εξέγερσης εκατομμυρίων ανέργων Αργεντινών κατά του ΔΝΤ http://www.antinews.gr/?p=43643

   Η ειδοποιός διαφορά μας με τον υπερήφανο λαό της Αργεντινής είναι ότι Εμείς, οι Ελληνες ΔΕΝ πρόκειται να περιμένουμε 10 χρόνια γιά ν'απαλλαγούμε από τα νεοταξικά φίδια των Bilderbergs και ΔΝΤ. Η τομοτελειακή απαλλαγή μας, πρόκειται να λάβει χώρα σύντομα, πολύ σύντομα.

   Και μιά προσωπική παρατήρηση, τηρουμένων των αναλογιών, βεβαίως:

   H Aργεντινή ευρίσκεται στο γεωστρατηγικά ζηλευτό νότιο άκρο της Νοτίου Αμερικής. Θάλασσες Παταγωνίας, Ανταρκτικής..

   Ποιό λόγο το 1986 η Θάτσερ από την άλλη πλευρά του πλανήτη, κήρυξε τον πόλεμο στην Αργεντινή και κατέλαβε τα νησιά Φώκλαντ;;
   Μα.. Γιά τα τεράστια ανεκμετάλλευτα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ανταρκτικής, φυσικά..

   Γιατί στην Ελλάδα το 1996 η προδοσία των Ιμίων? η δολοφονία των 3 Αθανάτων? Γιατί οι ευχαριστίες από του Βήματος της Ελληνικής Βουλής του Ααρών Αβούρη? Γιατί την Γαλανόλευκη την πήραν οι αγέρηδες, λέει ο επίορκος προδότης Πάγκαλος? Γιατί το 2010 ο εδώ ισλαμολάτρης συνυπέγραψε 22 Μνημόσυνα / κουρελόχαρτα του cabinet, κατά της Ελληνικής κυριαρχίας, με τον σουλτάνο πορθητή?

   Γιατί, το "μοίρασμα" του 5000χρονου Ελληνικού Αίγαίου? οι "τουρκικές αβλαβείς διελεύσεις"? η΄τουρκική νηοψία Ελληνικού πλοίου σε Ελληνικά νερά, χωρίς ο λαπάς υπουργός ν’αντιδρά?? Γιατί οι συνεχείς παραβιάσεις του Ελληνικού FIR από τους εποίκους των Μικρασιατικών Παραλίων που μετώκησαν από τις στέπες της ασιατικής κεντρικής μογγολίας και κυνηγοί κεφαλών και γενοκτόνοι των λαών και μουτσουνάτοι «ευρωπαϊστές»;;

   Μα.. Τα πλούσια κοιτάσματα πετρέλαιου του Αιγαίου και το σπάνιο ορυκτό ΟΣΜΙΟ!!! στη περιοχή των Ιμίων, βεβαίως. Και η τιμή αυτού, 60 χιλιάδες δολλάρια για ΕΝΑ! Γραμμάριο! Δηλαδή, το ένα κιλό κοστίζει 60 εκατομμύρια δολάρια!..

   Αδέλφια, Ελληνες. Η επί ημερών Mineiko-Chant-Bilderberg, υποθηκευμένη και ριγμένη «άνευ όρων και αιτίας» στη πυρά του ΔΝΤ, Ελλάδα, είναι Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ!!! (Θα μιλήσουμε αναλυτικά γι’αυτά, σε άλλη ανάρτηση).

   Ας τα θυμούνται αυτά, όσοι αύριο θα καταψηφίσουν τη «χωματερή» των Εθνικών μας Πλεονεκτημάτων, γιά δεύτερη και τελική φορά..

   Με τη Νίκη!
   η Dimi

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ η Dimi 14/11/2010 11:37:11

    ....Ποιό λόγο το 1986 η Θάτσερ...
    Γειά σου Μπουμπουλίνα Dimi (Δα Μάτερ;) Σε διαβάζω και σε χαίρομαι κάθε φορά.
    Στο παραπάνω ο πόλεμος στα νησιά Μαλβίνες-Φωκλαντ είναι τέλη του '83 αρχες '84.

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ Κοντη Λιζα 14/11/2010 12:38:49

     Κοντη Λιζα, Kαλώς την! Ευχαριστίες γιά τη διόρθωση της χρονολογίας. Κι εγώ σε διαβάζω, αμοιβαία είναι η εκτίμηση.

     Μπουμπουλίνα, όχι. Με καταβολές Μόσχως Τζαβέλαινας, της Γυναίκας του Σουλίου, Ναι.

     "Τρία μπαϊράκια φαίνονται 'πο κάτω από το Σούλι
     Το να 'ναι του Μουχτάρ πασά, τάλλο του Σελιχτάρη
     το τρίτο το καλύτερο είναι του Μιτσομπόνου.
     Μια παπαδιά τ'αγνάντεψεν από ψηλή ραχούλα:
     "Πού 'στε του Λάμπρου τα παιδιά πού 'στε νοι Μποτσαραίοι;"

     "Αρβανιτιά μάς πλάκωσε, θέλει να μας σκλαβώσει.
     "Ας έρτουν οι παλιότουρκοι, τίποτα δεν μας κάνουν.
     Ας έρτουν πόλεμο να ιδούν και Σουλιωτών ντουφέκι,
     τ'άρματα των Σουλιώτισσων, της ξακουσμένης Χάιδως".

     Κι' ο Κουτσωνίκας φώναξεν από το μετερίζι:
     "Παιδιά, σταθήτε στέρεα, σταθήτε αντρειωμένα
     γιατ' έρχεται ο Μουχτάρ πασάς με δώδεκα χιλιάδες".

     Ο πόλεμος αρχίνησε κι ανάψαν τα τουφέκια.
     Τον Ζέρβα και τον Μπότσαρη εφώναξε ο Τζαβέλας:
     "Παιδιά μ', ήρθ' ώρα του σπαθιού κι ας πάψη το τουφέκι".

     Κι όλοι έπιασαν και σπάσανε τις θήκαις τω σπαθιώ τους,
     τους Τούρκους βάνουνε μπροστά, τους βάνουν σαν κριάρια.
     Άλλοι έφευγαν και άλλοι έλεγαν "Πασά μου, αναθεμά σε
     μέγα κακό μας έφερες τούτο το καλοκαίρι,
     εχάλασες τόση Τουρκιά, σπαίδες κι' Αρβανίταις.

     Δεν είν' εδώ το Χόρμοβο, δεν είν' η Λαμποβίτσα,
     εδώ είν' το Σούλι το κακό, εδώ είν' το Κακοσούλι,
     που πολεμούν μικρά παιδιά, γυναίκες σαν τους άνδρες,
     που πολεμάει η Τζαβέλαινα σαν άξιο παληκάρι."

     ~Από το Βιβλίο "Δημοτικά Τραγούδια" του Γ.Ν. Πολίτη

   • Misha avatar
    Misha @ η Dimi 14/11/2010 13:18:52

    Dimi

    Aυτοί που μας λένε πως θα μάς βρουν οι εφτα πληγές του Φαραώ αν τολμησουμε και πούμε ΟΧΙ στο ΔΝΤ και το κατοχικό μνημόνιο, πρέπει να πάνε στην Αργεντινή να μάθουν από κοντά τι εστί νεοφιλελευθερισμός και ΔΝΤ.

    Αυριο Δευτέρα ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
    Σύνταγμα 6μμ
    Αγαλμα Βενιζέλου 7μμ

    • Άργος avatar
     Άργος @ Misha 14/11/2010 13:37:53

     Αύριο, καλέ Misha; Αύριο! :-)

     Πόση νοημοσύνη χρειάζεται για να γνωρίζει κάποιος ότι αν είναι σκόπιμο να ασκηθεί πίεση εναντίον κάποιας κίνησης, πίεση ασκείται ΠΡΙΝ το κακό, όχι μετά;

     Τόσο ανάποδα; Τόσο ανάποδα πια!

     • Misha avatar
      Misha @ Άργος 14/11/2010 13:55:25

      Αύριο...
      Και την Τεταρτη στο Πολυτεχνείο.
      Ας κρατησουμε μια μικρή ελπίδα πως σήμερα το βράδυ ο Τσολάκογλου θα μάς αφησει για την πατρίδα του, αν και από ό,τι φαινεται η αυξημένη αποχή δεν ευνοεί αυτό το ενδεχόμενο.

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ Misha 14/11/2010 17:31:53

     Nαι, Μisha. Κι αυτοί που μας λένε πως θα μάς βρουν οι εφτά πληγές του Φαραώ αν τολμησουμε (ΗΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ!) και πούμε ΟΧΙ στο ΔΝΤ και τα κατοχικά μνημόσυνα (1+1+22)=24, πρέπει να πάνε στην Αργεντινή. Την πρώην πάμπλουτη χώρα, με μία από τις πιό ανθηρές κτηνοτροφίες στον κόσμο (κρέατα Αργεντινής) και με τις εξαγωγές εκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως στις ΗΠΑ, των περίφημων T-Bone Stakes!

     Να μάθουν, γιά την εξαθλίωση που προκάλεσε το ΔΝΤ στις ηρωϊκές μανάδες της Αργεντινής, που εκλιπαρούσαν να τους κόψουν τα χέρια, γιά να ταϊσουν τα παιδιά τους που λιμοκτονούσαν. Δηλαδή, να τα κάνουν κανίβαλoυς, γιά να επιβιώσουν. Ημαρτον!

     Να μάθουν για τις Villas Mizerias όπου - στους χρεωκοπημένους αγρότες που έχασαν τη καλλιεργήσιμη γη τους και ΟΛΕΣ τις καταθέσεις τους από τους τραπεζίτες μαφιοκράτες – τους μοίραζαν απλόχερα και Δωρεάν τη χαύνα – γιά να πέφτουν σαν τα στάχυα και να πεθαίνουν στους λασπωμένους δρόμους αυτοί και τα εξαθλιωμένα παιδιά των σκουπιδιών. Επειδή, νεκρούς τους ήθελαν, οι δολοφόνοι μαφιοκράτες.

     Στην Ελλάδα, τη νεοταξική αλητεία, Εμείς, όσο δύσκολο κι αν είναι. πρόκειται λίαν συντόμως, να την ακυρώσουμε. Επειδή, η υπέροχη Ελλάδα μας, είναι άλλου είδους ταραχή κι ο τράχηλος των Ελλήνων, ζυγόν ΔΕΝ υποφέρει.

     Διαφορετικά, Φοβού τους Ελληνες και κρίσιν φέροντας...

 4. Wolf avatar
  Wolf 13/11/2010 23:28:17

  Ας σκεφτούμε τη Δευτέρα 15/10 αύριο την ώρα που θα είμαστε στο παραβαν. Έτσι πρεπει να ψηφίσουμε αύριο και να καταψηφίσουμε ότι μας ενοχλεί, ότι μας ταπεινωνει.
  Αν δώσουμε την ψήφο μας σε υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, τη Δευτέρα θα το μετανιωσουμε πικρα.
  Αύριο Ψηφίζουμε για τη χαμένη αξιοπρέπεια μας, Ψηφίζουμε για τις γενιές που έρχονται. Στείλτε τους το μήνυμα που κάνουν ότι δεν πήραν! Που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν! Μη δώσουμε λευκή επιταγή. Θα την εισπράξουν ως επιβράβευση της πολιτικής του μνημονίου και της Τροικα. Για τα επόμενα τρία χρόνια θα φέρνουν νέα πιο σκληρά μέτρα, επικαλούμενοι τη δική μας -αυριανή- έγκριση.
  Ας μην τους κάνουμε τη χάρη. Ας κάνουμε τα σχέδια τους, τους χειρότερους εφιάλτες τους!
  Την Κυριακή 14/10/2010, στέλνουμε με την πιο δυνατή μας Φωνή -τη ψήφο μας- μήνυμα: ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  • effie B. avatar
   effie B. @ Wolf 14/11/2010 02:40:01

   "Αύριο Ψηφίζουμε για τη χαμένη αξιοπρέπεια μας, Ψηφίζουμε για τις γενιές που έρχονται. Στείλτε τους το μήνυμα που κάνουν ότι δεν πήραν!"
   Γι αυτο ακριβως ψηφιζουμε αυριο!!
   Εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. hope avatar
  hope 13/11/2010 23:55:38

  Είστε Ελληνες?? Είμαστε?

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 14/11/2010 10:10:42

  βλακ out persona
  ο βλάκας είναι ανίκητος


  Στο συγκεκριμένο θέμα δίνεται έμφαση στη δύναμη της βλακείας που συζητήθηκε στον ζωντανό ζύθο.
  Ο βλάκας αποδυναμώνει και καταστρέφει το βασικό συστατικό προόδου μιας κοινωνίας, που είναι η έγκυρη πληροφορία και η υπάρχουσα γνώση. Έτσι, ο τύπος με άϊ κιού ραδικιού, οδηγεί τα πράγματα σε κατάσταση σύγχυσης και εντροπίας. Ειδικά στην περίπτωση που κατέχει μια θεσμική θέση, με τις κινήσεις του είναι σε θέση να καταστρέψει π.χ.: έναν οργανισμό, την ανθρωπότητα.

  Η προσπάθεια να πειστεί ένας βλάκας μέσω παράθεσης τετράγωνων και ακλόνητων επιχειρημάτων δεν οδηγεί πουθενά. Αυτός είναι στο δικό του κόσμο. Πέρα από το αίτιο και το αιτιατό. Δεν υπακούει σε νόμους και αρχές, δεν καταλαβαίνει από dead line και προθεσμίες. Ο χρόνος που μπορείς να σπαταλήσεις για να βρεις άκρη μαζί του, είναι σίγουρα ο πιο χαμένος χρόνος. Η συνεχόμενη προσπάθεια οδηγεί σε λογομαχίες οι οποίες όμως χωρίς να οδηγούν πουθενά, εξουθενώνουν τον λογικό, ενώ ο βλάκας δεν καταλαβαίνει τίποτα .Δοκιμάζοντας κάποιος πάλι να κατέβει στο επίπεδο του μπας και συνεννοηθεί μαζί του χάνει κατά κράτος λόγω χρόνιας προϋπηρεσίας και εμπειρίας του βλάκα, στη βλακεία. Ο βλάκας, είναι ανίκητος. Δυστυχώς στη βλακεία δεν υπάρχει αντίδοτο!!! Τι να σου κάνει κι η τεχνητή νοημοσύνη όταν η φυσική βλακεία είναι ανίκητη. Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με τη ρήση: ο χωριάτης θέλει δυο φορές χωριάτη, ίσως ανάλογα, μια βλακ άουτ persona, ή ένα βλάκατρον, ή ένα βλήμαντρο να μπορούν να νικήσουν έναν απλό βλάκα.

  Αν τώρα κάναμε τη θεωρητική σκέψη να εξαλείψουμε όλους τους βλάκες, τότε σύμφωνα με την παραδοχή πως κάθε δράση γεννά μια αντίδραση, η ενδεχόμενη αλλαγή στη συμπαντική ισορροπία μπορεί να δημιουργήσει τον υπερβλάκα, τον οποίο δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με τίποτα γιατί ως υπερβλάκας θα λειτουργεί ως υπερανίκητος. Γι αυτό, πολλοί δεν πειράζουν τους βλάκες, τους ανέχονται, τους αντιμετωπίζουν ως προστατευόμενο είδος, τους ρίχνουν στα μαλακά, τους κάνουν τα χατίρια, τους εκχωρούν ελαφρυντικά, τους αφήνουν να κάνουν ότι γουστάρουν, τους αφήνουν στην καρακοσμάρα τους και γενικότερα τους απαλλάσσουν λόγω βλακείας.

  ΠΠ

 7. t0p avatar
  t0p 14/11/2010 11:37:08

  Θα ήθελα με αφορμή μια παρουσίαση βιβλίου του αδελφού του ΓΑΠ να ρωτήσω και να μάθω τι δουλειά κάνουν τα αδέλφια του ΓΑΠ ; και πως καλύπτουν τα υψηλά έξοδα της καθημερινότητας τους με παρουσίες σε ακριβά εστιατόρια κλπ χώρους που που απευθύνονται σε άτομα υψηλού εισοδήματος ;
  Eίναι αληθές ή ψεύδος ότι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι άλλα και αλλού και μιλάνε για δουλειές στη Ελλάδα και εάν ναι ,με πια ιδιότητα και ποιός πληρώνει τα έξοδα τους .
  Αληθεύει ότι ο γνωστός Χάλακ είναι στην Αθήνα και περιφέρεται παρέα με τα αδέλφια του ΓΑΠ ;
  Γιατί τα ΜΜΕ πλην ΘΕΜΑ & ANT, θάψανε ότι ο ΓΑΠ πήγε σε συνάντηση σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς με γνωστό μεγαλονταβατζή δύο ημέρες πριν τις εκλογές .τι είχανε να πούνε και γιατί τέλος πάντων ο μεγαλονταβατζής αφού είχε θέμα δεν πήγε στο γραφείο του ΓΑΠ και πήγε ο ΓΑΠ σε αυτόν ;
  Aς μας πει κάποιος τί γίνεται τελικά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.