Φιλοσκοπιανός δικηγόρος υπερασπιστής Χρυσαυγιτών !!!
01/04/2014 17:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φιλοσκοπιανός δικηγόρος υπερασπιστής Χρυσαυγιτών !!!

Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκονται στη Χρυσή Αυγή. Ένα περιστατικό που δεν έτυχε ευρείας δημοσιότητας αποδεικνύει ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ο λόγος για την επιλογή των βουλευτών Μίχου και Μπαρμπαρούση να απευθυνθούν για νομική υποστήριξη στον δικηγόρο Θανάση Τάρτη. Όμως, δεν ήξεραν; Δε ρώταγαν; Ο εν λόγω δικηγόρος έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές να δηλώνει «Μακεδόνας» και να έχει σχέσεις με το φιλοσκοπιανό κόμμα «Ουράνιο Τόξο».

Μόλις έγινε γνωστό πως οι δύο βουλευτές απευθύνθηκαν σ’ αυτό το «μπουμπούκι» έγινε χαμός στην οργάνωση με τον Ηλία Κασιδιάρη και τους άλλους να βάλουν κατά του Μίχου και του Μπαρμπαρούση που είχαν τη φαεινή ιδέα να ζητήσουν να τους εκπροσωπήσει ένας τέτοιος δικηγόρος. Έτσι, οι δύο βουλευτές αποφάσισαν να ανακοινώσουν ότι ο Τάρτης δεν θα είναι πια δικηγόρος τους.

«Τα «Χρυσαύγουλα» ζητούν να τους σώσει στο δικαστήριο ένας ανύπαρκτος «Μακεδόνας». Με άλλα λόγια θέλουν επαγγελματική αρωγή από τον «Μακεδόνα» δικηγόρο Θανάση Τάρτη, μπας και γλιτώσουν τη φυλακή. Θαύμα, θαύμα!» σχολίασε καυστικά ο δικηγόρος, που παλιότερα είχε καταγγείλει ότι οι Χρυσαυγίτες ευθύνονται για το κάψιμο του γραφείου του το 1995.

Απαντώντας σε επικρίσεις επειδή δέχτηκε να εκπροσωπήσει τους «σκληρούς» της Χρυσής Αυγής, έγραψε στο Facebook, προκαλώντας αίσθηση: «Ανέλαβα όντως υπερασπιστής τους, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση εν γνώσει των πελατών μου: «Επιθυμώ τον πολιτικό θάνατο της Χρυσής Αυγής. Υπερασπίζομαι ανθρώπους»».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πνεύμα αντιλογίας avatar
    Πνεύμα αντιλογίας 01/04/2014 19:10:20

    Ότι και να πει κανείς .......τα λέει όλα το σκίτσο.

  2. Καβαλιώτης avatar
    Καβαλιώτης 01/04/2014 20:25:49

    Πολιτικά βλακώδης επιλογή των Χρυσαυγιτών, ανάλογη -σε βαθμό βλακείας- των εν γένει επιλογών τους. Ο δικηγόρος τους, πάντως, αν και απεχθής ως "Μακεδόνας", τοποθετήθηκε ορθά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.