#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/10/2013 16:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φαντασιοπληξίες του ΣΥΡΙΖΑ για προβοκάτσιες εναντίον τουΜετά τους αεροψεκασμούς. Μετά τους Ελοχίμ και Νεφελίμ. Μετά τους Εβραίους που θέλουν να μας εξοντώσουν αλλά και μετά από τα παραμύθια ότι όλη η γη της Ελλάδας είναι γεμάτη χρυσάφι και η θάλασσα γεμάτη πετρέλαιο τώρα σειρά παίρνει ένας άλλος μύθος. Κάποιοι σχεδιάζουν προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Αυγή με σκοπό να τον εξοντώσουν, όπως έκαναν με τη Χρυσή Αυγή.

Και καλά, ο Ειδικός Συνεργάτης της εφημερίδας, μπορεί πράγματι να «ψεκάζεται» και να λέει ότι θέλει. Ο Τσίπρας είναι σοβαρός πολιτικός να υιοθετεί τέτοιες απόψεις; Διότι μόλις ρωτήθηκε για το δημοσίευμα (που η Κουμουνδούρου το έγραψε, αυτό είναι σίγουρο), δήλωσε:

«Νομίζω ότι αυτά είναι ζητήματα τα οποία δεν χρειάζεται να τα υιοθετήσω εγώ ή να μην τα υιοθετήσω. Είσαστε δημοσιογράφοι, ρωτήστε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να σας δώσουν απαντήσεις. Από κει και πέρα, εμείς πολιτική δεν κάνουμε με τα δημοσιεύματα. Πολιτική κάνουμε ρωτώντας συγκεκριμένα τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να δώσουν απαντήσεις. Έχουμε ζητήσει συνάντηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, την οποία αρνείται ο πρωθυπουργός. Δυο βδομάδες αρνείται να πατήσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μόνο για τον αγιασμό ήρθε. Ελπίζω ο αγιασμός και η παρουσία του στα Ιεροσόλυμα να τον φωτίσουν ώστε να έρθει εδώ και να δώσει απαντήσεις».

Το δημοσίευμα της Αυγής  λέει μεταξύ άλλων ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο έχει και την κάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου που περιλαμβάνει την συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στόχο να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βία.

Όπως υποστηρίζεται στο άρθρο, το σχέδιο «ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα λέει ότι το έχουν "εισηγηθεί οι ακραίοι σύμβουλοί του και συζητεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες, ακριτομύθιες, δημόσιες δηλώσεις, αλλά και διαρροές που έχουν ως πηγή τους στελέχη της ΕΥΠ, μετριοπαθείς προσωπικότητες της Ν.Δ., αλλά και "βιαστικούς" του Μαξίμου."

Γράφει ο ειδικός συνεργάτης:

"Να χτυπηθεί η αριστερή βία, είναι το σύνθημα του Μαξίμου προς τα δυναμικά στηρίγματα της πολιτικής Σαμαρά τόσο στην αστυνομία και την ΕΥΠ, όσο και στη Δικαιοσύνη. Σειρά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το παρασύνθημα, ενώ έχουν τεθεί ήδη σε ετοιμότητα οι μηχανισμοί εκείνοι που ανέλαβαν να επιβεβαιώσουν στην πράξη τη θεωρία των δύο άκρων."

Υποστηρίζει επίσης ότι υπάρχουν τρεις συνιστώσες στο σχέδιο το οποίο έχει επεξεργαστεί μικρή ομάδα "σκληρών" του Μαξίμου. Προβλέπει:

- Τον βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με την τοξική προπαγάνδα κατά της "αριστερής βίας", την οποία έχει υιοθετήσει πλήρως ο πρωθυπουργός και διακινούν πρωτίστως οι άνθρωποί του. Το γεγονός ότι η σχετική θεωρία δεν περνάει στην κοινή γνώμη, αντί να αποθαρρύνει τους εμπνευστές της, τους ωθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σε ακόμα μεγαλύτερες ακρότητες και σε προσπάθεια να "αποδείξουν" την ισχύ της αξιοποιώντας κάθε νομιμοφανές ή παράνομο μέσο.

- Τη συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με την ελπίδα ακριβώς να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βία.

- Την κινητοποίηση των προθύμων στο δικαστικό σώμα, οι οποίοι θα αναλάβουν να γενικεύσουν τις Σκουριές και να περάσουν την "αντιεγκληματική" νομοθεσία από τα κινήματα αντίστασης στην Αριστερά.

Ο Ειδικός Συνεργάτης περιγράφει πως το "σχέδιο ανωμαλίας", όπως το αποκαλεί, ανέλαβαν να προωθήσουν άνθρωποι του Αντώνη Σαμαρά. Και παραθέτει:

- Τη δήλωση Βορίδη ότι η κυβέρνηση θα σταθεί αποφασιστικά απέναντι στην πολιτική βία, «και της Χ.Α. και της Άκρας Αριστεράς... Το ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολα σε μια οικονομική κρίση, δεν θα την οδηγήσει σε εμφύλιο. Και όσοι υποτίμησαν τη δύναμη του κράτους, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι εξετίμησαν λάθος τα δεδομένα».

- Τις δηλώσεις Λαζαρίδη, ο οποίος, εν μέσω μάλιστα της οργής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, διατύπωσε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκτός συνταγματικού τόξου.

- Και φυσικά τη δήλωση Φαήλου Κρανιδιώτη ο οποίος, απευθυνόμενος "στα παιδιά της Τσίπρας και Κολλητοί Α.Ε.», αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει «καταστολή της ανομίας και της βίας χωρίς διακρίσεις... με πολιτική αχρωματοψία".

Δηλαδή περιγράφει ένα σχέδιο ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να συλληφθεί γιατί είναι εγκληματική οργάνωση όπως η Χρυσή Αυγή; Το πιστεύουν αυτό στην Κουμουνδούρου; και στο κάτω – κάτω αν έχουν να φοβηθούν κάτι, αν έχουν στους κόλπους τους μπαχαλάκηδες, κουκουλοφόρους και «αριστερούς ακτιβιστές», ας τους διώξουν ώστε να μην ανησυχούν.

Ερωτηθείς για το δημοσίευμα της Αυγής περί «στησίματος προβοκάτσιας» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε:

"Ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όρια τους.

Για να μην σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ωρίων avatar
  Ωρίων 10/10/2013 18:23:54

  Aφού ο Σαμαράς στην Αμερική ξεκαθάρισε οτι το Αριστρερό ακρο στην Ελλάδα δεν είναι ο Σύριζα ο οποίος άλλωστε ετοιμάζεται να κυβερνήσει, αλλά αυτό που όλα τα Εθνη γνωρίζουν, δηλαδή το ΚΚΕ, που είναι υπέρ της κατάλυσης της Δημοκρατιας και επιβολής της δικτατορίας του προλεταριάτου, είναι κατά του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του Ευρώ, και δεν παύει να τα διακυρήττει κάθε μέρα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι κατά της δικτατορίας του προλεταριάτου και υπέρ της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, της ΕΕ του Ευρώ και του ΝΑΤΟ. Τί νόημα λοιπόν έχει ενα τέτοιο άρθρο? Μα, θα πεί κάποιος πονηρός, δεν πιστεύουν αλήθεια αυτά που λένε οι Συριζαίοι. Τότε βέβαια θα λάβει την απάντηση, γιατί μήπως οι Νεοδημοκράτες πίστεψαν ποτέ αυτά που λένε πριν τις εκλογές?
  Ετσι λοιπόν για να μην ζούμε με υποθέσεις, μόλις συλληφθεί ενας Συριζαίος ή ένας Δεξιός να παραβιάζει τον νόμο θα πάει αμέσως φυλακή όπως ο Ρουπακιάς και δεν θα επεκταθεί περαιτέρω ο εμφύλιος πόλεμος...

  • μεταρρυθμιστής avatar
   μεταρρυθμιστής @ Ωρίων 11/10/2013 00:35:11

   "ο οποίος άλλωστε ετοιμάζεται να κυβερνήσει" χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 2. airman avatar
  airman 10/10/2013 18:54:27

  "... υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ............... που περιλαμβάνει την συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στόχο να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βία."
  Ενδεχόμενη παρακολούθηση τηλεφώνων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο καταδικαστέα όσο και ενδεχόμενη σχέση του με οποιασδήποτε μορφής βία.
  Τι από τα δύο μπορεί να αποκλεισθεί ή να αποδειχθεί; Και με ποιο τρόπο;
  Οπότε το μόνο που μένει είναι η ανταλλαγή δηλώσεων με σκοπό να κερδηθούν εντυπώσεις. Όμως σε μια κοινωνία απογοητευμένη, πιεσμένη, που έχει φτάσει σε σημείο "βρασμού", αυτές οι "τσιριμόνιες" δεν περνάνε.
  Σχόλια, δηλώσεις και "πόλεμος" ανακοινώσεων δεν οφελούν σε τίποτα όταν δεν αντανακλούν σε φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, πόσο μάλλον όταν στόχο έχουν να τα "σκιάσουν".

 3. Οι Απέναντι avatar
  Οι Απέναντι 10/10/2013 19:18:14

  Το υπερβολικά αστυνομικό κράτος, τον υπερβολικό φόβο απέναντι στην έκφραση ακόμη και εξτρεμιστικών (παρανοϊκών ιδεών), την αμυντικά επιθετική στάση της πολιτείας απέναντι σε υποθετικούς κινδύνους (πραξικοπήματα κ.λ.π.), δεν τα θεωρώ ως δείγματα μίας Δημοκρατίας που αισθάνεται ισχυρή, ασφαλής, μεγαλόψυχη και ανεκτική. Από την άλλη, δεν έχουμε την παραμικρή ένδειξη που να δικαιολογεί και την υποψία ακόμη, οτι από το 1974 έως σήμερα η Δημοκρατία μας δεν συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν σταθερή και απρόσβλητη από κάθε είδους απειλές. Ας είμαστε λίγο πιό χαλαροί και συγκρατημένοι λοιπόν και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη απερίσπαστη να βρίσκει εκείνη τους ενόχους όπου υπάρχουν, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εκατέρωθεν προκλήσεις. Θεωρώ οτι και οι μεν και οι δε, παρασύρονται σ΄ένα ανώφελο και επικίνδυνο κυνήγι ''μαγισσών'', που ως συνήθως, δε θα έχει κερδισμένον ...... Δε βαρεθήκαμε να ψάχνουμε συνέχεια αυτά που μας διχάζουν; (Αν πιστεύεις οτι σε παρακολουθούν, πρόσεχε πολύ τι λές, ώστε να χάνουν την ώρα τους. Απλό).

 4. BLACK CAVIAR avatar
  BLACK CAVIAR 10/10/2013 19:50:13

  Εφόσον όσα γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης της εφημερίδας δε συνοδεύονται από στοιχεία, έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να τα απορρίψει μετά βδελυγμίας σαν προπαγάνδα. Αν ποτέ αναβαθμιστούν από κομματικά παραληρήματα σε κάτι πιο χειροπιαστό, τότε τα ξαναλέμε. Προς το παρόν είναι φληναφήματα.

 5. victoria (true) avatar
  victoria (true) 10/10/2013 19:57:21

  Τους τα είπε ο Φαήλος μια χαρά πλην λίγο στην τηλεόραση. Στεγνή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ή φοβούνται πως τελείωσε ο καιρός για μπάχαλα;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ victoria (true) 10/10/2013 20:22:50

   Ο φόβος τους έχει φτάσει εκεί που δεν κρύβεται. Και φοβούνται οι ένοχοι. Μόνο και πάντα!!!

   • Ορέστης Α. avatar
    Ορέστης Α. @ Γεώργιος Τ. 11/10/2013 08:54:09

    Τότε, πρέπει να τρέμουν οι 200 από τους 300 !

  • Ωρίων avatar
   Ωρίων @ victoria (true) 10/10/2013 21:02:56

   μια χαρά, ...πλην λίγος...πάει κι αυτός.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ victoria (true) 11/10/2013 05:55:22

   Επιτέλους! ενας ανθρωπος που βγαινει στην τηλεόραση ΚΑΙ τα λέει έξω απ' τα δόντια! Καθαρά και ξάστερα, χωρις να φοβάται μην τυχόν πατήσει τους υπερευαίσθητους, ψευτοπροοδευτικους, Συριζαυγίτικους κάλους.

 6. μεταρρυθμιστής avatar
  μεταρρυθμιστής 11/10/2013 00:37:55

  απόρω σε ενδεχόμενη κυβερνητική συνεργασία συριζανέλ, ποιός θα είναι πιο ψεκασμένος από τους 2;

 7. kotstak avatar
  kotstak 11/10/2013 01:59:36

  Κάτι ξέρουν και ίσως αυτό το "κάτι", να είναι κάτι που έκαναν.

  Ίσως κάποια συνιστώσα να την έκανε την κουτσουκέλα.
  Φοβούμενοι δε ότι υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθεί αυτή η κουτσουκέλα, αμύνονται προκαταβολικά.

  Μιλώντας για προβοκάτσια, ίσως "χτίζουν" άμυνα.
  Επιτίθενται αμυνόμενοι.

 8. alex avatar
  alex 11/10/2013 10:35:49

  α. ο συριζα προσπαθει να βαλει χερι στην ευπ
  β. φοβουνται οτι ακολουθει δικαστικα η σειρα τους, προφανως εχουν αντιληφθει οτι η περιοδος της ασυλιας των ακρων περασε στο παρελθον και οτι η νδ για να δειξει στον κοσμο που ψηφισε την χα οτι δεν την εχει πια την αναγκη της ως προστατη, δεν θα μεινει μονο σε επιδειξη ισχυος σε αγιο παντελεημονα και στις επιχειρησεις σκουπα αλλα θα 'σκουπισει' και οποιους ' αριστερους' θα παρανομησουν
  γ. προσπαθουν να προστατευτουν και να προστατεψουν την ιδια στιγμη δικους τους ή πολιτικους τους φιλους, που με την ανοχη τους ή μη, ειχαν εμπλοκη με 'αγανακτισμενους' που προεβησαν σε παρανομες ενεργειες οπως πχ στις σκουριες οπου δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι ατομα για τα οποια υπαρχουν ισχυρες ενδειξεις για συμμετοχη τους σε τετοιες ενεργειες ηταν υπο παρακολουθηση και οτι αν καποιοι πολιτικοι τους πηραν - ακομα και για ψηφοθηρικους λογους - κατω απο τα φτερα τους και μιλωντας μαζι τους προετρεψαν σε παρανομες πραξεις, εκθετουν ανεπανορθωτα τον συριζα..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.