12/12/2008 19:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φοβούνται τα χειρότερα

Επισημαίνουμε ότι η κατάσταση δεν έχει γίνει εκρηκτική μόνο στους δρόμους. Πολιτικοί  και κυρίως επιχειρηματίες (μικροί και μεγάλοι) κυκλοφορούν συνοδευόμενοι από σωματοφύλακες εξοπλισμένους σαν αστακούς από το φόβο «επικείμενου τρομοκρατικού κτυπήματος». Δεν γνωρίζουμε αν έχουν προειδοποιηθεί, η αν πρόκειται περι δικαιολογημένου φόβου. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, που όλοι το απεύχονται, θα πρόκειται περι της απόλυτης προβοκάτσιας. Και της απόλυτης ...κατάρρευσης της κυβέρνησης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. t avatar
  t 12/12/2008 19:59:54

  US spies on Israel to gain info on its atomic capabilities
  jpost.com/

  "Masterpiece: An Inside Look at Sixty Years of Israeli Intelligence," claims American spy agencies use technologies like electronic eavesdropping, and specially trained staff located in the US embassy in Tel Aviv, for "methodical intelligence gathering."
  Και εκεί υποκλοπές ???
  Κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχα.

 2. ataktos avatar
  ataktos 12/12/2008 20:18:15

  Όλοι αυτοί που δικαιολογημένα αγανάκτησαν για τις καταστροφές και το πλιάτσικο της ιδιωτικής περιουσίας, τι έκαναν για το πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία;...... (Ολυμπιακή, ΟΤΕ, Λιμάνια,ΔΕΗ κ.λ.π....). Η δημόσια περιουσία είναι κοινό αγαθό και, κατά τούτο, έχει μεγαλύτερη αξία από την ιδιωτική....

 3. patos avatar
  patos 12/12/2008 20:19:50

  σε πόσα άρθρα έχετε πει οτι η κυβέρνηση απο στιγμη σε στιγμή καταρρέει ?
  Το σύστημα κρατιέται και ενισχύεται σε εκείνες ακριβώς τις περιστάσεις που μπαίνει σε κρίση και μοιάζει σαν να χάνει ακόμα και τον έλεγχο. Αυτή είναι η ισχύς του και καλά το λέει ο Κ. .
  Και το Σύστημα γκρεμίζεται μόνον αν τα μέλη του συστήματος αποσυρθούν απ τις μεταξύ τους συμφωνίες.
  νομίζω...

 4. t avatar
  t 12/12/2008 20:21:38

  Καταστροφές και το πλιάτσικο της ιδιωτικής περιουσίας.
  Πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία (Ολυμπιακή, ΟΤΕ, Λιμάνια,ΔΕΗ κ.λ.π).

  Τι χώρα είμαστε???

 5. Factorx avatar
  Factorx 12/12/2008 20:25:37

  @patos.

  1.Εδω λέμε οτι ΘΑ κατερρελεύσει αν γίνει τρομοκρατικό κτύπημα σοβαρό.

  2. Δεν γράφουμε επιστημονικές πραγματείες

  3. Πως προσδιορίζεις την στιγμή της κατάρρευσης; Σε πέντε λεπτά, σε μια ώρα, σε ενα μήνα; Ως διαδικασία μήπως;

 6. KaryID avatar
  KaryID 12/12/2008 20:32:23

  Τι έγιναν τα περίφημα σχέδια ασφαλείας των Ο.Α.;
  Δεν αναθεωρήθηκαν για να προσαρμόζονται σε καταστάσεις τύπου Μουμπάϊ;
  Σήμερα στο κέντρο τα φαγάδικα σέρβιραν το φαγητό με την ψυχή στο στόμα, αλλά όλος ο κόσμος είναι αποφασισμένος να κατεβαίνει στο κέντρο, να τρώει, να ψωνίζει από ότι εμπόρευμα έχει απομείνει, να προστατεύσει τα διαμερίσματα τα γραφεία και τα καταστήματα, να μην φοβάται γενικώς.

 7. ataktos avatar
  ataktos 12/12/2008 20:34:08

  @patos -βλεπω οτι αναζητας το dt καλος βανε πετρουλες μικρες στο ρυγμα και παρακολουθα καθημερηνα θα το καταλαβεις και εσυ.

 8. Orestios avatar
  Orestios 12/12/2008 20:44:34

  Το προϊόν "λαϊκή εξέγερση" θα προωθηθεί σταδιακά. Το σχήμα θα είναι ανθρώπινο, το χρώμα κόκκινο (σαν του αίματος), το αμπαλάζ κατακόκκινο με χρυσή κορδέλα (είναι Χmas) όλα αυτά πάνω σε μεγάλο πράσινο μαξιλάρι (προσφέρει ασφάλεια το μαξιλάρι και με αυτό κοιμάσαι καλύτερα, αν δε είναι και πράσινο ακόμα καλύτερα.....ή να πω καταλληλότερα?)

 9. Νίκος avatar
  Νίκος 12/12/2008 20:52:01

  Παντως εγω δεν ανησυχω διοτι ο ΓΑΠ (1) αναψε κερακια και (2) δινοντας συνεντευξη σε ξενο συνεργειο τηλεορασης ειπε οτι η κυβερνηση του ΚΚ ....περπει να φυγει.

  Οποια εκπληξις!!!! Ο ΓΑΠ θελει ο,τι και ο λαος! Τωρα μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι. Διοτι, θα επακολουθησουν...ζειμπεκικα..

  Εις υγειαν.

 10. t avatar
  t 12/12/2008 20:54:22

  Η Ελλάδα δεν βιώνει την επανάσταση των καταραμένων, αλλά την εξέγερση των καλομαθημένων, που σήμερα στέκονται μπροστά στο τίποτα…
  Πολλοί από τους Έλληνες που βρίσκονται τώρα στους δρόμους απέκτησαν το πολυπόθητο πτυχίο τους με φροντιστήρια που πληρώθηκαν ακριβά από τους γονείς τους….
  Έφτασαν στα 35 τους, ζουν ακόμη στο πατρικό τους σπίτι, δεν βρίσκουν δουλειά, και αν έχουν, δεν μπορεί να ζήσουν απ’ αυτή…
  greece-salonika.blogspot.com

 11. KaryID avatar
  KaryID 12/12/2008 20:57:59

  είναι αλήθεια αυτό που ανάρτησε το πρίζα τιβι από το αθενς ιντυμίντια για φασαρίες στο υπ. εξωτερικών;;;

 12. Orestios avatar
  Orestios 12/12/2008 21:05:43

  Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε όλοι τον καθρέπτη και να δούμε το αποτέλεσμα της έπαρσης τόσων ετών. Η Νέμεσις στέκει πίσω μας με την μορφή του παιδιού που κρατά μέτρο και χαλινάρι. Σε αυτό θα λογοδοτήσουμε, τόσο για την καλή τύχη που χάσαμε από την μέθη του χρήματος, όσο και για την αλαζονεία να μην του εξασφαλίσουμε ευτυχές μέλλον παραβιάζοντας την τάξη. Δυστυχώς ήρθε πάλι, ενώ η Αιδώς μας εγατέλειψε προ πολλού.

 13. patos avatar
  patos 12/12/2008 21:05:57

  @ factor x
  @ ataktos7

  Για διαδικασίες έγραψα νομίζω κι οχι για dt
  Για συμφωνίες και για αποσύρσεις μελών του Συστήματος

 14. Peri Isokrati avatar
  Peri Isokrati 12/12/2008 21:38:42

  ο Ισοκράτης δεν είπε αυτό που έβαλαν στο στόμα του.Το απόσπασμα είναι από τον Αρεοπαγιτικό λόγο του και έχει στο πρωτότυπο ως εξής:

  Οἱ γὰρ κατ' ἐκεῖνον τὸν χρόνον τὴν πόλιν διοικοῦντες κατεστήσαντο πολιτείαν οὐκ ὀνόματι μὲν τῷ κοινοτάτῳ καὶ πραοτάτῳ προσαγορευομένην, ἐπὶ δὲ τῶν πράξεων οὐ τοιαύτην τοῖς ἐντυγχάνουσι φαινομένην, οὐδ' ἣ τοῦτον τὸν τρόπον ἐπαίδευε τοὺς πολίτας ὥσθ' ἡγεῖσθαι τὴν μὲν ἀκολασίαν δημοκρατίαν, τὴν δὲ παρανομίαν ἐλευθερίαν, τὴν δὲ παρρησίαν ἰσονομίαν, τὴν δ' ἐξουσίαν τοῦ ταῦτα ποιεῖν εὐδαιμονίαν, ἀλλὰ μισοῦσα καὶ κολάζουσα τοὺς τοιούτους βελτίους καὶ σωφρονεστέρους ἅπαντας τοὺς πολίτας ἐποίησεν.

  Φυσικά, μετάφραση δεν μας χρειάζεται διότι όλοι εμείς οι Έλληνες την έχουμε μία και ενιαία και τρισχιλιετή.
  Επειδή όμως μπορεί να περάσει και κανείς αλλοδαπός που δεν μετέχει της ημετέρας παιδείας, μεταφράζω πρόχειρα το απόσπασμα:

  Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε (ενν. στην εποχή του Σόλωνα και του Κλεισθένη), δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ’ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν· ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους.

  Μ’ άλλα λόγια, ο Ισοκράτης δεν μίλησε για «δημοκρατία που αυτοκαταστρέφεται».
  Αυτό είναι προϊόν ερμηνείας, για να μην πω προϊόν φαντασίας. Όπως προϊόν φαντασίας, που καμιά σχέση δεν έχει με το πραγματικό ρητό του Ισοκράτη, είναι και η ατάκα ότι η δημοκρατία «κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας».
  Για άλλη μια φορά, οι ελληναράδες χρησιμοποιούν τους αρχαίους όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη: όχι για να φωτίσουν το δρόμο τους, αλλά για δεκανίκι που θα στηρίξει τα σαθρά τους επιχειρήματα.

 15. Νίκος avatar
  Νίκος 12/12/2008 21:39:15

  Του Αγγελου Σταγκου, που ακουμπα μια ουσιαστικη αιτια της ασυδοσιας και του ατομικου και του θεσμικου χουλιγκανισμου:

  "Βασικός λόγος για τον οποίο φτάσαμε στη σημερινή κατάντια ως χώρα και ως κοινωνία είναι φυσικά η μη εφαρμογή του νόμου.

  Στην Ελλάδα οι νόμοι ψηφίζονται για να γράφονται στα παλιά τα παπούτσια των πάντων. Αυτών που τους ψηφίζουν, των άλλων που έχουν υποχρέωση να τους εφαρμόσουν και εκείνων που πρέπει να τους σέβονται. Ωστόσο είναι απαραίτητο σήμερα πια να περάσει νόμος που θα καταργεί το λεγόμενο «πανεπιστημιακό άσυλο». Η διακίνηση των ιδεών δεν απειλείται κατ’ ουδένα τρόπο στα πανεπιστήμια και η διατήρηση του πανεπιστημιακού ασύλου, όπως έχει καταντήσει, προσφέρει ασφαλές καταφύγιο στους βανδάλους και σε άλλα εγκληματικά στοιχεία.

  Τα πανεπιστήμια έχουν μεταμορφωθεί σε άντρα παρανόμων και εκεί μέσα φτιάχνονται τα κοκτέιλ «μολότοφ» και αποθηκεύονται όπλα καταστροφής. Αλλωστε, η καταστροφή που υφίστανται καθημερινά είναι πασιφανής.

  Αν και είναι απολύτως σαφές ότι η υποστήριξη της διατήρησης του «πανεπιστημιακού ασύλου» δεν έχει καμία σχέση με το αριστερό, το προοδευτικό ή το δημοκρατικό φρόνημα, δυστυχώς δεν πρέπει να αναμένεται ότι τα κόμματα θα συμφωνήσουν στην κατάργησή του. Οχι μόνο γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις, που θα υπάρξουν, από ομάδες φοιτητών, αλλά και γιατί κάποια από αυτά νομίζουν ότι ασκούν εξουσία στον πανεπιστημιακό χώρο έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Δεν τους πειράζει καθόλου που τα ΑΕΙ κοντεύουν να μετατραπούν (αν δεν το έχουν επιτύχει ακόμη) από λίκνα της γνώσης σε λίκνα της εγκληματικότητας!"

  Θλεω μονο να προσθεσω τα εξης:
  Επισκεφτηκατε ελληνικο πανεπιστημιο τα τελευταια 30-40 χρονια; αν οχι σας συμβουλευω να πατε να δειτε πως θα "αλλαξουν την κοινωνια οι κομματικες μαφιες". ΠΟΥΘΕΝΑ στον κοσμο δεν γινεται αυτο, να καταστρεφουν το ιδιο το σπιτι τους οι ιδιοκτητες του. Γιατι ιδιοκτητες ειναι οι φοιτητες οταν αυτα τα ερημα δημοσια (κοινα;) κτιρια κτιστηκαν απο τους φορους των γονιων τους και οχι απο τις εξωπαρακτιες των κλεπτοκρατων. Η κλεπτοκρατια που χρεωκοπει την Ελλαδα τωρα απο αυτες τις μαφιες βγηκε.

 16. thanos avatar
  thanos 12/12/2008 21:51:14

  Το ασμα "Το κερι το σπαρματσετο" μηπως το θυμαται κανεις? νομιζω πως θα φυτευθουν πολλα σε πολλους. "On the right spot."

 17. Νίκος avatar
  Νίκος 12/12/2008 22:14:13

  Με ολα αυτα, πιστευω πως τρια πραγματα, το 1) ασχετο με τα 2) και 3) μεταξυ τους, πρεπει να (ξανα)τονισθουν:

  1) η υβριστικη για τον νεκρο μαθητη ανακοινωση του ειδικου φρουρου. Αντι να πει, εστω για τα ματια, συγνωμη ηταν αθελο, εγραψε με την βοηθεια του δημοσιομανους Κουγια, ενα καθ'ολα φρικτο γραμμα.

  2) Το δεύτερο άκρως ανησυχητικό φαινόμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή οικονομικών(;;;;) μεταναστών και γενικά αλλοδαπών στις λεηλασίες. Πάνω από τους μισούς!! που συνελήφθησαν προχθές για πλιάτσικο ήταν αλλοδαποί και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα έχουμε νέα και μεγάλη έξαρση ρατσισμού. Και τι θα γινει αν π.χ. η Ελλαδα εμπλακει σε συγκρουση με την Τουρκια; Πως θα αντιδρασουν το 1 εκατομμυριο μουσουλμανοι οταν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα ειμαστε στα μετωπα; Αυτο ας το σκεφτουν οι "ψυχουλες" που ουρλιαζουν για "ρατσισμο" καθε που το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

  3) το τριτο ειναι να αντιληφθουμε αν η "έξεγερση" ηταν

 18. Νίκος avatar
  Νίκος 12/12/2008 22:24:36

  Με ολα αυτα, πιστευω πως τρια πραγματα, το 1) ασχετο με τα 2) και 3) μεταξυ τους, πρεπει να (ξανα)τονισθουν:

  1) η υβριστικη για τον νεκρο μαθητη ανακοινωση του ειδικου φρουρου. Αντι να πει, εστω για τα ματια, συγνωμη ηταν αθελο, εγραψε με την βοηθεια του δημοσιομανους Κουγια, ενα καθ'ολα φρικτο γραμμα.

  2) Το δεύτερο άκρως ανησυχητικό φαινόμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή οικονομικών(;;;;) μεταναστών και γενικά αλλοδαπών στις λεηλασίες. Πάνω από τους μισούς!! που συνελήφθησαν προχθές για πλιάτσικο ήταν αλλοδαποί και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα έχουμε νέα και μεγάλη έξαρση ρατσισμού. Και τι θα γινει αν π.χ. η Ελλαδα εμπλακει σε συγκρουση με την Τουρκια; Πως θα αντιδρασουν το 1 εκατομμυριο μουσουλμανοι οταν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα ειμαστε στα μετωπα; Αυτο ας το σκεφτουν οι "ψυχουλες" που ουρλιαζουν για "ρατσισμο" καθε που το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ τιθεται ως ζητημα εθνικης ασφαλειας σε δημοσια συζητηση. Συμβαλλουν ΚΑΙ αυτοι (οι ψευτοπροοδευτικοι) στη διαλυση της κοινωνιας μας.

  3) το τριτο ειναι να αντιληφθουμε οτι η εν πολλοις δικαιη οργη του κοσμου (μαθητων, φοιτητων, εργαζομενων) χρησιμοποιηθηκε ως μεσον διαπραξεως πραξεων του κοινου ποινικοι κωδικα. Αλλο εξεγερση και αλλο χουλιγκανικη αλητεια.

 19. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 12/12/2008 22:46:03

  Το προβλημα ειναι οτι ο Εληνας, δεν αγαπα το δημοσιο, μονο το δικο του.Και εκει ειναι και το δραμα της Ελλαδος.Αλλα βλεπεις, και κανεις,δε φροντισε να του μαθει οτι κανει λαθος.
  Οι ιδιοι οι πολιτικοι, κανουν το ιδιο καιβαζουν χερι στο Ταμειο,οπότε...;

 20. maquis avatar
  maquis 12/12/2008 22:56:27

  @ Nikoς: Το κέντρο εκπαίδευσης πεζοναυτών είναι στό Μεγάλο Πεύκο. Για ακριβή διεύθυνση Κον Πλεύρη. Εμπρός μάρς: εν-δυό, εν-δυό.............

 21. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 12/12/2008 22:57:56

  Εγω θα ξαναγρααω κατι και ας με βρισουν καποιοι.
  Απο τη δικτατορια και μετα, υπαρχει μια περιρρεουσα ατμοσφαιρα αριστερης ιδεολογιας,η οποια ομως, δε συμβιβαζεται,με την εντελως καπιταλιστικη πρακτικη.Καταναλωση, οσο δεν παιρνει,και αν δεν υπαρχουν λεφτα, τοτε ας δανειστουμε,κι ας μην φτανει ο μισθος, να αντιμετωπισουμε αυτη τη δαπανη.
  Και βλεπουμε γυναικες,να πιεζουν τους αντρες τους,να αγορασουν σπιτια, με δανεια, με πολυ περισσοτερα τετραγωνικα, και αρα τιμη, απο αυτην που μπορουν να αντιμετωπισουν, με αποτελεσμα, να μην ειναι σε θεση να αποπληρωσουν το δανειο αυτο.
  Αλλα και αυτοκινητα.Πολυ ακριβοτερα, απο οσο μπορουν να πληρωσουν.
  Βλεπετε λοιπον, οτι ενω καποτε οι ανθρωποι, φωναζαν και εξεγειρονταν για το ψωμι, σημερα κανουν το ιδιο για το παντεσπανι.
  Εξ ου και στο πλιατσικο που εγινε, ειδη πολυτελειας παιρνανε.Οχι φαγωσιμα.

 22. duckk23@lavabit.com avatar
  duckk23@lavabit.com 12/12/2008 23:02:07

  Αυτό που ζουμε μια εβδομαδα τωρα συγκινει όλους εκτος από τους διανοούμενους.Βγηκε κανενας στους δρομους;μιλησαν για τη δολοφονια;πηραν θεση;Η θα εκμεταλλευτουν με συναυλιες τον θανατο του 15χρονου;Πρεπει να τους ξεμπροστιασουμε.

 23. Peri Isokrati avatar
  Peri Isokrati 12/12/2008 23:05:49

  @ Thanos 16

  Ύπάρχουν καί άλλα άσματα. Δές ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ δεκαετία 70-80. Έπίσης... "Τράβα άμαξά μου νά χαρής"..., "Άσε με στήν βαθιά σκοτούρα" ..., "Κατώ στά λεμονάδικα" ..., "Κυρά Γιώργαινα" ..., "Μήν μού μιλάτε..., άλλα καί ένα άλλο, πού κατά πάσα πιθανότητα δέν είναι γνωστό σέ πολύ κόσμο... "Δημοπρατήριο καί γιουσουρούμι, μέ δέκα γρόσσα καί άλλα τόσα. Μαγκάκι φοράς σακάκι στήν τρίχα καί είσαι πολύ μά πολύ ένταξει. Έτσι τήν βολεύουνε ένταξει, στήν Έλλάδα κάθε μηχανή, όλοι οί τρελλοί νά είναι απ'έξω, κι'όλοι οί γνωστικοί μές στό Δαφνί...". Τό τελευταίο είναι άπό μία έπιθεώρηση τού '30.
  Νά είσαι καλά.

 24. Νίκος avatar
  Νίκος 12/12/2008 23:13:27

  Φιλτατε Μακι (#20),

  εισαι σε συγχυση και βλεπεις ακροδεξιους παντου. Εμπρος μαρς....Ασπρο-Μαυρο, Ασπρο-Μαυρο.

 25. maquis avatar
  maquis 12/12/2008 23:25:59

  Νίκος, Μάλιστα γιατρέ μου, είμαι σε μετρία σύγχιση. Ισως και με τέσσερα. Χορηγήστε μου το Δεξιοτανίλ μου - 'η να ζητήσω καλύτερα απο την MD/PhD Νατάσα?

 26. maquis avatar
  maquis 12/12/2008 23:33:50

  Νίκος, πάντως πέρα απο την πλάκα, συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο του Στάγκου που ανάρτησες πρίν. Ετσι και χειρότερα είναι τα πράγματα.

 27. Οργή avatar
  Οργή 12/12/2008 23:39:01

  Δεν θα είναι τρομοκρατικό χτυπημα καρντιά μου, θα είναι από ιδιώτη ενάντια σε ιδιώτη από τα κανόνια που έπονται όσονούπc
  α)ιδιώτες ενάντια σε επενδυτικές (έχουν κάτι παιδάκια τα βαλκάνια και η Ρωσία που εμπιστευτηκαν τα κεφαλαιά τους στους έλληνες γκουρού)
  β)αντιθέσεις από εξαγορές και στρατηγικές κινήσεις, μαζι τις ξεκινάνε οι συνέταιροι αλλά στο τελος κάποιος υπολοιπεται και δεν αρέσει

  γ)αθέτηση συμφωνιών στα 'μαυρα' κεφάλαια κίνησης (ο χαμένος να παει και να πει στην αστυνομία και την δικαιοσύνη τι? εκάνα δουλειές με μαυρα και με κλέψανε??)

  δ)αλλοδαποί γκανγστερ προς άγραν χρηματικών ποσών

  ε) παρελθοντα χρωστούμενα (στην πλειοψηφία μαυρα) τόσο μα τόσο χρειαζούμενα αυτ΄ς τις μέρες
  κλπ.
  Πάνε οι εποχές του ιδεολογικού χτυπήματος στα 'λευκά' κολάρα, πλέον είναι personal

 28. maquis avatar
  maquis 12/12/2008 23:40:52

  Προβοκατωρ, οι Situationistes το έλεγαν ήδη απο τα sixties και το '68 ήταν ενα απο τα συνθήματα του Μάη: Vivez au dessus de vos moyens! (Zήστε πάνω απ΄τις δυνατότητές σας). Με αυτή την έννοια τα Καγιέν και τα Τσερόκια είναι δείγματα επαναστατικών ενεργειών. Αρκεί να μην πατάνε μαθητές στο οδόφραγμα της Βουλιαγμένης.

 29. tony avatar
  tony 13/12/2008 08:56:21

  ΟΤΑΝ Η ΑΝΟΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΝΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.