#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/09/2010 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φτάνει πια με τον ΠάγκαλοΦτάνει πια με τον Πάγκαλο. Αυτό πρέπει να φωνάξουν όλοι όσοι είναι σοβαροί σ’ αυτόν τον τόπο. Και η ευκαιρία είναι οι επερχόμενες εκλογές, δεδομένου ότι βάζει υποψήφια και η γυναίκα του. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι τρόποι. Τα γιαούρτια να ‘ναι καλά, εκτός κι αν του τα πετάξει κάποιος κι αυτός τα… φάει.

Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να τον σταματήσει κάποιος στο ΠΑΣΟΚ, και μάλλον ο πρωθυπουργός πρέπει να το κάνει. Οι συνεχείς δηλώσεις του είναι τόσο προκλητικές που πλέον έχουν ξεφύγει από κάθε όριο.

Τον έβαλαν στην κυβέρνηση για να μην «γαβγίζει» κατά του Γ. Παπανδρέου κι αυτός βάλθηκε να «γαβγίσει» κατά του ελληνικού λαού.

Κάποιοι μάλιστα διαπλεκόμενοι των ΜΜΕ αποθεώνουν τις δηλώσεις του διότι, λένε, τολμά να λέει αλήθειες.

Μα κι έτσι να είναι, έχει κοιταχτεί στον καθρέπτη; Εχει κάνει την αυτοκριτική του για το σαθρό πολιτικό σύστημα, μέρος του οποίου είναι κι αυτός;

Φυσικά και όχι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε το Σάββατο (που αλλού) στο Mega και την Κυριακή (που αλλού) στο Βήμα. Τα γνωστά δεκανίκια του κ. αντιπροέδρου δηλαδή.

Στην τηλεόραση είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι περισσότεροι άχρηστοι και μόνο όσοι είναι στον ιδιωτικό τομέα δουλεύουν.

Να δεχθούμε ότι έχει ένα μέρος αλήθειας η κουβέντα του, άλλωστε το ζούμε καθημερινά. Όμως, κ. Πάγκαλε δε μπορεί να είναι άχρηστοι όλοι οι εφοριακοί που σου μαζεύουν τους φόρους.

Δε μπορεί να είναι άχρηστοι όλοι οι αστυνομικοί που παίρνουν 1.000 ευρώ για να διακινδυνεύουν κάθε μέρα τη ζωή τους.

Ούτε άχρηστοι είναι όλοι αυτοί που φυλάνε το «τομάρι» κάθε πολιτικού.

Δεν είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί άχρηστοι που μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά μας. Μπορούμε ένα σωρό παραδείγματα να αναφέρουμε, δεν έχει σημασία.

Αλλά μήπως και οι άχρηστοι υπάλληλοι δημιούργημα του κ. Πάγκαλου και των όμοιών του σε όλα τα κόμματα δεν είναι;

Μίλησε για αντικειμενικές προσλήψεις ποιος ο κ. Πάγκαλος. Πόσο αντικειμενικός ήταν ο διορισμός της κόρης του στο δήμο Αθηναίων και στη συνέχεια στη Βουλή ή της συζύγου του, πόσο αντικειμενική ήταν η επιλογή από το ΠΑΣΟΚ;

Για τη μονιμότητα είπε: «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών», και πρότεινε αποκλεισμό κομματικών ή πολιτευόμενων στελεχών από κρίσιμους τομείς του δημοσίου.

Είπε κι ένα σωρό άλλα, αλλά πλέον δεν έχουν σημασία.

Σε λίγο καιρό θα μιλάει ο Πάγκαλος και θα λένε: «Α, δεν είναι τίποτε ο Πάγκαλος τα λέει…»

Σαν τον τρελό του χωριού δηλαδή.

Και μια απάντηση για το «όλοι τα φάγαμε» δίνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» μια συνταξιούχους. «Εσείς κύριε Πάγκαλε συνεχίζετε να τα τρώτε». Ο αντιπρόεδρος που δηλώνει οικογενειακό εισόδημα 800.000 ευρώ κι έχει ένα σωρό ακίνητα και περιουσία, μιλά για τα «φαγωμένα» λεφτά.

Εκεί κατάντησε η χώρα, ο υπουργός της υπόθεσης Οτσαλάν που ντρόπιασε όσο ποτέ αυτό τον τόπο και ο άνθρωπος που είπε για την ελληνική σημαία στα Ιμια «κατεβάστε την να τελειώνουμε» συνεχίζει και μιλά.

Ελεος κύριε Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Y. avatar
  Y. 26/09/2010 11:45:37

  “Άσ’ τον να λέει”, (όπως κι ο τίτλος του γίγαντα βάρδου). Όσο πιο πολλές αρλούμπες και ηλιθιότητες εκστομίζει, τόσο τους παίρνει χαμπάρι ο κόσμος το τι αποτελούν.

 2. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 26/09/2010 12:10:07

  Μα κάποιος δίπλα του που να τον νοιάζεται δεν υπάρχει;
  Ας χάσει πια κανά κιλό (για λόγους υγείας, αν μη τι άλλο) και μετά, ας επαναλάβει το "μαζύ τα φάγαμε"! Με τέτοια κοιλιά πως να πείσει;;;

 3. ένας πολίτης avatar
  ένας πολίτης 26/09/2010 12:10:26

  Η διαφορά ανάμεσα στον ιπποπόταμο και τον Πάγκαλο είναι ότι ο πρώτος δεν λέει μαλακίες.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ένας πολίτης 26/09/2010 23:53:37

   χαχαχαχαχαχαχαχχχχχ...εξαίσιος

 4. Τάκης avatar
  Τάκης 26/09/2010 12:28:56

  Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

 5. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 26/09/2010 12:52:05

  Λυπάμαι που θα ξανά ασχοληθώ με ένα ΠΑΓΚΑΛΟ.
  Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος που μόνο κρίνει χωρίς να κάνει αυτοκριτική πέρα από όλα τα αποφθέγματα και "αλήθειες" που μας εκτοξεύει μπορεί να απαντήσει σε δύο τρεις απλές ερωτήσεις;

  1. πόσους ΔΥ τεμπέληδες και άχρηστους διόρισε στα χρόνια της "πολιτικής φαυλότητας"; σε πόσα επιδόματα κάτω από το τραπέζι έχει βάλει την υπογραφή του από τα Υπουργεία που πέρασε κουρελιάζοντας το "ενιαίο μισθολόγιο" την αμοιβή για την εργασία κλπ;
  2. η κόρη του εμπίπτει στα λεγόμενά του αφού μας μιλά για συλλογικές ευθύνες;
  3. η σύζυγός του αν εκλεγεί τι θα παράγει κατά τα λεγόμενά του;
  4. σημαντικότερο όλων: πως αφού ομολογεί και τη δική του φαυλότητα και ανικανότητα με δοσομετρητή βεβαίως βεβαίως συνεχίζει αφενός να ασκεί τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου αφετέρου τον διατηρεί στη θέση του ο Πρωθυπουργός; Ο ίδιος ομολογεί την φαυλότητα και τις πράξεις που μας έφεραν έως εδώ, διαμοιράζοντας τις ευθύνες σε όλες τις κοινωνικές ομάδες όπου και όποτε τον βολεύει. Οι Δυ, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι λοιπόν πληρώνουν τις κατά ΠΑΓΚΑΛΟΥ ευθύνες τους με μειώσεις, φόρους, πληθωρισμό, επιμήκυνση εργασιακού βίου κλπ κλπ κλπ . Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ πως συνεισφέρει; Με τις αποδοχές των 4.500 € κατά δηλώσεών του και μείωση της διάρκειας των διακοπών του; Με την αντικειμενική και αξιοκρατική υποστήριξη από το κόμμα της υποψηφιόητας της συζύγου του;
  5...και τελευταία ερώτηση: πότε είχε δίκαιο όταν λοιδορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου με τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευε ή σήμερα; Επειδή είμαι χαζός το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε πχ τηνχώρα 2000-2004 ή ο κουρασμένος; κάνει ή δεν κάνει για πρωθυπουργός το "παιδί";

  Αλλά είπαμε ΠΑΓΚΑΛΟΣ με τον τονισμό τόσο σταθερό όσο οι θέσεις του.

 6. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 26/09/2010 13:00:14

  οταν δεν εχουμε τι να πουμε λεμε μαλακιες. δεν ειναι τυχαιο αυτο το επικοινωνικακο ντεμαραζ απο τον τρελο του χωριου. σε διατεταγμενη αποστολη βρισκεται για να μετακινηθει τον επικοινωνιακο ενδιαφερων. σε αυτο συνηγορει και τα μεσα που τον παιζουν.βεβαια επειδη ο θωδορας ειναι και εκρηκτικος τυπος λεει και καμια μαλακια παραπανω.

  παντως εγω βλεπω εναν πανικο στα διαπλεκομενα
  εχουν αρχισει και βαρανε με οτι εχουν(καρατζαφερη,ντορα,παγκαλο) αγοραζοντας χρονο. μονο το αλεφουζεϊκο παραδοθηκε πολυ γρηγορα (βλ. την ειδηση για μη υπαρξει ζημιας του δημοσιου στο βατοπεδη) ισως γιατι δεν ειναι παραδοσιακα πασοκικο. οι μετρησεις πρεπει να δινουν μεταστροφη και οι δημοσκοπησεις για τις δημοτικες πρεπει να δειχνει πανωλεθρια. Αλλοι αποφασισαν να κατεβουν γρηγορα απο το καραβι αλλοι θα υποστηριξουν μεχρι θανατου.

 7. ataktos avatar
  ataktos 26/09/2010 13:00:30

  ο άνθρωπος με την απόφαση προσφυγής στο ΔΝΤ και Ε.Ε. (9.2009) ..ομολόγησε ότι ....δεν μπορεί να κυβέρνηση την χώρα ..μην τον λοιδορείτε άλλο ούτε αυτόν ούτε τον ΓΑΠ ..είναι κρίμα .. ένα χέσιμο χρειάζονται...

 8. donaE avatar
  donaE 26/09/2010 13:07:39

  Δυστυχως τις βλακειες του Παγκαλου τις επαναλαμβανουν και τις αποδεχονται και πολλοι πολιτες.Η ενοχοποιηση που προσπαθουν πετυχε.

 9. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 26/09/2010 13:30:38

  και; εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθώς η βλακεία είναι ανίκητη.
  Θα δουν ακόμα και οι βλάκες τον φετινό χειμώνα με την περαιτέρω αύξηση του ΦΠΑ με τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας και θα περιμένουν στο πεζοδρόμιο το δώρο μισθωτών του Δημοσίου και των συνταξιούχων που δεν υπάρχει πια.
  Όταν αρχίσει το κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων και η ανεργία να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας τότε ας μας ξανά πουν τον ένοχο.
  Οι τεμπέληδες ΔΥ (που και τεμπέληδες υπάρχουν και επίορκοι και άχρηστοι όπως σε όλες τις κοινωνικές ομάδες όμως) θα είναι το άλλοθι πάλι επειδή δεν ψώνισαν;
  Οταν δεν βρίσκεις γιατρό επειδή φεύγουν σωρηδόν θα ποιος θα φταίει;
  Οταν εξομειώσει το φόρο στο πετρέλαιο πάλι εγώ θα φταίω;
  Αλλά πάνω από όλα να σου πω το τρελλότερο;
  Με αρέσει, την βρίσκω βρε παιδί μου, τα βάζει με τη πλειοψηφία των ΔΥ που είναι οι δικοί του, οι αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ που τρούπωσαν έφαγαν και διοίκησαν.
  Αυτούς που έβαζε για τον κρατούν στην εξουσία.

  ...και γελώ, κάθε μέρα στη δουλειά να βλέπω τις φάτσες τους σε κάθε ΠΑΓΚΑΛΙΑ ρήση. Την επαναλαμβάνω και γελώ, όχι από κακία αλλά από ευδαιμονία, αυτοί στήριξαν δημιούργησαν και έγλειψαν τη φαυλότητα...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Ο Ιθαγενής 26/09/2010 13:34:18

   Ο 1 στους 3 ΔΥ είναι όντως άχρηστος. Και κατά διαβολική σύμπτωση κε Αντιπρόεδρε, αυτός είναι συνήθως κομματικός γλύφτης του ΠΑΣΟΚ, και προάγεται σε διευθυντική θέση. Πείτε τα όλα, όχι μόνο τα μισά.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 26/09/2010 16:54:22

   Ντόνα μου μην τον κακολογείς.
   Κάποτε με την υπόθεση Οτσαλάν έχασε τη θέση του από αυτόν που δεν έκανε (κατά τα λεγόμενά του) για Πρωθυπουργός και ο διάδοχός του έφτασε να γίνει αφέντης του και αυτός ένας γραφικός Αντιπρόεδρος.
   Με αρμοδιότητες;
   Να συντάσσει ελέγχους ή να γαβγίζει στα ΜΜΕ κυνηγώντας ανεμόμυλους που ο ίδιος έκτιζε και καρπωνόταν το αλεύρι...
   Εγώ τον κατανοώ απόλυτα όταν φτάσεις ψηλά και κοιτάξεις πίσω και βλέπεις ...DNA και φαυλότητα ή περιστασιακούς κλέφτες ή πανιά που δεν τα παίρνει ο αέρας, καταστροφή της χώρας 2000-2004, ενώ μπροστά βρίσκεται ο κατήφορος και πλέον η πραγματικότητα είναι στρογγυλή, τι μένει;
   Το αλύχτισμα.
   Κλείνεις λοιπόν τα παράθυρα και ανοίγεις μουσική, τι δουλειά έχουμε με τους σκυλοκαβγάδες;
   Έτσι και αλλιώς η ζημιά που κάνει το σκυλί που δεν φυλά αλλά μόνο γαβγίζει, είναι τεράστια και ο μπόγιας το μαζέψει.
   Εχει και την μουρμούρα της υποψήφιας στο σπίτι που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του την χαντακώνει, τι να κάνει;
   Ψάχνει, αγωνιά, επιζητεί να φαίνεται χρήσιμος.
   Γαβγίζει για να καταδείξει ότι καλύτερα μέσα, έξω θα αλυχτά περισσότερο.
   Απολογισμός, Αυτοκριτική και Αξιολόγηση... άστον να λέει λοιπόν...

 10. Νικόλαος Μ. avatar
  Νικόλαος Μ. 26/09/2010 13:31:08

  Να μην παραλείψω διότι ίσως κάποιος σκεφτεί το ρουσφέτι: η εφοριακός πέρασε 3η ανάμεσα σε χιλιάδες άτομα και με 7 μόνον διαθέσιμες θέσεις.

 11. ataktos avatar
  ataktos 26/09/2010 13:33:09

  είμαι πολύ ευτυχισμένος που ζω στην Ελληνική Δημοκρατία ,όπου ο πρωθυπουργός μου Γιωργάκης Παπανδρέου … μόλις εκλέχτηκε ..προσέτρεξε στους διεθνής Οργανισμούς ΔΝΤ και Ε.Ε. .. αμφίβολης αξιοπιστίας ..να μας βγάλει από την κρίση ..που δημιούργησε.. χιχχι

 12. ένας Άμλετ avatar
  ένας Άμλετ 26/09/2010 13:37:59

  Η κοιλιά του Θεόδωρου Πάγκαλου και η θεωρία πρόβλεψης της μεταβολής του δημόσιου χρέους (Θ.Π.Μ.Δ.Χ.)
  …….
  by varometro

  Φίλες και φίλες,
  Ξεκινάω με τον αξέχαστο χαιρετισμό του Κώστα Σημίτη μιας και ταιριάζει με την σπουδαιότητα των όσων θα διαβάσετε επιγραμματικά πιο κάτω. Η πλήρης τεκμηρίωση θα γίνει στο συνέδριο του Economist οπότε κρατάω τις λεπτομέρειες για εκεί.
  Ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα της οικονομικής επιστήμης (και όχι μόνο) είναι η πρόβλεψη. Η εύρεση δηλαδή μεθόδων που θα προβλέπουν αποτελεσματικά τις μεταβολές της οικονομίας και των δεικτών της. Μετά από έρευνα μηνών και αμέτρητες άυπνες νύχτες είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι κατάφερα να ανακαλύψω από τι συναρτάται η μεταβολή του δημόσιου χρέους της Ελλάδας. Από την κοιλιά του Θεόδωρου Πάγκαλου. Μάλιστα… Όπως μεταβάλλεται το περίγραμμα της κοιλιάς του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έτσι ακριβώς μεταβάλλεται και η καμπύλη του δημόσιου χρέους στον χρόνο.
  Η παρακολούθηση λοιπόν της καμπύλης της κοιλιάς του Θεόδωρου Πάγκαλου αποτελεί μια ασφαλέστατη μέθοδο για τον έλεγχο της πορείας του δημόσιου χρέους της χώρας. Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Πάει ο συμπαθής πολιτικός στα Καλύβια για φαγητό και ξεπατώνει μισό κοπάδι. Αμέσως η κοιλιά του διογκώνεται και το περίγραμμά της αλλάζει. Η καταγραφή λοιπόν αυτής της αλλαγής μπορεί να καταδείξει και την μεσο-μακροπρόθεσμη μεταβολή του δημόσιου χρέους και να θέσει σε εγρήγορση τις αρμόδιες αρχές συνδράμοντάς τες αποτελεσματικά στην λήψη των σωστών αποφάσεων.
  Βέβαια είναι αλήθεια πως η θεωρία δεν καλύπτει ακραίες καταστάσεις (μαθηματικές ανωμαλίες κατά τους φυσικούς) όπως για παράδειγμα τι γίνεται άμα σκάσει η κοιλιά του ΘΠ (όλα τα δεδομένα συγκλίνουν προς τα εκεί μιας και -όπως το σύμπαν- συνεχώς διαστέλλεται). Θα χρεοκοπήσει η χώρα; Θα μηδενιστεί το χρέος; Εκεί χρειάζεται ακόμα δουλειά (…)
  [http://www.varometro.net/blog/]

  • klausevitz avatar
   klausevitz @ ένας Άμλετ 26/09/2010 18:16:08

   Η κοιλιά του Θεόδωρου Πάγκαλου και η θεωρία πρόβλεψης της μεταβολής του δημόσιου χρέους (Θ.Π.Μ.Δ.Χ.)
   …….
   by varometro

   =========================


   Δηλαδή...η συμβολή της πατάτας στον αστιγματισμό υων τανκς!

 13. tsilivithras avatar
  tsilivithras 26/09/2010 13:39:21

  Κάνεις πλάκα...έτσι;;;;;

  Από το "να χάσει κανένα κιλό για την υγεία του" μέχρι το να "πείσει με τέτοια κοιλιά"...πρέπει να κάνεις πλάκα δεν μπορεί...!!!

  Να πείσει ποιον και γιατί;;;;

  Δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται;;;

  Είτε γι αυτόν είτε για όλους ΣΑΝ αυτόν;;;

  'Αστον έτσι καλύτερα...να βλέπει ο κόσμος ιδίοις όμασοι την κατάντια και την σιχαμάρα που προκαλεί η αλαζονία, η γαστρο-λαγνεία και η εγωπάθεια.

  Με τον καιρό ΚΑΙ αυτό θα παίξει το ρόλο του.

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ tsilivithras 26/09/2010 15:30:40

   Η εικόνα του συζύγου άλλωστε, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την υποψηφία δήμαρχο.....

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ tsilivithras 26/09/2010 15:35:59

   Η οποία φαντάζομαι αγάπησε τον εσωτερικό του κόσμο και μπλα μπλα μπλα...


   Disgusting...literally disgusting!!!

 14. antiochos avatar
  antiochos 26/09/2010 13:42:42

  Oταν συμβιωνεις με μια τοσο ελκυστικη γυναικα και εισαι παραγωγος καλου κρασιου παθαινεις κατι..
  Χωρια που η εξουσια απο μονη της ειναι σπανιο αφροδισιακο.
  Κοριτσια ο Θεοδωρος!

 15. donaE avatar
  donaE 26/09/2010 13:46:18

  Εμενα με ενοχλει οταν ακουω νεα παιδια να συμφωνουν με τη λογικη αυτη.Ισως να πιστευουν οτι η αυτοτιμωρια-για κατι που δεν γνωριζουν καν- ειναι η ελπιδα.

 16. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 26/09/2010 14:03:01

  Από εφημερίδα στο διαδίκτυο:

  Είπε ο κ. Πάγκαλος : «Δηλαδή υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ που δεν διόρισε για κάποιους λόγους; Αν υπάρχει το σέβομαι και θα ήμουν ευτυχής αν κάποιος μου το απεδείκνυε» τονίζει χαρακτηριστικά, αλλά σπεύδει να δώσει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: «Η Νέα Δημοκρατία έχει στο DNA της τη φαυλότητα».

  Δηλαδή ένας εισαγγελέας με αυτή την ομολογία περί διορισμών δεν μπορεί να κάνει δουλειά; Ενας; Κάτι ρε γμτ μου.

  Η λογική του κ. Παγκάλου είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΑΘΩΟΣ.

  Και τα λέει αυτά ένας κορυφαίος πολιτικός παράγοντας. Και ξέρετε κάτι; Εχει δίκιο. Ετσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε όλους. Ως ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ. Οχι ως αθώους εκ προοιμίου.

  Αλλιώς δεν εξηγείται το έγκλημα που συνέβη εναντίον μας. Το ατιμώρητο.

  Κι αυτά με το DNA! Την ίδια στιγμή που ομολογεί πως όλοι τους διόρισαν στο ΠαΣοΚ και δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποιος του ΠαΣοΚ που δεν διόρισε, μας μιλάει για το φαύλο DNA των "αντιπάλων" του.

  Αν δεν ήταν τόσο εγκληματικό όλο αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ καλό αστείο.

  Αχ, δικαιοσύνη έρμη κι εσύ και οι "λειτουργοί" σου. Πόσο πιο ρεζίλι να γίνουμε δηλαδή;

  Θραξ Αναρμόδιος

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ Θραξ Αναρμόδιος 26/09/2010 14:10:50

   Τί έχει στο DNA του ο κ. Πάγκαλος;

 17. ένας Άμλετ avatar
  ένας Άμλετ 26/09/2010 14:07:59

  Πρώτη απάντηση που να καίει:

  ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ (3) ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

  Όχι άλλη προσβολή της νοημοσύνης μας.

  • http://neotera.wordpress.com avatar
   http://neotera.wordpress.com @ ένας Άμλετ 26/09/2010 14:21:14

   Φούμο σε όσους λένε να πάει ο κόσμος να ψηφίσει χρειάζεται... Και γενικά σε όσους επιμένουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο μας με κάθε τρόπο.

   • ένας Άμλετ avatar
    ένας Άμλετ @ http://neotera.wordpress.com 26/09/2010 16:13:09

    @neotera
    Ακoύστε κύριε . Εγώ δεν είμαι «κόσμος». Διαθέτω ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η οποία εθίγη βάναυσα. Σκοπεύω να την υπερασπιστώ και με αυτόν τον τρόπο. Τα τραγικά για την πατρίδα αποτελέσματα της προπαγάνδας της αποχής τα είδαμε μετά τις βουλευτικές εκλογές. Το κόλπο των γνωστών ινστρουκτόρων τού διαδικτύου δεν ξαναπιάνει … Εσείς μην ψηφίσετε. Θα ψηφίσει κάθε Έλληνας με αυτοσεβασμό για σας.

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ ένας Άμλετ 26/09/2010 16:22:05

   …Όχι άλλη ατιμωτική προπαγάνδα υπέρ της αποχής (προφανώς για να πληγεί το greek fiotimon τού PaSoK και να βάλει τον Πάγκαλο να ….κλαίει!)

   • ένας Άμλετ avatar
    ένας Άμλετ @ ένας Άμλετ 26/09/2010 16:23:36

    …filotimon….

   • Θραξ Αναρμόδιος avatar
    Θραξ Αναρμόδιος @ ένας Άμλετ 26/09/2010 16:46:33

    @ένας Άμλετ

    Αμλετ αν είναι να με βάζεις στο ίδιο σακκί με τον κ. αντιπρόεδρο θα παω να ψηφίσω. Δεν θα το αντέξω.

    λολ

    Θραξ Αναρμόδιος

 18. perastikos avatar
  perastikos 26/09/2010 16:14:18

  οταν η Ζαχαρέα έλεγε τίς ειδήσεις αλλοτε με την Χατζηλουλού και αλλοτε με την Σταη, ξεσκιστήκανε ολοι να μιλάνε για το ασυμβίβαστο να λεει τις ειδήσεις η γυναίκα του Ρουσόπουλου. Τουλάχιστον αυτη ηταν στον ιδιωτικό τομέα. Τώρα με την Κα Πανγκάλου ποιούν ολοι την νησσα... Ουστ ξεφτίλες!

 19. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 26/09/2010 16:50:37

  Έλάτε ρε παληκάρια τελειώνει η πλάκα με τους Χασαπόσκυλους,Αναγνωστομαλακάκηδες,Καμπουροκαψήδες ,Τσιμοοικονεμέες.
  Είναι όλοι τους το λιγότερο βρωμεροί και ελλεεινοί.
  Που είναι ρε αλήτες το σκάνδαλο του Βατοπεδίου; Ρε ντορακοπαπαγάλε Βλάχο και βλάκα φυσικά γιατί δεν υπερασπίζεσαι τώρα το Βατοπαίδι;Ρε συ που είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών;.

 20. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 26/09/2010 16:58:09

  Αν ο εφοριακός (ΣΔΟΕ) ήταν συνδικαλιστής της ΝΔ θα σας είχαν πρήξει τα αυτιά οι ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΟΙ. Λέω θα σας είχαν πρήξει γιατί εγώ όλα αυτά τα λαμόγια τα έχω γράψει στα παλιοότερα των υποδημάτων μου.
  Όμως είναι συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ και έτσι μούγκα.
  Το είχαν στήσει ωραία το παιγνίδι με την προπαγάνδα των ΜΜΕ οι πασόκοι δεν τους βγήκε όμως.Το ΣΚΑΙ μου είπαν ότι μίλησε για πολιτικούς απατεώνες.Είναι αλήθεια;
  Όχι ότι δεν συμφωνώ ότι είναι πολιτικοί απατεώνες αλλά αν το είπε το Σκάι.

 21. pizza avatar
  pizza 26/09/2010 17:04:49

  Δεν ειπε και τιποτε παραλογο ο ανθρωπος. Τα φαγαμε μαζι ειπε. Που ειναι το ψεμα η το παραλογο? Απλως αυτος και πολλοι αλλοι φαγανε περισσοτερα.....Θελετε να φατε και εσεις? μπητε σε καποιο κομμα και γινετε συνδικαλιστης

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ pizza 26/09/2010 17:09:59

   Που είναι το ψέμα;
   Η αλήθεια πάντως είναι στη ζυγαριά....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.