#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/09/2010 21:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φορτηγατζήδες:η κυβέρνηση θα το πληρώσει στις εκλογέςΚλεφτοπόλεμος με μπλόκα μέχρι την Παρασκευή

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική γενική συνέλευση του κλάδου, αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψής τους στα γραφεία της Ομοσπονδίας του κλάδου.

Οι μεταφορείς κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι στην ουσία τους παίρνει την περιουσία, γεγονός που θα το επιστρέψουν - όπως ανέφεραν- στις προσεχείς εκλογές και επανέλαβαν ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να χάσουν, αφού τα έχουν χάσει όλα.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιώργος Τζωρτζάτος σημείωσε ότι με την ψήφιση του νομοσχεδίου οι μεταφορείς έχασαν τα πάντα, επέκρινε τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ότι αυτοαναιρέθηκε, καθώς άλλο σχέδιο νόμου τους παρουσίασε και άλλο κατέθεσε στη βουλή και ανακοίνωσε και αυτός ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

Επανέλαβε για άλλη μια φορά το αίτημα των μεταφορέων να τους δοθεί γραπτώς η προφορική δέσμευση του κ. Ρέππα για τις ρυθμίσεις που έχουν σχέση με το συνταξιοδοτικό, την ένταξή τους στον αναπτυξιακό νόμο και στο ΕΣΠΑ και τις φοροαπαλλαγές για όσους έχουν αγοράσει άδεια τα τελευταία χρόνια.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι ο ίδιος δεν έχει καμία αρμοδιότητα για την πορεία των κινητοποιήσεων, καθώς έχει δημιουργηθεί ειδικό Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, η οποία παίρνει και τις σχετικές αποφάσεις.

Και ενώ στην Αθήνα οι μεταφορείς παραμένουν στα μπλόκα τους, χωρίς όμως να κλείνουν τους δρόμους, οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη προχωρούν σε αποκλεισμούς.

Συγκεκριμένα, έχουν αποκλείσει από τις 7.30 μ.μ. την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, στο ύψος του χωριού Γέφυρα, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Νωρίτερα, είχαν αποκλείσει, για περίπου μισή ώρα, την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στον κόμβο Λαχαναγοράς, καθώς και την Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας, για περίπου δύο ώρες.

Ανοιχτή πάντως είναι η δυτική είσοδος της πόλης, στο ύψος του Δερβενίου, η οποία νωρίτερα είχε κλείσει για μικρό χρονικό διάστημα.

(photo από σύνθημα που κυριάρχησε στην Αμερική τη  δεκαετία του 70 υπέρ των φορτηγατζήδων)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 22/09/2010 21:34:15

  Μπορεί ο Πάγκαλος να μας πεί αν τρώμε μαζί την περιουσία των φορτηγατζήδων?

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 22/09/2010 21:38:39

  Το κακό είναι ότι ο δοσίλογος ΓΑΠ-Τσολάκογλου έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να ξαναπάρει εκλογές. (Του αρκεί να έχει προλάβει να διαλύσει το ελληνικό έθνος.)

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ Αυριανιστής 22/09/2010 21:44:28

   Αν παντελονιάσει τα φράγκα που του έταξαν οι νεοταξίτες ομοχώριοί του, τι τον νοιάζει. Στ' αρχ@@@@@ του. Νομίζεις ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με μάς που θα μείνουμε πίσω;

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ Αυριανιστής 22/09/2010 22:27:22

   «Πρωθυπουργός για ένα φεγγάρι…»

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ ένας Άμλετ 22/09/2010 22:33:11

    Δεν τον νοιάζει αν θα κουβαλάει αυτόν τον τίτλο που αναφέρεις στα εισαγωγικά. Πρέπει να το καταλάβουμε καλά αυτό. Σκέψου ότι κάποτε θα μπορεί να λέει ισοβίως "πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ". Θα ακούγεται πολύ πιο chic στους νεοταξίτικους "πολυπολιτισμικούς" κύκλους που συναναστρέφεται.

 3. μαιρη avatar
  μαιρη 22/09/2010 22:07:45

  Απο κάπου θα την βρεί κι αυτός, δεν ανησυχώ. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρετε.

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ μαιρη 22/09/2010 22:29:19

   Εγώ ανησυχώ πάρα πολύ διότι συστηματικά τη βρίσκω εγώ… Δεν μπορεί, δλδ εγώ καταραμένος είμαι;

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ μαιρη 22/09/2010 22:46:15

   Μαίρη πολύ καρμικό αυτό το απόφθεγμα.

   In the end ο γενικός πληθυσμός υποφέρει ενώ η παγκόσμια ελίτ αλλάζει τα δεδομένα υπέρ της με πολύ γρήγορες ταχύτητες χρησιμοποιώντας πάσης φύσεως "χρήσιμους ηλίθιους".

  • kostas avatar
   kostas @ μαιρη 23/09/2010 00:32:59

   Πλην των Ελλήνων κλεφτών και ψευτών οι οποίοι χαίρονται ες αεί

   • ένας Άμλετ avatar
    ένας Άμλετ @ kostas 23/09/2010 06:22:01

    Στον Πάγκαλο και στην παρέα του εννοείς, που τα ΄φαγαν μαζί;
    Μαζί θα τα ξεράσουν τώρα.

   • ένας Άμλετ avatar
    ένας Άμλετ @ kostas 23/09/2010 06:25:17

    «Φταίει» ο λαός του 1 εκατομμυρίου ανέργων.

    «Φταίει» ο λαός των 2,5 εκατομμυρίων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

    «Φταίει» ο λαός του 1 εκατομμυρίου συνταξιούχων που ζουν με 600 ευρώ και κάτω.

    «Φταίει» ο λαός με το 50% των ιδιωτικών υπαλλήλων να αμείβεται με κάτω από 1.011 ευρώ.

    «Φταίει» ο λαός της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοσίων υπαλλήλων - δασκάλων και καθηγητών (που λείπουν κατά χιλιάδες από τα σχολεία), των νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών (που λείπουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα νοσοκομεία), που ζουν με «τρεις κι εξήντα».

    «Φταίει» ο λαός των 11 εκατομμυρίων, γιατί oι 500.000 από αυτούς (το χαμηλότερο κατ' αναλογία πληθυσμού ποσοστό στην ΕΕ) διορίστηκαν στο Δημόσιο και οι κρατούντες, αυτοί που «τους διόρισαν», οι ίδιοι που επιχειρούν να χτίσουν πάνω στο δικαίωμα για δουλειά τους κομματικούς τους στρατούς, οι ίδιοι που αναφωνούσαν «εσείς είστε το κράτος», έρχονται σήμερα και ισχυρίζονται: «Ολοι μαζί τα φάγαμε»!

 4. χρηχα avatar
  χρηχα 22/09/2010 22:45:52

  σήμερα το πρωί από τις εννιά οι παραγωγοί των λαϊκών της βόρειας Ελλάδας έκλεισαν το κέντρο της θεασσαλονίκης διαμαρτυρόμενοι για την άδικη φορολόγηση (φοροεξώντωση) με το πρόσχημα των ταμεικών μηχανών........

  έκπληκτος άκουγα στο ράδιο Μακεδονία (προσπαθώντας να μάθω νέα γιατί δυστυχώς ένα ραντεβού με τον γιατρό με κράτησε μακρυά απ΄το συλλαλητήριο)...εκπληκτος άκουσα το ράδιο Μακεδονία να αναγγγέλει το κλείσιμο του κέντρου με αφορμή την "παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο".........


  η παραπληροφόρηση έχει και τα όριά της.....


  και για να μαθαίνουν μερικοί παλιπαπαζαρτζήδες τί έγινε: σήμερα δεν έκλεισε το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των παραγωγών -πωλητών των λαϊκών αγορλων όλης της βόρειας Ελλάδας (όπως θα κλείσει άυριο το κέντρο της Αθήνας)....αλλά έκλεισε λόγω της "ημέρας χωρίς αυτοκίνητο"

  • χρηχα avatar
   χρηχα @ χρηχα 22/09/2010 22:46:59

   παλιοπαζαρτζήδες*

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.