#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/05/2010 02:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φέρτε τα λεφτά των συμβάσεων του Μαντέλη πίσωΕρώτηση: Προς τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου

Κοινοποίηση: Στον τέως Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Σημίτη.

Ο κ. Θεόδωρος Τσουκάτος, τέως Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι πήρε από τη SIEMENS το ποσόν του 1.000.000 γερμανικών μάρκων, τα οποία και κατέθεσε στο Ταμείο του Κινήματος.

Τι έγιναν τα χρήματα αυτά;

Που δαπανήθηκαν;

Δηλώθηκαν στις προεκλογικές δαπάνες του Κινήματος;

Ερώτηση: Προς κάθε αρμόδιο δικαστικό λειτουργό

Τα χρήματα αυτά, παρανόμως αποκτηθέντα, δεν πρέπει  να επιστραφούν στο ελληνικό Δημόσιο και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις;

Έχει  αναληφθεί κάποια σχετική πρωτοβουλία;

Αν ναι, σε ποιό στάδιο βρίσκεται;

Αν όχι, γιατί;

Ερώτηση προς την Βουλή των Ελλήνων:

Πόσο δύσκολο είναι κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι του Έθνους να βγάλετε μια απανταχούσα προς την Ζήμενς που να λέει ότι δεν πρόκειται να πάρει δουλειά εδώ στον αιώνα τον άπαντα, αν δεν στείλει τα ονόματα όλων των πολιτικών που λάδωσε;

(ο πίνακας από το ΒΗΜΑ)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 30/05/2010 15:09:02

  Η ερώτηση παρακαλώ να απεθυνθεί σε αρμόδιο δικαστικό λειτουργό που δεν έχει κομματικά κωλύματα. Και αν βρείτε και κανέναν να μου τον δείξετε και μένα να του φιλήσω το χέρι.
  Ανέκδοτα γράφουμε; Γιατί κάπου έχω γραμμένα και εγώ μερικά.Να τα συνεισφέρω στην δημόσια διαβούλευση; Ορισμένα είναι καλά...

  • Ανωνυμος avatar
   Ανωνυμος @ ΒΡΑΧΟΣ 30/05/2010 15:12:41

   κομματικα και μασωνικα επισης.

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ Ανωνυμος 30/05/2010 15:20:45

    Δεν θα μπω σε μονοπατια που δεν γνωρίζω. Ας το αφήσουμε στο "κομματικά".

 2. effie B. avatar
  effie B. 30/05/2010 15:12:28

  Ειλικρινα δεν μπορουμε να φανταστουμε τι διαστασεις θα παρει το θεμα του χρηματισμου και της φαυλοκρατιας ολων των πρωην λαμογιων πολιτικων. Σημερα το πρωι περπατωντας τον πεζοδρομο της Αρεοπαγιτου, μπροστα απο το περηβοητο σπιτι Τσοχατζοπουλου, καποιοι ειχαν κρεμασει στην εισοδο της επαυλης πλαστικα σημαιακια του Πασοκ. Οι περαστικοι που τα εβλεπαν τα φωτογραφιζαν και αναφωνουσαν "κλεφτες, κλεφτες". Το πιο λυπηρο απ'ολα ομως, ηταν η Ελληνικη σημαια που κυματιζε περηφανη στο ντροπιασμενο μπαλκονι του πρωτου οροφου!!!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ effie B. 30/05/2010 15:52:54

   Η εκμετάλλευση της ελληνικής σημαίας ήταν το μέσο με οποίο πλούτισε ο εν λόγω. Αν κάποιος έβγαζε τα λεφτά του από κάποια επιχείρηση θα κρεμούσε στο μπαλκόνι τη σημαία ή το λόγκο της εταιρίας. (Microsoft, Apple, Coca Cola etc) Ε, αυτός κάνει το ίδιο. Τις πταίει;Αυτός; Μα αφού Ψηφίζονταν συστηματικά επί 3 δεκαετίες. Εδώ κόντεψε να γίνει πρωθυπουργός μας.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ effie B. 30/05/2010 17:25:45

   το αληθινό ποτάμι τώρα ξεχειλίζει, κι όσο περνάει ο καιρός το θεματάκι με τα Καγιέν θα φαντάζει όλο και πιό μειλίχιο...

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 30/05/2010 15:24:17

  Και ο Μαντέλης Ιδρυτής του Ευρωπαϊκού Φόρουμ για ΑΠΕ, και προωθητής του φαινομένου του θερμοκηπίου. http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_3232.html
  Αντε... ξυπνάτε στην ΝΔ, το υπερψηφίσατε. Ή είστε συνεταίροι, ή κοιμάστε!

  • Perastikos avatar
   Perastikos @ archaeopteryx 31/05/2010 00:44:49

   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ (τέως Πρόεδρος ΡΑΕ) το 2008, σχολιάζει τη μπιρμπιλοενέργεια που προέκυψε πρόσφατα....Αρχαίε, δες και το σχόλιο για τα υδροηλεκτρικά..


   http://www.energypoint.gr/teyxi/teyxos_013_-_ioynios_2008/proedros_tis_rae_makroxronia_i_lysi_einai_oi_ape.html


   Ερ.: Με αυτά τα δεδοµένα, πώς βλέπετε να εξελίσσεται το ενεργειακό µέλλον της χώρας µας,λαµβάνοντας υπόψη ότι ανήκουµε στην ευ­ρωπαϊκή οικογένεια η οποία πρωτοπορεί στη θέ­σπιση στόχων µείωσης των εκποµπών των αερί­ων του φαινοµένου του θερµοκηπίου;
   Μ.Κ.: Η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πι­στεύω ότι δεν πρέπει να προχωρήσει σε ισχύ µε­γαλύτερη απ’ αυτή που έχει εγκρίνει ο νοµοθέτης, δηλαδή στα 700 - 900 MW περίπου, τα οποία ουσι­αστικά υποκινούνται από την ανάγκη να πράξουµε το χρέος µας κι εµείς, ως µέλος της ΕΕ, δίνοντας ένα κίνητρο στην ανάπτυξη της εν λόγω τεχνολο­γίας.
   Δηλαδή, µε καθαρά οικονοµικά κριτήρια τα φωτο­βολταϊκά δε συµφέρουν, διότι υπάρχει εξίσου κα­θαρή ηλεκτροπαραγωγή από την αιολική ενέργεια η οποία είναι δέκα φορές φτηνότερη. Κι αυτό, γιατί το κόστος της επένδυσης είναι πέντε φορές µικρό­τερο και η παραγωγή της ενέργειας είναι περίπου διπλάσια. Άρα, εάν ο σκοπός µας ήταν απλώς να έχουµε καθαρή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, δε θα επενδύαµε ούτε σε ένα MW φωτοβολταϊ­κών. Όµως, η ελπίδα µας είναι ότι, δεσµευόµενοι να δηµιουργήσουµε ζήτηση για κάποια MW φ/β, δηµιουργούµε τις συνθήκες για την παραγωγή - βιοµηχανία κ.τ.λ., να µπορέσει να κατασκευάσει και να αναπτύξει οικονοµικότερες τεχνολογίες. Και, πράγµατι, βλέπουµε να συµβαίνει αυτό τα τε­λευταία χρόνια, αφού από 5.500 ευρώ ανά kW το κόστος έχει πέσει στα 4.500 ευρώ και η πρόβλεψη είναι ότι µπορεί να πέσει ακόµη περισσότερο.
   Εν πάση περιπτώσει, οι επιλογές τις οποίες έχου­µε για καθαρό περιβάλλον στην Ελλάδα είναι: η αιολική ενέργεια και ίσως η πυρηνική, αν και εκεί είναι αµφιλεγόµενο το κατά πόσο θα µπορέσουµε να αντιµετωπίσουµε το πρόβληµα της διαχείρισης των πυρηνικών αποβλήτων.
   Εάν, λοιπόν, θεωρήσουµε ότι η κοινωνία στην Ελλάδα δεν είναι θετική για την υιοθέτηση της πυρηνικής ενέργειας, η µόνη µας επιλογή, για να προστατεύσουµε το περιβάλλον, –δηλαδή για να ενσωµατώσουµε µε τον πιο οικονοµικό και απο­δοτικό τρόπο το περιβάλλον στην ενεργειακή µας πολιτική - είναι να δώσουµε έµφαση στην αιολική παραγωγή. Έχουµε εξαιρετικό αιολικό δυναµικό στην Ελλάδα και, εποµένως, πρέπει να δώσουµε έµφαση στην εκµετάλλευσή του. Το να δώσουµε έµφαση στην αιολική παραγωγή, αυτοµάτως ση­µαίνει ότι η παραδοσιακή, συµβατική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να είναι τέτοια που να είναι συµβατή και να συµπλέει µε την αιολική παραγωγή. Άρα, για να πετύχουµε τα 10.000 MW αιολικών εγκαταστάσεων -που πιστεύω ότι είναι ένας στόχος που πρέπει να θέσουµε και να επι­διώξουµε- πρέπει να φροντίσουµε να µη γίνουν επενδύσεις στη θερµική παραγωγή ηλεκτρισµού µε τέτοιο µίγµα που να κάνει αυτή την παραγωγή µη ευέλικτη.
   Δε θα αποφύγουµε να κατασκευάσουµε µερικούς λιθανθρακικούς σταθµούς, για να αντικαταστή­σουµε τους λιγνίτες, και αυτό θα είναι µια θετική εξέλιξη για το περιβάλλον. Όµως δεν πρέπει να βασιστούµε υπερβολικά σε αυτούς, ακόµα κι αν η τεχνολογία είναι τέτοια που µας επιτρέπει να µει­ώσουµε τις εκποµπές CO2, διότι θα δυσκολέψουµε τη λειτουργία των αιολικών.
   Ερ.: Τι προτείνει η ΡΑΕ, για να πετύχουµε το στόχο των 10.000 MW αιολικών;
   Μ.Κ.: Αυτό που προτείνουµε είναι να εξετάσουµε κατά πόσο είναι δυνατόν να αυξηθεί η δυνατότητα αποταµίευσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Γι’ αυτό έχουµε ζητήσει από το ΕΜΠ να εκπονήσει µία σχετική προκαταρκτική µελέτη, η οποία θα έχει ως σκοπό να εντοπίσει τις δυνατότητες κα­τασκευής πρόσθετων αντλησιοταµιευτήρων στον ελληνικό χώρο, µε κριτήρια κάπως διαφορετικά απ’ αυτά που είχαµε στο παρελθόν.
   Δηλαδή, παλιότερα ενδιαφερόµασταν να αποταµι­εύουµε σε µία εποχή του χρόνου, για να έχουµε την άλλη. Ο κύκλος αυτός της αποταµίευσης είναι πλέον µικρότερος, εβδοµαδιαίος, ίσως και ηµερή­σιος. Εποµένως, µε σχετικά µικρότερο κόστος και σε πολύ περισσότερες περιοχές, πιθανόν να είναι συµφέρον να γίνουν πρόσθετες δεξαµενές, προ­κειµένου να εκµεταλλευτούµε τα ήδη υπάρχοντα φράγµατα.
   Εάν είναι δυνατή αυτή η επέκταση και η αύξηση των αντλησιοταµιευτήρων, πιστεύω ότι η αξία της αιολικής παραγωγής θα αυξηθεί και θα µπορέ­σουµε να αντιµετωπίσουµε το βασικό µειονέκτηµα της «καθαρής» ενέργειας, ότι δεν µπορούµε να ελέγξουµε την παραγωγή, αλλά πρέπει να την πά­ρουµε όπως µας έρχεται από τον άνεµο.

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 30/05/2010 15:28:20

  Το να επιβεβαιώνουμε κλεψιές του παρελθόντος, μας δικαιώνει. Τις κλεψιές του παρόντος και του μέλλοντος να κοιτάμε, αν θέλουμε να λέμε ότι "γυρίζουμε σελίδα". Ειδεμή, είμαστε μία από τα ίδια.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ archaeopteryx 30/05/2010 17:27:23

   έχεις πολύ δίκιο σ'αυτό, μια νέα απογοήτευση θα είναι και οριστικός θάνατος της κάθε ελπίδας

 5. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 30/05/2010 15:29:03

  Αλήθεια, ο ...Αρχάγγελος της ...διαφάνειας και του OpenGov, θα μας απαντήσει ...που πήγαν τα λεφτά;

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Κώστας Ροδινός 30/05/2010 15:33:02

   Συγγνώμη... ο ίδιος από τι ζεί;

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Κώστας Ροδινός 30/05/2010 15:33:40

   Αγόρασε καινούργιο ποδήλατο, προσφάτως.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ ΒΡΑΧΟΣ 30/05/2010 15:35:01

    Μ' αυτά τα λεφτά αγοράζεις ....το εργοστάσιο!

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Κώστας Ροδινός 30/05/2010 21:30:23

   Κύριε Ροδινέ μπορεί να απαντήσει και ο ΓΑΠ, ο οποιος μετείχε ως Υπεξ στην τότε Κυβερνητική Επιτροπή....

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 31/05/2010 01:04:41

    Αυτός....ταξίδευε και δεν ήξερε...

 6. moriarty avatar
  moriarty 30/05/2010 16:05:58

  NOMOΣ 3023/2002 (ΦΕΚ Α 146 20020625) Χρηματοδότηση των πολιτικών
  κομμάτων από το κράτος. 'Έσοδα και δαπάνες, προβολή, δημοσιότητα και έλεγχος των
  οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των υποψήφιων βουλευτών.

  Άρθρο 24: Κυρώσεις σε βάρος πολιτικών κομμάτων.

  3. Η ελλιπής ή αντικανονική τήρηση και ενημέρωση του βιβλίου εσόδων - δαπανών, του
  ισολογισμού ή της ειδικής έκθεσης εκλογικών εσόδων και δαπανών τιμωρείται με πρόστιμο
  μέχρι το 10% της τελευταίας κάθε φορά καταβληθείσας σε αυτό, τακτικής ή, αντίστοιχα,
  εκλογικής χρηματοδότησης.

  4. Τα πολιτικά κόμματα που χρηματοδοτούνται ή δέχονται κάθε είδους παροχή από φορείς ή
  πρόσωπα της παρ. 1 του άρθρου 7 του νόμου αυτού τιμωρούνται με πρόστιμο μέχρι το 50%
  της τελευταίας κάθε φορά καταβληθείσας σε αυτά τακτικής χρηματοδότησης. Αν το κόμμα
  δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι εκατόν πενήντα
  χιλιάδες (150.000) ευρώ.

 7. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 30/05/2010 16:24:36

  Δέν ἔκτισε μιά βίλλα στήν Ἐκάλη πού στοίχισε,ὥς ἔλεγαν,4.5 δίς; ἤ πληροφορήθηκα λάθος;

  • ΕκτόςΤόπου avatar
   ΕκτόςΤόπου @ Kὀριννα 30/05/2010 19:50:54

   Ποιος από όλους; Ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν να μεταφέρουν την βουλή προς τα εκεί να μην τους τρώνε και οι διαδρομές

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 30/05/2010 18:12:02

  Ποινικες ευθυνες εχι το κομμα ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΠΕ!!! Αποδοχη προιοντος εγκληματος. Στη φυλακη ο τοτε αρχηγος ως αποδεκτης. τα λοιπα τα γραφεις μια χαρα.. να μην κουραζομαι.

  Εχουμε κυβερνηση κατηγορουμενη για κακουργηματικη πραξη και ολοι κανουν τους κινεζους με τους Μαντεληδες. ΤΟ δααασος το δασος..... οχι το δενδρακι.

  ΠΠ

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 30/05/2010 18:58:48

   Εχει ποινικές ευθύνες.
   Βλέπεις να γίνεται τίποτα;

 9. Misha avatar
  Misha 30/05/2010 18:30:06

  "Ανοιχτή επιστολή Στάθη Παναγούλη στον πρωθυπουργό

  06.05.10

  Αγαπητέ Γιώργο,

  Γιατί δεν δίνεις ΕΣΥ το καλό παράδειγμα να κλείσεις στη φυλακή δύο από τους εκατό περίπου κλέφτες υπουργούς που γνωρίζεις και γνωρίζω, ενδεικτικά σου θυμίζω
  1.- ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ( που δεν έχει υπηρετήσει ούτε τη στρατιωτική του θητεία και μια ζωή ήταν ανεπάγγελτος ) τώρα ωστόσο διαμένει σε υπερπολυτές σπίτι στην ακριβότερη οδό της Αθήνας την Διον. Αρεοπαγίτου, για ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?
  2.- ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ κι αυτός, έχτισε υπερπολυτελή βίλλα στην Πεντέλη τριώροφη, αυτός ο κύριος δεν είχε ούτε τσιγάρα να καπνίσει πριν πάρει τίτλους. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
  ΔΙΩΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ γνωστό ΝΥΝ υφυπουργό που πριν από τον πλούσιο γάμο του απέκτησε δύο διαμερίσματα στο Κολωνάκι, το ένα βρίσκεται στην οδό Ζαλοκώστα και το άλλο στην Πατρ Ιωακείμ κι αυτόν τον θυμάμαι να μην έχει κάλτσες να φορέσει . ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

  Αντι λοιπόν να μειώνεις του συνταξιούχου τα λεφτά που είναι οι κόποι μιας ζωής, κλείσε στη φυλακή αυτούς και πάρτους τις περιουσίες και δώσε τα λεφτά στον κόσμο.
  Θα ακολουθήσουν κι άλλοι

  ΣΤΑΘΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ"

 10. ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ avatar
  ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ 30/05/2010 19:44:43

  ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ. ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΠΑΣΟΚ 10, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 1

 11. Θέμας Αναμασιάδης avatar
  Θέμας Αναμασιάδης 30/05/2010 21:04:57

  Ο Χριστοφοράκος λέει ότι όταν αποχαιρετούσε τον Μαντέλη δεν του έλεγε τα λέμε αλλά τα κλαίμε(τα εκατ της μιζας).!!

 12. Orestios avatar
  Orestios 30/05/2010 21:36:24

  Οι επικεφαλείς των άλλων υπουργείων, τυχαία αναφέρω το ΠΕΧΩΔΕ, τί έκαναν άραγε?

 13. πολίτης avatar
  πολίτης 30/05/2010 22:14:42

  Όλα αυτά τα χρόνια καταλαβαίναμε ότι μας έκλεβαν, το υποψιαζόμασταν, κάποιες φορές είχαμε και αποδείξεις και τι κάναμε; Τίποτα!!! Και τώρα υφιστάμεθα τις συνέπειες.
  Σήμερα και πάλι μαθαίνουμε κάθε μέρα ότι μας κλέβουνε: Από τα μικρά (Η κυρία πρώην περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων απομακρύνθηκε διακριτικά από τη θέση της, για τι απίστευτες δαπάνες, με τις οποίες χρέωνε την υπηρεσία, αλλά δε μάθαμε αν τιμωρήθηκε ή αν πλήρωσε τα σπασμένα της. Για τις κουρτίνες της κυρίας υπουργού παιδείας, δε μάθαμε αν τελικά τις πληρώσαμε ή φιλοτιμήθηκε να παραγγείλει φτηνότερες) στα μεγάλα (παραλάβαμε τελικά κάτι ελαττωματικά υποβρύχια και κάποιος στη Βουλή φώναζε για μίζες που πήρε ένας αδελφός γι’αυτά, αλλά δε μάθαμε κάτι παραπάνω) και στα μέγιστα (το Τ+10 είναι ή δεν είναι η μεγαλύτερη κλοπή που υποστήκαμε ποτέ και, αν ευσταθούν όσα καταγγέλλονται, θα πληρώνουμε με αίμα και αξιοπρέπεια για δεκαετίες;). Και τι κάνουμε; Τίποτα!!!
  Μας βάζουνε να οργιζόμαστε για τα κλεμμένα, την ίδια στιγμή που εξακολουθούν να μας κλέβουν με τον πιο ελεεινό τρόπο.

  • Wonderland avatar
   Wonderland @ πολίτης 31/05/2010 01:24:08

   Αυτοι Θα φυγουν με ελικοπτερα , αν και φανταζομαι οτι ο Γιωργακης θα προτιμουσε με Παραπεντε σαν λατρης των εξτριμ σπορτς

 14. δημης avatar
  δημης 30/05/2010 22:23:57

  ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ...ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ;;;;
  ΤΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ;;;;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΤΕΛΛΗΣ Ε;;;
  ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ.

 15. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 30/05/2010 23:27:14

  Φέρτε τον χρυσό μας πίσω...
  ο Σημίτης ν΄ απαντήσει για τον χρυσό.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Β.Κ.Σ. 31/05/2010 01:04:45

   Αυτό κι αν ήταν σκάνδαλο. Σε ποια Goldman θα βρίσκεται?

 16. neotera avatar
  neotera 31/05/2010 01:25:35

  Αφού δεν έχουμε πρόβλημα να μας κλέβουν γιατί να πειράζει να προδίδουν?

 17. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 31/05/2010 16:12:24

  Εύγε για την ανάρτηση. Προσυπογράφω.

  Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα πάρουμε απάντηση.
  Από κανέναν τους.
  Κι ας υπάρχουν νόμοι επί νόμων.
  Κι ας λέει το σύνταγμα για ισότητες κλπ.

  Μόνο σε λίγο, όταν αυτές οι πράξεις τους γίνουν αιτία να ξεσπάσει το ποτάμι της οργής και να γίνουν όλα λαμπόγυαλο, θα θυμηθούν ότι "ο λαός τους εξέλεξε για να εγγυηθούν την νομιμότητα κλπ" και θα μας ξαναπαίξουν το έργο "Καταστολή και προβοκάτσια".

  Θραξ Αναρμόδιος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.